|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
ode mnie bo to szatany nie mlodziez
|
|
|
|
|
#4142 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
No właśnie czuję że tak będzie :/ Aczkolwiek dzieci w podstawówce w tamtym roku to były kochane wprost... Mam nadzieję że w mojej wiejskiej szkole całkowita degeneracja nie nastąpiła i jakoś przeżyję ten miesiąc i nie zniechęci mnie on do zawodu nauczyciela do końca życia
![]()
|
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() dasz radę
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-01 o 23:43 |
|
|
|
#4144 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale kciuki io życzenia cierpliwości to się przydadza ![]() Kaha a za buziaki nie dziekuj Jakże bym Cię mogła nie pocieszyc mój WeddingDay-Mate'cie ![]()
Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis. " Phil Bosmans Gabrysia Edytowane przez gosica502 Czas edycji: 2009-09-01 o 23:48 |
|
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
@ nadchodzi
![]() Gosia za 16 dni będzie rok do ślubu
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-01 o 23:57 |
|
|
|
#4147 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem Kasia wiem
Fajnie A najlepsze jest to że jak sobie przypominam nasze zaręczyny w lipcu zeszłego roku to się tak niedawno wydaje Czyli że ten rok zleci raz dwa![]() A do mojej @ jakieś półtora tygodnia
|
|
|
|
#4148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisia wlasnie gadalam z TZem na temat tego samochodu i jednak chyba za free bedziemy miec od jego potencjalnego swiadka... jakiegos Merca albo Volvo... whatever ![]() Cytat:
![]() wrocislismy z rowera ![]() objechalismy bulwary wislane, planty dookola, trafilismy na rynek a tam wielki telebim pod ratuszem i koncert orkiestry symfonicznej transmitowany na zywo z jednego z krakowskich kosciolow (ooo to bylo to http://koncerty.gdzieco.pl/Krakow/20...Zagra-W-Polsce)... no to stwierdzilismy, ze sie troche odchamimy usiedlismy w restauracji na ogrodku praktycznie na wprost telebimu i sie zaczela... 'wycieczka rowerowa' po dwa piwka, po salatce, na deser truskawki z bita smietana... i tak sie zasiedzielismy i teraz dopiero wrocilismy dobrze, ze zadnej strazy miejskiej ani policjii z alkomatem nie spotkalismy na tych rowerach w sumie spontaniczny wieczor w strojach rowerowych, ale bylo very romantic a na placu Marii Magdaleny ustalili stado lasiczek (czy tez gronostajow) z obrazu da Vinci... ciekawe po co ![]() fajnie tak smigac po tych ciemnych uliczkach na rowerze musimy to powtorzyc ![]() a tak w ogole - ale kozackie emotki cos czuje, ze beda czesto uzywane na naszym watku
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-02 o 00:36 |
||
|
|
|
#4149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze Też poproszę o małe wsparcie duchowe, bo jutro pierwszy dzień pracy z lekcjami Poznam nowe dzieciaki, nowe sale itd. Oby tylko nie było gorzej Poza tym wieczorem zaczynam nowy kurs angielskiego (dla nauczycieli), więc emocji na jutro nie zabraknie
|
|
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
Gosica, ja też rozpoczynam jutro praktyki, tyle, ze w podstawówce
Trochę się stresuję jednak... A ty jaki przedmiot masz?Kasia, nie przejmuj się, to pewnie napad PMS przed @ Ja jestem po @ a dziś mnie dopadł taki zły humor, jakaś nerwowa byłam i ciągle się TZta czepiałam...to chyba stres przedpraktykowy ![]() Metka, bardzo mi przykro z powodu dziadka, miejmy nadzieję, ze wszystko wróci do normy. Ja też sie boję co to będzie dalej, bo bliska ciocia TŻta którą zresztą uwielbiam jest bardzo chora, następna mama innej ciotki bliskiej też i jak tak dalej pójdzie to nie będzie miał kto przyjść na wesele i atmosfera bylaby do bani... Miejmy nadzieję, że jednak wszystko się ułoży.Spadam spać, bo jutro wcześnie muszę wstać. Dziś mi się skończyły wakacje!
|
#4152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na dodatek jutro o 17:45 mamy poradnię i nie zrobiłam tego kalendarzyka i nie wiem czy nam pieczątkę da
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak w ogole - ja bym na Twoim miejscu poszla do innej poradni wtedy nie musialabys sie nawet tlumaczyc przeciez nie trzeba wszystkich spotkan w tej samej robic
|
|
|
|
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak cos to wyjade jej z plastrami i niech spada to moje sumienia nie jej w końcu, nie?da mi pieczątkę musi
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
luskap, będzie dobrze! A na jakich podręcznikach będziesz pracować? To pytanie również do Gosi jak jutro tu looknie U mnie w nowej szkole są Footprints dla I klasy, Bugs dla II i III oraz Super Kids 1,2 dla klas IV-VI. |
|
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#4157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale z tego co pamiętam w tamtym roku były inne te podręczniki niż u Ciebie Aniołku To widzę że dużo anglistek u nas Bo Cetupede też I kubusewa chyba skończyła filologię
|
|
|
|
|
#4158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak szybko Jakoś mi sie wydawało, ze do Waszego roku jeszcze kupa czasu a to za dwa tygodnie![]() Cytat:
I chyba jeszcze Luskap będzie sie meczyć z dziećmi to też![]() Zjadłam śniadanko i idę na rower
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mam nadzieję, że wszystkie nasze panie pedagożki przeżyją dzisiejszy dzień pozytywnie Wreszcie baba |
|
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
#4161 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4162 |
|
Raczkowanie
|
Kochana ciesz się, że w gimnazjum. Ja od jutra idę na praktyki do liceum! Toż oni mnie ram rozniosą.
A odnośnie weseliska mojego to już prawie mam z głowy te kluczowe rzeczy tj. sala, orkiestra, kuchareczka. Dziś jedziemy tylko kamerzysty i jednocześnie fotografa. Gdyby nam się spodobał to będę wielce szczęśliwa Więc trzymajcie kciuki
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem w zasadzie co ci poradzić bo sama miałam nie lada problem... Jeśli będziesz dobrze przygotowana i masz ripostę na każde pysknięcie jesteś bezpieczna
|
|
|
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Powodzenia dziewczyny z 'waszymi nowymi uczniami'
|
#4165 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i na filmie też![]() już sama nie wiem głupio z tym kamerzystą,a może poszukajcie innego? w sumie fajnie mieć film,a jeśli Wam tam nie zależy to nie ma co się spinać żeby był super extra wypasiony trzymam kciuki żebyś znalazłaCytat:
ja się bardziej skłaniam ku temu chryslerowi Cytat:
a mnie tam nie przeszkadzało by nawet jakby siedzieli centralnie za nami bo przecież sami sobie ich wybraliśmy to i mogą być na fotach i na filmie(niech mają)Cytat:
![]() Cytat:
10 dziewczynek o imieniu Julia 5 - Ola 3- Alicja 1-Wiktoria a Oliwiki ani jednej co więcej- spojrzałam na wykaz dzieciaczków do pierwszej klasy a tam same Ale,Ole,Kasie,Julie:rolle yes: Oliwki były 2 a Wiktorie-1 jedna,ani jednej Weroniki,Amelii ![]() Cytat:
![]() Ten golf IV jest ładny tylko te kombi mnie wkurza :P ooo Land Rover jest super brała bymjaką masz sukienkę? ![]() Cytat:
ten Passat też fajny,a jako kierowcę możecie mieć jakiegoś kolegę
|
|||||||
|
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w liceum to do jakich wy liceow chodzilyscie ![]() rozumiem pyskniecie w gimnazjum, bo to najgorsza mlodziez tj. w najgorszym etapie swojego dorastania i najczesciej jeszcze nie przesiana przez zadna rekrutacje... ale w liceum w zyciu nie widzialam zeby ktokolwiek pyskowal do nauczyciela... (chyba ze trafilam na jakies wybitnie kulturalne LO...) ja tam bardziej wspolczuje tego gimnazjum
|
|
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
no u nas tak samo w gimnazjum bunt a w liceum spoko-dorośli ludzie w końcu
dzwoniłam do mieszkań-ładne, blisko itd i co?
|
#4168 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam
Na szczęście dziś się skończyło na sprawach organizacyjnych Zobaczymy co los przyniesie później
|
|
|
|
#4169 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam!!
Na weekendzie byłam u Tż ale nie spodziewałam się, że aż tyle naprodukowałyście ![]() Nie wiem czy zdążę Was nadrobić to z czasem kiepsko.... ale chociaż praca napisana ![]() Co się tu ciekawego wydarzyło jak mnie nie było??
|
|
|
|
#4170 |
|
Raczkowanie
|
Metko bardzo Ci współczuje, mam andzieję,ze jednak wszystko bedzie dobrze.
Tylko nie Julia plisssss, żygam jak słyszę to imię. ![]() Autko to jeszcze nie wiem do końca, albo od znajomego mercia lub audi pozyczymy, albo cos takiego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8843449 tylko,ze czteredrzwiowy. Edit: Dostałam e-meila zwrotnego od fotografa i cena jaka zucili to 3000 zł za pełny reportaz od przygotowań po oczepiny, sesja w plenerze. Zdjec 180 wydaje mi sie,ze cos malo tych zdjec....no i nie maja fotoksiązki, w cenie, wiec musialabym doplacic...masakros. Piszcie szybko ile Wy macie zdjeć w cenie...!!!!
Edytowane przez Dżasta87 Czas edycji: 2009-09-02 o 10:15 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

ode mnie bo to szatany nie mlodziez

cierpliw ości do tego zbioru burz hormonów.

a na placu Marii Magdaleny ustalili stado lasiczek (czy tez gronostajow) z obrazu da Vinci... ciekawe po co 
i atmosfera bylaby do bani... Miejmy nadzieję, że jednak wszystko się ułoży.
na dodatek jutro o 17:45 mamy poradnię i nie zrobiłam tego kalendarzyka i nie wiem czy nam pieczątkę da
omg...no i ostatnie najbardziej mnie nurtuje że tak powiem...jak my będziemy korzystać z toalety

ważne, żeby było eleganckie, ładnie przystrojone i jest super