|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
za to ja trzy razy koncze o 14.30, raz o 13.35 i raz o 12.35
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
to ja pojawiam się i znikam xDCo tam MATURZYSTKI?
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
mówiłam, że zaraz wylądujesz w Olewaczach ;P ech ;PPP ejMała, jak masz na imię?
|
#1445 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
hehe pati szkolne zmęczenie?
![]() nie no laba ja tam żyje wakacjami jutro mam praktyki więc luz xD
|
#1447 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
tam się spisuje, je, czeka na wolnych lekcjach, fajna sprawa ![]() Ja też ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14024993]dziewczyny, a co robicie jesli chcecie zdawac chemie a w 3 klasie juz nie mialybyscie lekcji? ja tak mam (chemia 3 godziny w 2 lata) a chcialam chemie zdawac... zastanawiam sie jeszcze nad geografia bo z chemia watpie czy sobie poradze... mialy byc kursy przygotowawcze ale ich nie ma i sa tylko 4 godziny w miesiacu... myslicie ze powinnam szukac czegos na wlasna reke? juz nie wiem co mam robic [/QUOTE]Ja tak mam z niemieckim, chcę zdawać P i od października, może listopada, jak skończę kurs, pójdę na korki ![]() Czemu Wy już wszystkie znacie swoje plany? Ja nie mam pojęcia, ile czego będę miała.I czemu parę z Was ma dwa języki w 3 kl... Ja mam tylko angola, tzn z którego kto zdaje. Ale boję się, że mi grupy rozszerzonej nie utworzą, jak się ludzie dowiedzą, że trzeba zdawać ustny też R, to nikt nie będzie chciał I czemu tyle stron? Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-01 o 18:04 |
||||
|
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
demotywatory wciągają
![]() http://demotywatory.pl/115988/Jestes...dy-czegos-chca http://demotywatory.pl/103592/Studen...iesiac-wakacji http://demotywatory.pl/108351/Internet-jest-jak-zycie http://demotywatory.pl/119373/Pomylil-Indie-z-Ameryka ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
![]() w ogóle jakoś tak nie wyobrażam sobie placić za studia... -.- nie dość, że za utrzymanie się płaci sporo kasy, to jeszcze za naukę -.-
|
|
#1449 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nawet pasuje
![]() Gosiek ! Bo baty będą ! Cytat:
Rzuca piórnikami z ludzi z pierwszych ławek, teraz jak się do kogoś zbliża to chowamy. Nie pozwala przychodzić chłopakom w spodenkach, ale to jeszcze można zrozumieć. Tak samo dziewczynom w dekoltach. Każe nam wstawać na lekcji i krzyczeć hip hip hurra na cześć oświecenia. I wiele innych dziwnych rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
Reszta też dobra, trafiona jak zwykle
|
||
|
|
|
#1451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martyna, głupie pytanie, co oznacza ta buźka "-.-", czy co to tam jest bo zawsze jak to wstawiasz, to się zastanawiam Cytat:
![]() Zapomniałabym, gratulacje zdanego egzaminu )Martyna, ja chyba wszystkie widziałam z tych demotów. Jakoś ostatnio mnie wciągło i przejrzałam połowę xD Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-01 o 18:13 |
||
|
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-.- ja to interpretuje jako zażenowanie. Albo coś takiego. Takiś głupi, że nie chce mi się cię aż słuchać . |
|
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta, dzięki, Martyna mi parę razy na gadu wstawiła że niby tak nudna jestem?![]()
|
|
|
|
|
#1454 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cze, Dziunie ;* Ale naspamowałyście
Ale dzielnie nadrobiłam ![]() Cytat:
![]() Skorzystał? Jasne Witam ![]() Nie s*aj żarem Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Ej, ja muszę znowu iść ![]() Zapomniałam Wam napisać o moim planie Jutro mam - uwaga - 5 lekcji Pojutrze 8 I to jeszcze tak beznadziejnie ustawione. 6. i 7. w-f (na którym nie ćwiczę), a 8. religia ![]() Piątek - 6 lekcji ![]() ![]() Więcej nie znam xD Ale zasmuciło mnie, że mam 2 wosy pod rząd A myślałam, że będę miała 1 h w tygodniu ![]() Zaskoczenie dnia - jestem gospodarzem klasy
|
|
|
#1455 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Mój plan nie jest aż taki zły, faktycznie dwa razy kończe o 15.30, ale to głównie przez jakies fakultety i inne bzdety. No i nie mam chemii, fizyki, nareszcie. Za to Szanowny Wielki Pan Dyrektor mojej szkoły wydał jakis tysiac rozporządzeń m. in. po pierwszej lekcji danej klay wyznaczona osoba ma iść z lista nieobecnych do niego i on będzie dzwonił do rodziców i informował ich o tym ![]() Znalazłam w moim "pamiętniku" z dzieciństwa wklejony papierek od Rózowej Pantery jako mojego ulubionego cukierka |
|
|
|
#1456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -.- to takie moje.. "żal.pl" coś nudnego, głupiego, zżalonego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
nie Ty Cieciu ;****
|
|
#1457 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
święta prawda co do internetu---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
|
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
A bo 1 raz to szybko.
Ale za dużo tego, ja podstawę piszę ![]() Cytat:
Przypomniało mi się coś ![]() Taki chłopak z mojej klasy chował się do szafy żeby nie iść do szkoły. A jak mama już wyszła z domu do pracy to wyłaził z tej szafy
|
|
|
|
|
#1459 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14021909]własnie tez bym chciala biegac rano
ale co zrobisz.... bede po poludniu ![]() no i wciela mi sie Dorcia [/QUOTE]też mam w planie biegać, ale popołudniu ![]() Cytat:
dobrze skomentowałaś. Ja zawsze coś mówię jak ktoś mnie wkurzy, dzisiaj np. mnie wkurzyła ekspedientka, to też GŁOŚNO powiedziałam co o tym myślę![]() Cytat:
matm.-4, polskich-5 , wf-2, wosy-2 trochę kiepsko masz w sumie. Cytat:
![]() Cytat:
zmęczona jestem. ;/
|
|
#1460 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Plan też mam niezbyt. A rok szkolny zaczynam od... Wychowania do życia w rodzinie, czyż to nie cudownie? Środy ogólnie mam najgorsze - lekcje 15:30 - czyli w domu będę po 17. Za to piątek... mm... kończę 12:25
|
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1462 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u nas na chemi pytala co lekcje kumpla ![]() jak to brzmi Maturzystki trzeba sie przyzwyczaic ![]() Cytat:
moje kolezanki tez chca isc na płatne studia, probowalam im to wyperswadować z głowy ale nie udało mi sie -.-. jak maja kase to niech ida sobie. tylko ze bez problemu dostana sie tam gdzie chca a ja bynajmniej bede miala satysfakcje ze dostalam sie na wymarzone studia nie dzieki kasy ale dzieki mojej wiedzy.ja tez mam dwa jezyki. i chcialabym zeby w 3 klasie uczyla sie tylko jednego no ale coz ![]() Cytat:
![]() juz wiecie kto bedzie gospodarzem , my dopiero za jakis tydzien podejmniemy decyzje ![]() Cytat:
byłam biegac wzielam prysznic i moge odpoczac troche ![]() w ogole czytajac co napisałyscie jadłam sobie sliwki i kurde w pewnym momencie poczułam w buzi jakies grudki , okazalo sie ze jadłam robaczywa sliwke Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-09-01 o 19:43 |
||||
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina: I bardzo dobrze. Ja też byłam w te wakacje w sklepie, i baba nakładała truskawki, i tak patrzę jakie one są brzydkie. To mówię mamie,że niech nie kupuje, że są brzydkie i takie tam. Ekspedientka spojrzała na mnie groźnie, a mam się wkurzyła, że wstyd robię
No ale nie będę byle czego kupowała.
|
#1464 | ||||
|
Rozeznanie
|
Lepiej bym tego nie ujęła
![]() Myślę, że to jest właśnie główny problem nas wszystkich ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14025191]wlasnie o korkach myslalam... nie wiecie ile to moze kosztowac? no i studenta czy lepiej jaiegos nauczyciela?[/QUOTE] Ja bym poszła do nauczyciela, zawsze to pewniej. Ja też, nie wyobrażam sobie tego. Ale jakoś damy radę, co nie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niezły gość, musicie mieć ciekawie. ![]() No proszę, rządzisz ![]() Cytat:
Zawsze to jakiś sposób A mama się nie zorientowała?
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14028336]
w ogole czytajac co napisałyscie jadłam sobie sliwki i kurde w pewnym momencie poczułam w buzi jakies grudki , okazalo sie ze jadłam robaczywa sliwke Ja zawsze połowię zanim zjem. Bo jakbym zjadła z robakiem to do końca roku już nie ruszę żadnej. Ciasto z węgierkami piekę właśnie, idę do niego zajrzeć. Cytat:
|
|
|
|
|
#1466 | |||||
|
Konto usunięte
|
uwielbiam cię za ten tekst i widze, że mamy podobne podejście do swoich klas Cytat:
opowiedz mi później ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14025008] u nas tez jest takie miejsce gdzie sa sklepik, automat na kawe, stoliki i to miejsce nazywa sie .... Macdonald [/QUOTE] Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() będę spokojna i opanowana to gratulacje
|
|||||
|
|
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szaleniec z niego, ma ksywkę Pan Niespodzianka. Nie wiadomo nigdy co mu odbije ![]() Pan zadzwonił jak go miesiąc nie było. To się przyznał, że w szafie siedział ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Ten rzuca wszystkim. Plecakami czasem też, jak chce np. odegrać jakiś wybuch.
|
|
|
|
|
#1468 |
|
Konto usunięte
|
a ja dziewczyny juz uciekam. musze jeszcze odmyc naczynia
![]() takze do jutra
|
|
|
|
#1469 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie dziwię się, bardzo trafna ksywka. Mina wychowawcy musiała być bezcenna Haha, ale czad
|
|
#1470 |
|
Raczkowanie
|
O kurde... ostatnio napisałam, że się nie staracie z pisaniem to mam teraz: 12 stron nadrabiania
Zanim zaczne cos tam napisze, znak zycia trzeba dac^.^Wszystkie przetrwaly wyklad jaki to ten rok bedzie ciezki? A bo matura, bo krotki rok szkolny, bo to juz koncowka liceum.. Pierdziele, do konca tygodnia sie jeszcze olewam ![]() Jedyne co lubie w klasie maturalnej to... plan lekcji, przynajmniej tak jest do tej pory;d 2x5 lekcji, raz 6 i raz 7. Zyc nie umierac sobie myslimy, ale niee... Psoreczka skutecznie odebrala nam cala radosc dodajac, zebysmy pamietali, ze fakultety po lekcjach sa obowiazkowe -.-" Pocieszajacy fakt jest taki, ze to bylo (mam nadzieje:X!) ostatnie rozpoczecie roku szkolnego Atrakcja dnia: pies smigajacy po boisku na apelu.I jeszcze piosenka na dzis: [LINK] No, to zabieram sie za nadrabianie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

chyba rzeczywiscie sie nie wyspalam...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ale dzielnie nadrobiłam

I to jeszcze tak beznadziejnie ustawione. 6. i 7. w-f (na którym nie ćwiczę), a 8. religia