Wirtualne przyjaciółki cz.III - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-31, 22:51   #1411
wwweeerka
Zakorzenienie

Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III

Kochane ja juz iciekam spac bo jutro na zakupy czarnulce cos wreszcie uszyli to moze i mi
A wiecie ja tez kiedys mialam lacine bez sensu przedmiot nie lubilam go

Dobranoc kochane

wwweeerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 07:02   #1412
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kat123 Pokaż wiadomość
myjesz buzię zwykłym mydłem? nie lepiej jakimś żelem do twarzy? Rynek jest obfity w różne specyfiki do mycia twarzy -jak masz przesuszoną to kup sobie jakis nawilzający-oczyszczający (np. Lirene)

mi też wypadają włosy do tego rozdwajają mi sie pazurki -więc przyczyna zapewne jest jedna. Biore juz chyba 3 miesiąc belisse, ale nie zauwazyłam jakos mega poprawy już zaczełam się zastanawiac czy to aby nie od tabsów nawet znalazłam jakąś alternatywę dla nich, ale muszę czekać by zobaczyc jak z funduszami będzie w październiku
przypomniałaś mi bym poczytała co jeszcze powoduje wypadanie włosów i rozdwajanie paznokci
aczkolwiek... muszę policzyc jednego dnia ile wypadnie -człowiekowi podobno bez szkody może wypaść 100 dziennie dopiero jak wypada więcej powinno się martwic -ale ile w tym prawdy nie wiem
Tak myję twarz mydłem, nie stać mnie na kupowanie żeli, zwłasza, że już kiedyś kupiłam za 15 zł i się okazało, że mi nie pasuje i poszedł do śmieci. Myłam już twarz mydłem, Dove, Nivea, Palmolive itp.

Włosów mi wypada nie dużo, czasami liczę po kąpieli i jest tego ok.50 z tego większość z grzywki, którą dziennie myję, suszę i prostuję.
Brałam skrzypovitę i na paznokcie bardzo mi pomogła, paznokcie zrobiły się mocne, nie rozdwajają się, nie łamią; na włosach nie widziałam różnicy.
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 07:30   #1413
nafiyqa
Zakorzenienie

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;14015805]Tak myję twarz mydłem, nie stać mnie na kupowanie żeli, zwłasza, że już kiedyś kupiłam za 15 zł i się okazało, że mi nie pasuje i poszedł do śmieci. Myłam już twarz mydłem, Dove, Nivea, Palmolive itp.

Włosów mi wypada nie dużo, czasami liczę po kąpieli i jest tego ok.50 z tego większość z grzywki, którą dziennie myję, suszę i prostuję.
Brałam skrzypovitę i na paznokcie bardzo mi pomogła, paznokcie zrobiły się mocne, nie rozdwajają się, nie łamią; na włosach nie widziałam różnicy.[/QUOTE]
karolka, niektore zele nie sa wcale takie drogie, jest cala masa, np. z Ziaji, ktore kosztuja niewiele ponad 5 zl. Moim zdaniem mycie buzi mydlem to zbyt wielkie ryzyko. Slyszalam o takich osobach, ale z tego co wiem, to uzywaja one nie takich zwyklych drogeryjnych mydelek, tylko tych o niebo drozszych.

A tak poza tym to witam i zycze milego dnia!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 07:56   #1414
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
Wiecie co ;/ jak nie znosze facetow!!!!!
Chodzi o to ze mialam kumpla no dobrego, a tearz nagle cos mu sie odwidzialo i juz nie mamy takich kontaktow jak kiedys. Powtarza sie kurcze sytuacja ....kiedys juz tez tak mialam....ehhh znalazl sobie kogos i ja juz na bok..no ale kurcze ja tez mam kogos a jakos umiem pogodzic wszystko ze soba ;/ czemu ludzie sa tacy porabani ?
Ja TŻ poprosiłam aby zerwal kontakty z "przyjaciólkami" bo to dzialało mi na nerwy, ale ja bardzo zazdrosna jestem, więc to może mnie tłumaczyć. Za porabaną się nie uważam
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
U nas faktycznie jesli chodzi o hlp to panuje ewidentne zacofanie, mam wrazenie, ze wszystko idzie zbyt wolno i ze nigdy nie skonczymy tej przekletej literatury.
Gramatyka historyczna to wlasnie slynny diachron, wspominalam, ze mam z niego egzamin za kilka dni Przedmiot faktycznie ciezki, podobno scs rzeczywiscie wiele ulatwia, ale teraz moge sobie tylko gdybac - nigdy sie nie dowiem
Z tego co pamietam, to na drugim roku wcale nie bylo latwiej jesli chodzi o liczbe godzin..Za to teraz, na trzecim mam miec podobno tylko przez 2 dni zajecia, a potem laaabaaa Ciekawe tylko ile z tego okaze sie prawda..

Ach, nie wspomnialam jeszcze, ze pogodzilam sie z TZtem Tzn przyjechal wczoraj bez zapowiedzi, zrobil mi ogromna niespodzianke i przy tym powiedzial, ze potrzebowal tych dwoch dni rozlaki, zeby cos zrozumiec...
Ciesze sie, ze juz po wszystkim
oj ja bym chciała miec wolny piatek lub poniedziałek... Miałam przez pierwszy semestr, a potem, że nam wrzucili o 100 h więcej to nam wolne zabrali Może teraz znów coś wrzucą... Ja gramy hist jeszcze nie miałam, ale już się boję
a na trzecim pewnie mało z tego względu, że licencjat trzeba naskrobać -nam też wolnego dużo obiecuja na 3 roku

miło, że się pogodziłaś z TŻ
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;14015805]Tak myję twarz mydłem, nie stać mnie na kupowanie żeli, zwłasza, że już kiedyś kupiłam za 15 zł i się okazało, że mi nie pasuje i poszedł do śmieci. Myłam już twarz mydłem, Dove, Nivea, Palmolive itp.

Brałam skrzypovitę i na paznokcie bardzo mi pomogła, paznokcie zrobiły się mocne, nie rozdwajają się, nie łamią; na włosach nie widziałam różnicy.[/QUOTE]

to kup sobie chociaż specjalne mydło do twarzy, bo w iweku 30 lat będziesz miała zmarszczki poza tym tak jak mówiła nafiyqa są i tańsze żele

Aparatka od 11.10.2014 (góra).
Dół od 11.04.2015.
kat123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 08:32   #1415
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:
karolka, niektore zele nie sa wcale takie drogie, jest cala masa, np. z Ziaji, ktore kosztuja niewiele ponad 5 zl. Moim zdaniem mycie buzi mydlem to zbyt wielkie ryzyko. Slyszalam o takich osobach, ale z tego co wiem, to uzywaja one nie takich zwyklych drogeryjnych mydelek, tylko tych o niebo drozszych.

A tak poza tym to witam i zycze milego dnia!
Zastanowie się nad tym z Zaji jeśli jest nie drogi, ale to dopiero po 10 września. Myślałam też nad takim mydełkiem antybakteryjnym z polskiej firmy, kosztuje 6zł.
Dziękuję

kat123 pomyśle nad tym.

A teraz lece szykować się na rozpoczęcie roku
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 09:11   #1416
kat123
Zakorzenienie

a ja już po pierwszym dniu w szkole jutro mam 3 h hospitacji od 7:45 i wreszcie zwiedziłam pokój nauczycielski w mojej podstawówce -jak byłam mała to zawsze chciałam tam wejść

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-09-01, 09:13   #1417
201701300931
Konto usunięte

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;14016580]Zastanowie się nad tym z Zaji jeśli jest nie drogi, ale to dopiero po 10 września. Myślałam też nad takim mydełkiem antybakteryjnym z polskiej firmy, kosztuje 6zł.
Dziękuję[/QUOTE]

No ja właśnie Ziaji używam i jestem mega zadowolona. Nie chcę przepłacać dwa razy, jak ten żel mi służy bardzo dobrze Według mnie warto go kupić... Ja miałam kiedyś z serii TinTin (czy coś takiego), teraz mam oliwkowy i ten według mnie jest o niebo lepszy, tamten to była jedna wielka tragedia...

Właściciel miał przyjść o 11 wymienić nam kran w zlewie i oczywiście przyszedł o 9. Na szczęście współlokator siedzi z nim w tej kuchni. Ja tylko szybko śniadanie zrobiłam, bo umierałam z głodu, i znowu się w pokoju zamknęłam
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-01, 09:22   #1418
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja TŻ poprosiłam aby zerwal kontakty z "przyjaciólkami" bo to dzialało mi na nerwy, ale ja bardzo zazdrosna jestem, więc to może mnie tłumaczyć. Za porabaną się nie uważam

oj ja bym chciała miec wolny piatek lub poniedziałek... Miałam przez pierwszy semestr, a potem, że nam wrzucili o 100 h więcej to nam wolne zabrali Może teraz znów coś wrzucą... Ja gramy hist jeszcze nie miałam, ale już się boję
a na trzecim pewnie mało z tego względu, że licencjat trzeba naskrobać -nam też wolnego dużo obiecuja na 3 roku

miło, że się pogodziłaś z TŻ
Hmm ja nie uwazam, zeby takie zrywanie znajomosci TZta z kolezankami bylo zdrowe dla zwiazku. Wiadomo, lepiej dla nas, zeby to nie byla jakas gleboka zazylosc, ale po co sie tak ograniczac? Jak sie zbyt bardzo wezmie faceta "na smycz", to ucieknie szybciej niz mozna sie spodziewac...

Ja na studiach wg planu nie powinnam miec zadnego dnia wolnego. Ale kombinowalam, zamienialam sie grupami i udalo sie miec wolne poniedzialki

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;14016580]Zastanowie się nad tym z Zaji jeśli jest nie drogi, ale to dopiero po 10 września. Myślałam też nad takim mydełkiem antybakteryjnym z polskiej firmy, kosztuje 6zł.
Dziękuję

kat123 pomyśle nad tym.

A teraz lece szykować się na rozpoczęcie roku[/QUOTE]
Nie wiem jakie mydlo masz na mysli, ale jesli chodzi Ci o siarkowe, to zdecydowanie odradzam. Uzywalam go jakis czas, ale strasznie przesuszylo mi cere, zaczela sie luszczyc i potrzebowala naprawde mocnego kremu nawilzajacego.

Stary 2009-09-01, 09:27   #1419
czarnulkax
Zakorzenienie

Cześć

Weruś dla mnie uszyli, to i pewnie Ty coś znajdziesz Daj znać, jak wrócisz, jak Ci poszło buszowanie po sklepach

Karolka powodzenia w szkole, choć i tak dziś to będzie tylko rozpoczęcie, jutro się zacznie siedzenie

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

A ja uciekam do książek!

♥♥♥
Narzeczonka
czarnulkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 09:33   #1420
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm ja nie uwazam, zeby takie zrywanie znajomosci TZta z kolezankami bylo zdrowe dla zwiazku. Wiadomo, lepiej dla nas, zeby to nie byla jakas gleboka zazylosc, ale po co sie tak ograniczac? Jak sie zbyt bardzo wezmie faceta "na smycz", to ucieknie szybciej niz mozna sie spodziewac...

Ja na studiach wg planu nie powinnam miec zadnego dnia wolnego. Ale kombinowalam, zamienialam sie grupami i udalo sie miec wolne poniedzialki
Hahaha tu się nie zgodzę. Mój kochany jest ze mną już prawie 3 lata jak to ujęłaś "na smyczy" i ani mu w głowie uciekanie.
Tak jak Kat ograniczyłam jego znajomości z "przyjaciółkam" i wcale mu ich nie brakuje...
Nie rozumiem po co od razu uogólniać i wrzucać wszystkich facetów do jednego wora, są tacy, którym wystarczy jedyna kobieta i kumple.
Cytat:
Nie wiem jakie mydlo masz na mysli, ale jesli chodzi Ci o siarkowe, to zdecydowanie odradzam. Uzywalam go jakis czas, ale strasznie przesuszylo mi cere, zaczela sie luszczyc i potrzebowala naprawde mocnego kremu nawilzajacego.
A ja sądzę, że mydełkiem można myć buzie, ale nie takim zwykłym drogeryjnym. Mi nawet pani dermatolog zaleciła specjalne z apteki, takie 100% natury. W tamtym roku przywiozłam sobie też z Turcji, ręcznie wyrabiane, oliwkowe, które właśnie leczy problemy skórne.
A co do drogeryjnych żeli to jestem nastawiona raczej na nie, bo dużo chemii w nich jest niestety.
Dużo dobrych opinii mają olejki myjące z BU
http://www.biochemiaurody.com/sklep/o-oilcleanser.html
I sama natura.
Stary 2009-09-01, 09:36   #1421
kat123
Zakorzenienie

Cytat:

hmm... ja z TŻ jestem ponad dwa lata i nikt nie ucieka -wiadomo, każdy jest inny i każdy podchodzi do związków inaczej. Ale ja i TŻ mamy identyczne poglądy na związki więc nie sądze by ktoś uciekał jest mi dobrze i jemu pewnie też Bo my oboje unikamy przyjaźni z płcią przeciwną -ja to nawet nie wierzę w przyjaźń między kobietą a mężczyzna -TŻ tez zresztą.

u nas nie pozwalają zmieniać grup pilnuja odgórnych list niestety... a nawet jak to układają plan tak, że nie idzie zmieniać, bo np. grama była tylko w poniedziałki, teoria we wtrorki, lingwistyka tylko w srody itd... a dodatkowe tylko w piatki. Więc byłam zablokowana ale ciągle się łudze, że ten semestr będzie lepszy pod względem godzin

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-09-01, 09:42   #1422
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Hahaha tu się nie zgodzę. Mój kochany jest ze mną już prawie 3 lata jak to ujęłaś "na smyczy" i ani mu w głowie uciekanie.
Tak jak Kat ograniczyłam jego znajomości z "przyjaciółkam" i wcale mu ich nie brakuje...
Nie rozumiem po co od razu uogólniać i wrzucać wszystkich facetów do jednego wora, są tacy, którym wystarczy jedyna kobieta i kumple.

A ja sądzę, że mydełkiem można myć buzie, ale nie takim zwykłym drogeryjnym. Mi nawet pani dermatolog zaleciła specjalne z apteki, takie 100% natury. W tamtym roku przywiozłam sobie też z Turcji, ręcznie wyrabiane, oliwkowe, które właśnie leczy problemy skórne.
A co do drogeryjnych żeli to jestem nastawiona raczej na nie, bo dużo chemii w nich jest niestety.
Dużo dobrych opinii mają olejki myjące z BU
http://www.biochemiaurody.com/sklep/o-oilcleanser.html
I sama natura.
Wcale nie uogolniam, przeciez to oczywiste, ze facet facetowi nierowny i tu nie ma co dyskutowac. Chyba sie nie zrozumialysmy, bo ja mialam na mysli sytuacje, w ktorej czy to dziewczyna, czy chlopak wczesniej mieli cala mase znajomych roznych plci, a dla swojej drugiej polowki zerwali z nimi znajomosc. Takie "trzymanie na smyczy" jest zdradliwe, bo wczesniej czy pozniej dojdzie do rozstania. Wiadomo - w zwiazku trzeba liczyc sie z uczuciami drugiej osoby, ale nie mozna zadac radykalnej zmiany zycia i przyzwyczajen. Inna jest tez sytuacja, gdy facet tak, jak piszesz nie potrzebuje kolezanek, a dziewczyna nie chce miec zadnych kolegow. Osobiscie nie wyobrazam sobie takiej sytuacji we wlasnym zwiazku, ale kazdy ma prawo inaczej do tego podchodzic. I cale szczescie

Pewnie, ze mozna myc, tez o tym pisalam. Ale nie takim ze zwyklej drogerii, bo tym mozna narobic sobie wiekszej szkody niz pozytku.

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2009-09-01 o 09:45
Stary 2009-09-01, 09:52   #1423
Antii89
Zakorzenienie

W ogóle większość tych drogeryjnych nie nadaje się nawet do mycia ciała, bo strasznie wysusza. Ja nei wiem co oni tam do środka dają.

Czemu niby zdradliwe. Gwarantuję Ci, że w naszym wypadku do niego nie dojdzie i tyle... Ja nie lubię tego, że ma koleżanki (nie ma już chyba) i jestem dość zazdrosna, a on o tym wie. Poza tym mam podstawy do tego, aby zazdrosną być, bo wiele panienek ma na niego chrapkę jak pokazały ostatnie wydarzenia.
Mu to tam wcale nie przeszkadza, też jest o mnie kochany zazdrosny i ja nie widzę, żadnego problemu. Ja mu nie zabraniam z kobietami rozmawiać, ale sugeruję, aby na tym poziomie znajomość zakończył i tyle. Jakby wybitnie chciał mieć koleżankę to proszę bardzo, ale po co? Ma mnie i mu wystarczam w zupełności.
Stary 2009-09-01, 10:00   #1424
kat123
Zakorzenienie

a propos mydeł -kostka myjąca dove (ta, które teraz reklamują) jest bardzo dobra do ciala oczywiście zresztą jeśli wierzyć tej reklamie i normalne mydło naprawdę zostawia taki osad to ja dziękuję a ta kostka się różni od mydła dużo.

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-09-01, 10:04   #1425
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
a propos mydeł -kostka myjąca dove (ta, które teraz reklamują) jest bardzo dobra do ciala oczywiście zresztą jeśli wierzyć tej reklamie i normalne mydło naprawdę zostawia taki osad to ja dziękuję a ta kostka się różni od mydła dużo.
Nienawidzę myć chociażby rąk mydłem w kostce - od razu mam suche i takie jakieś klejące... Więc jestem chora, jak u kogoś nie ma mydła w płynie do rąk...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-01, 10:04   #1426
Antii89
Zakorzenienie

Ja na razie jestem wierna żelom pod prysznic z Dove. Ciało długo ładnie pachnie i skóra jest ładnie nawilżona.
Stary 2009-09-01, 10:11   #1427
201701300931
Konto usunięte

I w ogóle mnie TŻ rano zdenerwował... Zaraz po wyjściu z łóżka potknął się o suszarkę z praniem (a stała wysoka), oczywiście wszystko się rozwaliło, na co On: kochanie, możesz to poprawić? Bo się do pracy spieszy... A ja nieprzytomna z bolącą głową o 8 rano poprawiałam pranie na suszarce
Stary 2009-09-01, 10:13   #1428
kat123
Zakorzenienie

obiecałam wczoraj zdjęcia mojej nowej grzywki, nie obraźcie sie, ale ja tu wklejac swoich zdjęć nie będę, a rozsyłać po mailach mi się nie chce to wklejam wam co miało byc i co wyszło, bo ta druga to identyczna jak moja do wymarzonej fryzury musi trochę odrosnąć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 290148.jpg (23,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 284931.jpg (26,3 KB, 4 załadowań)

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-09-01, 10:14   #1429
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
I w ogóle mnie TŻ rano zdenerwował... Zaraz po wyjściu z łóżka potknął się o suszarkę z praniem (a stała wysoka), oczywiście wszystko się rozwaliło, na co On: kochanie, możesz to poprawić? Bo się do pracy spieszy... A ja nieprzytomna z bolącą głową o 8 rano poprawiałam pranie na suszarce

no ale przecież nie zrobil tego specjalnie

Dół od 11.04.2015.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-01, 10:19   #1430
wwweeerka
Zakorzenienie

Hej

A moze ktoras wklei ten zel do mcia twrayz z ziaji? bo moze tez sobie kupie

Cytat:
Napisane przez czarnulkax Pokaż wiadomość
Weruś dla mnie uszyli, to i pewnie Ty coś znajdziesz Daj znać, jak wrócisz, jak Ci poszło buszowanie po sklepach
Ehhh moze i uszyli ale mnie nie bylo na zakupach to nie wiem

Cytat:
Napisane przez czarnulkax Pokaż wiadomość
A ja uciekam do książek!
ucz sie ucz zebys potem byla zadowolona z wyniku
I jak przyjdziesz to pokaz to co sobie kupilas

Stary 2009-09-01, 10:20   #1431
201701300931
Konto usunięte

Cytat:

no ale przecież nie zrobil tego specjalnie
Niby nie, ale dlaczego ja mam się od razu zrywać i po Nim poprawiać, skoro się źle czuję? :/ Jakoś ja koło tej suszarki przechodzę o wiele częściej i jeszcze mi się taka sytuacja nie zdarzyła... Drażni mnie to, bo rano muszę wszystko po Nim "naprawiać", zmywać itp., bo przecież się do pracy spieszy... Już pomijając, że do pracy ma z buta 5 minut, wstaje na ostatnią chwilę i oczywiście wychodzi po czasie
Stary 2009-09-01, 10:21   #1432
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wwweeerka Pokaż wiadomość
Hej

A moze ktoras wklei ten zel do mcia twrayz z ziaji? bo moze tez sobie kupie
Ja używam tego:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg klikfoto_shop_bd62758.jpg (15,6 KB, 4 załadowań)
Stary 2009-09-01, 10:28   #1433
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
ojej a to od razu wstal jak sie obudzil? bo niemu chyba schodzi z wstawaniem
Pewnie spiacy byl i dlatego nie zauwazyl

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Niby nie, ale dlaczego ja mam się od razu zrywać i po Nim poprawiać, skoro się źle czuję? :/ Jakoś ja koło tej suszarki przechodzę o wiele częściej i jeszcze mi się taka sytuacja nie zdarzyła... Drażni mnie to, bo rano muszę wszystko po Nim "naprawiać", zmywać itp., bo przecież się do pracy spieszy... Już pomijając, że do pracy ma z buta 5 minut, wstaje na ostatnią chwilę i oczywiście wychodzi po czasie
no troszke tak bo przeciez mozna wczesniej wstac i zrobic wszystko na spokojnie
Ci faceci.....
Mnie jakby glowa bolala to bym odwrocila sie i dalej spala a tak z rana Cie boli glowa?

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Ja używam tego
Ooo cera sucha i normalna cos dla mnie moze sobie kupie jak tak zachwalacie jak bede w miasteczku dobrze ze nie jest z garniera bo z tego to mi nic nie pasuje

Stary 2009-09-01, 10:29   #1434
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Mnie jakby glowa bolala to bym odwrocila sie i dalej spala a tak z rana Cie boli glowa?
Od wczoraj mnie boli A jeszcze muszę iść na zakupy, bo na obiad nic nie ma

Poza tym czeka mnie dzisiaj sprawdzanie pracy inżynierskiej mojego TŻ pod względem stylistycznym i gramatycznym, bo trochę lepiej się na tym znam, niż On
Stary 2009-09-01, 10:39   #1435
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Od wczoraj mnie boli A jeszcze muszę iść na zakupy, bo na obiad nic nie ma

Poza tym czeka mnie dzisiaj sprawdzanie pracy inżynierskiej mojego TŻ pod względem stylistycznym i gramatycznym, bo trochę lepiej się na tym znam, niż On
biedaczka tez mam problem z glowa czesto mnie boli i jak zaczyna to proszka i spac w najgorszym wypdku czyms sie zajac zeby o tym nie myslec, kiedys jak mnie glowa bolala to stwierdzialam ze nie wezme proszka tylko pojde spac i wstalam z ogromnym bolem i juz zawsze proszek, ale ja to mam problem z zatokami.
A Ty kochana wiesz czemu tak sie dzieje?
A juz troszke przestala?

Ooo to widzisz dzien Ci szyciej zleci

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
A tak w ogóle wiecie co Wam powiem? Jesteście kochane Nawet nie wiecie, jak mi się miło zrobiło, jak wróciłam po tym spotkaniu i widziałam to Wasze zainteresowanie, jak mi idzie...
Och

Stary 2009-09-01, 10:40   #1436
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
biedaczka tez mam problem z glowa czesto mnie boli i jak zaczyna to proszka i spac w najgorszym wypdku czyms sie zajac zeby o tym nie myslec, kiedys jak mnie glowa bolala to stwierdzialam ze nie wezme proszka tylko pojde spac i wstalam z ogromnym bolem i juz zawsze proszek, ale ja to mam problem z zatokami.
A Ty kochana wiesz czemu tak sie dzieje?
A juz troszke przestala?

Ooo to widzisz dzien Ci szyciej zleci
Wiesz kochana... Ja mam bóle głowy od dobrych 15 lat Kiedyś pomagało spanie, potem tabletka, teraz to połączone z tym, chociaż nie zawsze Więc od maja jestem na odwyku tabletkowym i od tamtego momentu wzięłam może z 6 tabletek tylko, co dla mnie jest sukcesem. Biorę tak raz na 3 tygodnie mniej więcej, jak się przypęta taki ból głowy, że naprawdę nic nie pomaga. A tak to z nim walczę, męczę się, ale potrafi w końcu sam przejść Mam nadzieję, że kiedyś w końcu uda mi się uwolnić od tabletek...
Stary 2009-09-01, 10:45   #1437
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz kochana... Ja mam bóle głowy od dobrych 15 lat Kiedyś pomagało spanie, potem tabletka, teraz to połączone z tym, chociaż nie zawsze Więc od maja jestem na odwyku tabletkowym i od tamtego momentu wzięłam może z 6 tabletek tylko, co dla mnie jest sukcesem. Biorę tak raz na 3 tygodnie mniej więcej, jak się przypęta taki ból głowy, że naprawdę nic nie pomaga. A tak to z nim walczę, męczę się, ale potrafi w końcu sam przejść Mam nadzieję, że kiedyś w końcu uda mi się uwolnić od tabletek...
A robilas moze tomografie glowy?
Podziwiam cie ja chyba bym nie wytrzymala bez tabletki bo jak mnie boli glowa to nie funkcionuje normalnie
Ale trzymam mocno kciuki bys sie uwolnila i zeby Cie tak czesto nie bolala bo wiem co to znaczy.... i jak to jest meczace

Stary 2009-09-01, 10:48   #1438
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
A robilas moze tomografie glowy?
Robiłam, nic mi nie jest...

Eh, miałam nadzieję, że dzisiaj listonosz przyjdzie z przesyłką, a tu ani widu ani słychu, a u mnie się przed 12 zawsze pojawia... Więc kolejny dzień oczekiwania

Idę się w sufit pogapić, bo nie chce mi się przy kompie siedzieć Wrócę później
Stary 2009-09-01, 10:51   #1439
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Robiłam, nic mi nie jest...

Eh, miałam nadzieję, że dzisiaj listonosz przyjdzie z przesyłką, a tu ani widu ani słychu, a u mnie się przed 12 zawsze pojawia... Więc kolejny dzień oczekiwania

Idę się w sufit pogapić, bo nie chce mi się przy kompie siedzieć Wrócę później
To dobrze to teraz musisz alczyc z bolem i z tabletakami ale ja wiem ze ci sie uda

A co zamowilas?

Czekamy ja tez uciekam jade wlacic pieniadze na kato

Stary 2009-09-01, 13:29   #1440
cherrry2009
Zakorzenienie

Cytat:
mozliwe, ale może warto spróbowac je przetłuścić i sprawdzić? Bo ja też mam cere mieszana i problemy ze strefą T (aczkolwiek tabsy anty i kilka wizyt u dermatologa znacznie zmniejszyły u mnei wydzielanie sebum), a Twoje włoski mogły się stac słabsze właśnie od mycia codziennego. Lub jest tez opcja, że masz rozchwianą gospodarkę hormonalną -warto to sprawdzić
Dokładnie hormony, mam z nimi problemy i nadal staram się coś z tym zrobić niestety wizyta co miesiąc albo dwa to troszke przy długo żeby się czegoś dowiedzieć.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości