Wirtualne przyjaciółki cz.III - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-31, 11:50   #1351
madlen345
Zakorzenienie

Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III

Cytat:
Napisane przez kat123 Pokaż wiadomość
nam facet od dydaktyki (czyli ten, który tłumaczyl nam co i jak z praktykami) mówił, że kopiowanie pomysłów (dobrych pomysłów) to nic złego -jeżeli czyjś konspekt nam sie spodoba i będziemy potrafili go zrealizować tak jak trzeba to żeby sie nie zastanawiać, bo to jest dla nas oszczędność czasu. Nawet polecił nam książki z gotowymi konspektami

Ja studiuje filologie polską i ja mam tak że teraz czyli po 2 sem mam 90 godzin do praktykowania 27 godzin prowadzonych j. pol., 15 hospitacji z polaka, 10 z hosp z historii i 38 godzin innych zajęć no i praktyka w podstawówce.
Mnie sie babka raczej czepiac nie bedzie -widze, że ma luźny stosunek do tego, ale zobaczymy jak to wyjdzie
U nas to bylo tak samo tez mielismy gotowe konspekty nieraz komu by sie chcialo bawic w oryginalne wykonanie lekcji
Ujj to masz sporo kurcze tych lekcji. Ja mialam tylko angielski wiec troche inaczej.
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 11:50   #1352
201701300931
Konto usunięte

kat123 a zauważyłaś, że nasza nowa koleżanka nafiyqa też studiuję filologię polską? Masz z kim porozmawiać
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 11:57   #1353
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
U nas to bylo tak samo tez mielismy gotowe konspekty nieraz komu by sie chcialo bawic w oryginalne wykonanie lekcji
Ujj to masz sporo kurcze tych lekcji. Ja mialam tylko angielski wiec troche inaczej.
No mam i mam nadzieję, że mi opiekunka nie każe robić wszystkich
w ogóle z historii mam lipę nieco bo klasy są łączone i to daje 2 h historii w tygodniu, praktyka trwa 4 tyg co daje 8 godzin historii w ciagu miesiąca, a to znaczy, że 2 h musze wyssać z palca chyba
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
kat123 a zauważyłaś, że nasza nowa koleżanka nafiyqa też studiuję filologię polską? Masz z kim porozmawiać
faktycznie GDZIE ONA JEST? Bardzo chetnie doświadczenia powymieniam
Danae a Ty o której idziesz na to spotkamie i co to za praca? (bo dobrze zrozumialam, ze masz rozmowę?)

Aparatka od 11.10.2014 (góra).
Dół od 11.04.2015.
kat123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 12:01   #1354
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Danae a Ty o której idziesz na to spotkamie i co to za praca? (bo dobrze zrozumialam, ze masz rozmowę?)
Telemarketing Czyli coś na co się średnio nadaję i pewnie długo bym się nie utrzymała, ale to jest jedyna firma, która przez 2,5 miesiąca do mnie oddzwoniła. A pracę potrzebuję koniecznie, bo nie będzie z czego ślubu opłacić
Stary 2009-08-31, 12:02   #1355
cherrry2009
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wwweeerka Pokaż wiadomość
Dziekuje moze tak na zdjeciu wyglada ale on jest srebrny
Myslalam tylko ja mam taki problem ze ona mi sie podkreca wiec codziennie bym musiala prostowac i brac ja na lakier bo inaczej nici i sie zastanawiam grzywka by mi sie przydala bo mam wysokie czolo

No to racja, chodź moja koleżanka też ma problem z "zawijaskami" dlatego zrobiła sobie taka dłuższą grzywkę zaczesywaną na bok, która w razie pokręcenia zakłada za ucho

tak to jest te dziewczyny które mają proste chciały by mieć kręcone i odwrotnie ja osobiście mam ciągle proste bez używania prostownicy kęcą mi się tylko końcówki jak jest wilgotne powietrze i czasami marze sobie żeby mieć non stop kręcone
Stary 2009-08-31, 12:12   #1356
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Telemarketing Czyli coś na co się średnio nadaję i pewnie długo bym się nie utrzymała, ale to jest jedyna firma, która przez 2,5 miesiąca do mnie oddzwoniła. A pracę potrzebuję koniecznie, bo nie będzie z czego ślubu opłacić
moze w miedzyczasie znajdziesz cos co ci sie spodoba probowac warto -bedziesz potem bogata w doswiadczenie
Cytat:
Napisane przez cherrry2009 Pokaż wiadomość
tak to jest te dziewczyny które mają proste chciały by mieć kręcone i odwrotnie ja osobiście mam ciągle proste bez używania prostownicy kęcą mi się tylko końcówki jak jest wilgotne powietrze i czasami marze sobie żeby mieć non stop kręcone
racja a ja ostatnio polubiłam moje niesforne fale i juz nie pamiętam kiedy ostatni raz prostowałam suszarką tylko grzywkę traktuje

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-08-31, 12:16   #1357
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
racja a ja ostatnio polubiłam moje niesforne fale i juz nie pamiętam kiedy ostatni raz prostowałam suszarką tylko grzywkę traktuje
Ja ostatnio prostownicy użyłam w maju. Dalej nie lubię swoich włosów, ale nie chcę ich niszczyć. Suszarki też używam sporadycznie... I tak mi się wywijają na wszystkie strony, więc żadne modelowanie im nie pomaga, bo ja swoje a one swoje

W ogóle chciałam przetrzymać z tydzień włosy i nie myć, ale dzisiaj, po 4 dniach, musiałam umyć przez to spotkanie... Ale generalnie wczoraj, czyli czwartego dnia, ładniej wyglądały niż trzeciego dnia...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-31, 12:40   #1358
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
No to racja, chodź moja koleżanka też ma problem z "zawijaskami" dlatego zrobiła sobie taka dłuższą grzywkę zaczesywaną na bok, która w razie pokręcenia zakłada za ucho
Ja wlasnie teraz mam taka grzywke tylko jak ja sobie wezme za ucho to mam cale czolo odsloniete niekiedy jak sobie wysusze i nie wiaze to mam proste i grzywka tez jakos wyglada ale to rzadko ostatnio krece

Cytat:
dokladnie
moje jak poczuja wilgoc to robia sie takie na boku zakrecone loczki dwa

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Ja ostatnio prostownicy użyłam w maju. Dalej nie lubię swoich włosów, ale nie chcę ich niszczyć. Suszarki też używam sporadycznie... I tak mi się wywijają na wszystkie strony, więc żadne modelowanie im nie pomaga, bo ja swoje a one swoje
Ja tez juz dawno teraz krece wiec grzywka nie musibyc prosta
ostatnio wlosow nie moglam rozczesac to prawie same wyschly pierwszy raz od nie pamietam kiedy

Cytat:
W ogóle chciałam przetrzymać z tydzień włosy i nie myć, ale dzisiaj, po 4 dniach, musiałam umyć przez to spotkanie... Ale generalnie wczoraj, czyli czwartego dnia, ładniej wyglądały niż trzeciego dnia...

Chcialas przetrzymac tak jak ja?

U mnie bylo to samo

wwweeerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 13:16   #1359
cherrry2009
Zakorzenienie

Cytat:
A ja musze niestety każdego ranka wstawać i myć głowe... I oczywiście susze je suszarką, bo jak tego nie zrobie to po wyschnięciu oglądaja okropnie i odrazu się przetłuszczają.

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Danaeee84 poszła na rozmowe Trzymać kciuki ! Miejmy nadzieję że się uda
Stary 2009-08-31, 13:50   #1360
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
A ja musze niestety każdego ranka wstawać i myć głowe... I oczywiście susze je suszarką, bo jak tego nie zrobie to po wyschnięciu oglądaja okropnie i odrazu się przetłuszczają.
Kiedys mylam co 3 dni teraz co 6-7
Ja tez zawsze suszarka

Cytat:

Danaeee wszytskie

Stary 2009-08-31, 14:21   #1361
oktaffka
Raczkowanie

Red face Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III

Cytat:
Napisane przez kat123

A ja mam włosy kręcone i prostownicy używałam jakiś rok temu, tak mi się zniszczyly od porrostowania i postanowilam nie walczyc wiecej z naturą, jakoś soboe radze, moze dlatego, ze moj byly TZ i terazniejszy chwali we mnie te czarne kręcone... a jak wyprostuje (wyprostowalam) to wielki pisk od razu :P
To moze faktycznie nie ma co sie bic z wlosami

Danee poszla na rozmowe? 3mamy kciuki.!
ja chyba bym się nie nadawała na telemarketing... ;P Ale miejmy nadzieje ze Jej sie powiedzie;*

Dziewczyny, mi tez by sie przydala jakas praca na caly wrzesien, a od pazdziernika na weekendy (jakas kelnereczka czy cuśśś) Ale jak szukac, jak sie za to wziac w necie to co drugie juz nieaktualne?
Help!!
Jakas motywacja moze jakies macie pomysly? Gdzie szukac kogo pytac;p

I jescze jedna sprawe mam do was to znaczy pozwierzam wam sie troche. Mowie Wam , jaki moj TZ ma genialny pomysl. Idzie na studia ( do tego samego miasta co ja).Ja mam mieszkanie u kolezanki, a on musi szukac stancji. Znalazl z kolega super stancje centrum miasta z tym, ze jest to mieszkanie 2 pokojowe i w jednym z pokoi mieszkaja juz dwie osobyZIEWCZYNY.,

A wiecie co ja mu na to? Że może tam mieszkac jesli chce, ale niech sobie w takim wypadku nowej dziewczyny szuka, bo ja go rzucam

Pofochalam sie troche i powiedzial ze nie bedzie mieszkal tam gdzie ja nie chce. Ale niech sie postawi w mojej stytuacji, jakbym miala mieszkac z dwoma przystojnymi panami Bez Sensu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-31, 14:22   #1362
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedys mylam co 3 dni teraz co 6-7
Ja tez zawsze suszarka
Co 6-7 dni myjesz włosy?? Dlaczego tak rzadko?
Stary 2009-08-31, 14:30   #1363
kat123
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

to albo jestes przewrazliwiona, albo potrzebna Ci wizyta u dermatologa lub innego lekarza bo nie powinnaś myć włosów częściej niż co 2-3 dni myjac codziennie je niszczysz, poza tym jeżeli przetłuszczają Ci sie po jednym dniu to znaczy ze cos nie tak

Danae
Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Ty zdziwiona a ja zazdroszczę moja babcia myje raz w tygodniu i mówi, że gdyby nie lakier to by myła jeszcze rzadziej -a ma zawsze idealną fryzure i w ogóle nie przetłuszcza jej sie głowa nic tylko zazdrościć

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-08-31, 14:54   #1364
Antii89
Zakorzenienie

Ja tam nie zazdroszczę, bo włoski chłoną zapachy, kurz i inne dziadostwa.
Ja myję co dwa dni i czuję się czysto i świeżo, jak miałam długaśne włosy to robiłam tak samo mimo, że mogłam sobie pozwolić, aby dłużej nie myć.

A na wakacjach teraz to już w ogóle codzienne mycie było regułą, ze względu na słoną wodę, chlorowany basen czy kurzący sie piasek. I moje włoski mają się wspaniale nadal.

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

A tak na marginesie:

"Mycie głowy raz w tygodniu nie spowolni pracy gruczołów łojowych. Natomiast tłusta skóra i włosy są idealną pożywką dla szkodliwych bakterii."

I szczerze ja im wierzę. Więc wszelkie "przetrzymywanie" mycia nie jest moim zdaniem dobre, no, ale każdego ciało i każdego higiena. Ja tam będę moje włoski myć co 1-2 dni i nikt mi nie wmówi, że się niszczą przez to.
Bo jeśli by się niszczyły to powinnam zostać już z paroma włosami na krzyż albo i w ogóle bez. A to dlatego, że myję włosy często od zawsze, a moje włosy są nadal ładne, a ich grubością i objętością zachwyca się każda fryzjerka. (Ależ ze mnie narcyz mały.)
Stary 2009-08-31, 15:00   #1365
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:

Bo jak bylam chora to nie moglam myc wlosw i nie mylam 7 dni i tak 3 dzien byl koszmar a potem coraz lepiej i teraz myje co 6-7 dni nie chce czesciej bo znow sie przyzwyczaja i beda sie przetluszczac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-31, 15:04   #1366
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Bo jak bylam chora to nie moglam myc wlosw i nie mylam 7 dni i tak 3 dzien byl koszmar a potem coraz lepiej i teraz myje co 6-7 dni nie chce czesciej bo znow sie przyzwyczaja i beda sie przetluszczac
Ale kochana tu nie tylko o przetłuszczanie chodzi.. Ale o wszelkie zapachy, brudy, kurz, to wszystko siedzi w naszych włoskach.

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Ciało też myjemy codziennie.
Stary 2009-08-31, 15:11   #1367
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
to albo jestes przewrazliwiona, albo potrzebna Ci wizyta u dermatologa lub innego lekarza bo nie powinnaś myć włosów częściej niż co 2-3 dni myjac codziennie je niszczysz, poza tym jeżeli przetłuszczają Ci sie po jednym dniu to znaczy ze cos nie tak
Tez tak uwazam

Cytat:
Ty zdziwiona a ja zazdroszczę moja babcia myje raz w tygodniu i mówi, że gdyby nie lakier to by myła jeszcze rzadziej -a ma zawsze idealną fryzure i w ogóle nie przetłuszcza jej sie głowa nic tylko zazdrościć
Ja to sie ciesze troche meczace bylo dla mnie mycie co 2 dni bo w 3 to wstyd sie gdzies pokazac

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Ale kochana tu nie tylko o przetłuszczanie chodzi.. Ale o wszelkie zapachy, brudy, kurz, to wszystko siedzi w naszych włoskach.
No jesli np pracuje w domu lub cos robie takiego to oczywiscie myje je, ale jesli siedze caly czas w domu albo leze to nie widze potzreby myc je co 2-3 dni

Stary 2009-08-31, 15:20   #1368
Antii89
Zakorzenienie

Mimo wszystko kurz zbiera się we włosach, zapach smażonych kotlecików i inne takie. Nie wiem mnie to osobiście lekko obrzydza, dlatego myję włosy 1-2 dni, chyba, że mam jakiegoś wybitnego lenia to zdarzy mi się 3. dzień przetrzymać, ale wtedy czuję się już źle.
Tak samo jeśli nie wychodzę z domu przez dłuższy czas to nie znaczy, że się nie myję codziennie. Domownicy by się chyba wyprowadzili...
Stary 2009-08-31, 15:26   #1369
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Mimo wszystko kurz zbiera się we włosach, zapach smażonych kotlecików i inne takie. Nie wiem mnie to osobiście lekko obrzydza, dlatego myję włosy 1-2 dni, chyba, że mam jakiegoś wybitnego lenia to zdarzy mi się 3. dzień przetrzymać, ale wtedy czuję się już źle.
Tak samo jeśli nie wychodzę z domu przez dłuższy czas to nie znaczy, że się nie myję codziennie. Domownicy by się chyba wyprowadzili...
Zgadzam sie ze kurz sie zbiera bo jak nie mylam 7 dni<bo nie moglam> to musialam 3 razy umyc zeby byly puszyste ale teraz przez 6 dni mam puszyste na 7 troche juz tluste wiec je myje po 6 dniach

Ja tez sie myje codziennie ale wlosy nie

Stary 2009-08-31, 15:28   #1370
madlen345
Zakorzenienie

Hej dziewczeta
Wlasnie wrocilam z miasta...ehhh myslalam ze znajde cos ciekawego z ciuchow ale jak zwykle nic masakra...
Poszlam do salonu orange tam gdzie skladalam jakis czas temu cv i powiedzieli ze wlasnie zakonczyli rekrutacje i mam czekac na telefon w razie czego No mam nadzieje ze zadzwonia do mnie kurcze
Stary 2009-08-31, 15:33   #1371
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczeta
Wlasnie wrocilam z miasta...ehhh myslalam ze znajde cos ciekawego z ciuchow ale jak zwykle nic masakra...
Poszlam do salonu orange tam gdzie skladalam jakis czas temu cv i powiedzieli ze wlasnie zakonczyli rekrutacje i mam czekac na telefon w razie czego No mam nadzieje ze zadzwonia do mnie kurcze
czyzby nic nie bylo dla ciebie? ja jutro jade na zakupy wiec mam nadzieje ze szyja dla mnie dzisiaj ciuchy

A nie wiesz ile osob sie o ta posade ubiega?

W kazdym badz razie my trzymay kciuki ciekawe jak Danaeee?

Stary 2009-08-31, 15:33   #1372
201701300931
Konto usunięte

Wróciłam... Dzięki za kciuki dziewczyny, ale chyba nie doleciały do mnie Generalnie było nas 7 osób i najpierw autoprezentacja, potem zaprezentowanie jakiegoś produktu (mi przypadła herbata), potem odpowiadanie na pytania w stylu: co cię motywuje do pracy (ja wypaliłam, że kasa i premie to się mnie babka spytała, czy może jednak coś jeszcze ), co uważasz za swój największy sukces, a potem wymyślanie argumentów za i przeciw mieszkaniu w mieście a na obrzeżach i dyskusja. I do końca tygodnia mają dać znać Ja tam generalnie nie liczę na to, bo nie umiem tak się prezentować i nawijać przez minutę albo dwie

Więc będzie dalej marudzenie na brak kasy i szukanie nowej pracy
Stary 2009-08-31, 15:34   #1373
kat123
Zakorzenienie

dlatego włosom powinno sie fundowac porządne czesanie szczotka z naturalnego włosia, wtedy kurz wyczeszesz ja co prawda ta z naturalnego darowałam, bo wole normalna, ale codzienne czesanie przez kilka minut sprawia, że wsłosy sie odświeżają zreszta widzę ile kurzu mam na szczotce ale dlatego że włosy szczotkuję kurz zostaje na szczotce a nie na włosach a dobra szczotka to podstawa

a mycie ma wplyw na przetłuszczanie -wiem po sobie -myłam każdego dnia -to sie przetłuszczaly co wieczor -kiedys stwierdziłam stop! i zaczęłam myc co 3 dni, na początku była tragedia i chodzenie w chustce na glowie, a teraz mam spokój -dziś nie myłam 3 dzień -włosy mam w dobrym stanie poza tym nie śmierdzą -pewnie dlatego, że unikam smrodkow które mogłyby wchłonąć -bo ja nie wiem czym mogły by się naciągnąć w domu -co innego jak ktos w barze pracuje lub smażalni ryb -to rozumiem.

Dół od 11.04.2015.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-31, 15:37   #1374
Antii89
Zakorzenienie

Jak się człowiek nie myje to na początku też się czuje, a potem przyzwyczaja do swojego zapachu.
A ja wolę włosy umyć niż wyczesywać bród szczotką... I nie mówię tu o codziennym myciu włosów, ale co 2-3 dni to by wypadało.

Ja też nie pracuję w smażalni ryb o ile wam wiadomo, a w domu często się nie smaży, ale kurz jest, brud jest i ciężko się tego pozbyć nawet sprzątając codziennie wszystkie zakamarki.
Stary 2009-08-31, 15:37   #1375
madlen345
Zakorzenienie

Cytat:
czyzby nic nie bylo dla ciebie? ja jutro jade na zakupy wiec mam nadzieje ze szyja dla mnie dzisiaj ciuchy

A nie wiesz ile osob sie o ta posade ubiega?

W kazdym badz razie my trzymay kciuki ciekawe jak Danaeee?
Wiesz szukam spodni a dla mnie musza byc dopasowane bo rurki odpadaja..nie mieszcze sie w nie, w proste ledwo a najlepiej w dzwoniaste. Wiec ciezko mi znalesc
Z tego co mowila mi laska w salonie to nie duzo osob skladalo cv takze nie wiem.
Dla mnie to bezsens bo takie male miasto i pracy nie znajde;( to po co sie mam ksztalcic :/ wrrr
Stary 2009-08-31, 15:39   #1376
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
a mycie ma wplyw na przetłuszczanie -wiem po sobie -myłam każdego dnia -to sie przetłuszczaly co wieczor -kiedys stwierdziłam stop! i zaczęłam myc co 3 dni, na początku była tragedia i chodzenie w chustce na glowie, a teraz mam spokój -dziś nie myłam 3 dzień -włosy mam w dobrym stanie poza tym nie śmierdzą -pewnie dlatego, że unikam smrodkow które mogłyby wchłonąć -bo ja nie wiem czym mogły by się naciągnąć w domu -co innego jak ktos w barze pracuje lub smażalni ryb -to rozumiem.
Co tu duzo mowic. Zgadzam sie

Stary 2009-08-31, 15:48   #1377
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Jak się człowiek nie myje to na początku też się czuje, a potem przyzwyczaja do swojego zapachu.
A ja wolę włosy umyć niż wyczesywać bród szczotką... I nie mówię tu o codziennym myciu włosów, ale co 2-3 dni to by wypadało.

Ja też nie pracuję w smażalni ryb o ile wam wiadomo, a w domu często się nie smaży, ale kurz jest, brud jest i ciężko się tego pozbyć nawet sprzątając codziennie wszystkie zakamarki.
mówisz jakby na włosach robiły się strąki od błota no wypada co 2-3 dni, ale jak ktos siedzi tydzień i nigdzie nie wychodzi, to po co? Jeżeli oczywiście nadmiernie się nie przetłuszczają i nie śmierdzą -bo wiem, że potrafią, ale nie każdemu śmierdzą w końcu a w wyczesywanieu nie widzę nic złego

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

poza tym jest dużo łatwiej zapuścić włosy mając je rzadziej, bo mniej sie kruszą, mniej rozdwajają i nie są takie sianowate. Bo wiadomo, ze jak ktoś regularnie podcina to mu nawet prostownica co drugi dzień nie zaszkodzi, bo wszelkie uszkodzenia zawsze sie obetnie

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-08-31, 15:56   #1378
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam... Dzięki za kciuki dziewczyny, ale chyba nie doleciały do mnie Generalnie było nas 7 osób i najpierw autoprezentacja, potem zaprezentowanie jakiegoś produktu (mi przypadła herbata), potem odpowiadanie na pytania w stylu: co cię motywuje do pracy (ja wypaliłam, że kasa i premie to się mnie babka spytała, czy może jednak coś jeszcze ), co uważasz za swój największy sukces, a potem wymyślanie argumentów za i przeciw mieszkaniu w mieście a na obrzeżach i dyskusja. I do końca tygodnia mają dać znać Ja tam generalnie nie liczę na to, bo nie umiem tak się prezentować i nawijać przez minutę albo dwie

Więc będzie dalej marudzenie na brak kasy i szukanie nowej pracy

Czy dolecialy to tego jeszcze nie wiesz

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Wiesz szukam spodni a dla mnie musza byc dopasowane bo rurki odpadaja..nie mieszcze sie w nie, w proste ledwo a najlepiej w dzwoniaste. Wiec ciezko mi znalesc
Z tego co mowila mi laska w salonie to nie duzo osob skladalo cv takze nie wiem.
Dla mnie to bezsens bo takie male miasto i pracy nie znajde;( to po co sie mam ksztalcic :/ wrrr

To tak jak ja tylko i wylacznie dzwoniaste, nawet troche ale musza byc i ja kupuje tylko z jednej firmy bo u mnie to jeszcze musza byc biodrowki a oni szyja biodrowki<chodz wysokie tez sie zdarzaja znaczy wyzsze> i dzwoniaste

nie przejmuj sie ja tez nie moge znalezc

Stary 2009-08-31, 15:58   #1379
cherrry2009
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety to chyba taka natura to samo z mieszaną skórą punkty tzw T są w moim przypadku okropnie tłuste. Zresztą nawet jakby sie nie przetłuszczały to i tak bym je myła bo od jakiegoś czasu stały się bardzo cienkie i po nocnym układaniu o poduszke wyglądam jak potwór każdy włos w inna strone więc nie da się doprowadzić ich do stanu dobrego wylglądu bez mycia
Stary 2009-08-31, 16:03   #1380
Antii89
Zakorzenienie

Kat w sprawie sprawie zapuszczania też sie wypowiedzieć mogę... Bo zapuszczałam i to nie raz i moje mycie nie wpłynęło na włosy także... I to nie zawsze odżywki używałam, właściwie nic z nimi nie robiłam tylko raz je podcinałam, żeby wyrównać i urosły bardzo długie, zdrowe i mocne. Nic się nie rozdwajały, nie kruszyły.
No, a na początku tego roku ścięłam, ale dlatego, że mi się znudziły.

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

No i sianowatość widocznie też od częstości mycia nie zależy, bo moje nigdy nie były sianowate.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości