Scent Bar X - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-01, 16:15   #931
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar X

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
zgadzam się nie znoszę wódki
ja też rzadko się daję namówić na picie na cysto, zawsze drinki sączę

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

teraz obowiązuje zasada 5Z zażyć.. zakuć, zdać, zapomnieć, zapić
5 Z już jest? to ja jakaś niedzisiejsza jestem (wczorajsza? )

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Hura, hura!
Od poniedziałku wraca na pół etatu koleżanka po urodzeniu dziecka. Wprawdzie tylko do 14-tej, ale to zawsze coś... Oczywiście te najcięższe grupy przypadną mi, bo jak M. wyjdzie o 14-tej, a ktoś zadzwoni tuż po jej wyjściu, to i tak ja będę musiala ciągnąć sprawę, a nie ma nic gorszego niż dwie osoby które razem robią grupę
całe szczęście
Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
W dodatku wkrótce w Naturze Aqua di Gio', 35 ml za 99 zeta. Zwariowalam chyba - nie lubię tego zapachu, jest na mnie wybitnie zimny i odpychający, w dodatku chłodne dni się zbliżają. A ja chcę sobie kupić!

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Kurczę, miało być dziś u mnie tak lajcikowo -bo szefowej nie ma, a tymczasem zap..., że taczek nie ma kiedy załadować!! Nawet się jeszcze nie wpisałam w "czym dzisiaj pachniesz..."
A jutro cały dzień spotkania....

Wszyscy zapracowani widzę... wiec i ja się do roboty wzięłam, ale jak na razie walczę z formalnościami próbuję się na podyplomówkę zapisać ale oczywiście muszę najpierw odebrać dyplom a przed tym odwiedzić milion bibliotek chyba tydzień mi to zajmie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 16:16   #932
Pin up girl
Zakorzenienie

Witam wszystkich zdychająco...
Drugi dzień, a ja już nie mam sił...
Gryksiu, mówiłeś, co więcej, chciałeś nawet mnie zastąpić. Czekam więc
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 16:42   #933
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
...teraz obowiązuje zasada 5Z zażyć.. zakuć, zdać, zapomnieć, zapić
Ja stosuje tylko 4Z, bez tego pierwszego, ktore podalas (nigdy nie pojme tego, dlaczego ludzie "wciagaja kreski" i Bog wie, co jeszcze, zeby zdac egzamin albo nauczyc sie na sprawdzian/kolokwium ).

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Gryksiu, mówiłeś, co więcej, chciałeś nawet mnie zastąpić. Czekam więc
Nieprawda, nic takiego nie mialo miejsca To podle pomowienie, paszkwil, potwarz, pasztet i co tam jeszcze!
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 16:44   #934
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Nieprawda, nic takiego nie mialo miejsca To podle pomowienie, paszkwil, potwarz, pasztet i co tam jeszcze!
O ty wiarołomco!
Poczekaj tylko, Wesołowska wszystko rozstrzygnie :P
Stary 2009-09-01, 16:47   #935
gryx82
BAN stały

Cytat:
O ty wiarołomco!
Poczekaj tylko, Wesołowska wszystko rozstrzygnie :P
To Anna Maria tez jest Wizazanka?! Przyznac sie, ktora to ona?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 16:55   #936
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
To Anna Maria tez jest Wizazanka?! Przyznac sie, ktora to ona?
Ha, tak dobrze nie ma
Jeśli się przyznasz do winy, dostaniesz łagodniejszy wymiar kary
Stary 2009-09-01, 18:02   #937
Madzikon85
Zakorzenienie

Jak cudownie, że dzisiejszy dzień w pracy się już skonczył

jeszcze tylko 3 dni do weekendu
Madzikon85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 18:35   #938
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzikon85 Pokaż wiadomość
Jak cudownie, że dzisiejszy dzień w pracy się już skonczył

jeszcze tylko 3 dni do weekendu
Dziś zostaje mi tylko się pod tym podpisać. Wróciłam z pracy nietomna, zjadłam obiad, położyłam się, przespałam nieco i wstałam jeszcze bardziej nietomna
Generalnie wysiadam, mózg mi wyparował i energia odejszła.

Wypiłam kawę i lekko mi lepiej.

A poza tym w niedzielę paskudnie obtarłam sobie piętę (mówiąc drastycznie: oderwałam sobie za pomocą zapiętka kawał skóry 2x2 cm), wczoraj się doprawiłam (a wydawało mi się, że jak mam niziutki zapiętek, to będzie git, uhm), przy każdym źle postawionym kroku puszczałam pod nosem niecenzuralną wiązankę. Dziś zostało mi jedynie założenie japonek (najelegantszych jakie mam) do koszulowej bluzki i spodni w kancik . Paskudna mi się ta pięta zrobiła, wczoraj się z niej płyn sączył i boliiii

A z dobrych wiadomości: odkryłam kolejnego arbuza Odkryłam to odpowiednie słowo, bo rósł sobie w najlepsze w buraczkach No kto by go tam szukał

Dobra, obiecuję, to już ostatni edit Postaram się już więcej dziś nie marudzić. Boję się, że zabiłam Wam tym wątek

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2009-09-01 o 18:45
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 18:44   #939
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Dziś zostaje mi tylko się pod tym podpisać. Wróciłam z pracy nietomna, zjadłam obiad, położyłam się, przespałam nieco i wstałam jeszcze bardziej nietomna

A poza tym w niedzielę paskudnie obtarłam sobie piętę (mówiąc drastycznie: oderwałam sobie za pomocą zapiętka kawał skóry 2x2 cm), wczoraj się doprawiłam (a wydawało mi się, że jak mam niziutki zapiętek, to będzie git, uhm), przy każdym źle postawionym kroku puszczałam pod nosem niecenzuralną wiązankę. Dziś zostało mi jedynie założenie japonek (najelegantszych jakie mam) do koszulowej bluzki i spodni w kancik . Paskudna mi się ta pięta zrobiła, wczoraj się z niej płyn sączył i boliiii
Uuuuu, niedobrze może w aptece coś na to poradzą...?
Mi się mega odcisk na pięcie zrobił i tak chodzę jak kulawa, więc możemy przybić "5"
Stary 2009-09-01, 18:50   #940
escritora
Zadomowienie

Cytat:

A z dobrych wiadomości: odkryłam kolejnego arbuza Odkryłam to odpowiednie słowo, bo rósł sobie w najlepsze w buraczkach No kto by go tam szukał

Dobra, obiecuję, to już ostatni edit Postaram się już więcej dziś nie marudzić. Boję się, że zabiłam Wam tym wątek
biedna piętka

Ale tym arbuzem mnie zaciekawiłaś Powiadasz, przeprowadził się w buraczki? Sama go wyhodowałaś? (wiem, wiem, ciekawość to pierwszy stopień do piekła )
Stary 2009-09-01, 18:50   #941
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

ja tez disiaj kimę odwaliłam- a w robocie nie byłam, tylko na rozpoczęciu roku z córą, potem razem na zakupach szkolnych. A po zakupach zasnęłam- nawet nie pamiętam jak i kiedy się połozyłam. Aby jakoś zakamuflować swoje lenistwo zaaranzowałam zupę ogórkową zanim małż przybył

co do arbuza- może będzie buraczany w środku?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 19:00   #942
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Uuuuu, niedobrze może w aptece coś na to poradzą...?
Mi się mega odcisk na pięcie zrobił i tak chodzę jak kulawa, więc możemy przybić "5"
"5" to tu chyba nie mają, ale możemy przybić piwem

Cytat:
Napisane przez escritora Pokaż wiadomość
Ale tym arbuzem mnie zaciekawiłaś Powiadasz, przeprowadził się w buraczki? Sama go wyhodowałaś? (wiem, wiem, ciekawość to pierwszy stopień do piekła )
Ja myślę, że on się perfidnie ukrył
Mąż zasadził nasionka, podlewał, kierował pędy w odpowiednim kierunku (noo, ten jeden co w buraczkach to mu umknął), ale tak, ja wyhodowałam tego legendarnego arbuza

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
co do arbuza- może będzie buraczany w środku?
Całe szczęście burak nie jest z dyniowatych, więc arbuz-niespodzianki nie będzie

Jeszcze jedna katastrofa: wczoraj jakby nigdy nic poszłam sobie na maliny, a tam na krzaku siedzi szerszeń Jak mnie stamtąd wywiało! Nie że się boję jego jako owada, ale wolę nie ryzykować. Po ugryzieniu przez każdego owada mam obrzęk większy niż standardowo, więc szerszenia boję się najbardziej z tego właśnie powodu. Jeszcze mi życie miłe, kichać maliny.

Czas edycji: 2009-09-01 o 19:02
Stary 2009-09-01, 19:09   #943
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Przyszłam pomachać

Nic ciekawego nie mam do powiedzenia

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 19:23   #944
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
"

Jeszcze jedna katastrofa: wczoraj jakby nigdy nic poszłam sobie na maliny, a tam na krzaku siedzi szerszeń Jak mnie stamtąd wywiało! Nie że się boję jego jako owada, ale wolę nie ryzykować. Po ugryzieniu przez każdego owada mam obrzęk większy niż standardowo, więc szerszenia boję się najbardziej z tego właśnie powodu. Jeszcze mi życie miłe, kichać maliny.

z tego wszystkiego zapomniałam zapytać czy arbuz numero uno juz skonsumowany

a na owady uzywamy:
przed- off
po- hydrokortyzon

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

edit- znowu mam jakaś złą passe do testów- wszystko jest ble i wszystko pachnie/smierdzi mydłem
Stary 2009-09-01, 19:49   #945
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
z tego wszystkiego zapomniałam zapytać czy arbuz numero uno juz skonsumowany

a na owady uzywamy:
przed- off
po- hydrokortyzon

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

edit- znowu mam jakaś złą passe do testów- wszystko jest ble i wszystko pachnie/smierdzi mydłem
W sprawie arbuza:
A skąd! Mam w rodzinie samych ekspertów-teoretyków. Wszyscy wiedzą, że ma brzmieć głucho, ale jak prezentuję to nikt nie wie czy to jest głuchy dźwięk

W sprawie owadów:
Matkoicórko, nie znoszę zapachu tych wszystkich antyowadzich specyfików, używam tylko wtedy kiedy muszę (do lasu, jak planuję dłuższe posiedzenie w ogrodzie), w domu mam wtyczkę na owady. Te specyfiki jednak nie pomogą chyba, jak owada rozdrażnię
A boję się, bo po ugryzieniu zwykłego komara zdarza się, że mam bąbel o średnicy 5 cm. Oczywiście, jak akurat nie mam pod ręką żadnego specyfiku do smarowania. Ale obawiam się, że jakby mnie grubszy zwierz ugryzł w bardziej wrażliwe miejsce (twarz, szyja), to spuchnę tak, że żadne smarowania nie pomoże.
Alergolog olał mnie (kilka lat temu, przy okazji innych badań). A ja wychodzę z założenia, że najlepszą ochroną jest unikanie bezpośredniego styku z owadami gryzącymi

W sprawie testów:
Tylko się cieszyć, że portfel odetchnie

Ach, jeszcze jedno nieszczęście mi się przypomniało
Kilka razy w ciągu miesiąca zdarzyło się, że w moim biurze poczułam swąd palonego plastiku. Łaziłam, wąchałam wszystko, nic nie wyniuchałam, po chwili zapach się ulatniał. Wczoraj się winowajca ujawnił Listwa taka z gniazdkami zaczęła się fajczyć, normalnie dym z niej szedł :szok: Zapewne winić należy czajnik elektryczny. Nie wpadłabym na to, że on ma za dużą moc, żeby go razem z innymi sprzętami do jednej listwy podłączyć

Czas edycji: 2009-09-01 o 19:57
Stary 2009-09-01, 19:55   #946
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Przyszłam pomachać

Nic ciekawego nie mam do powiedzenia
Witaj w klubie
Cytat:
znowu mam jakaś złą passe do testów- wszystko jest ble i wszystko pachnie/smierdzi mydłem
Nie chcę Cię dobijać,ale u mnie odwrotnie Wszystko na mnie wręcz rozkwita Nie mogę się siebie nawąchać
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 20:42   #947
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Czy można łączyć filtry z podkładami mineralnymi? Chyba gdzieś czytałam, że niewskazane
A czemu by nie? Jak kto umi ja łączyłam. Biochemiczki łączą filtry ze wszystkim, z sałatką śledziową też.
Tyle, że te naj-naj-naj filtry to za bałdzo nie współpracują z żadnym makijażem. Mnie Lirene 50+ wchłaniała się bardzo dobrze, ale ostatnie wizażowe doniesienia są takie, że ona jednak nie chroni najlepiej przed słońcem. Tak przynajmniej piszą ortodoksy. Ja używałam jej miesiąc i po upływie byłam blada jak trup.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 20:57   #948
Zuziunia
BAN stały

Mam wyniki, estrogen ok, ob w normie (mam 6 a norma jest od 0-20), hemoglobina ok,
hematokryt jedynie obniżony mam 35,5 a min to 38.
Nie wiem o czym to może świadczyć. Stan podanemijny może mam.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 21:16   #949
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
A czemu by nie? Jak kto umi ja łączyłam. Biochemiczki łączą filtry ze wszystkim, z sałatką śledziową też.
Tyle, że te naj-naj-naj filtry to za bałdzo nie współpracują z żadnym makijażem. Mnie Lirene 50+ wchłaniała się bardzo dobrze, ale ostatnie wizażowe doniesienia są takie, że ona jednak nie chroni najlepiej przed słońcem. Tak przynajmniej piszą ortodoksy. Ja używałam jej miesiąc i po upływie byłam blada jak trup.
Ja nie ortodoks więc Lirene ujdzie.

Słuchajcie - mój trzeci kociak.... jest kotką jednak, a nie kocurkiem I chyba z nami zostanie... mam coraz mocniejszą nadzieję

Z pracy wróciłam wq.... jak nigdy. Na pół godziny przed wyjściem dostałam zadanie do zrobienia - na jutro. Okazuje się, że w necie nie znalazłam tego, co potrzebuję, muszę dzwonić mailować, a zadanie z serii tych " na już". Kur... czaki, jakby nie można mi tego zlecić z rana, gdzie zdążyłabym to dziś załatwić chociażby telefonicznie właśnie

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 21:48   #950
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Ja też wpadłam pomachać, ale na pożegnanie bo jutro wybywam na wymarzony od dawna wypad do Amsterdamu Liczę na imprezę roku
Trzymajcie się
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 21:55   #951
mex
Zadomowienie

Cytat:
Czy można łączyć filtry z podkładami mineralnymi? Chyba gdzieś czytałam, że niewskazane
Się zgadza. Ten numer nie przejdzie, a przynajmniej nie ze wszystkimi filtrami. Avenki tolerują minerały , a np. LRP nie chcą współpracować ani trochę. Lirene robi niebardzawe filtry, nie są fotostabilne.

Madziczko - ach jak fajnie jest w tej pracy czasami...znam "takie" tematy niestety.
mex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 21:59   #952
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Madzik, biedaku, tak to jest, jak ktos bez wyobraźni zleca zadanie pięc minut przed końcem pracy, nie wiedząc nawet, ile czasu to zajmuje. Znam z autopsji...

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 22:03   #953
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Biochemiczki łączą filtry ze wszystkim, z sałatką śledziową też.

Papuź, zaglądaj no częściej

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Ja też wpadłam pomachać, ale na pożegnanie bo jutro wybywam na wymarzony od dawna wypad do Amsterdamu Liczę na imprezę roku
Trzymajcie się
Mleczareczko, baw się dobrze i wróć cała z tej imprezy roku

Madzik, trzecia kobietka, powiadasz? A jaki jest kolor jej?

Stary 2009-09-01, 22:08   #954
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Kurczę, też nie rozumiem. Siedziałam w pracy, wystarczyło zadzwonić, że mam to zrobić i zrobiłabym, podzwoniła, pomailowała i miałabym to dziś jeszcze załatwione. A tak? Co ja zrobię dziś, teraz, o tej porze? Jedyne, co mogę zrobić to wysłać maile i liczyć, że ktoś na nie odpowie z rana. Trudno, dzwonić będę jak przyjdę do pracy

Echh, wyszłam z pracy tak nabuzowana, że nawet nie wiem kiedy doszłam na przystanek. W jakimś amoku byłam

A to Lola

Melk - baw się dobrze

Aggie - czytałam, co masz w pracy za kocioł.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN3733.jpg (147,5 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3717.jpg (161,5 KB, 27 załadowań)

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-09-01 o 22:10
Stary 2009-09-01, 22:15   #955
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
A to Lola
Taka trochę brudniutka, ale fajna

A teraz jeszcze wrzucę coś i zmykam spać.

http://demotywatory.pl/113111/Mleko#comments

http://demotywatory.pl/107646/Gentleman#comments

http://demotywatory.pl/113020/Jak-myslisz#comments

Czas edycji: 2009-09-01 o 22:24
Stary 2009-09-01, 22:21   #956
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Taka trochę brudniutka, ale fajna

A teraz jeszcze wrzucę coś i zmykam spać.

http://demotywatory.pl/113111/Mleko#comments

http://demotywatory.pl/107646/Gentleman#comments
To zdjęcie z drugiego dnia pobytu. Teraz nabrała sił i się wylizała do białości

Frank Zappa

Stary 2009-09-01, 22:28   #957
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
To zdjęcie z drugiego dnia pobytu. Teraz nabrała sił i się wylizała do białości
Ooo, to zdecydowanie idzie ku lepszemu

Czas na mnie, jutro pobudka o 5:10
Dobranoc Barowiczki

Stary 2009-09-01, 22:34   #958
escritora
Zadomowienie

Cytat:
A to Lola
Jaki fajny z niej bączek słodkie pyszczydło
ja na kota niestety poczekam, miał do mnie przylecieć w piątek, ale za późno zostały poinformowane linie lotnicze i się nie zgodziły na nowego pasażera wcześniej nie mogłam podjąć ostatecznych decyzji, bo siedziałam w szpitalu ale ja będę mieć (a już w zasadzie mam) chłopaczka
Stary 2009-09-01, 22:45   #959
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
W sprawie arbuza:
A skąd! Mam w rodzinie samych ekspertów-teoretyków. Wszyscy wiedzą, że ma brzmieć głucho, ale jak prezentuję to nikt nie wie czy to jest głuchy dźwięk

w końcu go przedobrzycie

Cytat:
W sprawie testów:
Tylko się cieszyć, że portfel odetchnie
mam następnego śmierdziela-ambre by Calypso ...Celle- w opozycji do rano testowanego mydła to jest żul który uciekł ze szpitala i ciągnie za soba ten szpitalny odór wciąż pozostając jednak żulem....

Cytat:
Ach, jeszcze jedno nieszczęście mi się przypomniało
Kilka razy w ciągu miesiąca zdarzyło się, że w moim biurze poczułam swąd palonego plastiku. Łaziłam, wąchałam wszystko, nic nie wyniuchałam, po chwili zapach się ulatniał. Wczoraj się winowajca ujawnił Listwa taka z gniazdkami zaczęła się fajczyć, normalnie dym z niej szedł :szok: Zapewne winić należy czajnik elektryczny. Nie wpadłabym na to, że on ma za dużą moc, żeby go razem z innymi sprzętami do jednej listwy podłączyć
ha! to jest główna cecha czajników ze zawsze mają za dużą moc- nauczyłam sie tego juz na 1 roku studiów w wynajmowanym mieszkaniu- jak szedł czajnik trzeba było wszystko wyłączać...

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie

Nie chcę Cię dobijać,ale u mnie odwrotnie Wszystko na mnie wręcz rozkwita Nie mogę się siebie nawąchać
a ja śmierdzę- nie dało mi sie zapachnieć dziś

Cytat:
niby blada, ale kolagen zrujnowany

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Trzymajcie się
zazdroszczę
tylko sie za dużo po rowach nie plątaj
Stary 2009-09-01, 23:05   #960
Madzikon85
Zakorzenienie

Madzik gratuluję kotka a raczej kotki
Fajny pyszczek
Madzikon85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości