Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-01, 23:39   #4141
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Jeszcze raz buziaki dla Kasiuli

Eeeejjj.. praktyki w gimnazjum jutro zaczynam
oooo no to gośka ode mnie bo to szatany nie mlodziez
Stary 2009-09-01, 23:42   #4142
gosica502
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
oooo no to gośka ode mnie bo to szatany nie mlodziez
No właśnie czuję że tak będzie :/ Aczkolwiek dzieci w podstawówce w tamtym roku to były kochane wprost... Mam nadzieję że w mojej wiejskiej szkole całkowita degeneracja nie nastąpiła i jakoś przeżyję ten miesiąc i nie zniechęci mnie on do zawodu nauczyciela do końca życia
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 23:42   #4143
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze raz buziaki dla Kasiuli
dziękuję
Cytat:
dasz radę

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-01 o 23:43
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 23:43   #4144
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
To Ja Ci życzę anielskiej cierpliw ości do tego zbioru burz hormonów.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 23:47   #4145
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
To Ja Ci życzę anielskiej cierpliw ości do tego zbioru burz hormonów.
I co! Widzicie?! A jednak emotka księdza się do czegoś przydała
No ale kciuki io życzenia cierpliwości to się przydadza

Kaha a za buziaki nie dziekuj Jakże bym Cię mogła nie pocieszyc mój WeddingDay-Mate'cie

Edytowane przez gosica502
Czas edycji: 2009-09-01 o 23:48
Stary 2009-09-01, 23:56   #4146
kaska87
Zakorzenienie

@ nadchodzi

Gosia za 16 dni będzie rok do ślubu

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-01 o 23:57
Stary 2009-09-01, 23:59   #4147
gosica502
Wtajemniczenie

Wiem Kasia wiem Fajnie A najlepsze jest to że jak sobie przypominam nasze zaręczyny w lipcu zeszłego roku to się tak niedawno wydaje Czyli że ten rok zleci raz dwa
A do mojej @ jakieś półtora tygodnia
Stary 2009-09-02, 00:01   #4148
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Mmmm automat - to Ja mogę być szoferem mimo, że nie przepadam za Leksami, ale automat
ale to nie Leks tylko Infiniti
dzisia wlasnie gadalam z TZem na temat tego samochodu i jednak chyba za free bedziemy miec od jego potencjalnego swiadka... jakiegos Merca albo Volvo... whatever

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

To po robic dziecko jak jest się zdanym tylko na łaske faceta. Poza tym jest mnóstwo matek samotnie wychowujacych dzieci i jakos daja radę to sie tak nie unoś jakby to miał byc jakis odosobniony przypadek.
sama moze isc do pracy, a od eks meza pobierac alimenty na to dzieciatko

wrocislismy z rowera
objechalismy bulwary wislane, planty dookola, trafilismy na rynek a tam wielki telebim pod ratuszem i koncert orkiestry symfonicznej transmitowany na zywo z jednego z krakowskich kosciolow (ooo to bylo to http://koncerty.gdzieco.pl/Krakow/20...Zagra-W-Polsce)... no to stwierdzilismy, ze sie troche odchamimy usiedlismy w restauracji na ogrodku praktycznie na wprost telebimu i sie zaczela... 'wycieczka rowerowa'
po dwa piwka, po salatce, na deser truskawki z bita smietana... i tak sie zasiedzielismy i teraz dopiero wrocilismy dobrze, ze zadnej strazy miejskiej ani policjii z alkomatem nie spotkalismy na tych rowerach

w sumie spontaniczny wieczor w strojach rowerowych, ale bylo very romantic a na placu Marii Magdaleny ustalili stado lasiczek (czy tez gronostajow) z obrazu da Vinci... ciekawe po co
fajnie tak smigac po tych ciemnych uliczkach na rowerze musimy to powtorzyc

a tak w ogole - ale kozackie emotki cos czuje, ze beda czesto uzywane na naszym watku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (21,3 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (39,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (41,8 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-02 o 00:36
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 00:13   #4149
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ale to nie Leks tylko Infiniti
dzisia wlasnie gadalam z TZem na temat tego samochodu i jednak chyba za free bedziemy miec od jego potencjalnego swiadka... jakiegos Merca albo Volvo... whatever
A to przepraszam, w ogóle nie czytałam tego nagłówka. Jak otworzyłam tę stronkę, to zobaczyłam tylko duże zdjęcie Leksa i już nie zwracałam uwagi, że ten mniejszy obrazek pod spodem, to inne auto. Ale w takim razie mogę być Waszym szoferem
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 00:14   #4150
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
No właśnie czuję że tak będzie :/ Aczkolwiek dzieci w podstawówce w tamtym roku to były kochane wprost... Mam nadzieję że w mojej wiejskiej szkole całkowita degeneracja nie nastąpiła i jakoś przeżyję ten miesiąc i nie zniechęci mnie on do zawodu nauczyciela do końca życia
Będzie dobrze
Też poproszę o małe wsparcie duchowe, bo jutro pierwszy dzień pracy z lekcjami Poznam nowe dzieciaki, nowe sale itd. Oby tylko nie było gorzej Poza tym wieczorem zaczynam nowy kurs angielskiego (dla nauczycieli), więc emocji na jutro nie zabraknie
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 00:15   #4151
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Gosica, ja też rozpoczynam jutro praktyki, tyle, ze w podstawówce Trochę się stresuję jednak... A ty jaki przedmiot masz?

Kasia, nie przejmuj się, to pewnie napad PMS przed @ Ja jestem po @ a dziś mnie dopadł taki zły humor, jakaś nerwowa byłam i ciągle się TZta czepiałam...to chyba stres przedpraktykowy

Metka, bardzo mi przykro z powodu dziadka, miejmy nadzieję, ze wszystko wróci do normy. Ja też sie boję co to będzie dalej, bo bliska ciocia TŻta którą zresztą uwielbiam jest bardzo chora, następna mama innej ciotki bliskiej też i jak tak dalej pójdzie to nie będzie miał kto przyjść na wesele i atmosfera bylaby do bani... Miejmy nadzieję, że jednak wszystko się ułoży.
Spadam spać, bo jutro wcześnie muszę wstać. Dziś mi się skończyły wakacje!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 00:20   #4152
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Kasia, nie przejmuj się, to pewnie napad PMS przed @ Ja jestem po @ a dziś mnie dopadł taki zły humor, jakaś nerwowa byłam i ciągle się TZta czepiałam...to chyba stres przedpraktykowy
masz rację PMS jak nic na dodatek jutro o 17:45 mamy poradnię i nie zrobiłam tego kalendarzyka i nie wiem czy nam pieczątkę da

Stary 2009-09-02, 00:23   #4153
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
masz rację PMS jak nic na dodatek jutro o 17:45 mamy poradnię i nie zrobiłam tego kalendarzyka i nie wiem czy nam pieczątkę da
obmysl jakas dobra wymowke i da wam ta pieczatke a tak w ogole - ja bym na Twoim miejscu poszla do innej poradni wtedy nie musialabys sie nawet tlumaczyc przeciez nie trzeba wszystkich spotkan w tej samej robic
Stary 2009-09-02, 00:25   #4154
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
obmysl jakas dobra wymowke i da wam ta pieczatke a tak w ogole - ja bym na Twoim miejscu poszla do innej poradni wtedy nie musialabys sie nawet tlumaczyc przeciez nie trzeba wszystkich spotkan w tej samej robic
nie no babka jest spoko, ale ja nie umiem/nie lubie kłamać jak cos to wyjade jej z plastrami i niech spada to moje sumienia nie jej w końcu, nie?
da mi pieczątkę musi a inne poradnie to nie wiem gdzie są a nie będę szukać

Stary 2009-09-02, 00:27   #4155
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Gosica, ja też rozpoczynam jutro praktyki, tyle, ze w podstawówce Trochę się stresuję jednak... A ty jaki przedmiot masz?
Gosia jest na angielskim. Ty chyba też z tego co dobrze pamiętam z wątku filolożek luskap, będzie dobrze! A na jakich podręcznikach będziesz pracować? To pytanie również do Gosi jak jutro tu looknie
U mnie w nowej szkole są Footprints dla I klasy, Bugs dla II i III oraz Super Kids 1,2 dla klas IV-VI.
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 00:48   #4156
kaska87
Zakorzenienie

dobranoc

Stary 2009-09-02, 06:47   #4157
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Gosia jest na angielskim. Ty chyba też z tego co dobrze pamiętam z wątku filolożek luskap, będzie dobrze! A na jakich podręcznikach będziesz pracować? To pytanie również do Gosi jak jutro tu looknie
U mnie w nowej szkole są Footprints dla I klasy, Bugs dla II i III oraz Super Kids 1,2 dla klas IV-VI.
Ja jeszcze dokładnie nie wiem ale nie omieszkam napisac jak tylko wrócę dzisiaj ze szkoły Ale z tego co pamiętam w tamtym roku były inne te podręczniki niż u Ciebie Aniołku To widzę że dużo anglistek u nas Bo Cetupede też I kubusewa chyba skończyła filologię
Stary 2009-09-02, 08:26   #4158
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monisia_1331 Pokaż wiadomość
Znalazłam kilka takich fotek...jakieś sukienki...potem torty weselneomg...no i ostatnie najbardziej mnie nurtuje że tak powiem...jak my będziemy korzystać z toalety
ja będę chodzić do łazienki w naszym apartamencie a że sukienke mam opiętą do bioder to pewnie będę ją zdejmować, bo nie wiem czy mi będzie wygodnie podciągać, z resztą jaka by nie była to nie wyobrażam sobie za bardzo trzymania jej. Wyjdzie w praniu

Cytat:
Gosia za 16 dni będzie rok do ślubu
jak szybko Jakoś mi sie wydawało, ze do Waszego roku jeszcze kupa czasu a to za dwa tygodnie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Będzie dobrze
Też poproszę o małe wsparcie duchowe, bo jutro pierwszy dzień pracy z lekcjami Poznam nowe dzieciaki, nowe sale itd. Oby tylko nie było gorzej Poza tym wieczorem zaczynam nowy kurs angielskiego (dla nauczycieli), więc emocji na jutro nie zabraknie
no to ja trzymam kciuki za Ciebie i Gosię I chyba jeszcze Luskap będzie sie meczyć z dziećmi to też

Zjadłam śniadanko i idę na rower
Stary 2009-09-02, 08:44   #4159
kubusewa
Zakorzenienie

Dzień dobry
Mam nadzieję, że wszystkie nasze panie pedagożki przeżyją dzisiejszy dzień pozytywnie
Wreszcie baba zajęła należne jej miejsce w ramce emotek
Stary 2009-09-02, 08:46   #4160
kaska87
Zakorzenienie

cześć

Stary 2009-09-02, 08:49   #4161
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć
Cześć hehe
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 08:55   #4162
CarlaR
Raczkowanie

Cytat:
Kochana ciesz się, że w gimnazjum. Ja od jutra idę na praktyki do liceum! Toż oni mnie ram rozniosą.

A odnośnie weseliska mojego to już prawie mam z głowy te kluczowe rzeczy tj. sala, orkiestra, kuchareczka. Dziś jedziemy tylko kamerzysty i jednocześnie fotografa. Gdyby nam się spodobał to będę wielce szczęśliwa Więc trzymajcie kciuki

CarlaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 09:10   #4163
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarlaR Pokaż wiadomość
Kochana ciesz się, że w gimnazjum. Ja od jutra idę na praktyki do liceum! Toż oni mnie ram rozniosą.
Znam ten ból i niniejszym wspieram Cię duchowo
Nie wiem w zasadzie co ci poradzić bo sama miałam nie lada problem... Jeśli będziesz dobrze przygotowana i masz ripostę na każde pysknięcie jesteś bezpieczna
Stary 2009-09-02, 09:15   #4164
madziulka_
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Powodzenia dziewczyny z 'waszymi nowymi uczniami'

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 09:16   #4165
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Szanuś na tym ślubie co byliśmy ostatnio to Młodzi jechali kombi i wyglądało to w porządku ja nie mam nic przeciwko, zresztą nie wiem czy ludzie jakoś specjalnie zwracają uwagę na to jakim autem się jedzie ważne, żeby było eleganckie, ładnie przystrojone i jest super

W ogóle to słuchajcie kochane jaka akcja z tym "naszym" kamerzystą cały czas byłam przeciwko kamerzyście, nie i koniec ale ostatnio stwierdziłam, że jednak chcę (TŻ wszystko jedno czy kamerzysta będzie czy nie, ale skoro ja chcę to będzie) i co się okazało? Że taki fajny kamerzysta, jedyny o którym myślałam jest już zajęty (Kasia pożyczam) brrr...
no niby nic specjalnego ale na fotach będzie no i na filmie też
już sama nie wiem

głupio z tym kamerzystą,a może poszukajcie innego? w sumie fajnie mieć film,a jeśli Wam tam nie zależy to nie ma co się spinać żeby był super extra wypasiony trzymam kciuki żebyś znalazła

Cytat:
szana, ja tam w sumie nie mam nic przeciwko kombi-przynajmniej będzie gdzie włożyć kwiaty i prezenty Ale Golf to jakiś taki mało ślubny mi się wydaje... Ten chrysler fajniejszy
też prawda,że miejsce będzie
ja się bardziej skłaniam ku temu chryslerowi
Cytat:
o jaaa ale tam sie tlum zrobil

dziewczyny, a podoba wam sie takie cos, ze swiadkowie siedza za para mloda i wlasciwie to ja zaslaniaja bo mi wlasnie nie wolalabym zebysmy przed oltarzem stali/siedzieli tylko my, a swiadkowie poprostu beda od podpisania papierow ciekawe czy moge ich posadzic w lawce z innymi gosciami no bo wlasciwie po co mi oni cala msze obok
u nas jest tak,że świadkowie siedzą po bokach ale trochę w tyle i nie zasłaniają a mnie tam nie przeszkadzało by nawet jakby siedzieli centralnie za nami bo przecież sami sobie ich wybraliśmy to i mogą być na fotach i na filmie(niech mają)

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
d
u mnie też tzta brat cioteczny ma nowiutenkie Volvo bo jest szefem salonu volvo i mógłby nas podwieźć do ślubu ale jest to Volvo combi i my nie chcemy combi ale już gadaliśmy z tym bratem i powiedział ze już bliżej ślubu jakieś fajne autko spróbuje nam załatwić, a jeśli nam się nic nie spodoba to jedziemy swoim
a jakie macie swoje?
Cytat:
Oliwka, Amelka i Wiktoria.... na pewno nie dam tak na imie mojej corce
Iza, Ola i Alicja - to jest to

ja mam Franciszka w domu kitka
Jaś bardzo fajnie mi sie podoba, ale cos TZowi nie bardzo
też miałam przekonanie ,że Oliwka,Wiktoria to już takie oklepane a tu szok bo jak byłam na praktyce to tam na około 80 dzieciaków(liczba się wahała dziennie) było:
10 dziewczynek o imieniu Julia
5 - Ola
3- Alicja

1-Wiktoria a Oliwiki ani jednej
co więcej- spojrzałam na wykaz dzieciaczków do pierwszej klasy a tam same Ale,Ole,Kasie,Julie:rolle yes:
Oliwki były 2 a Wiktorie-1 jedna,ani jednej Weroniki,Amelii

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ja bym wybrała Chryslera, bo Golf taki pospolity i jeszcze kombi.Kombi są jakies takie kombiNIe podobaja mi się. Chociaż ten Golf VI kombi nie jest taki tragicznie kombiasty to mógłby być, ale żadne audice kombi czy ople kombi mi sie na ślub nie widzą. Z rugiej strony to tylko głupie auto i jechac tym co się ma i już.
My chyba pojedziemy Land Roverem mojego taty, bo mi się nie podoba kolor Accorda rodziców tż.Jeszcze Lexuska mamy jakby cos, ale 3 drzwiowy, więc niewygodny na ślub.

Kupiłam sukienke na weseleA teraz spadam do tz bo się burzy, ze pzy kompie siedze
no tak to tylko auto a jednak mam mętlik
Ten golf IV jest ładny tylko te kombi mnie wkurza :P

ooo Land Rover jest super brała bym

jaką masz sukienkę?

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
A co do samochodu do slubu to ja zawsz marzylam o limuzynie, ale teraz to juz obciach i niestety chyba pojedziemy naszym, chyba ze za rok juz nie bedzie limuzyna obciachem
A nasze auto to to: http://www.autotrader.pl/details,30220,109363359.asp - tzn. ten model i kolor
Tylko skąd wziac kierowce?

A co do swiadkow to ja tez wole zeby siedzieli w lawce z goscmi
też marzyłam o limuzynie białej z różowymi różyczkami jako dekoracja
ten Passat też fajny,a jako kierowcę możecie mieć jakiegoś kolegę
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 09:17   #4166
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Znam ten ból i niniejszym wspieram Cię duchowo
Nie wiem w zasadzie co ci poradzić bo sama miałam nie lada problem... Jeśli będziesz dobrze przygotowana i masz ripostę na każde pysknięcie jesteś bezpieczna
pysknicie w liceum to do jakich wy liceow chodzilyscie
rozumiem pyskniecie w gimnazjum, bo to najgorsza mlodziez tj. w najgorszym etapie swojego dorastania i najczesciej jeszcze nie przesiana przez zadna rekrutacje... ale w liceum w zyciu nie widzialam zeby ktokolwiek pyskowal do nauczyciela... (chyba ze trafilam na jakies wybitnie kulturalne LO...)

ja tam bardziej wspolczuje tego gimnazjum
Stary 2009-09-02, 09:28   #4167
kaska87
Zakorzenienie

no u nas tak samo w gimnazjum bunt a w liceum spoko-dorośli ludzie w końcu dzwoniłam do mieszkań-ładne, blisko itd i co? ogrzewanie elektryczne

Stary 2009-09-02, 09:30   #4168
gosica502
Wtajemniczenie

Wróciłam Na szczęście dziś się skończyło na sprawach organizacyjnych Zobaczymy co los przyniesie później
Stary 2009-09-02, 09:54   #4169
madzinek87
Raczkowanie

Wróciłam!!
Na weekendzie byłam u Tż ale nie spodziewałam się, że aż tyle naprodukowałyście
Nie wiem czy zdążę Was nadrobić to z czasem kiepsko.... ale chociaż praca napisana

Co się tu ciekawego wydarzyło jak mnie nie było??

madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 10:07   #4170
Dżasta87
Raczkowanie

Metko bardzo Ci współczuje, mam andzieję,ze jednak wszystko bedzie dobrze.

Tylko nie Julia plisssss, żygam jak słyszę to imię.

Autko to jeszcze nie wiem do końca, albo od znajomego mercia lub audi pozyczymy, albo cos takiego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8843449 tylko,ze czteredrzwiowy.

Edit:
Dostałam e-meila zwrotnego od fotografa i cena jaka zucili to 3000 zł za pełny reportaz od przygotowań po oczepiny, sesja w plenerze. Zdjec 180 wydaje mi sie,ze cos malo tych zdjec....no i nie maja fotoksiązki, w cenie, wiec musialabym doplacic...masakros. Piszcie szybko ile Wy macie zdjeć w cenie...!!!!

Edytowane przez Dżasta87
Czas edycji: 2009-09-02 o 10:15
Dżasta87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości