American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-29, 13:00   #1891
neheszta
Zakorzenienie

Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Czarnulka - a nie lepiej Ci ją opchnąć na allegro? oczywiście nie pisz, że to LV bo allegro Ci tą aukcję i tak zdejmie A gwarantuje Ci, że na pewno pójdzie za sporą kwotę

Ja też wolę być ubrana ładnie, etc ale wygodnie Po co mam zakładać 10 cm szpile niewygodne i siedzieć jak mimoza
Znam z własnego doświadczenia takie sytuacje, dziewczyna mojego kolegi, zawsze kiedy się spotykamy, kręci specjalnie włosy na lokówkę, zakłada bardzo krótkie sukienki, obcasy, a tak naprawdę to i tak czuję się lepiej bo jestem bardziej dopieszczona, i lepiej się bawię i nawet jej Tż mnie podnosi itd. bo jej nie może, bo jej się kosmyk włosów osunie
Hehe co za dziewczyna

Ja lubię wygodnie a zarazem seksownie wyglądać jak idę na imprezę
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 13:03   #1892
messinka
Zakorzenienie

Neheszta - ja mam to samo
U mnie wygoda to np. obcisłe legginsy lub spodnie + jakaś tunika, albo sukienka, albo krótkie szorty, ale buty jeżeli już to zakładam platformy prawie 10 cm, ale są stabilne i w ogóle mnie stopy w nich nie bolą

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 13:03   #1893
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenkarr Pokaż wiadomość
Ja sie nigdy nie wstydziłam wyjsc ze swoimi kolezankami nawet otyłymi czy cos , nigdy nie przyszło mi do głowy nawet cos takiego , jak wychodze to włansie po to zeby sie pobawic a nie pokazac sie jak juz mowiłam wczesniej czy zrobic na złość innym wypindrzonym laskom

Jedynie dla swojego byłego ot bym mu pokazała co traci gwiazdor wokalista - ale przez to znalazłam ten watek AG i bardziej dbam o siebie. ( ale to i tak bym sie zastanowiła czy ktoras z was by mi go nie chciała poderwac :P )
Nie nie, ja sie nie wstydze z nia wychodzic. Zle mnie zrozumialas. Jak moge sie jej wstydzic, skoro ja kocham? No prosze Cie
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 13:07   #1894
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Neheszta - ja mam to samo
U mnie wygoda to np. obcisłe legginsy lub spodnie + jakaś tunika, albo sukienka, albo krótkie szorty, ale buty jeżeli już to zakładam platformy prawie 10 cm, ale są stabilne i w ogóle mnie stopy w nich nie bolą
Dokładnie. Ja też zakładam platformy, są boskie. Noga w ogóle się w nich nie trzęsie nie nic Kocham je
Moje mają 11,5cm

My jak z tZ wychodzimy na parkiet to tak się bawimy, że potem cali zasapani wracamy
Stary 2009-08-29, 13:08   #1895
blondi1041
Rozeznanie

dziewczyny co ubieracie dzis? bo u mnie taka pogoda, ze niby cieplo, duszno ale chyba ma padac
i wracam do domu ok 23ciej..
blondi1041 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 13:12   #1896
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondi1041 Pokaż wiadomość
dziewczyny co ubieracie dzis? bo u mnie taka pogoda, ze niby cieplo, duszno ale chyba ma padac
Ja już pisałam
biała bluzeczka
czarna mini satynowa
i jakieś fajne buciki
a w zapasie będę miała jasne jeansy
Stary 2009-08-29, 13:18   #1897
blondi1041
Rozeznanie

ja chyba czarne szorty, jakas bluzeczka i na to bluza obcisla turkusowa..albo jakas bluzeczka na rekaw 3/4.. tylko nie wiem czy japonki czy szpilki. zawsze jak mam szorty i szpilki to wszyscy sie gapia
Stary 2009-08-29, 13:22   #1898
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
ja chyba czarne szorty, jakas bluzeczka i na to bluza obcisla turkusowa..albo jakas bluzeczka na rekaw 3/4.. tylko nie wiem czy japonki czy szpilki. zawsze jak mam szorty i szpilki to wszyscy sie gapia
Norma, ale nic z tym nie zrobisz jak dobrze wyglądasz i przykuwasz uwagę. Skoro nie chcesz być dziś w centrum zainteresowania to radzę japonki

Ja też zakładam je dzisiaj bo nie mam ochoty aby wszyscy się na mnie patrzyli
Stary 2009-08-29, 13:29   #1899
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Norma, ale nic z tym nie zrobisz jak dobrze wyglądasz i przykuwasz uwagę. Skoro nie chcesz być dziś w centrum zainteresowania to radzę japonki

Ja też zakładam je dzisiaj bo nie mam ochoty aby wszyscy się na mnie patrzyli

Wiecie.. wydaje mi sie, ze jak fajna laska pojdzie na bale w japonach w w ogole juz nikt sie na nia nie bedzie gapił hehehe

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

kurde a tak wogole nie obrazajac nikogo to niezbyt mi sie widza ciuchy na tych przekupkach noo...

ach... i zazdroszcze Wam... ja to tradycyjnie- siedze w chatce
Czarnuleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 13:31   #1900
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
Wiecie.. wydaje mi sie, ze jak fajna laska pojdzie na bale w japonach w w ogole juz nikt sie na nia nie bedzie gapił hehehe

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

kurde a tak wogole nie obrazajac nikogo to niezbyt mi sie widza ciuchy na tych przekupkach noo...

Szczerze? Ja to widze po sobie... jak pojde na impreze w szpilkach, to masakra, ciagle jakis z klejacymi sie łapkami a jak ide w balerinkach, to bez szału. To nic, ze jestem wymalowana, uczesana, itd tak jak wczesniej. To juz nie ma znaczenia, mam plaskie buty i koniec.
Stary 2009-08-29, 13:33   #1901
blondi1041
Rozeznanie

na impreze to w zadnym wypadku w japonkach ! :P
chodzilo mi dzis w sensie do pracy :P
Stary 2009-08-29, 13:57   #1902
marlenkarr
Rozeznanie

przeczytałam w koncu wszytko wiecie tak mi sie mysli w głowie pomieszały , ze szok.

Przyomniały mi sie te wszystkie kłotnie o inne laski , ktoras z was pisała ze rozmawia otwarcie o innych laskach ze swoim. Miałam tak samo bo mu ufałam dla niego byłam najpiekniejsza , pozniej jednak sie odwrociło to wszytko przeciwko mnie zacza sie ogladac za panienkami przy mnie i mowic a "mogłabys tak wygladac a tak..."," ładne ma włosy zrób sobie tak fryzurke, zetnij swoje" -na siłe chciał mnie zmienic a gdy starałam sie i zaczełam stawiac "ja Ci sie nie podobam to idz do innej ja chłopaka sobie znajde brzydka nie jestem" to mowił do mnie z pogardą "paniusiu" i wlasnie wtedy straciłam poczucie własnej wartosci - pogubilam sie całkowicie a takie panienki jak AG uwazałam za puszczalskie soryy ale zaczeły mi imponowac ze zwracaja uwage i wzbudzaja takie emocjie, chyba dlatego tak własciwie zaczełam sie udzielac w tym watku dbac o siebie.

Z młodym sie spotykałam bo mu sie pododbałam taka jestem nie wazne czy byłam pomalowana czy nie (nie raz widział mnie brudna! pod domem - wspólpracował z moim tatem i 2 razy dziennie bywał pod warsztatem a ja akurat musiałam wracac z ogródka) ale za swoim byłym cholernie tesknie szlag mnie trafia jak mysle ze na imprezie laski pchaja mu sie pod scene a kiedy zejdzie podwalaja .
Niby on tez zainteresowanie mna okazuje, smsy pisze dzwoni zaprosil mnie na nk ale mysle ze z ciekawosci tylko jakie mam fotki. Jednak kiedy ja chce i dam sie juz złamac znow mu sie odmienia i woli byc sam

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:

nie martw sie ja też proponuje wieczorem zajac łazienke na pare godzin

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Mogłabys raz jescze podac linka do wymiannek mam różowy zegarek a chyba wolałąbym czarny ale zbytnio sie nie przyjzałam, net mi sie muli a nie pamietam na któreej to stronie

piekne http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1251469070
gwiazdeczko - piekne masz buty ( http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1251477009 )

mam pytanie odnosnie tych http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1251467074
skad są bardzo mi sie pododbaja nigdy nie moge kupic waskich w cholewce a te chyba da sie regulowac
Stary 2009-08-29, 14:06   #1903
aagusiaa88
Zakorzenienie

Patrząc na napis na zdjeciu, to pewnie bucikowo.pl
Stary 2009-08-29, 14:11   #1904
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
przeczytałam w koncu wszytko wiecie tak mi sie mysli w głowie pomieszały , ze szok.

Przyomniały mi sie te wszystkie kłotnie o inne laski , ktoras z was pisała ze rozmawia otwarcie o innych laskach ze swoim. Miałam tak samo bo mu ufałam dla niego byłam najpiekniejsza , pozniej jednak sie odwrociło to wszytko przeciwko mnie zacza sie ogladac za panienkami przy mnie i mowic a "mogłabys tak wygladac a tak..."," ładne ma włosy zrób sobie tak fryzurke, zetnij swoje" -na siłe chciał mnie zmienic a gdy starałam sie i zaczełam stawiac "ja Ci sie nie podobam to idz do innej ja chłopaka sobie znajde brzydka nie jestem" to mowił do mnie z pogardą "paniusiu" i wlasnie wtedy straciłam poczucie własnej wartosci - pogubilam sie całkowicie a takie panienki jak AG uwazałam za puszczalskie soryy ale zaczeły mi imponowac ze zwracaja uwage i wzbudzaja takie emocjie, chyba dlatego tak własciwie zaczełam sie udzielac w tym watku dbac o siebie.

Z młodym sie spotykałam bo mu sie pododbałam taka jestem nie wazne czy byłam pomalowana czy nie (nie raz widział mnie brudna! pod domem - wspólpracował z moim tatem i 2 razy dziennie bywał pod warsztatem a ja akurat musiałam wracac z ogródka) ale za swoim byłym cholernie tesknie szlag mnie trafia jak mysle ze na imprezie laski pchaja mu sie pod scene a kiedy zejdzie podwalaja .
Niby on tez zainteresowanie mna okazuje, smsy pisze dzwoni zaprosil mnie na nk ale mysle ze z ciekawosci tylko jakie mam fotki. Jednak kiedy ja chce i dam sie juz złamac znow mu sie odmienia i woli byc sam

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

nie martw sie ja też proponuje wieczorem zajac łazienke na pare godzin

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Mogłabys raz jescze podac linka do wymiannek mam różowy zegarek a chyba wolałąbym czarny ale zbytnio sie nie przyjzałam, net mi sie muli a nie pamietam na któreej to stronie

piekne http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1251469070
gwiazdeczko - piekne masz buty ( http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1251477009 )

mam pytanie odnosnie tych http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1251467074
skad są bardzo mi sie pododbaja nigdy nie moge kupic waskich w cholewce a te chyba da sie regulowac
kochana umiescilam linka w podpisie

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Zrobilam sobie peeling na buziaka, wyrwalam woskiem brwi i do tego poprawilam pensetą. nabalsamowałam je oliwka i posmarowalam twarz samoopalaczem hmm ciekawe co z tego wyjdzie wczoraj sie Was naczytalam i musze teraz spróbować hihi
Stary 2009-08-29, 14:15   #1905
Dualstar
Wtajemniczenie

Witam

Cytat:
A propos zakupów. Mam chrapkę na te buty http://www.esklep.primastrada.com.pl...27042841c32741
oraz te http://www.esklep.primastrada.co m.pl/spot-p-5039.html?osCsid=e0e69a0b e10dd2ff2827042841c32741
tylko że je widziałam na takiej złotej platformie, są prześliczne! Wciąż o nich myślę
neheszta bardzo ładne
Cytat:
No uczę się dopiero
Ćwiczenia robię podobne do tych z tej stronki http://www.sfd.pl/Szpagat-t158106.html
tam gdzie jest zdjęcie takiego chłopaka

A co do gustu Tz... Właśnie on ma za dobry jak dla mnie Mu się naprawdę podobają ładne laski itd.

--------
Chciałabym dziś wyglądać ładnie
Jak myślicie
czarna satynowa mini
biała bokserka
i jakieś buciki
Jest strój AG?
cud miód
Cytat:
Napisane przez bLonD_bEjBe Pokaż wiadomość
Hej Piekne
Mialam jakies okropne sny nad ranem, a teraz musze sie zebrac i kupic cos na obiad..

Kurcze jak bym chciala dzis isc do tropikalnej w Sopocie, ale kaski nie ma., Nie ma to jak sie odstawic na wieczor...
Powiem Wam, ze brakuje mi takiej naprawde fajnej kolezanki, takiej, ze nie byloby faceta, ktory by sie nie spojrzal. Zazwyczaj dziewczyny unikaja kontaktu ze mna- te ladniejsze, bo czuja sie zagrozone. A jak chcialabym, fajnie byloby sie "poznecac" na imprezach nad tymi zazdrosnicami. i ich facetami ( ale zabrzmialo- troche pusto, ale co tam to tylko wieczor i impreza)..A jak jest u Was?Macie takie super kolezanki z wygladu?

Nie lubie tak pozno wstawac, zanim sie "ruchne" zanim to i siamto to juz 14 bedzie...
Ja mam i nie mam, ale zbytnio mi na tym nie zależy byleby mi się z nią dobrze rozmiawiało i była w porządku.
Bo nawet ładna czy mniej ładna to i tak obrabiają....... za plecami, nawet nie znając faktów -> ehhh
Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
ja używam tylko tuszu o rzęs i czasami różu nawet na imprezy
Moim make-upem mogłaby być tylko szminka heheh ale ostatnio używam troszeczkę brązerka bo tak fajnie kości policzkowe są podkreślone tuszu od czasu do czasu kredka też rzadko.
Cytat:
dziekuje Wam bardzo za miłe komentarze używam Corel Paint shop pro X2

To jest jak z avonem konsultantka ma katalog i próbki perfum. Nie wiem czy mozna przez internet.

jestem pod wrazeniem

nic nie widziałam

mnie za usuwanie zawiesili

podpisuje sie rękami i nogami

jestem na 60 stronie wczoraj wyprasowałam 12 fieranek dlatego mnie nie bylo na wizazu a to tylko z salonu i ngdzie nie wyszłam zakończenie wakacji to nie dlamnie za stara jestem , ale chetnie bym z Wami gdzies wyszła na impreze TYLKO sobie mysle ze kazda chciałaby piekniej wyladac od drugiej i ogło by nie byc juz tak milo U mnie w miescie tak jest ze wychodzi sie do clubu zeby sie pokazac wiec podziekowałam ja nie jestem jedna z nich

pieknie sie nam wąteczek rozwija dzieki Dualstar to Ty podtrzymałas wszytko na początku

teraz dlaej sprzatanie pranie ale nadrobie ;] nie wiem kiedy
PS znow buszowałam w ciuchlandzie znalazłam piekny chabrowy golfik atmosphere ahhh
staram się
Cytat:
Czarnulka - fajną masz torbę LV i zegarek
Ja swoją LV chcę sprzedać na all

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Ale pędzicie dziewczyny, ciężko Was nadrobić
mało coś cię tu mess
Cytat:
oki umalowalam sie i ide chyba do lumpka zobaczyc czy cos upoluje
no i po obiad

zrobimy zlot na jakiejs imprezie AG
toz to faceci dostaliby oczoplasu
Byłoby fajnie
Cytat:
Marlenkarr - o mnie nie masz się co bać, ja mam swojego ukochanego Tż, zresztą wyznaję jedną zasadę, nigdy nie podrywam Tż koleżanek lub byłych Tżtów To dla mnie niepisana reguła której każda powinna przestrzegać
Ja tak samo i to się u mnie tyczy również bliższej rodziny
Cytat:
Ja nic zaraz za obiadek się biorę.
Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Szczerze? Ja to widze po sobie... jak pojde na impreze w szpilkach, to masakra, ciagle jakis z klejacymi sie łapkami a jak ide w balerinkach, to bez szału. To nic, ze jestem wymalowana, uczesana, itd tak jak wczesniej. To juz nie ma znaczenia, mam plaskie buty i koniec.
Ja czy jak mam szpilki czy płaskie to niestety się patrzą -> nie wiem ale śmiać mi się wtedy chce może mnie to onieśmiela hehehhe

Tyle wiadomości zaznaczyłam do odpowiedzenia a tylko część mi się pokazało

A coś tam wspominałyście o zazdrośnicach heheh masakra szczególnie te małolatki zresztą te starsze też. Nieraz mam tak że jak się umaluję i ładnie ubiorę to takie "myszeczki" w grupie podśmiechujki robią albo się patrzą jak miałyby mnie zaraz zabić A najlepiej uśmiać się można w dużych galeriach handlowych

Czarnulka
- powodzenia na egzaminach i wysłałam zaproszonko

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
kochana umiescilam linka w podpisie

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Zrobilam sobie peeling na buziaka, wyrwalam woskiem brwi i do tego poprawilam pensetą. nabalsamowałam je oliwka i posmarowalam twarz samoopalaczem hmm ciekawe co z tego wyjdzie wczoraj sie Was naczytalam i musze teraz spróbować hihi
Czarnuleczka pięknisz się
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 14:33   #1906
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Dualstar Pokaż wiadomość
Witam

neheszta bardzo ładne

cud miód

Ja mam i nie mam, ale zbytnio mi na tym nie zależy byleby mi się z nią dobrze rozmiawiało i była w porządku.
Bo nawet ładna czy mniej ładna to i tak obrabiają....... za plecami, nawet nie znając faktów -> ehhh

Moim make-upem mogłaby być tylko szminka heheh ale ostatnio używam troszeczkę brązerka bo tak fajnie kości policzkowe są podkreślone tuszu od czasu do czasu kredka też rzadko.

staram się

mało coś cię tu mess

Byłoby fajnie

Ja tak samo i to się u mnie tyczy również bliższej rodziny

Ja nic zaraz za obiadek się biorę.

Ja czy jak mam szpilki czy płaskie to niestety się patrzą -> nie wiem ale śmiać mi się wtedy chce może mnie to onieśmiela hehehhe

Tyle wiadomości zaznaczyłam do odpowiedzenia a tylko część mi się pokazało

A coś tam wspominałyście o zazdrośnicach heheh masakra szczególnie te małolatki zresztą te starsze też. Nieraz mam tak że jak się umaluję i ładnie ubiorę to takie "myszeczki" w grupie podśmiechujki robią albo się patrzą jak miałyby mnie zaraz zabić A najlepiej uśmiać się można w dużych galeriach handlowych

Czarnulka
- powodzenia na egzaminach i wysłałam zaproszonko

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Czarnuleczka pięknisz się
kochana jakoś trzeba wyglądac dziękuję za zaproszenie i za to, że mi dobrze życzysz! ach!
Stary 2009-08-29, 15:15   #1907
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Piekne
Mialam jakies okropne sny nad ranem, a teraz musze sie zebrac i kupic cos na obiad..

Kurcze jak bym chciala dzis isc do tropikalnej w Sopocie, ale kaski nie ma., Nie ma to jak sie odstawic na wieczor...
Powiem Wam, ze brakuje mi takiej naprawde fajnej kolezanki, takiej, ze nie byloby faceta, ktory by sie nie spojrzal. Zazwyczaj dziewczyny unikaja kontaktu ze mna- te ladniejsze, bo czuja sie zagrozone. A jak chcialabym, fajnie byloby sie "poznecac" na imprezach nad tymi zazdrosnicami. i ich facetami ( ale zabrzmialo- troche pusto, ale co tam to tylko wieczor i impreza)..A jak jest u Was?Macie takie super kolezanki z wygladu?

Nie lubie tak pozno wstawac, zanim sie "ruchne" zanim to i siamto to juz 14 bedzie...
mam dokładnie tak samo
A koleżanki mam różne, jedne takie zawistne, że głowa mała a drugie nie, urody różnej, dla mnie to pojęcie wzgledne bo dla mnie moze byc super laska a dla innnych taka sobie więc nie mnie to oceniać
Stary 2009-08-29, 15:19   #1908
marlenkarr
Rozeznanie

a te paseczki na zegarkach nie sa zniszczone ? dodaje moj ale jeszce sie nie zastanowiłam i bialy i czarny mi sie podoba ale jesli sa podniszczone to nie bo moj nowiutki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01985.jpg (62,2 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01986.jpg (14,8 KB, 67 załadowań)
Stary 2009-08-29, 15:23   #1909
marlenkarr
Rozeznanie

nie tu chciałam odpowiedziec hehe
Stary 2009-08-29, 15:57   #1910
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:

Wydaje mi się, że szpilki przykuwają uwagę Wyjdę w szpilach to czuję wzrok wszystkich na sobie, a wyjdę tak samo ubrana umalowana i uczesana ale w japonkach, to patrzą się jak się zbliżam a nie że już z daleka obserwują

ja się z wami dziewczyny żegnam, uciekam na cały dzień i noc do Tz. Papa

Ps. Poluję na taką sukienkę ale nigdzie jej nie mogę dostać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ele.jpg (17,7 KB, 65 załadowań)

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2009-08-29 o 16:05
Stary 2009-08-29, 15:59   #1911
Agula 88
Zakorzenienie

marlenkarr;

jesteś florystka z zawodu czy to takie zainteresowanie sorki ze się pytam ale zaciekawiło mnie to po twoim podpisie
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 16:10   #1912
marlenkarr
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
marlenkarr;

jesteś florystka z zawodu czy to takie zainteresowanie sorki ze się pytam ale zaciekawiło mnie to po twoim podpisie
miło mi , jeszce nie jestem ;p studiuje ogrodnictwo i zamierzam wybrac specjalnosc dekoracje roslinne i tereny zieleni, a poki co naleze do koła florystów i sie uczę robic bukieciki kompozycje na rózne okazje stroiki swiateczne i takie tam duperelki
Stary 2009-08-29, 16:19   #1913
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
miło mi , jeszce nie jestem ;p studiuje ogrodnictwo i zamierzam wybrac specjalnosc dekoracje roslinne i tereny zieleni, a poki co naleze do koła florystów i sie uczę robic bukieciki kompozycje na rózne okazje stroiki swiateczne i takie tam duperelki
zazdroszczę chciał bym należeć do takiego koła chociaż mój zawód wyuczony trochę się z tym mija
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 16:19   #1914
marlenkarr
Rozeznanie

sukienke widziałam pododbna w telly wejil
Stary 2009-08-29, 16:30   #1915
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
sukienke widziałam pododbna w telly wejil
Ja mam taka sama spodniczke z allegro za 20 zł kupiona

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Dziewczyny poradźccie mi to jak ja mam wystawić tą torebcię LV na allegro aby mi jej nie cofneli?
Stary 2009-08-29, 16:46   #1916
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
kochana jakoś trzeba wyglądac dziękuję za zaproszenie i za to, że mi dobrze życzysz! ach!
jak przystało na prawdziwą AG

Cytat:
fajnie też kiedyś chciałam jakieś bukieciki ładne tworzyć
Cytat:
Ja mam taka sama spodniczke z allegro za 20 zł kupiona

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Dziewczyny poradźccie mi to jak ja mam wystawić tą torebcię LV na allegro aby mi jej nie cofneli?
nie cofnęli ? ja nie bardzo rozumiem, chociaż na allegro wystawiam rzeczy
Ostatnio gorset wystawiłam i jeszcze mi nikt nie kupił, a pierwszy raz wystawiłam i jest 100% nowy ze stanów
Stary 2009-08-29, 18:04   #1917
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Dualstar Pokaż wiadomość
jak przystało na prawdziwą AG

fajnie też kiedyś chciałam jakieś bukieciki ładne tworzyć

nie cofnęli ? ja nie bardzo rozumiem, chociaż na allegro wystawiam rzeczy
Ostatnio gorset wystawiłam i jeszcze mi nikt nie kupił, a pierwszy raz wystawiłam i jest 100% nowy ze stanów
Podaj swoją nazwę użytkownika jestem maniaczką allegro i moze czasami coś mi wpadnie w oko
Stary 2009-08-29, 18:19   #1918
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
Podaj swoją nazwę użytkownika jestem maniaczką allegro i moze czasami coś mi wpadnie w oko
tzn. to nie moje konto tylko mojego brata, mam zamiar założyć swoje ale jeszcze nie teraz, więc wiesz nie wiem czy mogę.
Ale jak chcesz to coś tam mogę wrzucić do prywatnego to sobie obejrzysz mam trochę tego ale nie wszystko bym wrzuciła
Jak co daj tu znać czy wrzucić
Stary 2009-08-29, 18:20   #1919
Papucia
Zadomowienie

Kochane AG co sadzicie o rozowych laptopach? Bo miałam ostatnio imieniny i TŻ obiecał ze kupi Bo mi z jedej strony sie podobaja,a z drugiej troche chyba bede wstydziła sie go wyjmowac przy ludziach zeby nie pomysleli ,,pusta lala",wiem to tylko kolor ale wiecie jak jest:P

Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=670564
Papucia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 18:28   #1920
foxy123
Zakorzenienie

Czarnuleczkaa , mialas permanentny brwi, mozesz wkleic jakies fotki? Sama sie zastanawiam nad ustami i brwiami, ale tylu jest partaczy,ze mam stracha

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości