Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-29, 11:16   #3421
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Samoa, ale drogie te obrączki Ty lanserze
kurde ona mi pisze, że od poniedziałku szukamy od nowa, a ja nie chcę juz z nimi
Spadaj, istnieja droższeNie zapozyczamy sie, żeby je kupić, wiec sie nie martw
Ale po co macie szukac od nowa?Napisz jej, że albo to albo zadne, nowe mieszkanie a ona wydziwiaZnajdźc ie kogos innego albo szukajcie sami i jej powiedz. Dziwna jesteś.
Stary 2009-08-29, 11:18   #3422
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
kurde ona mi pisze, że od poniedziałku szukamy od nowa, a ja nie chcę juz z nimi
Kasia skoro oni się z wami nie liczą to czemu wy się macie liczyć z nimi.. ja to się cham ostatnio zrobiłam.. ale wszędzie jak ktoś chce być dobrym samarytaninem to potem po dupie dostaje więc wychodzi na to że chyba nie opłaca się być dobrym tylko trzeba być czasem trochę egoistą.. oczywiście wszystko w granicach dobrego smaku... a co na to twój tż??
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Tancia wg mnie Kate lepsza. A takich podobnych do Emmy raczej jest sporo, więc zawsze możesz poszukać. Mnie się bardziej widzisz w Kate, do Emmy byłam przekonana tylko dlatego, że Ci sie podobała i mówiłas, ze super
no bo super w niej wyglądałam.. Ale siostra mówi ze ta Kate jest taka bardziej "na czasie" a nie jak wszystkie inne niemal identyczne bezy które ledwo co da sie odróżnić od siebie na pannach młodych...
mówcie mi jeszcze że Emma brzydka, a Kate ładniejsza

muszę zadzwonić do salonu kiedyś i zapytaciedy wchodzi dokładnie nowa kolekcja 2010, a do kiedy można zamawiać tą 2009 bo nie chcę zostac ponownie opuszczona przez moją wymarzoną suknię
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 11:19   #3423
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

lain właśnie odkryłam, że nei odpowiedziałam Ci do końca.
Krawcowa: jako takiej jednej specjalnej nie mam ale na razie nei robiępaniki..w sumie to dzięki temu, że suknia jest wiązana mam problem rozmiaru lekko z głowy. Patrząc na zdjęcia z przymiarki --> pamiętasz rozmiar 38 a mnie pani powiedziała, że ja powinnam mieć 34 dochodzę do wniosku, że nie ma tragedii bo w zasadzie nawet nie specjalnei widać, że to aż2 rozmiary.... Ale jako coś.. moja mama ma złote rączki, pisałąm wczoraj, że uszyłą mi sweog czasu piękną suknię balową. WIęc paniki jako takiej nie mam na razie, a jak coś to obejrzę się za krawcową w mieście i już. Jestem spokojna
Stary 2009-08-29, 11:20   #3424
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
teraz jak jej już nie kocham to wszyscy mi mówią ze im sie nie podobała nie można było tak od razu??!!! ale tak szczerze to teraz już możecie sobie po Emmie jechać bo ja też się z tym zgadzam.. zwykła suknia ślubna, wygląda bardzo przeciętnie, a do tego na weselu jak się już rozwali ułożenie jej fałd to wygląda jak syf.. i ma beznadziejnie upinany tren.. i w ogóle jest beznadziejna.. aby górę ma fajną i nic poza tym
tylko proszę teraz wyrazić się szczerze o Kate bo jak się potem dowiem ze wam się w ogóle nie podobała i gadałyście o niej dobrze tylko dlatego zebym sie lepiej czuła to pozabijam
ja mówiłam, że mi sie Emma nie podoba. Kate bym dla siebie nie wybrała, ale to dla mnie, jak w niej dobrze wyglądasz i C sie podoba to jest ok I na pewno jest ładniejsza od Emmy.
Stary 2009-08-29, 11:23   #3425
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no to to sa te standardowe tryby w tych bardziej rozwiniętych kompaktachJa sie czaje na tego wodoszczelnego Olympusa co Ci kiedys pokazywałam
no w moi starym to standardowe tryby to byla sceneria, portret itp. wiec jak zobaczylam, ze jest tryb do zdjec zywnosci to sie zdziwilam
my na razie nie kupujemy do zdjec podwodnych, bo jeszcze przez ten rok moze wyjsc cos lepszego, a wczesniej niz w sierpniu przyszlego roku nie jest nam taki aparat potrzebny

Cytat:
Ja własnie nie widziałam nigdy nikogo w japonkach. Mi było glupio jak w wąwizie homole miałam na sobie sandalkiAle tam luz, bo to spacerowa ścieżka z metalowymi schodami, ale i tak mi było dziwnie a trekingow nie wzięlismy wtedy.
my jak mamy w planach zejscie asfaltowa z MOka albo jakas plaska dolinka to mamy w plecaku sandaly bo po trekkingach nogi sa juz tak zmeczone, ze po takim plaskim sandaly sa jak znalazl

Cytat:
Aaaaa w Metro było zdjęcie jaka byla kolejka na Giewont 15 sierpniaSłyszalam, ze byla kolejka ale nie potrafiłam jej sobie wyobrazić a jak zobaczylam to zdjęcie to miazga
nooo wizialam a jak my kiedys wchodzilismy na Giewont to w ogole kolejki nie bylo grunt to zwlec wczesnie tylek z lozka

Cytat:
t
tylko proszę teraz wyrazić się szczerze o Kate bo jak się potem dowiem ze wam się w ogóle nie podobała i gadałyście o niej dobrze tylko dlatego zebym sie lepiej czuła to pozabijam
powiem tak - ktos tu wlejal zdjecia Kate real z allegro... nie podoba mi sie w katalogu piekna, na teych zdjeciach przecietna...
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 11:25   #3426
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja mówiłam, że mi sie Emma nie podoba. Kate bym dla siebie nie wybrała, ale to dla mnie, jak w niej dobrze wyglądasz i C sie podoba to jest ok I na pewno jest ładniejsza od Emmy.
Kate ma troszkę niżej opuszczony stan- to znaczy rozszerza się dopiero poniżej pupy a na pupie jest jeszcze obcisła.. no i w ogóle jest węższa niż suknie jakie wcześniej kochałam.. i dlatego mam wątpliwości bo na początku myslałam o czymś troszkę innym=znaczy się szerszym, ale muszę chyba bardziej otworzyć swój umysł a nie być ograniczona jak jakiś ułom siostra by mi na pewno wyjechała z soczystym komentarzem jakbym w niej źle wyglądała... po prostu mam mętlik w głowie bo myslałam ze będę miała szerszą suknię, ale Kate jest przepiękna i przecież nie muszę mieć sukni wielkiej jak bomba żeby ślubnie wyglądać
Stary 2009-08-29, 11:26   #3427
kaska87
Zakorzenienie

Tancia Kate mi sie podoba wiesz o tym tylko miałam w niej cycki jak krowa a poza tym Ty jestes drobniejsza

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 11:27   #3428
madziulka_
Zakorzenienie

Samoa bardzo ładne te obrączki, z pewnością je przymierzymy również
Są 'inne' a ja lubię wszystko co inne
Też myslę aby sprzedać te obrączki, a TŻ stwierdził że tylko parę zlotych za nie dostaniemy

Tancia co do Emmy ona mi sie nie podobała, więc się nie wypowiadałam na jej temat

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 11:27   #3429
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
no w moi starym to standardowe tryby to byla sceneria, portret itp. wiec jak zobaczylam, ze jest tryb do zdjec zywnosci to sie zdziwilam
my na razie nie kupujemy do zdjec podwodnych, bo jeszcze przez ten rok moze wyjsc cos lepszego, a wczesniej niz w sierpniu przyszlego roku nie jest nam taki aparat potrzebny
to pewnie tryb makro Ja tez na raiz enie kupuje bo nie mam kasyI potrzeby poki co

Cytat:
powiem tak - ktos tu wlejal zdjecia Kate real z allegro... nie podoba mi sie w katalogu piekna, na teych zdjeciach przecietna...
własnie, w katalogu wygląda zupełnie inaczej. Jakos tak te wszystkie detale się odróżniaja a na zdjęciach na babce wszystko sie zlewa w jedną masę. Może zdjęcia kiepskie, ale dość droga jak na taki efekt...
Stary 2009-08-29, 11:31   #3430
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

idę do ślubu w dresie
Stary 2009-08-29, 11:32   #3431
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Kate ma troszkę niżej opuszczony stan- to znaczy rozszerza się dopiero poniżej pupy a na pupie jest jeszcze obcisła.. no i w ogóle jest węższa niż suknie jakie wcześniej kochałam.. i dlatego mam wątpliwości bo na początku myslałam o czymś troszkę innym=znaczy się szerszym, ale muszę chyba bardziej otworzyć swój umysł a nie być ograniczona jak jakiś ułom siostra by mi na pewno wyjechała z soczystym komentarzem jakbym w niej źle wyglądała... po prostu mam mętlik w głowie bo myslałam ze będę miała szerszą suknię, ale Kate jest przepiękna i przecież nie muszę mieć sukni wielkiej jak bomba żeby ślubnie wyglądać
ja Ci od razu mowiłam, ze wąska będzie dobraA myslalaś o takiej jak Merriel?Ale to pewnie za mało ślubne dla Ciebie, co?

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Samoa bardzo ładne te obrączki, z pewnością je przymierzymy również
Są 'inne' a ja lubię wszystko co inne
Też myslę aby sprzedać te obrączki, a TŻ stwierdził że tylko parę zlotych za nie dostaniemy

Tancia co do Emmy ona mi sie nie podobała, więc się nie wypowiadałam na jej temat
właśnie bardzo ładnie wyglądaja na ręceNa zdjęciu w necie dośc ryzykownie to wyglada a na ręce super.
Majątku na tych obrączkach nie zbijecie, jak on chce to możecie trzymac to zloto jako inwestycjęWiadomo, że sam surowiec jest tańszy niż gotowe obrączki w sklepie także jesli taki sam model w sklepie kosztuje 1000 to Wy za nie tysiaka nie dostaniecie, ale zawsze coś.
Stary 2009-08-29, 11:35   #3432
lain
Zakorzenienie

Cytat:
to pewnie tryb makro Ja tez na raiz enie kupuje bo nie mam kasyI potrzeby poki co

tryb makro to jeszcze inny osobny tryb mnostwo tych trybow jest
nawet znalazlm w necie spis

• Inteligentne auto (automatyczny wybór programu tematycznego)
  • Program
  • preselekcja przysłony
  • preselekcja czasu
  • tryb manualny
  • zawansowane programy tematyczne:
    • portret:
      • normalny
      • miękkie oddanie skóry
      • na zewnątrz
      • we wnętrzach
      • kreatywny
    • krajobraz:
      • normalny
      • przyroda
      • architektura
      • kreatywny
    • sport:
      • normalny
      • na zewnątrz
      • we wnętrzach
      • kreatywny
    • nocny portret:
      • nocny portret
      • nocny krajobraz
      • oświetlone budynki
      • kreatywny
  • programy tematyczne:
    • śledzenie
    • jedzenie
    • przyjęcie
    • świece
    • fajerwerki
    • gwiaździste niebo
    • plaża
    • śnieg
    • dziecko 1
    • dziecko 2
    • zdjęcia lotnicze
    • zwierzęta
    • zachód słońca
    • wysoka czułość

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-08-29 o 11:40
Stary 2009-08-29, 11:35   #3433
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Tancia Kate mi sie podoba wiesz o tym tylko miałam w niej cycki jak krowa a poza tym Ty jestes drobniejsza
no ja nie mam cycków więc w Kate coś tam się pojawiło na dekolcie

Cytat:
własnie, w katalogu wygląda zupełnie inaczej. Jakos tak te wszystkie detale się odróżniaja a na zdjęciach na babce wszystko sie zlewa w jedną masę. Może zdjęcia kiepskie, ale dość droga jak na taki efekt...
bo w katalogu suknia na zdjęciu nie jest koloru białego tylko jakiś tam inny, a mi jest dobrze w śnieżnobiałej sukni...
jak nic idę do ślubu w dresie
Stary 2009-08-29, 11:36   #3434
lain
Zakorzenienie

Cytat:
bo w katalogu suknia na zdjęciu nie jest koloru białego tylko jakiś tam inny, a mi jest dobrze w śnieżnobiałej sukni...
jak nic idę do ślubu w dresie
to mi sie bardziej podoba ten kolor w katalogu
Tancerko raczej nie znajdzie sukni ktora podobalaby sie wszystkim bierz to co sie tobie podoba
Stary 2009-08-29, 11:41   #3435
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja Ci od razu mowiłam, ze wąska będzie dobraA myslalaś o takiej jak Merriel?Ale to pewnie za mało ślubne dla Ciebie, co?
taką lejącą się mam już na poprawiny i nie wyobrażam sobie takiej sukni na swój własny ślub.. mimo ze Merriel ma prześliczną suknię to sama marzę o nieco innej stylizacji ślubnej

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
to mi sie bardziej podoba ten kolor w katalogu
Tancerko raczej nie znajdzie sukni ktora podobalaby sie wszystkim bierz to co sie tobie podoba
ja niestety nie mogę iść w innym kolorze niż biała- w ilu salonach ślubnych byłam tyle takich samych nakazów od pań sprzedających dostałam żebym w żadnej innej niż biała się nie wybierała do ślubu- więc kolor jest już przesądzony- biel i nic innego szkoda, ale co poradzić...

wiem ze wszystkich nie zadowolę ale wasze zdanie jest bardzo cenne i chcę je znać, ale ostatecznie i tak kupię to w czym sama się najlepiej czuję...

z resztą i tak nikt z gości nie będzie wiedział jakie suknie mierzyłam i nie będzie miał porównania żeby stwierdzić że w czymś lepiej wyglądałam... matko to tylko suknia... nie mogę popaść w paranoję
gdyby można było robić zdjęcia byloby o wiele fajniej!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2009-08-29, 11:47   #3436
natj
Rozeznanie

Cytat:
Jaką suknię ma Merriel ? Bo coś mi się widzi że taką jak ja bym chciała.

A ostatnio któraś z Was wklejała zdj sukni ze stajni Allure, pogrzebałam i znalazłam takie cudo (dla mnie cudo )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8513f.jpg (69,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8513_primary.jpg (10,9 KB, 11 załadowań)
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 11:48   #3437
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
tryb makro to jeszcze inny osobny tryb mnostwo tych trybow jest
nawet znalazlm w necie spis

• Inteligentne auto (automatyczny wybór programu tematycznego)
  • Program
  • preselekcja przysłony
  • preselekcja czasu
  • tryb manualny
  • zawansowane programy tematyczne:
    • portret:
      • normalny
      • miękkie oddanie skóry
      • na zewnątrz
      • we wnętrzach
      • kreatywny
    • krajobraz:
      • normalny
      • przyroda
      • architektura
      • kreatywny
    • sport:
      • normalny
      • na zewnątrz
      • we wnętrzach
      • kreatywny
    • nocny portret:
      • nocny portret
      • nocny krajobraz
      • oświetlone budynki
      • kreatywny
  • programy tematyczne:
    • śledzenie
    • jedzenie
    • przyjęcie
    • świece
    • fajerwerki
    • gwiaździste niebo
    • plaża
    • śnieg
    • dziecko 1
    • dziecko 2
    • zdjęcia lotnicze
    • zwierzęta
    • zachód słońca
    • wysoka czułość
aparat do wszystkiego, normalnie jeden obiektyw a lepszy niz lustrzanka

Tancia sama wiesz w czym Ci dobrze, bo Ty widzisz na żywo.
Stary 2009-08-29, 11:52   #3438
kaska87
Zakorzenienie

dobra idę na to sniadanie w końcu

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 11:56   #3439
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość

A ostatnio któraś z Was wklejała zdj sukni ze stajni Allure, pogrzebałam i znalazłam takie cudo (dla mnie cudo )
taką ma http://www.maggiesottero.com/dress.a...11&style=A3240
ale wyglada na niej o wiele lepiej niz na modelceW ogóle na żywo jest ladniejsza.
Stary 2009-08-29, 11:56   #3440
lain
Zakorzenienie

Cytat:
aparat do wszystkiego, normalnie jeden obiektyw a lepszy niz lustrzanka
noo fajny jest bardzo go lubie akurat dla takiego leniwego amatora jak ja i jeszcze sam wykrywa twarze i cos tam robi z nimi
w sumie moglby nam go tesciu podarowac

nie znosze jak jest w domu duzo ludzi juz godzine czekam zeby sie wykapac (bo jak wczoraj (a raczej dzisiaj) wrocilam to padlam z nog i taaaaak mi sie nie chcialo... )
Stary 2009-08-29, 11:56   #3441
natj
Rozeznanie

Mam duuży zakupoholiczny problem

Zakochałam się w tych torebkach

1/2 to zamiennie, są mniejsza

3 to wielki problem bo najbardziej mi się podoba. Ale cena... 325 . Tylko, że najfajniejsza bo i format A4 zmieści i kolor i w ogóle

Głupio być babą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 717923871.jpg (22,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg torebka.jpg (19,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3_f.jpg (67,5 KB, 10 załadowań)
Stary 2009-08-29, 11:58   #3442
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
idę do ślubu w dresie
Ale to Tobie ma się podobać suknia!
Ty ją widzisz na żywo, a My nie..
Poza tym każda z Nas ma inny gust i swoją wizję ślubną, więc nie masz co do końca się sugerować naszymi opiniami...
Im dłużej będziesz się zastanawiać i brać pod uwagę nasze'za', 'przeciw' tym większy mętlik będziesz mieć w głowie.
Cytat:

Ładna suknia
Ale Ja bym takiej nie chciała na własny ślub, może na poprawiny (jeśli bym je miała równie mega eleganckie jak pierwszy dzień)

Stary 2009-08-29, 11:59   #3443
natj
Rozeznanie

Cytat:
ale wyglada na niej o wiele lepiej niz na modelceW ogóle na żywo jest ladniejsza.

Ojej jaka ładna.
Strasznie seksowna

A wiesz gdzie, skąd i jak zamawia, ma, bierze iiii
Merriel, gdzie są foty na żywoo?
Stary 2009-08-29, 11:59   #3444
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
noo fajny jest bardzo go lubie akurat dla takiego leniwego amatora jak ja i jeszcze sam wykrywa twarze i cos tam robi z nimi
w sumie moglby nam go tesciu podarowac

nie znosze jak jest w domu duzo ludzi juz godzine czekam zeby sie wykapac (bo jak wczoraj (a raczej dzisiaj) wrocilam to padlam z nog i taaaaak mi sie nie chcialo... )
delikatna sugestia i jest Wasz
tez nie lubie duzo ludzi w domu, mimo, ze mamy dwie łazienki mnie to męczy. Współczuję, bo sama dopiero co przechodziałm przez odwiedziny

Cytat:
Mam duuży zakupoholiczny problem

3 to wielki problem bo najbardziej mi się podoba. Ale cena... 325 . Tylko, że najfajniejsza bo i format A4 zmieści i kolor i w ogóle

Głupio być babą
2 i 3 A ta 3 jest skorzana rozumiem?A gdzie mozna taką kupić?
Stary 2009-08-29, 12:00   #3445
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
mam duuży zakupoholiczny problem

3 to wielki problem bo najbardziej mi się podoba. Ale cena... 325 . Tylko, że najfajniejsza bo i format a4 zmieści i kolor i w ogóle

głupio być babą
3

Stary 2009-08-29, 12:00   #3446
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
w ogóle Merriel powinna tam stać na tym zdjęciu i reklamować tą suknię bo wygląda w niej piękniej niż ta modelka, a te aplikacje nieziemsko pięknie sie mienią

ja też chcę już mieć suknię dupa dupa dupa
Stary 2009-08-29, 12:03   #3447
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej jaka ładna.
Strasznie seksowna

A wiesz gdzie, skąd i jak zamawia, ma, bierze iiii
Merriel, gdzie są foty na żywoo?
M. kupiła za oceanem A zdjęcia na mailu. Jak wróci możesz z nią pogadać.

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
w ogóle Merriel powinna tam stać na tym zdjęciu i reklamować tą suknię bo wygląda w niej piękniej niż ta modelka, a te aplikacje nieziemsko pięknie sie mienią

ja też chcę już mieć suknię dupa dupa dupa
to kup wreszcie, przestaniesz chodzić mierzyć i temat z głowy, bo będziesz jarać tą, którą kupiłaś
Merriel wygląda prześlicznie
Stary 2009-08-29, 12:03   #3448
lain
Zakorzenienie

Cytat:
delikatna sugestia i jest Wasz
tez nie lubie duzo ludzi w domu, mimo, ze mamy dwie łazienki mnie to męczy. Współczuję, bo sama dopiero co przechodziałm przez odwiedziny
a my mu damy nasz w sumie po co mu lepszy to fotografowania samolotow na Balicach
dzieki bogu, ze to tylko dwa dni, bo bym tu sfiksowala
Stary 2009-08-29, 12:04   #3449
tancerka212
Zakorzenienie

Natj ja też jestem za 2 lub 3 torebką

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość

Im dłużej będziesz się zastanawiać i brać pod uwagę nasze'za', 'przeciw' tym większy mętlik będziesz mieć w głowie.
co prawda to prawda hehehe chociaż ja lubię was słuchać bo dobrze gadacie! tylko kurczę jakbym pokazała fotki to byście miały co oceniać a tak to jak tu można opinię wystawiać po samym widoku modelki w sukni...
Stary 2009-08-29, 12:05   #3450
lain
Zakorzenienie

Cytat:
zgadzam sie
Merriel wyglada o niebo lepiej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości