|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
Ja lubię wygodnie a zarazem seksownie wyglądać jak idę na imprezę
|
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Neheszta - ja mam to samo
U mnie wygoda to np. obcisłe legginsy lub spodnie + jakaś tunika, albo sukienka, albo krótkie szorty, ale buty jeżeli już to zakładam platformy prawie 10 cm, ale są stabilne i w ogóle mnie stopy w nich nie bolą
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham je ![]() Moje mają 11,5cm My jak z tZ wychodzimy na parkiet to tak się bawimy, że potem cali zasapani wracamy
|
|
|
|
|
#1895 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny co ubieracie dzis? bo u mnie taka pogoda, ze niby cieplo, duszno ale chyba ma padac
![]() i wracam do domu ok 23ciej.. |
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1897 |
|
Rozeznanie
|
ja chyba czarne szorty, jakas bluzeczka i na to bluza obcisla turkusowa..albo jakas bluzeczka na rekaw 3/4.. tylko nie wiem czy japonki czy szpilki. zawsze jak mam szorty i szpilki to wszyscy sie gapia
|
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też zakładam je dzisiaj bo nie mam ochoty aby wszyscy się na mnie patrzyli |
|
|
|
|
#1899 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiecie.. wydaje mi sie, ze jak fajna laska pojdzie na bale w japonach w w ogole juz nikt sie na nia nie bedzie gapił hehehe---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- kurde a tak wogole nie obrazajac nikogo to niezbyt mi sie widza ciuchy na tych przekupkach noo... ![]() ach... i zazdroszcze Wam... ja to tradycyjnie- siedze w chatce
|
|
|
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak ide w balerinkach, to bez szału. To nic, ze jestem wymalowana, uczesana, itd tak jak wczesniej. To juz nie ma znaczenia, mam plaskie buty i koniec.
|
|
|
|
|
#1901 |
|
Rozeznanie
|
na impreze to w zadnym wypadku w japonkach ! :P
chodzilo mi dzis w sensie do pracy :P |
|
|
|
#1902 | |
|
Rozeznanie
|
przeczytałam w koncu wszytko
Przyomniały mi sie te wszystkie kłotnie o inne laski , ktoras z was pisała ze rozmawia otwarcie o innych laskach ze swoim. Miałam tak samo bo mu ufałam dla niego byłam najpiekniejsza , pozniej jednak sie odwrociło to wszytko przeciwko mnie zacza sie ogladac za panienkami przy mnie i mowic a "mogłabys tak wygladac a tak..."," ładne ma włosy zrób sobie tak fryzurke, zetnij swoje" -na siłe chciał mnie zmienic a gdy starałam sie i zaczełam stawiac "ja Ci sie nie podobam to idz do innej ja chłopaka sobie znajde brzydka nie jestem" to mowił do mnie z pogardą "paniusiu" i wlasnie wtedy straciłam poczucie własnej wartosci - pogubilam sie całkowicie a takie panienki jak AG uwazałam za puszczalskie soryy Z młodym sie spotykałam bo mu sie pododbałam taka jestem nie wazne czy byłam pomalowana czy nie (nie raz widział mnie brudna! pod domem - wspólpracował z moim tatem i 2 razy dziennie bywał pod warsztatem a ja akurat musiałam wracac z ogródka) ale za swoim byłym cholernie tesknie szlag mnie trafia jak mysle ze na imprezie laski pchaja mu sie pod scene a kiedy zejdzie podwalaja . Niby on tez zainteresowanie mna okazuje, smsy pisze dzwoni zaprosil mnie na nk ale mysle ze z ciekawosci tylko jakie mam fotki. Jednak kiedy ja chce i dam sie juz złamac znow mu sie odmienia i woli byc sam ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Mogłabys raz jescze podac linka do wymiannek mam różowy zegarek a chyba wolałąbym czarny ale zbytnio sie nie przyjzałam, net mi sie muli a nie pamietam na któreej to stronie piekne gwiazdeczko - piekne masz buty ( http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1251477009 ) mam pytanie odnosnie tych http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1251467074 skad są bardzo mi sie pododbaja nigdy nie moge kupic waskich w cholewce a te chyba da sie regulowac
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Patrząc na napis na zdjeciu, to pewnie bucikowo.pl
|
|
|
|
#1904 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Zrobilam sobie peeling na buziaka, wyrwalam woskiem brwi i do tego poprawilam pensetą. nabalsamowałam je oliwka i posmarowalam twarz samoopalaczem hmm ciekawe co z tego wyjdzie wczoraj sie Was naczytalam i musze teraz spróbować hihi
|
|
|
|
|
#1905 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bo nawet ładna czy mniej ładna to i tak obrabiają....... za plecami, nawet nie znając faktów -> ehhh Moim make-upem mogłaby być tylko szminka heheh ale ostatnio używam troszeczkę brązerka bo tak fajnie kości policzkowe są podkreślone tuszu od czasu do czasu kredka też rzadko.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zaraz za obiadek się biorę.Cytat:
![]() Tyle wiadomości zaznaczyłam do odpowiedzenia a tylko część mi się pokazało ![]() A coś tam wspominałyście o zazdrośnicach heheh masakra szczególnie te małolatki zresztą te starsze też. Nieraz mam tak że jak się umaluję i ładnie ubiorę to takie "myszeczki" w grupie podśmiechujki robią albo się patrzą jak miałyby mnie zaraz zabić Czarnulka - powodzenia na egzaminach i wysłałam zaproszonko ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#1906 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziękuję za zaproszenie i za to, że mi dobrze życzysz! ach! |
|
|
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A koleżanki mam różne, jedne takie zawistne, że głowa mała a drugie nie, urody różnej, dla mnie to pojęcie wzgledne bo dla mnie moze byc super laska a dla innnych taka sobie więc nie mnie to oceniać
|
|
#1908 |
|
Rozeznanie
|
a te paseczki na zegarkach nie sa zniszczone ? dodaje moj ale jeszce sie nie zastanowiłam i bialy i czarny mi sie podoba ale jesli sa podniszczone to nie bo moj nowiutki
|
|
#1909 |
|
Rozeznanie
|
nie tu chciałam odpowiedziec
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyjdę w szpilach to czuję wzrok wszystkich na sobie, a wyjdę tak samo ubrana umalowana i uczesana ale w japonkach, to patrzą się jak się zbliżam a nie że już z daleka obserwują ![]() ja się z wami dziewczyny żegnam, uciekam na cały dzień i noc do Tz. Papa Ps. Poluję na taką sukienkę ale nigdzie jej nie mogę dostać Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-08-29 o 16:05 |
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
marlenkarr;
jesteś florystka z zawodu czy to takie zainteresowanie sorki ze się pytam ale zaciekawiło mnie to po twoim podpisie
|
|
|
|
#1912 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
miło mi , jeszce nie jestem ;p studiuje ogrodnictwo i zamierzam wybrac specjalnosc dekoracje roslinne i tereny zieleni, a poki co naleze do koła florystów i sie uczę robic bukieciki kompozycje na rózne okazje stroiki swiateczne i takie tam duperelki
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż mój zawód wyuczony trochę się z tym mija
|
|
|
|
|
#1914 |
|
Rozeznanie
|
sukienke widziałam pododbna w telly wejil
|
|
#1915 |
|
BAN stały
|
Ja mam taka sama spodniczke z allegro za 20 zł kupiona
![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Dziewczyny poradźccie mi to jak ja mam wystawić tą torebcię LV na allegro aby mi jej nie cofneli?
|
|
|
|
#1916 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ostatnio gorset wystawiłam i jeszcze mi nikt nie kupił, a pierwszy raz wystawiłam i jest 100% nowy ze stanów
|
|||
|
|
|
#1917 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1918 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jak chcesz to coś tam mogę wrzucić do prywatnego to sobie obejrzysz mam trochę tego ale nie wszystko bym wrzuciła ![]() Jak co daj tu znać czy wrzucić
|
|
|
|
|
#1919 |
|
Zadomowienie
|
Kochane AG co sadzicie o rozowych laptopach? Bo miałam ostatnio imieniny i TŻ obiecał ze kupi
Bo mi z jedej strony sie podobaja,a z drugiej troche chyba bede wstydziła sie go wyjmowac przy ludziach zeby nie pomysleli ,,pusta lala",wiem to tylko kolor ale wiecie jak jest:P
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnuleczkaa , mialas permanentny brwi, mozesz wkleic jakies fotki?
Sama sie zastanawiam nad ustami i brwiami, ale tylu jest partaczy,ze mam stracha
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

A gwarantuje Ci, że na pewno pójdzie za sporą kwotę 

- ale przez to znalazłam ten watek AG i bardziej dbam o siebie. ( ale to i tak bym sie zastanowiła czy ktoras z was by mi go nie chciała poderwac :P )
Kocham je