Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-01, 11:37   #3961
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a tak btw czy to nie Samci Lorna?
http://picasaweb.google.com/rogoda/L...89650206163298

to juz wiem, ze na ramionka starczy u mnie welon
nie to moja Wi 427 bo ona ma na biuście taka falę a Samcia ma całkiem prosty gorset
aaaa! miałam zadzwonić do salonu

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 11:39   #3962
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nie to moja Wi 427 bo ona ma na biuście taka falę a Samcia ma całkiem prosty gorset
aaaa! miałam zadzwonić do salonu
a to ja az takich szczegolow nie dostrzegam w kazdym badz razie te suknie to praktycznie identyczne sa chyba? oprocz tej fali?
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 11:39   #3963
Dżasta87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi jak mozna byc takim ch**** i w dzien wlasnego wesela, po slubie koscielnym pisac smsy do innej : kocham cie, tesknie , nie zasne bez ciebie itd ??!! To sie zdazylo mojej przyjaciolce i sama nie moge tego ogarnac a co dopiero ona?? Mają dziecko... Jej tz zasnal w noc poslubna od razu a ona przeczytala te smsy gdybym go dorwala w swoje rece Nie bede pisac szczegolow bo to nie wypada o kims pisac, tylko wspomnialam bo mnie krew zalewa
Chyba bym zabiła....ale pierwsze co unieważniłabym ślub, w ciagu 24h po slubie podobno bardzo szybko idzie.
To po co w ogóle brali slub...teraz to ludzie mysla,ze biora slb i jest fajnie i tak naprawde nie biora juz tego za co "na stałe". Jak sie nie ulozy,mozna rozwod wziasc...katorga...

A u nas świadkowie siedza za para mloda i nie uwarzam,zeby przeszkadzali. Oczywiscie jakbym pewnie chciala to nie byloby problemu,zeby posadzic ich gdzie indziej...
W sumie nie ma to roznicy gdzie siedza, ale wg mnie nie powinni siedziec z koscmi tylko na przyklad z boku, pod sciana na osobnych krzeselkach

Edytowane przez Dżasta87
Czas edycji: 2009-09-01 o 11:51
Dżasta87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 11:41   #3964
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
A u nas świadkowie siedza za para mloda i nie uwarzam,zeby przeszkadzali. Oczywiscie jakbym pewnie chciala to nie byloby problemu,zeby posadzic ich gdzie indziej...
ja nie tyle uwazam, ze przeszkadzaja co bardziej podobaja mi sie zdjecia z para mloda na srodku kosciola solo
Stary 2009-09-01, 11:52   #3965
Dżasta87
Raczkowanie

Cytat:
ja nie tyle uwazam, ze przeszkadzaja co bardziej podobaja mi sie zdjecia z para mloda na srodku kosciola solo
Prawda, takie zdjecia sa przesliczne

Co do obrączek chcemy zwykle, proste, szer. 4 mm, jak na razie nie kupujemy, zastanawiamy sie i chyba damy swoje zloto, wiec wyjedzie taniocha

Edytowane przez Dżasta87
Czas edycji: 2009-09-01 o 11:55
Dżasta87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 12:32   #3966
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
masz rację, że bicie nic nie da, ale myślę że kobieta w takiej rozpaczy i tak upokorzona, mogłaby się posunąć do wielu rzeczy, których przy normalnym stanie psychicznym by nie zrobila, ja nie wiem czy sama w takiej sytuacji mogłabym jak piszesz usiąść na spokojnie i przemyśleć wszystko, myślę że wręcz przeciwnie, bym szalała, potem bym się rozplakała i nie mogłabym dojść do siebie, a że takie spokojne myślenie przyszłoby dopiero po pewnym czasie, no ale ten pomysł z wysłaniem zdjęć jest mistrzowski, bo przecież laska musi się jakoś dowiedziec a wtedy facet będzie skonczony dla oby dziewczyn

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

aha jeszcze odnośnie świadków, pisałyście czy może być więcej niż 2 osoby, no więc zawsze wydawało mi się że nie, ale ostatnio patrze na nk a tam zdjęcie znajomej i siedzi PM a za nimi 6 par ( tzn świadków ) 6 krzeseł było ustawionych, po dwie osoby, czyli taki rządek, byłam w szoku, wszystkie 3 dzieczyny miały takie same fioletowe krótkie sukienki, więc pewnie tylko dwoje świadków było, ale już druhen i drużb było po 3

tak w ogóle to co chwile na nk się okazuje że ktoś się ożenił w tym roku to jakiś wysyp tych ślubów, kilka moich koleżanek, + 4 śluby na których byliśmy, a mieliśmy być na 7 a w przyszłym roku to tylko narazie wiem o swoim ślubie
Ja traki czas mialam w zeszlym roku ja dopiero sale wybieralam a 3/4 moich znajomych slubowalo teraz na fotkach ostatnio dodanych przez znajomych pelno malych bączkow w becikach

chcialam tylko dodac ze zaczyan sie wczorajsza jazda ale dzis musze wytrzyamc bez pain killerow

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
oj Ewuś na żartach sie nie znasz jak to sie mowi - wrzuc na luz
moj ojciec kiedys robil swoje wino, bo nie mial co zrobic z wisniami z sadu... prawde mowiac jak dla mnie bylo ochydne ale moj TZ twierdzi, ze bardzo dobre

sama prawda z ta siara nawet na tych najdrozszych winach pisze, ze ja zawiera... taka juz natura wina sie to poprostu wytraca

ale dzis pospalam
No masz szczęście
Stary 2009-09-01, 12:38   #3967
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Ja traki czas mialam w zeszlym roku ja dopiero sale wybieralam a 3/4 moich znajomych slubowalo teraz na fotkach ostatnio dodanych przez znajomych pelno malych bączkow w becikach

chcialam tylko dodac ze zaczyan sie wczorajsza jazda ale dzis musze wytrzyamc bez pain killerow
U mnie raczej tak nie jest, czesc co prawda slubuje ale wiekszosc nie ma jeszcze zamiaru.. 25-26 lat to dla wiekszosci wczesnie.
Co Ci dolega??
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 12:41   #3968
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
o jaaa ale tam sie tlum zrobil

dziewczyny, a podoba wam sie takie cos, ze swiadkowie siedza za para mloda i wlasciwie to ja zaslaniaja bo mi wlasnie nie wolalabym zebysmy przed oltarzem stali/siedzieli tylko my, a swiadkowie poprostu beda od podpisania papierow ciekawe czy moge ich posadzic w lawce z innymi gosciami no bo wlasciwie po co mi oni cala msze obok

u mnie pewnie będą siedziec świadkowie za nami, nie mam nic przeciwko, ale byłam na ślubie gdzie było coś takiego że za Pm było pusto, ale świadkowie siedzieli za nimi tylko nie na środku tylko właśnie z boku jakoś za fajnie to nie wyglądało, ale w sumie, czemu nie, jeśli masz ochotę taką to na pewno da się zrobić żebyście sami siedzieli a świadków usadzić razem z gośćmi w sumie przecież to Twój ślub więc będzie tak jak chcesz

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 12:46   #3969
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
U mnie raczej tak nie jest, czesc co prawda slubuje ale wiekszosc nie ma jeszcze zamiaru.. 25-26 lat to dla wiekszosci wczesnie.
Co Ci dolega??
w zasadzie to nie wiem...
ale jest nieciekawie... boli mnie podbrzusze .. niby w trkacie okresu to normalka
ale zeby az tak .. nie wiem co sie dzieje
dobrze ze ide dzisa.. choc boje sie ze kaze mi przyjsc po okresie
Stary 2009-09-01, 12:52   #3970
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
w zasadzie to nie wiem...
ale jest nieciekawie... boli mnie podbrzusze .. niby w trkacie okresu to normalka
ale zeby az tak .. nie wiem co sie dzieje
dobrze ze ide dzisa.. choc boje sie ze kaze mi przyjsc po okresie
Jak powiesz ze umierasz z bolu to Cie przyjmie Czasem tak sie zdaza ze mocniej boli... pamietam ze jak odstawilam tabsy pierwsza @ to byla masakra
Stary 2009-09-01, 12:54   #3971
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Jak powiesz ze umierasz z bolu to Cie przyjmie Czasem tak sie zdaza ze mocniej boli... pamietam ze jak odstawilam tabsy pierwsza @ to byla masakra
jestem półtora roku po laparoskopii .. więc istnieje prawdopodbienstwo ze mam nawroty choc w zasadzie nie wiem jak im zapobiegac
Stary 2009-09-01, 12:55   #3972
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
zaraz Ci coś napiszę na pw bo jeszcze w hipohondrię (czy jak to się pisze ) wpadniesz
dziękuję ci bardzo, zwrócę na to uwagę, a ty trzymaj się dzielnie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
No i mama przychodzi do domu i mówi, że widziała te obrączki i że są jakieś takie cienkie i rowki mają i że jej się nie podobają i nie są warte swojej ceny
Jazzmanka ja jak mi mama tak truje i narzuca swoje zdanie to jej mówię że ona już swoje wesele i ślub miała i swoje obrączki miała okazeję wybrać więc niech teraz da mi powybierac bo to mój ślub))

Cytat:
nie byłam mierzyc mojej W1
głupi TZ nie lubię go! nie zbrał mnie na rynek a jak jej juz za tydzień nie będzie
ja też mam teraz takie paranoje że dziewczyny wszystkie najlepsze kiecki powykupuja z salonów i nie będę miała nawet okazji nic fajnego z 2009 roku pomierzyć

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość

aaa miałam Was zapytać - autem typu combi nie bardzo żeby jechać do ślubu,prawda? co o tym myślicie?
u mnie też tzta brat cioteczny ma nowiutenkie Volvo bo jest szefem salonu volvo i mógłby nas podwieźć do ślubu ale jest to Volvo combi i my nie chcemy combi ale już gadaliśmy z tym bratem i powiedział ze już bliżej ślubu jakieś fajne autko spróbuje nam załatwić, a jeśli nam się nic nie spodoba to jedziemy swoim
Cytat:
Tancia tu PM ma emme ale nie jest taka super taka blondyna
http://www.fotografiaslubna.nysa.pl/
ooo dzięki.. wiesz co już mi się nie podoba ta suknia.. podczas ruchu strasznie się marszczy i faluje ten dół i nie wygląda już atrakcyjnie, jakiś taki pognieciony jest.. jak to siostra stwierdziła- ta suknia jest taka przewidywalna- większość panien młodych coś takiego ubiera i prawie się między sobą nie różnią... podobała mi się ta suknia ale teraz już chyba się odkochałam...
obym tylko się z mojej przyszłej wybranki nie odkochała

byłam na praktykach moje panienki dlatego dopiero teraz wpadam
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 12:57   #3973
kaska87
Zakorzenienie

ja zaraz zadzwonię do salonu zapytać czy mam szanse przymierzyc moją W1 i czy można ją dorwać jako model salonowy po niższej cenie a jak cena będzie ok to dzwonię do taty

Stary 2009-09-01, 13:02   #3974
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
jestem półtora roku po laparoskopii .. więc istnieje prawdopodbienstwo ze mam nawroty choc w zasadzie nie wiem jak im zapobiegac
A czemu mialas laparo? Sorki ze tak wypytuje ale mialam kiedys usuwana torbiel i przy @ 1 nospa forte to minimum

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
ja zaraz zadzwonię do salonu zapytać czy mam szanse przymierzyc moją W1 i czy można ją dorwać jako model salonowy po niższej cenie a jak cena będzie ok to dzwonię do taty
A ja sie umowilam na pt mierzyc suknie
Stary 2009-09-01, 13:07   #3975
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
to działaj szybko i opowiadaj o wynikach poszukiwań ty jej jeszcze nie mierzyłaś prawda? tylko w necie ci się spodobała?
ty jesteś wysoka i masz pełniejszy biust więc jest duża szansa że model salonowy będzie leżał idealnie- bo ja 167cm wzrostu mam te suknie trochę za długie jak je mierzę i na cyckach odstają jak nie wiem, a ty jesteś idealna do przymierzania sukienek

jej odkąd zmierzyłam Kate to mi sie podobają takie suknie bardziej przy ciele- czułam się w niej sexownie i nie mam nic przeciwko żeby się tak czuć w dniu ślubu chyba już nie chcę szerokiej literki A
Stary 2009-09-01, 13:10   #3976
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
to działaj szybko i opowiadaj o wynikach poszukiwań ty jej jeszcze nie mierzyłaś prawda? tylko w necie ci się spodobała?
ty jesteś wysoka i masz pełniejszy biust więc jest duża szansa że model salonowy będzie leżał idealnie- bo ja 167cm wzrostu mam te suknie trochę za długie jak je mierzę i na cyckach odstają jak nie wiem, a ty jesteś idealna do przymierzania sukienek
no mam nadzieję, ale oni nawet model salonowy dopasowuja więc się nie martwię ja już ją chcę

dzwoniła jest w salonie kosztuje 3.500 cos dużo bo dziewczyny na all piszą, że kupił za 2990 ale pytałam czy przewidują wyprzedaż modelu salonowego to pani powiedziała, że cos pomyślimy taka miła

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-01 o 13:16
Stary 2009-09-01, 13:17   #3977
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
no mam nadzieję, ale oni nawet model salonowy dopasowuja więc się nie martwię ja już ją chcę
No i ja k ten telefon - nie wiem czy zauważyłaś.. chciał ode mnie 15 funtów Więc odmówiłam

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-09-01 o 13:19
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 13:19   #3978
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
No i ja k ten telefon - nie wiem czy zauważyłaś.. chciał ode mnie 15 funtów Więc odmówiłam
o co chodzi Ty czasem piszesz jakbyś się z gruszki urwałą nie wiem o co chodzi

ale wiecie co ona była taka miła, że licze na to, że mi foty pozwoli zrobić

Stary 2009-09-01, 13:20   #3979
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:

dzwoniła jest w salonie kosztuje 3.500 cos dużo bo dziewczyny na all piszą, że kupił za 2990 ale pytałam czy przewidują wyprzedaż modelu salonowego to pani powiedziała, że cos pomyślimy taka miła
Kaska przeciez masz jeszcze te zniszke.. pojdz tam i pomedzij jej
wiesz pomodlij sie do tej sukni poprzymierzaj wiesz.. podejrzewam ze da Ci jakas znizke
Stary 2009-09-01, 13:22   #3980
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaska przeciez masz jeszcze te zniszke.. pojdz tam i pomedzij jej
wiesz pomodlij sie do tej sukni poprzymierzaj wiesz.. podejrzewam ze da Ci jakas znizke
no ja wyżebram nie martw się nawet się rozbeczę jak będzie trzeba nie no żarcik wiesz widzę, że babka jest ziomek więc coś czuję, że się dogadamy jak mi ją sprzeda za 2500 to ja zamawiam
ale ja musze być fajna, że mi wszędzie zniżki dają w każdym salonie, w którym byłam miałam zniżkę

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-01 o 13:26
Stary 2009-09-01, 13:22   #3981
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam po przerwie
Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
cześć Słonka
ja wiem,że mnie bardzo dawno nie było-przepraszam Was za to tęskniłyście?
aaa miałam Was zapytać - autem typu combi nie bardzo żeby jechać do ślubu,prawda? co o tym myślicie?
Cześć Szanka Dobrze, że wróciłaś Co do combiaka, to moja siorka jechała do ślubu Audi A6 combi. Tragedii nie było, ale... mi jakoś combi na ślub nie pasi
Cytat:
aaa ale to juz inna bajka
najpierw ryczec potem isc do tatusia niech zorganizuje mu zrobenie kuku a potem do ksiedza powiedziec co sie stalo
Jak małżeństwo "non consumata", to z unieważnieniem sakramentu nie powinno być problemu Przy okazji, nie ma rozwodów w kościele, tylko unieważnienia małżeństwa
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
U nas w kościele jest tak, że młodzi siedzą tylko na środku. Świadkowie siedzą w ławeczkach jeden z jednej strony, drugi z drugiej. A za nimi goście.
U nas jest identyko
Cytat:
A co ja mam powiedzieć, jak mam tylko 160 cm A z cyckami, to Ci po prostu gorset bardziej zwiążą albo sobie push-upa załóż

Edit: Kubusewa, 3maj się dzielnie. Będzie dobrze

A ja już dzisiaj po pracy. Dzisiaj tylko apel, ale od jutra już normalnie lekcje. Mam 4 nadgodziny

Edytowane przez aniolekKB
Czas edycji: 2009-09-01 o 13:25
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 13:23   #3982
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
o co chodzi Ty czasem piszesz jakbyś się z gruszki urwałą nie wiem o co chodzi

ale wiecie co ona była taka miła, że licze na to, że mi foty pozwoli zrobić
KAsia pislaas ide dzwonic wiec spytalam jak telefon a przy okazji postanowilam sie przypomniec bo w koncu nie wiem czy doczytalas Odmówiłam welon
Stary 2009-09-01, 13:26   #3983
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

a własnie!!! ciekawa jestem za ile te salonowe sukienki się kupuje bo niby się je kupuje ale nikt nie mówi za ile kasy a to nie jest tak ze jak model salonowy to za połowę ceny! w Annais pani mi dała 10% zniżki na salonowy model trochę mało jak na kieckę którą przymierzaja ciągle panny... a w Cymbeline panna młoda się spieszyła bo jej suknia była potrzebna natychmiast i kupiła salonowy model emmy za normalną cenę 2600!!! ( podobno krawcowa uszyła jej worek a nie ładną suknię więc musiała salonowy model kupić zeby w czymkolwiek wystąpić bo na zamawianie juz czasu nie było dlatego dziewczyny chcące szyć suknie slubne- upewnijcie się gdzie szyjecie kieckę bo moze być buba)

noooo to teraz ciekawe ile ci krzykną za tą suknię z salonu
Stary 2009-09-01, 13:30   #3984
Dżasta87
Raczkowanie

Kaśka jak dzwonisz to zapytaj sie jaka jest cena tej kiecki
http://www.flossmann.com.pl/sanpatrick.html

Ja juz sama poszlabym cos pomierzyc...hmm...czas namowic siostre i ruszyc...A powiedzcie mi czy trzeba sie wczesniej mawiac, czy po prost moge tak "z ulicy" przyjsc
Stary 2009-09-01, 13:33   #3985
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a własnie!!! ciekawa jestem za ile te salonowe sukienki się kupuje bo niby się je kupuje ale nikt nie mówi za ile kasy a to nie jest tak ze jak model salonowy to za połowę ceny! w Annais pani mi dała 10% zniżki na salonowy model
co?! ja za nową szyta na mnie Carrerę mam 15% a salonowy model połowę-1500zł tylko, że ecri
Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
Kaśka jak dzwonisz to zapytaj sie jaka jest cena tej kiecki
http://www.flossmann.com.pl/sanpatrick.html
juz dzwoniłam, ale jak będę to mogę zapytać Paladin?

Stary 2009-09-01, 13:33   #3986
lain
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie też tzta brat cioteczny ma nowiutenkie Volvo bo jest szefem salonu volvo i mógłby nas podwieźć do ślubu ale jest to Volvo combi i my nie chcemy combi ale już gadaliśmy z tym bratem i powiedział ze już bliżej ślubu jakieś fajne autko spróbuje nam załatwić, a jeśli nam się nic nie spodoba to jedziemy swoim
to moze niech wam cos z salonu zalatwi zrobilibyscie jazde probna
prawdopodobny swiadek mojego TZa pracuje wypozyczalni samochodow, wiec moze nam cos zalatwi no chyba, ze sobie na targach slubnych jakies cacko wypatrzymy

Cytat:
jej odkąd zmierzyłam Kate to mi sie podobają takie suknie bardziej przy ciele- czułam się w niej sexownie i nie mam nic przeciwko żeby się tak czuć w dniu ślubu chyba już nie chcę szerokiej literki A
nie dosc, ze bardziej sexy to wygodniejsze - latwiej wsiasc do auta czy usiasc przy stole, latwiej tanczyc itp
Stary 2009-09-01, 13:34   #3987
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja musze być fajna, że mi wszędzie zniżki dają w każdym salonie, w którym byłam miałam zniżkę
kurdę ty naprawdę jesteś jakimś fenomenem...
może ja złe wrażenie sprawiam jeśli chodzi o suknię- bo jak mierzę to jest krótka piłka=albo NIE i od razu ściągamy albo TAK i chcę tą i żadną inną, a że większość mi się nie podobała to od razu te kiecki ściągałam i nara moze powinnam bardziej te babki zwodzić i nie być zdecydowaną

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość

A co ja mam powiedzieć, jak mam tylko 160 cm A z cyckami, to Ci po prostu gorset bardziej zwiążą albo sobie push-upa załóż
musiałabym sobie ze 3 pushupy wsadzić albo jakieś melony w te suknie żeby zaczęły na mnie dobrze leżeć na biuście
nie no te sznurowane kiecki to rzeczywiście można zawiązać ale np Kate jest na zamek błyskawiczny z tyłu i pani mi musiała klamerkami ściskać kieckę w kilku miejscach żebym zobaczyła w niej swoją figure więc nie da rady salonowego modelu zakupić bo bym musiała ją zwęzić z 10cm to już za duża ingerencja
Stary 2009-09-01, 13:37   #3988
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
kurdę ty naprawdę jesteś jakimś fenomenem...
może ja złe wrażenie sprawiam jeśli chodzi o suknię- bo jak mierzę to jest krótka piłka=albo NIE i od razu ściągamy albo TAK i chcę tą i żadną inną, a że większość mi się nie podobała to od razu te kiecki ściągałam i nara moze powinnam bardziej te babki zwodzić i nie być zdecydowaną
no ja stoję jak kołek i się uśmiecham nieśmiało taka ciota wyobraź sobie i tez tak zrób

Stary 2009-09-01, 13:40   #3989
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Witam po przerwie

Cześć Szanka Dobrze, że wróciłaś Co do combiaka, to moja siorka jechała do ślubu Audi A6 combi. Tragedii nie było, ale... mi jakoś combi na ślub nie pasi

Jak małżeństwo "non consumata", to z unieważnieniem sakramentu nie powinno być problemu Przy okazji, nie ma rozwodów w kościele, tylko unieważnienia małżeństwa

U nas jest identyko

Edit: Kubusewa, 3maj się dzielnie. Będzie dobrze

A ja już dzisiaj po pracy. Dzisiaj tylko apel, ale od jutra już normalnie lekcje. Mam 4 nadgodziny
Skoro mają dziecko to raczej jest consumata
Stary 2009-09-01, 13:44   #3990
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
co?! ja za nową szyta na mnie Carrerę mam 15% a salonowy model połowę-1500zł tylko, że ecri
no to może babki u was we wrocławiu maja pozwolenie bardziej z ceny schodzić bo u nas o żadnych rabatach itp nie mówią- ani jak ze szwagierką chodziłam, ani jak sama za swoją kiecą chodziłam będę się targować coś ale pewnie 15% zniżki to mi nie dadzą.
ale jak będziesz w salonie to zapytaj o tą informację na stronie Annais Bridal o tym 5% rabacie czy to tylko u nich we wrocławiu czy w całej Polsce tez ok???? plis

Cytat:
to moze niech wam cos z salonu zalatwi
na pewno jeszcze wrócimy do tematu w przyszłym roku kiedy już będzie bliżej tego wszystkiego bo ten brat cioteczny tżta się smieje że nie ma pojęcia co będzie za rok- może nawet nie będzie już tam pracował także czekamy z tą kwestią,

Cytat:
nie dosc, ze bardziej sexy to wygodniejsze - latwiej wsiasc do auta czy usiasc przy stole, latwiej tanczyc itp
no ta Kate to i tak nie jest całkiem przy ciele tylko troszkę i o wiele łatwiej się w niej poruszać a co mówić o takiej sukni co sie ją nosi bez halki- super wygodna!

ja raz mierzyłam Kate bez halki a drugi raz z halką i z halką jest fajniej bo te tiule i warstwy sukni nie majtają się między nogami-czysta wygoda. pani powiedziała że na letnie śluby doradzają założenie halki bo wtedy ona "odpycha" suknie od nóg i jest po prostu chłodniej sama sprawdziłam to na sobie i ja halkę wezmę na pewno.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości