Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-01, 12:09   #1321
mtynai
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

Cytat:
Napisane przez zaluzja55 Pokaż wiadomość
Mamy iść jutro,ale czy coś z tego wyjdzie to nie wiem..Na naszą wychowawczyni nie mamy co liczyć bo i tak ją to nie obchodzi Jeszcze denerwuje mnie ten fakt,że pierwszaki siedzą sobie np. do 15.25 najdłużej a my musimy tak długo..

powinni układac plan pod maturzystów
u mnie zawsze zaczynaja układać od maturzystów, żeby 3klasy miały najbardziej komfortową sytuację.

mi bardzo pasuje, mam tylko 28h tygodniowo.
1 historia, 3 angielskie, 5 polskich, 6 matematyk (myslałam, że dadzą więcej), 2 rosyjskie, 3 wfy, 3 geo (myslalam, że będą 2, ale jak sa 3 to lepiej ), 2 religie, 1 PP i 1 WOS (+ jedna wychowawcza tygodniowo)

nie ma co narzekac, mam nadzieje, że plan się już nie zmieni...

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 12:24   #1322
KaasiaaK
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14015589]
nie moglam dzis w nocy spac , ciagle sie budzilam i patrzalam czy to juz po 6 .
milego dnia Dziunie [/QUOTE]
ja jakoś do 2 zasnąć nie mogłam :/ jak już zasypiałam, to mój kot miał rozstroje żołądka i musiałam po nim posprzątać;] zasnęłam po 2, a o 6.30 budzik

Cytat:
Napisane przez elajna888 Pokaż wiadomość
ze mnie zawsze tata się śmieje, że jakbym nie miała tyle ciuchów to bym nie miała ciągłego problemu "w co się ubrać?!"
mój tatuś to już nic nie mówi o ilości moich ubrań :P
ja jednak ubrałam się tak jak planowałam, bo jak tak rano się zastanowiłam, to buty, o których sobie przypomniałam do dżinsów nie bardzo by pasowały ;P

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
ale najlepsze i tak są pierwszaki. Takie zagubione owce A jak przeżywają. Współczuję im.
ojj pierwszaki są urocze;] u mnie w LO otworzyli podobno dwie klasy gimnazjum -.-
wysiadłam dzisiaj z autobusu, a że przystanek zaraz przy szkole, to ludzi pełno.. i to of kors pierwszoklasiści... starsze roczniki przy wejściu do szkoły się gnieździły, a ja ledwo przecisnęłam się przez tłum kociaków :P

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
ja też już wróciłam, rozpoczęcie trwało u mnie cale (uwaga) 10minut

z takich newsów..to mam dwie ciężarne w klasie ;]
jedna już dzisiaj nie przyszła, wyprowadzila się, słuch po niej zaginął.
Druga powiedziała, że rodzi w lutym i będzie chodziła do samej matury.
poza tym rzuciła swojego chłopaka z którym jest w ciąży i ma zamiar sama wychowywać dziecko .. a tak go kochała (to ta sama o której wam opowiadałam, że ten stosunek przerywany praktykuje...)

no,ale grunt, że chce urodzić i skonczyc szkołe.
u mnie chyba 15min ;D jak zawsze sorka się spóźniła kilka minut ;P
sprawdziła listę, podała plan, kilka ważnych dat xD stwierdziła, że pogoda jest tak ładna, że szkoda w szkole siedzieć i pożegnała nas

noo widzę, że wakacje przyniosły trochę nowości xD
u mnie chyba żadna nie zaciążyła
ale za to sorka od niemieckiego jakoś w 7.miesiącu jest
i od PP też w ciąży, ale to nie wiadomo na jakim etapie ;P
chodzą ploty, że fizyczka też, ale nikt jej nie widział, więc nie ma jak tego potwierdzić ;P

aaa nooo i koleżance na dobre wyszedł ten stosunek przerywany ciekawe czy dalej będzie to praktykować

Cytat:
nie dziwię się.. a nie możecie iść do dyrekcji i poprosić, aby wzięła pod uwagę to, że jesteście maturzystami i żeby skorygowlai ten plan??
u nas to od rana zaczynają III klasy, a na późniejsze godziny chodzą inne roczniki

w ogóle to myślałam, że rozszarpię dzisiaj koleżanki... już mam dosyć słuchania nt. formy matury...
trzy genialne spierały się ze mną, że na stronie CKE jest napisane, że jak np. chce ktoś zdawać biologię R, to najpierw pisze P, a potem R.. i jak nie zda R to liczy mu się P ;]
i ni bata, nie mogłam im przetłumaczyć, że od razu pisze się R ;]
wrrr...
Stary 2009-09-01, 12:26   #1323
Waniliova
Zakorzenienie

Hej ;*

ranyyyy znow sql ja mam narazie plan tylko na jutro. Calosc podadza za jakis tydzien,dwa. Teraz z dnia na dzien bedzie podawany. Jutro mam na 9 i 6 lekcji...wiec nie jest zle
Waniliova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 12:29   #1324
effciaa16
Zakorzenienie

ja ma rozłożone tak pon-7, wt.-7, śr.-6, czw-5, pt-5
zrobię sobie plan w wordzie i wydrukuję.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 12:31   #1325
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
ja ma rozłożone tak pon-7, wt.-7, śr.-6, czw-5, pt-5
zrobię sobie plan w wordzie i wydrukuję.
ło to fajnie masz...po 5 lekcji w dwa dni...mam nadzieje ze my tez tak bedziemy mieli
Waniliova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 12:35   #1326
aneta_91
Zakorzenienie

witam,
plan nawet,nawet
tylko we wtorek mam na 9, a tak to na 8,
3 razy kończę o 13.25, raz o 14.15 i raz 12.35.
pewnie i tak go jeszcze nie raz zmienią.
wróciła moja kochana sorka od polskiego która uczyła mnei w I klasie i teraz nas spowrotem odbiera
ciekawe czy jutro na pierwszym angielskim `kochany` sor przywita nas wynikami próbnej matury, którą pisaliśmy w czerwcu...
Stary 2009-09-01, 12:36   #1327
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Justyna szok przeżyła
na wątku cisza jak nigdy
nie pamiętam kiedy ostatnio jak wstałam rano to miałam do nadrobienia 5-6 postów zawsze conajmniej jedna strona

Cytat:
jak już się przełamiesz to pamiętaj, psychicznie zawsze będziemy z Tobą (ja też się boję iść.)
Na razie daleko mi do tego przełamania...
Cytat:
ale najlepsze i tak są pierwszaki. Takie zagubione owce A jak przeżywają. Współczuję im.
I jeszcze odstrzelone jak nie wiem co
Cytat:
poza tym rzuciła swojego chłopaka z którym jest w ciąży i ma zamiar sama wychowywać dziecko .. a tak go kochała (to ta sama o której wam opowiadałam, że ten stosunek przerywany praktykuje...)

A masz newsy u mnie takich brak...
Cytat:
btw, napisałam znowu do moderatorki, żeby zamknęła II cz. naszego wątku..
jak nie zamknie do jutra to napiszę do tej drugiej
bo teraz napisałam drugi raz do rambo, ale jest też Cheer
Ja pisałam wtedy do YenneferD i od razu zamknęła

Mój plan na jutro: polski, historia, dwie matmy, fizyka i wos to ja jestem na mat-fizie czy humanie?
Wych się pyta, czy chcemy dalszy, a my, że nie, wolimy jutro więc całego tygodnia nie znam

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 12:45   #1328
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość

ojj pierwszaki są urocze;] u mnie w LO otworzyli podobno dwie klasy gimnazjum -.-
wysiadłam dzisiaj z autobusu, a że przystanek zaraz przy szkole, to ludzi pełno.. i to of kors pierwszoklasiści... starsze roczniki przy wejściu do szkoły się gnieździły, a ja ledwo przecisnęłam się przez tłum kociaków :P

uaaa nooo i koleżance na dobre wyszedł ten stosunek przerywany ciekawe czy dalej będzie to praktykować
dzisiaj się nasmiałam z tych pierwszych klas -.-
u mnie 5 klas LO (zawsze były tylko 4) i aż 4 klasy gimnazjum (zawsze były max.2 )

normalnie tyleeee ludzi w szkole

no chyba nie będzie praktykowała..
nie ma z kim, rozstała się z tym "padalcem" jak to określiła.
szkoda dziewczyny, ale widać, że jest zdeterminowana.. dobrze, że się nie poddaje

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
I jeszcze odstrzelone jak nie wiem co

Ja pisałam wtedy do YenneferD i od razu zamknęła

Mój plan na jutro: polski, historia, dwie matmy, fizyka i wos to ja jestem na mat-fizie czy humanie?
Wych się pyta, czy chcemy dalszy, a my, że nie, wolimy jutro więc całego tygodnia nie znam
u mnie laski poprzychodziły w takich miniówkach, że ledwo tyłki zasłaniały

to jak do jutra rambo nie zamknie tego wątku to napiszę do YenneferD

ja mam jutro na 9:00, mam matmę, polski, angol (ale mamy biblioteke bo babka jedzie na wymianę polsko-niemiecką ), geo i religie ( będę rzygać..... znowu religia z Zabobonem )

Warren Buffet
Stary 2009-09-01, 12:47   #1329
aneta_91
Zakorzenienie

Mi się zmieniła babka od religii, podobno jest jeszcze lepsza od poprzedniej
Stary 2009-09-01, 12:52   #1330
ewelina*
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
A ja już wróciłam Nogi mi zaraz odpadną... Nowe buty nałożyłam , więc wyszło na to że pół drogi powrotnej wracałam na bosaka :P A w ogóle sztandar przkazałam, chociaz przed wejściem na scenę myślałam że mi serce wyskoczy, kurde straszny stres to jest:P

Wychowawca oczywiście wszedł do sali, powiedział dzień dobry, że plan jest na stronie internetowej szkoły a wszystkie inne ogłoszenia wisza na tablicy, więc poszliśmy do domu:P
Ja też sobie odciski porobiłam, a spotkania z wychą nie miął mbo jest tradycja ze 3 klasy idą na cmentarz wieńce składać na groby żołnierzy i zmarłych nauczycieli.
Cytat:
Napisane przez elajna888 Pokaż wiadomość
Ja też już po. Jutro mam na 10 i tylko 4 godzinki
a po za tym to jestem mega-przerażona, zdenerwowana i w ogóle... bo wróciła z macierzyńskiego nasza nauczycielka angielskiego, która straaasznie ciśnie, człowiek musi być na najwyższych obrotach, żeby wyrobić na 3. Na szczęscie obiecywała nam że podzieli nas na wstepie na grupy, które zdają rozszerzenie i podstawę...to może będe mieć łatwiej [zdaje podstawę]. No nic, zobacze po pierwszej lekcji.
Jestem okropnie przerażona

Ale z drugiej strony może dzieki tej kobiecie zdam lepiej maturę
Zazdroszczę Ci szczerze ja mam okropną panią z angola, nic nie portafi nauczyć jest kompletny chaos mam nadzieje że korki coś pomogą.
Cytat:
Napisane przez visionario Pokaż wiadomość

---
Ogólnie plan w porządku, nie narzekam. W jeden dzień tylko mam 7 lekcji, a tak to 5-6. Z tego się bardzo cieszę, bo w zeszłym roku ciągle było 7-8 i strasznie ciężko było wysiedzieć. Jeśli chodzi o takie sprawy organizacyjne to póki co jest dobrze. Wiecie co, miałam taki dobry humor wczoraj i nawet dzisiaj rano, ale jak tylko weszłam do szkoły i zobaczyłam te wszystkie twarze to mi się wszystkiego odechciało Nie wiem, jak ja wytrzymam ten rok. I tak mi się jakoś smutno zrobiło Zrobię sobie herbatę, puszczę muzykę, może coś pomoże.
Miałam podobnie codziennie na 8 i 7 lekcji koszmar, nie wytrzymywałam ani psychicznie ani fizycznie Nie znam planu na cały tydzień ale jutro mam tylko 5 lekcji
Co do humoru z jednej strony fajnie ich wszystkich zobaczyć ale z drugiej to jakoś moja klasa nie przypadła mi do gustu wszyscy sobie olewają wszystko, nie ma miłej atmosfery, utworzyły się jakieś grupki raczej nie będę za nimi tęsknić może za paroma osobami.
Cytat:

mi bardzo pasuje, mam tylko 28h tygodniowo.
1 historia, 3 angielskie, 5 polskich, 6 matematyk (myslałam, że dadzą więcej), 2 rosyjskie, 3 wfy, 3 geo (myslalam, że będą 2, ale jak sa 3 to lepiej ), 2 religie, 1 PP i 1 WOS (+ jedna wychowawcza tygodniowo)

nie ma co narzekac, mam nadzieje, że plan się już nie zmieni...
Ja będę miła chyba tyle samo godzin tylko 2h Wosu a nie jedną

ewelina* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 12:52   #1331
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie laski poprzychodziły w takich miniówkach, że ledwo tyłki zasłaniały
Nie, to u mnie chłopaki w garniakach, dziewczyny wszystkie białe bluzki, pełna elegancja

I podobno jest nowy ksiądz, to pewnie katechetka odeszła. I może z tym nowym będziemy mieli. Po raz pierwszy dyrektor nie przedstawiał nowych nauczycieli/zmian w wychowawstwie i więcej nie wiem
Najważniejsze, że mi się babka od wfu nie zmieniła, bo mogliśmy taką jędzę dostać i wychowawczyni z pierwszej klasy do nas wróciła z urlopu zdrowotnego. A t z drugiej klasy, które super uczyła matmy, sobie dziecko urodziła i dostaliśmy taką kosę (jej mąż uczy fizyki i jest super, a ona - szok).
Ja nie chcę jutro do szkoły: o

Stary 2009-09-01, 12:53   #1332
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie 5 klas LO (zawsze były tylko 4) i aż 4 klasy gimnazjum (zawsze były max.2 )

to jest dla Ciebie dużo ? to jakbyś była u mnie w szkole to byś się załamała
klas maturalnych jest 8,
klas drugich 8
klas pierwszych 8
+
2 klasy gimnazjum.
to jest dopiero tłum
Stary 2009-09-01, 13:03   #1333
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:

no chyba nie będzie praktykowała..
nie ma z kim, rozstała się z tym "padalcem" jak to określiła.
szkoda dziewczyny, ale widać, że jest zdeterminowana.. dobrze, że się nie poddaje

ja mam jutro na 9:00, mam matmę, polski, angol (ale mamy biblioteke bo babka jedzie na wymianę polsko-niemiecką ), geo i religie ( będę rzygać..... znowu religia z Zabobonem )
u mnie jest chyba 6 klas LO (na jednym roczniku..), ale ostatnio ciągle tworzą jakieś nowe profile i już nie wiem co i jak :P
a te klasy gimnazjum to pierwszy raz są.. taki eksperyment ;]
biedne dzieciaczki, dostaną od geografi jakąś heterę (w sumie obie geografice są "kochane" ) to będę uciekać drzwiami i oknami

a koleżanka w sumie teraz wykazała się rozsądkiem.. lepiej późno niż wcale ciekawe co na to jej rodzice.. jeśli będą jej pomagać to zapewne uda jej się zdać maturę dobrze, że nie rzuciła szkoły... ;]

a mój plan na jutro to angielski, matma, niemiecki, wf, wos, pp :P na 8:55 i wychodzę 14.25 ;]
a w pon. to mam bodajże do 15.15.. i tak dobrze, że tylko raz tak długo siedzę.. ;]

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Mi się zmieniła babka od religii, podobno jest jeszcze lepsza od poprzedniej
ja teraz będę mieć z księdzem..
dzisiaj stoimy sobie przed wejściem do szkoły i koleżanka coś gadała, że na religii u księdza to trzeba coś tam gadać, żeby było, że z nim się zgadzamy.. i zaczęła coś o antykoncpecji mówić.. a akurat ksiądz szedł tylko coś jej tam powiedział, że chyba jeszcze będzie miała czas się wypowiedzieć ;P

a inna moja koleżanka, którą nie bez powodu nazywam mistrzem dyskrecji znowu dzisiaj była wyjątkowo dyskretna ;P nie tak dawno jeszcze podobał jej się jeden koleś z 3kl (teraz już absolwent).. no i siedzimy sobie przed szkołą i szedł ten chłopak z kolegą.. no to ja mówię do K., żeby się delikatnie odwróciła, a ona sruuuu łeb przekręca i "oooo ja nie wierzę" czy coś takiego ;] ech ta dyskrecja... potem ten chłopak usiadł koło niej (siedziała na murku przy schodach) no i już mi miała coś o nim mówić, ale kątem oka go wypatrzyła - jej mina.. bezcenna
ile to razy buraka spaliła, bo niezbyt cicho coś mówiła ;P

Cytat:
Napisane przez ewelina* Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Ci szczerze ja mam okropną panią z angola, nic nie portafi nauczyć jest kompletny chaos mam nadzieje że korki coś pomogą.
no moja to samo :/ jak ktoś nie chodzi na dodatkowy ang, to leży i kwiczy ;] chociaż moja koleżanka chodzi do jakiejś szkoły językowej, Oxford czy coś takiego i jest na mniej więcej takim samym poziomem jak ja bez dodatkowych (póki co) lekcji..
jutro zaczynam angielskim ;]

Cytat:
Najważniejsze, że mi się babka od wfu nie zmieniła, bo mogliśmy taką jędzę dostać i wychowawczyni z pierwszej klasy do nas wróciła z urlopu zdrowotnego. A t z drugiej klasy, które super uczyła matmy, sobie dziecko urodziła i dostaliśmy taką kosę (jej mąż uczy fizyki i jest super, a ona - szok).

nooo jak ona tak mogła! tak sobie dziecko urodzić ;P my się modlimy, żeby kilka zaciążyło, a zaciążyły te co nie trzeba ;P

Edytowane przez KaasiaaK
Czas edycji: 2009-09-01 o 12:55
KaasiaaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 13:04   #1334
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
klas maturalnych jest 8,
klas drugich 8
klas pierwszych 8
+
2 klasy gimnazjum.
to jest dopiero tłum
ale pewnie budynek macie większy

Cytat:
a koleżanka w sumie teraz wykazała się rozsądkiem.. lepiej późno niż wcale ciekawe co na to jej rodzice.. jeśli będą jej pomagać to zapewne uda jej się zdać maturę dobrze, że nie rzuciła szkoły... ;]
ona nie powiedziala na forum, że jest w ciąży została z wych. i jej powiedziała.. tzn. chciała się dowiedzieć czy może dalej się uczyć w szkole itd.. i schodziła na dół, ja z koleżankami dwoma stałam, zaczepiłyśmy ją i pytamy "co tam?" bo taka ponura dosyć szła, a ona mówi :"no dobra, powiem wam bo i tak się dowiecie.. będę miała dzidziusia..i to całkiem niedługo" ja ją od razu za brzuch i mówie, że przecież nic nie widać, a ona, że w lutym ma termin.
i moja G. od razu się jej pyta :"a co na to rodzice?" (bo D. mówiła, że ojciec by ją zabił jakby w ciąże zaszła w LO - mówiła tak jak ta moja pierwsza kol z klasy w tamtym roku była w ciąży)... a D. mówi, że już teraz normalnie. Mówiła, że ojciec był wściekły, mama w miare w miare.. ale już im przeszło. Tato jej remontuje piętro domu, żeby ona i bobasek mieli spokój..

a ja się pytam jak im powiedziała.. to mówi, że nic nie powiedziała, że chciała im dopiero teraz powiedzieć, ale jej "padalec" wszystkim rozgadał.. ona powiedziała mu, że jest w ciąży i że jesli on chce to może swojej matce powiedzieć, ale nikomu więcej.. a rozgadał -.- i rodzice się dowiedzieli z innego źródła.

trochę mnie przeraziła, że zostawiła tego swojego P.. no bo 18 lat... dziecko... samotna matka.. szok.
a tak się zapierała, że on taki cudowny, że tak go kocha...
no,ale ważne, żeby dzidzia zdrowa była

Warren Buffet
Stary 2009-09-01, 13:10   #1335
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
a te klasy gimnazjum to pierwszy raz są.. taki eksperyment ;]
jutro zaczynam angielskim ;]
u mnie tak samo.
ja też.

Cytat:
ale pewnie budynek macie większy
pewnie tak
Stary 2009-09-01, 13:13   #1336
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
a inna moja koleżanka, którą nie bez powodu nazywam mistrzem dyskrecji znowu dzisiaj była wyjątkowo dyskretna ;P nie tak dawno jeszcze podobał jej się jeden koleś z 3kl (teraz już absolwent).. no i siedzimy sobie przed szkołą i szedł ten chłopak z kolegą.. no to ja mówię do K., żeby się delikatnie odwróciła, a ona sruuuu łeb przekręca i "oooo ja nie wierzę" czy coś takiego ;] ech ta dyskrecja... potem ten chłopak usiadł koło niej (siedziała na murku przy schodach) no i już mi miała coś o nim mówić, ale kątem oka go wypatrzyła - jej mina.. bezcenna
ile to razy buraka spaliła, bo niezbyt cicho coś mówiła ;P

nooo jak ona tak mogła! tak sobie dziecko urodzić ;P my się modlimy, żeby kilka zaciążyło, a zaciążyły te co nie trzeba ;P
Mój Tż też ostatnio taki dyskretny... Siedzimy sobie ze znajomymi w ogródku przed pizzerią, idzie grupa kilku osób, m. in. nasz kumpel, z dziewczyną (tą, od której zaczęły się te anonimy ) i Tż do niego "cześć", a na nią "o matko" i się odwraca. B. nie zauważył, bo on taki mało spostrzegawczy ale wszyscy ich znajomi i nasi już tak

Oo, np facetowi od historii, to byśmy się nawet na becikowe złożyli! albo babce od angola... ale nie babce od matmy
Cytat:
ona nie powiedziala na forum, że jest w ciąży została z wych. i jej powiedziała.. tzn. chciała się dowiedzieć czy może dalej się uczyć w szkole itd.. i schodziła na dół, ja z koleżankami dwoma stałam, zaczepiłyśmy ją i pytamy "co tam?" bo taka ponura dosyć szła, a ona mówi :"no dobra, powiem wam bo i tak się dowiecie.. będę miała dzidziusia..i to całkiem niedługo" ja ją od razu za brzuch i mówie, że przecież nic nie widać, a ona, że w lutym ma termin.
i moja G. od razu się jej pyta :"a co na to rodzice?" (bo D. mówiła, że ojciec by ją zabił jakby w ciąże zaszła w LO - mówiła tak jak ta moja pierwsza kol z klasy w tamtym roku była w ciąży)... a D. mówi, że już teraz normalnie. Mówiła, że ojciec był wściekły, mama w miare w miare.. ale już im przeszło. Tato jej remontuje piętro domu, żeby ona i bobasek mieli spokój..

a ja się pytam jak im powiedziała.. to mówi, że nic nie powiedziała, że chciała im dopiero teraz powiedzieć, ale jej "padalec" wszystkim rozgadał.. ona powiedziała mu, że jest w ciąży i że jesli on chce to może swojej matce powiedzieć, ale nikomu więcej.. a rozgadał -.- i rodzice się dowiedzieli z innego źródła.

trochę mnie przeraziła, że zostawiła tego swojego P.. no bo 18 lat... dziecko... samotna matka.. szok.
a tak się zapierała, że on taki cudowny, że tak go kocha...
no,ale ważne, żeby dzidzia zdrowa była
... i żeby maturę zdała i na studia poszła...

U mnie 5 nowych klas. Na sali jakoś tak ciasno było, a dyr, żę nas 500 osób jest (w tamtym roku była mowa o 450 ) a szkoła naprawdę malutka, korytarze takie wąskie

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2009-09-01 o 13:15
Stary 2009-09-01, 13:17   #1337
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
w ogóle to myślałam, że rozszarpię dzisiaj koleżanki... już mam dosyć słuchania nt. formy matury...
trzy genialne spierały się ze mną, że na stronie CKE jest napisane, że jak np. chce ktoś zdawać biologię R, to najpierw pisze P, a potem R.. i jak nie zda R to liczy mu się P ;]
wrrr...
E tam jak chcą to niech piszą Ja sobie nie lubie nerwów szarpac przez takie rozmowy, więc mówie tylko raz a jak nie wierza to ich sprawa

Cytat:

Haha może fakt macie mały budynek, bo u mnie jest 3 x 11 klas LO i 3 x 2 klas gimnazjum. Czyli ponad 1100 osób Czasami 15 minut zajmuje przejście z 2 piętra do piwnic :P Ale to dopóki pierwszaki nie przyzwyczają się do ruchu prawostronnego i zamieszanie straszne jest

A tak w ogóle mam jutro angielski, WOS, matematykę, informatykę i wf więc luzik

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 13:26   #1338
mtynai
Zakorzenienie

hah, moja Gośka też jej miss taktu ;]
zawsze coś palnie głośniej niż powinna i zazwyczaj w obecności osoby o której chce coś powiedzieć

także tego.

Justyna, myślę, że D. zda maturę.. (nie jest to przecież jakieś podrzędne LO, a jedno z lepszych w województwie..) powinna sobie poradzić, nie wiem czy pójdzie na studia (może zaoczne) bo jest z małego miasteczka 30km od mojej miejscowości.. więc w sumie.. prziecież nie zostawi swoim rodzicom bobasa na cały tydzien, zeby móc studiowac, tym bardziej nie zabierze malucha ze sobą..
no nie wiem.

wiem, że ona w tamtym roku szkolnym powiedziała na geografii, że po LO chciałaby założyć rodzinę, a nie iść na studia. Mówiła, że może zaoczne, albo szkola policealna.

na pewno coś wymyśli i da radę.
klasa, wychowawca i dyrekcja na pewno będą ją wspierać
strasznie mnie to dziwi, że ten wysyp młodych mam to tylko u mnie w klasie.. chyba.

Warren Buffet
Stary 2009-09-01, 13:33   #1339
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość

Ale to jest śmieszne Jak można zapomnieć o pasach?

Jaka niecierpliwa Hej ho, hej ho, do szkoły by się szło

Dobry ;*
Ale mi się dziś fatalnie spało
Zaliczyłam swoje pierwsze sny o egzaminie Nawet 2 A przecież czeka mnie trzecie podejście. Wszystkie przedegzaminowe dolegliwości były, to teraz trzeba zdać

1 sen - Egzaminatorem był mój ojciec i od razu wyjechałam na miasto, bez zaliczana placu Pamiętam, że jeździłam za szybko, a on mi przerzucał biegi xD Jechałam taką wąską ulicą, a z na przeciwka jechał tir całą szerokością drogi, no to ja pojechałam po chodniku i tak zakończył się mój egzamin

2 sen - Wyczytali mnie i poszłam zostawić swoje rzeczy koleżance, zajęło mi to 5 minut, a jak wróciłam to okazało się, że mój egzaminator się wkurzył, że mnie nie ma i poszedł. Zaczęłam go szukać i w końcu znalazłam. Prowadził lekcję Powiedziałam kim jestem i zapytałam czy mogłabym zacząć egzamin, a on zbulwersowany powiedział, że sobie olałam i nie nadaję się na kierowcę. Pamiętam jeszcze, że wyszedł i ... koniec snu. Kurde, a chciałam zobaczyć jak się skończy ten sen

Edit: A nieeee, przypomniało mi się jeszcze coś z pierwszego snu Ojciec kazał mi szybko jechać i powiedział, że cokolwiek bym zrobiła to mi zaliczy. Chyba nie wiedział, że są kamery. Ja mu to powiedziałam i wtedy mnie oblał
no bo on myslal ze nie trzeba zapiac tez mialam z niego niezla beke ale wcale sie nie przejmowal taki pewny siebie byl i oblal go. bo np moja kumpela ostatnio miala egz to nie zapiela pasow ale mogla dalej jechac.

a sny masz zaje.biste

Cytat:
ja też już wróciłam, rozpoczęcie trwało u mnie cale (uwaga) 10minut

u mnie rozpoczecie trwalo godzine bo jakies przedstawienie zrobili z okazji 70 rocznicy wybuchy wojny , potem chwile z wych i poszlyslmy z dziewczynami na ciachooo

Cytat:
W czwartek idę na 12.55 i mam 5 lekcji,a w piątek mam 4 lekcje i idę na 13.40. Ale mi się humor zepsuł.
wspolczuje.
Cytat:
klas maturalnych jest 8,
klas drugich 8
klas pierwszych 8
+
2 klasy gimnazjum.
to jest dopiero tłum
u mnie po 6 klas jest z kazdego rocznika

------
czesc.
tak ogolnie to chyba ich poj.ebało
jutro mam 8 lekcji
historia, religia, matma,polski,wf,anglik,ge gra,wos z tym ze geografia jest dodatkowa.

no i poniedzilaek mam na 9 i 6 lekcji
wtorek-na 8 i osiem lekcji w tym okienko;/
czwartek-na 8 i piec lekcji ale w srodku okienko ;/
piatek-na 8 i siedem lekcji.
z tymze jakos mam dodatkowe matmy i cos tam ;/
jestem wkur.wiona , głupii ten plan.
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 13:43   #1340
mtynai
Zakorzenienie

ja na szczęście nie mam żadnych okienek.
nauczyciele też mi się nie pozmieniali..

ale niektóre poszły na macierzyński
niektóre wróciły...

widziałam kilku nowych nauczycieli.. jakaś rotacja była.
no, ale jak już mówiłam, na szczęście nie w mojej klasie.

przez te zaciążone to zostało w mojej klasie 21 osób xD

Warren Buffet
Stary 2009-09-01, 13:49   #1341
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Zurawianiaczka Pokaż wiadomość
Dzień dobry bardzo! Dołączę się jeśli pozwolicie w tym jakże hym...uroczym dniu. W zniecierpliwieniu czekam na cud mobilizacji, trosze późno się zabrałam no ale lepiej teraz niźli w ogóle.......eh boję się.
Miłego rozpoczęcia roku!
hej

Cytat:

mam nadzieję, że jej się uda, bo łatwo nie będzie

Cytat:
Wiecie co, miałam taki dobry humor wczoraj i nawet dzisiaj rano, ale jak tylko weszłam do szkoły i zobaczyłam te wszystkie twarze to mi się wszystkiego odechciało Nie wiem, jak ja wytrzymam ten rok. I tak mi się jakoś smutno zrobiło Zrobię sobie herbatę, puszczę muzykę, może coś pomoże.
ja tak wchodzę, tak patrzę na tych ludzi i w śmiech nawet nie wiem czemu ale już pamiętam za co ich wszystk9ch nie lubię

Cytat:
u mnie chyba 15min ;D jak zawsze sorka się spóźniła kilka minut ;P
sprawdziła listę, podała plan, kilka ważnych dat xD stwierdziła, że pogoda jest tak ładna, że szkoda w szkole siedzieć i pożegnała nas

wrrr...
moja wychowawczyni wchodzi i mówi: ' Może to was dziwi, ale naprawdę miło mi was wszystkich widzieć i jesteście jednym powodem, dla którego warto tu było dzisiaj przyjść'

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14021131]
jestem wkur.wiona , głupii ten plan.[/QUOTE]

nie dziwie się też bym była
chłopaki z mojej klasy mają dwa okienka jedno w czartek drugie w piatek i piszą podanie o zmianę planu

dzień dobry
wróciłam już byłam jeszcze z moim dziewczynami coś zjeść i tak nam zeszło plan mam na razie tylko do końca tygodnia i mam jutro 5 w czwartek 7 w piątek 6 czyli nie jest źle
ale jutro zaczynam biologią i będę się musiała tłumaczyć
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 13:51   #1342
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem spokojna.. ale mów do słupa, a słup jak du.pa.
no kurczę. tyle razy się pisze o tym bezsensownym spamie itd.
a mnie to naprawdę drażni bo normalnie widać jak ktoś sobie zlewa na nas wszystkie. Po co się pytać jak nam minął dzień.. jak i tak tego nie przeczyta, a poza tym w kilku postach wyżej moze się tego dowiedzieć.. -.-

Beata, podaj mnie persen !
Ja już na takie wypowiedzi nie zwracam uwagi.
One mają gdzieś to co my piszemy to ja też mam to gdzieś
Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość

powodzenia
będziemy
Cytat:

Dokończę paznokcie i też idę.
Karolina, trzymam kciuki bo chyba wcześniej nie pisałam

Pa
Dziękuje
Cytat:
Napisane przez Zurawianiaczka Pokaż wiadomość
Dzień dobry bardzo! Dołączę się jeśli pozwolicie w tym jakże hym...uroczym dniu. W zniecierpliwieniu czekam na cud mobilizacji, trosze późno się zabrałam no ale lepiej teraz niźli w ogóle.......eh boję się.
Miłego rozpoczęcia roku!
Hej
Cytat:
Karolina, ja też kciukam
Dziękuje.

Zaliczone
Cytat:
ja już jestem po jednym opakowaniu i mi nie urosły. chociaż mam jeszcze dwa opakowania
A ja bym nie chciała żeby mi jeszcze urosły
Już mam duże

Po testach wróciłam do Opo i od razu na ławeczkach moja klasa.
Więc wszystko już wiem.

Jutro masakra. Na 7.40 i 9 h
2 ang, wos, religia, polski, matma, historia, geografia i wf

I ogólnie ten plan taki jakiś.
No i angielski z jakąs nową mamy, co roku z inna mamy
Stary 2009-09-01, 13:55   #1343
visionario
Rozeznanie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14021131]czesc.
tak ogolnie to chyba ich poj.ebało
jutro mam 8 lekcji
historia, religia, matma,polski,wf,anglik,ge gra,wos z tym ze geografia jest dodatkowa.

jestem wkur.wiona , głupii ten plan.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
ja tak wchodzę, tak patrzę na tych ludzi i w śmiech nawet nie wiem czemu ale już pamiętam za co ich wszystk9ch nie lubię

moja wychowawczyni wchodzi i mówi: ' Może to was dziwi, ale naprawdę miło mi was wszystkich widzieć i jesteście jednym powodem, dla którego warto tu było dzisiaj przyjść'

ale jutro zaczynam biologią i będę się musiała tłumaczyć
W sumie to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać na ich widok Też właśnie sobie przypomniałam, ech.

Jaki tekst

Czemu tłumaczyć?

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Zaliczone

Gratulacje

7:40 i 9h? Oszaleli czy co?

Edytowane przez visionario
Czas edycji: 2009-09-01 o 13:57
visionario jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 13:56   #1344
elajna888
Rozeznanie

Cytat:
hej Jestem załamana planem lekcji.Dwa razy w tygodniu i to jeszcze w czwartek i piątek siedzę w szkole do 17.05 nie wyobrażacie sobie mojego wkurzenia.
o ja pier*ole [sorry, ale tylko to mi na język przyszło xD]
ja na szczęscie codziennie kończe o 13:30

Cytat:
Ja mam taki wycisk calutki rok, więc rozumiem Ale nie martw się, do wszystkiego można się przyzwyczaić, poradzisz sobie A maturę na pewno zdasz dobrze dzięki takiej nauczycielce.
jeynym plusem tej sytuacji jest właśnie to, że w tym roku matura, więc ta kobieta może bardziej mnie zmobilizuje do nauki

Cytat:
klas maturalnych jest 8,
klas drugich 8
klas pierwszych 8
+
2 klasy gimnazjum.
to jest dopiero tłum
u nas z każdego rocznika LO jest po 10 lub 11 klas to jest dopiero tłum [każda klasa 33-35 osób]

Cytat:
hah, moja Gośka też jej miss taktu ;]
zawsze coś palnie głośniej niż powinna i zazwyczaj w obecności osoby o której chce coś powiedzieć

także tego.

Justyna, myślę, że D. zda maturę.. (nie jest to przecież jakieś podrzędne LO, a jedno z lepszych w województwie..) powinna sobie poradzić, nie wiem czy pójdzie na studia (może zaoczne) bo jest z małego miasteczka 30km od mojej miejscowości.. więc w sumie.. prziecież nie zostawi swoim rodzicom bobasa na cały tydzien, zeby móc studiowac, tym bardziej nie zabierze malucha ze sobą..
no nie wiem.

wiem, że ona w tamtym roku szkolnym powiedziała na geografii, że po LO chciałaby założyć rodzinę, a nie iść na studia. Mówiła, że może zaoczne, albo szkola policealna.

na pewno coś wymyśli i da radę.
klasa, wychowawca i dyrekcja na pewno będą ją wspierać
strasznie mnie to dziwi, że ten wysyp młodych mam to tylko u mnie w klasie.. chyba.
właśnie dużo zależy od podejścia nauczycieli i rodziców, jeśli jej będą chcieli pomóc to da sobie dziewczyna rade, a studia może zrobić zaocznie

Edytowane przez elajna888
elajna888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 13:56   #1345
inc0rrect
Zakorzenienie

Ja już nawet po "intergracji klasowej"

plan mam super! laytowy jak nigdy i dobrze

tez mam 3 okienka w srodku, bo na wf nie chodze a akurat wypada w srodku;/ tylko nad tym ubolewam

jeszcze w pazdzierniku dojda 4 godz fakultetow ale i tak jest super
dzisiaj juz kazdy sie musial deklarowac wychowawczyni co zdaje na maturze i na jakie studia idzie ;/

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 13:56   #1346
Konto usunięte

Cytat:
ja na szczęście nie mam żadnych okienek.
nauczyciele też mi się nie pozmieniali..

ale niektóre poszły na macierzyński
niektóre wróciły...

widziałam kilku nowych nauczycieli.. jakaś rotacja była.
no, ale jak już mówiłam, na szczęście nie w mojej klasie.

przez te zaciążone to zostało w mojej klasie 21 osób xD
mi sie zmienila kolesiowa od niemieckiego , mialam ja w pierwszej klasie. nauczycielka w wieku mojego brata- 24 lata, w pierwszej klasie nasz niemiecki wygladal mniej wiecej tak: nic nie rozbilismy, ale oczywiscie chlopacy byli nia zachwyceni , siedzieli w pierwszej ławce i w ogole. w drugiej klasie nam zmienili na kose i teraz spowrotem nam dali ja. ogolnie mam nalane na to , nie zdaje matury z niemeickiego tylko szkoda mi tych osob ktorzy zdaja ten przedmiot na maturze, ciezko bedzie.

to malo Was w klasie, u mnie jest 30 osob

Ola- ubralas ta spodnice?

ide sie spakowac o 18 ide biegac no i jakos pod wieczor jeszcze zajrze do Was.
milego dnia

Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 13:59   #1347
Dorcia91
Zakorzenienie

QUOTE= 6 matematyk (myslałam, że dadzą więcej), [/QUOTE]
Dorcia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 13:59   #1348
inc0rrect
Zakorzenienie

Cytat:
hej Jestem załamana planem lekcji.Dwa razy w tygodniu i to jeszcze w czwartek i piątek siedzę w szkole do 17.05 nie wyobrażacie sobie mojego wkurzenia.

o kurcze,
masz tak pozno do szkoly, czy tak duzo godzin?

ja koncze 13.30, 13.30, 15,20, 13,30, 12,30

w tym mam dwa razy na drugą lekcje

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 14:03   #1349
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Zaliczone

I ogólnie ten plan taki jakiś.
No i angielski z jakąs nową mamy, co roku z inna mamy
gratki ! ;***

9h?! omfg -.- zabiłabym chyba dyrekcję... do której w szkole jesteś? do 16:00 ?! -.-

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14021719]

to malo Was w klasie, u mnie jest 30 osob

Ola- ubralas ta spodnice?

ide sie spakowac o 18 ide biegac no i jakos pod wieczor jeszcze zajrze do Was.
milego dnia [/QUOTE]

u mnie zaczynalo 27 2 osoby zrezygnowały po pierwszym tygoniu (poszly do innej szkoly), 2 osoby po pierwszym półroczu się przeniosły... jedna zaciążyła i miała nieklaski na drugie półrocze..i teraz jedna zniknęła bez wieści.

Ola, wlaśnie;> ubrałaś spódnicę?

a ja mam dobrze rozłożony plan
będę rano biegać
bo co drugi dzień mam na 9:00
czyli nie będę musiała się zrywać o 6:00 z łóżka żeby iść i pobiegać
od jutra chyba zacznę

Warren Buffet
Stary 2009-09-01, 14:03   #1350
Konto usunięte

jeszcze z Wami zostane na chwile
tak podsumowujac to mam tygodniowo :
7 h polskiego
3 h angielskiego
1 h edukacja europejska...
3 h geografii
5 h matematyki
3 h wf
3 h WOS-u
4 h historii
2 h niemieckiego
2 h religii
i godzina wych.
ogolnie 33 godziny tygodniowo z tymze chyba jakies 4 h sa dodatkowe. to nic ze mogli dac te godziny na koniec a nie w srodku dnia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości