|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)
Cytat:
|
|
|
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, wszystko jest nagrywane po kawałku. A widownia zarabia kilkadziesiąt złotych (wyleciało z głowy, ile dokładnie) od odcinka. |
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
radze ntylko uwazac z nim bo on troche szkoldiwy jest dla ludzi ,moze bolec glowa po nich wiec najpeiej nie wdychac tego i wywitrzyc pokoj pozniej
|
|
|
|
#1445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zgaduje, ze weszla tam, zmyla makijaz i przed wyjsciem na nowo sie pomalowala. |
|
|
|
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdzie, ja próbowałam prywatnie, tak bardzo się bałam. Nie dało się po znajomości. Każda narkoza to duża ingerencja. W ten sposób usuwa się u osób chorych które nie kontrolują swoich ruchów np.
|
|
|
#1447 | |
|
po prostu Em :)
|
Ja noszę i to dokładnie taki jak pokazałaś.
Lubię mieć kilka zakreślaczy, ołówek, linijkę, pióro i długopis. Cytat:
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
śledzę paparazzi daily news i uważam że jest to niemożliwością żeby gaga miała prawdziwe włosy... raz ma długie blond żeby później mieć krótkie loczki, a do sesji fioletowy paź. no chyba że jej szybko odrastają a poza tym nie niszczą się tym farbowaniem ...
tu to raczej ma perukę http://i15.photobucket.com/albums/a3...20/lg31085.png a dzień wcześniej, update z tą fryzurą http://i15.photobucket.com/albums/a3...17/lg29082.jpg ta sama sesja http://i15.photobucket.com/albums/a3...17/lg29083.jpg kilka dni wcześniej dużo rzadsze http://i15.photobucket.com/albums/a3...20/lg20083.jpg a fotka dokładnie dodana dwa dni przed fioletowymi pasemkami http://i15.photobucket.com/albums/a3...20/lg18082.jpg tu na sto procent ma coś dołożone http://i15.photobucket.com/albums/a3...s19/lg0208.jpg chwilkę wcześniej http://i15.photobucket.com/albums/a3...19/lg28073.jpg nie, nie doczepia je sobie i nosi peruki :P wybaczcie że tak rzucam linkami w każdą stronę, ale to jest lady gaga dosłownie dzień po dniu
![]() Edytowane przez rapifen Czas edycji: 2009-09-01 o 01:35 |
|
|
|
#1449 |
|
|
No dobra, ale ja miałam raczej na myśli te jej "codzienne" białe druty.
Jasne, że podczas sesji często zakłada peruki, na co dzień pewnie też, ale twierdzi, że normalne jej włosy są prawdziwe (nie farbowane).
|
|
#1450 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli Pan X porwie Pana Y i Pan Y pójdzie się wysikać, a w tym czasie ugryzie go wąż i umrze(Pan Y nie wąż), to za co odpowie Pan X?
Za samo porwanie? |
|
|
|
#1451 |
|
|
Może za porwanie i narażenie na niebezpieczeństwo?
|
|
#1452 |
|
BAN stały
|
mam pytanie, może już było, dlaczego w szkołach do nauczycieli zwraca się pan, pani profesor?
Edytowane przez dobra_wróżka Czas edycji: 2009-09-01 o 02:43 |
|
|
|
#1453 |
|
|
dobra_wróżka, jeśli piszesz w Wordzie to robisz to tak: wstaw->symbol->znaki specjalne->sekcja->wstaw.
|
|
#1454 |
|
Zadomowienie
|
dobra_wróżka dlaczego zmieniłaś pytanie?
|
|
|
|
#1455 |
|
|
Dobre pytanie.
![]() Wcześniejsze brzmiało: jak wstawić znak paragrafu.
|
|
#1456 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Najróżniejsze pytania tu są i nie mogę się nadziwić, dlaczego nikt wcześniej nie wpadł, by założyć ten wątek. Jest po prostu świetny !
|
#1458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
widownia dostaje od 40-70zł, w zależności od miejsca w którym siedzisz/stoisz/tańczysz. koleżanka brala udział. Jestem z Mazur, więc w sumie więcej ją kosztowała podróż niż to wszystko warte, ale chyba po prostu chciała zobaczyć jak to jest
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam pytanie
![]() Dlaczego telewizor kiedy jest wyłączony to potrafi sam z siebie tak pyknąć? wiecie o co mi chodzi? jak czasem zasypiam to slysze taki dzwięk. Tak było jak miałam stary telewizor i teraz przy lcd też tak jest wczoraj mi "pyknął" a od paru dni go nawet nie właczałam
|
|
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
to ja odpowiem na to nowe pytanie
Kiedyś osoba wykładająca w liceum była zazwyczaj ponadprzeciętnie wykształcona, dlatego ze względu na szacunek mówiło się "profesorze", podobnie jak do lekarza mówiło się "doktorze" chociaż i jeden i drugi niekoniecznie musiał ten tytuł posiadać. Dzisiaj terminy te funkcjonują zgodnie z tradycją (co jest troszkę dziwne, zwłaszcza jak po liceum się idzie na studia i już wtedy trzeba się zwracać do prowadzących rzeczywistym tytułem naukowym jaki posiadają "magistrze" :doktorze" itd)
|
|
|
|
#1462 |
|
Raczkowanie
|
W wielu szkołach mówią tak żartem, ale z szacunkiem, do nauczyciela. Pani profesor i Pani 'psorze'
|
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Ile lat więzienia można dostać za (ktoś wykonał wszystko jednocześnie):
jazda bez prawka po pijanemu, z łamaniem przepisów (160 na terenie zabudowanym) i spowodowanie wypadku ze skutkiem śmiertelnym (w wypadku zginęły tragicznie 3 osoby) z ucieczką z miejsca wypadku nie udzieleniem pomocy i składaniem fałszywych zeznań?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1464 |
|
żona
|
A mnie zawsze zastanawia ile to jest np. 3 promile?Chodzi mi o odpowiedz np w kieliszkach wodki, albo ilosci piw. Wiem ze to ciezko wytlumaczyc, bo zalezy od organizmu itp. Ale tak mniej wiecej??
|
|
|
|
#1465 | |
|
|
Nie ma głupich pytań, pamiętaj.
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
moze nie do konca takie pytanie tutaj ale sie zastanawiam:
czy siedzenie w szkole samemu w lawce jest odbierane ze ten kto siedzi sam to nikt go nie lubi??( bo ostanio przestalam sie zadawac z kumpelami, poniewaz sie nie dogadywalysmy i teraz wyjdzie na to ze bede siedziec sama w lawce... ) czy moze to jest normalne i nikt na to uwagi nie zwraca??
|
|
|
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedyną sytuacją, gdy można mówić o sumowaniu się wyroku to w sytuacji gdy mamy do czynienia z przestępstwem popełnionym w okresie gdy karę ma się w zawieszeniu. Wtedy trzeba odsiedzieć ten wyrok, który był w zawiasach i oprócz tego ten drugi, nowy. ![]() ------------------ Jeśli się gdzieś pomyliłam proszę o poprawkę, bo pisałam z pamięci a prawo karne to był jakiś II rok studiów i to dawno było, ale z tego co pamiętam tak właśnie będzie.
Mam dwoje okruszków - jeden większy, a drugi całkiem malutki ![]() Edytowane przez Klarissa Czas edycji: 2009-09-01 o 12:23 |
|
|
|
|
#1468 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Prawnikiem nie jestem, ale tak sobie oszacuję na podstawie tego, co podpowiadają google i forum prawne: jazda bez prawka i po pijaku - pół roku w zawieszeniu na 2 lata, zakaz prowadzenia pojazdów przez 3 lata przekroczenie prędkości - zazwyczaj mandat + punkty karne, ale nie znalazłam żadnych konkretów nt. aż tak dużej prędkości wypadek ze skutkiem śmiertelnym: Cytat:
ucieczka z miejsca wypadku - znalazłam takie przypadki 'z życia wzięte': Cytat:
Cytat:
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/m...leczna,1340989 fałszywe zeznania - coś tam doczytałam, że może być złożone doniesienie do prokuratury o popełnieniu przestępstwa, a wtedy to już odrębny proces karny, ale są tam różne warunki, ustalenie tego, czy to były fałszywe zeznania jest trudne etc. Tak czy siak - taki sprawca ma nieciekawą sytuację ![]() edit - jakby co - wierz Klarissie, ja się na prawie nie znam, jedynie poszukałam przypadków różnych ludzi
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post45174983 LUTY wymienię Edytowane przez BrigitteBardot Czas edycji: 2009-09-01 o 12:30 |
|||||
|
|
|
#1469 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie
z tego co kojarzę, to chyba w Stanach Zjednoczonych sumują wyroki? Bo często w jakimś filmie czy w gazecie czytam, że ktoś odsiaduje karę 123 lat pozbawienia wolności (no czyli w praktyce oczywiście dożywocie).Tak jeszcze odnośnie więzień to dziś przeczytałam, że utrzymanie 1 skazanego w polskim więzieniu to koszt 2.3 tys zł!! dlaczego oni nie każą tym łotrom pracować, żeby chociaż część tej kwoty pokryć?Strasznie mi się nie podoba ten zwyczaj. Nawet jeden prowadzący u mnie na studiach mający tytuł magistra jeszcze (czyli tak jak nauczyciel w LO) zastrzegł sobie, że mamy mówić do niego "Panie magistrze", bo żadnym doktorem czy profesorem nie jest.
|
|
#1470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

Bo w teledyskach ma takie długie,żółte/białe z grzywką i wygląda to jak peruka

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
) czy moze to jest normalne i nikt na to uwagi nie zwraca??

z tego co kojarzę, to chyba w Stanach Zjednoczonych sumują wyroki? Bo często w jakimś filmie czy w gazecie czytam, że ktoś odsiaduje karę 123 lat pozbawienia wolności (no czyli w praktyce oczywiście dożywocie).
dlaczego oni nie każą tym łotrom pracować, żeby chociaż część tej kwoty pokryć?
Każdy myślący człowiek jest ateistą"