![]() |
#1681 |
Raczkowanie
|
Dot.: Galerie artystyczne w internecie cz. II
hihihihihi teoria spisku
![]() ja też podobieństwa nie widzę. Haniu nie przejmuj się. Przynajmniej wszyscy teraz wiemy, że to dwie osoby ![]() Dostałam maila z Pakamery: "Bardzo dziękujemy za zainteresowanie Pakamerą i nadesłanie przykładowych zdjęć prac. Prace bardzo przypadły nam do gustu, a każda praca tworzy spójną całość. Niestety w chwili obecnej przyjmujemy nieliczne nowe zgłoszenia. Te, które przyjmujemy, muszą się różnić techniką, lub użytymi materiałami od prac prezentowanych już w Pakamerze. Muszą nas zaskoczyć pomysłowością i oryginalnością. Z chęcią zapoznamy się jednak z Twoimi nowymi pomysłami w przyszłości." Nic tylko pozostało mi robić biżu z papieru ![]() ![]() Już do nich nie wyślę zgłoszenia. Trudno. Techniki nie zmienię bo ta mi się podoba ![]()
AngelDesign Edytowane przez kassia27 Czas edycji: 2009-08-30 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Wtajemniczenie
|
mnie tez odrzucili z tymi najnowyszmi wisiorami i kolczykami
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zadomowienie
|
Odrzucić takie prace to wariactwo... Oni po prostu mają już zamknięta grupę projektantów, podobanie jak deco..
![]()
#1685 |
Zadomowienie
|
dziwię się, że odrzucili bo masz piękne prace!
a co do pakamery.. to ja się zastanawiam na co oni stawiają.. biżuteria to coś co ma zdobić.. a nie szpecić, a to co oni tam sprzedają teraz coraz częsciej to jakiś badziew typu sztuczne kwiatki na druciku :/ aż się słabo robi... że ktoś takie coś nazywa biżuterią i jeszcze to sprzedaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |
Raczkowanie
|
![]() jak tak patrzę na ich listę artystów ilu tam ludzi mają to w zasadzie się nie dziwię, że odrzucają ... ale no wiadomo ... przykro trochę człowiekowi. Cytat:
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
Zadna galeria nie ma zamknietej grupy projektantow.
![]() |
#1688 |
Zadomowienie
|
Też tak myślę.
Ale skoro o Pace mowa, kilkanaście dni temu przyjęli kogoś kto robi coś na przykład takiego: http://www.pakamera.pl/kolczyki-pacz...m-nr273217.htm http://www.pakamera.pl/kolczyki-kana...m-nr276239.htm Cóż, hmm...widywałam już lepsze fimo. No ale to się chyba łapie na tą "oryginalność". (jak znam swoje szczęście, to się pewnie zaraz okaże, że osóbka je tworząca czyta to forum i mnie....i że jestem niemiła itd.) |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1690 |
Zadomowienie
|
Mi paka nawet nie odpisała. Niedawno porozsyłałam zgłoszenia.. Tyko Modna odpowiedziała, odmownie, ale nie byłam specjalnie zaskoczona..(chociaz formularz chyba dobrze wypełniłam
![]() Fajnie byłoby się gdzieś dostać, ale chyba marne szanse na razie prz moim poziomie A fimo, które pokazałyście to jestem pewna, że widziałam gdzieś tu na Wizażu :P
#1691 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, przypomnijcie mi, bo nie wiem czy mi się nie przywidziało... Czy dostałyście już kasę z Wyla? (te, które miały zaległą) A jak tak to za kiedy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1692 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Fimo, jaki fimo. Fajnie dziewczyny lepią - wkładają w to trochę pracy. Ale jak kurde widzę jakieś kanapki... Dla mnie to trochę marnowanie talentu... ![]()
![]() |
#1693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pochwale się jeszcze, że przyjęli mnie do Modnej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Raczkowanie
|
Wczoraj wieczorem dostalam taka sama wiadomosc od pakamery...chyba wysylali zbiorczego do wszystkich
![]()
![]() |
#1695 |
Wtajemniczenie
|
przepraszam, bo umknęło chyba mej uwagi, a wydaje mi sie, ze duzo dłuzej w tym siedzę - cóż takiego, poza nieprzyjęciem ciebie i innych narzekających, Paka zrobila teraz, hmmm? bardzom ciekawa.
#1696 |
Zakorzenienie
|
Mi się zdaje, że trzeba trafić ze zgłoszeniem. Czasami odrzucają wszystkich, a za jakiś czas przyjmą kilka osób jednego dnia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
Uważam po prostu, że Paka za bardzo stawia na różnorodność i oryginalność(pączki i kanapki) a ciężko znaleźć tam prace bardziej klasyczne... Upierają się, że prace w ich galerii muszą być tak bardzo oryginalne a klienci nie tylko tego szukają
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
Musisz popatrzec z ich strony - wiele osob z takim samym asortymentem to tylko kwestia czasu gdy zaczna obnizac ceny co skutkuje spadkiem marzy dla galerii. Nie dziwie sie ze oni tez chca zarobic
A narzekacie na osoby ktore w Pace sa od dluzszego czasu albo takie ktore byly w stanie sie wysilic i zrobic cos innego. Czemu i Wy nie mozecie?
#1699 |
Raczkowanie
|
no to w takim razie jutro ruszam z modeliną, papierem i może czymś jeszcze
![]() ![]() sorry Darkling i Sub ale nie mam zamiaru z powody byle Pakamery zmieniać swojego zamiłowania do WW!! Uważasz Substytut, że się nie wysilam? Że to co robię to pestka? To po to by się dostać do Paki mam zacząć się wysilać i tworzyć hamburgery z fimo??? To do mnie jakoś nie trafia. Nie chcę nikogo obrażać ale uważam, że zrobienie skomplikowanego kompletu w technice WW wymaga więcej wysiłku, czasu, a często i talentu aniżeli ulepienie ciastka, pączka czy zrobienie .... i tu się zamknę.
#1700 |
Wtajemniczenie
|
do paki mozna sie dostac z wrappingiem. a jak porownasz swoje prace DO INNYCH WRAPPOWYCH z paki, to moze zobaczysz, co mowila Sub, pisząc o tym, zeby sie wysilić.
uniosłaś sie strasznie totalnie bez sensu..
#1701 |
Zadomowienie
|
Ja też dziś dostałam odmowe z Paki-no i co? Trudno-widocznie to co robie nie trafia w ich gusty albo powiela prace innych projektantów. Zresztą i tak nie jestem w stanie wystawic w Polsce prac w cenie 20- 30 zł skoro za przesyłke płace 30 zł
![]() ![]()
#1702 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dawno mnie tu nie było, ale widzę, że temat galerii nadal na topie. Wypowiem się być może po raz ostatni na tym forum, ale chciałabym wyrazić swoje zdanie. To kogo przyjmują do galerii (niezależnie jakiej) nie jest kwestią umiejętności, techniki itp. tylko indywidualnych upodobań właścicieli i tego na co jest akurat zapotrzebowanie na rynku. Same obserwujecie wiodące galerie i widzicie, że nie rzadko osoba nowo przyjęta do którejś z w/w wspomnianej galerii reprezentuje poziom czasami niższy niż wiele z Was na tym forum. Co do pakamery, to @ który tu cytowałyście i ja kiedyś dostałam, potem długo nic aż w końcu za którymś razem odp. pozytywnie. Dziewczyny wydaje mi się, że nowe tech. itp to nie znaczy biżu z papieru.. tylko jeśli są to wrapy, to muszą być inne od tych co już mają. Wiadomo, chronią też artystów, którzy są u nich już od dawna. To tyle moich wynurzeń ![]() pozdrawiam wszystkich serdecznie. No i nie poddawajcie się, trzymam za was kciuki ![]()
leonasch Edytowane przez cayen1 Czas edycji: 2009-09-12 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do zarobków - pewnie, jak ktoś sprzeda u nich srebrne, zamykane bigle (i to koniec opisu pracy, bo poza biglami nic nie było) za 70zł, to zarobek jest faktycznie niezły. Ale czy to naprawdę o to chodzi?
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do porównywania - mnie tu wyglądało cały czas na porównywanie pączków z fimo do wire-wrapping'owych. To czy uniosłam się z sensem czy bez to pozwól, że ja ocenię! Mam uczucia. Mam prawo je mieć. Mam prawo śmiać się, płakać i wściekać. Nie będziesz mi mówić, że uniosłam się bez sensu tylko dlatego bo wyrażam swoje zdanie, które zdecydowanie różni się od Twojego. Nie będę porównywała też Waszych prac bo zrobiłabym Wam BYĆ MOŻE przykrość. Widzę, że na tym forum jest więcej zawiści niż wsparcia i otuchy. A szkoda.
![]() |
#1705 |
Wtajemniczenie
|
ah, jakie to miłe z twojej strony ze nie chcesz robic nam przykrosci i porownywac naszych prac. zwlaszcza, ze ja od bardzo dawna nie pokazuje tu swoich prac
![]() ![]() nie, z mojej strony dla osob ktore jojczą tu jaka to zła i beznadziejna [jak confused wonam jojczyła] jest galeria ktora ich nie chciala raczej nie ma sympatii ni poparcia. ale to swiadczy o was. i skoro lubisz publicznie na forum szastac owymi emocjami, ktore wszek masz prawo miec, i skoro lubisz robic sobie z innyim nieprzyjętymi do owych złych galerii dziewczynami wspierający sie wianuszek - wolna wola. ja moge to komentowac ![]()
Uważaj czego sobie życzysz, bo przy odrobinie pecha może się spełnić... Moja biżu FORZA FERRARI! Edytowane przez Darkling Czas edycji: 2009-08-30 o 21:54 Powód: literowki |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Raczkowanie
|
Wiesz krytykantko, nie będę z Tobą polemizować.
Już tu na forum naczytałam się Twoich żali (nie na temat biżu ni galerii) i jakoś tego nie znegowałam. Widać Pani i Królowa może lecz pospólstwo niet. Mogłaś pozwolić się nam "wyjojczyć" w wianuszku, który sobie uwiłyśmy ale nieeee, należało wpaść i rozegnać hałastrę. To sobie rozganiaj skoro przynosi Ci to tyle radości i satysfakcji. Powodzenia.
#1707 | |
BAN stały
|
Cytat:
dlaczego zawsze się pisze, że jad, zawiść i zazdrość? ![]() jak to się mówi: życie to nie telenowela. gdybyś zaczęła robić coś 3-4 lata temu, to pewnie z kulką na biglu byś się do paki dostała, a teraz...cóż, pozostaje postawić sobie poprzeczkę jeszcze wyżej ![]() ![]() Edytowane przez 135nudziara Czas edycji: 2009-08-30 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I pomyśleć, że zaczęło się od tego, iż napomknęłam co by tu użyć do tworzenia biżu czego w Pace jeszcze nie mają a co sugerują w swych mailach ...
![]() |
#1710 |
Zadomowienie
|
Ajajaj. Dziewczyny spokojnie. Każda ma swoje indywidualne zdanie i każda ma swoje racje. Nie ma co się kłócić, w nerwach powstają niedomówienia, źle wyczytane słowa i opinie. Nie ma jadu i złośliwości. Czasem pojawiają się zgrzyty - jak teraz - czasem muszą. Ale już - "po oddechu" kochane jakby to nasza MONIK4 napisała
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.