|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
. Mam siostre cioteczna która ma wodogłowie (ma 2,5 lat) . Ale kochana jest, bosko się uśmiecha, wogóle jest cudna. I jak na swoją chorobe, mądra dziewczyna z niej.Cytat:
.Cytat:
, ale ona to wogóle jakaś dziwna jest, bo się zapytała odrazu swojego chłopaka kiedy więc będzie ślub .
|
|
|
#842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od razu mnie ujął swoją prawdziwością ;D ach, nie mogę się doczekać 21.11. i meczu ze Skrą
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 7 kolezanek ktore maja dziecko;] dwie są rok starsze od nas, jedna 2 lata starsza a reszta w naszym wieku ;]
|
|
|
|
#844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mojej koleżanki w szkole, w równoległej klasie jest już dziewczyna po ślubie (chyba w naszym wieku jest) i z kilkumiesięcznym dzieckiem ;P a na nk oczywiście zdjęcia ślubne i synka ;P ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
![]() a no i oczywiście odpowiedniego kandydata na męża i ojca trzeba znaleźć
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-08-29 o 23:47 |
||
|
|
|
#845 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wygwizdasz ich??? ej ty już znasz cały terminarz ![]() Cytat:
ja znam może ze 2 Cytat:
mooja znajoma ma na nk zdjęcie z usg ![]() aha i w ogóle av z Wiślakiem
Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2009-08-30 o 00:05 |
|||
|
|
|
#846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Branoc |
||
|
|
|
#847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do tej pory na każdym meczu w 2009r towarzyszyła mi trąbka całego nie znam ;P tylko dwa pierwsze mecze i mecz ze Skrą dziś sprawdziłam ;P 10.10 jest transmisja z Radomia ;D Jadar-Resovia u mnie na osiedlu, kilka bloków dalej mieszka (właściwie mieszkała, bo teraz w Anglii siedzi..) dziewczyna, rok starsza od nas, która ma już chyba 2,5 rocznego synka.. a ojcem jest mój kolega z gimnazjum, też rok starszy od nas.. z twarzy maluszek to cały ojciec tyle, że kształt głowy matki ;P ale maluch jest śliczny i bardzo zadbany rodzina dziewczny (i tego chłopaka zresztą też) jest z rodzaju patalogicznych... zresztą oni sami od alkoholu i innych używek nigdy nie stronili.. szczęście, że dziecko się zdrowe urodziło, bo matka w ciąży paliła, piła... a maluszkiem praktycznie od początku zajmowała się babcia dziewczyny.. porządna kobieta widać, że dba jak o swoje. chłopczyk zawsze był czysty, zadbany matka malucha ma więcej szczęścia niż rozumu ;] chcę się z innymi podzielić swym szczęściem ![]() taaa ;P jeszcze co :P toż to Alvarez, obrońca Wisły :P edit: dobrze, że się poprawiłaś! ;D ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
) tuż przed rozwiązaniem wcale nie było widać, że to już ;P wyglądała jak inne tak mniej więcej w 6 miesiącu ![]() a maluch się urodził okazały ;D 59cm długi bodajże i ponad 4 kg ważył jak sąsiad nam się pochwalił jaki syn mu się urodził (już wcześniej dziewczynkę mieli ) to nie chciało się wierzyć, że 'tam' się takie duże dziecko zmieściło :P dobranoc
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-08-30 o 00:08 |
||
|
|
|
#848 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
koniec z chuligaństwem będziemy oglądać Jadarowców możesz liczyć na mój doping nie lubię Resovii ![]() no dziewczyna miała rzeczywiście więcej szczęścia i dziecko w sumie też, bo chyba lepiej mu u tej babci ![]() naprawiłam swój błąd ![]() idę spać dobranoc ![]() Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2009-08-30 o 00:19 |
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dobrze, bo ja trochę spuszczę z tonu w kwestii kibicowania :P weri gut branoooc )
|
|
#850 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednak jakiś zarys trzeba mieć, czego się chce w życiu. studia, ślub, praca, mieszkanie, jedno dziecko. tyle na temat mojego przyszłego życia ![]() Cytat:
ja kocham dzieci tylko na chwilę póki są grzeczne i nie wrzeszczą, nie płaczą ![]() Cytat:
już się tutaj zaklimatyzowałam i nie czuję się jak Obcy ;] (IT go home )Moja mama tak samo ;] "Ile Ty już z J. jestes? już chyba ponad 4 lata, co?" a jakie zdziwienie bylo, że "dopiero" trzy ![]() a z tym mieszkaniem to wiesz.. jesli to po babci to pewnie i reszta sąsiadów w podobnym wieku to może Cię ominie "maaaa-mooo" PS. Justyna, dzięki za pierwszy post ;**** już zmienilam ;*** Cytat:
Miała niecałe 16 lat jak go poznała.. a on 24 spora różnica. Ale są szczęśliwi. Mieszkają ze sobą od ponad dwóch lat, jak tylko siostra skończyła szkołę.A mieli wielkie problemy żeby się ze sobą spotykać ;] mama mojej siostry zabraniała, zakazywała, ale i tak się widywali a teraz T. jest najfajniejszym facetem w rodzinie ![]() zależy od człowieka, dla mnie byłby to za duża różnica wieku. optymalne dla mnie to 2-3 lata. a ja sądzę, ze gdyby rodzice tego nie popierali to ona by z nim nie mieszkała a może ma patolę w domu i uciekła?Cytat:
![]() ja słyszałam o wielu, znam może dwie czy trzy. Jedna o rok od nas młodsza ma już ponad roczne dziecko ![]() druga moja koleżanka z liceum, w maju urodziła. a trzecia nawet mi do głowy nie przychodzi... Cytat:
najpierw matura, studia, mąż, praca, mieszkanie i dopiero ewentualny bobasek ![]() Cytat:
wygląda na 13 lat. Niska, bardzo szczupła... z twarzy dziecinna.. a ciąży po niej nie było widać w ogóle może później tak, ale w 5 miesiącu NIC.dzien dobry Larwy ;** wyspały się dzieci? ![]() miłego dnia ;**
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-08-30 o 08:50 |
|||||||
|
|
|
#851 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ehh .. a było tak dobrze , oby jeszcze wróciło ![]() Dziewczyny, od wczoraj to patrze już tysiąc tematów omówiłyście hehe ![]() Co do znajomych w ciąży. U mnie ostatnio jest "wysyp" tego :O. A nie zauważyłyście, że najczęściej, nie mówię zawsze w ciąży w tak młodym wieku są osoby z "rodzin patologicznych"? U mnie to wszyscy co już mają dzieci, są. Aaa przypomniało mi się jak mój "były" kiedyś do mnie patrząc na biegające dzieci, z poważną miną mówi " chcesz mieć ze mną dziecko?" :O ahhaaha myślałam, że padnę ![]() Podcięłam włosy i zrobiłam grzywkę . Chyba z 2 lata zastanawiałam się czy ściąć te grzywkę czy nie, ale byłam głupia hehe a teraz bardzo mi się podoba ![]() Dziewczyny, wy też nie piszecie ę na końcach wyrazów
Niech nikt i nic nie zdoła Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy, które sobie wymarzyłaś... Edytowane przez FeelingGood Czas edycji: 2009-08-30 o 09:26 |
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko pisząc na komputerze pomijam.. chyba z wygody
![]() nie celowo
|
#853 | ||
|
Zadomowienie
|
Mi cały czas mój 'przyjaciel' to przypomina:d Wczoraj wylałam na siebie sok - a on mówi: parkinson, coś mu opowiadam i zapomnę czegoś - on mówi alzheimer, coś nie dosłyszę to mi krzyknie, że głucha jestem, ogólnie wesoło jest
![]() Cytat:
Cytat:
Na komputerze często obcinam polskie znaki, ale staram się tego nie robić Co do fryzur, to ja myślę, czy nie wycieniować sobie włosów, całe życie proste mam, ale moja fryzjerka mówi, że nie nadają się one do wycieniowania. Chyba pójdę do innej. Ktoś mi jeszcze napisał, chyba mtynai, że może moi przyjaciele są parą, ale mi nie zacytowało - nie są, przyjaciel ma inną drugą połówkę ![]() W ogóle dzisiaj byłam w kościele i normalnie popłakałam się ze szczęścia Mój kochany proboszcz (to co, że wszyscy go nienawidzą) był w tym tygodniu u biskupa, prosząc o księdza do oazy. I zamiast jednego księdza, dostaliśmy dwóch w tym jednego oazowo-pielgrzymkowego. Aż mi się żyć zachciało
|
|
|
#854 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dzień dobry;* dzisiaj dzień wielkiego lenistwa. Czekam aż przyjdzie facet, który ma zrobić kran w kuchni. -.- Zimno na dworze. I nie chce mi się iść do szkoły.ja w sumie to też mam takie plany (marzenia), żeby skończyć szkołę, studia, mieć mieszkanko, fajnego faceta, dwójkę dzieci... Ale życie pokaże, nie ma co dumać.
|
|
#855 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie słoneczko zaczyna wychodzić . Zaraz muszę do centrum jechać do sklepu a tak się nie chce ![]() PS. Ę ,ę,ę,ę muszę wbić se do głowy hehe
|
|
#856 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
Nie miałam internetu przez jakiś czas Dlatego się nie pojawiałam na wątku.. U mnie jakoś leci, niestety egzaminu na prawko znów nie zdałam (miałam wredną egzaminatorke, o ktorej sie nasluchalam, ze nie lubi dziewczyn bardzo..) A co do matury to rezygnuję chyba z historii i zamiast niej będę zdawać biologię..Nadrabiąc nie mam siły (miesiąc, by to zajęło ) Zmobilizujcie mnie do nauki ![]() Nie olałam Was ;**
Edytowane przez malenstwo5 Czas edycji: 2009-08-30 o 10:28 |
|
|
|
#857 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry ;*
Cytat:
Ale teraz bez poblemu mogę w kuchni siedzieć, potem nie ![]() Cytat:
Hahaha, szybka decyzja ![]() Cytat:
A mój kolega z klasy z gimnazjum oczekuje. Jego dziewczyna ma 14-15 lat ![]() Cytat:
Wyjątkiem jest moja chrześnica, ale ona naprawdę rzadko płacze, a jeśli już to przez chwilę Kochana Cytat:
![]() Pokaż włoski ![]() Cytat:
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro już obiecujecie nie uciekać ;] wpiszę Ci zamiast tej historii biologię ![]() wykąpalam się i pierwszy raz od kilku miesięcy wyprostowałam włosy... ale i tak je związałam :rorfl: nawet się umalowalam po prostu... niedziela . ![]() zaraz będę malować paznokcie... tylko nie wiem na jaki kolor... chciałabym zrobić sobie frencha, ale nie mam białego lakieru :/
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi z powodu egzaminu
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współżycie z nieletnią, ups. ;]
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z jakiej okazji? Tylko z okazji niedzieli? ![]() A ja siedzę jak kapeć , tylko twarz umyłam xD ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- No niestety xD Ale do więzienia go nie wsadzili, bo go dosyć często widzę
|
|
|
#862 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tylko z okazji niedzieli, Tż wraca dopiero we wtorek ![]() Cytat:
następny zdasz
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo zamiast się tłumaczyć to przytakuję A nie myślałaś, żeby się odwołać? To znaczy tylko wtedy , jeśli jesteś absolutnie pewna
|
|
|
#865 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#866 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
czyli różnica wieku to nie taki wielki problem ![]() ja nie wiem ile jest optymalnie zależy od człowieka ![]() nie, bo mnie obudzili do kościoła ![]() Cytat:
następnym razem pójdzie ci lepiej sama się nie mogę zmobilizować a co dopiero ciebie ![]() Cytat:
![]() dzień dobry byłam w kościele, potem trochę uczyć się jeździć, ale kiepsko mi idzie nie umiem się nauczyć dobrze ruszać, zrobię dobrze raz, drugi, trzeci, za czwartym źle i lipa
|
|||
|
|
|
#867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#868 |
|
Zadomowienie
|
A mi sie zawsze wydawało, że jak ktos ma cienkie włosy to wycieniowanie ich nada im objętości;D Co do prawka, to ostatnio jeździłam z 10 min. po podwórku, i całkiem nieźle mi szło, ręka nawet mnie aż tak bardzo nie bolała, więc jutro idę do instruktora
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak naprawdę dopiero na piątej godzinie nauczyłam się ruszać ![]() Bo przez pierwsze 3 h ruszałam z samym sprzęgłem, bo mnie instruktor nie nauczył Dopiero na czwartej godzinie miałam mojego ulubionego instruktora i męczyłam się 2 godziny z tym, bo ciągle się wkurzałam, że tamten mnie nie nauczył i 3 h zmarnowane A z tym pojeździłam 3 h (czwarta, piąta, szósta) i pojechałam do Siedlec na jazdę tak dobrze mi od razu poszło
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Ola mi w sumie to ruszanie już nawet idzie, ale zmiana biegu z 1 na 2 nie bardzo. Szarpie samochód. ;/
Ola2- mi się też wydaje, że nie ma sensu się odwoływać. Mogą specjalnie Cię oblewać. Słyszałam, że dobrze jest poprosić o jazdę z psychologiem. Siostra nie zdała 4 razy, teraz za 5 poprosi o psychologa. Zdaje 2.09 i oby to był ostatni raz. zresztą mam wredną siostrę, która nie chce ze mną po polach pojeździć. I hasło do mnie jak zdam prawko to mogę pojeździć...taaa jak zdam to po co mam jeździć po polach. (?) Ale co ja będę z nią gadała. A za to z drugą siostrą (tą co nie zdała 4 razy) chciałyśmy ukraść samochód i sobie pojeździć, ale tego nie zrobiłyśmy
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-08-30 o 11:06 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

.
. Ale kochana jest, bosko się uśmiecha, wogóle jest cudna. I jak na swoją chorobe, mądra dziewczyna z niej.
.
, ale ona to wogóle jakaś dziwna jest, bo się zapytała odrazu swojego chłopaka kiedy więc będzie ślub 
na kuchnie jeszcze przyjdzie czas 

ja znam może ze 2
tyle, że kształt głowy matki ;P ale maluch jest śliczny i bardzo zadbany 

A nam dopiero 4. leci