|  2009-09-01, 11:07 | #1142 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Dot.: 1994 - Stary dobry skład

przytargałam sobie z kolekcji mojej mamy duże wazony malowane w chinskie/japonskie wzory, powywijane suche gałęzie, porcelanowe lalki, szuszone kwiaty.. jakoś tak fajniej- dla kontrastu rozwalone łóżko i zagracone biurko  ale u mnie to porządek sie za dlugo nie utrzyma  wróciłam jak Ty  ale popisywałam sobie zeszyty  ile jutro macie lekcji? ja 6  ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Moooniko, pokzałaś mu stanik? ;D | 
|     |   | 
|  2009-09-01, 11:51 | #1143 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Ja też koło dziesiątej do domu wróciłam.   A jutro 7 lekcji.  Z resztą codziennie mam siedem, bo dodali nam 3 ZDW z polskiego, matmy i angielskiego i wszyscy na to chodzą przed testem... | 
|     |   | 
|  2009-09-01, 12:03 | #1144 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

A my mamy jakieś zajęcia a raczej projekty ( kto chce to chodzi). Tyle, że musisz mieć 85 % obecności a jak cie nie ma to musisz nadrobic   A ja nawet jestem zadowolona ze swojego planu. 1 geografia w tyg. 1 chemia 1 fizyka 1 biologia aaaah  Ej ale orginalne są te buty, no nie? I nawet fajne, tylko kolory moglyby byc żywsze. klik 
				__________________ 'A hero of war  Yeah, that's what I'll be And when I come home They'll be damn proud of me I'll carry this flag To the grave if I must Because it's flag that I love And a flag that I trust' RISE AGAINST! <3 | 
|     |   | 
|  2009-09-01, 12:17 | #1146 | 
| Wtajemniczenie | 

Ja też jutro 6 lekcji Chromciu   I w ogóle tak sobie policzyłam to będę miała w tygodniu trzy dni po 6 lekcji i dwa dni po 7 lekcji. W tamtym roku miałam tylko jeden dzień ze 6, reszta siedem.  Nie żebym się załamywała z tego powodu xD I w ogóle umarłam  Wyremontowali nam łazienki  Marzenie jakieś, mrrrraaauuu, i lusterka i wszystko jest  I w ogóle fajnie to wyglądało dzisiaj: wszystkie laski z naszego rocznika się tam pakowały i wszystkie zaczynały piszczeć jak tylko weszły  Jak na jakichś filmach jak takie głupie rowrzeszczane nastolatki    I w ogóle specjalnie cały czas pan P się tak ustawiał zebym go w końcu zauważyła i mu cześc powiedziała. No to po jakimś czasie mu już oddałam ta przysługę i się przywitałam.  Ale normalnie się poczułam, że mam władzę, bo to on cały czas się na mnie patrzył, a ja, to wiecie co...?  W ogóle już nic na jego widok nie poczułam  Totalny luz  Jestem z siebie taka dumna że szok   PS Fajnie Wam tak szybko w domu byłyscie... A tam babka wkręcała ze jest jakiś przepis teraz. że jak o 9 się zaczęło to przed 10 nas nie może wypuścić   Edytowane przez DontAsk94 Czas edycji: 2009-09-01 o 12:19 | 
|     |   | 
|  2009-09-01, 13:05 | #1148 | 
| Zakorzenienie | 

Patrze przez okno sobie, a tam idzie moja koleżanka, druga i Aga. I radek z dwoma kolegami na rowerach. I tak idą i pod moim oknem się zatrzymali Ja miałam okno otwarte (mieszkam na parterze) i do tego muzykę głośno włączoną. W sumie to dobrze. No i patrzę dalej przez te okno i Aga dla Radka na ramę wsiadła (żesz kur.wa czemu pod moim oknem ?!?!?!?!?! ) i jeszcze koleżanka moja co z nimi była pokazuje moje okno (chyba było muzykę słychać) dla Radka. Ciekawe, czy jakbym kosz wyszła wyrzucić, jak tam ciągle stali, to czy by zauważyli  Jak będą jeszcze iść, to wyrzucę   
				__________________ ♥♥♥ | 
|     |   | 
|  2009-09-01, 13:31 | #1149 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

hej  no i  wróciłam;d cały apel stałam na środku sali, bo jestem w poczcie;/ moje plecy;( | 
|     |   | 
|  2009-09-01, 13:32 | #1150 | 
				 | 

Olaś, waruj pod oknem, a jak sie pojawią to lec ze śmieciami   Ja mam tylko plan na jutro, ale to pewnie sie zmieni wszystko jeszcze... poza tym mój plan zajęc jest uzależniony od planow innych klas i autobusu- nawet jak mam 6 lekcji,a autobus jest po 7, bo jakas klasa ma dluzejto ja czekam godzine w skzole   ale wiem juz, ze w ogóle nie mam informatyki. za to mam 2 fizyki tygodniowo  : | 
|     |   | 
|  2009-09-01, 13:41 | #1151 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

U nas też dużo porobili w te wakacje w szkole. Także nowe podłogi, lampy, pomalowane ściany itp.   My w tygodniu mamy dwie chemie, biologie i geografie... Tylko fizyka jedna. A ośmiu godzin u nas nie ma wszkole. Maksymalnie jest 7... No chyba, że jakieś kółka.  Ojjj... Współczuję Pati tego stania.   | 
|     |   | 
|  2009-09-01, 13:42 | #1152 | 
| Zadomowienie | 

Chroma, ja tak samo. Nie mam też muzyki, plastyki, techniki, wosu i jakichśtam jeszcze przedmiotów... I kolega naliczył w tym roku 9 przedmiotów (7 bez religi i wf, bo to właściwie nie są lekcje xd)... Ale mam kółka przygotowywujące do testów na zakończenie klas, ehh... | 
|     |   | 
|  2009-09-01, 13:48 | #1153 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2009-09-01, 13:55 | #1154 | |
				 | 

Cytat: 
  wos mam tylko przez jedno półrocze, tak samo wdżr. ale za to mam o tyle mniej lekcji, ze nie mam angielskiego. a pierwszym klasowm tym, co teraz przyszly dali angielski,a nam juz nie. gdzie sprawiedliwosc? ja akurat mam dobrze, bo 4 lata sie uczylam prywatnie, ale niektórzy nie mieli stycznosci z angielski, a potem pojda do liceum i nie beda nic umiec. Beznadzieja,,, | |
|     |   | 
|  2009-09-01, 14:11 | #1156 | 
				 | 

mój plan ujdzie, najbardziej cieszą mnie dwie ostatnie lekcje, bo mamy takiego fajnego historyka, a polski lubie, bo lubie.  wf bio niemiecki matma historia polski najgorzej z biologia i chemia u mnie, nie dosc, ze takie trudne przedmioty, to jeszcze baba jest tak beznadziejna, ze szok, w ogole nie umi tlumaczyc ;// | 
|     |   | 
|  2009-09-01, 14:31 | #1157 | 
| Wtajemniczenie | 

a ja zaczynam jutro matematyką z najgorszą babą w szkole    | 
|     |   | 
|  2009-09-01, 15:47 | #1159 | 
				 | 

ja mam fizykę, wolną, geografię, polski, w-f, niemiecki i wychowawczą    | 
|     |   | 
|  2009-09-01, 16:03 | #1161 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-04 
				 | 

Chroma, żeby tylko stanik...   hah, no wieesz, pewnie, że nie  ani na mnie, ani w sklepie  ale w przyszły weekend szykuje się spotkanie albo impreza (on ma wolną chatę, moje urodziny są itd.) więc JU NOŁ...    (żartuję  ) A ja wróciłam chyba o wpół do 3 do domu a wychodziłam o 7:15  ale to całe pierdzielenie w kościele, potem pierdzielenie z nadaniem imienia, potem jechaliśmy autobusami do pomnika, pierdzielenie i do domu. Ale było z pompą, nie powiem. Dobrze, że ja i 3 kumpele sobie stanęłyśmy może nie tam gdzie powinnyśmy, ale w cieniu. Bo paru dziewczynom było słabo od słońca  Mój plan na jutro: polski chemia/biologia godzina wychowawcza matematyka WF religia   
				__________________ "Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze." | 
|     |   | 
|  2009-09-01, 16:13 | #1162 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-08 
				 | 

czesc bejbasy   rozpoczecie ok, potem bylismy z klasa na integracji  ogolnie ludzie W WIEKSZOSCI (no bo przeciez nie wszyscy hahaha) bardzo fajni, wychowawca calkiem ok, tylko plan mam beznadziejnyyy!  jutro: chem ang ang PO tech inf tech inf niem wf koncze: 16.50   
				__________________ wystarczy karolajna  | 
|     |   | 
|  2009-09-01, 16:47 | #1163 | 
| Wtajemniczenie | 

łoj Karolinaaaa dluuugo Was tam trzymają ja mat (zabijcie mnie) pol (poprawcie) ang wf hist muz | 
|     |   | 
|  2009-09-01, 17:50 | #1165 | 
| Wtajemniczenie | 

Lubię, bo ja humanistka i wgl... Ale nie z tą babą. Dwie najgorsze w całej szkole mi na poczatek dali    | 
|     |   | 
|  2009-09-01, 20:27 | #1167 | 
| Wtajemniczenie | 

No to się chwal kobieto    | 
|     |   | 
|  2009-09-01, 21:21 | #1168 | 
				 | 

Właśnie Olaś, gadaj nam tu szczegółowo, a nie    | 
|     |   | 
|  2009-09-02, 14:58 | #1170 | 
| Wtajemniczenie | 

Ej a daj linka na fotkę    Bo ja szczerze mówiąc tak niektóre laski kojarzę z nk naprzykład, ale Ciebie jakoś nie   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

mój M
  mój M