|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
ale jak mam płacić 5 zł za każde pobranie kasy z bankomatu to chyba nie bedę zakładać w mBanku. Bo bankomatu u nas nie ma. A PKO nie takie złe. Chociaż za rok się wynoszę z tej dziury i bankomaty już będą. Nie wiem, muszę pomyśleć. Może rodzice mi doradzą cos. |
|
|
|
|
#1112 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2,5 to w BSie... tata chciał mi zrobić stałe zlecenie na moje konto, to 3 zł miesięcznie. A ja mam na Inteligo stałe zlecenie na rachunek za neta - 1 zł. Cytat:
Cytat:
![]() Mi te wpłatomaty nie odpowiadały... Niby nigdy nie wypłacałam (nawet pinu nie znam, bo w sklepach zawsze się podpisuję ), ale gdzieś raz na miesiąc-dwa wpłacam ja lub rodzice.U mnie to jest niby moje konto, ale tak jak pisałam: internet, taty tel, cyfra płacę z niego, często jakieś zakupy przez internet, sobie czy rodzicom, więc mi wpłacają po te 300-500 zł i się szybko rozchodzi
|
|||
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja widzę większość plusów w mBanku. chociaż mój Tż chwali sobie Millenium. ma konto student (dla wszystkich powyżej 18. roku życia, więc my też się łapiemy).. i jest całkowicie darmowe. wszystko.
|
|
#1114 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
PS. Nie nadążam z Was czytaniem :P Aaa przypomniało mi się:P Dziewczyny, czy któraś z Was "czytała" lektury poprzez audiobook'i? Bo ostatnio pomyślałam, że na 100% nie zdążę przeczytać lektur i czy nie lepiej ich posłuchać przy wykonywaniu codziennych rzeczy, ale ... no właśnie czy takie słuchanie może zastąpić normalne przeczytanie? Czy to jest dobre pod kątem matury ?
Niech nikt i nic nie zdoła Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy, które sobie wymarzyłaś... Edytowane przez FeelingGood Czas edycji: 2009-08-31 o 14:22 |
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Tż chciał sobie założyć mBank, ale jakoś mu schodzi
![]() A jak jest z przelewami, jak długo idą? |
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musiałabyś sprawdzić o której mają sesje. wydaje mi się, ze codziennie o 12:00 i 18:00 więc w zależności o której godzinie robisz przelew, jak przed 12:00 to spora szansa, że po południu kasa bedzie na koncie jak przed 18:00 to jest albo wieczorem tego samego dnia, albo rano kiedys miałam tak, że mama mi przelała z Millenium 1500zł na moje konto.. i szło chyba ze 4 dni :/ masakra. Już myślałam, że gdzieś ta kasa zaginęła.. a tak się napracowałam, żeby ją zarobić...
|
|
#1117 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14001270] czytam własnie artykul na wp o zmianach w szkolnictwie odbowiazujace od jutra i : Od nowego roku szkolnego zmienione zostaną też zasady prowadzenia lekcji wychowania fizycznego. Uczniowie szkół podstawowych i gimnazjów w ramach czterech godzin WF w tygodniu będą mieli dwie wspólne lekcje z zajęciami takimi samymi dla wszystkich w klasie i dwie lekcje, podczas których będą mogli ćwiczyć zgodnie ze swoimi zainteresowaniami oraz możliwościami danej szkoły. Chodzi np. o lekcje tańca, gry w tenisa, judo, koszykówki, zajęcia rekreacyjno-zdrowotne czy zachęcające do uprawiania aktywnej turystyki. W szkołach ponadgimnazjalnych zajęcia do wyboru odbywać się będą na dwóch godzinach WF z trzech obowiązkowych. tylko ciekawe jak to bedzie wygladac w praktyce [/QUOTE]ja też. Wf to jedna wielka nuda -.- ciągle tylko siatkówka, nieraz kosz albo jak dobrze pójdzie to siłownia ![]() kurde miałam wszystkie cytaty zaznaczone a tu pusto ![]() ![]() kocham to mam nadzieje ze mi wybaczycie bo 2 raz nie dam rady cytować...wróciłam z jazd , jechałam sobie 100 km/h |
|
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
co do spodni. Już nie kupuje w diversie, bo nie to, że się w kroku przecieraja..ale przy kostkach -.- One zazwyczaj są 100% z bawełny zrobione (chodzi mi o te dżinsy) i są straszie sztywne i w ogóle szybko się kolor wyciera.
w kwietniu kupiłam spodnie w tally weijl.. (sale,sale,sale ;d z 190zł na 70,- i nosze je dosyć często (bardzo wygodne !) i nie straciły jeszcze koloru, ani nigdzie się nie wytarły... a są często prane. Najlepsze spodnie jakie kiedykolwiek miałam
|
#1119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
parę lat temu miałam z Big Stara i chyba tyle... Reszta po kilku praniach wygląda koszmarnie. Kupuję za ciasne, a one i tak się uciągają
|
||
|
|
|
#1120 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na wf-ie nie mogę ćwiczyć. Zwolnienie mam od I gimnazjum.. Ale jeśli wprowadzą te zmiany to wreszcie wf nie będzie taki nudny i tak wiele osób nie będzie się na siłę zwalniać..
![]() Mam już moje zaświadczenie, może jutro pojadę się zapisać.. Boję sie tego egzaminu |
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym te z tally weijl są swietne, nie rozciągają się a skład : 72% bawełna 28% poliester btw, made in morocco chociaż nie China
|
|
#1122 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim.
Cytat:
![]() No właśnie, to jest problem ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13996643]tez karteczki zbieralam zawsze w szkole sie wymienialismy.a moje rodzenstwo nadal zbiera [/QUOTE] Moda się zmienia, ale to chyba dobrze, że to już za nami ![]() To były czasy ![]() Trzymam kciuki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cześć Cytat:
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z Big Stara to mi nie podeszły, jakieś takie dziwne były
|
|
|
|
|
#1124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale stwierdziłam, że teraz i tak mi się rozmiar zmienia, więc nie ma sensu jakichś droższych, zadowalam się za 110 z Gravika ![]() Cytat:
tak się rozciągły, że więcej ich nie założę Z Big Stara kiedyś były dobre, teraz też mi nie podchodzą Miałam kiedyś takie jedne, w których łaziłam całą 1 gimnazjum, aż się zdarły |
||
|
|
|
#1125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kupiłam kiedyś w Orsay'u to też wytrzymały dość długo,ale przetarły się w kroku najlepsze ze kupilam kiedys fioletowe na rynku i ani nie wyblakły ani nie przetarły się
|
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, czy Ty musisz mi robić siarę na innych wątkach?
haha ;*
|
#1127 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() przerobiłam wszystkie już ![]() teraz zrobię ze 2 na komputerze i koniec, mam nadzieję, że zdam
|
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno zdasz
|
|
#1129 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1130 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jaka siare ? ![]() ![]() ogarnelam troche pokoj brata, bo kurde nudzi mi sie -.- Ola- ![]()
|
|
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14004085] jaka siare ? ![]() [/QUOTE]Na plotkowym jest "Powrót do szkoły" jakoś tak ![]() Ola, na wewnętrzny się przygotowujesz, prawda? Czy coś mi umknęło...?
|
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14004085]nie czytalam jeszcze
[/QUOTE] Ja też nie czytałam ale sporo osób u mnie w klasie tak czyta. Ola
|
|
|
|
#1133 |
|
Raczkowanie
|
Hej, ja też w 2010 zadaję Maturę
Czy mogłabym się do was przyłączyć?
|
|
#1134 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Magic Starsy powracają ![]() Echh ja już nie pamiętam co zrobiłam z moimi, ale nie mam ani jednej ;( Cytat:
o takich wynikach to ja pomarzyć mogę.. i o farmacji pewnie też ;] [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14001270] czytam własnie artykul na wp o zmianach w szkolnictwie odbowiazujace od jutra i : Od nowego roku szkolnego zmienione zostaną też zasady prowadzenia lekcji wychowania fizycznego. Uczniowie szkół podstawowych i gimnazjów w ramach czterech godzin WF w tygodniu będą mieli dwie wspólne lekcje z zajęciami takimi samymi dla wszystkich w klasie i dwie lekcje, podczas których będą mogli ćwiczyć zgodnie ze swoimi zainteresowaniami oraz możliwościami danej szkoły. Chodzi np. o lekcje tańca, gry w tenisa, judo, koszykówki, zajęcia rekreacyjno-zdrowotne czy zachęcające do uprawiania aktywnej turystyki. W szkołach ponadgimnazjalnych zajęcia do wyboru odbywać się będą na dwóch godzinach WF z trzech obowiązkowych. tylko ciekawe jak to bedzie wygladac w praktyce [/QUOTE]taaa już to widzę... znowu będzie siatka przeplatana koszykówką ;] Cytat:
a moja koleżanka miała o 13. i oblała ;] ale sama stwierdziła, że mogła się bardziej przyłożyć do testów :P no, tak jak u mnie ;] sor nam zapowiedział, że na pocz. 3 kl. będzie kosz ;] Cytat:
ale po wysłuchaniu streszczenia miałam taką samę wiedzę nt lektury jak po przeczytaniu strzeszczenia, wcale nie szpanowałam Cytat:
3mam kciuki ;D i Pierre też ;D
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, że tak
![]() Jak masz na imię ? I skąd jesteś ? ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1136 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz w tej Grecji, były takie dzieci właśnie, 2 dziewczyny 9 lat i chłopak 11. bawili się w Hanę Montatę np i w ogóle, słodko tak ![]() Cytat:
ja płacę kartą bardzo często w Warszawie jest coraz więcej Euronetów i cash4you, więc na szczęście nie płacę tych 5 zł za wypłatę w jakimś pko, millenium itp.jak ja bym chciała mieć po 90% z chem i biol ![]() Cytat:
?Cytat:
sprawdź w necie, może masz nie wiem czy pko nie takie złe, bo za wszystko płacisz. za prowadzenie konta, za przelewy, za przelewy zdefiniowane... faktycznie Millenium możesz jeszcze wziąć pod uwagę, ale moja mama ostatnio zakładała i jakoś wypłaty z bankomatów się ograniczyły i zdrożały ![]() Cytat:
Cytat:
potem musiałam kartkować książkę i sprawdzać czego nie było w audiobooku... Cytat:
moje ulubione miałam z pepe jeans nosiłam dotąd aż się zrobiły takie cieniutkie i rozciągnięte, że zaczęły się przecierać ![]() ola ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- pewnie
|
||||||||
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma Czemu ja na takim zadupiu mieszkam. |
|
|
|
|
#1138 |
|
Rozeznanie
|
Hej, ja również należe do grona tych szczesliwców, którzy maja niebywała przyjemnosc zdawac maturę w 2010
, wiec mam nadzieję, ze mogę sie do Was przyłaczyc. Jutro rozpoczecie roku i juz wyobrażam sobie wykład mojej wychowawczyni na temat egzaminu, z reszta chyba wszystkie nas to czeka....A co do konta, to niedawno zamknęłam swoje w PKO, załozyłam w mbanku i jak dotąd jestem zadowolona, tylko jakos wydaje wiecej pieniedzy, chociaż to raczej nie wina konta
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heeej pewnie, że możesz, czemu nie ![]() wielka przyjemność nas czeka ![]() a czemu z PKO zrezygnowałaś? |
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mnie nie będzie na rozpoczęciu, ominą mnie wszelkie przemowy ![]() No dobra, wszyscy ten mBank chwalą, to chyba tu założę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.

ale jak mam płacić 5 zł za każde pobranie kasy z bankomatu to chyba nie bedę zakładać w mBanku. Bo bankomatu u nas nie ma.

i :
już to widzę, haha...
mam nadzieje ze mi wybaczycie bo 2 raz nie dam rady cytować...

chociaż nie China

tak się rozciągły, że więcej ich nie założę
Czy mogłabym się do was przyłączyć?