Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-30, 19:55   #4861
ines85
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o wyjazd i Twojego kolegę pozwól, że nie skomentuję Aż mi wstyd, że tak Cię na ten urlop namawiałam Ja i moja intuicja Bądź uprzejma nigdy więcej nie słuchać moich rad, dla własnego dobra

ehhh nie martw się to na pewno nie TWOJA wina
wiesz ja sama nie wiedziałam że będzie jakiś trójkącik, szczerze to nie liczyłam nawet na 2 ale ogólnie myślałam, że będzie troszkę bardziej sympatycznie. Kolega natomiast wlewał w siebie dziennie ok. 20 piw, a swoją drogą to ja nie wiem jak on funkcjonował przy takiej ilości
i wolę nie wiedziec ile on kasy wydał na piwo? bo pewnie więcej niż na całą podróż

Przykro mi, że od razu zaatakowała Cię szara rzeczywistość, ale niestety... Nasze życie nie może składać się tylko z przyjemności (a szkoda ). Beznadziejnej pracy zostało Ci z tego co mówisz raptem kilka dni, więc tym w ogóle się nie przejmuj. Szkoła... Dlaczego odechciało Ci się tam iść? To na pewno tylko chwilowe, pani masażystko-to-be

nie wiem jakoś powrót do domu mnie dobił ogólnie troszkę przeraża mnie to wszystko że przez 2 najbliższe lata będę bez stałej pracy i w ogóloe nie wiem czy znajdę jakąś dorywczą i czy na pewno jak skończe tego masażyste i zainwestuje mój czas i całą resztę to czy na pewno to mi się przyda w przyszłości wiem że to może głupie dylematy na dzień dzisiejszy ale tak jakoś mnie naszło....
ogólnie nowe środowisko ludzi, pewnie same małolaty po maturze przyjdą i będę tam najstarsza

A mamę po prostu zapytaj co ją w pupę ugryzło zamiast snuć domysły. Niech się wygada i zobaczysz, że atmosfera od razu się oczyści
A na fotki czekam niecierpliwie!

wiem, że pewnie po częsci chodzi jej o to że pojechałam na te wakacje z "obcym"facetem i to tlyko we 2 a po 2 to ogólnie atmosfera u mnie w domu ostatnimi czasy nie jest za ciekawa (pisałam już kiedyś troszkę czemu )

Jak oni sobie z tym radzą skoro wypełnienie banalnego formularza ich przerasta?

ja się przyznaję, że też nie lubię wypełniac formularzy ale ogólnie zauważyłam że tacy bardziej w nawiasie mówiąc "głupi" ludzie dają sobie lepiej radę w życiu, niż nie jeden mądry i wykształcony człowiek....ale niestety nie wiem z czego to wynika ..........

Pomarudziłam, pomarudziłam i znikam

a marudz ile wlezie
Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
niunia co za nieudane powroty;/ uj oj uj oj ;(
a co do wesela.....he skad ja znam ten problem!
co do samotnosci...he skad ja znam ten problem!
oh my nieszczesliwe;(

no własnie my nieszcześliwe i poszkodowane przez los

oh dziekuje kochana kochan kochan kochana GWIAZDO NAJJAŚNIEJSZA
fajnie chociaz na obrazku kawalek wody poogladać.

cieszę się że mogłam się na coś przydac

big milk pierwsza klasa.....tylko jakiś takie "nieruchawy" :P

ano kolega troszkę nieśmiały jest i właśnie zastanawiam się czy da się go troszkę rozruszac może na wesele bym sobie go wzieła

ja prawie caly dzien spedzialm u kolezanki z dzieciecych lat....tzn z terazniejszych tez ale znamy sie i przyjaznimy oddddddddd przedszkola;D także staż lekki jest
i tak mi dzien minal na plotach ze nawet nei wiem keidy juz noc mnei zastała;

dobrze że dzień miło spedziłaś
Stary 2009-08-30, 20:38   #4862
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość

no własnie my nieszcześliwe i poszkodowane przez los

cieszę się że mogłam się na coś przydac

ano kolega troszkę nieśmiały jest i właśnie zastanawiam się czy da się go troszkę rozruszac może na wesele bym sobie go wzieła

dobrze że dzień miło spedziłaś

straśniesmy neiszczesne, oh płacze nad naszym losem:P

zawsze sie na cos przydajesz;*

nono, na wesele byl by idealny:P

kochane...jest heca....mam sie do mnei nie odzywa...ale juz wam mówie czemu
otóż: WEPCHNEŁAM JĄ DO LODÓWKI

a bylo to tak:P cos tam mi powiedziala jak bylam u neij i wyszlam se, i potem mi pisze smsa zebym przyszla do neij jednak;p aj ajej odp ze nigdzie nei ide jak taka jest;p
i za chwile wychdoze z pokoju i spotkałam sie z nią w kuchni, i ona udajaca obrazaona na mnie, szukała czegos w lodowce;p i ja cos do niej mowie a ta nic, a ja do nie : uważaj bo wleziesz cała do tej lodówki!! i ja lekko pchnełam za dupunie hahahahah, i ta jakos nie spodziewawszy sie mego ruchu poleciaal do lodwoki wpsort na garnek z leczem aaaaaaaaaaaaahahahahahaha hahahahahahahahahahahahah ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaha hahahahahaha,
i wyszal z lodwoki trzasnela drzwiami posla do pokoju i nei rozmawia do mnei hahahahahaha, a ja chce ei z nia pogodzic ale tak m isie smiec chce ze nie moge, no wsadzilam ja do lodówk ihahahahahahahahahahahaha hah, ja bym zabila za takei cos hahahahahahaha, no zoabczymy, ide do niej haahahah;D : hahaha:

Stary 2009-08-30, 20:57   #4863
Limonka1987
Zakorzenienie

Tysiu- jesteś niemożliwa Mieszkanie z Tobą najwyraźniej grozi śmiercią lub kalectwem Lub niewolą w lodówce

Ines- więcej optymizmu Do takich szkół wcale nie idą tylko małolaty po maturze. A nawet jeśli to wśród nich też mogą się znaleźć jakieś sympatyczne osóbki. Pamiętam, że ja na swoich studiach (a poszłam na nie przecież bezpośrednio po ogólniaku) od razu zaprzyjaźniłam się z dziewczynami starszymi ode mnie 5-10 lat. Tak więc jak widać nawet z małolatami da się dogadać
Brakiem stałej pracy póki co się nie martw. Jeszcze zdążysz się w życiu napracować. A z dyplomem masażysty w kieszeni na pewno będzie Ci dużo łatwiej znaleźć coś fajnego, względnie rozkręcić swój mały interesik.
Mamie przejdzie Niestety takie konflikty z rodzicami są nieuniknione. Moi rodzice też mają poglądy jak z kosmosu i nie raz i nie dwa ścinaliśmy się o różne rzeczy. Widocznie tak już musi być Swoją drogą pamiętam, że gdy miałam 17 lat też wyjechałam nad morze z samymi kolegami, ale jako gówniarz nie miałam odwagi powiedzieć im prawdy i... wymyśliłam, że jedzie z nami jeszcze jedna dziewczyna. Co ja się później namęczyłam, żeby wyjaśnić dlaczego nie ma jej na żadnym zdjęciu...
Mam nadzieję, że atmosfera w domu się poprawi
A Big Milk świetny! Od razu widać, że stateczny i nie będzie latał za innymi dziewczynami

Mi dzisiaj dzień minął całkiem przyjemnie. Od razu po pracy wybrałam się z koleżanką, żeby przepuścić całą zarobioną wypłatę Kupiłam sobie cudną czarną marynareczkę w H&M i mojej radości nie umniejszył fakt, że niestety znów musiałam kupić taką w rozmiarze 42

Później wylądowałam na urodzinach bratowej, gdzie było na prawdę przesympatycznie. Niestety w przeciwieństwie do Blokerki nie udało mi się zachować klasy. Moja bratowa jest stanowczo zbyt dobrą kucharką A ten jej blok czekoladowy... No trudno, jutro jest nowy dzień... Miejmy nadzieję, że bezgrzeszny.

Całuję Was w czółka i zmykam
Stary 2009-08-30, 21:16   #4864
Kostka09
Zakorzenienie

Witajcie kochane

nie bylo mnie troszke i wlasnie koncze czytac co tu napisalyscie

witam na watku nowe Paniei przylaczam sie do prosby o opisanie tak spektakularnych sukcesow w odchudzaniu

ines - przykro mi, że takie rzeczy Cie spotkały i ja też zaluje, że namawialam cie do wyjazdu ale mam nadzieje, ze jednak troszke pozytywnych wrazen mialas - chocby z lezenia na plazy
a mamy najlepiej zapytaj o co chodzi?? lepiej postawic sprawe jasno niz gryzc sie domyslami

limonko - fajnie, ze chociaz zarelko bylo w porzadku i nie musisz zaliczac wieczoru do kompletnie nieudanych, a swoja droga podziwiam cie, że potrafisz tolerowac kogos kto jest fatalnym szefem ale jednak przyzwoitym czlowiekiem, ja sie strasznie uprzedzam w takich wypadkach i chyba nie mialabym odwagi isc na takie spotkanie

blokerko- cieszę sie, że sie dobrze bawilas i troszke odpoczelas no i nie wiem jak to robisz, że na wyjezdzie chudniesz??? dla mnie zawsze sie to konczy niestety na plusie

malinn- sliczny pokoik bardzo przestronny i jasny i te kolorki swietnie tam pasuja, choc nie jestem zwolenniczka ciemnych kolorow to naprawde efekt mnie powalil

tysia - kochana odpoczywaj na plotach i lecz plecki, smaruj tlustym balsamem i nie smutaj sie skarbie niczym, i nie pisz takich bzdur, ze ledwo miescisz sie w swoim pokoju bo dostaniesz

mamrotko - ja tez mam ochote na twoje leczo

virginio - fajnie, ze sprawilas sobie troche radosci zakupami i odpoczelas - zawsze to troche nowej energii do nowych dzialan
zadnego slonia juz wiecej nie spotkalam niestety ale widok do dzisiaj wydaje mi sie nierzeczywisty

zniknelam moje skarby bo:

w piatek jako, ze w sobote mialam isc na urodziny a nie mialam w czym to zastosowalam sie do rady limonki i poszlam szukac jakiejs bluzeczkiznalaz lam bluzke - żakiecik w kolorze jasnego bzu

następnie w sobote musialam sie przygotowac i tylko was podczytalam i na 17 lecielismy juz na urodzinki, ale wiecie co moze i mam 30 lat jednak urodziny 40 latka to dla mnie lekki kosmos, impreza na chyba 50 osob jak wesele prawie ale w sumie bylo fajnie i potanczylam troche, natomiast objadlam sie jak przystalo na impreze a dzisiaj brat z bratankiem jechal do radomia na Air Show i zawozilam ich na 5 rano do kuzyna, i poszlam spac spalam do 11,...

potem jezdzilysmy z bratowa szukac miejsca na impreze dla rodzicow na 40 lecie slubu...i zeszlo nam troche, potem wozilysmy sie mercedesem Pushem ktorego chce kupic moj brat, to taki stary wojskowy samochod chyba 20letni ale ma mase i wszyscy w przerazeniu ogladali sie za dwoma wariatkami w wielkim zielonym samochodzie ( w tym blondynka za kierownica - ja) czy ich nie skasujemy tym czolgiem ale mialysmy ubaw

potem okazalo sie, ze spadl samolot w tym radomiu wiec przezylismy chwile grozy i sledzilismy wiadomosci...

no i teraz dopiero odpoczywam
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 21:22   #4865
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
gdzei ta największa koza z wszyskich NIUNIUSKA:P jeszcze nei wróciła z dzikich sexów w Auuuuuuuuuugustowskich nocach;D:P
tamtadamaaaam!!! Koza melduje, że wróciła przed chwilą łosico Ty moja (wiedziałam, że za mną z tęsknoty usychasz sasasa hęęęę, ma się ten czar i powab ) A tej to tylko dzikie seksy w głowie... aiii, ehhh weź tu wyjedź na kilka dni, wracasz a tu Tysia rozochocona w pytke zdzisia
Kupiłam Ci karton lodów, big milków nie było, ale... mogą być Guliwery w słodkiej, mlecznej polewie?

Czołem kochane moje
Alem zmęczona, poczytałam Was troszkę, zaraz zmykam pod prysznic i jak dam radę to wrócę zobaczyć coście tu naprodukowały i opiszę Wam troszki mój weekendzik Całuję mooocno wszystkie

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 21:31   #4866
ines85
Zadomowienie

Niuniuska ja podobnie jak Tysia jestem żądna relacji z romantycznej wyprawy nad jeziorko jak rocznica ? były jakieś niespodziewane niespodzianki ???

Limonko ja też dziś nagrzeszylam w domu ciastem drożdzowym a poza tym byłam na urodzinach mojego chrześniaka (skończył juz 7 lat ) i oczywiście bez zjedzenia kawałka toru się nie obyło.
A co do szkoły to mam nadzieję że mimo wszystko jakoś będzie ok, wiem nie powinnam zamartwiac się na zapas !!!! Musze sobie jakiś zeszyt kupic (jak za dobrych czasow szkolnych) jeden do wszystkiego bedzie najlepszy hehe

Kostka woooow impreza urodzinowa na 50 osób jeszcze na takiej nigdy nie byłam. Pewnie musi byc duużo wódki i gorących towarów

aaaaaa i jeszcze coś mi się przypomniało -Tysia nie nazywaj siebie cytuje "prosiakiem" .....jak tak możesz o sobie mówic !!! bez przesady
ale Ty niebezpieczna kobietka jestes

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2009-08-30 o 21:34
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 21:45   #4867
Limonka1987
Zakorzenienie

Kosteczko- ech, widzisz... Ja jestem taką beznadziejną jednostką, że na nikogo nie potrafię się długo gniewać i każdemu daję kolejną szansę... Nie ważne ile razy dostałam z tego tytułu po tyłku. Nic nie jest w stanie oduczyć mnie tej skrajnej naiwności Chociaż akurat wydaje mi się, że znajomości z byłym szefem nie będę musiała zaliczać do błędów życiowych i od czasu do czasu do jakiejś dobrej restauracji pozwolę się zaprosić
Cieszę się, że udało mi się namówić Cię na zakupki i co ważniejsze, że były to zakupki udane
Za kierownicą tego auta musiałaś wyglądać genialnie Stanowczo mam zbyt plastyczną wyobraźnię
Katastrofą samolotu na pewno musiałaś się zdenerwować... Jak to dobrze, że nikomu z Twoich bliskich nic się nie stało! A co się w ogóle stało? Mam nadzieję, że nie było ofiar...

Niuniuska- cześć skarbie Fajnie, że już jesteś z powrotem
Aż tak dużo nie będziesz miała do nadrabiania, bo przecież największa gaduła szalała w Augustowskich kniejach

Widziałam gdzieś nazwę wątku "Seksodietowiczki część któraśtam" czy coś w tym stylu. Że też my na to nie wpadłyśmy- pasowałoby jak ulał Następną część już chyba będziemy musiały przechrzcić na "Nimfomanki na diecie" coby bardziej delikatne jednostki od razu wiedziały z kim mają do czynienie i mogły omijać nas szerokim łukiem
Stary 2009-08-30, 22:01   #4868
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Niuniuska ja podobnie jak Tysia jestem żądna relacji z romantycznej wyprawy nad jeziorko jak rocznica ? były jakieś niespodziewane niespodzianki ???

ja tez ja tez
Limonko ja też dziś nagrzeszylam w domu ciastem drożdzowym a poza tym byłam na urodzinach mojego chrześniaka (skończył juz 7 lat ) i oczywiście bez zjedzenia kawałka toru się nie obyło.
masz kochana rozgrzeszenie po ekscesach wakacyjnych
Kostka woooow impreza urodzinowa na 50 osób jeszcze na takiej nigdy nie byłam. Pewnie musi byc duużo wódki i gorących towarów jasne + 40 letnich
Cytat:
Kosteczko- ech, widzisz... Ja jestem taką beznadziejną jednostką, że na nikogo nie potrafię się długo gniewać i każdemu daję kolejną szansę... Nie ważne ile razy dostałam z tego tytułu po tyłku. Nic nie jest w stanie oduczyć mnie tej skrajnej naiwności Chociaż akurat wydaje mi się, że znajomości z byłym szefem nie będę musiała zaliczać do błędów życiowych i od czasu do czasu do jakiejś dobrej restauracji pozwolę się zaprosić
Cieszę się, że udało mi się namówić Cię na zakupki i co ważniejsze, że były to zakupki udane
Za kierownicą tego auta musiałaś wyglądać genialnie Stanowczo mam zbyt plastyczną wyobraźnię

oj wygladalysmy chyba pociesznie

Katastrofą samolotu na pewno musiałaś się zdenerwować... Jak to dobrze, że nikomu z Twoich bliskich nic się nie stało! A co się w ogóle stało? Mam nadzieję, że nie było ofiar...

oj były były spadł mysliwiec bialoruski i zginelo 2 pilotow... jak moja rodzinka dojechala i weszla na lotnisko to zobaczyli pokaz tego mysliwca a potem juz tylko chmure dymu....reszte pokazow odwolali a teraz wracaja juz 6 godzine do domu....

Niuniuska- cześć skarbie Fajnie, że już jesteś z powrotem
Aż tak dużo nie będziesz miała do nadrabiania, bo przecież największa gaduła szalała w Augustowskich kniejach

Widziałam gdzieś nazwę wątku "Seksodietowiczki część któraśtam" czy coś w tym stylu. Że też my na to nie wpadłyśmy- pasowałoby jak ulał Następną część już chyba będziemy musiały przechrzcić na "Nimfomanki na diecie" coby bardziej delikatne jednostki od razu wiedziały z kim mają do czynienie i mogły omijać nas szerokim łukiem
o tak jestem za
kochana a romans z szefem nie jest chyba zlym pomyslem (jezeli jest tego wart, a z tego co piszesz to jest) pod warunkiem, ze na tej pracy ci nie zalezy...dzialaj kochana
Stary 2009-08-30, 22:12   #4869
ines85
Zadomowienie

Cytat:
popieram
ale w sumie zauważyłam, że jeśli przybywają na ten wątek jakieś nowe istotki to szybko znikają byc może to wina naszego gadulstwa o wszystkim i o niczym
czyżby zostały najwytrwalsze plociuchy .....??!!!!
Stary 2009-08-30, 22:26   #4870
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
popieram
ale w sumie zauważyłam, że jeśli przybywają na ten wątek jakieś nowe istotki to szybko znikają byc może to wina naszego gadulstwa o wszystkim i o niczym
chyba tak wszyscy znikaja szybciutko
Stary 2009-08-30, 22:42   #4871
blokerka
Raczkowanie

Cześć Laseczki, jakoś mi źle dzisiaj, bo TeŻ jutro idzie do pracki i znowu zostanę samiusia jak ten paluszek. A w przyszłym tygodniu to mnie nawet zostawia. Na 4 dni. No wyobrażacie sobie coś takiego??? :O
I z tej żałości wielkiej to zjadłam dzisiaj słodycze i to w ilości sporej i nie wiem co to będzie, bo takie wybryki mam na wadze od razu widoczne. I tak to jest... na wyjeździe nie jem i chudne, tak samo na imprezkach mam silną wolę, a potem mnie weźmie humor taki i wpierdzielam. Nie smęcę Wam już i jutro poczytam, bo dzisiaj to mam nastrój bleh.
Stary 2009-08-30, 23:08   #4872
ines85
Zadomowienie

Cytat:
A z dyplomem masażysty w kieszeni na pewno będzie Ci dużo łatwiej znaleźć coś fajnego, względnie rozkręcić swój mały interesik.

chciałabym żeby to kiedyś stało się realne .....

Swoją drogą pamiętam, że gdy miałam 17 lat też wyjechałam nad morze z samymi kolegami, ale jako gówniarz nie miałam odwagi powiedzieć im prawdy i... wymyśliłam, że jedzie z nami jeszcze jedna dziewczyna. Co ja się później namęczyłam, żeby wyjaśnić dlaczego nie ma jej na żadnym zdjęciu...

swoją drogą widzę, że z Ciebie to niezła agentka była i raczej JEST nadal

A Big Milk świetny! Od razu widać, że stateczny i nie będzie latał za innymi dziewczynami

hehe no tak tylko chyba zbytnio nie będzie miał ochoty wywijac na parkiecie

a co do partnera na wesele to jest jeden chłopak w pracy który nadawałby się ewentualnie....ale po 1. to nawet nie wiem czy on jeszcze pracuje, po 2. to nie znam go na tyle i nie mam takiej smiałości żeby iśc do niego i go o to poprosic, bo w sumie to jeden dzien tak na prwdę z nim pracowałam przy tym samym i troszkę z nim gadałam z dziewczynami. z tym że jedna koleżanka go prosiła już na wesele ale niestety mimo podobno szczerych chęci poszedłby ale miał wówczas już inną impreze... więc może nie odmowiłby mi ...???
ale ja nie jestem na tyle odważna

Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość
Cześć Laseczki, jakoś mi źle dzisiaj, bo TeŻ jutro idzie do pracki i znowu zostanę samiusia jak ten paluszek. A w przyszłym tygodniu to mnie nawet zostawia. Na 4 dni. No wyobrażacie sobie coś takiego??? :O
I z tej żałości wielkiej to zjadłam dzisiaj słodycze i to w ilości sporej i nie wiem co to będzie, bo takie wybryki mam na wadze od razu widoczne. I tak to jest... na wyjeździe nie jem i chudne, tak samo na imprezkach mam silną wolę, a potem mnie weźmie humor taki i wpierdzielam. Nie smęcę Wam już i jutro poczytam, bo dzisiaj to mam nastrój bleh.
nie smutaj się Tż na pewno tęskni za tobą równiez mocno jak Ty za nim !!!!

Kto od jutra odchudza się ze mną bo ostatnio niestety zapomniałam co to znaczy zdrowo się odżywiac ......

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2009-08-30 o 23:11
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 23:39   #4873
virginia
Zakorzenienie

Kostko, widzę, że miałaś weekend pełen wrażeń .

Cytat:
Good point .

Cytat:
popieram
Wypraszam sobie plociuchę .

Tysiu, po pierwsze:
zaciekawiły mnie Twoje 'łóżkowe gadżety', przez które nie możesz spać, czy możesz kochana pociągnąć trochę ten temat?
po drugie: jesteś niesamowita!!! Patent z lodówką super, może ja powinnam tak potraktować teściową?

Niuniusiu
, to jednak byłaś w Augustowie? Jak się udał rrrrrrromantyczny weekend?

Inesko, nie martw się na zapas ani brakiem stałej pracy ani studiami, których przecież jeszcze nawet nie rozpoczęłaś. Przykro mi z powodu atmosfery w domu..... Domyślam się, jak Ci z tym niewesoło....

Mamrotko,
a jak Twój weekend?

A ja dziś oprócz długiego spaceru z TŻetem i psami, prawie cały dzień czytałam książkę. I tyle. Dobranoc .
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 00:06   #4874
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Laseczki, jakoś mi źle dzisiaj, bo TeŻ jutro idzie do pracki i znowu zostanę samiusia jak ten paluszek.
nie smutaj kochana, zrob sobie SPA-mowanko, jakies i od razu poczujesz sie lepiej

padam kobietki na pysk, rodzinka dopiero dojechala i humory nietegie maja
buziaki spijcie dobrze
Stary 2009-08-31, 00:31   #4875
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Tysiu- jesteś niemożliwa Mieszkanie z Tobą najwyraźniej grozi śmiercią lub kalectwem Lub niewolą w lodówce
hahahaha aż tak żle to nie jest;D
jjjjjjjjAnielica to ze mnie nei jest ale nikogo nie bije.......jeszcze;D

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
tysia - kochana odpoczywaj na plotach i lecz plecki, smaruj tlustym balsamem i nie smutaj sie skarbie niczym, i nie pisz takich bzdur, ze ledwo miescisz sie w swoim pokoju bo dostaniesz
ale ja jak najbardziej mowie powaznie, moj pokoj ma 2m(bo miescie sie łózko na glugośc) X 4 m (bo jest okno i ciuk scian po bokach) takze pokoj maly, ja duza i miejsca mamy mało;D

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
tamtadamaaaam!!! Koza melduje, że wróciła przed chwilą łosico Ty moja (wiedziałam, że za mną z tęsknoty usychasz sasasa hęęęę, ma się ten czar i powab ) A tej to tylko dzikie seksy w głowie... aiii, ehhh weź tu wyjedź na kilka dni, wracasz a tu Tysia rozochocona w pytke zdzisia
Kupiłam Ci karton lodów, big milków nie było, ale... mogą być Guliwery w słodkiej, mlecznej polewie?
ło ła łe łe ;D
jest i Mój ZIOOOOOOOOOM;D
hej ho kozoooo;D
opowiadaj mi tu zaraz o waszych igraszkowych ekscesach;D

a co do niebogmilka-nie scem go!!! tylko biglimk krółęm

Cytat:

aaaaaa i jeszcze coś mi się przypomniało -Tysia nie nazywaj siebie cytuje "prosiakiem" .....jak tak możesz o sobie mówic !!! bez przesady
ale Ty niebezpieczna kobietka jestes
oki nie bede, przechszcze go na świniak;D
i uspokój sie bo wtrące Cie do lodówki......a własnie....moja mam mnie znerwicowala i tam skończyła zrób tak ze swoja hahahahahahaahah;D

Cytat:
oooo, coś takeigo by pasowało;D

Cytat:
Cześć Laseczki, jakoś mi źle dzisiaj, bo TeŻ jutro idzie do pracki i znowu zostanę samiusia jak ten paluszek.
czyli jednak nie zostaneisz sama
paluszek nigdy nei jest sam bo ma ze soba całą bande kciuka, wskazującego, fakena i serdecznego....o drugiej rece juz nei wspomne

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Tysiu, po pierwsze:
zaciekawiły mnie Twoje 'łóżkowe gadżety', przez które nie możesz spać, czy możesz kochana pociągnąć trochę ten temat?
po drugie: jesteś niesamowita!!! Patent z lodówką super, może ja powinnam tak potraktować teściową?
a hahahaha;D ależ TY mnie kochana za słówka łapiesz hahahaah:P:P:P
mam wiele gadzętów, np miska.....prawie mojego wsroscu WACUŚ sie nazywa, sypiamy razem od 5 lat;D

a co do lodówki....polecam......c iche dni gwarantowane ehhehe, ciekawe keidy moja przemówi;D

och babiczki spac by mi isc ale kiedy mnie sie nie chce;/
Stary 2009-08-31, 06:07   #4876
Limonka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
o tak jestem za
kochana a romans z szefem nie jest chyba zlym pomyslem (jezeli jest tego wart, a z tego co piszesz to jest) pod warunkiem, ze na tej pracy ci nie zalezy...dzialaj kochana
Ja wciąż nie jestem przekonana czy powinnam się w taki układ angażować... Na razie jednak nie mam się czym martwić, bo jak powszechnie wiadomo do tanga trzeba dwojga, więc ten problem na razie mi odpada Jeśli on też zacznie dawać do zrozumienia, że chciałby przenieść tę znajomość na inną płaszczyznę wtedy będę się zastanawiać i zamęczać Was pytaniami o radę
Smutna historia z tym myśliwcem...

Cytat:
popieram
Wydaje mi się, że nowe babeczki boją się, że jesteśmy już na tyle zgraną paczką, że nie będą potrafiły się tu odnaleźć. A przecież to bzdura, bo jesteśmy bardzo otwarte na nowe osóbki
Chociaż może być i tak, że wolą nie spędzać swojego czasu w towarzystwie takich czubków

Cytat:
Nie marudzić, koleżanko Blokerka To było rozkaz
TŻ jeśli wyjedzie to i wróci. I jak ktoś słusznie zauważył będzie za Tobą tęsknił równie mocno jak Ty za nim. Te 4 dni miną nawet nie zauważysz kiedy, zwłaszcza jeśli będziesz często zaglądać tutaj Już my zadbamy o to,żebyś nie miała czasu popłakiwać z tęsknoty (co najwyżej ze śmiechu ).
Objadanie się z emocji zna chyba większość z nas... Każdy ma inny sposób na radzenie sobie ze stresem, jeden sięga po kieliszek inny po czekoladę... Myślę, że najważniejszym zadaniem odchudzania nie jest schudnięcie samo w sobie, ale wykorzenienie tych odruchów by pocieszać się słodkościami... Znalezienie bardziej konstruktywnego sposobu na wyciszenie się... Krótko mówiąc walka nie z ciałem a z psychiką...
A taka jednorazowa uczta raczej wielkiej rewolucji Ci na wadze nie zrobi, nie martw się

Cytat:
Kto od jutra odchudza się ze mną bo ostatnio niestety zapomniałam co to znaczy zdrowo się odżywiac ......
Ja! Ja! Ja! Mnie wybierz

Cytat:
A ja dziś oprócz długiego spaceru z TŻetem i psami, prawie cały dzień czytałam książkę. I tyle. Dobranoc .
A ja Cię bardziej podejrzewałam o katowanie dalszych odcinków seriali
Co teraz czytasz? Ja katuję po kolei wszystkie książki Chmielewskiej, których nie miałam okazji przeczytać. Zawsze ceniłam ją jako autorkę, ale teraz po prostu "połykam" jej powieści
Zastanawiam się co myślą ludzie w pociągu i autobusie gdy zaczynam się nagle śmiać nad jej książkami sama do siebie

Cytat:
Zdecydowanie

Cytat:
mam wiele gadzętów, np miska.....prawie mojego wsroscu WACUŚ sie nazywa, sypiamy razem od 5 lat;D
A jakżeby miał się inaczej nazywać miś Tyśki Swoją drogą my Ci się tu na bieżąco spowiadamy z całego życia, a Ty się nawet nie zająknęłaś, że od 5 lat sypiasz z Dużym Wackiem

Trzymajcie się, lalki
Stary 2009-08-31, 07:14   #4877
fiolusiek
Zakorzenienie

witajcie caly weekend minal mi pod znakiem czytanej ksiazki i rozmyslaniu nad pewnym tez osobnikiem, chyba mam jakas obsesje na jego pukcie do tego ostatnio zaniedbalam diete ii zapominam o jedzeniu i piciu co odbilo sie na mojej wadze i schudlam ale wcale tego tak do konca nie chcialam bo wiem jaki moze byc tego efekt
wczoraj byl u nas jakis maly festyn wiec kolezanki wyciagly mnie i poszlam, ubralam sie w nowe rzeczy i stwierdzilam ze wygladam szczuplej ale dalej jestem gruba wiem wiem ale nic na to nie poradze
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 08:04   #4878
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wciąż nie jestem przekonana czy powinnam się w taki układ angażować... Na razie jednak nie mam się czym martwić, bo jak powszechnie wiadomo do tanga trzeba dwojga, więc ten problem na razie mi odpada

No to w takim razie powodzenia

Wydaje mi się, że nowe babeczki boją się, że jesteśmy już na tyle zgraną paczką, że nie będą potrafiły się tu odnaleźć. A przecież to bzdura, bo jesteśmy bardzo otwarte na nowe osóbki
Chociaż może być i tak, że wolą nie spędzać swojego czasu w towarzystwie takich czubków

o to bardziej prawdopodobne

Ja! Ja! Ja! Mnie wybierz

ja ja ja też

A ja Cię bardziej podejrzewałam o katowanie dalszych odcinków seriali
Co teraz czytasz? Ja katuję po kolei wszystkie książki Chmielewskiej, których nie miałam okazji przeczytać. Zawsze ceniłam ją jako autorkę, ale teraz po prostu "połykam" jej powieści
Zastanawiam się co myślą ludzie w pociągu i autobusie gdy zaczynam się nagle śmiać nad jej książkami sama do siebie
Oj znam to ja chmielewska połykałam od podstawowki i jak mam podły nastrój to wracam, to genialna autorka na czarne dni... choc te nowe już nie sa tak dobre jak np. Lesio nawet moj kot swego czasu dostal na czesc ksiażki imię Lesio
a co czytasz aktualnie?

wstalam i zaraz sie biore do prac ogrodowo-remontowych, obiecalam pomoc rodzicom w porzadkowaniu "komórki" na drewno przez remontemwiec czeka mnie dzsisiaj "brudna robota"
zamierzam dzisiaj trzymac diete

milego dnia lasencje

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2009-08-31 o 08:08
Stary 2009-08-31, 09:07   #4879
Limonka1987
Zakorzenienie

Kosteczko- ja na Chmielewską trafiłam stosunkowo późno, bo na początku studiów. Przeczytałam kilka jej książek, byłam absolutnie zachwycona, ale z przyczyn, które jakoś trudno mi sobie przypomnieć na tych kilku książkach się skończyło. Teraz kończę com zaczęła
Obecnie katuję "Zwyczajne życie", a jestem świeżo po lekturze "Wszystko czerwone" i "Najstarszej prawnuczki".
Chociaż "Lesia" oczywiście nic nie przebije
Aaaa... Tak bardziej na temat (wątku oczywiście)... Jej "Traktat o odchudzaniu" też jest świetny. Na prawdę fajnie przeczytać jak ktoś podchodzi do diety z dystansem, humorem i rozsądkiem

Czy tylko mnie tak dziś łeb boli? Nie wiem jak wysiedzę w tej pracy cały dzień... Jeszcze jak na złość Mr Szef nalega, żebym zajęła się dziś windykacją. Dobrze,że mam na tyle duży dekolt, że chyba bez problemu wynegocjoję, żeby przełożyć to na jakiś późniejszy termin
Stary 2009-08-31, 09:11   #4880
Malinn
Zakorzenienie

Ines nawet nie wiesz jak sie we mnie gotuje jak czytam co piszesz o tym buraku dobrze, ze to ja nie bylam na Twoim miejscu bo chlopak mialby przechlapane... wredna suka ze mnie

Tysiu... ale z Ciebie agentka Moja mama by mnie chyba z domu wywalila jak bym taki numer wywinela

Co do naszego watku to rowniez wydaje mi sie, ze zostaly same plociuchy
Zaraz zaloza nam 3 czesc watkuu nie wiem czy zauwazylescie jestem tu od pierwszej i schudlam tylko 6kg a duzo nowych sie wysypuje zazwyczaj dlatego, ze ciezko im sie wbic w zgrane juz towarzystwo....

Spadam do Katowic na male zakupki, bo nie wytrzymam w domu.... zmieniaja nam kostke brukowa i jest jeden wielki halas.... koparka, mlot pneumatyczny i jeszcze jakies wietrla musze sie ulotnic
Stary 2009-08-31, 11:23   #4881
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Kosteczko- ja na Chmielewską trafiłam stosunkowo późno, bo na początku studiów. Przeczytałam kilka jej książek, byłam absolutnie zachwycona, ale z przyczyn, które jakoś trudno mi sobie przypomnieć na tych kilku książkach się skończyło. Teraz kończę com zaczęła
Obecnie katuję "Zwyczajne życie", a jestem świeżo po lekturze "Wszystko czerwone" i "Najstarszej prawnuczki".
Chociaż "Lesia" oczywiście nic nie przebije Lesio to klasyka, wszystko czerwone tez uwielbiam, najstarsza prawnuczka fajna, natomiast serie z z dziecmi mnie nie porywaly...ale przeczytac mozna,moje ulubione to tez Florencja corka diabła - z wiadomych powodów i Wyścigi, wogole uwielbiam wszystkie ktore dzieją sie w Danii z Alicją

a czytalas autobiografie?? tez fajna chociaz czytalam w podstawowce to chyba siegne po nia ponownie
Aaaa... Tak bardziej na temat (wątku oczywiście)... Jej "Traktat o odchudzaniu" też jest świetny. Na prawdę fajnie przeczytać jak ktoś podchodzi do diety z dystansem, humorem i rozsądkiem tego akurat nie czytalam..ale w takim razie siegnę
Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
Ines nawet nie wiesz jak sie we mnie gotuje jak czytam co piszesz o tym buraku dobrze, ze to ja nie bylam na Twoim miejscu bo chlopak mialby przechlapane... wredna suka ze mnie
Oj ja bym mu też dała chętnie popalić za takie numery

Zaraz zaloza nam 3 czesc watkuu nie wiem czy zauwazylescie jestem tu od pierwszej i schudlam tylko 6kg a duzo nowych sie wysypuje zazwyczaj dlatego, ze ciezko im sie wbic w zgrane juz towarzystwo.... zawsze to 6 kg... ja nawet sie tym nie moge pochwalic

Spadam do Katowic na male zakupki, bo nie wytrzymam w domu.... zmieniaja nam kostke brukowa i jest jeden wielki halas.... koparka, mlot pneumatyczny i jeszcze jakies wietrla musze sie ulotnic
miłych zakupków napisz potem co kupilas, ja wracam do sprzatania komórki, ale sie zrobil balagan koszmarny wokol domu nie widze konca tego...
Stary 2009-08-31, 11:29   #4882
Malinn
Zakorzenienie

Nie pojechalam czekalam na autobus a skubaniutki nie przyjechal... ale mialam nerwa ale sobie odbije, zaraz biore autko i w droge
Stary 2009-08-31, 11:36   #4883
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja, ja, ja! Koniec wyjazdów więc zaczynam na nowo odchudzanko Muszę zrzucić jakieś nadrobione wakacyjne 4 kg plus zaległe 2kg ;P masakra;p
Ines, jeśli chodzi o Twój wyjazd, jestem w potężnym szoku. Co to za idiota? Z choinki się urwał? Zaprosił Was dwie bo liczył na trójkącik, czy co? Ale przynajmniej wypoczęłaś i narobiłaś mnóstwo ślicznych fotek

Cytat:

Niuniusiu
, to jednak byłaś w Augustowie? Jak się udał rrrrrrromantyczny weekend?
Taak, byłam byłam (PIKANTNĄ relację zaraz opiszę na dole;p). A powiedz, poszalałaś trochę w galeriach białostockich?

Cytat:
No i dlaczemu kłamiesz moja droga? Ostatnio mnie lałaś, tym swoim misiem Wackiem po gołym tyłku i jeszcze się do tego nie przyznajesz;P

Cytat:
Ja na początku zrozumiałam, że masz tam miskę, gdzieś pod łóżkiem.... potem sobie myślę, ale po co Ci taka duża Twojego wzrostu... i stwierdziłam, że to miska do rzyganka po libacjach alkoholowych i jakież potem było moje zdziwienie, że to jednak misiek... (też mam takiego wielkiego, w gaciach z napisem: "stara dupa jesteś")

Cytat:
a co do lodówki....polecam......c iche dni gwarantowane ehhehe, ciekawe keidy moja przemówi
zrób wielki napis "Mamo przepraszam, że wepchnęłam Cię do lodówki! Wybacz mi!" i przyklej w środku lodówki (a swoją drogą, Tyśka łosico, jesteś bezbłędna!)

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
Zaraz zaloza nam 3 czesc watkuu nie wiem czy zauwazylescie jestem tu od pierwszej i schudlam tylko 6kg a duzo nowych sie wysypuje zazwyczaj dlatego, ze ciezko im sie wbic w zgrane juz towarzystwo....
No właśnie, szkoda, że wszystkie dziewczyny się nas boją;P Może jak będziemy sobie zakładać następną część to zmienimy troszkę nazwę i w pierwszym poście napiszemy wszystkie nasze zebrane postulaty i krótką odezwę do narodu - coby ludzie nas się nie bali i wiedzieli czego mogą się spodziewać.
Malinn, Twój pokój jest boski, taki przestronny. Kolory są prześliczne!

BRY żabki kochane

Wczoraj nie dałam rady doczłapać się do kompa (zasnęłam w połowie drogi;p), dopiero dzisiaj mi się to udało.
Skoro spragnione jesteście mojej relacji z romatycznego wyjazdu to... ekhm powiem Wam, że wyjazd nie był ani romantyczny ani pełen niespodzianek. Gdy wyjeżdżaliśmy, ja strasznie źle się czułam, jeszcze dobiła mnie sytuacja z babcią więc praktycznie całą drogę do Augustowa nie odzywaliśmy się z Tżtem do siebie. Dopóki nie dostałam ataku paniki bo jechał (w moim mniemaniu) za szybko. Normalnie chyba potrzebowałam jakiegoś bodźca by się w końcu wyryczeć za te ostatnie przeżycia, no to gdy tylko trochę przyspieszył, zaczęłam sobie płakać... Tż był zdezorientowany, ja zresztą też... tymi swoimi humorkami?! Mimo wszystko był kochany, tylko ja taka jakaś nieswoja. Na miejscu było oczywiście opalanko bo pogoda cudna, a wieczorem grill. Niechcący wymsknęło się Tżtowi, że mamy rocznicę to wszyscy zaczęli nam śpiewać gorzką wódkę No a potem... pojechaliśmy na disco do Augustowa i przetańczyliśmy całą noc Tż był ogólnie kochany i bardzo cierpliwy, ale mnie wszystko drażniło i byłam w stosunku do niego strasznie opryskliwa. Niespodziewajki w postaci pierdzionka zaręczynowego oczywiście nie było... ;/ A gdy tylko coś o tym wspomniałam, Tżtowi aż żyłka z nerwów skakała na czole. W sobotę pogoda butelkowa, cały dzień lało;P ale na szczęście w niedzielę było cieplutko i poleżałam na słońcu.
I tako... czeka mnie kolejny rok bycia dziewczyną mojego chłopaka ;P...

Zmykam doprowadzić chatę do porządku, buziaki kochane

Stary 2009-08-31, 11:39   #4884
ciekawa
Przyczajenie

kochani tak szybko piszecie, że nie nadążam z czytaniem zwłaszcza jak się ma małe dziecko
a więc dziś zaczęłam dietę
postanowiłam przez 7 dni oczyścić organizm i piję tylko wodę
następnie chcę zacząć dietę rolletic

pozdrowionka
Stary 2009-08-31, 11:41   #4885
Niuniuska
Wtajemniczenie

ajjj, zapomniałam się przywitać, sierota ze mnie!
Witam na wątku wszystkie nowe dziewczyny

Stary 2009-08-31, 11:41   #4886
ciekawa
Przyczajenie

Cytat:
I tako... czeka mnie kolejny rok bycia dziewczyną mojego chłopaka ;P...

Zmykam doprowadzić chatę do porządku, buziaki kochane
kochana to Tylko jeszcze jeden rok, ja czekałam 10
Stary 2009-08-31, 11:57   #4887
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ciekawa Pokaż wiadomość
kochani tak szybko piszecie, że nie nadążam z czytaniem zwłaszcza jak się ma małe dziecko
a więc dziś zaczęłam dietę
postanowiłam przez 7 dni oczyścić organizm i piję tylko wodę
następnie chcę zacząć dietę rolletic
pozdrowionka
Oj, ja podchodzę baardzo sceptycznie do tego całego oczyszczania organizmu z toksyn;/ Mam nadzieję, że dieta będzie jednak racjonalna a nie głodówkowa?

Cytat:
Napisane przez ciekawa Pokaż wiadomość
kochana to Tylko jeszcze jeden rok, ja czekałam 10
hehe, teoretycznie to tylko rok (tzn. ja mam taką nadzieję), ale w praktyce myślę, że zlecą co najmniej 2-3 lata zanim się oświadczy, a potem kolejne 2 zanim weźmiemy ślub więc również wychodzi ok. 9-10 lat czekania

Stary 2009-08-31, 11:58   #4888
ines85
Zadomowienie

dzien dobry

nawiązując jeszcze do mojego kolegi buraka to nie wiem na co liczył ale na seks na pewno temat uważam za zamknięty,l a kolegi obawiam się, że pewnie dłuuugo nie zobacze bo po 1 nie mamy za sobą aż tak dobrego kontaktu, po 2 mieszka troszkę dalej i raczej nie wpadniemy na siebie

cieszę się ze wszystkie dziś ochoczo się ze mna odchudzają Malinn 6 kg to wcale nie tak mało
Niuiuska z tego co wiem to jak facetowi wierci się dziurę w brzuchu o pierścionek to on dziwnym trafem właśnie Ci go wtedy nie da!!! Przyjdzie z nim, nie martw sie, ale wtedy kiedy w ogole nie będziesz się tego spodziewac i wtedy to dopiero bedzie NIESPODZIANKA
Ciekawa 7 dni tylko na wodzie hmmmm moim zdaniem to wcale nie jest dobry pomysł, bo po 1 obawiam się że nie bedziesz miała na nic siły po kilku dniach a po 2 to raczej nie jest zdrowe dla organizmu. Może lepsze od samej wody będa jakieś soki warzywne czy owocowe??? To moje zdanie....
Kostko mimo wszytko zycze szybkiego ogarnięcia tego bałaganu

A ja dziś do pracy na 14 łeeeeeeee nie chce mi się .............
A jutro mam rozpoczecie roku w szkole ale to fajnie brzmi, tak jakbym ponownie szła do liceum
Stary 2009-08-31, 12:09   #4889
Niuniuska
Wtajemniczenie

Ines, ooo to od jutra będziesz wzorową uczennicą (pisaki i zeszyciki kupione?;-)
Ja od jutra zaczynam chyba praktyki, tzn. czekam na telefon od opiekunki i mam cichą nadzieję, że nie zadzwoni jeszcze z tydzień ;P

A co do mojej sytuacji, ja już nie wiercę mu w brzuchu dziury (bawiłam się w to wcześniej, właściwie temat naszej przyszłości jest zupełnie tabu... null, zero rozmów :|

No nic zmykam do prac domowych bo znów się zasiedziałam

A gdzie mamrocia?

Stary 2009-08-31, 12:14   #4890
Malinn
Zakorzenienie

Ciekawa.... ja tez uwazam, ze te diety oszczyszaczajce....glodow ki oczyszczajace czy jak kolwiek to sie tam nazywa... sprowadzaja sie do jednego.... wyglodzenia, wyczyszczenia i spowolnienia metabolizmu co wcale dobre nie jest...
Jak przejdziesz na zdrowe odzywianko to organizm sam zacznie sie oszczyszczac i wydalac toksyny... ale na to potrzebuje czasu.... i nie tak gwaltownie bo skutki moga byc oplakane...
no i jak w ciagu tygodnia chcesz wydalic wszystkie toksyny, ktore zbieralas latami? gdyby to bylo takie zdrowe to kazdy dietetyk i kazdy lekarz by to popieral... a ja sie jeszcze nie spotkalam z poparciem ze strony lekarzy i dietetykow.... jedynie tych pseudodietetykow....

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości