|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
powinni układac plan pod maturzystów u mnie zawsze zaczynaja układać od maturzystów, żeby 3klasy miały najbardziej komfortową sytuację. mi bardzo pasuje, mam tylko 28h tygodniowo. 1 historia, 3 angielskie, 5 polskich, 6 matematyk (myslałam, że dadzą więcej), 2 rosyjskie, 3 wfy, 3 geo (myslalam, że będą 2, ale jak sa 3 to lepiej ![]() nie ma co narzekac, mam nadzieje, że plan się już nie zmieni...
|
|
#1322 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14015589]
nie moglam dzis w nocy spac , ciagle sie budzilam i patrzalam czy to juz po 6 milego dnia Dziunie [/QUOTE]ja jakoś do 2 zasnąć nie mogłam :/ jak już zasypiałam, to mój kot miał rozstroje żołądka i musiałam po nim posprzątać;] zasnęłam po 2, a o 6.30 budzik Cytat:
ja jednak ubrałam się tak jak planowałam, bo jak tak rano się zastanowiłam, to buty, o których sobie przypomniałam do dżinsów nie bardzo by pasowały ;P Cytat:
wysiadłam dzisiaj z autobusu, a że przystanek zaraz przy szkole, to ludzi pełno.. i to of kors pierwszoklasiści... starsze roczniki przy wejściu do szkoły się gnieździły, a ja ledwo przecisnęłam się przez tłum kociaków :P Cytat:
sprawdziła listę, podała plan, kilka ważnych dat xD stwierdziła, że pogoda jest tak ładna, że szkoda w szkole siedzieć i pożegnała nas ![]() noo widzę, że wakacje przyniosły trochę nowości xD u mnie chyba żadna nie zaciążyła ![]() ale za to sorka od niemieckiego jakoś w 7.miesiącu jest ![]() ![]() i od PP też w ciąży, ale to nie wiadomo na jakim etapie ;P chodzą ploty, że fizyczka też, ale nikt jej nie widział, więc nie ma jak tego potwierdzić ;P aaa nooo i koleżance na dobre wyszedł ten stosunek przerywany ciekawe czy dalej będzie to praktykować ![]() Cytat:
w ogóle to myślałam, że rozszarpię dzisiaj koleżanki... już mam dosyć słuchania nt. formy matury... trzy genialne spierały się ze mną, że na stronie CKE jest napisane, że jak np. chce ktoś zdawać biologię R, to najpierw pisze P, a potem R.. i jak nie zda R to liczy mu się P ;] i ni bata, nie mogłam im przetłumaczyć, że od razu pisze się R ;] wrrr...
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ;*
ranyyyy znow sql ja mam narazie plan tylko na jutro. Calosc podadza za jakis tydzien,dwa. Teraz z dnia na dzien bedzie podawany. Jutro mam na 9 i 6 lekcji...wiec nie jest zle
|
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
ja ma rozłożone tak pon-7, wt.-7, śr.-6, czw-5, pt-5
zrobię sobie plan w wordzie i wydrukuję.
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
plan nawet,nawet tylko we wtorek mam na 9, a tak to na 8, 3 razy kończę o 13.25, raz o 14.15 i raz 12.35. pewnie i tak go jeszcze nie raz zmienią. wróciła moja kochana sorka od polskiego ![]() ciekawe czy jutro na pierwszym angielskim `kochany` sor przywita nas wynikami próbnej matury, którą pisaliśmy w czerwcu...
|
|
|
|
#1327 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mój plan na jutro: polski, historia, dwie matmy, fizyka i wos to ja jestem na mat-fizie czy humanie? ![]() Wych się pyta, czy chcemy dalszy, a my, że nie, wolimy jutro
|
|||||
|
|
|
#1328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie 5 klas LO (zawsze były tylko 4) i aż 4 klasy gimnazjum (zawsze były max.2 )normalnie tyleeee ludzi w szkole ![]() no chyba nie będzie praktykowała.. ![]() nie ma z kim, rozstała się z tym "padalcem" jak to określiła. szkoda dziewczyny, ale widać, że jest zdeterminowana.. dobrze, że się nie poddaje Cytat:
![]() to jak do jutra rambo nie zamknie tego wątku to napiszę do YenneferD ja mam jutro na 9:00, mam matmę, polski, angol (ale mamy biblioteke bo babka jedzie na wymianę polsko-niemiecką ), geo i religie ( będę rzygać..... znowu religia z Zabobonem )
|
|
#1330 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
mam nadzieje że korki coś pomogą.Cytat:
Nie znam planu na cały tydzień ale jutro mam tylko 5 lekcjiCo do humoru z jednej strony fajnie ich wszystkich zobaczyć ale z drugiej to jakoś moja klasa nie przypadła mi do gustu wszyscy sobie olewają wszystko, nie ma miłej atmosfery, utworzyły się jakieś grupki raczej nie będę za nimi tęsknić może za paroma osobami. Cytat:
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I podobno jest nowy ksiądz, to pewnie katechetka odeszła. I może z tym nowym będziemy mieli. Po raz pierwszy dyrektor nie przedstawiał nowych nauczycieli/zmian w wychowawstwie i więcej nie wiem ![]() Najważniejsze, że mi się babka od wfu nie zmieniła, bo mogliśmy taką jędzę dostać i wychowawczyni z pierwszej klasy do nas wróciła z urlopu zdrowotnego. A t z drugiej klasy, które super uczyła matmy, sobie dziecko urodziła Ja nie chcę jutro do szkoły: o |
|
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? to jakbyś była u mnie w szkole to byś się załamała ![]() klas maturalnych jest 8, klas drugich 8 klas pierwszych 8 + 2 klasy gimnazjum. to jest dopiero tłum
|
|
|
|
|
#1333 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te klasy gimnazjum to pierwszy raz są.. taki eksperyment ;] biedne dzieciaczki, dostaną od geografi jakąś heterę (w sumie obie geografice są "kochane" ) to będę uciekać drzwiami i oknami a koleżanka w sumie teraz wykazała się rozsądkiem.. lepiej późno niż wcale ciekawe co na to jej rodzice.. jeśli będą jej pomagać to zapewne uda jej się zdać maturę dobrze, że nie rzuciła szkoły... ;] a mój plan na jutro to angielski, matma, niemiecki, wf, wos, pp :P na 8:55 i wychodzę 14.25 ;] a w pon. to mam bodajże do 15.15.. i tak dobrze, że tylko raz tak długo siedzę.. ;] ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
dzisiaj stoimy sobie przed wejściem do szkoły i koleżanka coś gadała, że na religii u księdza to trzeba coś tam gadać, żeby było, że z nim się zgadzamy.. i zaczęła coś o antykoncpecji mówić.. a akurat ksiądz szedł tylko coś jej tam powiedział, że chyba jeszcze będzie miała czas się wypowiedzieć ;P a inna moja koleżanka, którą nie bez powodu nazywam mistrzem dyskrecji znowu dzisiaj była wyjątkowo dyskretna ;P nie tak dawno jeszcze podobał jej się jeden koleś z 3kl (teraz już absolwent).. no i siedzimy sobie przed szkołą i szedł ten chłopak z kolegą.. no to ja mówię do K., żeby się delikatnie odwróciła, a ona sruuuu łeb przekręca i "oooo ja nie wierzę" czy coś takiego ;] ech ta dyskrecja... potem ten chłopak usiadł koło niej (siedziała na murku przy schodach) no i już mi miała coś o nim mówić, ale kątem oka go wypatrzyła - jej mina.. bezcenna ![]() ile to razy buraka spaliła, bo niezbyt cicho coś mówiła ;P Cytat:
jutro zaczynam angielskim ;] Cytat:
nooo jak ona tak mogła! tak sobie dziecko urodzić ;P my się modlimy, żeby kilka zaciążyło, a zaciążyły te co nie trzeba ;P
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-09-01 o 12:55 |
||||
|
|
|
#1334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i mówie, że przecież nic nie widać, a ona, że w lutym ma termin.i moja G. od razu się jej pyta :"a co na to rodzice?" (bo D. mówiła, że ojciec by ją zabił jakby w ciąże zaszła w LO - mówiła tak jak ta moja pierwsza kol z klasy w tamtym roku była w ciąży)... a D. mówi, że już teraz normalnie. Mówiła, że ojciec był wściekły, mama w miare w miare.. ale już im przeszło. Tato jej remontuje piętro domu, żeby ona i bobasek mieli spokój.. a ja się pytam jak im powiedziała.. to mówi, że nic nie powiedziała, że chciała im dopiero teraz powiedzieć, ale jej "padalec" wszystkim rozgadał.. ona powiedziała mu, że jest w ciąży i że jesli on chce to może swojej matce powiedzieć, ale nikomu więcej.. a rozgadał -.- i rodzice się dowiedzieli z innego źródła. trochę mnie przeraziła, że zostawiła tego swojego P.. no bo 18 lat... dziecko... samotna matka.. szok. a tak się zapierała, że on taki cudowny, że tak go kocha... no,ale ważne, żeby dzidzia zdrowa była
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też. pewnie tak
|
|
|
|
|
#1336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i Tż do niego "cześć", a na nią "o matko" i się odwraca. B. nie zauważył, bo on taki mało spostrzegawczy ale wszyscy ich znajomi i nasi już tak ![]() Oo, np facetowi od historii, to byśmy się nawet na becikowe złożyli! albo babce od angola... ale nie babce od matmy ![]() Cytat:
... i żeby maturę zdała i na studia poszła...U mnie 5 nowych klas. Na sali jakoś tak ciasno było, a dyr, żę nas 500 osób jest (w tamtym roku była mowa o 450 ) a szkoła naprawdę malutka, korytarze takie wąskie
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-01 o 13:15 |
||
|
|
|
#1337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie nie lubie nerwów szarpac przez takie rozmowy, więc mówie tylko raz a jak nie wierza to ich sprawa ![]() Cytat:
Czasami 15 minut zajmuje przejście z 2 piętra do piwnic :P Ale to dopóki pierwszaki nie przyzwyczają się do ruchu prawostronnego i zamieszanie straszne jest ![]() A tak w ogóle mam jutro angielski, WOS, matematykę, informatykę i wf więc luzik
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
hah, moja Gośka też jej miss taktu ;]
zawsze coś palnie głośniej niż powinna i zazwyczaj w obecności osoby o której chce coś powiedzieć ![]() także tego. Justyna, myślę, że D. zda maturę.. (nie jest to przecież jakieś podrzędne LO, a jedno z lepszych w województwie..) powinna sobie poradzić, nie wiem czy pójdzie na studia (może zaoczne) bo jest z małego miasteczka 30km od mojej miejscowości.. więc w sumie.. prziecież nie zostawi swoim rodzicom bobasa na cały tydzien, zeby móc studiowac, tym bardziej nie zabierze malucha ze sobą.. no nie wiem. wiem, że ona w tamtym roku szkolnym powiedziała na geografii, że po LO chciałaby założyć rodzinę, a nie iść na studia. Mówiła, że może zaoczne, albo szkola policealna. na pewno coś wymyśli i da radę. klasa, wychowawca i dyrekcja na pewno będą ją wspierać ![]() strasznie mnie to dziwi, że ten wysyp młodych mam to tylko u mnie w klasie.. chyba.
|
#1339 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
taki pewny siebie byl i oblal go. bo np moja kumpela ostatnio miala egz to nie zapiela pasow ale mogla dalej jechac.a sny masz zaje.biste ![]() Cytat:
bo jakies przedstawienie zrobili z okazji 70 rocznicy wybuchy wojny , potem chwile z wych i poszlyslmy z dziewczynami na ciachooo ![]() Cytat:
wspolczuje.Cytat:
------ czesc. tak ogolnie to chyba ich poj.ebało ![]() jutro mam 8 lekcji ![]() historia, religia, matma,polski,wf,anglik,ge gra,wos z tym ze geografia jest dodatkowa. no i poniedzilaek mam na 9 i 6 lekcji wtorek-na 8 i osiem lekcji w tym okienko;/ czwartek-na 8 i piec lekcji ale w srodku okienko ;/ piatek-na 8 i siedem lekcji. z tymze jakos mam dodatkowe matmy i cos tam ;/ jestem wkur.wiona , głupii ten plan. |
||||
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
ja na szczęście nie mam żadnych okienek.
nauczyciele też mi się nie pozmieniali.. ale niektóre poszły na macierzyński ![]() niektóre wróciły... widziałam kilku nowych nauczycieli.. jakaś rotacja była. no, ale jak już mówiłam, na szczęście nie w mojej klasie. przez te zaciążone to zostało w mojej klasie 21 osób xD
|
#1341 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale już pamiętam za co ich wszystk9ch nie lubię Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14021131] no i poniedzilaek mam na 9 i 6 lekcji wtorek-na 8 i osiem lekcji w tym okienko;/ czwartek-na 8 i piec lekcji ale w srodku okienko ;/ piatek-na 8 i siedem lekcji. z tymze jakos mam dodatkowe matmy i cos tam ;/ jestem wkur.wiona , głupii ten plan.[/QUOTE] nie dziwie się też bym była ![]() chłopaki z mojej klasy mają dwa okienka jedno w czartek drugie w piatek i piszą podanie o zmianę planu ![]() dzień dobry wróciłam już byłam jeszcze z moim dziewczynami coś zjeść i tak nam zeszło plan mam na razie tylko do końca tygodnia i mam jutro 5 w czwartek 7 w piątek 6 czyli nie jest źle ![]() ale jutro zaczynam biologią
|
||||
|
|
|
#1342 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
One mają gdzieś to co my piszemy to ja też mam to gdzieś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuje. Zaliczone Cytat:
![]() Już mam duże ![]() Po testach wróciłam do Opo i od razu na ławeczkach moja klasa. Więc wszystko już wiem. Jutro masakra. Na 7.40 i 9 h 2 ang, wos, religia, polski, matma, historia, geografia i wf ![]() I ogólnie ten plan taki jakiś. No i angielski z jakąs nową mamy, co roku z inna mamy
|
||||
|
|
|
#1343 | ||
|
Rozeznanie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14021131]czesc.
tak ogolnie to chyba ich poj.ebało ![]() jutro mam 8 lekcji ![]() historia, religia, matma,polski,wf,anglik,ge gra,wos z tym ze geografia jest dodatkowa. no i poniedzilaek mam na 9 i 6 lekcji wtorek-na 8 i osiem lekcji w tym okienko;/ czwartek-na 8 i piec lekcji ale w srodku okienko ;/ piatek-na 8 i siedem lekcji. z tymze jakos mam dodatkowe matmy i cos tam ;/ jestem wkur.wiona , głupii ten plan.[/QUOTE] Cytat:
Też właśnie sobie przypomniałam, ech.Jaki tekst ![]() Czemu tłumaczyć? ![]() Cytat:
7:40 i 9h? Oszaleli czy co?
Edytowane przez visionario Czas edycji: 2009-09-01 o 13:57 |
||
|
|
|
#1344 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[sorry, ale tylko to mi na język przyszło xD]ja na szczęscie codziennie kończe o 13:30 Cytat:
Cytat:
to jest dopiero tłum [każda klasa 33-35 osób]Cytat:
staram się ogarnąć rzeczywistość ![]() Edytowane przez elajna888 Czas edycji: 2009-09-01 o 13:57 |
||||
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nawet po "intergracji klasowej"
![]() plan mam super! laytowy jak nigdy i dobrze ![]() tez mam 3 okienka w srodku, bo na wf nie chodze a akurat wypada w srodku;/ tylko nad tym ubolewam jeszcze w pazdzierniku dojda 4 godz fakultetow ale i tak jest super dzisiaj juz kazdy sie musial deklarowac wychowawczyni co zdaje na maturze i na jakie studia idzie ;/
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#1346 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i teraz spowrotem nam dali ja. ogolnie mam nalane na to , nie zdaje matury z niemeickiego tylko szkoda mi tych osob ktorzy zdaja ten przedmiot na maturze, ciezko bedzie.to malo Was w klasie, u mnie jest 30 osob ![]() Ola- ubralas ta spodnice? ![]() ide sie spakowac no i jakos pod wieczor jeszcze zajrze do Was.milego dnia
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-09-01 o 13:57 |
|
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
QUOTE= 6 matematyk (myslałam, że dadzą więcej), [/QUOTE]
|
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze,masz tak pozno do szkoly, czy tak duzo godzin? ja koncze 13.30, 13.30, 15,20, 13,30, 12,30 w tym mam dwa razy na drugą lekcje
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
9h?! omfg -.- zabiłabym chyba dyrekcję... do której w szkole jesteś? do 16:00 ?! -.- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14021719] to malo Was w klasie, u mnie jest 30 osob ![]() Ola- ubralas ta spodnice? ![]() ide sie spakowac no i jakos pod wieczor jeszcze zajrze do Was.milego dnia [/QUOTE]u mnie zaczynalo 27 2 osoby zrezygnowały po pierwszym tygoniu (poszly do innej szkoly), 2 osoby po pierwszym półroczu się przeniosły... jedna zaciążyła i miała nieklaski na drugie półrocze..i teraz jedna zniknęła bez wieści.Ola, wlaśnie;> ubrałaś spódnicę? ![]() a ja mam dobrze rozłożony plan ![]() będę rano biegać bo co drugi dzień mam na 9:00 ![]() czyli nie będę musiała się zrywać o 6:00 z łóżka żeby iść i pobiegać ![]() od jutra chyba zacznę
|
|
#1350 |
|
Konto usunięte
|
jeszcze z Wami zostane na chwile
![]() tak podsumowujac to mam tygodniowo : 7 h polskiego 3 h angielskiego 1 h edukacja europejska... 3 h geografii 5 h matematyki 3 h wf 3 h WOS-u 4 h historii ![]() 2 h niemieckiego 2 h religii i godzina wych. ogolnie 33 godziny tygodniowo z tymze chyba jakies 4 h sa dodatkowe. to nic ze mogli dac te godziny na koniec a nie w srodku dnia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

Jeszcze denerwuje mnie ten fakt,że pierwszaki siedzą sobie np. do 15.25 najdłużej a my musimy tak długo..

[/QUOTE]
A jak przeżywają. Współczuję im. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ciekawe czy dalej będzie to praktykować
ja mam narazie plan tylko na jutro. Calosc podadza za jakis tydzien,dwa. Teraz z dnia na dzien bedzie podawany. Jutro mam na 9 i 6 lekcji...wiec nie jest zle

)

? to jakbyś była u mnie w szkole to byś się załamała

i od razu wyjechałam na miasto, bez zaliczana placu 

A maturę na pewno zdasz dobrze dzięki takiej nauczycielce.