|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
nie rozumiem oburzenia Kasiu a masz w opłatach CO albo gaz ?? bo jak tam to faktycznie :dupa: ale jeśli masz wszsytko w elektryce to ja CI powiem ze to wcale az tak nie wplywa straszliwie na rachunki... a przynajmniej sie bilnasuje.czemu nei chcesz elektrycznego ogrzewania >??? |
|
|
|
|
#4172 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
Ja sie cały czas waham z tym Land Roverem, bo nie wiem czy jest slubny, chociaz teraz ludzie jeżdżą terenówkami i suvami, no i nie trzeba nic kombinowac bo auto stoi w garażu W sumie nawet dwa jeden srebrny a drugi grafitowy i ja chce tego grafitowego, bo mi sie srerbne auta nie podobają.A sukienke opisywałam pare postów wczesniej, ale proszę: do kolan, obcisła, bez ramiączek z czarnym paskiem materiału w talii, czarno-brązowa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() moj tż chcial tego cadillaca, ale mu to wybiłam z głowy Nie chce sie wygłupiać w takim aucie.Juz po rowerku I w ogóle chciałam sie pochalic, ze schudłam 5 kg od czerwca
|
|
#4173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A dlaczego uwarzasz,ze to jest wygłupianie się?? |
|
|
|
|
#4174 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spokojnie było? Wiem że dzieciaczki w wiejskich szkołach to są raczej grzeczne, koleżanka uczy wlaśnie angielskiego w kilku takich wiejskich i właśnie w tym roku była z nimi nad morzem i mówi że dzieci bardzo grzeczne, aż się nie spodziewała![]() Cytat:
Aniołku Kochany, będziesz strasznie zabiegana, 3mam kciukasy za Ciebie Luskap za Ciebie też, mi się też wydaje że gimnazjum gorsze, akurat udało mi się je ominąć, bo byłam ostatnim rocznikiem wg starych zasad cześć dziewuszki moje, ja tylko się przywitam i pędze bo dzisiaj mam taki plan, tzn jeśli mam zdążyć z jakimś planem to musze dzisiaj się nauczyć duuuuużo Muszę zobaczyć co z moim królisiem, siedzi w swoim domku od rana, a duży pokój otwarty i nawet tam nie śmignął ![]() miłego dnia |
||
|
|
|
#4175 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Golfa to takie tylko za jakieś podziękowania-tzn to od szwagra mojego przyszłego szwagra no i nie wiem ![]() a i jeszcze mamy do wyboru Passata coś takiego:http://www.autotrader.pl/details,30241,108877056.asp na Twoim miejscu to by mi się terenówka podobała do ślubu oryginalnie no i grafitowa a fotka sukni gdzie? gratulacje tych 5 kg
|
|
|
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz tata mnie namawia, zebyśmy sobie wypozyczyli jakies auto, ale tez jest za jakims normalnym ![]() I żeby nie było wojen- to jest moje zdanie odnoszące sie do mnie, jak ktos chce cadillaca czy retro prosze bardzo
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
![]() ja bym w życiu nie zgodziła się na jakąs długą limuzynę, jak dla mnie szczyt tnadety ![]() tak samo wszelkiego rodzaju bryczki - dla mnie to już w gole masakra ![]() ![]() ![]() a i stare samochody też odpadają. Jak dla mnie fajne nowe autko i luzik ![]() ale sobie z rańca porzygałam ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z resztą do niedawna 300c to byl model, który bym kupiła gdybym wygrała w totka Także mi sie on strasznie podoba![]() Mówisz, że pasi terenówka to będzie terenówka Chyba, że nam sie cos odmieni, ale szczerze mówiąc to mi się nie chce za bardzo zajmowac szukaniem auta, więc pewnie padnie na LR.Fotka będzie po weselu ![]() Dziekuję Idę zrobic kanapki:dalbo jednak zrobilam fotke, bo co za problem
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-09-02 o 10:43 |
|
|
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak dla mnie jest koszmarny ten przod zwlaszcza paskudny grill i paskudne przednie światła ![]() ja tak stwierdzam, ze nie ma co wynajmowac auta za 8 stow, kiedy potrzebny mi on wlasciwie tylko po to zeby dojechac do kosciola, a potem zeby dojechac na sale. czyli +/- na 2 godzinki.... a TZ wczoraj wymyslil, ze fajne bylyby przyczepione puszki Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-02 o 10:43 |
|
|
|
|
#4180 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogólnie jestem za normalnymi autkami, ale ostatnio moje kolezanka jechała takim starym i naprawde robilo klimat. Ale wiem,ze nie do kazdego pasuje takie autko... |
|
|
|
|
#4181 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja tam bym chciała pojechać jakimś zabytkowym samochodem Marzy mi się taki :
|
|
#4182 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć.
wrrrr Napisałam posta i go wcieło My będziemy mieli mercedesa albo audi 14 do ślubu. Mercedesem jeździ mój wuja-wszytskie wesela w rodzinie wozi. I jest to mój chrzestny więc na pewno będzie nas też chciał A audi ma brat . i nie wiem którego zaanagażować. Oboje na pewno się zgodza i dla niech to nie problem. A moim autkiem raczej nie dało by się jechać, bo to toyota rocznik 93 hehehe. A tzta punciak tez by się ładnie nie prezentował. A znajomi mają ładne autka, ale kombi. a co do imion to dla dziewczynki mamy Antonia(Antosia, Tosia)-tylko czy nie będa się śmiali z takiego imienia. Ale uważam, że już lepsze niż Nikola czy Dżesika. No i jeszcze Iza i Wiktoria(chociaż kuzyn dał córeczce tak na imię i nie wiem czy my tez byśmy mogli dać.Zawsze to imię było moim nr 1-mam tak na bierzmowanie i to imię po prababci. I podobało mi się zanim stało się modne. Aczkolwiek w mojej okolicy to Wiktorii mało jest. A do chłopca to wg mnie nie ma ładnych imion. zawsze podobał mi sie Michał, ale tz ma tak na imie i nie chce Michałka juniora.I tomek bardzo mi się podoba. heheh a Tz się kiedys smiał, że muszę wiecej tych imion wymyslić, bo wywróżyli mu "z obraczki", że będzie 3 chłopców miał hehehe
|
#4183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My tez chcieliśmy puszki tylko zastanawiam się co by tu wykombinować żeby podczas jazdy nie poprzerywały się sznureczki na których będą zaczepione i żeby nie przebiły po odczepieniu koła w samochodzie za nami
|
|
#4184 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny, też miałam praktyki w gimnazjum a także w LO i musze powiedziec że nie wspominam tego najgozej, najwazniejsze to przekonac do sibie dzieciaki i nie pokazac że się bardziej boi niż oni
![]() Mi sie tak spodobało ze zdecydowałam sie pisac prace magisterska na temat: "Świat wartości młodzieży gimnazjalnej" i powiem wam, że wynik końcowy był zaskakujacy. Zycze powodzenia |
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hihi, ale na to imię dla chłopca mój TŻ nie patrzy zbyt przychylnie bo mówi, że zbyt staroświeckie i dzieci w szkole będą się z niego nabijać
|
|
#4187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Eeee, z mojego domu do kościoła są 3 km, a z kościoła na naszą salę niecały km więc może jakoś przeżyję bez klimatyzacji ale mój TZ będzie jechał do mnie 20 km więc może i warto wziąć to pod uwagę bo się chłopaczyna w tym garniaczku zapoci
Edytowane przez CarlaR Czas edycji: 2009-09-02 o 10:59 |
|
|
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tez mi sie podoba imie Lenka i tz też
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie swego czasu podobalo imie Nadia... ale teraz juz mi sie chyba tak bardzo nie podoba
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka piękne imię
a dla chłopca zawsze mi się podbało jedno imię ale nie napiszę jakie ani tak nie nazwę dziecka bo to nazwisko Tż z resztą mój Tż w ogóle ma dziwnie, bo imię ma bardzo zadko spotykana za to nazwisko dość popularne ale jako imię |
|
|
|
#4193 |
|
Wtajemniczenie
|
Lenka bardzo ładne
Ciekawe czy tztowi sie podoba. muszę zapytać![]() Koleżanka ma Lenkę
|
#4194 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak będą same Oliwie i Mikołaje to tak dziecka nie nazwę, żeby nie zginęło w tłumie.
|
|
#4196 |
|
Raczkowanie
|
A tak wogóle to strasznie sie cieszę, że trafiłam do Was
|
|
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi teraz szybko czas leci
I jak patrzę na ten mój suwaczek co jakis czas to strasznie szybko mi sie tam odliczają te dni Dobrze, że mi go Tancercia zrobiła
|
#4198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cześć 83Mika, napisz Waszą historię
|
|
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4200 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam wrażenie, że czytam swój wpis z wczoraj ja też jestem świeżą narzeczoną i też się stresuje tj. Ty ale zobaczysz, wszystko pójdzie po Twojej myśli Ja przynajmniej tak mam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

dzwoniłam do mieszkań-ładne, blisko itd i co? 
brała bym
w liceum 
Poznam nowe dzieciaki, nowe sale itd. Oby tylko nie było gorzej
Poza tym wieczorem zaczynam nowy kurs angielskiego (dla nauczycieli), więc emocji na jutro nie zabraknie 

za pełny reportaz od przygotowań po oczepiny, sesja w plenerze. Zdjec 180