|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
no ja tez przeciez nie siedze z liczydlem i kalendarzem
A od paźdzernika to tak nam czas poleci, że az miło![]() Musze zadzwonić zapytac o te moje podyplomowe, bo mi jeszcze nie przysłali potwierdzenia, że mnei przyjęli
|
#4202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
Tylko kurczaczki mój rumak chyba nie ruszy w tej części
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczegolnie, ze lada dzien jest sesja poprawkowa... czyzby wszyscy zdali
|
|
|
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam wszystko zdane i jeszcze brakuje mi jednego wpisu, własnie musze sie zakręcic kolo tematu kiedy jest poprawka, bo sie wtedy zgłoszę po wpis![]() Dzwoniłam i na pewno uruchomią mój kierunek Tylko jak patrzyłam teraz na terminy zjazdów to jeden wypada w dzień mojego ślubu i dzien po slubie Ale kij, jeden moge odpuścić A moze jeszcze pozmieniają, bo wg wczesneijszego planu mialo nie być wtedy zjazdu.
|
|
#4205 |
|
Raczkowanie
|
A ja własnie sie ucze ( tylko jakos cały czas zagladam na wizaż
) do ostatniego egzaminu, który mam w sobote. Cięzko mi to idzie
|
|
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)albo znajac ja w ogole sie nie bedzie tlumaczyc ![]() a na UJ czeka mnie wpisowe tournee, bo mi sie w czerwcu nie chcialo latac a jeszcze nie ujawnili godziny zero kiedy to wszyscy skoro swit zasiada przed swoimi komputerami i niczym na wyscigu beda z czerwonymi, zaspanymi oczkami oczekiwac na sygnal startu - zapisy na kursy |
|
|
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha w sobotę jade do wro i zmierze moją W1
|
|
#4208 | |
|
Zadomowienie
|
Dobry
![]() Trzymam kciuki za praktykantki i za Aniołka! ja od poniedziałku zaczynam praktyki troszkę się boję![]() Szanuś będziemy właśnie szukać kamerzysty, ale nie chce mi się, powiem szczerze wolałabym, żeby się sam znalazł![]() Cytat:
![]() ![]() Ale mam lenia dzisiaj:ziewa:
|
|
#4209 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4210 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że o autach rozmawiacie... mi się ten problem w ten weekend rozwiązał... bo pewnie zawiezie nas znajomy rodziców Tż a ma tają brykę że hej
ale że ja się nie znaju to nie bardzo Wam o niej opowiedzieć mogę... wiem tylko że to Mercedes z 2009 (albo 2008) tuning fabryczny i 560 koni pod maską ![]() takiej przejażdżki to ja nie odmówię
|
|
|
|
#4211 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jak idzie?Właśnie napisałam maila do jednego kamerzysty zobaczymy co odpisze jeszcze mamy namiar na jednego, ale wolałabym tego pierwszego![]() Madzinek czyli problem auta macie z głowy
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-09-02 o 12:07 |
|
|
|
|
#4212 |
|
Raczkowanie
|
Z miła checia opowem moją-Nasza historię, poznaliśmy się prawie 2 lata temu, od poczatku cos miedzy nami zaiskrzyło, ja byłam po trudnych przejściach(rozpad starego zwiazku i strata najmłodszego brata)i przyjaciel był mi bardzo potrzebny.Jednak ta przyjaźń szybko przerodziła sie w miłość. 17 maja zeszłego roku zostalismy parą a w styczniu również 17 zaręczyliśmy się
Z racji tego, że mieszkamy razem to pojawiła sie mysl o ślubie-jak narazie planujemy ślub cywilny-troszke wiąze sie to z skromnym budżetem ale nie chciała bym odpuscic białej sukni, i wesela. CarlaR powiem Ci że stres naprewno jest juz bym chciała wszystko rezerwować, szukać sukienki, i wystrój sali, i samochód, i zaproszenia, i zespół, i bukiet slubny iii ojej duzo tego, nie wiem od czego zacząć i czy juz zaczą ahhh
|
|
|
|
#4213 |
|
Zadomowienie
|
Mika oczywiście, że już zacząć
lepiej wcześniej sobie wszystko zarezerwować nie wiem jak w Twoich okolicach ale u nas z salami na 2010 i orkiestrą byłby problem, a mieszkam w małym miasteczku. Kamerzysta, którego chcieliśmy też już jest zajęty
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
jedziesz z rodzicami?
![]() Cytat:
Ja ma umowę z salą od ponad roku, fotografa, zespół i kościół mam od jesieni, czyli prawie rok, kamerzystę od kilku dni i u mnie własnie tak wcześnie trzeba sie było decydować.Sukienkę tez mam juz zamówioną, ale z tym jeszcze możesz poczekać![]() Zacznij od sali i zespołu ![]() Aha dziewczyny jedna PM na filmie mojego kamerzysty ma te kolczyki z Madonny i ja je chyba kupie tak na wszelki wypadek Jeszcze skonsultuje z rodzicami te z brylantami, ale jakoś te z madonny chyba bardziej mi leżą.
|
|
#4215 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() no to czekamy na relację z tego jakże podniosłego wydarzenia WITAM nową PM
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-09-02 o 12:24 |
|||
|
|
|
#4216 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Chilanes
![]() My będziemy mieć 150 zdjęć w albumie + na płytce wszystkie zrobione zdjęcia - koszt 800zł Samoa macie już kamerzystę? Jak to się stało, że przegapiłam ten moment? masz linka jakiegoś?
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
www.multimedial.pl jak wejdziesz na filmy i klikniesz pakiet max to na filmie dom Sosnowiec dziewczyna ma te kolczyki z Madonny nad którymi sie zatsnawiam![]() Jeju okropna jest ta emotka z rzyganiem
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-09-02 o 12:29 |
|
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
cześć centi
w pracy jestem, zanim Was nadrobiłam i odp co chciałam, to już naskrobano następne a jaki nowy tytulik będzie?
|
#4219 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny, napewno będe tu często zaglądać
Mieszkam w lubuskim w niewielkiej miejscowości, sale mamy na miejscu i z tego co wiemy to termin jest wolny, ale z "całą machiną"chcemy poczekać do mojej umowy i wtedy sie zacznie, juz nie moge sie doczekać, najbardziej martwi mnie sprawa zespołu, ale mój TŻ powiedział ze ma pare namiarów, więc to przerzuce na niego. Z kamerzystą nie będzie problemu, mam znajomego, który sie tym zajmuje prywartnie i to z duzym powodzeniem-widziałam efekty, z fotografem tez nie bedzie problemu, jedynie to sesji w terenie bym kogos szukała. Suknia-no cóz wiem co chce-nie wiem tylko czy szukac gotowej czy szyć, bukiet-tez wiem z jakich kwiatów, sala-tez wiem jak chciałabym zeby była ustrojona, więc czekamy tylko na umowe...
|
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
no to my czekamy z tobą i trzymamy kciuki
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-09-02 o 12:38 |
|
|
|
#4221 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie oglądam filmiki, podobają mi się! Czyli wszystko masz już załatwioneCytat:
![]() Cytat:
Myślałam, że jeszcze się nie rozglądaliście ale widzę, że tylko została Wam kwestia ostatecznej rezerwacjiMyślicie, że za wcześnie na pisanie do wizażystki? bo znalazłam taką fajną i chciałabym zapytać na jakich kosmetykach pracuje i ile wcześniej pasowałoby się decydować. Nie wyjdę na wariatkę?
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że Ci sie podobają Ta PM w tym filmiku z kolczykami ma tez suknię nad która sie zastanawialam - wahałam sie między nią a Lorną no i wiadomo która wygrała Ta co ma ta dziewczyna to jest ta co Wam pisalam, że ma ciężki tren, który po podpięciu wyglada jak kuper![]() Myślę, ze nie jest za wcześnie, ja też niedlugo zaczne sie rozgladać, tzn. mam zamiar sie przejść i przetestowac jedną, bo niedaleko mnie jest nowo otwarte studio urody ![]() W ogóle dzis mi tata powiedzial, ze mi sie rozpoczęła seria ostatnich miesięcy i po chwili dodal, ze o ile sie tż nie rozmyśli
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4224 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno znajdziecie odpowiadającego Wam
|
#4226 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej moje dziołchy
![]() tak sobie przelecialam co napsiałyscie i starsznie szybko pędzicie, że niedługo nowa częśc watku będzie i trzaby wymysleć nowy tytuł.. ale od tego mamy nasze specjalistki przecież ![]() ale jak to nie Cytat:
![]() oto jest pytanie szwagierka przez kilka godzin nie była w WC bo miała sesję przed slubem, a w mieszkaniu mała łazienkia..na szczęscie u mnie na sali jest dośc przestronna toaleta, a że nie chcę zbyt wielu warswt halki (chyba ) to mam nadzieję że większego problemu nie będzie ![]() Cytat:
widzę że Ty masz tak jak ja raz wielkie góry a za chwilę doliny jaki jestes znak zodiaku ![]() 3mam kciuki ![]() Cytat:
przynajmniej ja mialam taką klase..Cytat:
i na dzień dzisiejszy to dziewczynki będą oliwka i antosia![]() Cytat:
witaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki, wybaczcie za nieobecność ale jak wiecie zaczęłam praktyki i dziś cały dzień stałam i niszczyłam papiery w niszczarce
widzę ze nowe buźki na wizażu się pojawiły- szczególnie ta rzygająca zwraca na siebie uwagę ale nie wiem co ma przedstawiać ta z księdzem???![]() jak tam mija dzień panienkom?? ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- widzę że jakaś cisza na wątku nastała więc w związku z tym będę pisała do siebie i sama sobie czytała to co napisałamaaa zapomniałam dziś wam powiedzieć że byłam dzisiaj w odwiedzinach u mojego fotografa żeby go wreszcie osobiście poznać bardzo fajny wyluzowany człowieczek hehe tak śmiesznie gadał ze mną że jak tak samo będzie na sesji to tak się będę śmiać że na zdjęciach będzie mi widać zęby ósemki pokazał mi dwie swoje najnowsze sesje zdjęciowe i bardzo mi się podobay- na początku średnio mi się ten fotograf widział ale teraz myślę że spełni moje oczekiwania
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
ale dzis przyjemnie na polku
jak sie pogoda nie schrzani do wieczora to jedziemy poplywac ![]() dali mi duplikat karty SIM. mile zaskoczenie, ze tak od reki i za darmoszke ![]() TZ byl dzis na szkoleniu i z nudow studiowal ulotke z Tropical Island (tego 'aqua parku' w Niemczech). wymyslil, ze trzeba jechac do Berlina na 2 dni, pozwiedzac, zjesc kolacje w restauracji na wiezy telewizyjnej (skad on wie o czyms takim ), a przez trzeci dzien wylegiwac sie w tym aqua parku ![]() w sumie chetnie zobaczylabym Berlin... musimy jakas ekipe zebrac zawsze to taniej za paliwko i weselej tylko to jakos w zimie, bo na razie to ja z 'tropikow' wrocilam i nie zrobi to na mnie wrazenia. a w zimie to juz zupelnie inny efekt ![]() co do fotografa to pytalam TZa jak mysli - gdzie ta sesje - w bylym kamieniolomie czy nad jeziorem... stwierdzil, ze i tu i tu w kamieniolomie (tak to wyglada: http://image59.webshots.com/59/6/23/80/2724623800093746562IDoZVe _ph.jpg -> po jpg trzeba skasowac podkreslnik - nie wiem czemu sie sam dodaje ) jak bedzie jasno, bo ladna turkusowa woda, nad jeziorem w czasie zachodu slonca ja dwa razy do wody wlazic na pewno nie bede moge wejsc przy zachodzie a w kamieniolomie ewentualnie tylko popozujemy na brzegu(z reszta tam sssstrasznie zimna woda )a w ogole to jeszcze na Kazimierzu i na lace w Tyncu i jeszcze gdzies tam to ja chyba bede sie slaniac na tej sesji jak on chce wszystkie te miejsca objechac a w ogole to TZ sprzedal nasz fundusz w idealnym momencie Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-02 o 16:18 |
|
|
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z drugiej strony pamiętam jak kiedyś mieliśmy w zespole tanca towarzyskiego sesję zdjęciową i po jakiś 3 godzinach miałam tak serdecznie dość i byłam tak zmęczona jakbym pracowała fizycznie z 10 godzin!!! taka robota modelki to ciężka robota
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Can't ja jestem raczek
![]() a ja juz dzwoniłam do Annai i jest Carrera i Marys model salonowy na wyprzedaży tylko muszą byc na mnie dobre-tak pani mówiła ale w salonie mają przeważnie 36-38 to mi najwyżej 38 trochę zmieszją i W1 też jest także może(!) w sobotę już będę wiedział a jak mi się cos spodoba na maxa to dzwonię do taty....
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-02 o 16:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

A od paźdzernika to tak nam czas poleci, że az miło

szczegolnie, ze lada dzien jest sesja poprawkowa... czyzby wszyscy zdali
) do ostatniego egzaminu, który mam w sobote. Cięzko mi to idzie

ja od poniedziałku zaczynam praktyki

za pełny reportaz od przygotowań po oczepiny, sesja w plenerze. Zdjec 180
w pracy jestem, zanim Was nadrobiłam i odp co chciałam, to już naskrobano następne 
to ja chyba bede sie slaniac na tej sesji jak on chce wszystkie te miejsca objechac