|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
masakra na głowie! pomocy!
pofarbowałam włosy farbą Loreal Feria Preference odcień bardzo bardzo jasny blond popielaty. Farbe położyłam na baleyage ( blond i brąz). na tych które były blond wyszły dokładnie takie jakie miały wyjsć, tych ciemnych w ogóle nie chwysiło- i byłam na to gotowa, ale odrosty wyszły mi straszne! mój naturalny kolor odrostów-ciemny blond farba zamieniła na jakiś dziwny blond z odcieniem rudego! wygląda to okropnie. co mam zrobić? wiem, że nie moge ich teraz znowu pofarbować, ale czy moge jakoś rozjaśnić te osrosty?
PROSZĘ o POMOC!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: masakra na głowie! pomocy!
jedynie pozostaje stosowac szampon i odzywke do wlosow nadajaca platynowy odcien. Ja mam joanne
wloski nie sa zolte ale platynowe
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Mam poważny problem poradźcie coś
W ubiegłym roku w lipcu rozjaśniłam moje włosy średni blond pasemkami w odcieniu platyny u fryzjerki. Nie rozjaśniałam ich ani nie farbowałam aż do kwietnia tego roku. Mianowicie w kwietniu fryzjerka nałożyła mi na włosy kolor kasztanowy i zrobiła kilka jasnych pasemek. Za ponad miesiąc pod koniec maja na włosy nałożyła mi czekoladę, która bardzo szybko się zmyła. Drugi raz nałożyła mi czekoladę 30-tego lipca. Tym razem czekolada już nie chciała się zmywać, a ja znów zapragnęłam mieć włosy blond. Dwa dni temu odwiedziłam fryzjerkę. Nie mogła mi zdjąć farby, bo miałam rozjaśniane włosy, więc nałożyła na pasma moich włosów rozjaśniacz. Jedne pasemka miały być jaśniejsze, drugie bardziej złote i zostawiła też pasma z tą czekoladą. Teraz mam niektóre rude i zółte pasma co zrobić, żeby wrócić do jakiegokolwiek blondu? pomóżcie jestem zrospaczona jak patrze na swoje włosy |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: masakra na głowie! pomocy!
no ja osobiscie to bym na cale wlosy polozyla rozjasniacz 4-6 tonow (tak pod wieczor) a rano na takie rudawo/zolte polozyla ciemniejszy blond
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

wloski nie sa zolte ale platynowe