|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
ja to mam co chwilę
a ubieram się ciepło, nie chodzę w krótkich bluzkach ehhh![]() o już TZ jest u mnie
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-30 o 14:58 |
|
|
|
#3603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) kwiatowa równieżCytat:
![]() Wiem co mówię, bo również zdarza mi się mieć problemy z pęcherzem. I to są rady mojej doktorki
|
|
#3604 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
|
#3605 |
|
Adwokat diabła
|
hejka!
Kasik, będzie dobrze! mnie korzonki ostatnio złapały, jak starą babcię btw, wiecie jaka ja inteligentna jestem? nabiłam tż limo
|
|
#3606 |
|
Wtajemniczenie
|
Black przemoc w rodzinie
|
#3607 |
|
Adwokat diabła
|
łaskotał mnie, przywaliłam mu głową w oko..
![]() no tak żeby kobieta faceta biła
|
|
#3608 |
|
BAN stały
|
http://www.allegro.pl/item714116979_..._na_miare.html
wow sukienka sliczna,choć bardzo się błyszczy.Szkoda że nie mia białych.
|
|
|
|
#3609 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Och KAchna ... mówiłam, że mama padnie jak zobaczy kieckę
![]() Co do reszty no to hello all NIe mam siły Was nadrabiać... w sumie czytałam w miarę na bieżąco, ale w zasadzie nie mam nic do dodania..pomierzona jestem więc mogę spokojnie składać zamówienie na suknie.. Co prawda mam jeszcze dylemat welonowy.. choć Kasia go wczoraj wybijała z głowy.. Kasia powiem CI tak.. w miarę mnie nawet przekonałaś ale nie uwierze, póki nie zobacze ![]() Wiem, że kwiatuniem będzie łądnie wygladał ale ciekawi mnie jak z welonem się sama mojąryja będzie komponować Także tak.. ide na obiad.. Miłego popołudnia
|
|
|
|
#3611 | |
|
Zadomowienie
|
Lain, jeśli warunki są podobne, to wizualnie fajniejszy ten pierwszy Sol y Mar. Fajna wysepka na środku basenu
![]() Cytat:
a miało dziecko maksymalnie 12 lat.
|
|
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa jak Ci babka da welon za darmoszkę to nic nie tracisz, ale i tak wiem, że pójdziesz do ołatarz z pięknym warkoczek przeplatanym kwiatuszkami
wróciliśmy ze spaceru i ciacha
|
#3613 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
może ciocia Black przyniesie Ci ciasto z wisienkami?
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3615 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() góra fajna i z tym paskiem bardzo ładnie wygląda ![]() ciocia Black tylko Kasi da??? A inni to co sroce spod ogona wypadli czy jak
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3617 |
|
Adwokat diabła
|
jeżeli można nazwać to wypadkiem przy pracy
dobra dobra innym też ciacho dam.. niah niah
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie właśnie mnie naszły taśmowo myśli: zaczęłam myśleć o tym co wczoraj gotowałam..Była sola w winie (wino białe wytrawne) i wiecie co.. nie mogliśmy z TZ zmęczyć tej ryby.. a moi rodzice chyba ze 3 dokładki zjedli tej ryby w sosie winnym.. MAcie czasem tak, że to co ugotujecie bardziej smakuje innym niz Wam samym... Na prawdę.. nie za bardzo mi smakowało co sama ugotowałam
W związku z tym miałąm drugą myśl.. jak byłam raz na weselu byłą taka zabawa oczepinowa: dla kogo jakie obowiązki (taka to zabawa przebijanie na przemian balonów i głośne czytanie co wypadło z balona) no i tam np gotowanie obiadków, wychodzenie na zakupy, przynoszenie całęj pensji mężowi/żonie, odkurzani, zmywanie, pranie leżenie przed telewizorem, robienei śniadania do łóżka, robienie masażu i takei różne.. No i na tym weslu co byłąm w zasadzie to dziewczynie przyadały po kolei obowiażki: gotowanie obiadu, zmywanie, odkurzanie, prasowanie.. i wiecie co.. panna młodsza ode mnie o rok wesele 2 lata temu a ona za każdym razem jak coś losowałą: ja nie umiem gotować, ale ja nigdy nie prasowałam, wiecie co ażmi wstyd było.. taka dorosła paniusia i ani nie ugotuje ani nie uprasuje, top co ona w domu robiłą całe swoje życie.. Rozumiem do gotowania mozna ot tak po prostu talentu nei miec,,, ale matko święta pranie prasowanie, odkurzanie.. przecież to są rzeczy w ktorycho pomoc np moja mama mnie prosi regularni.. Potrafię nastawić pralkę, zmywarka też obłaskawiona .. zlewozmywak i gąbeczka teżjakby co.. prasowanie też mam w najmniejszym paluniu.. Tak sobie w trakcie tej zabawy pomyslałam - biedny chłopak sam bęzie w domu musiał robić bo ona nic nie umie.. a jaka byłą z siebie dumna ..może i brzmię jak stara dewota w tym momencie .. ale lekko mnie rozwaliła jej postawa.. Ja jakbym czegoś nie umiała starałabym sie ot ukryć przed całym światem bo to wstyd nie umieć w zasadzie w koło siebei porządku zrobić A teraz 3 mysl która mnie naszła (tok myślenia mój niesmaczny obiad .. panna z oczepin) jakie u Was będązabawy oczepinowe.. sorry za te typopwe pytanie weslene na rok przed weselem, ale tak jakos mnie zebrało .. pod wpływem rozbudowanego toku myślenia
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
ja gotować umiem-bardzo dobrze
prać, parsować itd, ale nie umiem prasować koszul TZ-a![]() Kubusewa a ja nie uważam, że to tylko baba ma w domu walić drugi etat pod tytułem gary, sprzatnie, bawienie bachorów na szczęście mój TZ też i ugotować potrafi i posprzątać
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-30 o 17:47 |
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio ja mojeogTZ tak gilgałam, że chłopak wijąc się spazmatycznie zasadził mi z czachy w zęba.. Dzięki Bogu ząb jest na swoim miejscu bez najmniejszego uszczerbku na strukturze czy stałości zgryzu(jeśli o mnie chodzi) a TZ mial nauczkę żeby się nie wierzgać ![]() Znowu gdy on mnie łaskotał i ja się wyrywałam strzeliłam mu z barana w oko |
|
|
|
|
#3621 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
Kasik jestem tego samego zdania.. dobrze że tż potrafi ugotować bo co przyszedł by z pracy (obiadu brak..) to co fast food albo umieranie z głodu warto nauczyć się pichcić, sama się uczę cały czas i póki co nikogo nie otrułam ![]() a sprzątania to każdy powinien się od dziecka nauczyć.. no błagam, ja od kiedy pamiętam sprzątam.. ![]() Kubusewa widać, że nie warto z Tobą zadzierać ![]() Ja bardziej brata unieszkodliwiałam jak byłam młodsza, ale to chyba standard z młodszym rodzeństwem..
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2009-08-30 o 17:52 |
|
|
|
|
#3622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA potrafię odkurzać ale tego nienawidzę to samo ze ścieraniem kurzy nienawidze a moj TZ niby taki pedant a zawsze jak po weekendzie przyjezdzam do niego to musze sprzątaćbutelki po weekendowym piwie CO dziwne.. lubie działać w kuchni.. Choć jak TZ przyjeżdża w trakcie mojego robienia jakiegoś jedzenia, zawsze go zaprzęgam do roboty.. nienawidze smarowac pieczywo masłem. W óle zauważyłąm, że jak widzę TZ na horyzoncie to potrafie nawet zaprządz go do odkurzania u mnie w domu CO do prasowania.. hmmm jestem taki maniak, ze jak potrafię jedną parę spodni prasować10 minut i umiem.. także ja zaoszczędzę na pralni ![]() MOj TZ obraził sie na wizaż Problem w tym ze ja zapisujac ja na dysku wcale nie mowilam ze ona mi sie podoba lub nie.. na razie zbieram fotki i propozycje innych .. a jak zna msiebie skonczy sie na tym, ze pojde i powiem, ze chce wariacje na temat warkoczy. Juzraz coś podobnego powiedziaąłm i podobało mi się co dziewczyna mi zrobiła.. no ale umówmy się to było 10 lat temu ... :/ Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-08-30 o 18:06 |
|
|
|
|
#3624 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3625 |
|
Adwokat diabła
|
Kubusewa mój tż tylko pyta, czy przypadkiem nie mam kolejnych złotych myśli z wizażu
![]() Suwaczek powolutku drepta do przodu
|
|
#3626 |
|
Zadomowienie
|
299
O kurcze 2 z przodu |
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra jak jużtak owładnęła mnie gorączka weselna... i welonowo fryzurowa to jest tak. Pamietacie tamtą czarną fryzurę.. w zasadzie to ona była jako koncepcja do większego rozważania... natomiast mam tu blond fryz który nie ukrywam bardzo mnie zainteresował ale znając mnie i moje skłonności chyba nie dam rady w tej fryzurze.. głowa mnie bedzie baardzo bolała.. mam nadzieję, że za tą fryzurę mnie nie zjecie.. ale mnie się taka podoba niezmiernie (z tymi perełeczkami.. gładka ta..pierwsza z lewej
Natomiast podczas poszukiwań trafiłąm na fora (i na wizażu też) o warkoczach na ślub i były tam takie 3 uczesy na widok których moj TZ też lekko oszałał, ale opamiętał sięjak mu przypomniałam jak bardzo zamierzam szaleć i jak bardzo te fryzury nie mają prawa przetrwać w stanie nienaruszonym do oczepin oto one : 3 w ten sam deseń Choć ta środkowa podobna troszkę do tej mojej .. moze przez te perełki.. również mi się troszkę podoba.. ale na moje warunki temperamentno wewselne.. niepraktyczna
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-08-30 o 18:22 |
|
|
|
#3628 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() u mnie za kilka dni 11 m-cy
|
|
|
#3629 |
|
Zadomowienie
|
Ewuś, ta z perełkami mi się w ogóle nie podoba. Za to ta ostatnia to fajna koncepcja. Na wesele za luźna, ale fajny pomysł z tym warkoczem dobieranym z boku, można by go ciaśniej zrobić i tylko pomyśleć jak upiąć te luźne włosy ze środka
|
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem.. zaraz poszukam jeszcze czegościekawego w tych warkoczach.. ale poki co to ten czarny warkocz.. to jakos tak najblizej moim koncepcjom ooo znalazłam Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-08-30 o 18:33 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

) kwiatowa również
będzie dobrze! mnie korzonki ostatnio złapały, jak starą babcię
Black przemoc w rodzinie

wow sukienka sliczna,choć bardzo się błyszczy.Szkoda że nie mia białych.

a miało dziecko maksymalnie 12 lat.