|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
![]() Cytat:
wspolczuje. a mialy sie kolejki zmiejszyc po wprowadzeniu 25 min egzaminow
|
||
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Termin - masakra ![]() A co zrobiłaś, że Cię oblał? ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- ewku_ widzę, że przeglądasz wątek od jakiegoś czasu. Odezwij się, my nie gryziemy
|
|
|
#933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?? tak żeby tak nie buczył jutro mam kolejna jazdę wiec muszę to ogarnąć jakoś ![]() Beata dasz rade spróbuj teraz o tym nie myśleć... przyjdzie szkoła to zaprzątnie ci trochę głowę [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13988015] 3 miesiace ? wspolczuje. a mialy sie kolejki zmiejszyc po wprowadzeniu 25 min egzaminow [/QUOTE]oni nigdy z tymi egzaminami na prawko nie dojdą do ładu, ciągle coś nowego wprowadzają a za dużo to nie daje ![]() spadam na chwile do kumpeli
|
|
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wciskasz sprzęgło do oporu, naciskasz delikatnie na gaz do 1500-2000 obrotów (patrz na obrotomierz i wszystko pójdzie gładko). Kiedy na obrotomierzu zobaczysz odpowiednią wartość powoli (ale nie powolutku ) popuszczasz sprzęgło. Jak ruszy to będzie to moment 'brania' sprzęgła i w tym miejscu chwilę przytrzymujesz (wtedy nie szarpnie). Przytrzymujesz ok. 2 sekund i puszczasz całkowicie Mam nadzieję, że napisałam zrozumiale ![]() Ale ja się tak strasznie boję. Parę dni temu w mięśniach czułam ten stres, serio Mam nadzieję, że znowu będzie limit stresu, który wykorzystam PRZED egzaminem ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Ja zmykam trochę poćwiczyć ![]() Na Paullę nie jadę Za to wychodzę gdzie indziej z kimś innym ![]() Jeszcze zajrzę na chwilę zanim wyjdę
|
|
|
#935 |
|
Raczkowanie
|
co do wypadku na air show... to ostatnio myslalam, zeby nic sie nie wydarzylo, jak rok, czy 2 lata temu...
tak samo zastanawialam sie, co jest z moim sasiadem od jakiegos czasu.. i co? powiesil sie:/ az sie boje myslec o czymkolwiek/kimkolwiek. glupie zbiegi okolicznosci.
|
#936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja chyba robie ten blad ze za wolno puszczam sprzęgło, a na dodatek gaz jest taki delikatny kurde to ruszanie jest najgorsze, chyba każdy ma z tym na początku problemy moja pierwsza myśl jak wsiadłam za kierownice i zobaczyłam jak to się rusza to pomyślałam sobie '' Boże nie dam rady xD'' jednak podoba mi się chodzenie na jazdy i to wszystko bardzo ciekawie jest ^^rozumiem to czekanie to chyba najwięcej stresu przynosi... myślisz i myślisz i nic z tego dobrego nie ma... limit na pewno wyczerpiesz,a jak już wsiądziesz to wszystko spłynie z ciebie zobaczysz wiem wiem łatwo mówić...jak możesz nie iść ??spacer z płcią przeciwna ??
|
|
|
|
|
#937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do ruszania... kurs robilam w czerwcu... ruszalam bosko. potem 2 miechy przerwy i dupa. zdalam egzamin i na swoim + tata obok, bylam atrakcja drogi... ale trening czyni mistrza ! dasz rade
|
|
#938 |
|
Konto usunięte
|
Beata- stres napewno bedzie, ale pij herbatki odstresowujace
a my bedziemy trzynac kciuki i bedzie git
|
|
|
|
#939 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ewku_ i Inne Dziewczyny, które przeglądają wątek - zapraszamy Cytat:
ale mnie ta "atrakcja drogi" rozśmieszyła ![]() wróciłam z Giżycka od babuszki obiad był miodzio (Justyna, nie wyobrażasz sobie ile kcal pochlonęlam )pojeździłam troszkę, a teraz myślę co by tu porobić... i chyba w końcu wezmę się za to sprzątanie... bo od czwartku to tylko dwie szafy ogarnęłam ![]() i chyba trzeba sobie przygotować coś na wtorek... nie wiem w co się ubrać.. -.-
|
|
#940 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje, ze równie zrozumiale będzie mi tłumaczył wszystko mój instruktor
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno wszystkie to opanujecie PS. kurczaka mi ukradli, żaba była beznadziejna. to mam nowego av, mam nadzieję, ze już MOJEGO zdjęcia nikt mi nie ukradnie o.
|
|
#942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Śliczny ten avek, jak ukradną to znaczy, że zazdrośnice
|
||
|
|
|
#943 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ty też dasz, na pewno ![]() Cytat:
ja właśnie tego nie potrafię opanować, bo za szybko puszczam sprzęgło Cytat:
czyli na egzaminie już się nie będziesz bała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#944 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#945 |
|
Zadomowienie
|
frankee, my już chyba z 2 lata się znamy, może w końcu gdzieś się spotkamy?
będziesz kiedyś np. w szczecinku, albo ja w koszalinie;D A ten. zdjęcie mtynai, bardzo ładne, a skąd ty brałaś te ruszające się avatary? sama je robiłaś?
|
|
#946 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I według mnie każdemu pasuje, tylko trzeba znaleźć odpowiednią![]() ...bo to Ę tak niewygodnie sie pisze... xD Ah, era komputerów, komórek i tym podobnych odpolszczających(istnieje takie słowo? xd) gadżetów. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ahhh, wizaż conecting people! [*] Ehh, technologia czasem przewyższa jej twórców... Cytat:
![]() Cytat:
Przepraszam, że was trochę tak poucinałam, ale za dużo spamu by się zrobiło. Dziś nie dałyście z siebie wszystkiego, nadrabiałam aby 5 stron :<! [LINK] Tak się bawi, tak się bawi Ostróda! Rah dj set, green stage, sound system. Energia taka, że czapki z głów Zapraszam wszystkich za rok, to trzeba przeżyc;d
|
||||||||
|
|
|
#947 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
napewno.a teraz uciekam do przyjaciolki. musze sie wygadac.i nie chce mi sie samej spedzic dzisiejszego wieczoru.choleraaaa jakies głupie smutki mnie ostatnio nachodza ;/, musze je przegodnic. milego wieczroru dziewczyny ![]()
|
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robiłam troszkę inaczej. A powiedz mi jak zrobić, żeby nie szarpało-jak zmieniam z 1 na 2 ;/ Pytam, żeby znowu instr. jutro nie jęczał.
|
|
#950 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tzn to zależy oczywiście kto co lubi ale duży tyłek ma ale tak to sympatyczna ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13989829] a teraz uciekam do przyjaciolki. musze sie wygadac.i nie chce mi sie samej spedzic dzisiejszego wieczoru.choleraaaa jakies głupie smutki mnie ostatnio nachodza ;/, musze je przegodnic. milego wieczroru dziewczyny ![]() [/QUOTE] idź, wygadaj się i baw się dobrze ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- masz jutro jazdę ?? o której ? moze się na mieście spotkamy (jak uda mi sie wyjechać gdzies w głąb )
|
|||
|
|
|
#951 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja przed swoja pierwsza jazda... hmmm... bardziej sie balam niz jak juz wsiadlam do auta na egzaminie. kazal mi jechac w centrum koszalina, a ja w myslach, kurna, ktory pedal jest sprzeglem? a jak jechalam z gorki to sie darlam aaaaaaaaaaa ![]() co do atrakcji drogi... nazwano mnie zarzynaczem sprzęgła;D ufff... wiesz jaka jazda z tatulkiem jest stresujaca? po 6 dniach posiadania prawka wysiadlam na skrzyzowaniu z auta i krzyknelam: jedz sobie!:P
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ty kiedy? i jaką eLką jeździsz (o kolor mi chodzi)? Będę lookała
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Można dołączyć?
|
|
#955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nam zmieniają instruktorów wiec nigdy nie wiadomo z kim i czym a tak to chyba są same granatowe o różnych odcieniach tez masz taki delikatny gaz? w micrze tej co ostatnio jeździłam to wystarczył milimetr żeby jechać w miarę ...
|
|
|
|
|
#956 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nauczysz się ruszania to będzie z górki Do tej pory tak robiłam, że 2 tygodnie przed trzęsłam gaciami, a później był luzik. Tylko przed samym egzaminem za drugim razem to był taki stres, że nawet nie bardzo mi się chciało z Martyną przez telefon gadać ![]() Nic straconego. Za 2 tygodnie Paulla będzie u mnie ![]() Tak ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13988899]Beata- stres napewno bedzie, ale pij herbatki odstresowujace a my bedziemy trzynac kciuki i bedzie git [/QUOTE]Piję melissę od jakiegoś czasu Myślę nad jakimiś tabletkami na uspokojenie, bo naprawdę niedługo umrę ze stresu ![]() Cytat:
Zawsze patrzę kto siedzi na wątku ![]() Martyna, Cioto, jednak wstawiłaś swoje zdjęcie Od razu poznałam tę mordeczkę ;*Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13989829]a teraz uciekam do przyjaciolki. musze sie wygadac.i nie chce mi sie samej spedzic dzisiejszego wieczoru.choleraaaa jakies głupie smutki mnie ostatnio nachodza ;/, musze je przegodnic. milego wieczroru dziewczyny ![]() [/QUOTE]Hmm...tutaj to już zależy od tego jak się posługujesz sprzęgłem i gazem. Żeby samochód nie szarpał musisz płynnie i jednocześnie wciskać sprzęgło i puszczać gaz , zmiana na dwójkę i znowu płynnie i jednocześnie puszczasz sprzęgło i wciskasz gaz. Tu jest troszkę trudniej, trzeba to wyczuć. Ale dasz radę Poćwiczysz jutro
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już się kiedyś connecting ;]podobno dziś to był błąd pilota... ![]() pewnie! podaj dane wg wzoru z pierwszej strony, Martyna dopisze Cię do listy i obiecaj, że nas nie olejesz ![]() Martyna, fajny av ładna z Ciebie dziewczyna
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-08-30 o 19:40 |
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
shanta łeee, to szkoda. W micrze faktycznie gaz jest b. czuły. Delikatnie wystarczy nadusić.
![]() synesthesia cześć (jak się nie mylę to ty Ewa jesteś, tak ? )Beata dzięki praktyka czyni mistrza Nie no, z czasem będzie lepiej.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-08-30 o 19:42 |
|
|
|
#959 |
|
Rozeznanie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13989829]
a teraz uciekam do przyjaciolki. musze sie wygadac.i nie chce mi sie samej spedzic dzisiejszego wieczoru.choleraaaa jakies głupie smutki mnie ostatnio nachodza ;/, musze je przegodnic. milego wieczroru dziewczyny ![]() [/QUOTE]Wygadaj się i przegoń wszystkie smutki ![]() Hej, jasne, że można dołączyć Jak masz na imię?I kto jest w Twoim avatarze, bo jestem ciekawa ![]() Martyna, bardzo ładne zdjęcie
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że wiele z was robi sobie prawko
![]() Jest ktoś z Torunia? A co do matury - cały czas myśle czy angielski PP czy PR... ;/ I czy zdawać coś więcej. visionario - jestem Ewa a na avie mam Jacksona Rathbone. synesthesia - Ewa woj. kujawsko-pomorskie polski PP, matematyka PP, angielski PP/PR, WOS? Plan: Toruń
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ It takes a fool to remain sane Edytowane przez synesthesia Czas edycji: 2009-08-30 o 19:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

], jutro w reszcie pokoju, bo za jakieś 2 tygodnie to pokój będzie wyglądał jak jakieś gruzowisko, wszystko porozrzucane itd. W roku szkolnym nigdy nie chce mi sie sprzatać, nie mam na to czasu.
widziałam że gadałyscie o prawku...ja 26 listopada mam egzamin praktyczny. Drugi. Pierwszy raz zdawałam we wtorek(25 sieprnia) i oblalam;/ ogromny stres i wogole...na zawracaniu z wykorzystaniem infrastruktury i wstecznego mnie uwalił. Masakra ze teraz 3 miechy musze czekac na nastepny egzam. Takie kolejki są u nas...paranoja;/
wspolczuje. a mialy sie kolejki zmiejszyc po wprowadzeniu 25 min egzaminow 

Wszystko wyćwiczysz, kierownicę opanujesz
spróbuj teraz o tym nie myśleć... przyjdzie szkoła to zaprzątnie ci trochę głowę 

ale mnie ta "atrakcja drogi" rozśmieszyła 

Dlatego się nie pojawiałam na wątku.. U mnie jakoś leci, niestety egzaminu na prawko znów nie zdałam (miałam wredną egzaminatorke, o ktorej sie nasluchalam, ze nie lubi dziewczyn bardzo..) A co do matury to rezygnuję chyba z historii i zamiast niej będę zdawać biologię..