|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Witam was dziewczyny. Piekny dzien sie u nas zapowiada
Jeszcze tylko 11 dni.
|
|
|
|
|
#3512 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 częć XIII
hej dziewczyny- przyszłam się poskarżyć bo nie znalazłam butów do suknii to raz
(byłam tam gdzie Anika mówiła okazało się że moja noga wchodzi tylko do 35 a takie były tylko jedne na 8 cm szpilce....buuu) dzisiaj szukania część II mam nadzieje żę je nareszcie znajdęPo drugie do wczoraj mieliśmy potwierdzenia i nas olano-nie zadzwonił NIKT!! ludzie są niepoważni... Po trzecie wyczytałam na jakimś forum że niby mój zespół zmienił skład i sie mega wkurzyłam (niby pisały o tym 2 konta dopiero co założone z tego samego IP!! i smarowały na mój zespół ) no ale dzisiaj będę dzwonić do nich i zapytam czy to prawda bo ja żadnej zmiany nie chcę!!na ich stronie nic nie ma o zmianach w zespole. Same kłopoty
|
|
|
|
|
#3513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale ten czas zasuwa prawda?? Tyle czekania na 1 dzień a tu fru i po sprawie ![]() Też nie rozumiem, mojej mamy.... tym bardziej że za suknię w 100% płacę sama. Uważa że mogłabym ok 2-2,3 tys odzyskać i dołożyc sobie do podróży poślubnej, ale na podróż to mamy kasę z oczepin.. Trudno, chyba ją zostawię
|
|
|
#3514 |
|
Zadomowienie
|
Kobietki które były w Konopiskach napiszcie mi proszę czy są tam białe buty ślubne i co można jeszcze tam kupić bo Tż się namyśla czy tam pojechać
muszę mieć jakieś argumenty i jeszcze czy to jakies centrum handlowe tam jest czy targ i w jakie dni.za wyjaśnienia już teraz pięknie dziękuję
|
|
|
|
|
#3515 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do butków, uwierz mi-ja musialam jechac do pobliskiego miasta, bo u nas tez nic na mnie nie bylo
|
|||||
|
|
|
|
#3516 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
<stokrotka20201@wp.pl> |
|
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chcę też chcę anna.k80@o2.pl
sang ja butów męskich tam widziała od groma ale damskich to tyle co kot napłakał i to jest tak coś na małe domki blaszane poustawiane w rzędach jeden przes sciane z drugim i w kazdym cos jest czesc jest z damską czesc jest z męską odzieżą i te domki stoją na takim olbrzymim placu i jest duzo alejek idzie sie pogubić a w tym forum byłas? przejdz sie jeszcze do mojego salonu gdzie mam suknie Anna na zwycięstwa tez tam maja buty tylko chyba drogie w ryłko tez widziałam buty białe do slubu tylk skórkowe a ja sie uparłam na satynowe i znalazlam
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Mixy się do was wysylaja.
Jeszcze raz dziekuje. Dzis ledwo chodze po plenerze ![]() Ale fotograf mowi ze jest mega zadowolony, a jak on jest to znaczy ze fotki beda suprasne
|
|
|
|
|
#3519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja mam piosenke Bernadety Kowalskiej "kochani moi rodzice" |
|
|
|
|
|
#3520 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje Kliwuś za mixa
|
|
#3521 |
|
Wtajemniczenie
|
mallenstwo a czemu Ty masz ślub w piątek?
|
|
|
|
|
#3522 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny doradzcie mi. Na poprawiny bede sobie robiła sama makijaz. Sukienke mam koloru ivory ze srebrnymi dodatkami, mam ciemno brazowe oczy i włosy, czarna oprawe oczu. W jakich kolorach makijaz by pasował?
|
|
|
|
|
#3523 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny tragedia z tą zmianą składu to prawda- popłakałam się z nerwów i bezsilności ślub niedługo a ja dostanę nie wiadomo co bo nowego składu nie słyszałam, ma mi menager zespołu napisać gdzie grają teraz żebyśmy ich posłuchali...nie mam już siły do tego, mam dość
|
|
|
|
|
#3524 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki!
Nie wiem czy mnie któaś pamieta, bo udzielałam się sporo na początku, ale potem znalazłam prace i nie mam w domu neta i tak jakoś nie dawałam rady, chociaż staram się być na bieżąco Gratuluje wszystkim mężatkom i łącze się w "bólu" z tymi, co dopiero ślubują U nas wszystko prawie gotowe, zostało nam kilka mniejszych spraw do załatwienia,a le nie cieszę się przedwcześnie, bo z reguły się okazuje, że te drobnostki potrafią być bardzo upierdliwe...Mój stres osiagnął poziom wysoki, bo od 2 tygodni, kibelek to jedno z częściej odwiedzanych miejsc, a ilość włosów jaką gubię i pryszcze, których normalnie nie mam po prostu mnie dobijają A jak u was? Macie coś takiego, że przygotowujecie to wszystko, ale czujecie się tak, jakby to było dla kogoś? ja tak właśnie mam Fakt, że za 11 dni zostanę Panią N. jeszce do mnie doszedł Po wszytskim jedziemy w podróż poslubną na Dominikane <JUPI>Kliwuś, Ty powinnaś mnie pamietać podeślesz mi tego miksa na mejla agnusek85@gmail.com
|
|
#3525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i zadzwoniłam do menegera ale nic mu nie powiedziałam że wiem że ona już nie śpiewa, tylko zapytałam czy gdzieś grają może teraz żebyśmy ich posłuchali jeszcze a on na to że narazie nie graja nigdzie bo robią sobie waracje, ja na to ok i pytam czy skład zespołu sie nie zmienił, a on że nic sie nie zmieniło i wszystko jest tak jak było, to sie pożegnałam i odłożyłam słuchawke. masakra jakaś kolo mnie okłamałI co ja mam teraz zrobić?? ![]() |
|
|
|
|
|
#3526 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3527 | |
|
Zadomowienie
|
Cześc dziewczyny!
india83 - extra suknia!!! i kwiatek super będzie pasował! sas - piękna relacja !Gucia0987 liliputek - na moim parapecie od miesiąca stoją buty - pogoda będzie!!! na nasz dzień! (ja też nie mam bolerka ani nic w tym stulu)groszek - już miesiąc?!!!!!!!1 rany jak ten czas leci! san_g a z jakiego miasta jesteś? nie wiem jakich butów szukasz, ale pochodz po normalnych sklepach - ja tak zrobiłam. w konopiskach są jakieś tam buty damskie, ale nie zbyt wiele (chociaż byłam blisko kupienia jednej pary, ale pięta mi wyskakiwała). a konopiska to racej jedna długa ulica (z odnogami) wzdłuż których stoją "budki - sklepy" http://www.konopiska.com.pl/ kliwia - prześlesz mi też tą piosenkę? ciasteczko6@op.pl dziękuję! ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
oj też tak mam... też tak mam - nie czuje wcale że to mój ślub... masakra jakaś. i bardzo Ci zazdroszcze podróży poślubnej - ja o niej moge tylko pomarzyć - może uda nam się w październiku wyskoczyć.... bo po naszym ślubie, mamy kolejne dwa wesela, tydzień po tygodzniu .
|
|
|
|
|
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3529 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej kochane
Cytat:
i dziekuje![]() Cytat:
i do tego tzeus jeszcze nie pracuje ..na razie konczy remont u mojej babci i bedzie cos szukal...a ja zaczynam prawko od czwartku i studia za 3 tyg wiec kasa bedzie potrzebna hhh mam nadzieje, ze sie nie zalame z ta praca![]() wogole mam jakiegos dola..ludzie sa tacy dziwni i czasem nie sposob ich zrozumiec niestety
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||
|
|
|
|
#3530 |
|
Przyczajenie
|
Mamy w piątek bo mieliśmy mały problem ze znalezieniem sali na sobotę. Jak już zarezerwowaliśmy na piątek to akurat dogadalismy wspólnych znajomych zespół, kamerzysta i fotograf
więc też fajnie jak się znają. Jak już to było to okazało się że 19 września w sobotę mają ślub znajomi z naszego wspólnego towarzystwa więc na dobre wyszło bo znajomi pobawią się u nas i u nich i nie musza wybierać
|
|
#3531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tez czasem odstawala, w zaleznosci od tego jak stanelam, ale sie tym tez nie przejmuje. A napisalam, ze to dekolt w serce, bo na srodku ma wciecie. A z tego co zauwazylam, to wielu kiecach z takim wcieciem suknia na gorze czesto potrafi odstawac w zaleznosci jak PM stanie. Cytat:
Ja troche zazdroszcze PM-kom, ktore slubowaly po mnie lub w dniu tym samym co ja a juz maja fotki od fotografa. Ja na swoje jeszcze musze czekac... Bo na te od gosci to chyba sie wogole nie doczekamy... Ale za to ekspresowo dostalismy zapowiedz naszego filmu od kamerzysty. Takze czesto go sobie wlaczamy i z TZ ogladamy. Na caly film tez niestety musimy czekac...
|
|
|
#3532 |
|
Przyczajenie
|
Justyna33333 czy możesz mi przesłać na mallec@o2.pl swój mix
Dzieki
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3534 |
|
Przyczajenie
|
Niestety niee
![]() Najmniejsza i najstarsza z towarzystwa byłam i wołali maleństwo albo mallec i tak wyszedl meil.
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3536 |
|
Przyczajenie
|
A Ty masz Mallec na nazwisko??
![]() Fajnie ![]() Date ślubu też masz 18 września ja mam w tym roku a Ty w przyszłym
|
|
#3537 |
|
Wtajemniczenie
|
Liliputek, Moniqac, cieszę się, ze w swoim stresie nie jestem sama
W końcu, nikt tak nie zrozumie Panny Młodej jak druga Panna Młoda To jest ostatnio moje motto przewodnie Moja Mama się dziwi, ze się stresuje, bo przecież nie ma czym ![]() Dziewczyny, jeśli któraś dostała nagranie od Kliwy, to podeślicie mi, proszę agnusek85@gmail.com
|
|
#3538 |
|
Zadomowienie
|
kliwia - możesz podesłać mix'a? ciasteczko6@op.pl
Dzięki! No tak.... teraz zadam Wam dwa bardzo ważne pytania :1. Co robicie/robiliście podczas ślubu z pierścionkiem zaręczynowym ?2. Uwaga, uwaga ... czy któraś z Was ma może przebieg mszy po angielsku? będę miała kilku zagranicznych gości weselnych i miłoby było gdybym im zrobiła takie książeczki z pełnym przebiegem, tekstem itp.Nie miała baba kłopotu. Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2009-09-01 o 13:42 |
|
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
Mallenstwo,
ja Ci wysle z domu ale niestety mam tylko wersje taka poucinana czyli same fragmenty bo nam je łączyl dj na zywo dopiero ale i tak brzmi to niezle tak puszczane razemj
|
|
#3540 |
|
Przyczajenie
|
Oki, Będe czekać
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

Jeszcze tylko 11 dni.

(byłam tam gdzie Anika mówiła okazało się że moja noga wchodzi tylko do 35 a takie były tylko jedne na 8 cm szpilce....buuu) dzisiaj szukania część II mam nadzieje żę je nareszcie znajdę

Dzisiaj miesiąc jak już jestem mężatką!!!Ehhhhh... Podczytuję Was troszeczkę, ale nie mam zbyt wiele czasu na pisanie ....
A co do butków, uwierz mi-ja musialam jechac do pobliskiego miasta, bo u nas tez nic na mnie nie bylo

U nas wszystko prawie gotowe, zostało nam kilka mniejszych spraw do załatwienia,a le nie cieszę się przedwcześnie, bo z reguły się okazuje, że te drobnostki potrafią być bardzo upierdliwe...Mój stres osiagnął poziom wysoki, bo od 2 tygodni, kibelek to jedno z częściej odwiedzanych miejsc, a ilość włosów jaką gubię i pryszcze, których normalnie nie mam po prostu mnie dobijają