|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo zniszczone włosy
witam
![]() Dziewczyny znacie jakiś skuteczny sposób na BARDZO zniszczone włosy?? chodzi mi szczegolnie o ich odbudowe i odżywienie Pozdrawiam
|
|
|
|
#2 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bardzo zniszczone włosy
Cytat:
to są maski które zalecają po chemioterapii także są bardzo dobre i bardzo nawilżają włoski. moja fryzjerka też ich używa ![]() oprócz tego dobry jedwab sobie kup i staraj się włosów nie suszyć i nie prostować.
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Polecam odżywkę firmy Ziaja z olejem rycynowym (przeznaczona do włosów farbowanych). Stosuję ją codziennie i mimo częstych zabiegów koloryzujących moje włosy są w dobrym stanie.
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
również używam WAX
![]() oprócz tego szampon z czarnej rzepy biorę belissę i pije skrzyp no i jakieś rezultaty już są widoczne, nie powiem.
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Osobiście polecam odżywkę do włosów MATRIX BIOLAGE, i maskę mleczną CREMA AL LATTE , bardzo wydajne i dobre kosmetyki, warte swoich cen. Do zakupienia w dobrych sklepach fryzjerskich.
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Możesz zrobić sobie maseczkę z jajka (2 żółtka) , nafty kosmetycznej (łyżka), połowy cytryny (sok) i olejek rycynowy.
Do tego możesz zastosować odżywkę Pantene Pro-V Intensywna Regeneracja i jedwab do włosów z. Mi te rzeczy pomogły bardzo szybko, już po 2 tygodniach widzę bardzo dużą różnicę. |
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
nie spodziewałam się tak szybkich odpowiedz . Maseczke mleczną stosuję , maseczkę z jajek i nafty również robiłam przez dłuższy czas. czytałam dużo o tym wAXie , wiecie może ile w ogóle kosztuje?
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
proponują zajrzeć na podforum Pielęgnacja włosów, tam jest dużo na temat odżywek, analizy składów, domowe sposoby itp.
|
#9 |
|
<b></b>
|
Wätek zamykam.Poniewaz dublujesz temat.
Jest duzy wätek zbiorczy na forum pielagnacja wlosöw. Nastepnym razem zanim zalozysz temat,skorzystaj z wyszukiwarki. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

21.06.2014r.