|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
![]() więc mama raczej jest za, nie wiem jak tato ;] jedyna córeczka i w wieku 19 lat ma zamieszkać z innym facetem ;d hah. ![]() ja zmoim Tż mamy 3 rocznicę.. na poczatku października. taka umowna data.. ale obchodzimy też rocznicę 11 września ![]() idę teraz spać. naprawdę ;P dobranoc ;**
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
ech demotywatory wciągają ;P
http://demotywatory.pl/110645/Ostatnia-dekada >>> pamiętacie Magic Stars? segregowało się je wg buziek na gwiazdkach podobno w Anglii można je kupić ;D bo frugo to jest dostępne w Rossmannie ;Phttp://demotywatory.pl/109557/Karteczki >>> a to? ;D czym byłyby czasy przedszkolne i wczesnej podstawówki bez karteczek ech. to były czasy xD
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc mtynai ;*
|
|
|
|
#1024 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Pewnie.Cytat:
Ćwicz jutro Cytat:
![]() Sory, że tak poszłam bez pożegnania, ale musiałam lecieć, żeby się nie spóźnić ![]() Przy okazji sama sobie poprzypominam Nawet mogę już zacząć, bo później szkoła to i czasu nie będzie ![]() Cytat:
![]() Po 2. Jak egzaminator sformułował polecenie dokładnie? Bo wydaje mi się, że nawet nie powinien kazać Ci powtarzać manewru Ale zależy jak wydał polecenie.Po 3. Kurde no, przyczepił się stary dziad Współczuję ![]() Cytat:
A wiesz, że teraz też wstajesz o 7 i do Ciebie dzwonię? ![]() Nie mam żadnego wrażenia, bo nie mam dźwięku w komputerze Chyba nigdy go nie zaniosę do serwisu xDCytat:
![]() Cytat:
, ale pech. Musiał być wściekły później ![]() Cytat:
![]() Ja planuję albo akademik, albo mieszkanie z koleżankami
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja mam taka a ty nieee hehe
|
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A karteczki też zbierałam Pamiętam, że kiedyś kupiłam takie z Tarzanem
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedział : prosze zawrócić z wykorzystaniem infrastruktury i biegu wstecznego
|
|
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- mykusiam sie polozyc spijcie dobrze ;* doooobranocccc ;* |
|
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie się wydaje, że za pierwszym razem jest najmniejszy stres ![]() ------------------ Dziunie, idę spać ![]() Dobranoc ;*
|
|
|
#1031 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
also Abi mit Deutsch ![]() Cytat:
troche pomieszkac 2-3 lata i slub cywil![]() Cytat:
bo trzeba sie sprawdzic ;p a rodzice nic
|
|
#1032 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13976643] nie poszlas na koncert Myslovitz? ja bym poszla ,nawet gdyby padal deszcz ![]() [/QUOTE]byłam kiedys na Myslovitz i tak sie zawiodłam..... ![]() no ale może mieli gorszy dzień ![]() a Wy tyle piszecie o TŻ , o mieszkaniu z nim... ![]() a ja Singielką jestem i tak mi dobrze ![]() tylko z kim by tu na studiówkę iść.....
|
|
#1033 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Połowę tego, co zaznaczyłam do cytowania mi ucięło
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
(diesel)Cytat:
I syne...(wybacz, nie chce mi się szukać, a nie chcę zrobić błędu , kojarzę Cię z '91 i chyba Zmierzchowego ) pamiętaj, że jeśli chcesz zdawać R, to musisz też ustnyCytat:
mam dobrze opanowaną gramatykę, a nie znoszę uczenia się słówek. Ostatnio wymyśliłam, że będę wypisywała takie trudniejsze z Housa, ale nie chce mi się oglądać Cytat:
![]() Weź, Stachursky to był od 18 do 19 stwierdziliśmy, że jakiś grubawy i łysawy, a kiedyś był taki gościu na topie Kojarzyłam ten "typ niepokorny", "jedwab" i jeszcze z jedną piosenkę z radia ![]() Dożynki to była kicha, ale sporo znajomych było, spotkaliśmy się, pogadaliśmy, też fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale karteczki były świetne ![]() Gdzieś po 21 byłam w domu, ale mam gości - kuzyna z żoną i córeczką
|
|||||||
|
|
|
#1034 |
|
Wtajemniczenie
|
z tego co wiem moda na karteczki trwała przynajmniej jeszcze jakies dwa lata temu
![]() tyle że te 'dzisiejsze' jakies bez duszy
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już ich nie pamiętam gdzieś tak od 2-3 klasy podstawówki ![]() Kolorowych ;* |
|
|
|
|
#1036 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Mama mnie obudziła W PKO, u mas dużego wyboru nie ma. Będzie się miało tą kartę do bankomatu w portfelu O 10 otwierają, ale dużo ludu zawsze jest o tej godzinie. ![]() Cytat:
Ja albo w akademik, ale nie wiem jak to robię, dochody mamy za wysokie, albo w mieszkaniu z kimś. Cytat:
Czemu już ich nie ma A karteczki też się miało. Z Disneya były najbardziej wartościowe. A pary to już w ogóle. Moja sistra teraz przejęła modę na karteczki. Ale oni to takie głupie mają, z Witch, Winx i jakimiś innymi pierdołami. Nie tak jak te dawne z Kubusiem. A pamiętam z Just5 miałam kilka Cytat:
|
|||
|
|
|
#1037 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio 20 stron demotywatorów przejrzałam ![]() te Magic Stars były super ![]() a karteczki ^^ ja tylko do zerówki je zbierałam ![]() pamiętam jak kiedyś musiałam zostać u znajomych cały dzien bo moi rodzice pojechali po dywan do Olsztyna (100km od mojego miasta) .. i taka przybita tam siedziałam cały dzień, oni dzieci nie mieli nawet xD i rodzice mi kupili karteczki z królem lwem w Oln... ale byłam szczęśliwa Cytat:
![]() wiem zresztą to rok szkolny i tak będę musiała wcześnie wstać ;Pze mną weekendowo ;P Cytat:
![]() Cytat:
). btw, z tego powodu, że mój ojciec darzył stachurskiego sympatią mam w domu całą dyskografię ![]() moi tak samo znają go i się cieszą, że nie będę mieszkała z kimś przypadkowym Cytat:
Cytat:
![]() dzień dobry Żbiki ;** wyspały się ? Jak się okazało kol, z którą miałam jechać oddać krew, pojechała dzisiaj e[L]eczką do Łomży na zdrowie niech jej to wyjdzie ![]() tak więc o 9:00 postanowiłam zwlec się z łóżka i wziać się za sprzątanie. miłego dnia Robaki ;*
|
|
#1038 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ta kolezanka bynajmniej sie nauczyla troche slowek ![]() Cytat:
ja raczej bede mieszkala na stancji , w innym miescie ![]() Cytat:
zawsze w szkole sie wymienialismy.a moje rodzenstwo nadal zbiera Cytat:
.------ dzien dobry ![]() ostatni poranek wolnosci , jak to dramatycznie brzmi mam zamiar dzisiaj cały dizen sie lenic ![]() milego
|
|||||||
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13996643]
właczylam jeszcze raz ten filmik, i naprawde jest wrazenie jakby smiewali 'pusc Martyna" ![]() ja raczej bede mieszkala na stancji , w innym miescie ![]() [/QUOTE] aż sobie włączyłam jeszcze raz "puść Martyna, puść Martyna" hah.ze mną
|
#1040 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13996723]filmik genialny
![]() nie ma sprawy , moge i z Toba mieszkac [/QUOTE]obiecaj, że będziesz zmywać po sobie ![]() wtedy się zgodzę
|
#1042 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13996788]z tym akurat nie bedzie problemu bo lubie zmywac
[/QUOTE]uff, zakup zmywarki możemy sobie darować ![]() no to w razie czego możemy się zgadać po maturze fajnie ! ![]() ok;D według obietnicy, wstaję z łóżka idę się wykąpać i będę sprzątać... może hah.
|
#1044 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jeszcze duzo czasu przed nami na podjecie decyzji ![]() ja w sumie tez musze sobie jakies zajecie znalezc
|
|
|
|
|
#1045 |
|
Przyczajenie
|
Agnieszka z Kielc.
Ja najprawdopodobniej będę studiować w Krakowie, więc kawałek od domu. Nie mam pojęcia z kim, ale na pewno nie w akademiku. Na początku pewnie będę jakoś wpadać do domu na weekendy, ale z czasem pewnie coraz rzadziej. Przeraża mnie trochę, że tak do obcego miasta i nikogo nie znam, ale wiem, że jak teraz się nie przeprowadzę to już chyba nigdy.. Zresztą jestem jedynaczką wiec, pewnie niektóre z was wiedzą jak to jest, mamusia wszystko chciałaby robić za mnie i ciągle muszę się tłumaczyć, szczerze troszkę mam tego dosyć. |
|
|
|
#1046 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry ;*
Cytat:
![]() A na studniówkę zawsze się kogoś znajdzie ![]() Cytat:
![]() Pomysłowo ![]() Nigdy ? ! ![]() Cytat:
Uwielbiałam ich kiedyś 'Kolorowe sny , kiedy ja dotykam Ciebie ...' ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Fakt, ale i tak dzwonić będę. Chociaż pewnie będę miała jeszcze mniejszą ochotę na gadanie niż wtedy ![]() Od czasu do czasu - czemu nie?
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-08-31 o 09:49 |
||||
|
|
|
#1047 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Wstałam niedawno i jestem. Wczoraj nie wróciłam po koncercie, bo brzuch mnie strasznie bolał i szybko się wykąpałam i położyłam.. Na Myslovitz fajnie było, tylko akurat koło mnie dzieciaki tańczyły pogo i mnie to wkurzało strasznie. Na Dodę nie zostałam A co do TŻ-tów to ja z moim jestem 3 lata i ponad 4 miesiące I jeśli pójdę do Wrocławia to będę z nim mieszkać. Moja mama też jest zdania, że lepiej razem pomieszkać wcześniej i się poznać od tej gorszej strony. Muszę jechać się zapisać na egzamin, ale zaświadczenia nie mam jeszcze niestety, mimo, że już wypisane mam.. Dzwoniłam do instruktora, ale nie odbiera Dzień dobry ;*** ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Kamila, bo tak patrzę po opisie i w ogóle Lubisz reggae i tak myślę czy wybierasz się może na One Love ? Chociaż w sumie daleko masz..
|
|
|
|
#1048 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale kurde, jak patrze kto tam bedzie to bym sobie pojechala a Ty bedziesz tam ? w sumie mozna by bylo sie zalapac na wolontariat, zawsze blizej wykonawcow i w ogole ![]() ![]() edit: wolontariat odpada, bo nie znam az tak dobrze angielskiego
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-08-31 o 10:25 |
||
|
|
|
#1049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień dobry ![]() piję sobie herbatę zieloną cytrynową, bardzo dobra
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak mogłaś ?
![]() Cytat:
Jaka to herbata? A dlaczego nie chce Ci się iść na jazdy? ![]() -------------- A ja spierniczam do miasta ![]() Wiecie co? Zaczęłam wczoraj rozwiązywać maturę z biologii i tak wymyślam odpowiedzi Ciekawe czy trafię w klucz xDDobra, idę. Miłego dnia
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

tzn. w czwartek bedzie 2 lata
tak mysle bo moi sa staromodni 

segregowało się je wg buziek na gwiazdkach
praktyka czyni mistrza
?[/COLOR]
Współczuję 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

już bym to chciała mieć za sobą. Mam do was pytanko, może troszkę odbiegnę od tematu, ale nie do końca. Jakie macie plany jeśli chodzi o mieszkanie, bo zakładam, że dla większości z was studia=przeprowadzka. Będziecie mieszkać z przyjaciółkami, z chłopakiem, a może w akademiku?