Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-02, 16:16   #4231
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a właśnie jak to jest z waszymi fotografami i sesjami slubnymi- oni mają jakąś ilość godzin ustaloną ile przeznaczają na plener czy jak? bo jak np ktoś chce w wielu miejscach fotki i sesja będzie długo trwała to się więcej płaci niż za taką jakąś krótszą???????? mój fotograf dziś mi powiedział że sesja plenerowa jakieś 4-5 godzin będzie trwała więc poleca inny dzień niż dzień ślubu zeby na spokojnie było- i się teraz zastanawiam czy te 4 godziny na sesję to mało czy dużo???
z drugiej strony pamiętam jak kiedyś mieliśmy w zespole tanca towarzyskiego sesję zdjęciową i po jakiś 3 godzinach miałam tak serdecznie dość i byłam tak zmęczona jakbym pracowała fizycznie z 10 godzin!!! taka robota modelki to ciężka robota
nam pan fotograf powiedzial, ze ma dla nas caly dzien i mozemy focic dopoki nie padniemy ze zmeczenia my mamy dosc blisko siebie te miejsca wszystko jest w obrebie Krk lub zaraz pod (a to co pod - jezioro i laka - to praktycznie rzut beretem od siebie)
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 16:26   #4232
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja juz dzwoniłam do Annai i jest Carrera i Marys model salonowy na wyprzedaży tylko muszą byc na mnie dobre-tak pani mówiła ale w salonie mają przeważnie 36-38 to mi najwyżej 38 trochę zmieszją i W1 też jest także może(!) w sobotę już będę wiedział a jak mi się cos spodoba na maxa to dzwonię do taty....
ach ty lisico- wylisiłaś sobie 3 suknie które ci się najbardziej podobały i wszystkie są dostępne na miejscu- czemu musimy czekać aż do soboty??????? ja chcę już wiedzieć co wybierasz miejmy nadzieję że wybór będzie łatwy bo nie wyobrażam sobie zakochać się w dwóch sukniach na raz i dokonywać wyboru
Kasia a jak ci coś się mega spodoba to bierzesz czy czekasz jeszcze na kolekcję 2010?????

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
nam pan fotograf powiedzial, ze ma dla nas caly dzien i mozemy focic dopoki nie padniemy ze zmeczenia
wow to rzeczywiście dużo czasu macie na zrobienie mnóstwa ślicznych fotek chociaż cały dzień zdjęć to bym chyba padła, a mój tż to miałby chyba połowę zdjęć z jedzeniem bo to głodomor i musiałby się pożywiać ciągle hehehe
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 16:31   #4233
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Cześć

tak samo wszelkiego rodzaju bryczki - dla mnie to już w gole masakra
a ja myślę,że bryczka gustownie przystrojona jest ok uwielbiam koniki

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ten Passat tez spoko, ale ja bym się chyba pokusiła na Chryslera, bo jest eleganckiZ resztą do niedawna 300c to byl model, który bym kupiła gdybym wygrała w totka Także mi sie on strasznie podoba
Mówisz, że pasi terenówka to będzie terenówka Chyba, że nam sie cos odmieni, ale szczerze mówiąc to mi się nie chce za bardzo zajmowac szukaniem auta, więc pewnie padnie na LR.
Fotka będzie po weselu
DziekujęIdę zrobic kanapki:d

albo jednak zrobilam fotke, bo co za problem
Chyba się zdecydujemy na Chryslera albo tego Passata-to passat wujka TŻ jest czarny i tak myślałam ,że białe kwiaty albo blado różowe by ładnie wyglądały wkleję fotkę poniżej a Chrysler mi się podoba bardzo też tyle,że to kasa dodatkowa ile na ile by go trzeba było czasu?
a ten LR Twojego taty będzie super wyglądał,serio sama bym chciała do tego delikatne przystrojenie mmm
sukienka śliczna,nie widać koloru ale sam krój bardzo ładny do tego szpilki?
Cytat:
ja tak stwierdzam, ze nie ma co wynajmowac auta za 8 stow, kiedy potrzebny mi on wlasciwie tylko po to zeby dojechac do kosciola, a potem zeby dojechac na sale. czyli +/- na 2 godzinki....

a TZ wczoraj wymyslil, ze fajne bylyby przyczepione puszki no nie wiem czy by przetrwaly droge przez autostrade
to jakie Wy będziecie mieli?
puszki są fajne w starych autach a tak to nie bardzo mi się widzą chyba
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
My będziemy mieli mercedesa albo audi 14 do ślubu. Mercedesem jeździ mój wuja-wszytskie wesela w rodzinie wozi. I jest to mój chrzestny więc na pewno będzie nas też chciał A audi ma brat . i nie wiem którego zaanagażować. Oboje na pewno się zgodza i dla niech to nie problem.
A moim autkiem raczej nie dało by się jechać, bo to toyota rocznik 93 hehehe.

a co do imion to dla dziewczynki mamy Antonia(Antosia, Tosia)-tylko czy nie będa się śmiali z takiego imienia. Ale uważam, że już lepsze niż Nikola czy Dżesika. No i jeszcze Iza i Wiktoria(chociaż kuzyn dał córeczce tak na imię i nie wiem czy my tez byśmy mogli dać.Zawsze to imię było moim nr 1-mam tak na bierzmowanie i to imię po prababci. I podobało mi się zanim stało się modne. Aczkolwiek w mojej okolicy to Wiktorii mało jest.

A do chłopca to wg mnie nie ma ładnych imion. zawsze podobał mi sie Michał, ale tz ma tak na imie i nie chce Michałka juniora.I tomek bardzo mi się podoba.
heheh a Tz się kiedys smiał, że muszę wiecej tych imion wymyslić, bo wywróżyli mu "z obraczki", że będzie 3 chłopców miał hehehe
a jaki mercedes?
Mnie się podoba Wiktoria Oliwia,Julia(ale oklepane już),Weronika,Łucja

Cytat:
cześć
aha w sobotę jade do wro i zmierze moją W1
jaką?
Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Szanuś będziemy właśnie szukać kamerzysty, ale nie chce mi się, powiem szczerze wolałabym, żeby się sam znalazł
hehe znajdzie się jak poszukasz jak znajdziesz daj znać
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 16:31   #4234
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ach ty lisico- wylisiłaś sobie 3 suknie które ci się najbardziej podobały i wszystkie są dostępne na miejscu- czemu musimy czekać aż do soboty??????? ja chcę już wiedzieć co wybierasz miejmy nadzieję że wybór będzie łatwy bo nie wyobrażam sobie zakochać się w dwóch sukniach na raz i dokonywać wyboru
Kasia a jak ci coś się mega spodoba to bierzesz czy czekasz jeszcze na kolekcję 2010?????
liczę na to, że w annais juz są nowe suknie może znów dostranę rabat za szybko decyzję -15% to wtedy sie zobaczy
W1 427, Carrera, Marys
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg W1.jpg (16,5 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg carrera.jpg (42,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg marys.jpg (56,6 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-02 o 16:36
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 16:34   #4235
lain
Zakorzenienie

Cytat:
wow to rzeczywiście dużo czasu macie na zrobienie mnóstwa ślicznych fotek chociaż cały dzień zdjęć to bym chyba padła, a mój tż to miałby chyba połowę zdjęć z jedzeniem bo to głodomor i musiałby się pożywiać ciągle hehehe
a no to wiadomo, ze mozna zglodniec my zawsze mozemy wpasc na jakis obiad do restauracji benedyktynskiej w klasztorze czy tej nad jeziorem (i od razu fote strzelic )
ja nawet widzialam, ze pary sobie pija piwko w trakcie sesji pmiedzy zdjeciami zeby sie rozluznic (gorzej jak ktos ma tendencje do robienia po alkoholu glupich min albo do zbyt szybkiego upajania sie procentami )

wczoraj jak siedzielismy na ogrodku na rynku to maszerowala jedna para z fotografem... ciekawe jak im wyszly zdjecia wsrod tych tlumow
Stary 2009-09-02, 16:38   #4236
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
liczę na to, że w annais juz są nowe suknie może znów dostranę rabat za szybko decyzję -15% to wtedy sie zobaczy
W1 427, Carrera, Marys
a ja liczę na to że napiszesz że w salonie są już nowe suknie to wtedy popędzę jak dzika do salonu a w nim będę stać jak ciota i błagalnym wzrokiem prosić o zniżkę chociaż ja tak nie umiem hehe jak założę swoją kieckę to tak się będę cieszyć aż mi będzie migdałki widać
Stary 2009-09-02, 16:39   #4237
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość

to jakie Wy będziecie mieli?
puszki są fajne w starych autach a tak to nie bardzo mi się widzą chyba
jeszcze nie wiem poki co z takich wypasniejszych kolega ma jakiegos Merca S-klasy i jakies Volvo (nie pamietam co to za numerek TZ wymienial). a ze to wypozyczalnia to do przyszlego roku moze wpasc cos jeszcze sie zobaczy
eee no puszek na pewno nie bedziemy miec raz, ze nie przetrwalyby na autostradzie (i jak ktos zauwazyl - mozna komus krzywde zrobic) dwa ze wcale mi sie nie usmiecha tak halasowac jadac do slubu

edit: o juz wiem jakie Volvo S80

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-02 o 16:45
Stary 2009-09-02, 16:40   #4238
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
ja nawet widzialam, ze pary sobie pija piwko w trakcie sesji pmiedzy zdjeciami zeby sie rozluznic
dobry pomysł iść na piwko podczas sesji- muszę to zapisać!!!

Kasia a będziesz mierzyć tą Glenn z Annais co ci kiedys proponowałam??? zmierz ją plisssss
Stary 2009-09-02, 16:41   #4239
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia a będziesz mierzyć tą Glenn z Annais co ci kiedys proponowałam??? zmierz ją plisssss
jak będzie i będę miała czas to zmierzę
a ja za godzine mam poradnię z TZ a kalendarza jak nie było tak nie ma

Stary 2009-09-02, 16:45   #4240
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
a właśnie jak to jest z waszymi fotografami i sesjami slubnymi- oni mają jakąś ilość godzin ustaloną ile przeznaczają na plener czy jak? bo jak np ktoś chce w wielu miejscach fotki i sesja będzie długo trwała to się więcej płaci niż za taką jakąś krótszą???????? mój fotograf dziś mi powiedział że sesja plenerowa jakieś 4-5 godzin będzie trwała więc poleca inny dzień niż dzień ślubu zeby na spokojnie było- i się teraz zastanawiam czy te 4 godziny na sesję to mało czy dużo???
z drugiej strony pamiętam jak kiedyś mieliśmy w zespole tanca towarzyskiego sesję zdjęciową i po jakiś 3 godzinach miałam tak serdecznie dość i byłam tak zmęczona jakbym pracowała fizycznie z 10 godzin!!! taka robota modelki to ciężka robota

ja tam myslę że to będzie wystarczająco

my będziemy mieć 2 godzinki sesji przed slubem i pół godziny w trakcie wesela i mysle że starczy

Cytat:
Can't ja jestem raczek

a ja juz dzwoniłam do Annai i jest Carrera i Marys model salonowy na wyprzedaży tylko muszą byc na mnie dobre-tak pani mówiła ale w salonie mają przeważnie 36-38 to mi najwyżej 38 trochę zmieszją i W1 też jest także może(!) w sobotę już będę wiedział a jak mi się cos spodoba na maxa to dzwonię do taty....
no to ja waga jestem

a ta W1 jest sliczna

a uzywa któras z Was jakiegoś serum do biustu.. bo tak chciałam sobie kupić a w Rossmanie to tylko do kobiet dojrzałych było,a mi chodzi o to żeby to był normalny balsam, serum przeznaczone tylko do biustu, bo ostatnio kupuję balsamy wyszczuoplające, antycellulitowe, a takie to nie za bardzo nadają sie do biustu, ogólnie kiedyś słyszałam taką opinią że takim zwykłym balsamem biustu nie mozna smarować, ale nie mam pojęcia czemu

a co do balsamu to 1,5 tygodnia temu kupiłam sobie w Rossmannie balsam ujędrniający Soraya z dozownikiem w promocji, i już mi się rpawie skonczył cos ostatnio dużo tego wszystkiego zuzywam

Cytat:
jak będzie i będę miała czas to zmierzę
a ja za godzine mam poradnię z TZ a kalendarza jak nie było tak nie ma
google.pl

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-09-02 o 16:48
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 16:51   #4241
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
google.pl
tutaj jest nawet specjalna ikonka
wyskakuja mi same po ciąży i po poronieniu a tam najwyżej mnie Pani wykopie

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-02 o 16:54
Stary 2009-09-02, 16:54   #4242
tancerka212
Zakorzenienie

Can't ja ci z serum do biustu nie pomogę bo w moim przypadku nie ma czego w ogóle smarować a jeśli chodzi o kosmetyki to ja też zauważyłam że coraz więcej tego wszystkiego zużywam.. ostatnio szczególnie szybko mi krem do rąk znika- znika i to dosłownie!!!
ale ogólnie z kosmetyków do pielęgnacji ciała lubię w zasadzie tylko Nivea i Dove- po innych czuję się niedopielęgnowana:rolleye s:
Stary 2009-09-02, 17:10   #4243
can't be perfect
Wtajemniczenie

kaśka mam nadzieję że na coś przyda

miałam jeszcze 2 razem zeskanowane, ale nie chcialo się załadować

a co do biustu to ja nie mam aż tak wielkiego, na pograniczu C/D, ale chciałam o niego wcZesniej zadbac coby nie oklapł za bardzo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg skanuj0001.jpg (169,8 KB, 19 załadowań)

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-09-02 o 17:18
Stary 2009-09-02, 17:10   #4244
tancerka212
Zakorzenienie

Kasia a ty masz może linka do naszej klasy panien młodych 2009? poatrzyłabym sobie na ich fotki kiedyś wklejały na forum tego linka ale gdzie ja go teraz znajdę- to jak igły w stogu siana szukać
Stary 2009-09-02, 17:25   #4245
onaella
Zakorzenienie

prośba na pw

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 17:26   #4246
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Gosia nie miałam jak Ci życzyc powodzenia, widze że już wróciłaś spokojnie było? Wiem że dzieciaczki w wiejskich szkołach to są raczej grzeczne, koleżanka uczy wlaśnie angielskiego w kilku takich wiejskich i właśnie w tym roku była z nimi nad morzem i mówi że dzieci bardzo grzeczne, aż się nie spodziewała
Szczerze mówiąc to dziś jednak nie miałam za dużo kontaktu z tymi dzieciakami.. Bo omówiłam tylko najważniejsze rzeczy z panią prowadzącą mnie i poszłam do domu.. No i zaczęłam dokumentację robic (harmonogram) Ale w tamtym roku w tej szkole dzieci były bardzo fajne No ale to była podstawówka....

Cytat:
Cześć Chilanes co słychać?

My będziemy mieć 150 zdjęć w albumie + na płytce wszystkie zrobione zdjęcia - koszt 800zł

Samoa macie już kamerzystę? Jak to się stało, że przegapiłam ten moment? masz linka jakiegoś?
Ja mam podobny koszt właśnie ale mam mniej zdjęc w albumie-60. Jakbym chciala wiecej to musze sobie wywolac dopiero

Cytat:

Myślicie, że za wcześnie na pisanie do wizażystki? bo znalazłam taką fajną i chciałabym zapytać na jakich kosmetykach pracuje i ile wcześniej pasowałoby się decydować. Nie wyjdę na wariatkę?
Nie wyjdziesz Lepiej za wcześnie niż za późno

Cytat:
MI się wydaje że 4 godziny na sesję to dośc dużo.. Na pewno się zdążycie umęczyc..
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 17:29   #4247
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
MI się wydaje że 4 godziny na sesję to dośc dużo.. Na pewno się zdążycie umęczyc..
no to całe szczęście bo już zaczęłam mieć jakieś paranoje że nie zdążymy a oprócz dwóch dziewczyn co się wypowiedziały co do swoich fotografów to jeszcze któraś wie ile godzin jej fotograf przeznacza na plener?
Stary 2009-09-02, 17:31   #4248
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki
Z tego co zdążyłam podczytać, pisałyście o fotografach i sesjach plenerowych. Nasz fotograf poświęci nam cały dzień na sesję w plenerze, nie mamy ograniczenia czasowego I jeszcze do tego możemy jechać gdzie tylko chcemy, ale oczywiście dojazd na nasz koszt
Czy Wy też macie nowe emotikony? np ?
Stary 2009-09-02, 17:38   #4249
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Z tego co zdążyłam podczytać, pisałyście o fotografach i sesjach plenerowych. Nasz fotograf poświęci nam cały dzień na sesję w plenerze, nie mamy ograniczenia czasowego I jeszcze do tego możemy jechać gdzie tylko chcemy, ale oczywiście dojazd na nasz koszt
mamy mamy nowe emotki hehehe
kurczę kolejna panna młoda z sesją całodniową... przy całym dniu moje 4-5 godzin wypada blado ale cóż.. będzie musiało wystarczyc i juz!
Stary 2009-09-02, 17:39   #4250
certina4
Wtajemniczenie

nawet jakoś dużo nie pisałyście? czyżby wizaz znowu nie działal?

Tancerka my też myślimy o plenerze w Nałęczowie, bo z naszego lokalu weselnego mamy 4km do Nałęczowa, i foto jakoś usilnie chce zrobić plener w dniu śluby, a dlaczego tego się dowiem chyba jutro, no i tak wymyśliłam że może właśnie tam, ale jest tam coś jeszcze oprócz parku? tzn park jest piękny, no ale nie wiem czy gdzieś jest super jeszcze takie miejsce w którym możnaby pstryknąć kilka fajnych fotek? Z tego co wiem, jak np chcesz w kilku miejscach plener no to wiadomo czas się wydłuża, ale jeśli to jest np, w dniu wesela, albo w ogóle w jednym miejscu to myślę że 1,5- 2h powinno wystarczyć

Cytat:
Can't ja ci z serum do biustu nie pomogę bo w moim przypadku nie ma czego w ogóle smarować a jeśli chodzi o kosmetyki to ja też zauważyłam że coraz więcej tego wszystkiego zużywam.. ostatnio szczególnie szybko mi krem do rąk znika- znika i to dosłownie!!!
ale ogólnie z kosmetyków do pielęgnacji ciała lubię w zasadzie tylko Nivea i Dove- po innych czuję się niedopielęgnowana:rolleye s:
ja od kremu do rąk jestem uzależniona, polecam do szczególnie uodpornionych na nawilżanie rąk- granier czerwowy, a moje ostatnie odkrycie, jeszcze lepsze niż ten krem to Garnier mleczko-krem przywracajace bilans nawilzenia skór- jest rewelacyje już kamill mi nie daje rady tak nawilżyć
No i kocham nivea soft do twarzy, a co ciała oliwka firmy Hipp, albo właśnie to mleczko garniera.
Ja nie używam nic do biustu, więc polecic nie mogę, ale często jak mam coś kupić to patrzę na all ile osob ten kosmetyk kupuje i na rekomendacje na wizazu, chociaż to ten każdy kosmetyk inaczej na każdego działa

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 17:40   #4251
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
no to całe szczęście bo już zaczęłam mieć jakieś paranoje że nie zdążymy a oprócz dwóch dziewczyn co się wypowiedziały co do swoich fotografów to jeszcze któraś wie ile godzin jej fotograf przeznacza na plener?
Nasz fotograf przeznacza na sesje plenerową cały dzień i jest wtedy tylko do naszej dyspozycji
Ponieważ On nie lubi robić plenerów w tych samych miejscach, więc czasami trzeba gdzieś podjechać
Zobaczymy ile zajmie w rzeczywistości

Co do auta 'ślubnego"- My jedziemy cabrio jakimś nowym

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 17:42   #4252
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

cześć no właśnie profesjonalny foto powinien miec do dyspozycji cały dzień dla Was na plener, my chcemy załatwić go dużo taniej więc wątpię czy opcja całodziennego pleneru wchodzi w grę poza tym TŻ nawet w sobotę pracuje, więc myślę że 1,2 góra 3h w zupełności wystarczy, no chyba żebyśmy chcieli w kilku miejscach zdjęcia, a miejsca te byłyby trochę od siebie oddalone, to nawet i pól dnia może zejść.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 17:46   #4253
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
mamy mamy nowe emotki hehehe
kurczę kolejna panna młoda z sesją całodniową... przy całym dniu moje 4-5 godzin wypada blado ale cóż.. będzie musiało wystarczyc i juz!
Tancerka dziewczyny nie powiedziały że cały dzień będą robic zdjęcia tylko że tyle im może nawet czasu poświęcic fotograf Nie sądzę żeby ktoś był w stanie wytrzymac 10 godzin przed obiektywem Nie zamartwiaj się
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 18:01   #4254
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć no właśnie profesjonalny foto powinien miec do dyspozycji cały dzień dla Was na plener, my chcemy załatwić go dużo taniej więc wątpię czy opcja całodziennego pleneru wchodzi w grę poza tym TŻ nawet w sobotę pracuje, więc myślę że 1,2 góra 3h w zupełności wystarczy, no chyba żebyśmy chcieli w kilku miejscach zdjęcia, a miejsca te byłyby trochę od siebie oddalone, to nawet i pól dnia może zejść.
Cześć My zdecydowaliśmy, że na sesję pojedziemy w Bieszczady, czyli tak do 2 godzin jazdy. I chcemy wyjść na Wetlińską lub Caryńską, więc nam raczej faktycznie cały dzień zejdzie.
Stary 2009-09-02, 18:02   #4255
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
jak znajdę fotografa to Ci na pewno powiem
ale 4 godziny to myślę, że to jest dużo... w takim sensie ze i tak będziecie pewnie potwornie zmęczeni... jak byłam druhną na ślubie koleżanki i pojechaliśmy robić zdjęcia do studio, trwało to jakieś 1,5 godziny (więc krótko i wiadomo, że nigdzie nie musieli chodzić) to i tak wyszli padnięci z tej sesji

cześć

i kolejny dzień minął... jak to dobrze, że już środa... a jutro wybieram sie z koleżankami kupić prezenty na wieczór panieński koleżanki... na pewno jakaś fajną bieliznę kupimy

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 18:03   #4256
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Tancerka my też myślimy o plenerze w Nałęczowie, bo z naszego lokalu weselnego mamy 4km do Nałęczowa, i foto jakoś usilnie chce zrobić plener w dniu śluby, a dlaczego tego się dowiem chyba jutro, no i tak wymyśliłam że może właśnie tam, ale jest tam coś jeszcze oprócz parku? tzn park jest piękny, no ale nie wiem czy gdzieś jest super jeszcze takie miejsce w którym możnaby pstryknąć kilka fajnych fotek? Z tego co wiem, jak np chcesz w kilku miejscach plener no to wiadomo czas się wydłuża, ale jeśli to jest np, w dniu wesela, albo w ogóle w jednym miejscu to myślę że 1,5- 2h powinno wystarczyć
mój fotograf powiedział ze sesja w dniu ślubu to zazwyczaj lipna jest bo taka w biegu zazwyczaj- bo te 4-5 godzin to ciężko wygospodarować w tak ważnym dniu na bieganie po trawie i tak dalej..
a co do Nałęczowa to powiem ci szczerze że nie wiem co tam jest i gdzie ale zdjęcia mi się bardziej podobały. napiszę ci priva jeśli chcesz odnośnie tego gdzie ja będę robić sesję tylko poczekaj sekundkę
Stary 2009-09-02, 18:23   #4257
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
mój fotograf powiedział ze sesja w dniu ślubu to zazwyczaj lipna jest bo taka w biegu zazwyczaj- bo te 4-5 godzin to ciężko wygospodarować w tak ważnym dniu na bieganie po trawie i tak dalej..
a co do Nałęczowa to powiem ci szczerze że nie wiem co tam jest i gdzie ale zdjęcia mi się bardziej podobały. napiszę ci priva jeśli chcesz odnośnie tego gdzie ja będę robić sesję tylko poczekaj sekundkę
My się zdecydowalismy na sesje przed slubem zobaczymy jak to wypadnie
Stary 2009-09-02, 18:31   #4258
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
mi się też antonina podoba zaponniałam o niej wspomnieć i na dzień dzisiejszy to dziewczynki będą oliwka i antosia
A nam sie podoba Antonia nie Antonina Ale i ta i ta to Tosia
Cytat:

aaa zapomniałam dziś wam powiedzieć że byłam dzisiaj w odwiedzinach u mojego fotografa żeby go wreszcie osobiście poznać bardzo fajny wyluzowany człowieczek hehe tak śmiesznie gadał ze mną że jak tak samo będzie na sesji to tak się będę śmiać że na zdjęciach będzie mi widać zęby ósemki pokazał mi dwie swoje najnowsze sesje zdjęciowe i bardzo mi się podobay- na początku średnio mi się ten fotograf widział ale teraz myślę że spełni moje oczekiwania bardzo mi się podobała sesja w parku w Nałęczowie i chyba tam też pojedziemy, podobały mi się też zdjęcia piknikowe-czyli kocyk trawka, jakieś sianko i tak dalej.. zdjęcia gdzieś w pomieszczeniach mnie w ogóle nie rajcują-wolę gdzieś na łonie natury.. coś się wymyśli ale jestem dobrej myśli- i tylko za 1 tysiąc zł
My mamy sesję w parku, pod wiatrakami i nad jeziorkiem I mam nadzieję, że wyjda fajnie
Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
a jaki mercedes?
Mnie się podoba Wiktoria Oliwia,Julia(ale oklepane już),Weronika,Łucja
hmm nie mam pojęcia Ale starszy model. Za to w moim ulubionym srebrnym kolorze
Cytat:
Cytat:
My mamy sesję w dniu slubu I do 3 godzin mamy zamiar na to przeznaczyć. I wg mnie w zupełności wystarczy. Koleżanka miałą sesję przed ślubem i mówiła, że wszytsko na luzie, ze spokojem i czasu jest dużo. I na pewno fotki nie były robione w pośpiechu. W sobotę znajomi mmieli ślub i też robili plener przezd slubem.

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-09-02 o 18:36
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 18:36   #4259
tancerka212
Zakorzenienie

też myślałam o sesji przed slubem bo to jednak TEN dzień nakręca wszystko- emocje i w ogóle ale najbardziej przeważył u mnie argument brudnej sukni- bo chcę troszkę się w jakimś sianku potarzać i po piasku na plaży nad rzeką więc głupio by było potem iść do ślubu z piachem w butach i sianem wystającym zza sukni hehehe
Stary 2009-09-02, 19:01   #4260
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
My mamy sesję w dniu slubu I do 3 godzin mamy zamiar na to przeznaczyć. I wg mnie w zupełności wystarczy. Koleżanka miałą sesję przed ślubem i mówiła, że wszytsko na luzie, ze spokojem i czasu jest dużo. I na pewno fotki nie były robione w pośpiechu. W sobotę znajomi mmieli ślub i też robili plener przezd slubem.
nie szkoda Ci aż 3 godzin z własnego wesela

kurcze, ja bym nigdy na tyle nie opuściła zabawy na swoim weselichu

W lipcu byłam na weselu u kuzynki i oni pojechali na sesję i nie było ich ponad 2 h i dziwnie to wyglądało, tak jak by olali gości
W ogóle goście mniej się bawili, nie było sto lat spiewane, no ogolnie nie podobało mi się

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości