|
|
#931 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
17.08 - data ostatniej wiadomości od Ciebie. zapominamy o sobie?
noc żalu i rozpaczy. a potem dźwięk budzika i trzeba żyć - jak gdyby nigdy nic. czułam się, jakby można mnie było zniszczyć jednym słowem. brak mi Twojego "wszystko będzie dobrze" ... kiedy przyjdzie pora, ciebie to zaboli. a czasami myślę, że przez ostatnie 2 tygodnie zdążyłam popełnić więcej błędów, niż przez całe moje życie. Co raz częściej zwyczajnie spadasz mi z nieba.
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
przyszłam do Was na chwilkę.
ale że jutro już 1 IX znów Was opuszczę dziewczynki...abunee, miluuu, bananowalaska, dontlookdown, I live in Hollywood, BananowaBrazylijka, JednaNaMilion, RealGirl89, xDJakJaCieLubiexd, TiScatteroUnaFoto, Primadonna, caroline2324, Little Ballerina, nastychick, RobCoChcesz, suve, uwielbiaj. najlepsze <33 *** Czymże dla siebie jestem jeśli nie złudnym marzeniem, dawną nadzieją. obojętnością, nałogiem. Muzyką wygrywającą w duszy ostatnią melodię. Twoim wzorkiem na moim ciele. Niezliczonymi sekundami ból, trwogi. Umieram każdego dnia, by z każdym Twoim powrotem odrodzić się od nowa. to delirium. serca i umysłu. Uciekam. Śpieszy mi się Życie. Co będę czuła czekając na Nasz autobus ? zemdleję. albo się na niego spóźnię. zagapię i wcale do niego nie wsiądę. albo żaden autobus w ogóle nie przyjedzie... I jakoś mi zwisa, że to pierwszy sobotni wieczór bez Ciebie. Że mam burdel w pokoju, szufladzie, sercu... Że mój umysł nie zamyka się od sterty niepotrzebnych myśli.
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2009-08-31 o 13:08 |
|
|
|
#933 |
|
Wtajemniczenie
|
abunee - wreszcie, nareszcie, ah, i wogole. tęskniłam! ;***
dontlookdown - <3 ---------------------- te dwa miesiące wyryły mi się głęboko w pamięci. trudno zapomnieć chwile przepełnione po brzegi radością. |
|
|
|
#934 |
|
Konto usunięte
|
`krzyczę dźwięku nie wydając.
`Słowa, słowa, słowa Z nich powstaje mowa. Czasem pokrętna, a czasem mętna. Czasem bez sensu, i pełna nonsensów. Co z niej wynika? Lepiej nie pytaj.` `By na życie patrzeć spoko, Wybij sobie bracie oko, Potem drugie i do grobu, Tam nie trzeba ci ich obu.` ` od życia wyzwolony. `Nawet jeśli kochasz i chcesz zmienić świat Zabij wszystko w sobie zanim się urodzi` `Uśpimy słońce, nucąc kołysankę do ciszy.` `Odkryjemy się na nowo, by zniknąć razem z nadejściem świtu..` `Przedzierasz przeze mnie, dusisz me ciało.` ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#935 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
___________________ takie co potrafią zaczarować człowieka, gdy się w nie tylko spojrzy ? takie ma tylko ON !
|
|
|
#936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
każdej osobie bez względu na wiek mózgu pół należy się :d mam ochotę obgryzać korę z drzew z tępym uśmiechem patrzyli jak płoną czerwone kalafiory :p
|
|
#937 |
|
Raczkowanie
|
nadzieja opada jak jesienne liście.
Byłam dla Ciebie zabawką. Nie wiesz, że zabawki należy szanować? Naprawdę delikatny potrafi być tylko ten, dla którego życie nie było delikatne... Zima nadchodzi, serce schłodzi. Gdy kobieta czuje w sobie mężczyznę, to jest seks. Gdy mężczyzna kobietę, to jest Miłość. Jak łatwo umilić sobie życie. Kilka drinków, piwo i wszystko staje się piękne. Słucham Stinga i czuję, że pragnę się zmienić. Pomóż mi w tym, proszę. Dziwny sen. Sen o końcu świata i biletach przetrwania. Bóg chce zgładzić ludzkość i zacząć wszystko od nowa. Zamierza uratować ludzi wartościowych. Każdemu państwu przysługuje 50 biletów przetrwania. Rządy tych państw mają same zadecydować, kogo ocalić. Artystów, naukowców, dostojników kościelnych, prezydentów... Czas mija, a debatom nie ma końca. Wreszcie postanowiono losować. Pięćdziesięciu szczęśliwców otrzymało Szansę, Jedni ściskali i całowali bilet jak wygrany los na loterii, inni chowali go w najgłębszej kieszeni. Znalazło się kilka osób, które... podarły swój bilet na strzępy!
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Little Ballerina - ojejj, jak miło. Jedna z moich najlepszych mnie okrada.
![]() ![]() caroline060 - moja bogini ![]() dontlookdown, abunee, bananowa brazylijka - okradzione. ![]() ______ znikam pod ciężarem własnej bezsilności. w duszy rozpętała się burza nienawiści. składam na nowo wspomnienia, które miały miejsce przed twoim pojawieniem się. przyznaję, że były to wyłącznie chwile beztroskie. reguła: lepiej żałować, że coś się zrobiło niż żałować, że sie tego nie zrobiło nie zawsze jest prawdziwa. rzuciłam wszystko. świat się zatrzymał, a ja nie martwiłam się ile mnie to kosztuje. otaczała mnie aura pewności, czułam, że robię dobrze, jednak gdzieś na skraju rozumu tlił się mały pierwiastek zwątpienia. chwilowe uniesienie z głową w chmurach. było sobie szczęście. Bóg od początku wiedział, że każdemu człowiekowi przydzielone będzie szczęście i nieszczęście. Wiedział też, że nieszczęścia będzie trzykrotnie więcej. krótka chwila teraźniejszości przypomina o prawdziwym świecie. następnie przychodzi przeszłość, która przenosi w świat wyłącznie wyidealizowany.
Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata... ... jesteś jego całością. Edytowane przez caroline2324 Czas edycji: 2009-08-31 o 13:15 |
|
|
|
#939 |
|
Rozeznanie
|
bananowalaska -
![]() dontlookdown - tak wielka jest ta bliskość, że miejsca brak na jeden obcy oddech.. - ten . ![]() ________________ unieś swą twarz i obetrzyj już łzy. dużo jest gwiazd, więc je opisz mi. serce mi bije na dźwięk Twoich słów. wszędzie jest niebo, bo śmiejesz się znów. serc naszych rytm połączył dziś nas. przy Tobie noc ma słońca blask.
|
#940 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Taki słodki, delikatny, trafiony w 10 _________________________ Znowu kradłam! CukrowaPanna lovers2friends nydee keenedy CzekoladowaPycha TwojaKokaina -zostałyście brutalnie okradzione! A moje zbiorki opisów robią się coraz rozleglejsze ![]() Co śmieszne, mam te opisy w pliku, ale zazwyczaj nie daje ich na gg. Po prostu lubię je sobie czytać ![]() _________________________ Śpimy pod tym samym niebem, tylko to nas teraz łączy. Wyblakłooka nimfa. Jestem kobietą luksusową. Obejmuję elektronicznym uściskiem. ___________________ 31 sierpnia. Nie mogę sobie znaleźć miejsca... |
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem silna, bo czasem dziwie się że jeszcze żyję... Moja historia zaczęła się kilkanaście lat temu... Wtedy to właśnie przybyło na świat takie coś. Stwierdzono że coś jest rodzaju żeńskiego. Rodzice pomyśleli że do takiego czegoś będzie pasowało imię Magdalena. W życiu wiele mnie spotkało... Pamiętam jak w przedszkolu zginęły mi kredki...potem już nic nie było takie same ;(
teraz bogatsza w doświadczenia, rozpoczynam kolejny etap mojego życia... zostawiam za sobą masę pytań nie rozwiązanych i na wieczność pozostających tajemnicą... moje serce jest pełne miłosci.. moje serce nie chowa urazy... ej no wiesz co.. no normalnie dowiedziałam się wczoraj.. no koszmar naprawdę.. no nie wierzę.. no takie nieszczęście.. no no idemy do szkoły.. ty słyszałeś?? No jaki pech nie? może ktoś coś w końcu? ![]() Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2009-08-31 o 13:38 |
|
|
|
#942 |
|
Raczkowanie
|
Lepiej raz, jak gilotyną, a nie sto razy, jak tępą siekierą.
Czy kalekę zadowoliłby szczerozłoty wózek inwalidzki? Nie kur.wi się, bo teraz to się nazywa wolnymi związkami. Związkami na 10 minut, może na 15, w zależności od kondycji związkowca... tłumienie uczuć jest samobójstwem duszy. Ludzie, przebudźcie się! Powiedzcie: Kocham, jeśli czujecie, że naprawdę kochacie!
. . . Edytowane przez nussie Czas edycji: 2009-08-31 o 13:44 |
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
caroline060 - powinnaś dopisać tam jeszcze siebie. <3
------------- nie chcesz mnie, jak nie chce się znoszonych ubrań. to nic. nic nie szkodzi. nerwowo wraz z dymem papierosa, wciąż wdycham pytanie - co dalej? wiesz, lubię marnować z tobą czas. wypełniać sekundy powietrzem. chciałabym się bawić twoim oddechem. |
|
|
|
#944 |
|
Zadomowienie
|
<33
-Chcesz z nim być? -Najbardziej w świecie. -Jesteś niedorozwinięta umysłowo! -Raczej zakochana(: Nie ma to jak być chłopcem. My kobiety, musimy się tak męczyć tylko dlatego, że urodziłyśmy się bez tego dzwonka między nogami ;d Twoje „kocham” to bzdura niezwykle kabaretowa, zresztą -,-
|
#945 |
|
Gość
|
zapalam ostatniego papierosa z paczki, dym uchodzi mi z ust ..
Obok mnie stoi lampka bialego wina... zastanawiam się co teraz Ty robisz.. Teraz tak wygląda mój każdy wieczór .. przepraszam, że tak skromnie ale nic a nic nie dam rady wymyślić.. mam prosbe moze ma ktos opisy o tym ze nie wiem wogole co myslec i co robic przyjaciele odchodzą .. zostaje sama.. |
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
masz to co ja chcę mieć... ja mam to, czego Ty szukasz. kuszę Cię gniewem kotku.
|
|
#947 | |
|
Raczkowanie
|
Extremalna, caroline2324, caroline060, Guziki xD, bananowalaska,
Cytat:
każdy odrwaca się ode mnie bez słowa moje myśli w bałaganie. zgubiłam się w labiryncie myśli |
|
|
|
|
#948 | ||
|
Rozeznanie
|
nie wierzę
![]() bierz co chcesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
do tej listy powinnaś dopisać jeszcze siebie, kochana ![]() ___________________ napisałam scenariusz swojego życia na kolejne 5 lat, przykro mi skarbie.. nie ma w nim miejsca dla ciebie. to czego tylko chce -ja z tobą w chłodnym deszczu . Ty znów okłamiesz mnie kiedy spotkam Cię w tym miejscu .. najgorzej jest wieczorami gdy siadasz na łóżku i czujesz że tak na serio nie masz nic. mrugnąłeś do mnie lewym okiem. uśmiechnęłam się i już szłam do ciebie, kiedy zza twoich pleców wyszła ona, kur.wa.. i obiecuję Ci, że jeśli któraś złamie Ci serce będę pierwszą, która serdecznie pierdo.lnie ją w twarz..
Edytowane przez dontlookdown Czas edycji: 2009-08-31 o 14:28 |
||
|
|
|
#949 |
|
Konto usunięte
|
`niegdyś królowa balu
dzisiaj samotnie przesiaduje przy oknie` `i mogę setny raz krzyczeć o niesprawiedliwościach losu.` `miałeś dotykać i czuć jak się rozpadam... `twoje dzieci płaczą żona już nie dzwoni... `mosty są za długie a ty nadal czekasz na lepsze sny... `o czarne koty i stłuczone lustra ryczałam przez to już tysiące razy. `Woreczki śniadaniowe Karmione bólem łabędzie I uczucie, że siedzi obok Trzymając moja rękę` `kolor pomadki wyblakł od czekania... buziaki dla wszystkich. nie będę wymieniać. wszystkie jesteście wspaniałe i utalentowane.niech każda czuje się doceniona.! |
|
|
|
#950 |
|
Raczkowanie
|
caroline060, caroline2324, Miło, że Wam się podoba. Dziękuję, kochane jesteście, i wspaniałe, ale wy to wiecie ;*** Ubóstwiam ;** 2 Caroline, to jakiś znak, czy zwykły zbieg okoliczności? <wstydniś>
Jak ja Cię rozgrzeje to ci między nogami pocieknie! Spójrz na mnie kochany, Jestem Julią, grubą i zezowatą Julią. Mam celulit i pryszcze, za dużo mówię. Jestem Julią Tobie przeznaczoną przez Shakespeare'a. Płaczę prawdziwymi łzami na samą myśl, że chude mają lepsze wzięcie. A ty kochaj mnie, aby dopełnić przeznaczenia. Stary kelner zna wszystkie wspomnienia stałych bywalców. Wie, kto lubi zieloną herbatę, a kto rogaliki z czekoladą...
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2009-08-31 o 15:21 |
|
|
|
#951 |
|
Zadomowienie
|
milusio
![]() p.s. głowa do góry ------------------------------------------------------------------ + nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna. + Poczekam na Ciebie, tak poczekam! każdego dnia wmawiam sobie że jestem przecież cierpliwa... tylko do cholery ile można czekać?! + Jeden dotyk, jeden uśmiech, jedno spojrzenie...czy to tak wiele? ![]() +-czy istnieje przyjaźń damsko-męska? - hmmm a czy świnie umieją łatać?! + Mijały dni.. On kochał jak nigdy wcześniej.. Ona przestawała... tylko nie wiedziała czemu...
|
#952 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
< 333 ;** a te 2 wyżej kradnęę ; ** ________________ Kochanie daj mi mape bo zgubiłam się w Twoich oczach Za to ,że Cię poznałam podziękować Bogu dziś chcę. Za szczęściem już nie chcę gonić- mam Ciebie ! - mam wszystko. Nie poradzę sobie.. Ty odejdziesz- ja przegram.. Całe Moje Życie.. Błagam jeszcze mnie nie skreślaj..` Tak bardzo mi brakuje dni z Tobą spędzonych Czemu jeszcze kochać chcę skoro nie ma Cię? Czemu wciąż nadzieję mam? jesteś szczęśliwy, wiem, bo tego chciałam..
lecz jak wygląda szczęście, dawno zapomniałam ! Gdy poszliśmy nad staw, a temperatura sięgała -15, ostrzegałeś mnie bym nie wchodziła na lód, bo może się złamać. Lód wtedy nie pękną, ale dwa tygodnie później, gdy widziałam Cię z nią nad tym samym stawem, pękło. Moje serce. Upijała się, aby przypomnieć sobie moment w którym ją kochał.. w stanie trzeźwym wiedziała, że taki nigdy nie istniał.. Pewnej nocy księżyc, widząc jej samotność, zapytał: - Nie męczy Cię to czekanie? - Trochę. Ale nie mogę się poddać... W tej chwili jest 6,790,062,216 ludzi na świecie. Mniej więcej. Ale czasami potrzebujesz tylko jednej z nich. Na dobre i na złe.;* |
|
|
|
|
#953 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
boskie.! i skromnie ode mnie : `ciągle boję się, że zeżre mnie rzeczywistość . `zapomnieć o tym, kiedy objadam się pączkami kiedy daję za wygraną, kiedy jestem pijana podczas słuchania myslovitz i jeszcze setki innych "podczas". `Wycieram łzy skrawkiem koszuli i dalej milczę. ps. już was kocham <3. |
|
|
|
|
#954 |
|
Raczkowanie
|
soon you forget about me ... but I will never forget about you..
/wkrótce zapomnisz o mnie... ale ja nigdy nie zapomnę o Tobie../
|
#955 |
|
Wtajemniczenie
|
caroline060 - dziekuje. ;***
------------- Ty spojrzysz na mnie obco, tak, że nie będę wiedziała, Czy powinnam już jako czas przeszły złożony. Traktować dotyk Twoich dłoni. |
|
|
|
#956 |
|
Raczkowanie
|
Wiem , kochane , że nie lubicie próśb w waszym wątku.
Ale w Was nadzieja , patrzę ze zgrozą na te wszystkie portale ' Opisy gg ' ! Więc mam taką sytuację : Najechałam 4 miesiące temu na chłopaka, któremu się podobałam i zwyzywałam go ( oceniłam po plotkach ) i wykłóciłam się. Ale trochę oleju mi w głowie przybyło i zdałam sobie sprawę ze źle zrobiłam. I co tutaj teraz zrobić ? Wiem , że chłopak specjalnego żalu nie ma , ostatnio coś nawet z nim gadałam , o mojej kuzynce która do niego pisała , byłam zła na nią , powiedziałam że nie pisałam do jej kumpli. On zapytał czy jest moim kumplem , odpisałam że tego już nie wiem. Napisał że on też nie. I na tym rozmowa się skończyła... Jaki ustawić opis / podpis ? Żeby wiedział że nie jestem taka zła jak wtedy ? Poproszę o pomoc : Extremalna tewa1259 BananowaBrazylijka dontlookdown CheeriOs keeendy hotiie Primadonna nussie Opisy ode mnie : *Jesteś gwiazdą. Wystarczy w to uwierzyć. Niektóre się wypalają. Ale Ty dopiero zaczynasz świecić... * Jeszcze Cię zaskoczę , bejbe ! * To nic że nikt we mnie nie wierzy. Głęboko w sercu czuję to wsparcie ... * Kiedyś znajdę to , czego szukam przez całe życie ... * W końcu nadzieja umarła. Ale to nic ... może ma 9 żyć...
|
#957 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
`pozostaje mi powiedzieć głupie 'przepraszam'. ` zmądrzałam. wybacz mi ten jeden mały głupi błąd. `pokłóciła się z nim. jednak zrozumiała jak głupia była. teraz chce Cię przeprosić. wybaczysz jej.? `zacznijmy wszystko od nowa. ` i bądź znów mym kumplem. `Najwyższa pora, by zgładzić przyszłość Najwyższa pora, wykastrować pamięć` ` chcę wiedzieć co u Ciebie. i czy nie nie chodzisz w mokrych skarpetkach. martwię się o Ciebie. napisz .` i takie ot. trochę z innej beczki: `dojrzałe jego słowa i te chłopięce oczy, pobudzały każdy nerw jej ciała. od środka, od zewnątrz i z prawego boku.` `Ona cierpi na chroniczne przeziębienie Wymyśliła sobie za małe dziurki w nosie` Kooocham was dziewczynkii <333. |
|
|
|
|
#958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję za wyróżnienie, spróbuję coś wykombinować... Może coś wybierzesz ![]() panienka powyżej chyba już pomogła i czuję że to co wymyśliłam to nie ta sytuacja, ale proszę: 1. Bez zbędnych emocji, bez ohów i ahów wygłaszanych zbyt głośno. Pamiętasz mnie jeszcze taką? 2. Z dziką satysfakcją udaje obojętną, powoli mi się to nudzi, zauważ. 3. Może zechciałbyś co noc wracać, tak nagle- po zapomniane ciepło moich ust...? 4. Patrzyłeś na mnie, ale ja wkładałam ogromne, ciemne okulary. Nie pozwalałam Ci dotrzeć do mnie, w moich oczach widać było wszystko, nie odwracałam się już w Twoją stronę ustawiałam przeszkody na drodze. Uciekałam. To wszystko się zmieniło. Zdejmę okulary, a ty spójrz w moje oczy i zobacz co chcę byś zobaczył. 5. Daj mi pomyśleć i napisać wspomnienia na tej karcie, bo nie wiesz, kiedy i jak to się zakończy.
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2009-08-31 o 16:21 |
|
|
|
|
#959 |
|
Konto usunięte
|
`i wyskoczyć
spaść jak dwadzieścia groszy reszty żadna frajda` kiedyś udawanie było takie proste a teraz twoje oczy wszystko zniszczyły... Nigdy nie będę jak tamte, co za rogiem rozpaczają, że w "m jak miłość" marek zdradza hankę, że buty nie pasują do palety barw bluzy, że ona mówi, a on jej nie słucha. ___________ kocham was <3333. |
|
|
|
#960 | |
|
Zadomowienie
|
<33
Cytat:
gest nieczytelny Poranki nie cieszą mnie. Rozczarowują noce. Samej mi do siebie jest okrutnie za daleko!!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

ale że jutro już 1 IX znów Was opuszczę dziewczynki...

*