|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: jak znaleźć siłe na walke z rakiem
To może dziś ktoś się podejmie napisania do administracji o przeniesienie na plotkowe ? By chociaż tym odciążyć Adrianę?
edit: o jest już przeniesione, super Z biurokracją zawsze są problemy, ale to się załatwi !A najważniejsza jest ta siła w Tobie i nas. Dzięki temu wszystko będzie dobrze.
Regeneracja ducha i ciała Uczę się żyć na nowo. Tym co tu i teraz. ![]() Edytowane przez milkNhoney Czas edycji: 2009-08-31 o 21:11 |
|
|
|
#1292 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyki, ukradłam jednej z Was podpis, mam nadzieję, że nie będziecie mieć mi tego za złe
madziu.a śledzę wątek od początku i trzymam kciuki, musi być dobrze jak już będzie nr konta, proponuję wrzucić na pierwszą stronę wątku, żeby nie zaginął- też chcę dorzucić pare groszy
migdałowy zapach ma i smak Edytowane przez kasia_1402 Czas edycji: 2009-08-31 o 21:15 |
|
|
|
#1293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
obejrzyj jakis fajny/ciekawy film na dobry sen, potulaj sie z mężem, odpocznij od zgiełku załatwień i trzymaj sie dzielnie, jak to masz w zwyczaju ![]() ps. brzydko tu, nie poodba mi sie, nie moge rozweselac Madzie moimi emotkami
|
|
|
|
|
#1294 |
|
Wtajemniczenie
|
oooo, super z tym przeniesieniem, bo wzrosła ogromnie oglądalność wątku
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- jedno pytanie madziu, do wpłat zagranicznych, potrzebny jest Swift/ Iban, podasz go również na stronie? Bez tego wizażanki mieszkające za granicą, a myślę, że jest ich trochę, nie mogą dokonać żadnej wpłaty.
|
#1295 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Witam jestem mężem Ady! Bardzo przepraszam, że korzystam z jej konta, ale naprawde nie mam czasu na zarejestrowanie się . Widzę że Ada nie ma za bardzo czasu aby sie teraz tutaj pojawić, więc raz ja ją wyrecze.
U nas dzisiaj od godzin popołudniowych mimo że wydawało się ze teraz to juz będzie troszeczkę z górki (jednak nie Mamy nadzieję że szybko sie wszystko pozytywnie rozpatrzy. Ada widzę że dziś ma już wszystkiego dosyć i od dawna zapowiada mi że dziś idzie spać o mega wczesnej porze, ale jak do tej pory jest "na nogach" i ciągle wisi na telefonie . Acha z tego co sie zorientowałem od osoby która pracuje własnie w banku pekao , to rzeczywiście dopiski z cudzysłowem nie są przyjmowane - system je odrzuca. Ja również chciałem podziękować w naszym wspólnym imieniu wszystkim zaangażowanym osobom za poświecony czas, nerwy,modlitwę i za samo to że watek nie został bez echa. Sam zresztą nie potrafię uwierzyć w to co sie dzieje na tym watku. W to bezinteresowne dobro ludzi. A to dla was wszystkich Konto zagraniczne również będzie
Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2009-08-31 o 21:33 |
|
|
|
#1296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
odpoczywaj i trzymaj się kobieto |
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, trochę naspamowałam w moich subskrypcjach, mam nadzieję że pomogło
|
#1298 | ||
|
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
To w końcu jak to jest?
|
||
|
|
|
#1299 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja również dzięki Wizażankom (głownie mOna01, pozdrawiam
) trafiłam na ten wątek. Ale to jest tak że wpłacać można od jutra??Madzia.a jesteś bardzo dzielną osobą! Dasz radę! |
|
|
|
#1300 |
|
Rozeznanie
|
Ech..mam nadzieje, że problemy "urzędnicze"to tymczasowa sprawa, szczerze mowiąc, chciałabym w to wierzyć
Jak np w PZU robią problemy, to idź do samej góry- do dyr jednostki albo cls- Ty albo Twój mąż- to niestety czasochłonne, i denerwujące- ale daje efekty może db pomysłem jest założenie konta na nk ? a propos firm ubezpieczeniowych- mają podobno fundacje i fundusze na cele charytatywne -proponuje napisać maile choćby z prośbą o dodatkowe ubezpieczenie na wyjazd dla Ciebie i męża... Jeżeli będziesz miała wzór plakatów to poproszę -będą rozłożone na UJ i AGH, w październiku, ale przeciez i wtedy kaska się przyda
|
|
#1301 |
|
Wtajemniczenie
|
Juuhuu 59 osób przegląda wątek
super że Lexie przeniosła na plotkowy
|
#1302 |
|
Podróżniczka
|
Madziu....pamietaj, ze sluze pomoca na miejscu we Wroclawiu... wiec jak bedzie taka potrzeba to smialo pisz do mnie
Ja pracuje w centrali duzej sieci hipermarketów. Jutro popytam w dziale reklamy osoby odpowiedzialne za tworzenie i dystrybucje gazetki czy istnieje mozliwosc umieszczenia tam apelu albo dodania plakatu....bo sama nie wiem czy oni na takie akcje ide...a jak nie to chociaz zgode na umieszczenie plakatu w centrali...bo ponad 500 osob tu pracuje i w marketach ( tez ich ponad setka jest) na jakis tablicach ogloszeniowych Teraz najwazniejszy dopisek. |
|
|
|
#1303 |
|
|
ide łyknąć coś przeciwbólowego i kłade się spać! Padam ze zmęczenia!
Dobranoc życze wszystkim wizażankom! To dzięki wam wierze, że dam rade uzbierać pieniązki na operacje i pokonam tą chorobę |
|
|
|
#1304 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam jeszcze 1 pomysł:
Pod wątkami są tzw "Tagi". Nie wiem dokładnie jak to działa, ale chyba ma to wpływ na wyświetlanie wątku w wyszukiwarce... Można by tam umieścić jakieś "chwytliwe" słowa, dzięki którym wątek ten będzie się częściej pojawiał w wyszukiwarce Tylko jakie słowa ![]() Jak na coś wpadniecie, to dodajcie *** Ja na razie dodałam słowa "jak" - bo jest to chyba najczęściej używane słowo w wyszukiwarce, oraz "rak". Widzę, że ilość tagów jest ograniczona... Jeśli wy nie będziecie mogły dodawać swoich tagów, a będziecie miały lepszy pomysł ode mnie, to napiszcie mi to na PW...
Od dawna nie korzystam z tego profilu na wizażu tylko z innego. Edytowane przez kasia083 Czas edycji: 2009-08-31 o 22:42 |
|
|
|
#1305 |
|
Zadomowienie
|
Chwilę mnie nie było przy komputerze a tu 3 strony nastukałyście
Cieszę się, że wątek przeżywa takie oblężenie - im więcej osób tu zajrzy tym lepiej ![]() Mam nadzieję, że sprawa z kontem szybko się wyjaśni i będzie można wpłacać pieniążki
|
#1306 |
|
Rozeznanie
|
Madziu.a - uruchomiłam swoje kontakty prasowe, mam nadzieję, że to coś pomoże.
Czekam na konto i na wzór plakatu. Ściskam ciepło!!! |
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edycja Jednak jest max 5 tagów na wątek, jeśli ktoś ma lepsze propozycje niż "operacja", "walka z rakiem" niech napisze PW, to zmienię. Edycja II Sprawdziłam w innym wątku i jest tam chyba z 10 tagów, więc dodawajcie, na użytkownika jest chyba max 2 jednak.
Edytowane przez Fresa Czas edycji: 2009-08-31 o 22:55 Powód: plus nowy tag |
|
|
|
|
#1308 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie udało mi się go jeszcze nigdzie odnaleźć. Podzielicie się ze mną informacją?
Edytowane przez cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 Czas edycji: 2009-08-31 o 22:58 |
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu nie piszę tu często, ale ciągle zaglądam. Czekam, aż się wyjaśni sprawa z kontem i też rozsyłam dalej. Dodałam "nowotwór" i "subkonto" Moje propozycje na tagi (może ktoś doda): fundacja, zasiłek, wypłata, tvn, uwaga, interwencja, instytut, chemioterapia, radioterapia, Durczok (jest kojarzony z nowotworem), Doda (jest chodliwa i padło, że ktoś do niej pisał), guz, kręgosłup, NFZ, koszt, kosztorys, leczenie, rehabilitacja, konsylium, diagnoza, ZUS, koncert charytatywny, akcja charytatywna, zbiórka pieniędzy, chrzęstniakomięsak, guz olbrzymiokomókowy, guz złośliwy. To są takie, które mi przyszły na myśl teraz i takie, których ja sama bym użyła szukając czegoś. Dodajcie też coś, jak Wam wpadnie. Dorzuciłam jeszcze kilka, jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy to dodam.
Edytowane przez martini. Czas edycji: 2009-08-31 o 23:20 |
|
|
|
|
#1310 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeżeli potrzebowalibyście kogoś na miejscu wygadanego i bezczelnego, żeby załatwiać trudne sprawy, gdy Wy już nie macie siły "walcie" do mnie śmiało na PW - mam trochę czasu w porannych godzinach do dyspozycji póki co - chętnie pomogę. Myślałam o firmach z regionu, które chciałyby zostać sponsorami, może czas kryzysowy nie jest najlepszy na takie prośby, ale może warto spróbować? Cały czas próbuję poprzez znajomych działać w redakcji TVN - jeśli tylko coś będzie wiadomo zaraz napiszę. Wszystko to, co Was spotkało ze strony lekarzy, urzędników, znieczulica fundacji, które mają bezinteresownie(!?) pomagac zasługuje na nagłośnienie. Ludzie lubią sensacje, a im więcej o historii Ady będzie się mówiło tym szybciej zbierzemy pieniądze. Musimy tylko wszyscy "wczuć" się w rolę profesjonalnego marketingowca - apeli o pomoc czy interwencję znane osoby i redakcje otrzymują mnóstwo, "zwykli" ludzie na maila też sporo - nie możemy pozwolic, żeby historia Ady była "jedną z kolejnych". Buziaki dla Was i wszystkich osób, które pomagają - serio przywracacie wiarę w ludzi ![]() <Przepraszam za nieco płaczliwy i patetyczny ton> |
|
|
|
|
#1311 |
|
Zadomowienie
|
Ktoś mógłby dodać jeszcze w Tagach słowa:
razem, siła, współpraca, zdrowie, życie, ciekawe, ważne, wizażanki, ... te ostatnie to są z tych słów, które mogą być często używane przy wyszukiwaniu różnych rzeczy...
Od dawna nie korzystam z tego profilu na wizażu tylko z innego. Edytowane przez kasia083 Czas edycji: 2009-08-31 o 23:50 |
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Probowalam dodac tagi. Niestety nie da sie juz ich dodac, maksymalna ilosc jest juz wpisana.
|
|
|
|
#1313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w takim razie wybierzmy te które prawdopodobnie są najczęściej wpisywane w wyszukiwarce
|
|
#1314 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny - muszę wiedzieć czy któraś z Was pisała do TVN - uwagi, kontakt24 lub Prosto z Polski i najwazniejsze dostała jakąś odpowiedz?
|
|
|
|
#1315 |
|
BAN stały
|
To wspaniałe ile wizażanek się angażuje i chce pomóc Madz.i/Adze
![]() Ja napisze tylko,że mam nadzieje że Ada nie będzie zla,ale założylam konto na naszej klasie http://nasza-klasa.pl/profile/27921966 bo tam dużo osób siedzi i a nóż widelec znajdzie się ktoś o dobrym sercu kto pomoże.I dostałam wiadomość od kogoś że cytuje: Witam , zakładam że to profil pomocowy dla tej pani , tak? Jeśli mogę zaproponować można zgłosić się o pomoc na www.podaruj-zycie.com.pl/ lub na www.ludzie-serca.pl są to grupy wsparcia które pomagają . Zapraszam Serdecznie . Takze trzymaj się mocno Madziu/Ado wizaż jest z Tobą. ![]() ---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- A jeszcze jedno jakby był plakat,to wkleje je na zdjęcie głowne. Profil na anszej klasie o pomocy dla Madzi/Ady http://nasza-klasa.pl/profile/27921966 ---------- Dopisano o 02:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- Znalazłam też takie coś: Promujemy inicjatywy społeczne, fundacje, stowarzyszenia - jeśli robisz coś dobrego i chcesz, żeby inni dowiedzieli się o tym, albo jeśli szukasz pomocy dla kogoś z Twoich bliskich - wypełnij nasz formularz: http://www.pomagam.info/kwestionariusz/ Więc jak wypełniamy?? Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-09-01 o 03:20 |
|
|
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba to tak jest w ogóle, że każdy może zmienić te tagi. Jak uważacie moje za mało chwytliwe, to wywalcie je i dajcie inne. Jeśli okaże się, że ja to tylko mogę zrobić, dajcie znać, zmienię je sama na inne.
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się, że jest tyle zainteresowanych osób
![]() myślę, że to z nk też jest dobrym pomysłem. Jednak chyba lepiej będzie, jeśli będzie to profil otwarty - wtedy każdy, kto zajrzy na str., będzie mógł zobaczyć zdj., dodać komentarz itp. ja już w swoim, koncie na nk, nawet w podpisie podałam adres bloga. i napisałam - Twoi znajomi też mogą potrzebować pomocy, myślę, że może to trafić do niektórych osób. Moja mama sama powiedziała, że wyśle razem ze mną pieniądze.
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a powinno byc widoczne! Ada,trzymaj sie,bo wszystkie jestesmy z Toba
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, dziś wieczorem zamierzam przeczytać cały wątek.
Póki co życzę Ci wiele siły i dużo dużo zdrowia. Ściskam i będę cię wspierać
|
#1320 |
|
Zadomowienie
|
Czy numer konta i ten dopisek, który obecnie jest na blogu jest tym docelowym? Bo jest tam taka notka na czerwono, że numer konta pojawi się jutro, ale nie mam pewności, kiedy notka była pisana. Można już wpłacac?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

super że Lexie przeniosła na plotkowy 

w takim razie wybierzmy te które prawdopodobnie są najczęściej wpisywane w wyszukiwarce