Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-02, 11:19   #4201
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a ja niczego nie odliczam, a czas zasuwa jak szalony
no ja tez przeciez nie siedze z liczydlem i kalendarzemTak sobie lukam co jakis czas i sie ciesze, bo fajnie to wyglądaA od paźdzernika to tak nam czas poleci, że az miło
Musze zadzwonić zapytac o te moje podyplomowe, bo mi jeszcze nie przysłali potwierdzenia, że mnei przyjęli
Stary 2009-09-02, 11:22   #4202
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Ale mi teraz szybko czas leciI jak patrzę na ten mój suwaczek co jakis czas to strasznie szybko mi sie tam odliczają te dniDobrze, że mi go Tancercia zrobiła
Mi też szybko leci czas. A w przyszłym roku to już w ogóle bedzie masakra

Tylko kurczaczki mój rumak chyba nie ruszy w tej części
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 11:24   #4203
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Musze zadzwonić zapytac o te moje podyplomowe, bo mi jeszcze nie przysłali potwierdzenia, że mnei przyjęli
a ja jeszcze nie mam wynikow jednego egzaminu, ktory byl 4 lipca o ocene sie nie martwie, bo napisalam wszystko jak nalezy, ale to 'lekkie' przegiecie... szczegolnie, ze lada dzien jest sesja poprawkowa... czyzby wszyscy zdali
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 11:30   #4204
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja jeszcze nie mam wynikow jednego egzaminu, ktory byl 4 lipca o ocene sie nie martwie, bo napisalam wszystko jak nalezy, ale to 'lekkie' przegiecie... szczegolnie, ze lada dzien jest sesja poprawkowa... czyzby wszyscy zdali
no to nieźleJa mam wszystko zdane i jeszcze brakuje mi jednego wpisu, własnie musze sie zakręcic kolo tematu kiedy jest poprawka, bo sie wtedy zgłoszę po wpis
Dzwoniłam i na pewno uruchomią mój kierunekAle fajnieTylko jak patrzyłam teraz na terminy zjazdów to jeden wypada w dzień mojego ślubu i dzien po slubieAle kij, jeden moge odpuścićA moze jeszcze pozmieniają, bo wg wczesneijszego planu mialo nie być wtedy zjazdu.
Stary 2009-09-02, 11:32   #4205
Dżasta87
Raczkowanie

A ja własnie sie ucze ( tylko jakos cały czas zagladam na wizaż) do ostatniego egzaminu, który mam w sobote. Cięzko mi to idzie
Stary 2009-09-02, 11:37   #4206
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no to nieźleJa mam wszystko zdane i jeszcze brakuje mi jednego wpisu, własnie musze sie zakręcic kolo tematu kiedy jest poprawka, bo sie wtedy zgłoszę po wpis
Dzwoniłam i na pewno uruchomią mój kierunekAle fajnieTylko jak patrzyłam teraz na terminy zjazdów to jeden wypada w dzień mojego ślubu i dzien po slubieAle kij, jeden moge odpuścićA moze jeszcze pozmieniają, bo wg wczesneijszego planu mialo nie być wtedy zjazdu.
mi na Ekonomicznej brakuje tylko jednego wpisu - wlasnie tego... pewno pani doktor bedzie sie nam tlumaczyc problemami w pracy ( http://www.rp.pl/artykul/5,356437_Wy...j_PKO_BP_.html )
albo znajac ja w ogole sie nie bedzie tlumaczyc

a na UJ czeka mnie wpisowe tournee, bo mi sie w czerwcu nie chcialo latac

a jeszcze nie ujawnili godziny zero kiedy to wszyscy skoro swit zasiada przed swoimi komputerami i niczym na wyscigu beda z czerwonymi, zaspanymi oczkami oczekiwac na sygnal startu - zapisy na kursy
Stary 2009-09-02, 11:41   #4207
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
A tak wogóle to strasznie sie cieszę, że trafiłam do Was Planujemy z narzeczonym slub w przyszłym roku i z tego co widze to u Was wszystko wysoko posunięte a ja jak narazie tylko planuje w główce, yyy chyba czas się wziąc za to na poważnieTak naprawde wszystko zalezy od mojej umowy(ta miesiąc powinna być)nie chce się rozczarować, bo okaże się że zabraknie mi pieniążków
cześć
aha w sobotę jade do wro i zmierze moją W1

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 11:47   #4208
centipede
Zadomowienie

Dobry

Trzymam kciuki za praktykantki i za Aniołka! ja od poniedziałku zaczynam praktyki troszkę się boję

Szanuś będziemy właśnie szukać kamerzysty, ale nie chce mi się, powiem szczerze wolałabym, żeby się sam znalazł

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
A ja własnie sie ucze ( tylko jakos cały czas zagladam na wizaż) do ostatniego egzaminu, który mam w sobote. Cięzko mi to idzie
z czego się uczysz

Ale mam lenia dzisiaj:ziewa:
Stary 2009-09-02, 11:51   #4209
Dżasta87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Dobry

Trzymam kciuki za praktykantki i za Aniołka! ja od poniedziałku zaczynam praktyki troszkę się boję

Szanuś będziemy właśnie szukać kamerzysty, ale nie chce mi się, powiem szczerze wolałabym, żeby się sam znalazł

Ale mam lenia dzisiaj:ziewa:
Co do szukania kamerzysty i fotografa to juz mam glowe pelna i mam dosc.

Cytat:
z czego się uczysz
Z maszyn i urzadzeń technologicznych
Stary 2009-09-02, 12:03   #4210
madzinek87
Raczkowanie

Widzę, że o autach rozmawiacie... mi się ten problem w ten weekend rozwiązał... bo pewnie zawiezie nas znajomy rodziców Tż a ma tają brykę że hej ale że ja się nie znaju to nie bardzo Wam o niej opowiedzieć mogę... wiem tylko że to Mercedes z 2009 (albo 2008) tuning fabryczny i 560 koni pod maską
takiej przejażdżki to ja nie odmówię

madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 12:05   #4211
centipede
Zadomowienie

Cytat:
Co do szukania kamerzysty i fotografa to juz mam glowe pelna i mam dosc.

Z maszyn i urzadzeń technologicznych
Uroczo i jak idzie?

Właśnie napisałam maila do jednego kamerzysty zobaczymy co odpisze jeszcze mamy namiar na jednego, ale wolałabym tego pierwszego

Madzinek
czyli problem auta macie z głowy

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-09-02 o 12:07
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 12:06   #4212
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Cześć 83Mika, napisz Waszą historię
Z miła checia opowem moją-Nasza historię, poznaliśmy się prawie 2 lata temu, od poczatku cos miedzy nami zaiskrzyło, ja byłam po trudnych przejściach(rozpad starego zwiazku i strata najmłodszego brata)i przyjaciel był mi bardzo potrzebny.Jednak ta przyjaźń szybko przerodziła sie w miłość. 17 maja zeszłego roku zostalismy parą a w styczniu również 17 zaręczyliśmy sięOczywiscie zaręczyny to była wielka niespodzianka, TŻ wywiózł mnie nad rzeke, było biało od sniegu, migotały gwiazdki, ja trzęsłam się z zimna a On stwierdził że mnie rozgrzeje i wyciągna długa róze, juz w tym momencie staneły mi łzy w oczach ale nadal sie niczego nie domyslałam, bo wkońcu był 17 tak jak prawie kazdego miesiąca jakos w miły sposób przezywamy ten dzień więc i teraz mnie to nie zaskoczyło, ale kiedy mój ukochany nagle uklękł i wyciągna czerwone pudełeczko to płakałam jak bóbrpo chwili klęczac w tym sniegu dopytywał sie o odp a ona mogła byc jedna TAK no zapytał "czy moze czynic swoja powinność"-nigdy nie zapomne tych słow i nałozył mi pierścionek na paluszek ahh cudowne wspomnienia.
Z racji tego, że mieszkamy razem to pojawiła sie mysl o ślubie-jak narazie planujemy ślub cywilny-troszke wiąze sie to z skromnym budżetem ale nie chciała bym odpuscic białej sukni, i wesela.

CarlaR powiem Ci że stres naprewno jest juz bym chciała wszystko rezerwować, szukać sukienki, i wystrój sali, i samochód, i zaproszenia, i zespół, i bukiet slubny iii ojej duzo tego, nie wiem od czego zacząć i czy juz zaczą ahhh
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 12:11   #4213
centipede
Zadomowienie

Mika oczywiście, że już zacząć lepiej wcześniej sobie wszystko zarezerwować nie wiem jak w Twoich okolicach ale u nas z salami na 2010 i orkiestrą byłby problem, a mieszkam w małym miasteczku. Kamerzysta, którego chcieliśmy też już jest zajęty
Stary 2009-09-02, 12:17   #4214
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć
jedziesz z rodzicami?

Cytat:
Z miła checia opowem moją-Nasza historię, poznaliśmy się prawie 2 lata temu, od poczatku cos miedzy nami zaiskrzyło, ja byłam po trudnych przejściach(rozpad starego zwiazku i strata najmłodszego brata)i przyjaciel był mi bardzo potrzebny.Jednak ta przyjaźń szybko przerodziła sie w miłość. 17 maja zeszłego roku zostalismy parą a w styczniu również 17 zaręczyliśmy sięOczywiscie zaręczyny to była wielka niespodzianka, TŻ wywiózł mnie nad rzeke, było biało od sniegu, migotały gwiazdki, ja trzęsłam się z zimna a On stwierdził że mnie rozgrzeje i wyciągna długa róze, juz w tym momencie staneły mi łzy w oczach ale nadal sie niczego nie domyslałam, bo wkońcu był 17 tak jak prawie kazdego miesiąca jakos w miły sposób przezywamy ten dzień więc i teraz mnie to nie zaskoczyło, ale kiedy mój ukochany nagle uklękł i wyciągna czerwone pudełeczko to płakałam jak bóbrpo chwili klęczac w tym sniegu dopytywał sie o odp a ona mogła byc jedna TAK no zapytał "czy moze czynic swoja powinność"-nigdy nie zapomne tych słow i nałozył mi pierścionek na paluszek ahh cudowne wspomnienia.
Z racji tego, że mieszkamy razem to pojawiła sie mysl o ślubie-jak narazie planujemy ślub cywilny-troszke wiąze sie to z skromnym budżetem ale nie chciała bym odpuscic białej sukni, i wesela.

CarlaR powiem Ci że stres naprewno jest juz bym chciała wszystko rezerwować, szukać sukienki, i wystrój sali, i samochód, i zaproszenia, i zespół, i bukiet slubny iii ojej duzo tego, nie wiem od czego zacząć i czy juz zaczą ahhh
jak chcesz w 2010 w najbardziej obleganych miesiącach to powinnas juz zacząć o ile nie jeste jeszcze za późno Ja ma umowę z salą od ponad roku, fotografa, zespół i kościół mam od jesieni, czyli prawie rok, kamerzystę od kilku dni i u mnie własnie tak wcześnie trzeba sie było decydować.Sukienkę tez mam juz zamówioną, ale z tym jeszcze możesz poczekać
Zacznij od sali i zespołu

Aha dziewczyny jedna PM na filmie mojego kamerzysty ma te kolczyki z Madonny i ja je chyba kupie tak na wszelki wypadekJeszcze skonsultuje z rodzicami te z brylantami, ale jakoś te z madonny chyba bardziej mi leżą.
Stary 2009-09-02, 12:19   #4215
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
nie no rozbraja mnie to

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

od dziś ta ikonka będzie mi się z Wami kojarzyła Wy moje księżniczki
nieee no foch
Cytat:
yhy yhy zasmuciło mnie to widzę, że masz jakieś kompleksy, ale dobra spasuje
kaśka co ty tak te kompleksy każdemu diagnozujesz?
Cytat:
Metko bardzo Ci współczuje, mam andzieję,ze jednak wszystko bedzie dobrze.

Tylko nie Julia plisssss, żygam jak słyszę to imię.

Autko to jeszcze nie wiem do końca, albo od znajomego mercia lub audi pozyczymy, albo cos takiego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8843449 tylko,ze czteredrzwiowy.

Edit:
Dostałam e-meila zwrotnego od fotografa i cena jaka zucili to 3000 zł za pełny reportaz od przygotowań po oczepiny, sesja w plenerze. Zdjec 180 wydaje mi sie,ze cos malo tych zdjec....no i nie maja fotoksiązki, w cenie, wiec musialabym doplacic...masakros. Piszcie szybko ile Wy macie zdjeć w cenie...!!!!
my mamy 50 zdjęć "na papierze" + płytę (czy 3 już nie pamiętam) ze wszystkimi zdjęciami zrobionymi tego dnia, przeważnie ponad 1200szt. + własna zakładka na jegos tronie w necie, bym każdej z Was nie musiała pokazywać fotek tylko pdoać linka wszystko za 1500 zł, także uważam, że 200 fotek za 3000 to strasznie mało
Cytat:
cześć
no to czekamy na relację z tego jakże podniosłego wydarzenia

WITAM nową PM

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-09-02 o 12:24
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 12:24   #4216
centipede
Zadomowienie

Cześć Chilanes co słychać?

My będziemy mieć 150 zdjęć w albumie + na płytce wszystkie zrobione zdjęcia - koszt 800zł

Samoa macie już kamerzystę? Jak to się stało, że przegapiłam ten moment? masz linka jakiegoś?
Stary 2009-09-02, 12:27   #4217
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Chilanes co słychać?

My będziemy mieć 150 zdjęć w albumie + na płytce wszystkie zrobione zdjęcia - koszt 800zł

Samoa macie już kamerzystę? Jak to się stało, że przegapiłam ten moment? masz linka jakiegoś?
a dziwne, że przegapilaś, bo dośc dużo o tym pisalam z Lain, bo mamy tego samego www.multimedial.pl jak wejdziesz na filmy i klikniesz pakiet max to na filmie dom Sosnowiec dziewczyna ma te kolczyki z Madonny nad którymi sie zatsnawiam

Jeju okropna jest ta emotka z rzyganiem

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-09-02 o 12:29
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 12:27   #4218
chilanes
Zakorzenienie

cześć centi w pracy jestem, zanim Was nadrobiłam i odp co chciałam, to już naskrobano następne w tym tępie to faktycznie nie doczekamy się ruszenia suwaków kaśki, obcej..
a jaki nowy tytulik będzie?
Stary 2009-09-02, 12:28   #4219
83mika
Raczkowanie

Dzieki dziewczyny, napewno będe tu często zaglądaćMieszkam w lubuskim w niewielkiej miejscowości, sale mamy na miejscu i z tego co wiemy to termin jest wolny, ale z "całą machiną"chcemy poczekać do mojej umowy i wtedy sie zacznie, juz nie moge sie doczekać, najbardziej martwi mnie sprawa zespołu, ale mój TŻ powiedział ze ma pare namiarów, więc to przerzuce na niego. Z kamerzystą nie będzie problemu, mam znajomego, który sie tym zajmuje prywartnie i to z duzym powodzeniem-widziałam efekty, z fotografem tez nie bedzie problemu, jedynie to sesji w terenie bym kogos szukała. Suknia-no cóz wiem co chce-nie wiem tylko czy szukac gotowej czy szyć, bukiet-tez wiem z jakich kwiatów, sala-tez wiem jak chciałabym zeby była ustrojona, więc czekamy tylko na umowe...
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 12:35   #4220
chilanes
Zakorzenienie

no to my czekamy z tobą i trzymamy kciuki

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-09-02 o 12:38
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 12:37   #4221
centipede
Zadomowienie

Cytat:
a dziwne, że przegapilaś, bo dośc dużo o tym pisalam z Lain, bo mamy tego samego www.multimedial.pl jak wejdziesz na filmy i klikniesz pakiet max to na filmie dom Sosnowiec dziewczyna ma te kolczyki z Madonny nad którymi sie zatsnawiam

Jeju okropna jest ta emotka z rzyganiem
Super Właśnie oglądam filmiki, podobają mi się! Czyli wszystko masz już załatwione
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
cześć centi w pracy jestem, zanim Was nadrobiłam i odp co chciałam, to już naskrobano następne w tym tępie to faktycznie nie doczekamy się ruszenia suwaków kaśki, obcej..
a jaki nowy tytulik będzie?
Musimy zwolnić tempo żeby wszystkie suwaki ruszyły Nie mam pojęcia jaki będzie tytuł, pewnie około 4800 postu zacznie się wielkie wymyślanie nowego tytułu

Cytat:
Dzieki dziewczyny, napewno będe tu często zaglądaćMieszkam w lubuskim w niewielkiej miejscowości, sale mamy na miejscu i z tego co wiemy to termin jest wolny, ale z "całą machiną"chcemy poczekać do mojej umowy i wtedy sie zacznie, juz nie moge sie doczekać, najbardziej martwi mnie sprawa zespołu, ale mój TŻ powiedział ze ma pare namiarów, więc to przerzuce na niego. Z kamerzystą nie będzie problemu, mam znajomego, który sie tym zajmuje prywartnie i to z duzym powodzeniem-widziałam efekty, z fotografem tez nie bedzie problemu, jedynie to sesji w terenie bym kogos szukała. Suknia-no cóz wiem co chce-nie wiem tylko czy szukac gotowej czy szyć, bukiet-tez wiem z jakich kwiatów, sala-tez wiem jak chciałabym zeby była ustrojona, więc czekamy tylko na umowe...
W takim razie bez stresu Myślałam, że jeszcze się nie rozglądaliście ale widzę, że tylko została Wam kwestia ostatecznej rezerwacji

Myślicie, że za wcześnie na pisanie do wizażystki? bo znalazłam taką fajną i chciałabym zapytać na jakich kosmetykach pracuje i ile wcześniej pasowałoby się decydować. Nie wyjdę na wariatkę?
Stary 2009-09-02, 12:43   #4222
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Super Właśnie oglądam filmiki, podobają mi się! Czyli wszystko masz już załatwione

Myślicie, że za wcześnie na pisanie do wizażystki? bo znalazłam taką fajną i chciałabym zapytać na jakich kosmetykach pracuje i ile wcześniej pasowałoby się decydować. Nie wyjdę na wariatkę?
no już wszystko, wystarczy tylko kupić obrączki, garniak dla tż i butki dla mnieFajnie, że Ci sie podobająTa PM w tym filmiku z kolczykami ma tez suknię nad która sie zastanawialam - wahałam sie między nią a Lorną no i wiadomo która wygrałaTa co ma ta dziewczyna to jest ta co Wam pisalam, że ma ciężki tren, który po podpięciu wyglada jak kuper
Myślę, ze nie jest za wcześnie, ja też niedlugo zaczne sie rozgladać, tzn. mam zamiar sie przejść i przetestowac jedną, bo niedaleko mnie jest nowo otwarte studio urody
W ogóle dzis mi tata powiedzial, ze mi sie rozpoczęła seria ostatnich miesięcyi po chwili dodal, ze o ile sie tż nie rozmyśli
Stary 2009-09-02, 13:39   #4223
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
jedziesz z rodzicami?.
nie, z TZ-em

Stary 2009-09-02, 13:55   #4224
Dżasta87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
nieee no foch

kaśka co ty tak te kompleksy każdemu diagnozujesz?

my mamy 50 zdjęć "na papierze" + płytę (czy 3 już nie pamiętam) ze wszystkimi zdjęciami zrobionymi tego dnia, przeważnie ponad 1200szt. + własna zakładka na jegos tronie w necie, bym każdej z Was nie musiała pokazywać fotek tylko pdoać linka wszystko za 1500 zł, także uważam, że 200 fotek za 3000 to strasznie mało

no to czekamy na relację z tego jakże podniosłego wydarzenia

WITAM nową PM
tez uważam,ze maluśkoooooooooooooooo:ro lleyes: szukam dalej głowa pęka.....
Stary 2009-09-02, 14:37   #4225
chilanes
Zakorzenienie

na pewno znajdziecie odpowiadającego Wam
Stary 2009-09-02, 15:02   #4226
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej moje dziołchy

tak sobie przelecialam co napsiałyscie i starsznie szybko pędzicie, że niedługo nowa częśc watku będzie i trzaby wymysleć nowy tytuł.. ale od tego mamy nasze specjalistki przecież

Cytat:
Na pewno czytanie wizażu pomaga w zajsciu w ciążę
ale jak to nie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
ja bardzo chciałam mieć fontannę i na pewno byśmy ją mieli, ale w końcu ślubu nie biorę więc fontanny nie będzie chyba, że sobie kupię na uczczenie tego, że nie popełniłam najgorszego błędu w swoim życiu
ale wiecie co? też ciężko mi się Was nadrabia, szczególnie że nie mam netu i teraz u kumpla siedzę
fajnie że nas odwiedzasz

Cytat:
Napisane przez Monisia_1331 Pokaż wiadomość
jak my będziemy korzystać z toalety
oto jest pytanie szwagierka przez kilka godzin nie była w WC bo miała sesję przed slubem, a w mieszkaniu mała łazienkia..na szczęscie u mnie na sali jest dośc przestronna toaleta, a że nie chcę zbyt wielu warswt halki (chyba ) to mam nadzieję że większego problemu nie będzie

Cytat:
a mam takie jakieś problemy z sama sobą nie wiem co dalej z moim życiem i takie tam smutny i ogólnie

widzę że Ty masz tak jak ja raz wielkie góry a za chwilę doliny jaki jestes znak zodiaku

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Eeeejjj.. praktyki w gimnazjum jutro zaczynam
3mam kciuki

Cytat:
Napisane przez CarlaR Pokaż wiadomość
Kochana ciesz się, że w gimnazjum. Ja od jutra idę na praktyki do liceum! Toż oni mnie ram rozniosą.
ja tam uważam że gimnazjum jest najgorszym etapem, sama to przezyłam, potem jest przesiew, jedni idą do zawodowek, technikum a inni do liceum i myślę że w liceach jest bardziej ułozona młodzież przynajmniej ja mialam taką klase..

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
a co do imion to dla dziewczynki mamy Antonia(Antosia, Tosia)-tylko czy nie będa się śmiali z takiego imienia. Ale uważam, że już lepsze niż Nikola czy Dżesika. No i jeszcze Iza i Wiktoria(chociaż kuzyn dał córeczce tak na imię i nie wiem czy my tez byśmy mogli dać.Zawsze to imię było moim nr 1-mam tak na bierzmowanie i to imię po prababci. I podobało mi się zanim stało się modne. Aczkolwiek w mojej okolicy to Wiktorii mało jest.
mi się też antonina podoba zaponniałam o niej wspomnieć i na dzień dzisiejszy to dziewczynki będą oliwka i antosia

Cytat:
A tak wogóle to strasznie sie cieszę, że trafiłam do Was Planujemy z narzeczonym slub w przyszłym roku i z tego co widze to u Was wszystko wysoko posunięte a ja jak narazie tylko planuje w główce, yyy chyba czas się wziąc za to na poważnieTak naprawde wszystko zalezy od mojej umowy(ta miesiąc powinna być)nie chce się rozczarować, bo okaże się że zabraknie mi pieniążków

witaj

Cytat:
no ja też czekam za ostatnim wpisem, aże gosciu wróci z urlopu, bo musze zdac indeks na stypendium naukowe do 20-któregoś

Cytat:
wierzę że cięzko, ja się cieszę że sesję mam zdaną, bo nie potrafilabym się teraz uczyc
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 15:43   #4227
tancerka212
Zakorzenienie

hej dziewczynki, wybaczcie za nieobecność ale jak wiecie zaczęłam praktyki i dziś cały dzień stałam i niszczyłam papiery w niszczarce no ale taka kolej rzeczy jest na tych praktykach- zawsze każą niszczyć papiery na początku- w sumie to też trzeba umieć

widzę ze nowe buźki na wizażu się pojawiły- szczególnie ta rzygająca zwraca na siebie uwagę ale nie wiem co ma przedstawiać ta z księdzem???

jak tam mija dzień panienkom??

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

widzę że jakaś cisza na wątku nastała więc w związku z tym będę pisała do siebie i sama sobie czytała to co napisałam
aaa zapomniałam dziś wam powiedzieć że byłam dzisiaj w odwiedzinach u mojego fotografa żeby go wreszcie osobiście poznać bardzo fajny wyluzowany człowieczek hehe tak śmiesznie gadał ze mną że jak tak samo będzie na sesji to tak się będę śmiać że na zdjęciach będzie mi widać zęby ósemki pokazał mi dwie swoje najnowsze sesje zdjęciowe i bardzo mi się podobay- na początku średnio mi się ten fotograf widział ale teraz myślę że spełni moje oczekiwania bardzo mi się podobała sesja w parku w Nałęczowie i chyba tam też pojedziemy, podobały mi się też zdjęcia piknikowe-czyli kocyk trawka, jakieś sianko i tak dalej.. zdjęcia gdzieś w pomieszczeniach mnie w ogóle nie rajcują-wolę gdzieś na łonie natury.. coś się wymyśli ale jestem dobrej myśli- i tylko za 1 tysiąc zł
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 15:57   #4228
lain
Zakorzenienie

ale dzis przyjemnie na polku jak sie pogoda nie schrzani do wieczora to jedziemy poplywac
dali mi duplikat karty SIM. mile zaskoczenie, ze tak od reki i za darmoszke

TZ byl dzis na szkoleniu i z nudow studiowal ulotke z Tropical Island (tego 'aqua parku' w Niemczech). wymyslil, ze trzeba jechac do Berlina na 2 dni, pozwiedzac, zjesc kolacje w restauracji na wiezy telewizyjnej (skad on wie o czyms takim), a przez trzeci dzien wylegiwac sie w tym aqua parku
w sumie chetnie zobaczylabym Berlin...
musimy jakas ekipe zebrac zawsze to taniej za paliwko i weselej tylko to jakos w zimie, bo na razie to ja z 'tropikow' wrocilam i nie zrobi to na mnie wrazenia. a w zimie to juz zupelnie inny efekt

co do fotografa to pytalam TZa jak mysli - gdzie ta sesje - w bylym kamieniolomie czy nad jeziorem... stwierdzil, ze i tu i tu w kamieniolomie (tak to wyglada: http://image59.webshots.com/59/6/23/80/2724623800093746562IDoZVe _ph.jpg -> po jpg trzeba skasowac podkreslnik - nie wiem czemu sie sam dodaje ) jak bedzie jasno, bo ladna turkusowa woda, nad jeziorem w czasie zachodu slonca ja dwa razy do wody wlazic na pewno nie bede moge wejsc przy zachodzie a w kamieniolomie ewentualnie tylko popozujemy na brzegu(z reszta tam sssstrasznie zimna woda )
a w ogole to jeszcze na Kazimierzu i na lace w Tyncu i jeszcze gdzies tam to ja chyba bede sie slaniac na tej sesji jak on chce wszystkie te miejsca objechac

a w ogole to TZ sprzedal nasz fundusz w idealnym momencie gielda poleciala na leb na szyje, a nam to rybka

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-02 o 16:18
Stary 2009-09-02, 16:05   #4229
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
.....a w ogole to jeszcze na Kazimierzu i na lace w Tyncu i jeszcze gdzies tam to ja chyba bede sie slaniac na tej sesji jak on chce wszystkie te miejsca objechac
a właśnie jak to jest z waszymi fotografami i sesjami slubnymi- oni mają jakąś ilość godzin ustaloną ile przeznaczają na plener czy jak? bo jak np ktoś chce w wielu miejscach fotki i sesja będzie długo trwała to się więcej płaci niż za taką jakąś krótszą???????? mój fotograf dziś mi powiedział że sesja plenerowa jakieś 4-5 godzin będzie trwała więc poleca inny dzień niż dzień ślubu zeby na spokojnie było- i się teraz zastanawiam czy te 4 godziny na sesję to mało czy dużo???
z drugiej strony pamiętam jak kiedyś mieliśmy w zespole tanca towarzyskiego sesję zdjęciową i po jakiś 3 godzinach miałam tak serdecznie dość i byłam tak zmęczona jakbym pracowała fizycznie z 10 godzin!!! taka robota modelki to ciężka robota
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 16:06   #4230
kaska87
Zakorzenienie

Can't ja jestem raczek

a ja juz dzwoniłam do Annai i jest Carrera i Marys model salonowy na wyprzedaży tylko muszą byc na mnie dobre-tak pani mówiła ale w salonie mają przeważnie 36-38 to mi najwyżej 38 trochę zmieszją i W1 też jest także może(!) w sobotę już będę wiedział a jak mi się cos spodoba na maxa to dzwonię do taty....

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-02 o 16:07
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości