|
|
#991 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Nie ma chwili bym nie myślała o tobie, nie ma nocy bym nie widziała cię w snach...
Tak się kocha tylko raz - mocno do utraty tchu... Zgubionych dni nie znajdziesz już, choć przejdziesz świat i wszerz i wzdłuż. Powieki są po to żeby nie patrzeć, jak odchodzisz na zawsze... Niebo jak moje serce chmurzy się na deszcz. Nie musisz mówić więcej, bo wszystko jasne jest... I don't want to have to go where you don't follow... - nie chcę iść tam, dokąd ty nie zmierzasz. I havee nothing, if I don't hav you... - nie mam nic, jeśli nie mam ciebie. W każdej mojej myśli widzę twoją twarz...
|
#992 | ||||
|
xoxo
|
Cytat:
![]() Cytat:
a drugi kradnę bo boski ![]() Cytat:
Fantastyczny !! Cytat:
bezczelnie kradnę ;D _________________________ _ Budzić się co dnia, widzieć w lustrze oczy w łzach... Powoli umieram, choć mój umysł działa bez najmniejszego opóźnienia. Powoli umieram, choć tak bardzo chcę żyć. Umieram, bo z dnia na dzień coraz bardziej boli mnie serce, a dusza ulatuje... Mimo iż pragnę abyś wrócił, to nie wiem czy przeżyłabym Twoją stratę po raz drugi. Miłość, nienawiść jest niczym wino, ludzie kochając płaczą i giną. Kobieta jest jak wódka- uzależnia, miesza w głowie i rzuca na kolana Najgorsze są te nasze marzenia, do których spełnienia potrzebna jest druga osoba.Bo ona nie zawsze będzie skłonna spełnić to marzenie. ON: Ona jest za młoda , nic nie wie o życiu. Nie ma 18lat , ani wyglądu. Nieważne znajde lepszą . ONA:Jejkuś tak bardzo mi na nim zależy. Zrobiła bym dla niego wszystko dosłownie! Zostawił ją . Odszedł. Wpadają na siebie po kilku latach . ON: O ja. Ale ona wyrosła. Teraz z niej niezła laska. No i dorosła. Zagadam . ONA:O nie ! Znów on. I jak się ślini. Może ma nadzieje ? Niepotrzebnie. Pare lat próbowałam o nim zapomnieć. Tylko że on jest jak tatuaż. Zawsze będziesz ze mną. W postaci blizny na sercu !!! Ogłaszam żałobę... Serce. Ja powiedziałam nie, moje ciało powiedziało tak. Jeszcze trochę i nawet gdy zakochamy się w niewłaściwej osobie, bez problemu będziemy mogli wcisnąć CTRL+Z i cofnąć wszystkie niewłaściwe ruchy. W końcu przychodzą takie chwile, kiedy nie można przestać się uśmiechać ![]() Prawdziwą miłością nie nazwę ryby z ością, nie znajdę jej w plecaku ani w starym rybaku. Gdy będę gotowa, przyjdzie znów nowa i piśnie z radością że życie jest miłością... teoretycznie wiem co to miłość, ale nic nie zastąpi praktyki. -nie oszczędzaj czasu, słów i serca na osobach, które kochasz. Bo nawet jeśli Miłość trwa wiecznie - to nie robi tego życie..
|
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
czasami tylko rzucę się jak małe dziecko
zarywając czołem o parapet, i nikt nie podejdzie, zgryźliwie nie dopowie 'wstawaj smarkaczu'. rzeczywistość jest teraz bajką. słodkim opakowaniem na gorzką czekoladę, malinowym sokiem dodawanym do mocnej herbaty. jestem rozkrwawiona w umyśle do granic możliwości. zawsze będę zakochana, zawsze będę płakać do herbaty widząc cię, twoje morze szczęść. szukasz wolności i tego czego nigdy nie miałeś, możesz biegać i ciągle leżeć na ulicy, możesz wyjść w każdej koszulce na ulice, bo jako jeden z niewielu naprawdę nie patrzysz na miny i naprawdę nie szukasz kogoś kto po tobie posprząta. liczyć twoje pieprzyki. na ciele, całym
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
klapka na oczy. istnieje tylko tu. tylko ty. tylko teraz.
czytam w tobie szeptem wszystkie uczucia. niezbyt gwałtownie. prawdziwie. a w chwilach niezręcznego milczenia odnajdujemy się na końcu języka. masz w sobie coś co sprawia, że chcę chodzić do miejsc gdzie 'przez przypadek' mogłabym cię spotkać. niebo jest tutaj. mam je w dłoni i nad głową. mogę trącać je łokciem, chwytać garściami. tylko proszę, pozostań. |
|
|
|
#995 |
|
Rozeznanie
|
a wtedy wzięłam do ręki Twój telefon.
mówiłam, że nie oddam. sam pozwoliłeś mi wejść w wiadomości. skrzynka odbiorcza : ]] zapytałam czy serio mogę ? powiedziałeś, że tak. weszłam. 6 z ostatnich dwóch dni od jakiegoś kolegi. i 5 sprzed miesiąca ode mnie. serce stanęło. jednak coś czujesz ... Chciała zaznać szczęścia, bo nie chciała być dłużej nieszczęśliwa. - Minęło pół roku, a Ty dalej zapluwasz się herbatą, gdy go widzisz. - Czas jest przeciwko mnie. - Po prostu nie chcesz o nim zapomnieć. - Problem w tym, że ja nie mam o czym zapominać. Nie łączyło nas nic oprócz paru przypadkowych rozmów, uśmiechów i dróg. Po prostu każde jego słowo wywarło zbyt duże piętno na życiorysie. Byle korektor i ruch zegarka w przód tego nie zmyje. - Nie chodzi o to, że go kocham. - A nie kochasz? - Oj, kocham. Jak cholera. ` oprócz błękitnego nieba nic mi dzisiaj nie potrzeba ` Przez chwile myślałem że będziesz moim szczęściem Odrobina nadziei zamknięta na zawsze .! Mówisz 'nie było źle' , ale to wspomnienia bolą.. |
|
|
|
#996 |
|
Raczkowanie
|
CukrowaPanna-no to musze Cię zaskoczyć opis znaleziony na necie w kij czasu temu i tak wypadło,że nie czytałam ostatnich kilku stron ; )
______________ Popatrz jak czas szybko ich zmienił, dzisiaj są już nie do poznania... Zależy mi.
|
#997 | |
|
Raczkowanie
|
Z innej bajki- dziękuję, zabrałam wszystkie! :ukłon:
Plotkaraaa- A zabieraj :P Im szybciej, tym lepiej, bo jeszcze inne dziewczyny Ci je ukradną :P hihi ;*** Cytat:
![]() Zamknąć oczy tak mocno, aż usłyszę trzask łamanych powiek.
Zobaczysz będę grzeszyć pychą! Guzik w kieszeni marynarki. Dziwny bo zielony, przytopiony. Teraz posiadający tylko trzy oczka. Z głębokiej kieszeni spoglądający na świat, nadal pięknie zielony po męsku zielony, dla kobiet jadeitowy.
|
|
#998 |
|
Zadomowienie
|
Jaki koniec wakacji ?! przede mną jeszcze cały miesiąc
ja nie wiem o co wam wogóle chodzi ![]() _________________________ ______ why can't u see u torture me? /nie widzisz, że mnie torturujesz?/ I think it's right to want someone for all your own . /myślę, że nie ma nic złego w tym, że chce się mieć kogoś na wyłączność./ hello there, the angel from my nightmare . /halo tam, aniele z mojego koszmaru ./ hear your voice of treason . /usłyszeć twój zdradliwy głos./
|
#999 |
|
Raczkowanie
|
Krzyknął tylko
-Bezczelna dziewczyno.! Jak to? - odpowiedziała - Po prostu tu stoję i czekam aż ktoś pokaże mi że świat jest coś wart! To grzech?
|
#1000 | |
|
xoxo
|
Cytat:
___________________ Złap moją dłoń i chodź. Razem znajdziemy lepszy dzień. Niektóre uczucia też mają termin ważności. Współczesna miłość... Bo łatwiej spędzić upojną noc, niż dzielić smutki przez całe życie... W jaskrawych butach iść, by gubić szarość dni. Słuchaj - przerwała mu roztrzęsiona - nie jestem meblem, z którego się rezygnuje, wyrzuca, a potem wstawia z powrotem, sprawdzając, czy pasuje do innego wnętrza. Jak ty traktujesz ludzi? Jak jakieś...zabawki! A ja nie pozwolę się tak traktować. - pomóż mi. - spojrzała na niego z nadzieją - jak? - sprawiłeś, że się w Tobie zakochałam... spraw, abym teraz to uczucie porzuciła... Nie chce być ideałem,ideały nie istnieją.A ja chcę istnieć.. .. spuścił wzrok,a jej piękne błękitne oczy wypełniły się łzami.Jego kłamstwo stało,się największym błędem w jego życiu. Zdradził,i zranił.
|
|
#1001 |
|
Rozeznanie
|
Tak , tak to ja..
![]() Powrocilam do Was, po krotkiej nieobecnosci..;* Widzialam tu Kochane Moje, ze mnie okradalyscie, az nie moge uwierzyc, ze jednak komus spodobaly sie moje opisy, jestem baardzo szczesliwa z tego powodu.. ![]() Dziekuje baardzo za roznego typu pochwaly, a przede wszystkim za pomoc w prosbie, nie bede Was wszystkie wymieniala, ale.. Wy wiecie o kogo chodzi..;** Powiedz, ile chwil zostało nam. Powiedz, za ile dni będę znowu sam. Nie zapomnij mnie mimo wszystkich łez. Ty nie wiesz, jak trudno pustym miastem iść Chcę wiedzieć więcej i choć nie będę z tobą to co znam nie wystarcza już mi. |
|
|
|
#1002 |
|
Przyczajenie
|
brak motywacji do dalszego kreowania przyszlosci...
:ja być niespodziankowa. Możesz być słodkim snem albo pięknym koszmarem. Którymkolwiek z nich jesteś nie chcę się obudzić 'optymistka z odchyłami na pesymistkę' czemu lustro widziane w telewizji nie pokazuje naszego odbicia? )
|
#1003 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje za pochwały
Kupiłam sobie nawet okulary, żeby potajemnie na Ciebie patrzeć. To nic, że zbliża się pochmurna jesień. Wypowiem Ci słowa, które sprawią że zajęczysz. Z bólu! Fascynacja Tobą mi przeszła tak szybko jak każdą wigilijną zabawką. W końcu od zawsze wiedziałam że św.Mikołaj nie istnieje. Tak jak teraz Ty dla mnie. Nie nadążasz za mną. bon włajaż! Dusza mi już wyschła. Serce chyba też. Pier.dolona tęsknota. Obiecałam samej sobie, że się zmienię. Dziwne... nie uwierzyłam. Kolejny sms.Nie od Ciebie. Na Twój widok dostaję jakiegoś delirium. I jakoś tak wyryłeś mi się w pamięci.Jakie to kure.wsko smutne. Przez Niego wróciłam nawet do obgryzania paznokci. Trudno. I tak przestałam lubić je malować...tak.przez niego. Moje sumienie przytyło o jakieś 20 kilo. Nie mam już zasad. Ciebie też już nie. Paliłam papierosa jednego za drugim. Tylko po to by dym aż szczypał w oczy i doprowadził do łez. W końcu nikt nie musi wiedzieć że płaczę
|
#1004 |
|
Raczkowanie
|
KaMa2704 - aaaa...!! Proszę Nas tu nie dobijać Moja Panno!
------------------------------------------------------------------------ Ten jęk to muzyka. Odległa, nieskończenie odległa. I słodka jak śliwka. ![]() -To piękno, gdy je się ujrzy, potrafi nawet zabić. Uśmiecha się cudnie. Aureola jej włosów płonie na czerwono. Wygląda jak anioł, a może jest aniołem. Klękam przed nią, składam dłonie jak do modlitwy. - Błagam cię, zaprowadź mnie tam, ja też chcę zobaczyć to piękno. - Czujesz się pusty - podsunęła. - Czujesz się sam. Samotny. Prawie przerażony, ale też silny, prawda? - Skąd...? - wytrzeszczył oczy. - Znam nazwę tego uczucia - odparła z łagodnym uśmiechem. - To wolność
|
#1005 |
|
Raczkowanie
|
caroline060 - ah... ;* tak, ale Ciebie tu brakuje! <3
![]() Kochanaa - do Ciebie i Twoich opisów również! ;* ![]() MyFranticIdeas - nie znikaj! ;* ![]() suve - <3KaMa2704 - taaaaaak, jasne, jeszcze miesiąc - nie wiem w którym miejscu! ;*Natychmiastowo proszę o wyparcie całego Ciebie z mojej głowy Mogę udowodnić, że bez tlenu da się jakoś żyć. Co prawda nie jest już tak cudownie, nie uśmiecham się co sekundę, czasem nawet w ogóle, nie odczuwam żadnych przyjemności, często siedzę w domu, więcej jem, staje się coraz mniej atrakcyjna, a przede wszystkim nie czuje w moich żyłach buzującej energii, czerpanej z miłości. Pomimo tak cholernego życia bez Ciebie, w którym każdego dnia zastanawiam się jaki w ogóle to wszystko ma sens, funkcjonuję. Co prawda ledwo, ale… oddycham. Coraz mniej jestem, jutro może być już nic Teraz, kiedy czuję Cię najbardziej, wpychasz nóż i odchodzisz… .. szkoła!
|
|
#1006 |
|
Raczkowanie
|
a ja też jeszcze miesiąc wakacji
![]() ![]() _______ I never needed you to question what I spend
I never ask for help I take care of myself I don’t why you think you got a hold on me I never needed you to be there everyday I am never beaten, broken not defeated /Nigdy nie potrzebowałam twoich pytań jak spędzam czas Nigdy nie prosiłam o pomoc Potrafię o siebie zadbać Nie wiem dlaczego myślisz ze masz nademną władze Nigdy nie potrzebowałam żebyś był tu codziennie nigdy nie przegrałam , złamana nie przegrana / I only wanted 2 see u laughing in the purple rain /Chciałem tylko zobaczyć Cie śmiejącą w purpurowym deszczu/ I never wanted to be your weekend lover /Nigdy nie chciałem być twoją miłością weekendu/ wleciała mi mucha do ucha i szepnęła w sekrecie : "Kochasz się mała w niewłaściwym facecie" Właśnie teraz, kiedy tak bardzo przyzwyczaiłam się do Twojej obecności znowu nasze uczucie stało się zakazane. Gdy każda chwila była wspólną zapomniałam, że wcześniej cicho łkając marzyłam o tym by było jak dawniej... Najbardziej boli mnie fakt,iż przestałam trzymac w garści każdą sekundę spędzoną z Tobą - pozwoliłam tym chwilom ześliznąc się z moich dłoni. Zrozumiałam, że każdą z nich powinnam ściskając mocno tulic do siebie. Może dzięki temu miałabym więcej siły... Teraz... Gdy Ciebie nie ma... |
|
|
|
#1007 |
|
Raczkowanie
|
caroline060 , dziękuję ;*
______ przypieprzyłam głową w rzeczywistość. przecież jestem tylko Twoja. zawsze znajdę czas by zatęsknić za Tobą , cholera! mówiłam Ci , że pada deszcz w moim sercu? dzięki za walkę i dzisiejszy sukces!
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
Miłość przenosi Cię ze świata dziecinnego do świata namiętności. Jak poznać gdzie jest granica? Liczę że serce mi to podpowie.
Rachel:Ludzie... Lotnisko... Ross... Nie sam... Jodi... Ramię wokół niej... Kolka... Chandler: Ona chyba usiłuje nam coś powiedzieć. Kiedy coś się zaczyna, zazwyczaj nie masz pojęcia, jak się skończy. "Przyjaźń łączy nas z tymi, z którymi znajdujemy wspólny język, ale prawdziwa przyjaźń to akceptacja tego, co nas różni." jak cos bylo to przepraszam .
|
#1009 |
|
Przyczajenie
|
gdzie się podziałaagatte <33 skarbie tęsknię za Twoimi opisami
![]() wracaj do nas i to już ! bez off : kochać nie nauczą Cię nawet na najwyższej uczelni . otuleni namiętnością czekamy na wschód słońca w moich myślach wszystko się może zdarzyć.. czasem wyobrażam sobie nawet, że mnie kochasz.. nie chcę być już twoim pocieszeniem , wiesz 5 minut z tobą mi już nie wystarcza.. dlaczego tylko ja kocham bycie sobą ? nic na siłę ! Edytowane przez cyanidee Czas edycji: 2009-08-31 o 23:40 |
|
|
|
#1010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jaa WRÓCIŁAMMM. ktos zauwazył, ze niie było ? chce, żeby ją kochał, żeby za nią latał, żeby dzwonił, przychodził pod dom, żeby robił sceny zazdrości i żeby chciał pójść za nią choćby do piekła. a ona będzie dla niego raz zła, a raz dobra. raz będzie mu się dawać, a raz odbierać... żeby zgłupiał do reszty, żeby nigdy, w żadnej chwili nie wiedział, czego po niej może się spodziewać. bo ją interesuje tylko gra. i walka. ma paru chętnych, ale oni się nie nadają. są za głupi. i za słabi. dają się wodzić za nos jak dzieciaki... dlatego chce żeby to był właśnie on.. _________________________ __________________ dziewczynyyy moje kochanee < 33 prosbe mam : a więcc.. chciałabym prosić o jakieś opisy o całowaniuu albo jakies takie w podobie do tego : -przepraszam pana, poczęstuje mnie pan sobą? ostatnio cos zle sie u mnie dzieje , hmm ![]() ![]() noo a z góry slicznie dziękuje za opisyyy
totalny mętlik. rozsypane puzzle, a ja nawet nie wiem, czy mam ochotę i siłę cokolwiek układać. ![]() ![]() Edytowane przez aisuru Czas edycji: 2009-08-31 o 23:41 |
|
|
|
|
#1011 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że nie zleci tak szybko ![]() _____________ na wspólne szczęście jest za późno...
kobieta mówi wiele rzeczy, ale w końcu i tak zrobi to, co dyktuje jej serce... czasami warto odejść. chowając łzy w kieszeniach.
|
|
#1012 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, że jest coś w Twoim uśmiechu, widzę to z wyglądu Twoich oczu Chciałbym usłyszeć Twój słodki głos, który przynosił mi tyle radości. wierze w nas. czas w coś uwierzyć uwielbiam takie dni. sam na sam z tobą. z twoim uśmiechem. takiego cię chcę. jak inaczej być może, skoro co dzień mam Cię w sercu i w głowie _________________________ ___ Cytat:
_______________________ nie, nic się nie stało. zabrakło tylko zielonej herbaty i Ciebie na dobranoc. jednak kiedy potrzebujesz rozmowy, wszyscy są wokół głusi ... łatwiej mi zasnąć kiedy myślę o Tobie... i o tamtych chwilach kiedy zanurzeni w sobie aż po brzegi... miłość po Tobie jest jak niezaleczona choroba...- już tak nie boli, opadła gorączka ale czasem nagły atak dusi do łez.
|
|
#1013 |
|
Rozeznanie
|
To znów ten dzień kiedy chcę, odwrócić się.
To znów ten dzień kiedy chcesz, odwrócić się. tam będę, tutaj czy gdzieś . . . Nieważne Życie jak w serialu. Najpierw "kocham". Później "odejdź" i "wróć, bo dostanę szału, bo Cię kocham, musimy walczyć" . . . Niech wszyscy wiedzą, że Cię kocham. Chcę z Tobą iść przez życie... Nieważne dokąd.. Życie wszystkim Nam jest dane i odebrane... Kocham Go i będę kochać. Tak bardzo potrzbuję Ciebie tutaj... jak najbliżej... Słowem i oddechem nigdy nie odchodź... "Przepraszam" już słyszałam... zero zmiany na lepsze. . . Po co tkwimy na tej wirującej kuli zwanej Ziemią ? Cukier ma słodki smak, lecz słodszy jesteś Ty. ![]() Dzień przechodzi w noc.. Dziś nie będę w domu sama, bo imprezę w planach mam ;d Kolejna noc i znów nie ma Ciebie tu, w kolejny dzień, brakuje Ciebie mi. Ludzie trzeba dać radę, czy jest źle czy wesoło Uwierz w nieznane, nie wszystko przegrane, w Twych dłoniach dziś cały mój świat. Mam nadzieję, że nic nie powtórzyłam. ![]() misia_TKA
MIŁOŚNICZKA : ŁKS-u. motocykli. aktorstwa. Cel: Zostać aktorką, posiadać motocykl i jeździć nim na mecze. "(...) Wtedy już się uparłem, to była ambicja... Jak mnie tam skur*syny nie chcą to ja się tam właśnie dostanę." K. Kieślowski. |
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Extremalna ; dziękuję Maleńka
![]() CukrowaPanna ; i Tobie też dziękuję xDJakJaCieLubiexD ; oj , Mycha Łatwo powiedzieć koniec, ale niełatwo przestać kochać .
Nie chcę więcej, Twoje serce do życia wystarczy .
|
|
#1015 |
|
Gość
|
I znów w galowym ubraniu, wszyscy wyruszają pod szkołe.
|
|
|
|
#1016 |
|
Zadomowienie
|
Wspomnienie Twojego radosnego uśmiechu rozjaśnia nawet najbardziej ponury dzień. Wciąż karmię się nadzieją, że któregoś dnia, w miejscu lepszym od tego, znów spotkamy się minimalny smutek i minimalny ból coś, co nie da się podzielić na pół. tak, to ja jestem tą sentymentalną idiotką, która oddałaby miliony za Twój uśmiech. ona jakby czekała, a on jakby miał to gdzieś. potrzebuję to wiedzieć, że mam czekać na Ciebie Ona miłość mu wyznała, był dla niej żywym obrazem. On ucieszony, że ma dla kogo żyć - zaczął o niej myśleć, nocami śnić "To niemożliwe" - mówi Rozum, "To lekkomyślne" - mówi Doświadczenie, "To może zranić" - mówi Duma, "Spróbujmy!" - mówi Marzenie... <3 Na brzegu rzeki, tylko tam mogłam wspominać jego najwspanialszy uśmiech, był najlepszy. a na deser proponuję lody z chmur, posypkę ze słońca i Twój uśmiech do kawy zaślubiny spojrzeń i eksplozja uśmiechu w tej samej sekundzie
|
#1017 |
|
Gość
|
Życze każdej niuni z tego wątku przemiłego roku szkolnego ..
![]() Czasami nawet cieszy mnie widok zwykłego jeża...
Choć mineły już prawie dwa tygodnie mam nadzieję, że Ty napiszesz.... zapytaj mnie raczej czego tu nie robię, by cię zwabić ku swej osobie. dziś wyjdziesz ze mną. to czas pijackich wzruszeń. nie chcę stracić twoich pocałunków, nie chce stracić twoich uśmiechów |
|
|
|
#1018 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
_________________________ _____ do widzenia mój prawie kochanku. do widzenia moje beznadziejne marzenie.. i nieważne już kto popełnił błąd ... to dobrze, że się wstydzisz. to znaczy, że tobie zależy. - dobrze, że nie wszyscy wiedzą, że powinni to tak odbierać. bezradność, bezczynność, pieprzyć przyszłość, pieprzyć wszystko.. ani różnica poglądów, ani różnica wieku, nic w ogóle nie może być powodem zerwania wielkiej miłości. nic, prócz jej braku.. już nigdy więcej nie będę płakać. no chyba że znów przyjdzie noc.
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Little Ballerina <3
BananowaBrazylijka- ciesze się, że się spodobały. ; ) ---------------------------- nie jest mi ciężko. noszę mniej rzeczy. więcej potrafię znieść. odszedł trzaskając przeciągiem. aż zabolało. powietrze zacina się pomiędzy nami. nie pościelę łóżka. wiem, że i tak się nie wyśpię. bez ciebie. cześć. ile jesteś w stanie dla mnie zrobić? |
|
|
|
#1020 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkim dziewczynom rozpoczynającym rok szkolny....serdecznie współczuję
![]() Miłość zaczęła wygasać. Ale nie mam zamiaru polowac na ogień. Możecie mi ją zabrać? Ta cholerna tęsknota łazi za mną cały dzień! -Dlaczego akurat on? -Bo on ma wyjątkowy rodzaj miłości. Nie znałam jeszcze takiego. Ten ból mi towarzyszy,gdziekolwiek sie udam. Ciężko się zmusić do uśmiechu. Wszystkie słowa zachowałam w sercu. Na później. Gra pełna emocjonalnych uczuć. Stałam godzinami w przeciągu, myśląc że może wiatr przewieje moje wątpliwości. I po tym wszystkim ukrywam się przed Tobą. Swoje uczucia też.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

ja nie wiem o co wam wogóle chodzi 

<3