|
|
#811 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
nie piszę do Ciebie mailem. to za łatwe, nacisnąć i skasować.
przypadkowo zmazać albo włożyć między inne pliki. wysyłam ręcznie napisany list. z każdym drgnieniem liter, sejsmiczny zapach moich uczuć. wyjmiesz z koperty kartkę poplamioną wzruszeniem i nieudolnością (tusz zostawia ślady). papier będzie cicho szeleścił jak rozkładane prześcieradło. łamał się w zagięciach i prostował wygładzony twoją cierpliwą i mocną ręką. biały, połyskujący w odcieniu skóry, gdy kochamy się po ciemku. możesz czytać go miłosnym brailem , zamykając oczy i przesuwając palcem po dotykanych przeze mnie zagięciach. pomaga obudzić się z dnia wczorajszego. Twoje wczoraj daje Ci się dzisiaj we znaki. kiedy już skończyły się te czasy mojej kobiecości.. niezaprzeczalnie pragnę całym ciałem i całym umysłem zrobić cokolwiek w kierunku zapomnienia o życiu, o teraźniejszości, o wizytach przy tablicy, o zmęczeniu każdą minutą napiętej twarzy, o zabijaniu się śmiechem, dokonywaniu cichych samobójstw w domu, nie przy kominku. zostały jedynie twoje ręce, wciąż twoje ręce, obraz oczu, już niepatrzących. nic tak pięknie nie rozprowadza się na moim ciele jak lekki powiew porannych rozczarowań, niekontrolowane ucieczki wieczorową porą, zachwiania wiary przy obiedzie.
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Będę po Twojej stronie
Pozwól mi uspokoić Cię Zawsze możesz na mnie liczyć |
|
|
|
#813 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje za wszystkie pochwaly <3 miło strasznie ze ktoś tęsknił ;*
*** nienawidzimy się wzajemnie, i w tym nie ma nic dziwnego masz kiełbie we łbie ![]() Człowiek jest tylko tym, czym się wykazuje w swoich czynach i słowach, lecz również tym, o czym marzy w swych tęsknotach. by budząc się mieć poczucie, że realizujesz to co chcesz. tylko tyle, bo najważniejsze nie to za ile, ale w jaki sposób. " przychodzi jednocześnie jak patos i humor jak dwie namiętności wciąż słabsze od jednej " fotografia jest jak seks. jesli uczucia nie ma to nawet technika nie pomaga. nie chcę niczego na niby . Wiesz, że ja też mam uczucia? Mała głupia dziewczynka, która da radę, bo musi. Masz w sobie to cholerne coś.
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam, by wrócić i zrobić na złość. nie rozumiem ludzi i ich argumentów. człowiek przeczy sam sobie, a później stara się wpoić mi swoje prawdy, to troszkę bez sensu. zbyt często chcę krzyczeć ogarnij, lub krzyczeć w ogóle i nie robię tego. z dnia na dzień zmieniam się coraz bardziej, mocniej i wyraźniej, że sam nie nadążysz. często, gdy ona patrzy Ci w oczy i daje znaki, to po to, byś na inne się nie gapił - nic poza tym. wypychasz mnie tlenem i uczysz żyć bez wątpliwości. niszczysz doszczętnie każdy z moich strachów i niwelujesz ból, który potrafi dopiec. potrafisz pokazać mi cały świat, nie opisując go nawet słowem. sprawiasz, że każdy widzi moje szczęście i jest go pewien. przy Tobie nie ma żadnego 'ale', 'po co' i 'dlaczego'. nie ogarniesz tego rozsądkiem - prędzej go utracisz. szczęście, razem z definicją własnej siebie, odnalazłam w Tobie, Piotruś. i mimo, że nie lubisz własnego imienia, to te siedem liter, to dla mnie najcudowniejsze siedem liter pod słońcem, wiesz? znalezione gdzieś.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2009-08-29 o 22:00 |
|
|
|
#815 |
|
Rozeznanie
|
Skończył się dzień dziecka i herbata ostygła. Romans stulecia dobiegł końca.
to takie ekstrawaganckie. chodzić zimą w długim szarym płaszczu i palić papierosy. Może gdybym taka była to zakochałbyś się we mnie? tysiące obaw w niewysłanych wiadomościach. Mam musztardową koszulkę i żółte kolczyki, pijam sok bananowy i lubię cię ciut za bardzo. Miłości nie będzie. Księcia dopadła grypa. Uczuciowa. ...że to nic, że to tylko taki stan. Nie wiem czy można nazwać miłością milion smsów, tysiące spojrzeń, setki uśmiechów i kilka spotkań. w dzisiejszych czasach 'kocham cię' jest zbyt banalne. jest mi dobrze poza tym, że mam kryzys. miło, że pytasz. szkoda, że milion lat za późno. uciekam od ciebie. czasem chyba za daleko. czasem niepotrzebnie. |
|
|
|
#816 |
|
Rozeznanie
|
nigdy nie płakałam,nigdy nie umrę.
twój spokój gładzi mnie po głowie. cieszmy się oboje,że cię nienawidzę. przyjdź do mnie we śnie. urodziłam się po raz drugi,szczęście świata znów przyszło do mnie.
|
|
#817 |
|
Przyczajenie
|
miło mi
![]() Chłopcy to idioci. Najsmutniejsze jest to, że im większymi są idiotami, tym bardziej ich kochamy.
Teraz? Teraz to jestem wdową po Szczęściu... Poznałam kogoś. Skreśliłam po drugim spotkaniu. Nie, nie dlatego, że było z nim coś nie tak. Po prostu nie był Tobą.
|
|
#818 |
|
Przyczajenie
|
Jestem tu nowa ;* W sumie zarejestrowana dawno , ale nie zaglądałam i nawet zapomniałam , że już mam tu konto
Strasznie podobają mi się Wasze opisy i duużo już ukradłam Dodaję parę swoich i przepraszam jeżeli jakieś się powtórzyły * Zanim gdy na chwile zamkniesz oczy znikniesz... Zabierz jej.. Zabierz jej.. Zabierz jej.. Z ręki nóż... * Zostań bo.. ta noc.. To ona płacze deszczem.. Zostań bo.. Jak nikt.. Przynosisz mi powietrze.. * Trzeba wykorzystać ostatnie godziny naszych pięciu minut ! * To, że zawsze się uśmiecham nie znaczy, że jestem szczęśliwa. To, że czasem milczę nie znaczy, że nie wiem co powiedzieć. * Nie zostawiaj mnie... Nie zostawiaj mnie bo... Czarne, smutne niebo.. Pusto jest i źle.. * Ty nie wiesz jak trudno pustym miastem iść... * Przepraszam za naszych pól bitewnych kurz.. Za słowa tnące tak jak nóż.. Za kilka tych jesiennych burz.. * Nie ufaj choć chcesz dać mu cały świat.. Nie odda Ci nikt tych straconych lat.. * Powiedz jej by zawsze dbała o wszystko co kochałam ! * Poczuj tylko to ciepło.. Które w sercu masz ! (...) Miłość jest sensem życia. Nie musisz się bać ! * Ty nic nie wiesz o mnie, ale żyć beze mnie nie chcesz ! nie ! ![]() * `Wierzę w miłość ! Nie przestanę!
|
|
|
|
#819 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jak ktoś kradnie mi odkurzacze to nie lubię. ![]() Cytat:
![]() Rzeczy zmieniają się wokół nas, zmieniają się także i ludzie, którzy zniżają się do poziomu rzeczy, ale nie zmieniają się przyjaciele, co udowadnia, że przyjaźń to coś boskiego i nieśmiertelnego. I trzeba być wielkim przyjacielem i mocnym przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę. Przyjaźń ma duże znaczenia w życiu każdego człowieka. Bez przyjaciół bylibyśmy nikim. To tej kochanej osobie możemy zaufać, zawierzyć i powierzyć swoje największe tajemnice. Możemy mieć pewność że nas nie wyda, ale za to będzie wspierać. Przyjacielu... czy Ty...? -Tak najdroższy, kocham Cię! A czy Ty...? -Tak, zawsze będę przy Tobie! A czy ja...? -Tak, Ty zawsze możesz na mnie liczyć! A czy będziesz...? -Tak, będę z Tobą płakać! A...? -Tak, tak, śmiać się z Tobą też będę! A czy kiedy...? -Tak, kiedy będziesz potrzebował pomocy- pomogę Ci! A czy wiesz, że...? -Oczywiście, że wiem, że mogę na Tobie polegać! I, że ja...? -I, że Ty zawsze mi pomożesz! Wiesz na pewno też, że gotowy jestem...? - Tak, wiem, że gotowy jesteś zginąć za mnie! Ja też dla Ciebie zrobię wszystko! Przyjacielu...wiesz... -Wiem, wiem, ja również dziękuję Ci za to, że jesteś! Najdroższy... jeszcze tylko jedno pytanie... Czy Ty...? -Nie, nie czytam w Twoich myślach... To skąd...? -Ja to po prostu czuję! Czy nie wiesz, że przyjaciele rozumieją się... Tak, tak... bez słów. Cytat:
Nie mów ŻEGNAM nie nie nie !! Bo słowo żegnam oznaczałoby że już nie wrócisz a TY tu MASZ WRÓCIĆ I BEZ GADANIA . Będziemy czekać _____________ Przepraszam że ostatnio bardzo rzadko się udzielam, i późno odpowiadam ale mam trochu kłopotów, a po 2 wolne się kończą i chciałam te ostatnie dni jakoś super wykorzystać . ~♥~
Kochaj się ze mną, ale duszą. Ciałem to każdy potrafi. Bo miłość przychodzi zawsze najmniej spodziewana. Nie żądam poświeceń wystarczy że mnie przytulisz i dasz swą miłość. I gdy pytają mnie co u Ciebie, tak strasznie ciężko mi przyznać, że nie wiem Rozkruszona na kawałki jak te ostatki z ciasta leżące na porcelanowym talerzu z złotą obramówką Bo to wieczorami kiedy jestem sama przychodzi mnie cholerna ochota na truskawkowy sok i życie przy Tobie. Nie tylko mnie jest mniej Ciebie również ubywa. A ja ciągle potrafię narysować Cię z pamięci i to nawet z zamkniętymi oczami. Unikanie Ciebie jest jeszcze trudniejsze. Kilka sms'ów, plama od wina na sukience i niewyobrażalna tęsknota w sercu. Wszystko co mi pozostawiłeś. Uwielbiam twój zimny oddech na moich ramionach. Patrząc na Twoje zdjęcie topiła się w resztce czekolady i powoli traciła rozum. Może gdybym była jednym z twoich nałogów wracałbyś częściej. Tak to wszystko przez ten deszcz to on zmył nasze ostatki uczuć i nadziei. Wciąż pamiętam każdą Twoją rysę twarzy, każda Twoją bliznę. Dorosnąć to zrozumieć, że najważniejszym słowem na świecie nie jest słowo "ja" Wiesz kiedy się uśmiechasz twoje oczy tak fajnie się przymykają. Ona: -Wiesz..my to tworzymy taki idealny związek..oparty na przyjaźni..hm..i nie tylko..;-D On: - Hmm..no tak..jakby nie patrzeć..to tak.. Ona: - No dobra, przyznałbyś się w końcu, że mnie kochasz.. On: - No dobra, kocham. Ona: - Wiedziałam. On: - No coż..nie mogło być inaczej. To było wiadomo od samego początku. Kiedy mam przyjść z kwiatami..? Ona: - A po co? Tylko mi się nie oświadczaj!! On: -No dobra, jak nie chcesz to nie. Ona: -No możesz mnie kochać ale żeby tak od razu się oświadczać?? On: -hm..to się nie oświadczam. Ona: -No..to i ja się przyznam. Kocham Cię. On: -Co?? Nie słyszę!! (zakłócenia na linii, wiatr, szumy...) Ona: -A bo jesteś stary i głuchy!! On: - No jestem..ale i tak mnie kochasz. Ona: -No kocham.. - Wynoś się - Przepraszam, nie chciałem, nie myślałem co robię. - Nie pieprz tylko zabieraj swoje wszystkie rzeczy, rozumiesz WSZYSTKIE jeżeli coś pozostawisz przyjdę i Cię zabije. Chłopak spakował się, Ona wróciła do mieszkania popatrzyła na biurko. - WRACAJ ! Krzyknęła przez okno, chłopak szybko wbiegł na górę licząc na coś. - Widziałem że jesteś mądrą dziewczynką. - Pozostawiłeś swoją wyżutą gumę ją też zabierz ze sobą. -myślisz, że to przypadek, że się spotkaliśmy ? - na świecie nie ma przypadków. - a więc to szczęście losu ? - nie. po prostu po miesięcznym patrzeniu na Ciebie z okna postanowiłam wyjść. ujawnić się -Boję się.. - Czego? - Że nigdy już nie będę tak szczęśliwa jak teraz -Przejdzie Ci czas leczy rana. -Nie prawda, czas nie leczy ran on tylko przyzwyczaja do bólu. -przytul mnie proszę - ale. - no kur**wa przytul i nie pie**rdol. Edytowane przez 96LadyPoziomka96 Czas edycji: 2009-08-30 o 00:47 |
|||
|
|
|
#820 |
|
Raczkowanie
|
. bo to co najważniejsze ..
świat zamyka wszystkie barwy zanim umrę chcę walczyć o życie ; > Chodź tak łatwo zejść na psy .. i co ? też chcę wierzyć w miłość . [ Primadonna ] od dziś jestem bardzo aktywna O ! ;* |
|
|
|
#821 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobij mnie. Bardziej 'gorzej' już być nie może. To nie życie rzuca mi kłody pod nogi, to Ty nie pozwalasz mi wstać po kolejnym upadku. Na ziemię zejdę kiedy zechcę. Narazie marzę bez ustanku. Powiedz, po tym wszystkim co było że ani raz nie pomyślałeś, że jestem wyjątkowa. All you have to decide is what to do with the time that is given to you./ Wszystko co musisz to zdecydować do zrobić z czasem który jest ci dany.
|
|
#822 |
|
Raczkowanie
|
-Pobawimy się w magika? Swoje ciało umieszczam w sukience.-W magika? Tzn jak? -Ty będziesz udawał, że mnie kochasz, a ja będę udawała, że Ci wierzę. Taka piękna iluzja... - Co byś teraz najchetniej porobiła? - Popłakałabym sobie...tak bez powodu. - Ja też. - Popłaczmy razem... - Razem? - Tak, razem...będzie nam lżej. A później, gdy już się wypłaczemy zaczniemy się śmiać... - Razem? - Tak razem... będzie weselej. A jeszcze później polecimy w kierunku nieba... - Też razem? - Tak razem... tam gdzie mieszkają najprawdziwsze Anioły... wysoko... - I nie spadniemy? - Nie. - Skąd wiesz? - Bo będziemy tam razem... 'od dzisiaj jestem wolna od dzisiaj już cię nie kocham, tylko muszę to jeszcze zapamiętać..' Wkładam nogi, piersi i ręce, ale głowę zostawiam na stole, bo bez głowy na miasto iść wolę. Nikt nie będzie wiedział, kim jestem. Tylko suknia mnie zdradzi szelestem. Więc założę na szyję kapelusz. Po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu. To dla ciebie ubieram się modnie: nie w biustonosz, rajtuzy i spodnie. To dla Ciebie pomysły To dla Ciebie straciłam głowę... 'I mam dziwne przyzwyczajenie, lubię patrzeć w Twoje oczy kiedy pada. I leżąc na krawężniku opowiadać Tobie jak wygląda świat.' A Ja tylko chciałam zbudować Nasz domek z zapałek, bez drzwi i okien, by nie dać wymknąć się szczęściu. Lecz ono znalazło szparę w podłodze, której załatać nie mogłam samą nadzieją. 'Nie padłam na kolana, nie wybuchłam płaczem, nie ugięłam się w pół z bólu. Ból wcale się nie pojawił.' Słyszę jego głos. Czasem jeszcze go słyszę. We śnie.. 'We wszystkim coraz mniej Ciebie i mnie Uciekamy ale wciąż nie wiemy gdzie.' 'i schowała się pod łóżko w obawie że kogoś zawiedzie.' Nikt nie lubi być sprowadzany z obłoków.. |
|
|
|
#823 | |
|
Rozeznanie
|
[/QUOTE] Cytat:
śliczny ! <3 ;* kradnę oczywiściee ; d
Witam witam <3 ;** _______________________ Kiedyś to wszystko rzucę i nie wrócę już To co było już nie wróci więcej pozostało tylko wspomnienie i zdjęcie. Czas to bezlitosny sędzia Dobre chwile Ci zostawia tylko na nieostrych zdjęciach. |
|
|
|
|
#824 |
|
Raczkowanie
|
nieliczylamwcalesie, loveISshit, bananowalaska, kaMa2704 i zabuus- podobaja mi sie strasznie Wasze opisy ;**
![]() Może gdybyśmy wszyscy wiedzieli, że w każdej minucie umieramy i umierają wszyscy obok nas, bylibyśmy dla siebie odrobine lepsi...? Maciupenką odrobine...? On daje jej schronienie, daje jej życie.
|
#825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak się mi uda to coś zmajsterkuję ![]() _________________________ _______________- pieprz się ! ![]() [fuck u!] pokaż mi drogę do swojego łóżka . ![]() [show me the way to your bed] twój uśmiech zniknął tego lata . [your smile fades in the summer .] jak możesz myśleć, że wszystko jest inne dla każdego ?! [how u can say u meant anythin` different to anyone!?] za kogo ty się, kur.wa, uważasz by mówić wprost czego oczekujesz ? [just who the fuck do u think u are to tell me what u expect of me today ?] a ty wciąż będziesz wierzyć, że mi na tobie zależy [and still make u believe I care ] gdy się uśmiechasz, topie się w środku . ![]() [when u smile, I melt inside.] edit . : faaaaajnie
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-08-30 o 09:39 |
|
|
|
|
#826 |
|
Raczkowanie
|
Toogether93 ja już strasznie tęsknie
Miejmy tylko nadzieje, że będziesz miała dostęp do internetu... <3 Bardzo mocno mocno mocno kocham <3You're missing piece I need The song inside of me I need to find you I gotta find you.<3
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
i znów ledwo dźwigam pustkę, w której zbyt mocno słyszę siebie.
na pewno nie schudnę z tęsknoty. będziemy się wtedy uczyć nieprzytomnie, jak trzeba rozważać zwyczajne spojrzenie. noszę już szpilki dla ciebie i rozpuszczone do ramion włosy. czy mnie już kochasz? |
|
|
|
#828 |
|
xoxo
|
Telefon milczał od kilku tygodni, nikt nie pukał do drzwi, nikt nie widział jej łez, nie słyszał krzyku rozpaczy. Pewnego wieczoru, podcięła sobie żyły, jedynie po to by wreszcie ktoś zauważył jej istnienie, by zaopiekował się jej wątłym ciałem i wyschłą duszą.
Tak bardzo bała się samotności... - Nigdy nie będę dzi.wką ! - zaśmiała się dźwięcznie . Gdy podchodzę do latarni - one gasną . - Twój blask przyćmiewa wszystko - powiedział z nutą ironii Uprowadziły mnie marzenia. Wysłuchały, spełniły, pozostawiły... w swoim świecie do którego rzadko zaprasza - jest taki pogodny i dobry... na zewnątrz - "maska" odpychającego człowieka. Z charakteru nie jesteś najgorsza-znam dużo gorsze... - Dlaczego nie pozwolisz mi ukoić swojego bólu? - Bo nie możesz, nikt nie może. Znaczy się, śmierć możne, ale jej jeszcze nie chcę... nastawiam się mentalnie do życia,bo wrócić już nie można.szukam szczęścia w codzienności Miałam słodki plan zdobycia świata... A tym światem byłeś Ty. Wtem niespodziewana wiadomość sprowadziła mnie na ziemie. Przestałam śnić... - Czego jeszcze nie przekroczyłaś? - Granicy zakochania się z wzajemnością. Tak jeszcze nigdy nie zakochałam się tak że ja i on, że my... Nigdy. Ale chcę tego. Szkoda, że przekroczyć tą granicę nie jest tak łatwo jak przekroczyć dozwoloną prędkość na drodze... Pokaż innym jak bawić się uczuciami. A będziecie jak dzieci bawiące się zabawkami. "Czasami wolę być zupełnie sama niezdarnie tańczyć na granicy zła i nawet stoczyć się na samo dno czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk..."
|
#829 |
|
Przyczajenie
|
tyle razy zapominałam, aby przypomnieć sobie na nowo, że Cie kocham.. Bez Ciebie potrafię się gubić nie ruszając z miejsca... Ukradłes moje serce i wytarłeś o nie swoje buty.. "Niech Pani napisze jego imie 600 razy, z kazda setka odejmujac jedna literka az w koncu zniknie"... ciiri jesteś cudowna
|
|
#830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do prośby to przychodzi mi na myśl tylko: Moja wielka niedorosła miłość ________Bo w miłości o wiek nie chodzi Wyglądasz jak jedna wielka aluzja w ludzkim ciele
Gdy tylko nam się wydaje, że jesteśmy zakochani od razu piszemy wiersze miłosne. Natomiast prawdziwe uczucie, to na które wszyscy czekamy, nie potrzebuje wielkich słów... Obsesja-Natręctwo-Objaw psychonerwicy.
|
|
#831 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() _________________________ Kocham cię, czy tego chcesz, czy nie. Czy ja tego chcę, czy nie. To jest jak choroba. Jak niemoc, która odbiera mi możność wolnego wyboru, która topi mnie w otchłani. Zabłądziłam w tobie, , nigdy już się nie odnajdę, nie odnajdę siebie takiej, jaką byłam. dlaczego nie dostałam znieczulenia gdy wyrywano mi serce? wiesz, co jest najgorsze? to, że nie potrafię walczyć o to, co kocham. nigdy nie umiałam. nigdy. uśmiech to taki prosty sposób, na to, by wszyscy uwierzyli, ze z tobą wszystko w porządku. coś między nami umarło. szkoda że żałoba obowiązuje tylko mnie. znaleźć przytulny kąt i rozpływać się w marzeniach.
|
|
|
#832 |
|
Rozeznanie
|
jejku jak mnie tu dawno nie było.... pewnie już i tak nikt nie pamięta
jestem już od dawna, jednak nie za często sie tu udzielam. ![]() 'Mój własny krzyk, mój własny krzyk ogłusza mnie!' 'Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno! ' 'Skazani by prawdzie popatrzeć w oczy, która już dawno się gdzieś poniewiera ' 'Czasem na drodze tak życie zaskoczy, że trudno jest myśli w słowa ubierać '
|
#833 |
|
Raczkowanie
|
Pragnę chaosu a nie ładu Tęsknota. Efekt uboczny przyzwyczajenia. Kobieta jest o tyle marną istotą, że potrafi kochać bezgranicznie. A kiedy już kocha tą swoją bezgraniczną miłością, to ta właśnie cholerna miłość zaczyna sterować jej życiem. Każdym jej dniem, każdą jej myślą, każdym jej oddechem. I nawet przy ukochanej osobie nie czuje się do końca swobodnie, bo świadomość, że za godzinę, za dwie, za trzy znów będzie tęsknić, zżera ją od środka. I nic z tym nie robi, bo mimo, że to boli, to piękne uczucie. Myśl, że żyje nie dla siebie, a dla kogoś wyjątkowego jest najcudowniejszą myślą w głowie takiej kobiety. Pozbierałam wszystkie czarne plamy, ułożyłam w ciągu i zaczęłam liczyć. Jedna prowadziła mnie do drugiej, a ostatnia do pierwszej zataczając krąg. Z początku nic nie miało sensu. Gubiłam się we własnej bezradności myśli. |
|
|
|
#834 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
colę? - załatwi się *szczery uśmiech sprzedawcy w mc*. a opisy cudowne, jak zwykle. szczególnie ten, który powiększyłam. ![]() _______________________ to, że jesteś paranoikiem, nie znaczy, że nie podążają za tobą. tylko dziecko potrafi wbić patyk w ziemię, nadać mu imię i pokochać. jestem towarzyską kaleką, klęską żywiołową w stosunkach z innymi przedstawicielami gatunku ludzkiego. brak czasu na myślenie o konsekwencjach.
|
|
|
#835 |
|
Raczkowanie
|
brak słów by opisać co zrobiłeś mi
z doby na dobę Przyjaciel moim Wrogiem zbyt wiele kłamst darowałam Ci odkąd nie ma nas myślą, słowem choćby gestem chiałem zmienić się lecz jestem... ten sam jestem różą co wrosła na betonach jak nikt rozumiesz mnie I'm in love with my best friend let me be the one nic tak nie uspokaja jak dotyk twych rąk they don't know how long it takes waiting for a love like this tony wspomnień nurtują moją głowę |
|
|
|
#836 |
|
Raczkowanie
|
kolejny raz dostaje kopa w dupę od życia i to jeszcze z szyderczym uśmiechem....
![]() ...a ideały? wiesz gdzie ideały zostały? pewnie dopływają do Bałtyku stary... jestem wódka i mieszkam w butelce ![]() nie śpię, bo sen prowadzi do śmierci...
|
#837 |
|
Przyczajenie
|
-Po co ten stres, myślisz, że nie masz nic
Każdy ma - nawet ty Czasem trzeba to po prostu znaleźć Miłość, noc i deszcz, życie też Dla tego warto starać się Powiedz, czy naprawdę nic nie jesteś wart Znajdź to w sobie, tak -To są te chwile, kiedy siedzę, myślę tylko, żeby móc... stanąć, złapać oddech i... Wiedząc, że wszystko tu, wszystko możliwe jest, pośród kłopotów znaleźć sens -To, co wokół smutno mnie nastraja. Niepotrzebnych myśli natłok w głowie mam. Tu za szybko kręci się, codzienny teatr ten. To w nim zgubiłam nagle się -Powiedz jak pokonać w sobie gniew I lepszym się stać ?. Dokąd iść gdy nie ma dokąd pójść I skąd nadzieję brać ? __________ Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec... |
|
|
|
#838 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam, gdzie znajdę skup złamanych serc ? jeśli nie jesteś tym jedynym, to nie wiem, kto nim jest.. skosztowałam każdej potrawy jaka tylko jest na świecie. żadna nie zastąpiła mi Twojego smaku. bo nie zasługujesz nawet na to, aby podziwiać obraz Jej oczu. nie mówmy o marzeniach. to nie jest dobry temat.
|
|
#839 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ten wyżej zabieram ![]() O.o a tak wg już nowa część! ;] RealGirl89- wiedziałam że się uda ![]() Kissabble - ![]() ![]() śmiejemy się, ale czasami jest tak, że jest to śmiech przez łzy.. Tkwię w urojeniach. Ja i Ty. rozumiesz?
|
|
|
#840 | |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: tam gdzie prowadzi moje serce i duszy muzyka gra...
|
Cytat:
Świetne!! 'idziemy pod prąd, bo to zapisane w gwiazdach nam Ty nie masz nic! nie masz z nami szans!Tylko tracisz czas!' Po to my mamy to!to!to!to! Bo to świeci, jak złoto! to! to! to! to!' razem do przodu bo tam leży cel! 'każdy ma okresy hossy i bessy każdego dnia ostre stresy ma' 'Jestem bogiem - ja to powietrze, woda, ziemia, ogień.' Kręć się i tańcz, wyrzuć swoje smutki precz ![]() Wiara we własne siły spełnia najpiękniejszy sen.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.

<3

. Będziemy czekać

Miejmy tylko nadzieje, że będziesz miała dostęp do internetu... <3 Bardzo mocno mocno mocno kocham <3