|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Szukam kosmetyków :) Pilnie i mniej pilnie w ramach chomiczenia!
Mam nadzieję, że ten wątek wyświetli się na zielono i będzie oznaczony, że ja czegoś szukam...
![]() Jak w tytule: SZUKAM: nowe chciejstwa zaznaczyłam na czerwono !!! najpilniejsze: PŁYT! Może ktoś ma na zbyciu oryginalne cd w dobrym stanie? * Tool Undertow *The Afghan Whigs 1965 *Aphex Twin Richard D. James *Aphex Twin Selected Ambient Works vol.2 * Prawie wszytsko Rage Against The MAchine *Slowdive Souvlaki * Monet dwuzłotowych - ozdobnych, tzn. takich całych złotych ze zwierzaczkami najczęściej Czasem panie w sklepach takimi wydają i nie wiadomo co z tym zrobić - ja chętnie przygarnę! ![]() Płynu do płukania ust-nowego (Elmex, Colgate, byle nie jakiś strong )Antyperspirantu w kulce, sztyfcie lub psik psik - nowego kąpieli do stóp kremów do stóp Lakieru do paznokci Sally Hansen Xtreme Wear w odcieniu Carnival i Groovy Green Balsamu do ciała/żelu pod prysznic Aquoliny Pomarańcza&Wanilia Balsamów, żeli pod prysznic Aquoliny (chętnie wypróbuję nowe zapachy) Szamponu np. z serii Elseve L'oreal, Dove, lub innych, *korków do perfum: -100 ml Lalique Perles - 100 ml Armani Mania (męskie) * GŁÓWNIE zapachów, mogą być niepełne flachy, odlewki ( TYLKO z zapewnieniem, że są oryginalne i w nie używanym atomizerze, *mile widziana Demeter, *zapachy męskie, męska pielęgnacja * Lolit różnych * Notorious Lauren * Gap Close * Flowerbomb wersja różana *Goutal Duel i innych Odlewek: *Max Mara Le Parfum * Lancome Hypnose Senses * Gap Close * różności Goutal, np Ambre Fetiche * Lutens Rousse * Ralph Lauren Notorious * Guerlain Winter Delice * L'instant Guerlain edp * bardzo chętnie odlewki, mniejsze ilości perfum niszowych *materiały do ręcznego robienia biżuterii (kamienie, koraliki, półfabrykaty, oprzyrządowanie, ect ) na razie nie* nowe rzeczy najchętniej wymienię na nowe ![]() * Kolorówką i ubraniami raczej nie jestem zainteresowana. na zachomikowanie: kremu do stóp (może być Neutrogena, Farmona Nivelazione (np.wygładzająca maseczka do stóp), Tołpa Pedi-Energic) Miniaturek babuszek/matrioszek Kenzo!!!!! Wszystkich!!! pielęgnacja The Body Shop - zawsze mogę zachomikować coś na zapas ![]() Nici dentystycznej Oral- B lub Johnson&Johnson (nowej) na zachomikowanie Płynu do płukania ust (nowego) na zachomikowanie (Colgate, Elmex, itp) Pasty do zębów Elmex- nowej, na zachomikowanie (czerwony lub zielony) mus do ciała Farmony (inne kosmetyki Farmony też mile widziane) PRÓBASY POSZUKIWANE: Lalique Flora Bella, Equus, Nilang, Eau de Lalique Hermes Hermessence - wszystkie możliwe (poza RoseIkebana, Paprika Brasil, Brin de Reglisse) CdG: Carnation, Harrisa, Rose, Guerilla i inne ![]() L'artisan: Bois Farine, Jour de Fete, Navigateur, Mechant Loup i inne ![]() Cacharel Lou Lou Blue Lutens: Cuir Mauresue, Iris Silver Mist, Santal Blanc, Serge Noire, Un Bois Sepia, i inne ![]() Demeter: najróżniejsze ![]() Guerlain AA Pivoine Magnifica, Vivienne Westwood Let it Rock Tom Ford White Patchouly i wieeeeeeeeeeele innych ![]() Słowem, wszystko, co mi wpadnie w oko ![]() Co mam do zaoferowania, czyli wątek wymiankowy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=300670 Edytowane przez Twitter Czas edycji: 2010-09-29 o 10:47 Powód: dopis |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam kosmetyków :) Pilnie i mniej pilnie w ramach chomiczenia!
Witaj, mam nowiutki Physiogel do mycia twarzy, ale u Ciebie podobaja mi się tylko odlewki - np. Princess Vera Vang 5 ml i próbeczki = np. M. Kors Hawaii Island f...
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
U mnie coś znajdziesz
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13435421 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Mam odlewke Pamplelune AA ok. 2/5 - musze sprawdzić. Interesuje mnie zas odlewka Perelek Lalique.
Mam tez próbasa męskiego Poisona ok. 3 ,5 ml (Poison eau de cologne ) Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-08-14 o 09:44 |
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Twitt, ja mam Aquoline u siebie - Chocoloversy
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Ja znowu sie uśmiecham po odleweczkę Perełek a proponuję:
Dzing! - ok. 1,2/5 ml atomizer Annick Goutal Eau d'Hadrien - ok.1,5/ 1,75 ml edt Van Cleef & ...First edt -ok.1,8/ 2ml |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki, ale Dzinga i Hadriana mam w swojej kolekcji
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Do pucowania ryjka dalej szukam czegoś!
![]() Innych rzeczy też szukam! |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Mam kilka rzeczy z Twojej listy: nową albo raz użytą, nie pamiętam odżywkę z TBS z oliwą, peeling poziomkowy Aquolina miniaturka, ale wcale nie jest taka mała
oraz trochę elementów do tworzenia biżuterii. Zobacz czy masz coś z mojej listy
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpisałam
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Twitterku, a ta odżywka Paul Mitchell to która konkretnie? Bo może by mnie interesiła
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, zainteresowałaś mnie
tym: -podkład w musie Ivory; -sypki puder Porcelain; -puder Cynthia Rowley - mam nadzieję, że nie będzie za ciemny, ale przetestuję to się przekonam -maseczka Sake and Rice; Co by Cię interesowało u mnie? Jeśli chcesz, wyślę zdjęcie półfabrykatów- mam trochę bigli, szpilek, kuleczek, breloków, koralików, pare minerałków
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam płyt cd
Może ktoś ma takie:PŁYT! Może ktoś ma na zbyciu oryginalne cd w dobrym stanie? * Tool Undertow *Pearl Jam Backspacer * Pearl Jam VS *The Afghan Whigs 1965 *The Afghan Whigs Congregation *Aphex Twin Richard D. James *Aphex Twin Selected Ambient Works vol.2 * Prawie wszytsko Rage Against The MAchine *Slowdive Souvlaki |
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Ciao
Jak widac jestem tu zupelnie nowa, nic nie umiem, nic nie rozumiem, ALE (!) chetnie sie polapie, bo impreza wymiankowa wydaje mi sie aczkolwiek genialna!A juz przechodzac do meritum - mam dwie faromonowe propozycje: a) migdalowy balsam do ciala Slodkie trufle i migdaly Sweet Secret - kupiony w listopadzie, uzyty jeden raz, wazny do 11.2011 b) waniliowy krem do ciala Wanilia i Indyjskie Daktyle Sweet Secret , kupiony w lutym, uzyty jeden raz, ale opakowanie oszukane bezczelnie i wyglada jakby bylo tylko 2/3. Moze dasz sie skusic? |
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za propozycję, niestety ja również nabyłam to migdałowe cudo z Farmony i teraz zastanawiam się jak by je zużyć, aby nie za bardzo je wąchać
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

Czasem panie w sklepach takimi wydają i nie wiadomo co z tym zrobić - ja chętnie przygarnę!
)

wiadomość w pierwszym poście