|
|
#1381 |
|
Moderator
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C cz. 2
ooo KNK to ja też bym podesłała zamienniki cieni może...?
|
|
|
|
#1382 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1383 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Muł w samolocie Cytat:
![]() Słuchajcie z tymi zamiennikami to się może straszna zadyma zrobić. Z drugiej strony, jeśli nie będzie 25% klamotów, to impreza może się przestać opłacać...
|
|
|
#1384 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
no właśnie, bo to się może KNKowi naszemu nie zwrócić, dla niego bezpieczniej byłoby mieć ze 2-3 zamienniki od każdego... ale z kolei to też i więcej roboty... sama nie wiem - KNK wypowiedz się
|
||
|
|
|
#1385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dlatego grzecznie ( ) zapytałam czy mozna podesłac listę zamienną, bo wiem, że to będzie troche więcej pracy
|
|
#1386 |
|
Zadomowienie
|
Kochani bardzo Was proszę napiszcie gdzie mogę zobaczyć roztarte kolory BRĄZOWYCH cieni Mac`a bo na stronie internetowej słabo widac te kolory
|
#1387 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dlatego ze ja przed zakupami spisuje zbiorczo tzn mam zapisane w zeszycie zmówienia kazdej z was, a pózniej spisuje to według kategorii, osobna kartka cieni, rózy, pomadek etc ale juz bez zapisywania co dla kogo, poprostu kolor+ilość, i taka liste podaje pani/panu w salonie a ona pakuje mi to co ma, jeżeli jakiegoś cienia nie ma to ja nie wiem czyj on był, więc nie bede wiedział co mam wiąść wzamian, dopiero jak wróce do wawy to rozkładam wszystkie kosmetyki według zamówieńrobie tak poniewaz jest łatwiej podac liste, zgarnąć co ma i tylko przy kasie sprawdzić czy się ilośc zgadza, niz recytować każde zamówienie z osobna, to bardzio skaraca czas zakupów bo pani/pan nie musi biegać po całym salonie przy zamówieniu każdej osoby i kompletowac kosmetyków a wbrew pozorom to są spore ilości, wkładów cienie juz teraz mam około 50 ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2009-09-01 o 18:58 |
|||||
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.temptalia.com/mac-cosmeti...hes-eyeshadows http://www.temptalia.com/mac-cosmeti...watches-part-1 http://www.temptalia.com/mac-cosmeti...watches-part-2 http://www.temptalia.com/mac-cosmeti...shadows-browns http://www.temptalia.com/mac-cosmeti...-browns-part-2 google pomaga ![]() Dokładnie. Miałbyś masakrę...
|
|
|
#1389 | |||||
|
Moderator
|
Cytat:
polecam zwłaszcza bloga Karli, moim zdaniem najwierniej oddane odcienie, przynajmniej na moim lapku. A poza tym, polecam google. ![]() o nawet nam wizażyk zrobił odpowiednią ikonkę teraz ![]() Cytat:
Cytat:
że po prostu będąc w salonie masz na liście "Deep Truth: x 4" itp ![]() Cytat:
Cytat:
to mam pytanie czysto teoretyczne: załóżmy że masz do kupienia 10 wkładów jednego koloru a pani będzie miała dostępnych 8... i co wtedy desyduje o tym kto to dostanie? Kolejność składania zamówień? (mam nadzieję, że nie stopień upierdliwości wizażanki bo będę pierwsza do odstrzału... ) hihi
Edytowane przez kasiaj85 Czas edycji: 2009-09-01 o 20:51 |
|||||
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu zapraszam do mnie
rozpalimy ognisko i odtanczymy jakiś taniec plemienny, żeby była duża dostawa towaru do MACa ;
|
#1391 | |
|
Moderator
|
Cytat:
hihi |
|
|
|
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słuchajcie troche oftopa zrobię. Dostałam takie cienie na pasku z Sephory, nazywa się to Colorful, czy ktoś wie jak to się uzywa?
|
|
#1393 |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję Ci pięknie ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Wiem masz rację ten blog bardzo pomocny, dziękuję
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja oczywiście nie wytrzymałam i dzisiaj po pracy pojechałam do Wro po rzeczy (Push the Edge, Crest the Wave, Haunting, Off the Page, Colour Matters, Full of Fuchsia i Obviously Orange oraz nie dla mnie -Lovin It i Photo Realism) - straszny nałóg
|
|
|
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1397 |
|
Zadomowienie
|
Wrzucę ale nie wiem czy znajdę czas jutro czy dopiero w piątek
W ogóle to mam zamiar poswatchować moje róże bo ze swatchami cieni się chyba nie uporam. A paletka to Notoriety (Skintone e/s Quad) a nie Photo Realism i jeszcze róż The Perfect Cheek bo chyba w poprzednim poście nie napisałam. O raaaaany... zerknęłam na linka do tego cuda z Sephory - powiedzcie że ktoś z was kupił sobie taka zebrę Edytowane przez BrandNewName Czas edycji: 2009-09-01 o 21:57 |
|
|
|
#1398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1399 |
|
Rozeznanie
|
ja też dzisiaj byłam w MACu i kupiłam paletkę Photo Realism i róż The Perfect Cheek. Na razie jestem zachwycona.
Wiecie może jak wyjąć te cienie z paletki do mojej 15tki? |
|
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) - przy zatrzasku z przodu, są dwa miejsca, za które trzyma się ta górna płaska część quada - cały czas mówimy o czarnej pastkowej właściwej części . Wsywasz czubek noża i szukasz dwóch "klipsów", powinny być na przedniej stronie. Jak to wyciągniesz będziesz widzieć cztery cienie naklejone na kawałek blaszki. Wylewasz na to trochę alkoholu, żeby roztopić klej, albo podgrzewasz nad świeczką całą wyciągniętą z plastiku blaszkę (uważaj, bo się nagrzewa ) i już ![]() Lekko mogą nie odejść Oczywiście jeśli mówimy o czwórce
Blog Edytowane przez martaboy Czas edycji: 2009-09-01 o 22:30 |
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z pytaniem jak zwykle
Czy Pink o'Peach nada się do typowo chłodnej cery ? I jaki kolor mógłby zastąpic nieodżałowana przeze mnie Stradę, którą jeszcze mam co prawda, ale martwię się na zapas
Edytowane przez Myszołapka Czas edycji: 2009-09-01 o 22:32 |
|
|
|
#1402 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja oddałam na back2mac ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
Swatche różane by się bardzo przydały
|
|
|
#1404 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() I jeszce jedna sprawa - czy zna ktoś podkład jakiejś innej marki podobny do NW15 Studio Fix? Nie żebym z SF nie była zadowolona ale mam ochotę na zmianę a Panie w Douglasie i Sephorze jakoś utrafić z kolorem nie mogą. Pewnie i tak się skończy tym że kupie kolejny SF
Edytowane przez BrandNewName Czas edycji: 2009-09-01 o 22:53 |
|||
|
|
|
#1405 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wyjatkiem są gotowe czwórki w których cienie nie maja magnesów tylko sa wklejone dlatego jak wydepotujesz cień z paletki czwórki gotowej, musisz przed przełożeniem do wiekszej paletki przykleic im magnes od spodu, z reguły podczas depotowania paletki sie niszczą i jak napisała Martaboy nadaja się tylko żeby je oddać w back2mac
|
|
#1406 |
|
Raczkowanie
|
a nie wiecie przypadkiem czy przyjmują w back2mac opakowania po cieniach/rozach bez tego metalowego?(po zdepotowaniu) czy trzeba kombinowac i wklejac z jakichs innych starych cieni?lol
|
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1408 |
|
Zadomowienie
|
jak oddawałem to nie było problemu, a opakowanie po cieniu było nie tylko bez blaszki ale i bez tej plastikowej części która mozna wyjąc z blaszka do zdepotowania
|
#1409 |
|
Raczkowanie
|
to super, dzieki
|
|
|
|
#1410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kasia zpaytała o bardzo wazną rzecz, może byc tak że będę miał na liście np 5 cieni Naked Lunch (chyba 6 juz jest ) a w salonie będą 3, wtedy niestety nie będę pytał kto co woli, bo pisanie pw z pytaniami zajełoby mi tydzień mysle że mnie rozumiecie
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2009-09-02 o 22:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

Lush & China Glaze lover!

tylko zastanawiam się, że te pigmenty mimo że mają pięęęękne kolory to czy będę ich tak używać 
bo inaczej KNK by musiał muła ze sobą, do samolotu, no tego