rani±ce smsy, by³y ch³opak. - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2009-08-31, 07:44   #1
innicone
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 64

rani±ce smsy, by³y ch³opak.

Cze¶c dziewczyny, jestem tu juz sporo czasu, zawsze tylko przeglada³am, raz napisa³am pewnien watek. Juz za bardzo nie wiem co sie dzieje, wiec prosze was o rade czy cokolwiek.

Wiêc by³am z ch³opakiem pó³ roku [ tak wiem stosunkowo nie d³ugo, patrzac na inne starze par ], te po³ roku by³o dla mnie najlepszym okresem w ¿yciu. Jednak zerwali¶my, w tym watku jest wiecej o tym [https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351427] z Kub± nie wysz³o, okaza³ sie pod³ym oszustem, mówi±c pro¶ciej, jednak nie pojecha³am, mia³am byæ u rodziny, jednak dla kuzynki córcia bardzo zachorowa³a i leza³a w szpitalu, wiêc nie wypada przyjezdzaæ, powiedzia³am mu to, b³aga³, ¿ebym przyjecha³a itd, jednak ja mu zaproponowa³am, ¿eby to on przyjecha³ skoro mu tak zalezy etc, od tamtej pory nie odzywa sie do mnie.. nie odpisuje, nie odbiera telefonu, wiec nie narzuca³am mu siê i da³am spokoj, trudno jego sprawa, nie wie co traci Ale nie o tym chcia³am napisac, to tylko takie sporostowanie.

Wiêc z A. by³am po³ roku, jak wczesniej wspomni³am, oszukiwa³am siebie, ¿e do niego nic nie czuje, jednak tak nie by³o. Na dnie serca wci±¿ to wszystko siê k³êbi. Pisali¶my ze soba ca³y czas, smsy, gg. Wiadomo, odleg³o¶c, ja Bia³ystok, On warszawa. Zacza³ sie temat o spotkaniu, napisa³, ¿e bardzo by chcia³ itd, ja nie my¶l±c d³ugo, pojecha³am w sobote nie mowiac mu nic, beda juz w warszawie napisa³am mu, ¿e jestem, czy chcialbys sie spotkac. Powiedzia³am mu, ¿e przyjecha³am na kawe , bo bardzo lubie kawe z heavena, a ¿e potrafi³am pojechac do krakowa na papierosa, wiêc go tym nie zdziwi³am, jednak liczy³am na spotkanie. On jednak nie mial jak sie spotkac , trudno, zebym go uprzedzi³a to moze. No ale do rzeczy. Pisalismy, pisalimsy, smsy pe³nie czu³o¶ci itd, zalezy mi na nim jak cholera, dawa³ tyle nadziei nawet g³upimi smsami, mysla³am, ¿e wkoncu moze uda mi sie to wszystko naprawiæ, ¿e bedzie tak jak dawniej, ¿e bedzie cudnownie, znow bedzie nazywa³ mnie swoim ma³ym Anio³kiem. Wczoraj wys³a³ mi swoja fotke, pe³en lans etc, na ³ozku.. z nasza po¶ciel±, która da³am mu na urodziny, le¿a³ na poszuce z napisem ' Kocham Ciê. K ' od razu mi sie ciep³o zrobi³o, ze jednak spi w tej poscieli, ze moze jednak cos dla niego znacze. Zaraz potem wys³a³ mi smsa ze idzie do kina, i czy moze byæ. Odpisa³am ze proste moze byæ, ze ladnie etc. Zapyta³am sie z kim idzie itd, zacza³ wkrecac, ¿e nie wie. Taa mhm nie wie , Potem co¶ gada³, ¿e nie wie czy tej osobie film sie spodoba, napisa³am mu ¿eby po prostu sie jej spyta³, zacza³ co¶ pisac ze skad wiem ze to ona etc, to porste przeciez z kumplem raczej go kina sie nie chodzi , przyna³ mi racje, zacza³ pisac, ¿e to dziewczyna, ¿e on co¶ do niej czuje, ale ona do niego nie. Poczu³am sie jakby mi kto¶ nó¿ w serce wbi³, nie chcia³am p³akac, ³zy mi same do oczu naplyne³y, nie da³am po sobie poznaæ, ¿e to mnie ruszy³o, napisa³am mu tylko, ¿e to jego zycie, ze ja juz nie mam prawa sie do niego wracac, niech sie spotyka z kim chce i robi co chce, powiedzenia mu zycze i takie tam. Ruszy³o mnie to bardzo. On za¶ odpisa³, ¿e zawsze bede mia³a prawo sie tracac. I nadal pisze jakby nigdy nic. Kilka zaufanych mi osob twierdzi, ¿e on to robi specjalnie, ¿eby wzbudziæ we mnie zazdro¶c. Wiem to co napisa³am brzmi banalnie, ale jednak naprawde ja ju¿ nie wiem co robiæ, mia³am ochote mu napisaæ, ¿eby da³ mi zapomniec, ¿e ja wcale nie chce wiedziec takich rzeczy, wtedy serce na pol mi sie rozdziera. Ale sie powstrzyma³am. Naprwde chcia³abym, ¿eby jednak cos z tego by³o, ale z drugiej strony tez chcia³abym zapomniec. To dla mnie naprawde trudne i rani±ce.
Dla niektrych to sie wyda smiesznie, ale trudno, niektorzy po prostu moja takie problemy, inni maja wieksze\mniejsze. Wiem napisa³am to bardzo chaotycznie, ale moze kto¶ zrozumie.

edit: Dodam, ¿e A i ta dziewczyna, przez kta zerwali¶my, nie sa razem, baaa oni jednak nigdy razem nie byli..

Edytowane przez innicone
Czas edycji: 2009-08-31 o 08:02
innicone jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-08-31, 08:03   #2
zagubiona_w_swoich_snach
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 477
Dot.: rani±ce smsy, by³y ch³opak.

Cytat:
Napisane przez innicone Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶c dziewczyny, jestem tu juz sporo czasu, zawsze tylko przeglada³am, raz napisa³am pewnien watek. Juz za bardzo nie wiem co sie dzieje, wiec prosze was o rade czy cokolwiek.

Wiêc by³am z ch³opakiem pó³ roku [ tak wiem stosunkowo nie d³ugo, patrzac na inne starze par ], te po³ roku by³o dla mnie najlepszym okresem w ¿yciu. Jednak zerwali¶my, w tym watku jest wiecej o tym [https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351427] z Kub± nie wysz³o, okaza³ sie pod³ym oszustem, mówi±c pro¶ciej, jednak nie pojecha³am, mia³am byæ u rodziny, jednak dla kuzynki córcia bardzo zachorowa³a i leza³a w szpitalu, wiêc nie wypada przyjezdzaæ, powiedzia³am mu to, b³aga³, ¿ebym przyjecha³a itd, jednak ja mu zaproponowa³am, ¿eby to on przyjecha³ skoro mu tak zalezy etc, od tamtej pory nie odzywa sie do mnie.. nie odpisuje, nie odbiera telefonu, wiec nie narzuca³am mu siê i da³am spokoj, trudno jego sprawa, nie wie co traci Ale nie o tym chcia³am napisac, to tylko takie sporostowanie.

Wiêc z A. by³am po³ roku, jak wczesniej wspomni³am, oszukiwa³am siebie, ¿e do niego nic nie czuje, jednak tak nie by³o. Na dnie serca wci±¿ to wszystko siê k³êbi. Pisali¶my ze soba ca³y czas, smsy, gg. Wiadomo, odleg³o¶c, ja Bia³ystok, On warszawa. Zacza³ sie temat o spotkaniu, napisa³, ¿e bardzo by chcia³ itd, ja nie my¶l±c d³ugo, pojecha³am w sobote nie mowiac mu nic, beda juz w warszawie napisa³am mu, ¿e jestem, czy chcialbys sie spotkac. Powiedzia³am mu, ¿e przyjecha³am na kawe , bo bardzo lubie kawe z heavena, a ¿e potrafi³am pojechac do krakowa na papierosa, wiêc go tym nie zdziwi³am, jednak liczy³am na spotkanie. On jednak nie mial jak sie spotkac , trudno, zebym go uprzedzi³a to moze. No ale do rzeczy. Pisalismy, pisalimsy, smsy pe³nie czu³o¶ci itd, zalezy mi na nim jak cholera, dawa³ tyle nadziei nawet g³upimi smsami, mysla³am, ¿e wkoncu moze uda mi sie to wszystko naprawiæ, ¿e bedzie tak jak dawniej, ¿e bedzie cudnownie, znow bedzie nazywa³ mnie swoim ma³ym Anio³kiem. Wczoraj wys³a³ mi swoja fotke, pe³en lans etc, na ³ozku.. z nasza po¶ciel±, która da³am mu na urodziny, le¿a³ na poszuce z napisem ' Kocham Ciê. K ' od razu mi sie ciep³o zrobi³o, ze jednak spi w tej poscieli, ze moze jednak cos dla niego znacze. Zaraz potem wys³a³ mi smsa ze idzie do kina, i czy moze byæ. Odpisa³am ze proste moze byæ, ze ladnie etc. Zapyta³am sie z kim idzie itd, zacza³ wkrecac, ¿e nie wie. Taa mhm nie wie , Potem co¶ gada³, ¿e nie wie czy tej osobie film sie spodoba, napisa³am mu ¿eby po prostu sie jej spyta³, zacza³ co¶ pisac ze skad wiem ze to ona etc, to porste przeciez z kumplem raczej go kina sie nie chodzi , przyna³ mi racje, zacza³ pisac, ¿e to dziewczyna, ¿e on co¶ do niej czuje, ale ona do niego nie. Poczu³am sie jakby mi kto¶ nó¿ w serce wbi³, nie chcia³am p³akac, ³zy mi same do oczu naplyne³y, nie da³am po sobie poznaæ, ¿e to mnie ruszy³o, napisa³am mu tylko, ¿e to jego zycie, ze ja juz nie mam prawa sie do niego wracac, niech sie spotyka z kim chce i robi co chce, powiedzenia mu zycze i takie tam. Ruszy³o mnie to bardzo. On za¶ odpisa³, ¿e zawsze bede mia³a prawo sie tracac. I nadal pisze jakby nigdy nic. Kilka zaufanych mi osob twierdzi, ¿e on to robi specjalnie, ¿eby wzbudziæ we mnie zazdro¶c. Wiem to co napisa³am brzmi banalnie, ale jednak naprawde ja ju¿ nie wiem co robiæ, mia³am ochote mu napisaæ, ¿eby da³ mi zapomniec, ¿e ja wcale nie chce wiedziec takich rzeczy, wtedy serce na pol mi sie rozdziera. Ale sie powstrzyma³am. Naprwde chcia³abym, ¿eby jednak cos z tego by³o, ale z drugiej strony tez chcia³abym zapomniec. To dla mnie naprawde trudne i rani±ce.
Dla niektrych to sie wyda smiesznie, ale trudno, niektorzy po prostu moja takie problemy, inni maja wieksze\mniejsze. Wiem napisa³am to bardzo chaotycznie, ale moze kto¶ zrozumie.
tak on to robi specjalnie i moze niekonicznie po to zeby wzbudzic w Tobie zazdrosc co poprostu zeby Cie zranic , tak oo bez powodu poprostu mu to sprawia satysfakcje :/

Nie obra¼ sie ale ma Cie gdzies i to co czujesz ale chce byc takim macho co zyc ebz niego nie mozesz i specjalnie o sobie przypomina zeby Ci sprawic bol :/

Gnojek jeden :/ Zerwij z nim kontakt nie odpisuj , nie czytaj widomosci od niego takbedzie najmniej bole¶nie.

Przepraszam ze tak ostro ale znalalm keidys podobnego typa i mi sie przypomnialo
zagubiona_w_swoich_snach jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-08-31, 08:29   #3
innicone
Raczkowanie

Napisa³ mi wlasnie jaki to on zmeczony jest w robocie etc, a jeszcze po robicie idzie do kina , to mu odpisa³am z ironia, ¿e mozna ona Ci humor poprawi a ten to mnie ' Watpie, ¿e poprawi mi osoba humor ktora jest dla mnie kims, a ja dla niej nikim' . Juz mam 2 noze w plecach. Odpisa³am mu prosto z ostu w sumie ' No jakbym sie z taka osoba nie spotyka³a :P, ale cóz Twoje zycie. Potem Ty bedzie leczyl serducho a nie ja :P, ja juz swoje naszczescie wyleczy³am '. ehss. nie daje rady juz po prostu, nie potrafie udawac, ze mnie to nie boli, a boli potwornie
Stary 2009-08-31, 08:34   #4
zagubiona_w_swoich_snach
Zakorzenienie

Cytat:
Napisa³ mi wlasnie jaki to on zmeczony jest w robocie etc, a jeszcze po robicie idzie do kina , to mu odpisa³am z ironia, ¿e mozna ona Ci humor poprawi a ten to mnie ' Watpie, ¿e poprawi mi osoba humor ktora jest dla mnie kims, a ja dla niej nikim' . Juz mam 2 noze w plecach. Odpisa³am mu prosto z ostu w sumie ' No jakbym sie z taka osoba nie spotyka³a :P, ale cóz Twoje zycie. Potem Ty bedzie leczyl serducho a nie ja :P, ja juz swoje naszczescie wyleczy³am '. ehss. nie daje rady juz po prostu, nie potrafie udawac, ze mnie to nie boli, a boli potwornie
Wiadomo ze bedzie bolec ale nie okazuj mu tego , po co ma miec satysfakcje - naprawde jesli mozesz zerwij kontakt i bardzo dobrze mu napisalas
Stary 2009-08-31, 08:45   #5
innicone
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zagubiona_w_swoich_snach Poka¿ wiadomo¶æ
Wiadomo ze bedzie bolec ale nie okazuj mu tego , po co ma miec satysfakcje - naprawde jesli mozesz zerwij kontakt i bardzo dobrze mu napisalas
chyba mia³as racje, jak nie okaza³am s³abosci, nawet nie odpisa³
Stary 2009-08-31, 08:58   #6
zagubiona_w_swoich_snach
Zakorzenienie

Cytat:
chyba mia³as racje, jak nie okaza³am s³abosci, nawet nie odpisa³
tylko teraz badz twarda i nie odpisuj chocby nie wiem co, wtedy on sie ebdzie gryzl co sie stalo ze nie odpisujesz i dobrze mu tak

Nie przejmuj sie nim , jestes dla niego za dobra i znajdzie sie napewno pelno innych facetow ktorzy Cie docenia i beda fair w stosunku do Ciebie
Stary 2009-08-31, 09:29   #7
malamenda2009
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 623

Zgadzam siê. W ogóle to wydaje mi siê, ¿e faceci nie doceniaja tego co robimy, a przez takie g³upie zachowanie lecz± swoje kompleksy i niedowarto¶ciowanie. Nie przejmuj siê tymi tekstami i zadziwiaj±ce jest to jak urwanie kontaktu pomaga, a nie warto tracic czasu na kogo¶ takiego i jeszcze mu ca³y czas dobrze zyczyæ....

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2009-08-31, 10:32   #8
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Wiadomo¶ci: 33 873

O tany, a po jakie licho Ty z nim korespondujesz? Facet ma Ciê gdzie¶, znalaz³ ju¿ sobie now± dziewczynê, to o ni± siê stara, zaprasza na randki i to na niej mu zale¿y.
A z Tob± pisze albo ¿eby Ciê zraniæ, albo go ci±gnie do gry na dwa fronty...
Tamta go nie chce, przynajmniej na razie, to w miêdzyczasie zawsze mo¿na spróbowaæ jeszcze pokrêciæ z kim¶ innym, a kto jest "³atwiejsz± ofiar±" ni¿ by³a dziewczyna która wci±¿ co¶ do niego czuje?

Nie b±d¼ taka naiwna, przestañ liczyæ ¿e jak do niego przyjedziesz z Bia³egostoku na kawê to nagle siê wszystko odmieni i znów bêdziecie razem. Przestañ go idealizowaæ, bo facet to jaki¶ gnojek. ¬le wybra³a¶, trudno, zdarza siê, ale teraz jak ju¿ mo¿esz to wyra¼nie zobaczyæ, to przestañ oczy zamykaæ... On nie jest wart tego wszystkiego.

Pytasz co robiæ - oczywi¶cie urwaæ kontakt, bo jak bêdziesz z nim gadaæ, pisaæ, je¼dziæ to latami bêdziesz siê z tego otrz±saæ. Bez kontaktu powinno pój¶æ znacznie szybciej, zajmij siê swoim ¿yciem a tego pana z niego wyklucz.
Lexie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-08-31, 10:33   #9
nicegirl
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 496

Zerwij z nim kontakt. nie odpisuj na smsy.nie warto.znajdziesz sobie kogo¶ o wiele bardziej warto¶ciowego
nicegirl jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-08-31, 18:49   #10
mala_Ksiezniczka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 6
Thumbs up Dot.: rani±ce smsy, by³y ch³opak.

Najlepiej bêdzie, je¶li zerwiesz kontakt - gwarantujê, ¿e bêdzie bola³o, ¿e setki razy bêdziesz siêga³a po telefon, ale bêdzie te¿ satysfakcja, kiedy w koñcu poczujesz, ¿e uwolni³a¶ siê od niego i kiedy bêdziesz juz wiedzia³a, ¿e by³o warto wylaæ morze ³ez têskni±c za nim, bo dotrze do Ciebie, ¿e to rzeczywi¶cie nie by³a ta prawdziwa, jedyna Mi³o¶æ w Twoim ¿yciu...
Powodzenia

I wiem, ze ciê¿ko jest

Potrafiê zyæ, bo ja mam Ciebie

Czy wiesz?
mala_Ksiezniczka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-08-31, 19:00   #11
Natalie Torn
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 62

W±tek dla mnie
Innicone doskonale Ciê rozumiem...
mam podobne no¿e w plecach (i jeszcze têskniê, p³aczê i my¶lê, ¿e sama jestem sobie winna )

chêtnie was poczytam.
A zabawa uczuciami, manipulacje nimi - powinny byæ karalne , bo po tym strasznie trudno siê otrz±sn±æ,to ryje psychikê na dobre

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-31, 21:24   #12
innicone
Raczkowanie

hm. sprawa teraz wyglada nastepujaco. nie wytrzymalam, odpisa³am mu na smsy, bardzo oschole, z ironia etc. Wiec zali³ mi siê, ¿e musi do niej jechaæ od razu po pracy smierdacy etc odpisa³am mu cos w rodzaju ' ze ja bym kolesia od razu wysmiala i pognala jakby przyszedl do mnie smierdzacy i brudny [ robi na budowie], potem dosta³am smsa cos w rodzaju ' jest dobrze u niej sie wykapalem' nie odpisa³am, next sms ' myslisz ze dziewczyna ktora ma Cie w dupie by sie do Ciebie przytulala?' rowniez nie dostal odpowiedzi, znow napisz tym razem sie zapytal czy cos do niego czuje czy go kocham\lubie, nie dostal odp, napisal tylko ' ok, rozumiem. pap', potem zacza³ mi spamowac, blagac, zebym mu odpisa³a, ze to dla niego wazne, ze woli wiedziec to zanim cos zrobi etc, ze jesli do niego cos czuje to tego nie zrobi, a jesli nie to tak
to liczy sie z moimi uczuciami etc, ze prosi, b³aga, ze do dla niego wazne, ze nie chce zalowaz ze to zrobil etc. odpisa³am mu tylko ' taa liczysz sie z moimi uczuciami, szkoda ze wczesniej o tym nie pomyslales pisac mi np. o tej dziewczynie. poza tym moje uczucia to moja uczucia, a Twoje zycie to Twoje zycie, ja na nie wplywu nie mam, rob co chcesz.' i teraz ciagle mi pisze, ze nadal blaga, prosi o odp, ciagle pisze mu to samo, ze moja uczucia nie moja wplywac na jego zycie i niech robi co chce, mi juz nic do tego, a uczucia uczuciami zawsze przechodza, a ten znow swoje ze nigdy mu obojetna nie by³am, zeby odpowiedziela etc. nie rozumiem z tego nic.
Stary 2009-08-31, 21:33   #13
Elfir
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 836

szczuje cie
Szkoda ze nie masz namiarów na te dziewczyne (albo moze i da³o by sie ja znalesc na jego liscie kontaktow na NK) i nie przeslesz próbki tej korespondencji ktora od niego otrzymujesz

Kiedy stwórca sk³ada³ ten ¶wiat, mia³ mnóstwo znakomitych pomys³ów, jednak uczynienie go zrozumia³ym jako¶ nie przysz³o mu do g³owy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-08-31, 21:40   #14
innicone
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elfir Poka¿ wiadomo¶æ
szczuje cie
Szkoda ze nie masz namiarów na te dziewczyne (albo moze i da³o by sie ja znalesc na jego liscie kontaktow na NK) i nie przeslesz próbki tej korespondencji ktora od niego otrzymujesz
wiesz w sumie po co mi to niech on sobie j± ma szczescia mu zycze, ale w istanieje tej dziewczyny watpie bo ktory chlopak tak bardzo w niej zakochany bedac z nia w kinie pisze do bylej laski takie smsy, jak dla mnie to jest tylko prowokacja.
Stary 2009-08-31, 21:40   #15
milenka22
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 921

[QUOTE=innicone;13997248]Napisa³ mi wlasnie jaki to on zmeczony jest w robocie etc, a jeszcze po robicie idzie do kina , to mu odpisa³am z ironia, ¿e mozna ona Ci humor poprawi a ten to mnie ' Watpie, ¿e poprawi mi osoba humor ktora jest dla mnie kims, a ja dla niej nikim' . Juz mam 2 noze w plecach. Odpisa³am mu prosto z ostu w sumie ' No jakbym sie z taka osoba nie spotyka³a :P, ale cóz Twoje zycie. Potem Ty bedzie leczyl serducho a nie ja :P, ja juz swoje naszczescie wyleczy³am '. ehss. nie daje rady juz po prostu, nie potrafie udawac, ze mnie to nie boli, a boli potwornie [/QUOT
Kompletny dupek:/ gdyby Cie kochal to by tak nie robil, po prostu chce sobie popisac, moze tamta dziewczyna jest malo wylewna w smsach... mysle ze on Cie wykorzystuje po to zeby miec kolezanke z ktora moze popisac jak tamta mu nie odpisuje i nie obchodza go kompletnie Twoje uczucia. Napisz mu ze miedzy wami to juz koniec wiec niech nie pisze albo po prostu nie odpisuj mu... jak tamta da mu definitywnie kosza to bedzie chcial do Ciebie wrocic... jakie to zalosne...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-31, 21:41   #16
Natalie Torn
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 62

o ja cieee, co za typ
Stary 2009-08-31, 21:42   #17
milenka22
Rozeznanie

gdyby chcial do Ciebie wrocic to spotkalby sie w sobote. Jak mozesz z nim pisac jakby nigdy nic po tym jak przyjechalas specjalnie tyle km a on Cie odprawil z kwitkiem? Nie mial czasu?? Dla tamtej jakos ma codziennie no a przeciez przyjechalas w sobote...
Stary 2009-08-31, 21:45   #18
innicone
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez milenka22 Poka¿ wiadomo¶æ
gdyby chcial do Ciebie wrocic to spotkalby sie w sobote. Jak mozesz z nim pisac jakby nigdy nic po tym jak przyjechalas specjalnie tyle km a on Cie odprawil z kwitkiem? Nie mial czasu?? Dla tamtej jakos ma codziennie no a przeciez przyjechalas w sobote...
wiesz z tego co mi wiadomo spotykaja sie tylko raz w tygodniu bo ciezk pracuje, wraca po nocach bo sobie dorabia.
Stary 2009-08-31, 21:54   #19
milenka22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lexie Poka¿ wiadomo¶æ
O tany, a po jakie licho Ty z nim korespondujesz? Facet ma Ciê gdzie¶, znalaz³ ju¿ sobie now± dziewczynê, to o ni± siê stara, zaprasza na randki i to na niej mu zale¿y.
A z Tob± pisze albo ¿eby Ciê zraniæ, albo go ci±gnie do gry na dwa fronty...
Tamta go nie chce, przynajmniej na razie, to w miêdzyczasie zawsze mo¿na spróbowaæ jeszcze pokrêciæ z kim¶ innym, a kto jest "³atwiejsz± ofiar±" ni¿ by³a dziewczyna która wci±¿ co¶ do niego czuje?

Nie b±d¼ taka naiwna, przestañ liczyæ ¿e jak do niego przyjedziesz z Bia³egostoku na kawê to nagle siê wszystko odmieni i znów bêdziecie razem. Przestañ go idealizowaæ, bo facet to jaki¶ gnojek. ¬le wybra³a¶, trudno, zdarza siê, ale teraz jak ju¿ mo¿esz to wyra¼nie zobaczyæ, to przestañ oczy zamykaæ... On nie jest wart tego wszystkiego.

Pytasz co robiæ - oczywi¶cie urwaæ kontakt, bo jak bêdziesz z nim gadaæ, pisaæ, je¼dziæ to latami bêdziesz siê z tego otrz±saæ. Bez kontaktu powinno pój¶æ znacznie szybciej, zajmij siê swoim ¿yciem a tego pana z niego wyklucz.

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Ja tez mialam kiedys chlopaka ktory uwielbial pisac smsy, na szczescie 2 lata temu uwolnilam sie z tego toksycznego zwiazku. Wygladalo to wszystko tak: jego dziewczyny po kolei: Aska, Patrycja, ja,Martyna,ja,Patrycja,ja ,Patrycja a potem juz nie wiem ale bylo jeszcze kilka zawsze chcial utrzymywac kontakt smsowy. Zerwal ze mna za 2 razem wlasnie dla Patrycji ale twierdzil ze chce sie wyszalec bo ma dopiero 20 lat itp itp.....a juz tego samego dnia sie z nia spotkal, ja pisalam do niego ze mi smutno a on po tygodniu ,ze idzie wlasnie na spotkanie ze swoja dziewczyna bo ma nowa dobre nie. A wogole juz jak sie poznalismy to wlasnie przez smsy. Ostatni raz gdy ze mna zerwal to sie nie odzywalam bo sie wkurzylam a on po 2 dniach mi napisal ze mnie kocha, no to ja mu odpisalam ze ja go tez a on ze wrocimy do siebie ale jeszcze nie teraz no i nigdy nie wrocilismy bo poznalam swojego obecnego chlopaka z ktorym jestem juz prawie 2 lata. Takich idiotow trzeba omijac z daleka... i najlepiej nie utrzymywac kontaktu jak on dziala na kilku frontach
Stary 2009-08-31, 22:15   #20
gramwzielone
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 275

Cytat:
wiesz w sumie po co mi to niech on sobie j± ma szczescia mu zycze, ale w istanieje tej dziewczyny watpie bo ktory chlopak tak bardzo w niej zakochany bedac z nia w kinie pisze do bylej laski takie smsy, jak dla mnie to jest tylko prowokacja.
Skoro tak dobrze wiesz po kiego grzyba to ci±gniesz? I wybacz - robisz z siebie naiwn± idiotkê?

Skoñcz z t± smsow± zabaw±. Wiadomo, nadal Ci na nim zale¿y ale to trzeba skoñczyæ raz a ca³kowicie. Chyba nie chcesz mu kiedy¶ doradzaæ np. w kwestii zabawek erotycznych dla niego i jego nowej panienki?
gramwzielone jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-01, 00:44   #21
natusia167
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 993
GG do natusia167

Wg mnie robi to celowo, moze nie tylko po to zebys byla zazdrosna ale tez i po to zeby zadac Ci bol byc moze odegrac sie, powinnas postawic sprawe jasno albo woz albo przewoz bo tak to mozns bseic sie i sto lat i tylko niepotrzebnie rozdrapywac rany.

Dbam o wlosy:

Nie prostuje 15.07.2011
Olej kokosowy 25.07.2011
natusia167 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-01, 01:27   #22
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 979

Haahah, nie ma to jak dostawaæ relacje na ¿ywo z podbojów by³ego! Oj dziewczyno, po co Ci to? Ja osobi¶cie uwa¿am, ¿e on zmy¶la. Bo jaka normalna kobieta patrzy³aby spokojnie, gdyby jej adorator pisa³ ca³y czas smsy do by³ej. To trochê nielogiczne. Mi siê wydaje, ¿e ch³opak siê Tob± bawi - wypytuje Ciê, czy go nadal chcesz, ¿eby mieæ bramkê, albo podbudowaæ swoje ego. Gówniarz.
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-01, 06:51   #23
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 299

W jakims celu to robi, w jakim? Ciezko powiedziec, bo sie zachowuje g³upio. Powinnas napisac, ze idziesz do kina ze znajomym i nie masz czasu rozwiazywac jego wydumanych problemów z nowa dziewczyna.
Niech sobie sami rozwiazuja swoje problemy. To nie jest ani przyjazn, ani mi³osc z jego strony, wiec daruj sobie bycie samarytank±.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-01, 09:34   #24
tacyta
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 581

Facet po prostu sam nie wie czego chce. Z jednej strony chce miec Ciebie w rezerwie, jakby mu nie wyszlo z nowa a poza tym juesli tamta go nie chce to podbudowuje sobie swoje ego, ze Tobie wciaz na nim zalezy. Niezla role Ci wyznaczyl, masz byc jego powierniczk±, przyjuaciolk± i doradc± w sprawach sercowych z inn± a jednoczesnie rezerwow± zakochan± w nim dziewczyn± na otarcie ³ez On w ogóle nie liczy siê z Twoimi uczuciami, prowadzi z Tob± jakie¶ gierki i manipulacje. Dziewczyno nie ma sensu w to brn±æ, niech sobie szuka innej frajerki do tej roli. Zerwij ten kontakt, bo potem bêdzie coraz trudniej, jak w to zabrniesz. Powiedz mu, ¿e to koniec i ¿eby da³ Ci spokój, bo zas³ugujesz na co¶ wiêcej ni¿ na bycie pogotowiem kryzysowym i nagrod± pocieszena dla niedojrza³ego i egoistycznego faceta.
tacyta jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-02, 19:36   #25
Motylek1985
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 146

a jestes pewna ze on ma ta dziewczyne??? bo uwazam ze nikogo nie ma...piszac w ten sposob chce wzbudzic zazdrosc...Ty go "sp³awiasz"a on wymysla niewiadomo co...i tekst"czujesz cos do mnie odpisz bo nie chce zalowac ze cos zrobie" taaaa jasne juz w to wierze... w moim przypadku,moj ex utrzymywal ze mna kontakt,chcial wrocic,a mial juz wtedy jakas laske.Nie mowil mi o tym,pytalam-mowil ze jest sam...mialam sie juz z nim umowic na kawe,az dowiedzialam sie od jego kolegi ze sie spotykaa z inna. Gdy zapytalam o nia-dlaczego klamal i chcial wrocic maj±c kogos-to wykrecal sie,ze mam zle informacje:// urwalam kontakt calkowicie i wesz co?po paru dniach spotkalam go z nia-szli za reke.

mysle ze jakbym sie nie dowiedziala o niej-spotkalibysmy sie na kawie i bysmy do siebie wrocicli,on nawet by mi o niej nie wspomnial...jednak tak sie nie stalo (naszczescie). Dzwonil do mnie ja nie odbieralam..wiec zostal przy tamtej...

wiecwydaje mi sie ze nie ma tej laski...bo jakby mial to by chyba nie pisal o niej...jeszcze w taki sposob bys byla zazdrosna. A wez napisz,jak cos napisze-smsa typu"o to fajnie ja tez wychodze na randke,wiec trzymaj sie cieplo" albo "sorki,odpisze pozniej bo wlasnie jestem z ..." niech go tez zaboli...

albo druga opcja-ma laske,ale utrzymuje z Toba kontak dla wyjscia awaryjnego,jak w moim przypadku:/
Motylek1985 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-02, 20:09   #26
perseusz
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 536

Jak by mu zale¿a³o to by na g³owie stan±³ ¿eby siê z Tob± spotkaæ jak zrobi³a¶ dla niego tyle kilometrów z BSTOK.
Kurcze czemu do mnie nikt nie chce przyjechaæ... Nawet jak ma 2 km.
Stary 2009-09-03, 16:19   #27
innicone
Raczkowanie

Dzieki dziewczyny, pomoglbyscie mi i to bardzo .
nie odpisuje mu na smsy, chociaz on nadal twardo pisze, po kilkanascie smsmow dziennie , jest trudno ale daje rade .
W sumie teraz jestem pewna, ze nie ma dziewczyny, baaa sam mi sie do tego przynal ze robil to specjalnie, zeby zobaczyc jak zareguje, czy nadal cos czuje etc . Bozeee ten cz³owiek ma 21 lat, a zachowal sie jak gowniarz 15nastoletni . No w kazdym badz razie, prosi o spotkanie, dzowni³, prosil, b³aga³, chce przyjechaæ, t³umaczyl, ¿e rozumia³ jak bardzo mnie potrzebuje ( szkoda ze dopiero teraz ), na razie jestem twarda, i nie ulegam. Ale tez przez g³owie przechodza mi mysli, czy naprawde nie warto by³oby sie z nim spotkaæ, nawet ot tak sobie, pogadac, aa moze jednak by cos z tego wysz³o. Sama nie wiem :|.

Edytowane przez innicone
Czas edycji: 2009-09-03 o 16:21

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-03, 16:57   #28
gramwzielone
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 275

B±d¼ zimna, twarda i obojêtna. Lepiej na tym wyjdziesz ni¿ na padniêciu mu w ramiona. Nie pozwól mu wiêcej robiæ z Ciebie po¶miewiska i zabawki.
gramwzielone jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-03, 19:57   #29
Motylek1985
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 146

Cytat:
W sumie teraz jestem pewna, ze nie ma dziewczyny, baaa sam mi sie do tego przynal ze robil to specjalnie, zeby zobaczyc jak zareguje, czy nadal cos czuje etc .

Bozeee ten cz³owiek ma 21 lat, a zachowal sie jak gowniarz 15nastoletni . :|.
tak jak myslalam- ze nie ma laski,tak wlasnie zachwuja sie niedojrzali mezczyzni

a co do tego ze ma 21 lat i zachowuje sie jak gowniarz-sory ale facet 21 lat to dla mnie dziecko...malo ktory 21latek jest na tyle dojrza³y by zas³ugiwa³ na "KOBIETÊ". mialam juz doczynienia z takimi facetami i zdazylam sie nauczyc i wyczuc ich gre...ale tamci mieli 18 lat a nie 21 a zachowywali sie tak samo,praiwe tak samo-bo Ciebie nie szantazowa³

a co do tego czy masz sie odezwac...hm,widze ze ciezko Ci urwac z nim kontakt,wiec przeczuwam ze sie zejdziecie...czy jest sens?hm...odpowiedz sobie na to pytanie sama...przynajmniej wiesz jaki jest i do czego jest zdolny.
Motylek1985 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.