|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
aj.. początek roku... dyrektor dzisiaj coś gadał żeby optymistycznie podejść do wszystkiego ;D taaa... ;D
hehe;p teraz porcja opisów: jak ten biały ptak na niebie... wolna! ;D "...a ty, mnie na wyspy szczęśliwe zawieź, wiatrem łagodnym włosy jak kwiat rozwiej, zacałuj Ty mnie ukołysz i uśpij snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu Pokaż i wody ogromne i wody ciche, rozmowy gwiazd na gałęziach pozwól mi słyszeć zielonych dużo motyli mi pokaż, serca motyli przybliż i przytul myśli spokojne ponad wodami pochyl miłością..." ''popatrzył prosto w jej oczy... w jej brązowe oczy. Widział tusz na rzęsach, pomalowane na złoto powieki. I jej brązowe oczy, w których nie mógł rozszyfrować czy jest szczęśliwa, czy smutna, uczciwa czy fałszywa. Nie miał pojęcia, co w nich się czai. Widział przebłysk dzieciństwa pomieszanego z dorosłością, widział mądrość, ale i głupotę, widział namiętność z chłodem, widział miłość przeplataną nienawiścią, widział słabość i siłę. Próbował dowiedzieć się co kryje się w jej spojrzeniu, czym zaskoczy go teraz i jak ona to robi, że czasem patrząc na niego kusi, czasem karci, a czasem nawet nienawidzi. Jednak im więcej chciał się dowiedzieć tym mniej rozumiał. Z czasem na jego twarzy zaczęła się malować bezradność. Ona zauważając to i jakby odgadując jego myśli uśmiechnęła się, popatrzyła z troską, dotknęła dłonią jego policzka i powiedziała tylko tych kilka słów: nigdy mnie nie okłamuj kochanie...'' żyć chwilą!! Nie patrzeć na przyszłość! Ostatnim tchnieniem wakacji!! powiedzieć -nie- to jeszcze niewiele... nie wymienić go na 'tak' - trudniej...ale żyć z tym nie złamać się i może ktoś.. coś ? ![]() ________________ przepraszam za powtórzenia ;** jakby były... bo mi się wydaje że może być ;D |
|
|
|
#1022 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bezwstydnie kradnę o.O Suve - ukradzione wszystkie <33 Ten porywam i nie oddam *.* A i BananowaBrazylijko ciesze się, że się podobają ^^. I dla wszystkich dziewczynek powodzenia w nowym roku szkolnym. Eh. Dalej nie wierzę, w to, że ta laba juz się skończyła. ----------------------------------------------------------------------- Painting all my dreams the color of your smile ... /.pokoloruj wszystkie moje sny barwą Twojego uśmiechu./ To Pan główną rolę gra w każdym śnie. Jeśli chcesz bez umiaru grzesz. Skorzystałam na tym, że Cię mam, Skorzystałam na tym, że Cię dobrze znam Dałam za to zimny dotyk ust, Pozawalałam się całować tam, i tu Do serca podchodzi lód. Odebrałeś mi siebie, zapomniałeś wziąć wspomnień. |
|
|
|
|
#1023 |
|
Rozeznanie
|
myśli o tym, jak kroplami zmierzch dotykać będzie naszych ciał.
powiedz, czy pamiętasz księżyc w nas, który nam samotnie już nie da spać. pod powiek bramą mam każdą chwilę dnia. i my nie na zdjęciach, Ty i ja i głos Twój nie cichy tylko echa ślad.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-09-01 o 11:43 |
|
|
|
#1024 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bez off'a: 'Teatrzyk cieni w mroku słońca schowany' Kochanie, nadciągam ^^ |
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co najmniej dziwne,ale nie ma sensu rozpoczynać nowych kofliktów na forum. )))No dziewczynki, " szkoła już nas woła" .Życzę wam wszystkim,i sobie przeżycia tego roku,co więcej - w jak najlepszym stanie. ![]() Coś ode mnie : Za oknami wciąż na pozór ten sam świat I tylko mnie troszeczkę mniej. Coś odeszło, coś, co waży mniej niż gram A jednak się nie stało lżej.. Żegnaj, stary cieniu, co poszedłeś spać Witaj, nowa twarzy nauczona grać. Póki o tym wiem, póki wiedzieć chcę,Niech Ci przyjrzę się, czy dobrze Cię znam. |
|
|
|
|
#1026 |
|
Zadomowienie
|
Raz biegłam do Ciebie
Teraz uciekam od Ciebie On jest aniołem z parszywymi skrzydłami byłaś z idealnego świata świata, który mnie dziś odrzucił dziś ucieknę Jesteśmy teraz gwiazdami w narkotykowym show Kochają cię kiedy jesteś z nimi wszędzie Pokochają innego, gdy cię nie będzie |
|
|
|
#1027 |
|
Rozeznanie
|
jeszcze wczoraj czułam Cię. obiecałeś, że minie... wcale nie boli mniej niż wtedy. trochę za często mnie zawodzisz, nie sądzisz? kawałek po kawałku składam swój świat w jedną całość. tylko proszę, nie pojawiaj się już, nie niszcz mojej układanki. ona i on, pozorów gra, pajęczyna kłamstw. znam ciężar Twoich słów, misternych kłamstw. a może tak wybaczyłbyś mi tamtą nieudolną miłość? tylko nie nazywaj mnie swoim 'kochaniem', przecież nie czujesz nic. bo nawet lubiłam słuchać w środku nocy jak przeklinasz życie. Nie mieli wspólnych marzeń chociaż od zawsze byli razem. nie widzę nic fajnego w miłości w jedną stronę. uwierz, że pomimo łez jest mi wszystko jedno.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-09-01 o 12:22 |
|
|
|
#1028 |
|
BAN stały
|
Już nawet księżyc drań nie chce o Tobie ze mną gadać. Przenikasz mnie jak jod powietrze w Czarnobylu. ; ] |
|
|
|
#1029 |
|
Zadomowienie
|
Suve -
brak słów. pięknie. cudnaś. najelpsza. too i tak za małoo. kocham.okeeej. a KaMa - ;D nie mundruj ;P zobaczymy za miesiąc! * * * sama twoja obecność, i czuje że mogę latać, choć bez skrzydeł. sama, nigdy samotna. tęsknie, bo oczy twe pamiętam. niebezpiecznie zakochana. samotność to najgorszy rodzaj cierpienia. niech już chrapie, zostawia brudne skarpety na środku pokoju i pal iw sypialni. niech tylko będzie. Bo może właśnie o to chodzi. Żeby ktoś przy tobie był – nawet kiedy szukasz w nocy małego zagubionego kotka. Nawet jak świeczka się nie pali. coś mija, żeby zrobić miejsce nowemu. ile razy kobieta zaczyna życie od nowa? z każdym rozstaniem? jeśli tak, ja już robię to nałogowo. będąc lub nie będąc z tobą muszę wybierać między tym co słuszne, a tym co łatwe. stracił wszystko i to akurat wtedy, gdy myślał, że wszystko osiągnął. To nie takie jednak proste spojrzeć, gdy się spojrzeniem dotyka bólu. Czy naprawdę wartość kobiety mierzy się tylko facetem, z którym jest? Postanawiamy żyć w niezgodzie z rozumem i nie opanowując namiętności. * * * wiecie co? odniosłam wrażenie, że mało kto czyta dokładnie wszystkie opisy. boo niektórzy dodają naprawdę super opisy, a nikt ich w pochwałach nie wymienia ; P dziewczyny! tu o opisy, a nie o autorów chodzi
|
|
#1030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pocałuj mnie, a pokażę Ci gwiazdy.. Kochaj mnie, a dam Ci je wszystkie.. Zasnęłam, czekam na księcia, który mnie pocałuje.. Budzeni pocałunkiem wstają z łóżka właściwą nogą. save Your kisses for me.. zachowaj swoje pocałunki tylko dla mnie.. Na książęcy pocałunek nie zasłużyła? Gdybym mogła zaznać Twojego pocałunku, nie byłoby słodszego daru jaki niebiosa mogłyby zaoferować.. a jedyne, czego chcę, to byś w końcu pocałował mnie. Give me a long kiss goodnight and everything will be alright.. Daj mi długiego całusa tej nocy a wszystko będzie w porządku.. trzeba ją było pocałować, a nie ryć jej w głowie ! Moje usta tak dawno nie całowały. Służyły jedynie do malowania i gwizdania.. Kochaj, mi mów co noc, mnie całuj, gorących swych ust nigdy nie żałuj ! Chcę Cię pocałować. Ale jeśli to zrobię, mogę potem za Tobą tęsknić.. Całuj mnie w trzepocie rzęs.. zobaczysz, kiedyś i tak Cię pocałuję ! Opłaca się Ciebie całować czy zostaniesz ropuchą do końca życia? całować Twe usta w grymasie. Gdy kobieta jest w gniewie, cztery małe pocałunki wystarczą, aby ją pocieszyć. I'm ill with the thought of Your kiss. Jestem chora na myśl o Twoim pocałunku. Chciałabym abyś mówił mi dzień dobry i dobranoc pocałunkiem.. Serio, pozwolę Ci nawet dać mi całkiem niewielkiego buziaka. I just wanna touch and kiss.. And I wish that I could be with you tonight.. You give me butterflies inside, inside. Chcę tylko dotknąć i pocałować.. Życzyłbym sobie abym mógł dziś z Tobą być.. Sprawiasz, że w środku czuję motylki, wewnątrz siebie. Pocałowałabym Cię w usta, by poczuć smak życia.. <3 Kiedy mówisz, to chcę całować Cię - gram że nie.. nooo... trochę tego jest, więc myślę że coś wybierzesz ; ) _______________ Odjechał, nic nie mówiąc, nie całując jej w policzek.
byłabym szczęśliwa cała, gdybym Cię teraz obok siebie miała. przytul mnie i nie mów nic. jestem cała Twoja.. obejmij mnie, tak bardzo chcę zasnąć w Twych ramionach. he kissed me on the cheek and said 'just remember this day.. later on in Your life You'll recall this day'. I pocałował mnie w policzek i powiedział 'zapamiętaj ten dzień.. potem w swoim życiu wspomnisz go'. Potem pocałował mnie i szepnął: 'Cały czas pamiętałem Twój zapach'.
|
|
|
#1031 |
|
Zadomowienie
|
Schowałam już nawet swoje sumienie do szafy na klucz. Stamtąd też wylazło. Moje myśli wymykają się spod kontroli. Twoje serce.Istna Arktyka. Podpisałam pakt z diabłem. Tak na wszelaki, gdybyś chciał kiedyś odejść. A może kupię respirator. Może podtrzymie bicie Twojego serca z powrotem dla mnie. Jesteś jak morze. Wieczny przypływ i odpływ. Ciebie i Twoich uczuc. coś z hh 'Nic nie naprawi starych czasów Życie jak film pełen wątków i przekazów' 'Po co ta złość, po co ten zamęt Jak coś rozlałeś to więcej nalej'
|
#1032 |
|
Zadomowienie
|
wielkie DZIA za pochwały <3 ;*
bo chce cie z każdą wadą, nic nie zmienie. marzyć bez limitów, kompleksów i bez wstydu.
|
#1033 |
|
Gość
|
z innej bajki - zabieram wszystkie .. jestes wspaniala !!;*
Tak bardzo chciałam Ci dzisiaj powiedzieć to co chcesz usłyszeć... Tak bardzo chciałam obok być nie myśląc ile to kosztuje... Tak bardzo mocno chciałam z Tobą być... [Pezet - spadam] Edytowane przez hotiie Czas edycji: 2009-09-01 o 13:28 |
|
|
|
#1034 |
|
xoxo
|
Lekarz psychopata, odciął mi skrzydła zamiast pępowiny...
Ba, był kardiologiem. Ale serce mam na miejscu. Tak myślę... Pokochał, zostawił, rozdrapał rany duszy, a teraz traktuje mnie jak przyjaciela. To boli... Ironia losu - mieć tyle do powiedzenia i jednocześnie nikogo, kto chciałby cię wysłuchać. Miłość nie istnieje, to tylko pozytywne złudzenie. Historię powinno się tworzyć, a nie non stop do niej wracać. -Co mu się stało? -Myślał ,że pokonał organizm, a organizm pokazał mu ,że tez ma potrzeby i nie można ich ignorować... -A po ludzku? -Zemdlał... Za co ona mnie tak nienawidzi? Za to, że patrzę, że chodzę, że oddycham, że żyję ? Nie wiem, jednak nie zasługuję na to.
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Daleko na innym brzegu Zagubiony w rzece ostatniej sobotniej nocy |
|
|
|
#1036 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hihi * Buziak kochana![]() Bez off: Rumiana panienka, w hierarchii wartości posadzi Boga obok udanej imprezy. Byleby rodzice wracający z różańca nie zobaczyli jej z papierosem...
Chcę być tam gdzie gwiazdy wybuchają Ci o skronia, gdzie przelewasz w dłoniach Drogę Mleczną na powiece Twej... Bez apokaliptycznej reinkarnacji dworzec zostanie ocalony! Cholerna duszo ma... Serce? To tylko zegar emocji. Paleta kolorowych miłości pływa stylem dowolnym w pojemniku na kanapki.
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2009-09-01 o 14:13 |
|
|
|
|
#1037 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oświadczam Cii KKochanaa maaa ze beeezwstydnie KRADNEE wszystkieee < 333. _________________________ ________
chcę Cię mieć . a przecież obietnice są po to, by je łamać. tę złamałeś, jednocześnie łamiąc mi serce. choodzz ! pokaz mi jak smakują Twoje usta ! ![]()
|
|
|
#1038 |
|
Gość
|
Słońce zachodziło, a ona wciąż siedziała na murku pod szkołą i płakała. |
|
|
|
#1039 |
|
Rozeznanie
|
groźne oblicze Bogini Chaosu. pośród milionów gwiazd, dama. tylko spróbuj zbliżyć się do niej - zniszczy Cię. piękna, wszechwładna. wściekłe oblicze Bogini Chaosu. skryte wśród ultra promieni.
|
#1040 |
|
Raczkowanie
|
Pieniadze z I komuni, do dziś nie wiesz gdzie sie podziały
![]() Są dwie rzeczy, których mężczyzna ukryć nie potrafi- kiedy jest pijany albo zakochany... ![]() Pokój- posprzątaj a później spróbuj coś znaleźć... ![]() - Dlaczego pijesz co drugą kolejkę? - Bo prowadzę... ![]() Nie mogę zabić tego komara, w jego żyłach płynie moja krew ![]() - Co dzisiaj? - Rosół - Aha. Czyli niedziela ![]() Trzeba być twardym... jak żelki z Biedronki... ![]() Ty! Czym siekierujesz? ![]() Łóżko- miejsce, gdzie idziesz spać o 23:00 a za 10 minut jest 7:30 ![]() A 8 dnia Bóg stworzyło Google i rzekł "Szukajcie a znajdziecie" ![]() Mówią "bądź sobą" a karzą brać przykład z innych ![]() Biała kredka... nierozwiazana zagadka z dzieciństwa ![]() Gwiazdy- wyje*ane w kosmos ![]() Przystanek na wsi- główne miejsce rozrywki młodzieży ![]() Nie od razu Rzym zbudowano, ale po 190-ciu latach drogi już ku*wa mieli ![]() Bóg stworzył Ziemie w 6 dni. A kto stworzył reszte planet i ile mu to zajęło? ![]() "L-ka"- jedyny pojazd poruszający się zgodnie z kodeksem ruchu drogowego ![]() Nowa seria pokemonów- teraz w realu
|
|
#1041 |
|
Rozeznanie
|
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych, pozornie złych...
I myślisz , ze już wszystko wiesz... Co chce, z kim śpię i czy w coś wątpię... Jak rozpoznać ludzi których już nie znamy.? ignorować... zalecenie na dzisiaj ;]
|
#1042 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
] `bo łączy nas coś więcej niż szkoła. ` lubię tą Twoją głupotę i to , że mnie nie rozumiesz. i 2 z Kubusia Puchatka i Chatki Puchatka : Gdzie się wykopie Strasznie Głęboki Dół.? Prosiaczek powiedział, że najlepsze miejsce byłoby tam, gdzie będzie stał Słoń akurat przed samym wpadnięciem, tylko o krok dalej. - A ty jak się masz- spytał Puchatek - Nie bardzo sięmam - odpowiedział Kłapołuchy - Już nie pamiętam czasów,żebym jakoś sięmiał i jeden taaki szkolny ;D z reklamy Tesco : koniec wolności i nieletni pójdą siedzieć w ławkach szkolnych ;D i ktoś tam prosił o całowaniu : `What is kissing.? Come to me and I show you ;* co to jest całowanie.? chodź do mnie i Ci pokażę ` kupiłam truskawkowy błyszczyk. chcesz spróbować.? i takie tam różne : Każde spotkanie z Tobą jest dla mnie wschodem Słońca ;* I nagle zrozumiała, że jest w tym momencie, gdy trampolina wraca do normalnego poziomu. Że wystarczy tylko mocno się odbić, żeby znowu być u góry. A Ona czekała na Niego cierpliwie w deszczu, na stacji... __________________________ dziękuję. <ukłon> kocham waas wszystkie <33. jesteście wspaniaałe <33. i dziękuję,że czasem ktoś mnie doceni |
|
|
|
|
#1043 |
|
BAN stały
|
Bo jego usta są słodsze niż Twoje.
Mieli bardzo krótki proces i surowy wymiar kary dzień za dniem przynosi chore scenariusze Noc pełna może być słodyczy Tej nocy jednak to zupełnie nie dotyczy! Teraz myśl i decyduj wybierając mniejsze zło Nie oparł się szpilkom, trzęsącym się tyłkom To złe miejsce, zły czas. |
|
|
|
#1044 |
|
Raczkowanie
|
ciiri
suve realgirl89 okradłam ![]() ![]() uhhh teraz bede juz malo tu pewnie zagladać bo maturalna klasa wita i zycze powodzenia w nowym roku szkolnym hehe coś ode mnie: Każda która go poznała , pożałowała. Trzymaj go na dystans. Zapomnij. Zapomnij o mnie o tym co było. Ja tak po prostu sobie odejdę. nie przejmuj sie mną. Poradze sobie. Spotkamy sie tam... tam u góry. Życie dziś powiedziało mi "Twój czas minął" ... To już mineło, ten czas, ten luz. Wspaniali ludzie nie powrócą już (*) Jesteś mą Gwiazdą... gwiazdeczką na niebie (*)
|
|
#1045 |
|
Zadomowienie
|
ja mam jeden tylko
![]() nie ma po co nie ma gdzie |
|
|
|
#1046 |
|
Raczkowanie
|
Szczęście nie jest przecież stanem wiecznym. Zresztą też i nie okresowym. Szczęście to po prostu taki skurcz serca, którego doznaje się czasami, kiedy człowieka przepełnia taka radość, że wprost trudno ją znieść. Znika równie szybko jak się pojawia. I nie ma go, dopóki nie nadejdzie znowu, by sprawić, że człowiek uzna życie za najwspanialszy dar.
|
|
#1047 |
|
Rozeznanie
|
0malenka0 - ![]() __________________ 'to bzykanie coś oznacza. takie bzyczące bzykanie nie bzyka bez powodu. jeżeli słyszę bzykanie, to znaczy, ze ktoś bzyka, a jedyny powód bzykania, jaki znam to ten, że się jest pszczołą. (...)'. kubuś puchatek byle do piątku ..
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-09-01 o 15:10 |
|
|
|
#1048 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Jestem tutaj nowa, tzn opisy podkradam Wam już od dosyć dawna, ale dopiero teraz postanowiłam dodać coś od siebie, więc proszę o wyrozumiałość. Mam nadzieję, że się choć któryś opis się spodoba. ![]() Wyczekując każdej minuty by się z Tobą spotkać. bo nasze dłonie do siebie tak idealnie pasują. .czy można kochać i o tym nie wiedzieć? ...bo za późno na 'przepraszam' bo za późno by odzyskać to co piękne było w Nas... Wspomnienia zakopać dziś chciałam. Nie wyszło. ;( ' i znów w każdej sekundzie tysiąc negatywnych myśli Miłość sprawia największy ból. Schowałam znów serce w kartonowym pudelku. I pozostanę w mej bajce z Toba u boku. Głównie znalezione w internecie. Jeśli coś się powtórzyło to przepraszam
jeden krok może zmienić świat (...) jeden dzień może zmienić wszystko!... Edytowane przez together99 Czas edycji: 2009-09-01 o 15:13 |
|
|
|
#1049 |
|
Zadomowienie
|
NieMyslPoczuj - widzę bywalczyni demotywatorów. ;DD
Jutro też będzie dzień. / Tomorrow is another day. Kochałabym cię nawet wtedy, gdybyś był mordercą. Zaufanie to krucha rzecz. Raz zdobyta pozwala korzystać z ogromnej swobody, ale utracona jest nie do odzyskania. Niestety, nigdy nie wiemy, komu można zaufać, bliscy potrafią zdradzić, a zupełnie obcy przyjść z pomocą. Większość ludzi woli ufać wyłącznie sobie, to najlepszy sposób, żeby się nie sparzyć.
|
|
#1050 |
|
Raczkowanie
|
Skąd więc strach a często łzy,
Skąd więc zmarnowane dni, Skąd te myśli niezliczone, Skoro to nieuniknione... Za granicą wanilii albo truskawek... Całujemy się tylko w przerwach na reklamy. Nie dopijamy zimnych herbat nawet jeśli są z posmakiem jaśminu, który potem szczelnie wypełnia wszystkie szpary w oknach. Tylko idziemy spać na dachu domu, którego jeszcze nie wybudowaliśmy, a w którym już po kątach chowamy książeczki z bajkami braci Grimm i strach przed innością....
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

.

brak słów. pięknie. cudnaś. najelpsza. too i tak za małoo. kocham.

* Buziak kochana

i zycze powodzenia w nowym roku szkolnym hehe