|
|
#1051 |
|
Gość
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Na palcu dalej nosze pierścionek od Ciebie choć wszystko się skończyło..
|
|
|
|
#1052 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. A te wyżej zabieram. .ii Skarby! Najlepszego w Nowym Roku ^^. Dziewczynki, a macie coś o tym, że jest taki jeden chłopak, który nigdy, przenigdy nie może się dowiedzieć, że go kocham.. a mi jest z tym bardzo ciężko. *** Wiem, że zczasem nasza przyjaźń przerodzi się w gwałtowną i namietną miłość.
Niebo na zachodzie przybrało barwę purpury. To wtedy się w Tobie zakochałam. Mam czas. Poczekam, aż przyjdziesz na kolanach błagać mnie o wybaczenie.
sprawiają, że gdzieś między gwiazdami krocze. *** Julia Ratajek & Fryderyk Żeromiński Przekroczyć szczęścia próg Edytowane przez jOlsko Czas edycji: 2009-09-01 o 16:41 |
|
|
|
|
#1053 |
|
Zadomowienie
|
Chłopcze! Za mną się nie lata. Mnie się wielbi!
Senna bezsenność Dziury sumienia wypalone w spodenkach I po co na mnie zerkasz?! Przecież nic dla Ciebie nie znaczę! Obawiałam się tego, że gdy Cię dziś zobaczę, mój perfekcyjnie ułożony świat runie... Nic się jednak nie stało. Właśnie stałeś się jego kolejnym, mało znaczącym epizodem... I znów pojawiasz się Ty, a ja znów zaczynam pisać wiersze...
|
#1054 |
|
Gość
|
Którą droge mam wybrać by nie zaznać samotności .. [V.I.P]
Tyle pięknych rzeczy się kończy, tyle marzeń znów znikających [verba] Nocna sceneria temperatura wzrasta . [Chada] |
|
|
|
#1055 |
|
Przyczajenie
|
"Człowiek w pełni nie może się odnaleźć inaczej
jak tylko przez bezinteresowny dar z siebie samego.. " Mimo, że imiona nam się zmieniają W środku jesteśmy tacy sami " " ..mam swoją kartę kredytową, Mam swój telewizor, Znam gwiezdną drogę, Ale nie znam siebie.. " Do stracenia już mam tylko wino i śpiew, najważniejszy jest czas, w którym robię, co chcę 'Ty nie wiesz jak trudno pustym miastem iść.' Jedyną rzeczą jaką mam naprawde[...], jest moje własne życie i mój własny punkt widzenia.
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
Gdy widzę Cię na ulicy aż chce mi się śpiewać.. "co ja w tobie widziałam..."
To zabawne, że widzisz go pierwszy raz i już wiesz że to ten jedyny Ilekroć przywołuję wspomninia widzę nas uśmiechniętych, szczęśliwych... było to niedawno, a wydawałoby się że minęły wieki. po dwoch miesiącach przerwy gdy zobaczyłam cię na holu obudziły się wszystkie motylki w moim brzuchu ![]()
|
#1057 |
|
Raczkowanie
|
*
Tak sobie tylko weszłam na gg. Wcale nie czekam na wiadomości od Ciebie. * W duecie raźniej ![]() * ekhm. Kto by się spodziewał, że ten 1 września jednak nastąpi ![]() * Tak po prostu, pójdę do Ciebie, wejdę, wyjdę i wrócę. * Jak mogłeś pozwolić tak sobie wejść w moje życie i je zrujnować? *
|
|
#1058 |
|
Rozeznanie
|
Things always change for the better. Just believe.
Zapisz myśli na patykach i … i potem wszystkie spal. Sądzisz, że coś o mnie wiesz. Ale to tylko wspomnienia, nic więcej. Jeśli nie wiesz dokąd idziesz, pewnie tam nie dojdziesz. Jeśli to nie miłość to w moich żyłach płynie sok pomidorowy. Jeśli szukasz pomocnej dłoni, masz ją na końcu własnego ramienia. Rozczarowania palić, nie balsamować. Kłamstwa to marzenia złapane na gorącym uczynku. Wszystko się ułoży w jasny wzór, wystarczy trochę odejść. ... chyba jeszcze wczoraj mogliśmy coś ocalić. Może jesteśmy tylko odbiciami swoich imaginacji. Hodujemy błysk w oku, a on wybucha przy nieodpowiednich osobach. Bo jeszcze nie wiemy, że należymy tylko do siebie.
|
#1059 |
|
Przyczajenie
|
Dzieeeeń dobry bardzo, dołączę kilka opisów, co by pusto nie było.
'If anyone in this situation is a sad little cartoon character,it's me.' 'It’s strange, right? It’s strange.' 'Deep down, Everyone wants to believe they can be hardcore.' 'A happy color. Red. Like blood.' Z grey's anatomy, lubie je ![]() Ślimak ma jednocześnie płeć żeńską i męską, ale z tego nie korzysta. Każda okazja jest okazją, a brak okazji jest okazją samą w sobie. |
|
|
|
#1060 |
|
Raczkowanie
|
Połącz się z reklamowanym światem.
Może wcale nie udajesz , że go czytasz, litery zdziwaczały, ale to przecież ich wina...! W mroku latarni stoi skąpo ubrana, Pończochy,prezerwatywy i kajdanki to jej przyjaciele. W głębi torebki leży ukryty wibrator, który sobie sama wkłada,gdy nie ma klientów. Nakleiłam na kopertę, nic nieznaczący znaczek ust. Wybrałam papeterię w sam raz pod Twój gust- taką dwuznaczną...
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
jedyne co Ci zostało to tylko podglądanie mnie na nk, prawda ?
|
|
#1062 |
|
Raczkowanie
|
tyynucha , illusion060 - cudowne!!!
wybaczcie, że tak was okradam ;* <3 ____________________ blask w twoich oczach to ja Kocham cię od początku niemożliwości w której zamieszkaliśmy jawnie Tęsknię wnętrznościami i gardłem, moje włosy tęsknią, moja skóra jest zrobiona z tęsknoty. pragnę własnej fotografii w twoim rodzinnym albumie
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ja was opuszczam na jakiś czas. Nie wyobrażam sobie w najbliższym czasie mojej obecności na wizażu. Wątpię, że znajdę tyle czasu, by dodawać opisy. Pewnie moja nieobecność i tak będzie niezauważona, ale chciałam się pożegnać.
![]() Kocham wszystkie, te najzdolniejsze, wy wiecie, że o was mi chodzi. _______ I myślę, że potrzebuję wyłącznie tlenu. Bez ciebie przeżyję. garstka wspomnień, tak bardzo już odległa. cień minionych dni pozostanie wyryty w sercu, lecz w głowie powoli wydostaje się słońce. a teraz wyłączę się z twojego życia, teraz odbuduję swą psychikę, teraz będę szczęśliwa.
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
'.. Jego usta wygięły się w tak uwielbianym.. przeze Mnie Łobuzerskim Uśmiechu.'
|
|
#1065 |
|
Raczkowanie
|
Onax3
![]() ![]() ![]() jOlsko ----------------------------------------------------------------------- dam Ci jakis profil ksiedza na nk i mu wyslesz prezent: Super Tata, ok? ![]() Kiedyś bajki zaczynały się od słów "dawno, dawno temu". teraz zaczynają się "jeśli mnie wybierzecie..." ![]() - po jednym piwie staję się łatwy - po dwóch bezużyteczny ![]() Powieszę się... Raz się żyje, trzeba wszystkiego spróbować... ![]() siedze na parkingu w samochodzie i wsiadają dwie kobiety(?!). przepraszam?! (chwila przerwy) o przepraszamy!! pomyliłyśmy samochody, mamy ten sam kolor!! ![]() Ech... czuje sie jakby by spedzil ostatni tydzien nad morzem.. Piasek... Woda... Slonce... Tylko na chuj mi cement + betoniarka?! ![]() Cóż za paradoks, że dzisiejsza młodzież coraz częściej jest wczorajsza ![]() Kobieta musi być w nastroju, a facet po prostu w pokoju. ![]() - Cycki to nie jedyna część ciała. Liczy się wnętrze - No fakt, wątroba też fajnie wygląda ![]() W niczym kobiecie nie jest tak dobrze jak w niczym...
|
|
#1066 |
|
Raczkowanie
|
.wciąż pamiętam te lekko perfumowane tchnienie
.pozostały tylko rozocza w rzęsach .sama nie wiem... od kilku dni tracę rozum .czyżby podejrzewał, że go okłamuje? .zapytaj swego sumienia... .więc to on wystawił Cię do wiatru?
|
#1067 |
|
Wtajemniczenie
|
plotkaraaa
kochanaa milo, zabierac zabierac ;d ;** ------------------- Tracił ją - wolno uniosła ciężkie powieki - pozwól mi spać - szepnęła. skłamałabym twierdząc iż nie jest dobrze. będzie to co musi być, dlatego unoszę dumnie głowę i brnę w jutrzejszy świt. |
|
|
|
#1068 |
|
Rozeznanie
|
Oj dziewczyny ;** boskie jesteście !! x33 ; **
tak dużo się dziś nakradłam że aż Mi wstyd ; dd ; ** ______ ` ..czasami boje się powiedzieć to, co czuje, bo odwagi mi brakuje. nie rań mnie już więcej, ja Cię bardzo proszę, wylewania łez, ja tego już nie zniosę. ! Kocham cię. - ...(cisza) - Wiedziałam? - Co? - Zawsze tak reagujesz. Wolisz ciszę niż prawdę. zaprzyjaźniona ze Strachem chodzi do kina z Cierpieniem kocha się w Samotności nie odbiera telefonów od Szczęścia recytuje do Kamienia dotyka Tęczy całuje się z Myślami śpiewa z Marzeniami.. Wstaję rano i myślę -co ja tu robię. Kiedy myślisz , że wszystko stracony , los nagle się odmienia ; * Kiedy nie czekasz na miłość , ona niespodziewanie przychodzi <3 |
|
|
|
#1069 |
|
Wtajemniczenie
|
nice shoes. wanna fuck?
Z każdą chwilą Twoje dni coraz mniej realne są, nie dziwisz się. Chciałabym mieć dwa metry i spoglądać na to całe zamieszanie z wysoka. Chciałabym być kamieniem, aby nikt nie pytał mnie o drogę. Chciałabym być wiatrem i umieć słuchać. Chciałabym być taflą jeziora - gładką, przezroczystą o pięknym odbiciu. A jestem tylko sobą, aż sobą. okruchy nieba, uczepione rzęs. W takich chwilach, gdy strach odbiera władanie w nogach, gdy serce chce wyskoczyć z klatki piersiowej. Kiedy uciekam, nie oglądając się za siebie i biegnę, a bieg trwa dłużej niż normalnie i prędkość o wiele większa. Wtedy uciekam, włosy rozwiewa wiatr, rytmicznie poruszają się, nadaję im tępa, swoimi krokami. I w końcu ustaje przypływ adrenaliny, mogę zwolnić. Wybrać Twój numer, poczuć to dziwne coś w żołądku, czy gdzie tam się to czuje. |
|
|
|
#1070 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Miałabym do was małą prośbę macie może jakieś opisy że kocham chłopaka i że mi na nim zależy tylko nie takie w prost.? A tak wogóle to was trochę podglądam i Sabiina super opisy ;]
|
#1071 |
|
Wtajemniczenie
|
Nastawiam się optymistycznie na życie. Przecież zawsze może być gorzej.
Rozpuściłam włosy, wymalowałam się, założyłam nawet czerwone szpilki. Ty zauważyłeś jedynie auto którym przyjechałam. Twoje dłonie potrafią jednym delikatnym dotykiem skruszyć tę bezuczuciową narośl na mym sercu. No więc kto miał rację? Nie odpowiadaj. Niech będzie że Ty. taa.. i szczęśliwego nowo rozpoczętego roku szkolnego ;P.
|
#1072 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) ;**. nie wiem czy o taki Ci chodzi .. ale liczą się chęci no nie ? ; dd )I dotykamy się spojrzeniami... I tak dziecinnie radośnie mi w środku _________________________ _______ Mówisz mi `nie żałuje ze tak wyszło` .
byłam obok ty wybrałeś inna przyszłość . jestem wyjątkowa i wiesz o tym . przypomnij sobie mój smak i dotyk . ^^ -poproszę lek przeciwbólowy. -a na co ma być.? -na serce. -a jaki rodzaj miłości.? -wielka, bezgraniczna i nieodwzajemniona. -och, przepraszam, ale niestety wszystkie już wyszły, jest duże zapotrzebowanie. odpuściłabym go sobie całego, ale chyba za bardzo się zatopiłam w jego oczach... ` .. mam coś, czego nie mam i mieć nie mogę, mam Ciebie. ! ` ` ..zrywam się nagle na dźwięk telefonu. to znowu nie Ty..! ` to wszystko co jej pozwalało żyć dla niego jednak nie znaczyło nic.. ` bawił się - jak lalkami mała dziewczynka. zmieniał - jak raz założone rękawiczki. całował - robił to tak profesjonalnie. kochał - pięknie udawał. ale On kłamał, udawał, tak cholernie bezczelnie kłamał. ! A ja wciąż pamiętam, jak topiłam się w Twojej ulubionej bluzie. "Dlaczego płaczesz? Nie płacze! A te łzy które Ci z oczu płyną? To nie są moje łzy. A czyje? Przyłóż dłoń do piersi mojej, czujesz? Dlaczego Ci tak serce kołacze? To właśnie ono płacze..." |
|
|
|
|
#1073 |
|
Raczkowanie
|
Kochanaa <3 dziękuje =*
przepraszam, ze dopiero teraz odp. na prośby ale mam nadzieję, ze sie jeszcze nie spóźniłam. nie mam dziś głowy do opisów, ale coś tak wymyślę. xMalenkaa: kilometry są nieważne i tak Cię kocham. BananowaBrazylijka: przytulam się do twego zdjęcia czując twój zapach Lave: kierujesz mym całym życiem. __ W starej klatce Twoja miłość uwięziona. Przeszłość gapi mi się prosto w twarz. Zbyt wiele chwil przecieka przez palce Radości smak niknie, życie śmiercią karmi się Za mało słów na to, co chciałabym powiedzieć Chciałam zapomnieć choć na chwilę twoją twarz Nie pragnę już ciebie, nie tęsknię za Tobą, a wciąż coś we mnie krzyczy twoje imię i nazwisko Nie naprawisz tego co zwaliłeś Jesteś puzzlem w mojej układance życia Spójrz w moje serce. ono Cię nienawidzi. śnieg jak moje serce topi sie już nie wierze w horoskopy.! Ona sie bała.. bała sie zlych wspomnien tracąc ją uświadomił sobie ze ja kocha złamane serce bije w powolnym rytmie udawanie, że wszystko jest ok..nie wyjaśnia sprawy. pozostaje tylko moment ... gorzki smak wspomnień slodko-kwasne marzenia |
|
|
|
#1074 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1075 |
|
Zadomowienie
|
witajcie Skarby po krótkiej przerwie.
![]() dziękuję za pochwały i wyróżnienia (jednocześnie przepraszam, że nie zdołałam pomóc), bo jakieś mi tam mignęły. ; ** NieMyslPoczuj, TiS, BananowaBrazylijka, dontlookdown, tewa1259, ciiri, JednaNaMilion, I live in Hollywood, nastychick, RobCoChcesz - a wy kochane możecie się czuć okradzione. ; d < 3 ___ i za cholerę nie chciałam, byś pomyślał coś złego... czekasz na mnie, tak jak ja czekam na Ciebie ? i odkąd moje oczy nie spotykają się z Twoimi jest inaczej. nie wiem jak to jest, ale nie mogę spojrzeć w żadne inne. wiesz, ostatnio jakiś chłopak poprosił mnie do tańca i zwrócił na to uwagę. to nie tak, że go unikałam. ja wodziłam po nim wzrokiem, ale omijałam oczy. po prostu nie mogłam. może coś w tym jest ? jestem zaje.biście zdołowana tym wszystkim. jestem w jakiejś pieprzonej depresji. w moich butach zobaczysz jak to jest być mną. zamieńmy się butami. Ty poczujesz mój ból, ja Twój. musimy grać tymi pieprzonymi kartami, które nam dają. dlaczego deszcz zawsze pada na mnie ? dobrze wiedzieć, że masz się dobrze. dobrze wiedzieć, że ja nie czuję się najlepiej. nie strzelaj głupa, wiesz, że to do Ciebie.
|
#1076 |
|
Raczkowanie
|
z Tobą za rekę w nieznane będę szła ;**
|
#1077 |
|
Konto usunięte
|
kurde.
wy jesteście prze-boskie ;D woww.! wymiękamm ;D ` oceniaj mnie.! niech jad strumieniami leje się.! `pomaluję paznokcie na fioletowo i namaluję na nich żółte kwiatki. żeby pasowały do Twojego krawatu. `I choć nie wierzę by mógł być ktoś bardziej otwarty Dla ciebie niż ja jestem, zrób coś, otwórz mnie, rozbierz. `Jedyne, co wolne w naszej cywilizacji, to wiatr. "Dziś jest Jutrem o które martwiłeś się Wczoraj. Czy było warto?" - Mahatma Gandhi Wbrew pozorom warto mieć dystans. Tak, do siebie też. Będę pił tyle mleka, i urosnę taki wysoki, że bez zamykania oczu będę chodził z głową w chmurach! __________ kocham was. każdą z was <33. wszystkie jesteście THE BEST.! |
|
|
|
#1078 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1079 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1080 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkie laski moje
pamietacie mnie jeszcze ;>.? mam nadzieje, ze tak ^^ w koncu nadrobilam hihi .a polowa watku u mnie w notatniku moze nawet ponad pol ale wiecie co ostatnio zauwazylam.? ze pelno opisow powtarza sie co kilka stron, to jest nie do zniesienia.. rozumiem, podobaja sie wam, ale bez przesady. zaczyna sie robic z tego.. nie powiem juz co .. i te prosby wrrr ...no, ale ja mam prośbę . ograniczcie sie z tym wszystkim.!, blagam was .opisy : z myślą, że Ty czujesz tak samo . bo to zależy od punktu patrzenia klakson na ulicy zagłuszał mój śmiech . poskromię Twoją wyobraźnię . czekam . odrobina Twego uśmiechu . nie nawidzę. nie lubię. nie chcę. nie kocham.? przynależność już dawno straciła na wartości.. trochę sarkazmu. ale to nie wypada. nie wypada. nie wypada. uśmiechać się do niego. jarmark słów. mów do mnie, chcę czuć, że jesteś. to nie ludzie się zmieniają, ale my ich lepiej poznajemy.. podobają się ;>.?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

. A te wyżej zabieram.
.

Zmieniam swoje życie na lepsze. Spróbuj i TY 
ale wiecie co ostatnio zauwazylam.? ze pelno opisow powtarza sie co kilka stron, to jest nie do zniesienia.. rozumiem, podobaja sie wam, ale bez przesady. zaczyna sie robic z tego.. nie powiem juz co .. i te prosby wrrr ...no, ale ja mam prośbę . ograniczcie sie z tym wszystkim.!, blagam was .