![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tanie wyjazdy ze sprawdzonymi biurami...Wizażanki łączmy się;)
a jakie kierunki w alfie sa najbardziej popularne i dobrze zorganizowane? bo mowie, roznie ludzie mowia i pisza i wlasciwie nie wiem?? a Ty sie na tym znasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i w tamtym roku także Tunezja schodziła.
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z Ewulinką. Alfa Star to niezłe biuro. Ale żeby było tanie to nie powiem. Firsty owszem -super były ale się skonczyły. Teraz zabijaja cenami ;-) Bułgarie maja dobra, Egipt, Tunezje,
I staraja sie - ostatnio nasi klienci którzy lecieli z Alfa do Egiptu mieli opóźniony wylot i Alfa w rekompensacie dała im wycieczke fakultatywna gratis. Pozdr Kalina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Polecam Selectours i UTC bylam z tymi dwoma biurami i wszytsko bylo w porzadku.
Natomiast pani w biurze ktore jest posrednikiem wielu innych biur, stanowczo w tym roku odradzala Triade, chwalila tez alfe a ja zarezerwowalam z kopernika i tez podobno ok ale to zobaczymy jak pojade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Wiekszość pań w agencjach turystycznych mając do wyboru ofertę Triady i innego biura, wybiera to inne. Tak na wszelki wypadek ;-)
My wcale nie mamy Triady w ofercie- co by nie kusiło cenami a potem problemy ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
witajcie,
ja mogę polecić biuro http://www.jettouristic.pl/ w tamtym roku byłam w Bitez Antic we wrześniu za 1000 zł ![]() ![]() a jeśli same chcesie zorganizwać wakacje to polecam przeloty easyjet z berlina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
A może był ktoś z Was na Krymie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chce jechać w tym roku na taką last minute, ale nie mam z kim. termin- koniec września ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
a co masz na mysli mowiac o tej ukrainskiej mentalnosci ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Tanio bezpiecznie na wakacje w maju, na poludnie.
Witam, chcemy z chlopakiem wybrac sie na wakacje pod koniec maja.
Myslelismy o poludniu lub wyspach Grecji, Turcji, CHorwacji, Maroko, Egipcie, poludniowych Wloszech. 2 tygodnie Poniewaz chlopak mieszka w Wiedniu a ja w Lodzi, pomyslalam ze z polskiego biura bedzie taniej. Jednak mam watpliwosci co do jakosci. Czy mozecie mi polecic jakies fajne biuro, wyciezki? Bierzemy pod uwage tylko samolot, dobre warunki hotelowe i bepieczenstwo oraz niska cene. dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tanio bezpiecznie na wakacje w maju, na poludnie.
ja polecam Itakę. testowałam w sierpniu Włochy. Tak jak piszą w katalogu tak właśnie działają. Na temat innych biur nie moge się wypowiedzieć bo na razie tylko to jedno sprawdziłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
![]()
W tym roku wybieram się z moim chłopakiem na wspólne wakacje, bardzo proszę o polecenie jakiegoś taniego, dobrego pensjonatu z aneksem kuchennym i łazienką.
Interesują mnie okolice naszego Bałtyku bądź góry-Sudety, Bieszczady, Tatry. Bardzo dziękuję za informacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Dot.: Tanie wakacje
Rónież szukam czegoś taniego na wakacje z chłopakiem, jestesmy studentami i nie śpimy na kasie a chcelibyśmy gdzies wyjechac na 4-5 dni głównie interesuje nas morze, warunki nie musza byc idealny(byle nie pole namiotowe)porsze po pomoc i z góry dziekie za każdą odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
my znaleźliśmy pokój w Łebie z łazienką, 75 zł za dobę za 2 osoby, kilometr do morza, na pw mogę dać namiary, ale nie wiem czy kobitka będzie miała jeszcze wolne terminy.
A kiedy dokładnie chcielibyście jechać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Up up
![]()
![]() |
#78 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
ja na TravelTeam.pl znalazlam wyjazd do Turcji, a dokladnie na Wybrzeze Egejskie za 859 zl, znajomi byli tam rok temu, byli bardzo zadowoleni, takze mam nadzieje, ze tez bede miala udane wakacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
`Mój wymiankowy ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287610 `Jeśli któraś z was ma ksiązke TORI SPELLING - "STORI TELLING" bardzo prosze wejdż w watek poniżej ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288532 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
![]()
Jeśli chcesz tanio wynająć apartament lub pokój w Grecji i miło spędzić tam urlop serdecznie zapraszmy do odwiedzenia naszej strony www.apartamentywgrecji.pl .
Wszelkie informacje możesz także uzyskać pisząc do mnie na gadu gadu- 7452330 lub wysyłając e-maila na kamila220@buziaczek.pl SERDECZNIE ZAPRASZAM! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
Dot.: tanie wakacje
a może Węgry? ktora z Was kochane była i ma namiary.
będę wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a jaki jest adres tej strony?? bo nie mogę znaleźć ??
![]() |
![]() |
#83 | |
BAN stały
|
Cytat:
oskar skarpa travel |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
http://maax.pl/offer_169_137.html Tania Hiszpania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
Ecco Holiday:
Jutro-Majorka -hotel 3* Gala z HB 1149 zł 3.09 Rodos z HB- 1049 zł hotel 3*
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
Z całą pewnością mogę polecić Agencję Turystyczną Zawadzkie - byłam z nimi w Gracji i w Hiszpanii i za każdym razem organizacja była super. Podróż mija szybko i przyjemnie, mają ustalone postoje w sprawdzonych miejscach. Współpracują z naprawdę fajnymi hotelami, a ceny które oferują są wg mnie bardzo atrakcyjne. I spokojnie można u nich wykupić wakacje 2 tygodnie przed wyjazdem (co jest ważne dla spontanicznych i niezdecydowanych)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My akurat na zmianie hotelu wyszliśmy bardzo dobrze, bo trafiliśmy na przeuroczych wlaścicieli, którzy dwoli się i troli, aby gościom było wygodnie, a ostatniego dnia pobytu poczęstowali nas alkoholem domowej roboty i wspólnie posiedzieliśmy w kawiarence na parterze ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
No tak, naprawdę dużo osób narzeka w internecie na BP Oskar.
Ja albo miałam szczęście albo organizacja biura w Grecji jest lepsza. Byłam w Paralii, nie mogę narzekać na wiele. Apartament schludny, autobus w porządku, ale było mało miejsca, wycieczki fakultatywne dobrze zorganizowane, pilot Krzysiek niezwykle sympatyczny i pomocny. W drogę powrotną miałam natomiast tak strasznych kierowców i pilotkę, że cały autokar był oburzony. Odpłaciliśmy się za to nieprzychylnymi opiniami w ankiecie i potem byli jeszcze gorsi. W tym roku byłam z Funclubem i bardziej mi się podobało z nimi. Autokar był nowocześniejszy, poza tym bardziej się starano, żeby nam umilić pobyt. Jeden z kierowców był jednocześnie pilotem, ale wszyscy byli mili, pomocni i pomimo zmęczenia, z poczuciem humoru. Na apartament także nie mogę narzekać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Byłam dwukrotnie na wakacjach z biurem podróży Oskar i złego słowa nie powiem.
Fakt-jeśli ktoś za małe pieniądze pragnie wakacji na poziomie de lux to nie tędy droga... Co więcej uważam, że nie zawsze warto kierować się opinią internnautów. Pracuje w biurze podróży jako agent tuystycZNY i jeszcze żaden z klientów których wysłałam za pośrednictwem Oskara nie miał zastrzeżeń. A w te wakacje było to około 10 imprez. Z moich obserwacji wynika, iż na forum swoją opinię dużo częściej wyrazi osoba, która ma coś do zarzucenia i chce podzielić się tą informacją z całym światem, a nie ta która szczęśliwie i bezproblemowo spędzi wakacje. Jednakże w żaden sposób nie bronię tego biura, bo zapewne tak jak wszyscy mają swoje wpadki.
![]() |
#90 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() (mówię tutaj akurat o miejscowości Hajduszoboszlo, nie wiem jak to wygląda gdzie indziej) Wiem, że post dość stary, ale może informacja się przyda ![]() Polecam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.