|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
|
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Samoa 3,2,1 to 3 osobowa sofa dwuosobowa i fotel
![]() takie proste chcemy ![]() http://www.hotfrog.pl/Uploads/PressR...0281_image.jpg
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-29 o 21:51 |
|
|
|
#3543 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
zastawiałam się kto to ![]() wybacz, wybacz doleję Ci wino w ramach przeprosin
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mi sie podobaja takie proste tylko bez tych metalowych elementów
|
|
#3545 |
|
Wtajemniczenie
|
Kubusewa popieram Dżastę odnośnie welonu, powinien być skromny z lamówką, już masz wystarczająco ozdobną suknię, wiec inny welon nie pasuje, powiem Ci że z tych wszystkich które wkleiłaś to podobał mi się tylko ten co był link do allegro
co do fryzur to czego uparłaś się na warkoczyki? TA blond w ogóle mi się nie podoba.Jazz gratuluję jutro będzie już 2 z przodu My wróciliśmy z grila, Mały dostał samochód sterowany ze święcącymi światłami tylnymi i przednimi jak się jedzie przód- tył, i koła świecą na czerwono niebiesko ![]() bardzo mu się podobał, do tego dostał 4 koszulki i krótkie spodenki, zestaw super długopisów z piłką nożną i okularki na basen spidermana także ze wszystkiego był bardzo zadowolony a dziwo Od jutra niestety będę rzadziej Was odwiedzać, śniło mi się dziisaj znowu że nie zdałam egzaminu i już się szczerze zaczynam stresować dlatego też TŻ mówi że mam się wziąć do nauki a nie siedzieć na forum. MA rację, niestety za dużo czasu spędzam na innych czynnościach, a egzamin już z 3 tyg, a ja nawet 1/3 nie mam opanowanej NIe obraźcie się, ale muszę nadrobić chociaż częściowo żeby nie mieć do siebie pretensji że zawaliłam naukę po całości, dlatego też na dzisiaj już Wam mówię dobranoc, i lecę szybko sie umyć i uczyć się, a od jutra
|
|
|
|
#3546 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkie śpią i randkują
A Ja dzisiaj bez TŻ, bo kolejny weekend spędzam nad pracą mgr. Ale na dzisiaj mam już dość, bo już mi niewygodnie przy biurku ani na podłodze i łóżku. Ocka mi sie klejom
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() dziewczyny jeszcze 2 dni i będzie wrzesień jak ten czas leci jutro wraca już TZ sis a pamiętam jak ją zawoziliśmy na lotnisko
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-30 o 09:49 |
|
|
|
#3548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dalej twierdze, ze to niepraktyczne, bo jak sie znudzi ustawienie mebli to juz nie ma jak tego ruszyc mi sie podobaja takie proste skorzane sofy, takie troche prostokatne a do tego dwa fotele - jeden dla mnie, jeden dla TZa Cytat:
nie trzeba bawic sie w pranie tapicerki ![]() heh no to mam juz prezent na urodziny (a urodziny za niecale 3 tygodnie pojechalismy z TZem do galerii do fryzjera. ludzi full, czekania 45 minut... no to stwierdzilismy, ze moze sie pozniej przerzedzi, a poki co pojdziemy polazic po sklepach... lazenie skonczylo sie prezentem dla mnie najpierw kupilismy sliwkowa torebke, a potem znalezlismy do niej rowniez sliwkowe szpilki zaliczylismy fryzjera, kupilismy po hot dogu i poszlismy jesc do auta... poprostu tak upartej baby to nie widzialam wchodzimy do auta i jakas kobieta nas wyczaila, ze bedziemy wyjezdzac... i wiecie co? stala tak nad nami w aucie 10 minut i wytrwale czekala... w miedzyczasie wysadzila jakies dwie inne baby, ktore poszly na zakupy, a sama zostala czatujac na nasze miejsce... co za uparciuch... pol parkingu wolne, a ona sie uparla akurat na to miejsce i nawet jak widziala, ze jemy to nie odpuscila ![]() a potem jakos tak sie zlozylo, ze z milego wieczorku sam na sam u TZa trafilismy ze znajomymi przed polnoca na rynek jaaa ile wczoraj bylo wieczorow panienskich na rynku ciagle gdzies jakis orszak szedl - a to ze swiecacymi rozkami na glowach, a to z amuletami na szyjach w ksztalcie penisa ostatnio grzesze. przedwczoraj pizza i piwo, wczoraj (a raczej juz dzisiaj) piwo i zapiekanka na Kazimierzu, a jeszcze dzisiaj spotykamy sie z ex mojego TZa i jej chlopakiem, wiec pewno znow bedzie piwo i pizza... dieta poszla sie !@#$%^&* do tego wracam o 3.30 do domu i sobie mysle, ze wlacze telefon zobaczyc czy dziala. patrze, a tam telefon i klapka miedzy szafka, a lozkiem, bateria ze sladami po wbitych zebach pod krzeslem, a karta SIM dokladnie ogryziona pod poduszka to juz wiem zeby niczego cennego, a kuszacego do ogryzania nie zostawiac na wierzchu na szczesce mialam jakas jednorazowke Heyah ktora gdzies tam kiedys dostalam, wlozylam i dziala!!! teraz trzeba zrobic duplikat SIM ![]() a teraz tradycyjnie nie moge spac, a pewno zaraz po obiadku zetnie mnie z nog
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-08-30 o 10:01 |
||
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Lain jak Ty się cudownie żywisz
a w środę mamy ostania poradnię muszę zrobic kalendarzyk a ja mam znów przeziębiony pęcherz ![]() a wczoraj z nudów czytałam coś o aseksualnych.....bo znalazłam taki temat i musiałam zalisić i czytając się troszkę zlękłam bo to tak jakby o mnie czy coś...przykładowo było tam coś o tym, że takie osoby potrzebuja bliskości zdruga połówką itd, ale nie sexu-ja też wole się wieczorem przytulić do TZ niż z nim figlować już Wam nie raz pisałam, że nie mam na to ochoty a jak już do czegoś dojdzie to się gapię w sufit i czekam zeby był koniec i żeby zasnąć
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-30 o 10:21 |
|
|
|
#3550 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() wróciłam ![]() było po prostu cudnie aż się nie chciało wracać..w sumie to na plazy się opalałam tylko we wtorek chociaż słoneczko mielismy przez cały czas TŻ mi swię sparzył na słońcu i się czymś zatruł więc wtorkowy wieczór i całą środę był nie do zycia bylismy nawet u lekarza ale na szczęście mu przeszło i później mi wszystkjo wynagrodził![]() władysławowo ładne, ale zachodu słońca nie było prawie widac, w jastrzebiej górze zachód to po prostu cud mód ![]() bylismy sobie we czwartek w Jastarni, zwiedzialiśmy te bunkry, na helu zwiedzalismy tą wieżę wojskową, latarnie, bylismy na cyplu i w fokarni, było siuper weszłam na górny taras domu rybaka chociaz mam niemiłosierny lęk wysokości bardzo miło wspominam wyjazd
|
|
|
|
#3551 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Kubusewa zgadzam się z dziewczynami, które pisały, że welon pasowałby Ci delikatniejszy, bo suknia sama w sobie już jest "bogata", no i fryzurka mnie się bardziej podobała ta druga, na ciemnych włosach lain to widzę, że udane zakupy A tak a propos to mi się podoba śliwkowy kolor ![]() Ja muszę w tym tygodniu zakupić jakis upominek dla TŻcika, bo 7 września ma urodziny a dzień wcześniej nasza rocznica, więc pewnie połączę te uroczystości Myślałam nad perfumą United color of benneton bo niedawno TŻ mówił że mu się spodobała a wiem, że jeszcze jej nie kupił. Tyle, że jeszcze wypłaty nie dostałam, więc muszę pokombinować ![]() Tyle z Was już mierzyło suknie, ja wciąż muszę czekać, ale rozmawiałam z mamą i chyba w tym tyg. pójdziemy do jednego z salonów, nie wiem czy będę mierzyć (raczej tak), czy tylko zapytam o konkrety typu kiedy będzie nowa kolekcja
|
#3552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie cos mi sie podoba http://www.sofalinea.pl/meble_nowocz...rodukt,57.html a takie mają moi rodzice, tez mi sie podoba, ale ne będziemy ich dublować http://www.sofalinea.pl/meble_nowocz...rodukt,34.html a jesli naroznik to taki bym chciala z tym do leżenia(tylko dlatego myślalam o narożniku http://www.sofalinea.pl/meble_nowocz...odukt,593.html a do salonu podobaja mi sie takie http://www.sofalinea.pl/meble_nowocz...odukt,653.html i takie http://www.sofalinea.pl/meble_nowocz...odukt,660.html jeju chyba wszystkie mi sie podobają rozmarzyłam sie Ale rodzce obudzili we mnie nadzieję, -przypuszczam też, ze to, że zaczeli temat i w ogóle taki pomysl teraz wynika z tego, że sie podjarali jak mnie zobaczyliw suknia wlasnei co do mycia to skora jest idealna, juz teraz mam próbke jak potrafią naświnić dzieci - po wizycie moich kuzynek wszystkie kanapy sa uklejone, brudne z czekolady i masy z ciastek Aha no i z błota, bo dzieci nie ściągają butów.Cytat:
Ja własnie musze się wybrac po sukienkę na wesele i mam zamiar z tż połazić jak będzie miał wolne, juz sie boję... A Ty byłas u fryzjera czy tż?Czyli telefon działa? ![]() A co do tej kobiety to może ona po prostu czekala aż tamci zrobią zakupy, jak jade z rodzicami na jedzeniowe zakupy to moj tata też czasem czeka w aucie i nie parkuje tylko stoi z boku, ale nie gapi się na ludzi Wiecie co mi sie śniło? Że za godzine ślub a ja nie mam sukni, bo tata miał ją odebrać z salonu i nie odebrał i mu mówię, żeby po nia jechał a on, że po co to poszłam do mamy się poskarżyć
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-08-30 o 10:36 |
||
|
|
|
#3553 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my tez niedlugo się wybierzemy do poradni i wszystko z glowy ![]() Cytat:
A byliście w wesołym miasteczku na tym co wywracało do góry nogami? Superowe![]() Cytat:
|
|
#3554 |
|
Wtajemniczenie
|
A jaka ja jestem ciekawa
Coś czuję, że będzie tak że będzie mi się podobało zbyt wiele modeli i nie będę już sama wiedziała czego chcę Ale może być też tak, że nie będzie mi się nic podobało... NIe no, nie przewidzę, to trzeba przeżyć
|
#3555 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Byłam w piątek na zakończeniu lat ze znajomymi z pracy (młodymi od 21 do 24 lat) Był Jeden Osiem L ale na tak nudnym koncercie jeszcze nigdy nie byłam. Ale tak my byliśmy najstarsi a takto same 12:/ Był jeszcze jeden "Oddział zamknięty" ale na tym już sie nie zostałam. Wypiłam jedno piwo i do domku poszłam. Wczoraj od rana byłam u siostry bo robiła 5 rocznice ślubu i jej pomogałam szykowac. Zrobiłam 3 rodzaje sałatek i koreczki. I wszyscy sie zajadali No i byli na ta rocznice zaproszony kuzyn z żoną i my wiedzieliśmy ze ona jest w ciązy a ona pracuje w biurze ale wczoraj poszła na weekend pracujący i musiła stać bo na produkcji i poroniła A tak bardzo chcieli mieć dziecko Ale z własnej nie przymusowej woli poszła a wiadomo ze 3 miesiąc jest najgorszy bo płód sie rozwija i najwięcej poronień jest właśnie w 3 miesiącu. EhhW tym tygodniu jedziemy do salonu sukien ślubnych z mama i tata po przymierzać suknie <jupi> A w sobote na sale Korczewa jak ta dekoratorka ubiera mą salę
|
|
|
|
#3556 | |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
Musiałam zajrzeć na chwilkę do Was ![]() Cytat:
Kasiu,może to od plastrów? Ja też mam czasami tak że jak biorę tabsy to libido spada mi do 0 o podobno zwiększają libido, ale jakoś nie zauważyłam u siebie poprawy. Teraz jest, ok, ale czasami tez mi się zupełnie nie chce. To wina tabsów i plastrów, poczytaj w necie jest mnóstwo info na ten temat. ![]() Zmykam dziewczynki, lece suszyć włoski i do nauki. Miłego dnia |
|
|
|
|
#3557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Strasznie mi przykro z powodu dzidziusia ![]() To widzę, że obie w tym tygodniu robimy szturm na salony
|
|
#3558 | |||||
|
Zakorzenienie
|
mnie na szczescie robienie kalandarzyka ominie
mam nadzieje, ze jeszcze znajdzie sie dla nas wolne miejsce na warsztatach we wrzesniu. w sumie temat zaczal mi byc obojetny byleby sie na cos zapisac![]() Cytat:
moze to byl poprostu udar a nie zatrucie ![]() Cytat:
aczkolwiek rzeczywiscie - to nie to samo co zachod tuz nad woda ![]() Cytat:
nie chce mi sie szukac ![]() Cytat:
mozna powiedziec - Ikeowy choc nie do konca ![]() TZ chodzi co 1,5 miesiaca jeszcze jedna wizyta i kolejna bedzie gratis ja tylko od swieta chodze (tu sie ujawnia moja fryzjerofobia szczegolnie, ze TZ stwierdzil, zebym zapuszczala jeszcze dluzsze, bo on lubi dlugie wlosy ![]() Cytat:
) szczegolnie, ze najpierw z nimi czekala 5 minut, a potem dopiero ich wysadzila TZ myslal, ze go tam krew zaleje - nie mogl sobie spokojnie zjesc, bo jakies babsko nad nim dybalo Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-08-30 o 11:06 |
|||||
|
|
|
#3559 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie by takie zachowanie irytowało, jakby tak jakaś babeczka nade mną wisiała ![]() Mnie też farbuje mama, na początku nie bardzo chciała moich długich włosów, ale praktyka czyni mistrza
|
|
#3560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() JA pewnie tez będę miała salon w stylu ikeowym bo takie sa tańsze, to co tutaj wkleiłam to nawet nie chce wiedziec ile kosztuje I tak będe niedługo w tym salonie to obczaję, ale to juz będzie ostateczny kop w tylek, ze to nie dla mnieCytat:
No to baba faktycznie dziwna
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha moja mama zamiata na balkonie, a koty jezdza na miotle Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-08-30 o 11:13 |
|
|
|
|
#3562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja w pewnie w drugim tyg. września pójdę do swojego fryzjera z grzywką, ostatnio mi tak świetnie ja podciął że sporo osób (w tym dziadek który takich rzeczy raczej nie zauważa) mówiło mi że super wyglądam z taką grzywką
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3564 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiem Ci, że ja bardzo bardzo długo byłam przekonana, że mi grzywka nie pasuje
No ale wiadomo, każdemu pasuje co innego
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
a mój tata przedał z pieczywem i zakupami
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo musialabym miec grzywke od polowy glowy albo bardzo krotka
|
|
|
|
|
#3567 |
|
Zadomowienie
|
No a jak kiedyś trzeba zobaczyć. A w tym tyg. udało mi sie mamuske namówić
A za niecałe 3 tyg będę zmuszona wsiąść do puszki na całe 2.5 h |
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam grzywkę i bez wyglądam jak łysy księżyc
![]() ja mam jutro plan wpaść do annais ale jedziemy na lotnisko po sis TZ z teściowa i nie wiem co ona na to
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-30 o 12:03 |
|
|
|
#3569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja swojej nie muszę namawiać, ona w każdej chwili bardzo chętnie ze mną pójdzie, nawet z tej okazji może sobie wziąć wolny dzień w pracy Tyle, że ja nie moge, bo jeszcze mi nie przysługuje
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia powiedz mi - o czym wlasciwie sie gada na indywidualnym spotkaniu w poradni? bo nam warsztaty zlikwiduja dwa spotkania wspolne i zostanie to indywidualne. i tak sie zastanawiam - co tez oni nam tam beda gadac tak sam na sam
w sumie i tak pojdziemy razem tylko wejdziemy osobno, ale dosc mnie to nurtuje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

spiłyście się winkiem czy jak 
ciekawe kiedy mnie tam zaakceptujesz w znajomych

Tez mi sie podobaja takie proste tylko bez tych metalowych elementów
A Ja dzisiaj bez TŻ, bo kolejny weekend spędzam nad pracą mgr. Ale na dzisiaj mam już dość, bo już mi niewygodnie przy biurku ani na podłodze i łóżku. Ocka mi sie klejom

to juz wiem zeby niczego cennego, a kuszacego do ogryzania nie zostawiac na wierzchu