|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zawsze sie na cos przydajesz;* nono, na wesele byl by idealny:P kochane...jest heca....mam sie do mnei nie odzywa...ale juz wam mówie czemu otóż: WEPCHNEŁAM JĄ DO LODÓWKI a bylo to tak:P cos tam mi powiedziala jak bylam u neij i wyszlam se, i potem mi pisze smsa zebym przyszla do neij jednak;p aj ajej odp ze nigdzie nei ide jak taka jest;p i za chwile wychdoze z pokoju i spotkałam sie z nią w kuchni, i ona udajaca obrazaona na mnie, szukała czegos w lodowce;p i ja cos do niej mowie a ta nic, a ja do nie : uważaj bo wleziesz cała do tej lodówki!! i ja lekko pchnełam za dupunie hahahahah, i ta jakos nie spodziewawszy sie mego ruchu poleciaal do lodwoki wpsort na garnek z leczem aaaaaaaaaaaaahahahahahaha hahahahahahahahahahahahah ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaha hahahahahaha, i wyszal z lodwoki trzasnela drzwiami posla do pokoju i nei rozmawia do mnei hahahahahaha, a ja chce ei z nia pogodzic ale tak m isie smiec chce ze nie moge, no wsadzilam ja do lodówk ihahahahahahahahahahahaha hah, ja bym zabila za takei cos hahahahahahaha, no zoabczymy, ide do niej haahahah;D
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
Tysiu- jesteś niemożliwa
Mieszkanie z Tobą najwyraźniej grozi śmiercią lub kalectwem Lub niewolą w lodówce Ines- więcej optymizmu ![]() Brakiem stałej pracy póki co się nie martw. Jeszcze zdążysz się w życiu napracować. A z dyplomem masażysty w kieszeni na pewno będzie Ci dużo łatwiej znaleźć coś fajnego, względnie rozkręcić swój mały interesik. Mamie przejdzie Swoją drogą pamiętam, że gdy miałam 17 lat też wyjechałam nad morze z samymi kolegami, ale jako gówniarz nie miałam odwagi powiedzieć im prawdy i... wymyśliłam, że jedzie z nami jeszcze jedna dziewczyna. Co ja się później namęczyłam, żeby wyjaśnić dlaczego nie ma jej na żadnym zdjęciu... ![]() Mam nadzieję, że atmosfera w domu się poprawi A Big Milk świetny! Od razu widać, że stateczny i nie będzie latał za innymi dziewczynami ![]() Mi dzisiaj dzień minął całkiem przyjemnie. Od razu po pracy wybrałam się z koleżanką, żeby przepuścić całą zarobioną wypłatę Kupiłam sobie cudną czarną marynareczkę w H&M i mojej radości nie umniejszył fakt, że niestety znów musiałam kupić taką w rozmiarze 42 ![]() Później wylądowałam na urodzinach bratowej, gdzie było na prawdę przesympatycznie. Niestety w przeciwieństwie do Blokerki nie udało mi się zachować klasy. Moja bratowa jest stanowczo zbyt dobrą kucharką A ten jej blok czekoladowy... No trudno, jutro jest nowy dzień... Miejmy nadzieję, że bezgrzeszny.Całuję Was w czółka i zmykam
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
nie bylo mnie troszke i wlasnie koncze czytac co tu napisalyscie ![]() witam na watku nowe Panie ines - przykro mi, że takie rzeczy Cie spotkały ale mam nadzieje, ze jednak troszke pozytywnych wrazen mialas - chocby z lezenia na plazya mamy najlepiej zapytaj o co chodzi?? lepiej postawic sprawe jasno niz gryzc sie domyslami ![]() limonko - fajnie, ze chociaz zarelko bylo w porzadku i nie musisz zaliczac wieczoru do kompletnie nieudanych, a swoja droga podziwiam cie, że potrafisz tolerowac kogos kto jest fatalnym szefem ale jednak przyzwoitym czlowiekiem, ja sie strasznie uprzedzam w takich wypadkach i chyba nie mialabym odwagi isc na takie spotkanie ![]() blokerko- cieszę sie, że sie dobrze bawilas i troszke odpoczelas dla mnie zawsze sie to konczy niestety na plusie![]() malinn- sliczny pokoik bardzo przestronny i jasny i te kolorki swietnie tam pasuja, choc nie jestem zwolenniczka ciemnych kolorow to naprawde efekt mnie powalil tysia - kochana odpoczywaj na plotach i lecz plecki, smaruj tlustym balsamem i nie smutaj sie skarbie niczym ![]() mamrotko - ja tez mam ochote na twoje leczo virginio - fajnie, ze sprawilas sobie troche radosci zakupami i odpoczelas - zawsze to troche nowej energii do nowych dzialan zadnego slonia juz wiecej nie spotkalam niestety ale widok do dzisiaj wydaje mi sie nierzeczywisty ![]() zniknelam moje skarby bo: ![]() w piatek jako, ze w sobote mialam isc na urodziny a nie mialam w czym to zastosowalam sie do rady limonki i poszlam szukac jakiejs bluzeczki znalaz lam bluzke - żakiecik w kolorze jasnego bzu![]() następnie w sobote musialam sie przygotowac i tylko was podczytalam i na 17 lecielismy juz na urodzinki, ale wiecie co moze i mam 30 lat jednak urodziny 40 latka to dla mnie lekki kosmos, impreza na chyba 50 osob jak wesele prawie ale w sumie bylo fajnie i potanczylam troche, natomiast objadlam sie jak przystalo na impreze a dzisiaj brat z bratankiem jechal do radomia na Air Show i zawozilam ich na 5 rano do kuzyna, i poszlam spac spalam do 11,...potem jezdzilysmy z bratowa szukac miejsca na impreze dla rodzicow na 40 lecie slubu...i zeszlo nam troche, potem wozilysmy sie mercedesem Pushem ktorego chce kupic moj brat, to taki stary wojskowy samochod chyba 20letni ale ma mase i wszyscy w przerazeniu ogladali sie za dwoma wariatkami w wielkim zielonym samochodzie ( w tym blondynka za kierownica - ja) czy ich nie skasujemy tym czolgiem ale mialysmy ubawpotem okazalo sie, ze spadl samolot w tym radomiu wiec przezylismy chwile grozy i sledzilismy wiadomosci... no i teraz dopiero odpoczywam
|
|
|
|
#4865 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(wiedziałam, że za mną z tęsknoty usychasz sasasa hęęęę, ma się ten czar i powab ) A tej to tylko dzikie seksy w głowie... aiii, ehhh weź tu wyjedź na kilka dni, wracasz a tu Tysia rozochocona w pytke zdzisia![]() Kupiłam Ci karton lodów, big milków nie było, ale... mogą być Guliwery w słodkiej, mlecznej polewie? ![]() Czołem kochane moje Alem zmęczona, poczytałam Was troszkę, zaraz zmykam pod prysznic i jak dam radę to wrócę zobaczyć coście tu naprodukowały i opiszę Wam troszki mój weekendzik Całuję mooocno wszystkie
|
|
#4866 |
|
Zadomowienie
|
Niuniuska ja podobnie jak Tysia jestem żądna relacji z romantycznej wyprawy nad jeziorko
jak rocznica ? były jakieś niespodziewane niespodzianki ![]() ![]() ???Limonko ja też dziś nagrzeszylam w domu ciastem drożdzowym a poza tym byłam na urodzinach mojego chrześniaka (skończył juz 7 lat ) i oczywiście bez zjedzenia kawałka toru się nie obyło . A co do szkoły to mam nadzieję że mimo wszystko jakoś będzie ok, wiem nie powinnam zamartwiac się na zapas !!!! Musze sobie jakiś zeszyt kupic hehe ![]() Kostka woooow impreza urodzinowa na 50 osób jeszcze na takiej nigdy nie byłam. Pewnie musi byc duużo wódki i gorących towarów aaaaaa i jeszcze coś mi się przypomniało -Tysia nie nazywaj siebie cytuje "prosiakiem" .....jak tak możesz o sobie mówic !!! bez przesady ![]() ale Ty niebezpieczna kobietka jestes
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-08-30 o 21:34 |
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Kosteczko- ech, widzisz... Ja jestem taką beznadziejną jednostką, że na nikogo nie potrafię się długo gniewać i każdemu daję kolejną szansę... Nie ważne ile razy dostałam z tego tytułu po tyłku. Nic nie jest w stanie oduczyć mnie tej skrajnej naiwności
Chociaż akurat wydaje mi się, że znajomości z byłym szefem nie będę musiała zaliczać do błędów życiowych i od czasu do czasu do jakiejś dobrej restauracji pozwolę się zaprosić ![]() Cieszę się, że udało mi się namówić Cię na zakupki i co ważniejsze, że były to zakupki udane ![]() Za kierownicą tego auta musiałaś wyglądać genialnie Stanowczo mam zbyt plastyczną wyobraźnię ![]() Katastrofą samolotu na pewno musiałaś się zdenerwować... Jak to dobrze, że nikomu z Twoich bliskich nic się nie stało! A co się w ogóle stało? Mam nadzieję, że nie było ofiar... Niuniuska- cześć skarbie Aż tak dużo nie będziesz miała do nadrabiania, bo przecież największa gaduła szalała w Augustowskich kniejach ![]() Widziałam gdzieś nazwę wątku "Seksodietowiczki część któraśtam" czy coś w tym stylu. Że też my na to nie wpadłyśmy- pasowałoby jak ulał
|
#4868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kochana a romans z szefem nie jest chyba zlym pomyslem (jezeli jest tego wart, a z tego co piszesz to jest dzialaj kochana |
||
|
|
|
#4869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale w sumie zauważyłam, że jeśli przybywają na ten wątek jakieś nowe istotki to szybko znikają byc może to wina naszego gadulstwa o wszystkim i o niczym czyżby zostały najwytrwalsze plociuchy ![]() ![]() ![]() .....??!!!!
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4871 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Laseczki, jakoś mi źle dzisiaj, bo TeŻ jutro idzie do pracki i znowu zostanę samiusia jak ten paluszek.
A w przyszłym tygodniu to mnie nawet zostawia. Na 4 dni. No wyobrażacie sobie coś takiego??? :OI z tej żałości wielkiej to zjadłam dzisiaj słodycze i to w ilości sporej i nie wiem co to będzie, bo takie wybryki mam na wadze od razu widoczne. I tak to jest... na wyjeździe nie jem i chudne, tak samo na imprezkach mam silną wolę, a potem mnie weźmie humor taki i wpierdzielam. Nie smęcę Wam już i jutro poczytam, bo dzisiaj to mam nastrój bleh.
|
#4872 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Kto od jutra odchudza się ze mną bo ostatnio niestety zapomniałam co to znaczy zdrowo się odżywiac ......
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-08-30 o 23:11 |
||
|
|
|
#4873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kostko, widzę, że miałaś weekend pełen wrażeń
.Cytat:
.Cytat:
.Tysiu, po pierwsze: zaciekawiły mnie Twoje 'łóżkowe gadżety', przez które nie możesz spać, czy możesz kochana pociągnąć trochę ten temat? ![]() po drugie: jesteś niesamowita!!! Patent z lodówką super, może ja powinnam tak potraktować teściową? ![]() Niuniusiu , to jednak byłaś w Augustowie? Jak się udał rrrrrrromantyczny weekend? ![]() Inesko, nie martw się na zapas ani brakiem stałej pracy ani studiami, których przecież jeszcze nawet nie rozpoczęłaś. Przykro mi z powodu atmosfery w domu.... Mamrotko, a jak Twój weekend? A ja dziś oprócz długiego spaceru z TŻetem i psami, prawie cały dzień czytałam książkę. I tyle. Dobranoc .
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
padam kobietki na pysk, rodzinka dopiero dojechala i humory nietegie maja buziaki spijcie dobrze |
|
|
|
|
#4875 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jjjjjjjjAnielica to ze mnie nei jest ale nikogo nie bije.......jeszcze;D Cytat:
Cytat:
jest i Mój ZIOOOOOOOOOM;D hej ho kozoooo;D opowiadaj mi tu zaraz o waszych igraszkowych ekscesach;D a co do niebogmilka-nie scem go!!! tylko biglimk krółęm Cytat:
i uspokój sie bo wtrące Cie do lodówki......a własnie....moja mam mnie znerwicowala i tam skończyła zrób tak ze swoja hahahahahahaahah;D Cytat:
Cytat:
![]() paluszek nigdy nei jest sam bo ma ze soba całą bande kciuka, wskazującego, fakena i serdecznego....o drugiej rece juz nei wspomne Cytat:
mam wiele gadzętów, np miska.....prawie mojego wsroscu WACUŚ sie nazywa, sypiamy razem od 5 lat;D a co do lodówki....polecam......c iche dni gwarantowane ehhehe, ciekawe keidy moja przemówi;D och babiczki spac by mi isc ale kiedy mnie sie nie chce;/
|
|
|
#4876 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli on też zacznie dawać do zrozumienia, że chciałby przenieść tę znajomość na inną płaszczyznę wtedy będę się zastanawiać i zamęczać Was pytaniami o radę ![]() Smutna historia z tym myśliwcem... Cytat:
Chociaż może być i tak, że wolą nie spędzać swojego czasu w towarzystwie takich czubków ![]() Cytat:
![]() TŻ jeśli wyjedzie to i wróci. I jak ktoś słusznie zauważył będzie za Tobą tęsknił równie mocno jak Ty za nim. Te 4 dni miną nawet nie zauważysz kiedy, zwłaszcza jeśli będziesz często zaglądać tutaj Już my zadbamy o to,żebyś nie miała czasu popłakiwać z tęsknoty (co najwyżej ze śmiechu ).Objadanie się z emocji zna chyba większość z nas... Każdy ma inny sposób na radzenie sobie ze stresem, jeden sięga po kieliszek inny po czekoladę... Myślę, że najważniejszym zadaniem odchudzania nie jest schudnięcie samo w sobie, ale wykorzenienie tych odruchów by pocieszać się słodkościami... Znalezienie bardziej konstruktywnego sposobu na wyciszenie się... Krótko mówiąc walka nie z ciałem a z psychiką... A taka jednorazowa uczta raczej wielkiej rewolucji Ci na wadze nie zrobi, nie martw się Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co teraz czytasz? Ja katuję po kolei wszystkie książki Chmielewskiej, których nie miałam okazji przeczytać. Zawsze ceniłam ją jako autorkę, ale teraz po prostu "połykam" jej powieści ![]() Zastanawiam się co myślą ludzie w pociągu i autobusie gdy zaczynam się nagle śmiać nad jej książkami sama do siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzymajcie się, lalki
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
do tego ostatnio zaniedbalam diete ii zapominam o jedzeniu i piciu co odbilo sie na mojej wadze i schudlam ale wcale tego tak do konca nie chcialam bo wiem jaki moze byc tego efekt![]() wczoraj byl u nas jakis maly festyn wiec kolezanki wyciagly mnie i poszlam, ubralam sie w nowe rzeczy i stwierdzilam ze wygladam szczuplej ale dalej jestem gruba wiem wiem ale nic na to nie poradze |
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc te nowe już nie sa tak dobre jak np. Lesio nawet moj kot swego czasu dostal na czesc ksiażki imię Lesio![]() a co czytasz aktualnie? wstalam i zaraz sie biore do prac ogrodowo-remontowych, obiecalam pomoc rodzicom w porzadkowaniu "komórki" na drewno przez remontem wiec czeka mnie dzsisiaj "brudna robota"![]() zamierzam dzisiaj trzymac diete ![]() milego dnia lasencje Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-08-31 o 08:08 |
|
|
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
Kosteczko- ja na Chmielewską trafiłam stosunkowo późno, bo na początku studiów. Przeczytałam kilka jej książek, byłam absolutnie zachwycona, ale z przyczyn, które jakoś trudno mi sobie przypomnieć na tych kilku książkach się skończyło. Teraz kończę com zaczęła
![]() Obecnie katuję "Zwyczajne życie", a jestem świeżo po lekturze "Wszystko czerwone" i "Najstarszej prawnuczki". Chociaż "Lesia" oczywiście nic nie przebije ![]() Aaaa... Tak bardziej na temat (wątku oczywiście)... Jej "Traktat o odchudzaniu" też jest świetny. Na prawdę fajnie przeczytać jak ktoś podchodzi do diety z dystansem, humorem i rozsądkiem Czy tylko mnie tak dziś łeb boli? Nie wiem jak wysiedzę w tej pracy cały dzień... Jeszcze jak na złość Mr Szef nalega, żebym zajęła się dziś windykacją. Dobrze,że mam na tyle duży dekolt, że chyba bez problemu wynegocjoję, żeby przełożyć to na jakiś późniejszy termin
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
Ines nawet nie wiesz jak sie we mnie gotuje jak czytam co piszesz o tym buraku
Tysiu... ale z Ciebie agentka Moja mama by mnie chyba z domu wywalila jak bym taki numer wywinelaCo do naszego watku to rowniez wydaje mi sie, ze zostaly same plociuchy Zaraz zaloza nam 3 czesc watkuu nie wiem czy zauwazylescie Spadam do Katowic na male zakupki, bo nie wytrzymam w domu.... zmieniaja nam kostke brukowa i jest jeden wielki halas.... koparka, mlot pneumatyczny i jeszcze jakies wietrla
|
#4881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pojechalam
|
#4883 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muszę zrzucić jakieś nadrobione wakacyjne 4 kg plus zaległe 2kg ;P masakra;pInes, jeśli chodzi o Twój wyjazd, jestem w potężnym szoku. Co to za idiota? Z choinki się urwał? Zaprosił Was dwie bo liczył na trójkącik, czy co? Ale przynajmniej wypoczęłaś i narobiłaś mnóstwo ślicznych fotek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio mnie lałaś, tym swoim misiem Wackiem po gołym tyłku i jeszcze się do tego nie przyznajesz;PCytat:
i jakież potem było moje zdziwienie, że to jednak misiek... (też mam takiego wielkiego, w gaciach z napisem: "stara dupa jesteś" )Cytat:
(a swoją drogą, Tyśka łosico, jesteś bezbłędna! )Cytat:
i krótką odezwę do narodu - coby ludzie nas się nie bali i wiedzieli czego mogą się spodziewać.![]() Malinn, Twój pokój jest boski, taki przestronny. Kolory są prześliczne! BRY żabki kochane Wczoraj nie dałam rady doczłapać się do kompa (zasnęłam w połowie drogi;p), dopiero dzisiaj mi się to udało. Skoro spragnione jesteście mojej relacji z romatycznego wyjazdu to... ekhm powiem Wam, że wyjazd nie był ani romantyczny ani pełen niespodzianek. Gdy wyjeżdżaliśmy, ja strasznie źle się czułam, jeszcze dobiła mnie sytuacja z babcią więc praktycznie całą drogę do Augustowa nie odzywaliśmy się z Tżtem do siebie. Dopóki nie dostałam ataku paniki bo jechał (w moim mniemaniu) za szybko. Normalnie chyba potrzebowałam jakiegoś bodźca by się w końcu wyryczeć za te ostatnie przeżycia, no to gdy tylko trochę przyspieszył, zaczęłam sobie płakać... Tż był zdezorientowany, ja zresztą też... tymi swoimi humorkami?! Mimo wszystko był kochany, tylko ja taka jakaś nieswoja. Na miejscu było oczywiście opalanko bo pogoda cudna, a wieczorem grill. Niechcący wymsknęło się Tżtowi, że mamy rocznicę to wszyscy zaczęli nam śpiewać gorzką wódkę No a potem... pojechaliśmy na disco do Augustowa i przetańczyliśmy całą noc Tż był ogólnie kochany i bardzo cierpliwy, ale mnie wszystko drażniło i byłam w stosunku do niego strasznie opryskliwa. Niespodziewajki w postaci pierdzionka zaręczynowego oczywiście nie było... ;/ A gdy tylko coś o tym wspomniałam, Tżtowi aż żyłka z nerwów skakała na czole. W sobotę pogoda butelkowa, cały dzień lało;P ale na szczęście w niedzielę było cieplutko i poleżałam na słońcu. I tako... czeka mnie kolejny rok bycia dziewczyną mojego chłopaka ;P... Zmykam doprowadzić chatę do porządku, buziaki kochane
|
|
#4884 |
|
Przyczajenie
|
kochani tak szybko piszecie, że nie nadążam z czytaniem zwłaszcza jak się ma małe dziecko
![]() a więc dziś zaczęłam dietę ![]() postanowiłam przez 7 dni oczyścić organizm i piję tylko wodę następnie chcę zacząć dietę rolletic pozdrowionka
|
#4885 |
|
Wtajemniczenie
|
ajjj, zapomniałam się przywitać, sierota ze mnie!
Witam na wątku wszystkie nowe dziewczyny
|
#4886 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
#4887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe, teoretycznie to tylko rok (tzn. ja mam taką nadzieję), ale w praktyce myślę, że zlecą co najmniej 2-3 lata zanim się oświadczy, a potem kolejne 2 zanim weźmiemy ślub więc również wychodzi ok. 9-10 lat czekania
|
|
#4888 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() nawiązując jeszcze do mojego kolegi buraka to nie wiem na co liczył ale na seks na pewno temat uważam za zamknięty,l a kolegi obawiam się, że pewnie dłuuugo nie zobacze bo po 1 nie mamy za sobą aż tak dobrego kontaktu, po 2 mieszka troszkę dalej i raczej nie wpadniemy na siebie ![]() cieszę się ze wszystkie dziś ochoczo się ze mna odchudzają Niuiuska z tego co wiem to jak facetowi wierci się dziurę w brzuchu o pierścionek to on dziwnym trafem właśnie Ci go wtedy nie da!!! Przyjdzie z nim, nie martw sie, ale wtedy kiedy w ogole nie będziesz się tego spodziewac Ciekawa 7 dni tylko na wodzie hmmmm moim zdaniem to wcale nie jest dobry pomysł, bo po 1 obawiam się że nie bedziesz miała na nic siły po kilku dniach a po 2 to raczej nie jest zdrowe dla organizmu. Może lepsze od samej wody będa jakieś soki warzywne czy owocowe??? To moje zdanie.... Kostko mimo wszytko zycze szybkiego ogarnięcia tego bałaganu ![]() A ja dziś do pracy na 14 łeeeeeeee nie chce mi się .............A jutro mam rozpoczecie roku w szkole ale to fajnie brzmi, tak jakbym ponownie szła do liceum
|
|
#4889 |
|
Wtajemniczenie
|
Ines, ooo to od jutra będziesz wzorową uczennicą
(pisaki i zeszyciki kupione?;-)Ja od jutra zaczynam chyba praktyki, tzn. czekam na telefon od opiekunki i mam cichą nadzieję, że nie zadzwoni jeszcze z tydzień ;P A co do mojej sytuacji, ja już nie wiercę mu w brzuchu dziury (bawiłam się w to wcześniej , właściwie temat naszej przyszłości jest zupełnie tabu... null, zero rozmów :|No nic zmykam do prac domowych bo znów się zasiedziałam A gdzie mamrocia?
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawa.... ja tez uwazam, ze te diety oszczyszaczajce....glodow ki oczyszczajace czy jak kolwiek to sie tam nazywa... sprowadzaja sie do jednego.... wyglodzenia, wyczyszczenia i spowolnienia metabolizmu co wcale dobre nie jest...
Jak przejdziesz na zdrowe odzywianko to organizm sam zacznie sie oszczyszczac i wydalac toksyny... ale na to potrzebuje czasu.... i nie tak gwaltownie bo skutki moga byc oplakane... no i jak w ciagu tygodnia chcesz wydalic wszystkie toksyny, ktore zbieralas latami? gdyby to bylo takie zdrowe to kazdy dietetyk i kazdy lekarz by to popieral... a ja sie jeszcze nie spotkalam z poparciem ze strony lekarzy i dietetykow.... jedynie tych pseudodietetykow....
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

Aż mi wstyd, że tak Cię na ten urlop namawiałam
Ja i moja intuicja 

). Beznadziejnej pracy zostało Ci z tego co mówisz raptem kilka dni, więc tym w ogóle się nie przejmuj. Szkoła... Dlaczego odechciało Ci się tam iść? To na pewno tylko chwilowe, pani masażystko-to-be
i czy na pewno jak skończe tego masażyste i zainwestuje mój czas i całą resztę to czy na pewno to mi się przyda w przyszłości
)

Mieszkanie z Tobą najwyraźniej grozi śmiercią lub kalectwem
No trudno, jutro jest nowy dzień... Miejmy nadzieję, że bezgrzeszny.
Chociaż akurat wydaje mi się, że znajomości z byłym szefem nie będę musiała zaliczać do błędów życiowych i od czasu do czasu do jakiejś dobrej restauracji pozwolę się zaprosić 

start 85 . . . . . . . . . . . . . . 70,3 . . . . . . . . . . . . . 58 meta