Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-29, 21:46   #3541
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Jak tu cicho spiłyście się winkiem czy jak
my spędzamy sobie romantic weekenda, ha
Całkowicie przypadkowo wyniuchałam Cię gdzieś ciekawe kiedy mnie tam zaakceptujesz w znajomych
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 21:50   #3542
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Samoa 3,2,1 to 3 osobowa sofa dwuosobowa i fotel
takie proste chcemy
http://www.hotfrog.pl/Uploads/PressR...0281_image.jpg

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-29 o 21:51
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 21:52   #3543
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Całkowicie przypadkowo wyniuchałam Cię gdzieś ciekawe kiedy mnie tam zaakceptujesz w znajomych
a tu Ty
zastawiałam się kto to
wybacz, wybacz doleję Ci wino w ramach przeprosin

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 22:07   #3544
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Samoa 3,2,1 to 3 osobowa sofa dwuosobowa i fotel
takie proste chcemy
http://www.hotfrog.pl/Uploads/PressR...0281_image.jpg
ładneTez mi sie podobaja takie proste tylko bez tych metalowych elementów
Stary 2009-08-29, 22:16   #3545
certina4
Wtajemniczenie

Kubusewa popieram Dżastę odnośnie welonu, powinien być skromny z lamówką, już masz wystarczająco ozdobną suknię, wiec inny welon nie pasuje, powiem Ci że z tych wszystkich które wkleiłaś to podobał mi się tylko ten co był link do allegro co do fryzur to czego uparłaś się na warkoczyki? TA blond w ogóle mi się nie podoba.

Jazz gratuluję jutro będzie już 2 z przodu

My wróciliśmy z grila, Mały dostał samochód sterowany ze święcącymi światłami tylnymi i przednimi jak się jedzie przód- tył, i koła świecą na czerwono niebiesko bardzo mu się podobał, do tego dostał 4 koszulki i krótkie spodenki, zestaw super długopisów z piłką nożną i okularki na basen spidermana także ze wszystkiego był bardzo zadowolony a dziwo

Od jutra niestety będę rzadziej Was odwiedzać, śniło mi się dziisaj znowu że nie zdałam egzaminu i już się szczerze zaczynam stresować dlatego też TŻ mówi że mam się wziąć do nauki a nie siedzieć na forum. MA rację, niestety za dużo czasu spędzam na innych czynnościach, a egzamin już z 3 tyg, a ja nawet 1/3 nie mam opanowanej
NIe obraźcie się, ale muszę nadrobić chociaż częściowo żeby nie mieć do siebie pretensji że zawaliłam naukę po całości, dlatego też na dzisiaj już Wam mówię dobranoc, i lecę szybko sie umyć i uczyć się, a od jutrado nauki

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 01:21   #3546
Jazzmanka
Zadomowienie

Wszystkie śpią i randkują A Ja dzisiaj bez TŻ, bo kolejny weekend spędzam nad pracą mgr. Ale na dzisiaj mam już dość, bo już mi niewygodnie przy biurku ani na podłodze i łóżku. Ocka mi sie klejom
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 09:47   #3547
kaska87
Zakorzenienie

cześć

dziewczyny jeszcze 2 dni i będzie wrzesień jak ten czas leci jutro wraca już TZ sis a pamiętam jak ją zawoziliśmy na lotnisko

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-30 o 09:49
Stary 2009-08-30, 09:59   #3548
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Wiecie co, rodzice powiedzieli, że kupia nam wypasiony skorzany narożnik do salonuI chyba meble do salonu i sypialniAle fajowo
nieeee nie kupujcie naroznika ja dalej twierdze, ze to niepraktyczne, bo jak sie znudzi ustawienie mebli to juz nie ma jak tego ruszyc mi sie podobaja takie proste skorzane sofy, takie troche prostokatne a do tego dwa fotele - jeden dla mnie, jeden dla TZa

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
A narożnik to sami chcecie skórzany? Tak pytam, bo Ja nie lubię skórzanych mebli. Wiem tylko, że izolują niedobrą energię jeśli żyły wodne są pod budynkiem i to jedyna dobra rzecz jaką mogę o skórzanych meblach powiedzieć.
w przypadku ewentualnych dzieci tez sa wygodne, bo wystarczy wytrzec i juz nie trzeba bawic sie w pranie tapicerki

heh no to mam juz prezent na urodziny (a urodziny za niecale 3 tygodnie )
pojechalismy z TZem do galerii do fryzjera. ludzi full, czekania 45 minut... no to stwierdzilismy, ze moze sie pozniej przerzedzi, a poki co pojdziemy polazic po sklepach... lazenie skonczylo sie prezentem dla mnie najpierw kupilismy sliwkowa torebke, a potem znalezlismy do niej rowniez sliwkowe szpilki
zaliczylismy fryzjera, kupilismy po hot dogu i poszlismy jesc do auta... poprostu tak upartej baby to nie widzialam wchodzimy do auta i jakas kobieta nas wyczaila, ze bedziemy wyjezdzac... i wiecie co? stala tak nad nami w aucie 10 minut i wytrwale czekala... w miedzyczasie wysadzila jakies dwie inne baby, ktore poszly na zakupy, a sama zostala czatujac na nasze miejsce... co za uparciuch... pol parkingu wolne, a ona sie uparla akurat na to miejsce i nawet jak widziala, ze jemy to nie odpuscila

a potem jakos tak sie zlozylo, ze z milego wieczorku sam na sam u TZa trafilismy ze znajomymi przed polnoca na rynek jaaa ile wczoraj bylo wieczorow panienskich na rynku ciagle gdzies jakis orszak szedl - a to ze swiecacymi rozkami na glowach, a to z amuletami na szyjach w ksztalcie penisa panny mlode oczywiscie z welonami na glowach - czarnymi, bialymi albo rozowymi
ostatnio grzesze. przedwczoraj pizza i piwo, wczoraj (a raczej juz dzisiaj) piwo i zapiekanka na Kazimierzu, a jeszcze dzisiaj spotykamy sie z ex mojego TZa i jej chlopakiem, wiec pewno znow bedzie piwo i pizza... dieta poszla sie !@#$%^&*

do tego wracam o 3.30 do domu i sobie mysle, ze wlacze telefon zobaczyc czy dziala. patrze, a tam telefon i klapka miedzy szafka, a lozkiem, bateria ze sladami po wbitych zebach pod krzeslem, a karta SIM dokladnie ogryziona pod poduszka to juz wiem zeby niczego cennego, a kuszacego do ogryzania nie zostawiac na wierzchu na szczesce mialam jakas jednorazowke Heyah ktora gdzies tam kiedys dostalam, wlozylam i dziala!!! polecam Sony Ericssony teraz trzeba zrobic duplikat SIM

a teraz tradycyjnie nie moge spac, a pewno zaraz po obiadku zetnie mnie z nog

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-08-30 o 10:01
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 10:11   #3549
kaska87
Zakorzenienie

Lain jak Ty się cudownie żywisz
a w środę mamy ostania poradnię muszę zrobic kalendarzyk

a ja mam znów przeziębiony pęcherz
a wczoraj z nudów czytałam coś o aseksualnych.....bo znalazłam taki temat i musiałam zalisić i czytając się troszkę zlękłam bo to tak jakby o mnie czy coś...przykładowo było tam coś o tym, że takie osoby potrzebuja bliskości zdruga połówką itd, ale nie sexu-ja też wole się wieczorem przytulić do TZ niż z nim figlować już Wam nie raz pisałam, że nie mam na to ochoty a jak już do czegoś dojdzie to się gapię w sufit i czekam zeby był koniec i żeby zasnąć

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-30 o 10:21
Stary 2009-08-30, 10:30   #3550
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej dziewczynki

wróciłam

było po prostu cudnie aż się nie chciało wracać..w sumie to na plazy się opalałam tylko we wtorek chociaż słoneczko mielismy przez cały czas TŻ mi swię sparzył na słońcu i się czymś zatruł więc wtorkowy wieczór i całą środę był nie do zycia bylismy nawet u lekarza ale na szczęście mu przeszło i później mi wszystkjo wynagrodził

władysławowo ładne, ale zachodu słońca nie było prawie widac, w jastrzebiej górze zachód to po prostu cud mód

bylismy sobie we czwartek w Jastarni, zwiedzialiśmy te bunkry, na helu zwiedzalismy tą wieżę wojskową, latarnie, bylismy na cyplu i w fokarni, było siuper weszłam na górny taras domu rybaka chociaz mam niemiłosierny lęk wysokości bardzo miło wspominam wyjazd
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 10:34   #3551
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Kubusewa zgadzam się z dziewczynami, które pisały, że welon pasowałby Ci delikatniejszy, bo suknia sama w sobie już jest "bogata", no i fryzurka mnie się bardziej podobała ta druga, na ciemnych włosach
lain to widzę, że udane zakupy A tak a propos to mi się podoba śliwkowy kolor
Ja muszę w tym tygodniu zakupić jakis upominek dla TŻcika, bo 7 września ma urodziny a dzień wcześniej nasza rocznica, więc pewnie połączę te uroczystości Myślałam nad perfumą United color of benneton bo niedawno TŻ mówił że mu się spodobała a wiem, że jeszcze jej nie kupił. Tyle, że jeszcze wypłaty nie dostałam, więc muszę pokombinować
Tyle z Was już mierzyło suknie, ja wciąż muszę czekać, ale rozmawiałam z mamą i chyba w tym tyg. pójdziemy do jednego z salonów, nie wiem czy będę mierzyć (raczej tak), czy tylko zapytam o konkrety typu kiedy będzie nowa kolekcja
Stary 2009-08-30, 10:35   #3552
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
nieeee nie kupujcie naroznika ja dalej twierdze, ze to niepraktyczne, bo jak sie znudzi ustawienie mebli to juz nie ma jak tego ruszyc mi sie podobaja takie proste skorzane sofy, takie troche prostokatne a do tego dwa fotele - jeden dla mnie, jeden dla TZa

w przypadku ewentualnych dzieci tez sa wygodne, bo wystarczy wytrzec i juz nie trzeba bawic sie w pranie tapicerki
też właśnie to rozkminiałam i chyba będe wolała dwie kanapy 3 i 2 albo własnie 3 i fotel, ale taki rozkładany, że sie wysuwa takie cos pod nogi albo normalny i do tego prostokątny podnóżek tylko równy wysokością z fotelem, że jak się przysunie to sie można położyć i tak samo będzie go mozna przysunąć do kanapy a wrazie czego pełni funkcję do siedzenia
Takie cos mi sie podoba http://www.sofalinea.pl/meble_nowocz...rodukt,57.html
a takie mają moi rodzice, tez mi sie podoba, ale ne będziemy ich dublować http://www.sofalinea.pl/meble_nowocz...rodukt,34.html

a jesli naroznik to taki bym chciala z tym do leżenia(tylko dlatego myślalam o narożniku http://www.sofalinea.pl/meble_nowocz...odukt,593.html

a do salonu podobaja mi sie takie http://www.sofalinea.pl/meble_nowocz...odukt,653.html

i takie http://www.sofalinea.pl/meble_nowocz...odukt,660.html

jeju chyba wszystkie mi sie podobają
rozmarzyłam sie Ale rodzce obudzili we mnie nadzieję, -przypuszczam też, ze to, że zaczeli temat i w ogóle taki pomysl teraz wynika z tego, że sie podjarali jak mnie zobaczyliw sukni

a wlasnei co do mycia to skora jest idealna, juz teraz mam próbke jak potrafią naświnić dzieci - po wizycie moich kuzynek wszystkie kanapy sa uklejone, brudne z czekolady i masy z ciastek Aha no i z błota, bo dzieci nie ściągają butów.

Cytat:
heh no to mam juz prezent na urodziny (a urodziny za niecale 3 tygodnie )
pojechalismy z TZem do galerii do fryzjera. ludzi full, czekania 45 minut... no to stwierdzilismy, ze moze sie pozniej przerzedzi, a poki co pojdziemy polazic po sklepach... lazenie skonczylo sie prezentem dla mnie najpierw kupilismy sliwkowa torebke, a potem znalezlismy do niej rowniez sliwkowe szpilki
zaliczylismy fryzjera, kupilismy po hot dogu i poszlismy jesc do auta... poprostu tak upartej baby to nie widzialam wchodzimy do auta i jakas kobieta nas wyczaila, ze bedziemy wyjezdzac... i wiecie co? stala tak nad nami w aucie 10 minut i wytrwale czekala... w miedzyczasie wysadzila jakies dwie inne baby, ktore poszly na zakupy, a sama zostala czatujac na nasze miejsce... co za uparciuch... pol parkingu wolne, a ona sie uparla akurat na to miejsce i nawet jak widziala, ze jemy to nie odpuscila

a potem jakos tak sie zlozylo, ze z milego wieczorku sam na sam u TZa trafilismy ze znajomymi przed polnoca na rynek jaaa ile wczoraj bylo wieczorow panienskich na rynku ciagle gdzies jakis orszak szedl - a to ze swiecacymi rozkami na glowach, a to z amuletami na szyjach w ksztalcie penisa panny mlode oczywiscie z welonami na glowach - czarnymi, bialymi albo rozowymi
ostatnio grzesze. przedwczoraj pizza i piwo, wczoraj (a raczej juz dzisiaj) piwo i zapiekanka na Kazimierzu, a jeszcze dzisiaj spotykamy sie z ex mojego TZa i jej chlopakiem, wiec pewno znow bedzie piwo i pizza... dieta poszla sie !@#$%^&*

do tego wracam o 3.30 do domu i sobie mysle, ze wlacze telefon zobaczyc czy dziala. patrze, a tam telefon i klapka miedzy szafka, a lozkiem, bateria ze sladami po wbitych zebach pod krzeslem, a karta SIM dokladnie ogryziona pod poduszka to juz wiem zeby niczego cennego, a kuszacego do ogryzania nie zostawiac na wierzchu na szczesce mialam jakas jednorazowke Heyah ktora gdzies tam kiedys dostalam, wlozylam i dziala!!! polecam Sony Ericssony teraz trzeba zrobic duplikat SIM

a teraz tradycyjnie nie moge spac, a pewno zaraz po obiadku zetnie mnie z nog
nieplanowane zakupy sa najlepsze Ja własnie musze się wybrac po sukienkę na wesele i mam zamiar z tż połazić jak będzie miał wolne, juz sie boję... A Ty byłas u fryzjera czy tż?
Czyli telefon działa?
A co do tej kobiety to może ona po prostu czekala aż tamci zrobią zakupy, jak jade z rodzicami na jedzeniowe zakupy to moj tata też czasem czeka w aucie i nie parkuje tylko stoi z boku, ale nie gapi się na ludzi

Wiecie co mi sie śniło? Że za godzine ślub a ja nie mam sukni, bo tata miał ją odebrać z salonu i nie odebrał i mu mówię, żeby po nia jechał a on, że po co to poszłam do mamy się poskarżyćI wszystko działo sie w naszym starym mieszkaniu i w moim pokoju była jeszcze dziecięca wykładzina z ulicą

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-08-30 o 10:36
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 10:39   #3553
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
jest jeszcze cień szansy, ze to się zmieni jak razem zamieszkacie...
my tez niedlugo się wybierzemy do poradni i wszystko z glowy

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

wróciłam

było po prostu cudnie aż się nie chciało wracać..w sumie to na plazy się opalałam tylko we wtorek chociaż słoneczko mielismy przez cały czas TŻ mi swię sparzył na słońcu i się czymś zatruł więc wtorkowy wieczór i całą środę był nie do zycia bylismy nawet u lekarza ale na szczęście mu przeszło i później mi wszystkjo wynagrodził

władysławowo ładne, ale zachodu słońca nie było prawie widac, w jastrzebiej górze zachód to po prostu cud mód

bylismy sobie we czwartek w Jastarni, zwiedzialiśmy te bunkry, na helu zwiedzalismy tą wieżę wojskową, latarnie, bylismy na cyplu i w fokarni, było siuper weszłam na górny taras domu rybaka chociaz mam niemiłosierny lęk wysokości bardzo miło wspominam wyjazd
fajnie, że wyjazd się udalA byliście w wesołym miasteczku na tym co wywracało do góry nogami? Superowe

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Tyle z Was już mierzyło suknie, ja wciąż muszę czekać, ale rozmawiałam z mamą i chyba w tym tyg. pójdziemy do jednego z salonów, nie wiem czy będę mierzyć (raczej tak), czy tylko zapytam o konkrety typu kiedy będzie nowa kolekcja
jestem ciekawe jakie będa Twoje wrażenia
Stary 2009-08-30, 10:42   #3554
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

jestem ciekawe jakie będa Twoje wrażenia
A jaka ja jestem ciekawa Coś czuję, że będzie tak że będzie mi się podobało zbyt wiele modeli i nie będę już sama wiedziała czego chcę Ale może być też tak, że nie będzie mi się nic podobało... NIe no, nie przewidzę, to trzeba przeżyć
Stary 2009-08-30, 10:54   #3555
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cześć
Byłam w piątek na zakończeniu lat ze znajomymi z pracy (młodymi od 21 do 24 lat) Był Jeden Osiem L ale na tak nudnym koncercie jeszcze nigdy nie byłam. Ale tak my byliśmy najstarsi a takto same 12:/ Był jeszcze jeden "Oddział zamknięty" ale na tym już sie nie zostałam. Wypiłam jedno piwo i do domku poszłam.
Wczoraj od rana byłam u siostry bo robiła 5 rocznice ślubu i jej pomogałam szykowac. Zrobiłam 3 rodzaje sałatek i koreczki. I wszyscy sie zajadali No i byli na ta rocznice zaproszony kuzyn z żoną i my wiedzieliśmy ze ona jest w ciązy a ona pracuje w biurze ale wczoraj poszła na weekend pracujący i musiła stać bo na produkcji i poroniła A tak bardzo chcieli mieć dziecko Ale z własnej nie przymusowej woli poszła a wiadomo ze 3 miesiąc jest najgorszy bo płód sie rozwija i najwięcej poronień jest właśnie w 3 miesiącu. Ehh

W tym tygodniu jedziemy do salonu sukien ślubnych z mama i tata po przymierzać suknie <jupi> A w sobote na sale Korczewa jak ta dekoratorka ubiera mą salę
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 10:58   #3556
certina4
Wtajemniczenie

cześć
Musiałam zajrzeć na chwilkę do Was

Cytat:

a ja mam znów przeziębiony pęcherz
a wczoraj z nudów czytałam coś o aseksualnych.....bo znalazłam taki temat i musiałam zalisić i czytając się troszkę zlękłam bo to tak jakby o mnie czy coś...przykładowo było tam coś o tym, że takie osoby potrzebuja bliskości zdruga połówką itd, ale nie sexu-ja też wole się wieczorem przytulić do TZ niż z nim figlować już Wam nie raz pisałam, że nie mam na to ochoty a jak już do czegoś dojdzie to się gapię w sufit i czekam zeby był koniec i żeby zasnąć

Kasiu,może to od plastrów? Ja też mam czasami tak że jak biorę tabsy to libido spada mi do 0 i wtedy nic a nic mi się nie chce, a właśnie tylko bym się przytulała, tzn ja i tak uwielbiam się przytulać, ale czasami tak długo mi się nie chciało nic z TŻ że już mnie i jego to zaczynało denerwować. Nawet kupił mi biedny takie ziołowe tabletki w necie co podobno zwiększają libido, ale jakoś nie zauważyłam u siebie poprawy. Teraz jest, ok, ale czasami tez mi się zupełnie nie chce. To wina tabsów i plastrów, poczytaj w necie jest mnóstwo info na ten temat.

Zmykam dziewczynki, lece suszyć włoski i do nauki. Miłego dnia

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 11:01   #3557
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Cześć
Byłam w piątek na zakończeniu lat ze znajomymi z pracy (młodymi od 21 do 24 lat) Był Jeden Osiem L ale na tak nudnym koncercie jeszcze nigdy nie byłam. Ale tak my byliśmy najstarsi a takto same 12:/ Był jeszcze jeden "Oddział zamknięty" ale na tym już sie nie zostałam. Wypiłam jedno piwo i do domku poszłam.
Wczoraj od rana byłam u siostry bo robiła 5 rocznice ślubu i jej pomogałam szykowac. Zrobiłam 3 rodzaje sałatek i koreczki. I wszyscy sie zajadali No i byli na ta rocznice zaproszony kuzyn z żoną i my wiedzieliśmy ze ona jest w ciązy a ona pracuje w biurze ale wczoraj poszła na weekend pracujący i musiła stać bo na produkcji i poroniła A tak bardzo chcieli mieć dziecko Ale z własnej nie przymusowej woli poszła a wiadomo ze 3 miesiąc jest najgorszy bo płód sie rozwija i najwięcej poronień jest właśnie w 3 miesiącu. Ehh

W tym tygodniu jedziemy do salonu sukien ślubnych z mama i tata po przymierzać suknie <jupi> A w sobote na sale Korczewa jak ta dekoratorka ubiera mą salę
Kurcze to okropne Strasznie mi przykro z powodu dzidziusia
To widzę, że obie w tym tygodniu robimy szturm na salony
Stary 2009-08-30, 11:02   #3558
lain
Zakorzenienie

Cytat:
mnie na szczescie robienie kalandarzyka ominie mam nadzieje, ze jeszcze znajdzie sie dla nas wolne miejsce na warsztatach we wrzesniu. w sumie temat zaczal mi byc obojetny byleby sie na cos zapisac

Cytat:
to fajnie, ze wam sie wakacje udaly moze to byl poprostu udar a nie zatrucie

Cytat:
my zawsze stalismy na skarpie w Chlapowie i zza Rozewia fotografowalismy aczkolwiek rzeczywiscie - to nie to samo co zachod tuz nad woda

Cytat:
też właśnie to rozkminiałam i chyba będe wolała dwie kanapy 3 i 2 albo własnie 3 i fotel, ale taki rozkładany, że sie wysuwa takie cos pod nogi albo normalny i do tego prostokątny podnóżek tylko równy wysokością z fotelem, że jak się przysunie to sie można położyć i tak samo będzie go mozna przysunąć do kanapy a wrazie czego pełni funkcję do siedzenia
Takie cos mi sie podoba http://www.sofalinea.pl/meble_nowocz...rodukt,57.html
a takie mają moi rodzice, tez mi sie podoba, ale ne będziemy ich dublować http://www.sofalinea.pl/meble_nowocz...rodukt,34.html

a jesli naroznik to taki bym chciala z tym do leżenia(tylko dlatego myślalam o narożniku http://www.sofalinea.pl/meble_nowocz...odukt,593.html
mi sie podobaja takie bardziej kwadratowe sofy nie chce mi sie szukac ale pewno wiesz o co mi chodzi

Cytat:
moj salon bedzie taki bardziej nowoczesny mozna powiedziec - Ikeowy choc nie do konca

Cytat:
A Ty byłas u fryzjera czy tż?
Czyli telefon działa?
TZ chodzi co 1,5 miesiaca jeszcze jedna wizyta i kolejna bedzie gratis ja tylko od swieta chodze (tu sie ujawnia moja fryzjerofobia ), bo w sumie wlosy farbuje mi mama i swietnie jej to wychodzi, a ze sa poprostu dlugie to nie mam co z nimi cudowac szczegolnie, ze TZ stwierdzil, zebym zapuszczala jeszcze dluzsze, bo on lubi dlugie wlosy

Cytat:
A co do tej kobiety to może ona po prostu czekala aż tamci zrobią zakupy, jak jade z rodzicami na jedzeniowe zakupy to moj tata też czasem czeka w aucie i nie parkuje tylko stoi z boku, ale nie gapi się na ludzi
bo nawet specjalnie wolno odjechalismy i patrzylismy co zrobi - zaraz zajela z gory upatrzona pozycje (z reszta caly czas jak stala miala kierunkowskaz w nasza strone ) szczegolnie, ze najpierw z nimi czekala 5 minut, a potem dopiero ich wysadzila TZ myslal, ze go tam krew zaleje - nie mogl sobie spokojnie zjesc, bo jakies babsko nad nim dybalo

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-08-30 o 11:06
Stary 2009-08-30, 11:07   #3559
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

bo nawet specjalnie wolno odjechalismy i patrzylismy co zrobi - zaraz zajela z gory upatrzona pozycje (z reszta caly czas jak stala miala kierunkowskaz w nasza strone ) szczegolnie, ze najpierw z nimi czekala 5 minut, a potem dopiero ich wysadzila TZ myslal, ze go tam krew zaleje - nie mogl sobie spokojnie zjesc, bo jakies babsko nad nim dybalo
No to faktycznie oryginalna babka Mnie by takie zachowanie irytowało, jakby tak jakaś babeczka nade mną wisiała
Mnie też farbuje mama, na początku nie bardzo chciała moich długich włosów, ale praktyka czyni mistrza
Stary 2009-08-30, 11:08   #3560
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
mi sie podobaja takiej bardziej kwadratowe sofy nie chce mi sie szukac ale pewno wiesz o co mi chodzi

moj salon bedzie taki bardziej nowoczesne mozna powiedziec - Ikeowy choc nie do konca
no wiem chyba
JA pewnie tez będę miała salon w stylu ikeowym bo takie sa tańsze, to co tutaj wkleiłam to nawet nie chce wiedziec ile kosztuje I tak będe niedługo w tym salonie to obczaję, ale to juz będzie ostateczny kop w tylek, ze to nie dla mnie

Cytat:
TZ chodzi co 1,5 miesiac jeszcze jedna wizyta i kolejna bedzie gratis ja tylko od swieta chodze (tu sie ujawni moja fryzjerofobia ), bo w sumie wlosy farbuje mi mama i swietnie jej to wychodzi, a ze sa poprostu dlugie to nie mam co z nimi cudowac szczegolnie, ze TZ stwierdzil, zebym zapuszczala jeszcze dluzsze, bo on lubi dlugie wlosy

no ja tez raz na ruski rok chodze fruzjera, ostatnim razem, byłam w połowie kwietnia a za jakiś tydzień-dwa tez idę. Nie mam po co, bo włosy dlugie, odrostów nie mam o dziwo i tylko raz na jakis czas końcówki.
No to baba faktycznie dziwna
Stary 2009-08-30, 11:10   #3561
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też farbuje mama, na początku nie bardzo chciała moich długich włosów, ale praktyka czyni mistrza
moja praktykuje juz na mnie od 9 lat, wiec powoli osiaga mistrzostwo w farbowaniu dlugich wlosow

haha moja mama zamiata na balkonie, a koty jezdza na miotle

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-08-30 o 11:13
Stary 2009-08-30, 11:15   #3562
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
moja praktykuje juz na mnie od 9 lat, wiec powoli osiaga mistrzostwo w farbowaniu dlugich wlosow
Wow no to już Twoja mama na bank doszła do perfekcji. A moja (niech policzę) takie długie włosy to farbuje od 5
A ja w pewnie w drugim tyg. września pójdę do swojego fryzjera z grzywką, ostatnio mi tak świetnie ja podciął że sporo osób (w tym dziadek który takich rzeczy raczej nie zauważa) mówiło mi że super wyglądam z taką grzywką
Stary 2009-08-30, 11:17   #3563
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A ja w pewnie w drugim tyg. września pójdę do swojego fryzjera z grzywką, ostatnio mi tak świetnie ja podciął że sporo osób (w tym dziadek który takich rzeczy raczej nie zauważa) mówiło mi że super wyglądam z taką grzywką
ja mam niskie czolko wiec w grzywce mi troche nietwarzowo
Stary 2009-08-30, 11:24   #3564
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam niskie czolko wiec w grzywce mi troche nietwarzowo
Powiem Ci, że ja bardzo bardzo długo byłam przekonana, że mi grzywka nie pasuje I nawet jak poszłam do fryzjera tylko końcówki podciąć, a że czułam potrzebę jakiejś choć niewielkiej zmiany powiedziałam mu: "może tym razem jakos inaczej by mi pan podciął włosy, coś bym chciała zmienić; grzywka to mi raczej nie pasuje prawda?". A fryzjer - jak to on- zamyślił się, podumał, wpatrzył się we mnie, po czym coś tam sobie pod nosem powiedział, chwycił nożyczki, pociachał i ujrzałam siebie w asymetrycznej grzywce. No i tak mi sie spodobało, że wręcz zachwycona byłam,
No ale wiadomo, każdemu pasuje co innego
Stary 2009-08-30, 11:26   #3565
kaska87
Zakorzenienie

a mój tata przedał z pieczywem i zakupami umre z głodu zaraz

Stary 2009-08-30, 11:35   #3566
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Ci, że ja bardzo bardzo długo byłam przekonana, że mi grzywka nie pasuje I nawet jak poszłam do fryzjera tylko końcówki podciąć, a że czułam potrzebę jakiejś choć niewielkiej zmiany powiedziałam mu: "może tym razem jakos inaczej by mi pan podciął włosy, coś bym chciała zmienić; grzywka to mi raczej nie pasuje prawda?". A fryzjer - jak to on- zamyślił się, podumał, wpatrzył się we mnie, po czym coś tam sobie pod nosem powiedział, chwycił nożyczki, pociachał i ujrzałam siebie w asymetrycznej grzywce. No i tak mi sie spodobało, że wręcz zachwycona byłam,
No ale wiadomo, każdemu pasuje co innego
ja w mlodosci mialam grzywke i teraz stwierdzam, ze fatalnie, wiec to juz nawet nie przekonanie, a sprawdzona sprawa albo musialabym miec grzywke od polowy glowy albo bardzo krotka
Stary 2009-08-30, 11:39   #3567
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
To widzę, że obie w tym tygodniu robimy szturm na salony
No a jak kiedyś trzeba zobaczyć. A w tym tyg. udało mi sie mamuske namówić
A za niecałe 3 tyg będę zmuszona wsiąść do puszki na całe 2.5 h
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 11:42   #3568
kaska87
Zakorzenienie

a ja mam grzywkę i bez wyglądam jak łysy księżyc jem śniadanie

ja mam jutro plan wpaść do annais ale jedziemy na lotnisko po sis TZ z teściowa i nie wiem co ona na to głupio tak, nie? nie będę mierzyć tylko chciałam zobaczyć czy jedna z faworytek jest w przecenie i ile trzeba za taki model salonowy wpłacić zaliczki

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-30 o 12:03
Stary 2009-08-30, 11:55   #3569
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
No a jak kiedyś trzeba zobaczyć. A w tym tyg. udało mi sie mamuske namówić
A za niecałe 3 tyg będę zmuszona wsiąść do puszki na całe 2.5 h
No baaa, jasne że trzeba Ja swojej nie muszę namawiać, ona w każdej chwili bardzo chętnie ze mną pójdzie, nawet z tej okazji może sobie wziąć wolny dzień w pracy Tyle, że ja nie moge, bo jeszcze mi nie przysługuje
Stary 2009-08-30, 12:03   #3570
lain
Zakorzenienie

Kasia powiedz mi - o czym wlasciwie sie gada na indywidualnym spotkaniu w poradni? bo nam warsztaty zlikwiduja dwa spotkania wspolne i zostanie to indywidualne. i tak sie zastanawiam - co tez oni nam tam beda gadac tak sam na sam w sumie i tak pojdziemy razem tylko wejdziemy osobno, ale dosc mnie to nurtuje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości