|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
Ci, którzy Behemota znali śmieją się pod nosem, albo patrzą z niedowierzaniem. Za granicą, hmmm...przejrzałam sobie zagraniczne strony i tam o tym związku pisze się różnie. Dody nikt nie kojarzy, komentarze odnośnie jej wyglądu kwieciste, ale generalnie każdy uważa,że to ich sprawa. I słusznie. Bo w muzyce powinno chodzić o muzykę, a nie pikantną, ociekającą skandalami otoczkę. To mówiłam ja, ves z obolałym zadkiem. Chyba mi się mój upadek na tyłek przełożył wprost proporcjonalnie na długość wypowiedzi ![]() A wysokie czoło Nergala też mnie zastanawia. A, oglądałam jego występ u Wojewódzkiego i jak mówi to ma bardzo przyjemny dla ucha głos. W treść się nie wsłuchiwałam
|
|
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - też ja się dziwię, co się tak posunęłam w rok
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#813 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nooo...to wszystko przez wizaz
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Prawie mi sie udalo wrocic przed switem... prawie, bo wracajac udalo mi sie kupic swieze buleczki na sniadanie....
![]() Faaajnie bylo.... a czego nie pamietam tego nie bylo.... / jedno mnie tylko zastanawia, dlaczego pranie, ktore ze 2 dni wisialo sobie na balkonie, mam porozrzucane po calym pokoju. a nie padalo, ani sie nie zanosilo.... /Cytat:
Tak mi sie jakos skojarzylo ![]() ![]() Cytat:
Bo wizaz trzeba czytac z kwasem lub retinoidem na buzce, to sie poprawi albo chociaz wyrowna.
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2009-08-29 o 12:36 |
||
|
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę lato minęło, a ja nadal nie mogę się przekonać do smarowania buzi tymi wszystkimi warstwami, krem, filtr, pudrować to, jeszcze jak poczytałam, że od niektórych filtrów łzawią oczy ![]() Właśnie - polecacie jakiś dobry krem z retinolem? Nie mam trądziku, raptem okazjonalnie jakieś niespodzianki ( raz w miesiącu).
|
|
|
|
#817 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, pochodzę z Siedlec Co prawda już tam nie mieszkam, ale nie mam teraz nic szczególnego do roboty w Warszawie, więc wróciłam tutaj. Czyste powietrze, lepsze jedzenie, koty, przyroda i w ogóle czuję się jak w SPA ![]() Cytat:
Co prawda ich kreacje sceniczne są krańcowo różne, to jednak wspólnym mianownikiem jest ocierająca się o śmieszność estetyka. Nie zdziwiłabym się, jakby "po godzinach" Nergal pomykał w szortach, hawajskiej koszulce i japonkach śliniąc się na widok sztucznego cyca.
Edytowane przez porzeczki Czas edycji: 2009-08-29 o 12:45 Powód: poprawka stylistyczna |
||
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
"Jak to ?
Jak to się stało ? Że mi wypiłas moje kakaoooo Przecież to mój kubeczek! To mój kubeczek z wiewiórka jest "http://www.youtube.com/watch?v=FivQ7ZSYEUo |
|
|
|
#819 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#820 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkich
![]() Ale tu wczoraj mroczno i horrorowato było Kiedyś oglądałam mnóstwo horrorów i wiele ich czytałam... a teraz nad horrorami-książkami zdarza mi się pracować Czyli do pracy jestem "przygotowana"
|
#821 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Fanką Behemotha nie jestem i za bardzo mi to wszystko nie robi (tylko się dziwię), ale - tak jak pisze Vesenka - płyty się sprzedają, bo ktoś tam kupi z ciekawości, a ci, którzy faceta naprawdę darzyli sympatią, dzielili poglądy itd. mogą się czuć... może nawet oszukani?___ Dokonałam najlepszych zakupów kosmetycznych od dawna - oczywiście wszystko w ciemno, wybrane na podstawie recenzji na wizażu Przede wszystkim żelowy eyeliner MACa w słoiczku - Fluidline |
|
|
|
|
#822 |
|
To ja :)
|
Betty, to Ty w avku?? Śliczna jesteś!!
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, korzystam z przerwy, że tymczasowo "nasz" nowy 3 kot śpi i przybywam do Baru.
2 dni temu mamie ktoś doniósł, że w piwnicy jest mały kociak z dyndającym ogonem - prawie urwanym. Mama zgarnęła go do weta, wet podobno wymiękł jak to zobaczył, ale zoperował - tzn. maluch ogona nie ma, ale poza tym jest całkiem zdrowy. Trzymamy go u siebie w domu, żeby doszedł po operacji i mu się wszystko zagoiło. Mały (bo to chyba on) już na drugi dzień hasał jak szalony, jadł za dwóch. Dziś wypuściłam go na resztę mieszkania, bo mój pokój mu się znudził Dwie koty wkur... jak cholera, siedzą obrażone po szafach i syczą. Szukamy mu domu, tudzież jest opcja, żeby go zostawić u nas, ale szanse marne.
|
|
|
#824 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Taaaak!
Cytat:
Szybciej niż sądzisz. ![]() Yes, yes, yes!!! Tym razem serio! A ja się w te wakacje nauczyłam nowego rozwinięcia tego stwierdzenia, ale nie wiem, czy chcesz je poznać - jest naprawdę okropne
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#825 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapewne dzięki temu ze siedziałam w oddalonym znacznie od sceny ogródku piwnym (a nagłośnienie było średnie) w dodatku po wchłonięciu już sporej porcji czeskiego Czarnego Kozła który na szczęście zaburzył mi nieco wrażenia słuchowe oplułam monitor Cytat:
![]() Ja tez jestem masochistką i Ringa ciągle oglądam i za każdym razem boję sie tak samo jak za pierwszym (oczywiscie obowiązkowo ogladam w czyimś towarzystwie ) zgadzam się Cytat:
mam nadzieję ze znajdzie się domek dla niego ![]() Pogoda dziś powoduje ze najchętniej zakopałabym się w łóżku po same uszy i spała
|
|||
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Ewo - jutro przyjeżdża brat mamy z dziewczyną, może ona go będzie chciała
Jej rodzina i ona uwielbia zwierzaki, mają dom, ogród. A po tym kociaku widać, że ciągnie go w świat, że lubi biegać, zwiedzać. Nie wiem ile on ma - ale wygląda na 2- 3miesiące, może już trochę świata zwiedził![]() Ja rozkoszuję się wolną sobotą - czytaj: zero makijażu, rozciągnięty sweter i od rana, z przerwami, siedzę przy kompie ![]() Najbardziej chce mi się śmiać z młodszej koty - do tej pory to ona dominowała, a teraz jest zdezorientowana, smutna i lekko przerażona obecnością małego. Starsza całkowicie go olała - nie reaguje na niego. Młodsza ma minę jakby się rozpłakać miała i chodzi cały czas koło mnie i się łasi Na co dzień bardzo rzadko to robi
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-29 o 17:57 |
|
|
|
#827 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hej!
to i ja sie wypowiem w kwestiach filmowyvh. Ring widzialam najpierw amerykański i wprost szaleńczo mi sie spodobał, po dłuższym czasie dirwałam azjatycką wersję i
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
objadłam się cukiniowym leczo. Przepyszne
Dziewczyny, czy któraś ma lub miała puder diamentowy i olej kameliowy z BU? Tak mnie te dwie rzeczy kuszą, ale nie wiem czy warto kupić?
|
|
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Mniammmmm...
![]() Cytat:
Buszuję po all i KWC. Stwierdziłam, że czas na jakąś przemyślaną pielęgnację twarzy bardziej.
|
|
|
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z pielęgnacji jestem zadowolona. Na dzień Nirvanesque, a na noc serum z żelem hialuronowym. A przedtem hydrolat. Teraz mam w planie dodać kwasy. I muszę zapamiętać,że mam szyję, bo mi się zaczyna mocno różnić wiekiem od twarzy
|
|
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też już zwracam uwagę na szyję Szukam jakiegoś dobrego kremu na dzień - przede wszystkim łagodzącego i kojącego palące i często piekące policzki, a przy tym nietłustego i nie oblepiającego. Rozważam szarpnięcie się na Nirvanesque, bo mimo, że szukam czegoś na naczynka, to i o groźbie pierwszych zmarszczek trzebaby pomyśleć. I nie wiem co robić i wybrać Nie chciałabym też "przemodzić".
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-29 o 21:29 |
|
|
|
|
#832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie wiem jak sie tego cholerstwa pozbyc. Mam jeden krem "bazowy" - Physiogel do ktorego mozna dowalic prawie wszystko : serum C, ekstrakty, algi... A na dzien Avene z filtrem 20 - lekki i nie bieli
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie za to uwielbiam koty ![]() Byłam dziś na spacerku, wypachniłam się Ombre Rose. No i jak to często bywa, zaszłam do sklepu, żeby zakupić coś na ząb, bo się głodna zrobiłam. I jakaś nobliwa pani w sklepie zapytała mnie cóż to za piękny zapach, bo też by taki chciała ![]() Swoją drogą zimno się dziś zrobiło... trochę zmarzłam. |
|
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
LouLou - serum Lemon jakoś cudem mnie nie podrażniło
A na szyję nie przyszłoby mi na myśl kłaść - tzn. ja nie mam problemu z wypryskami na dekolcie, więc nie widzę potrzeby je kłaść akurat tam![]() Ogólnie to je uwielbiam
|
|
|
#835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczesciara mnie nawet rozcienczone dalo popalic... dlatego trzymam sie od mocnych kwasow z daleka
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja mam skórę jak słoń. Teraz mam tonik z 10% AHA i tylko lekko swędzi po użyciu. Trochę bardziej dał mi popalić Lysanel Active 12 % .
|
|
|
|
#837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
U mnie działa odwrotnie, znaczy naczynka zbladły, a do tego pory zmalały |
||
|
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na poczatku bylo ok, fajny zapach, pory mniejsze ale pozniej wyskoczyly naczynka tam gdzie mam najciensza skore, na bank od tego ![]() Przezyje na samym L-mlekowym, moze nie jest az tak bakteriobojczy ale dziala ok Teraz dumam nad zakupem paru nowosci z mazidel, szczegolnie ekstraktow - roza, guarana na dupsko No i algi bioferment - ladnie rozswietlaja skore
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
Po różanym planuję jakieś inne serum. Chyba wezmę któreś z wit. C
LouLou - a te algi z czym mieszasz? Z physiogelem właśnie?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-29 o 22:28 |
|
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

Z kolei zagranicą Doda raczej nie jest kojarzona, Nergal popularnością biję ją na głowę. Chociaż też pewnie tylko w pewnych kręgach 

Fanką Behemotha nie jestem i za bardzo mi to wszystko nie robi (tylko się dziwię), ale - tak jak pisze Vesenka - płyty się sprzedają, bo ktoś tam kupi z ciekawości, a ci, którzy faceta naprawdę darzyli sympatią, dzielili poglądy itd. mogą się czuć... może nawet oszukani?
w końcu weekend... już miałam dość pracy... te dzisiejsze 9 godzin pracy było katorgą! Do tego drogę do domu zamiast w 30 minut autem pokonałam w 1,20h.... takie korki że szok. Modliłam się żeby samochódmi się nie zagrzał 

I nie wiem jak sie tego cholerstwa pozbyc.