|
|
#991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Mam nadzieje, ze nie bede jej za czesto widywac. Obrzydliwa jest...
Za to brzydal kojarzy mi sie z jednym znajomym z takiej ekipy ![]() Jest baaardzo niszowej urody, ale przesympatyczny. Fajna ta Twoja nowa Kicia, niech sie dobrze chowa. Cytat:
To moj jedyny zab po leczeniu kanalowym, trzyma sie juz 7 lat. Cytat:
I nie mam zaufania do dentystki, ktora go robila. Teraz mam lepszego lekarza i zamierzam przeswietlic ta 6-tke, zeby sprawdzic jak jest zrobiona. Bo teoretycznie nie ma jak bolec tyle lat po leczeniu.... Teziaczku, nie dawaj sie Duzo zalezy od Ciebie, psycholog jak najbardziej wskazany, ale nie "jakis" a dobry. A przy dobrze ustawionych lekach mozna kontrolowac samopoczucie.
|
|
#992 |
|
Zadomowienie
|
Teziaku -
|
#993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teza |
||
|
|
|
#994 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Teziak-pamiętamy o Tobie,trzymamy
żebyś poradził sobie chociaż z częścią problemów
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#995 |
|
BAN stały
|
Ma ktoś przepis na nalewkę aroniową!
dostałam aronię i chcę zrobić nalewkę, ale nie mam przepisu. |
|
|
|
#996 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Żeby życie miało smaczek, raz dzieciaczek, raz zwierzaczek ![]() Cytat:
![]() Hej Trzymaj się
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
te nowe emotki są prześwietne, poprawiły mi humor dzisiaj ![]() ![]() :cicho :![]() ![]() Teziak, wszystkie trzymamy kciuki abyś powoli wracał do zdrowia
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Psychoterapia to dobry pomyśl, tylko trzeba trafic na odpowiedniego lekarza... Życzę szybkiego rozwiązania problemów i trzymam kciuki ![]() Witam wszystkich! Dziś wcześniej skończyłam praktyki, a w tramwaju obwąchiwał mnie jakis facet, ech.... |
|
|
|
|
#999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powiedz, że lepiej
|
|
#1000 |
|
BAN stały
|
Robię naleweczkę
|
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho. W pracy się unormowało - słałam maile do 1.30 ale sytuacja opanowana a ja wyszłam na bohaterkę
.Obijam się strasznie, byle do soboty. Dziś pierwszy dzień na twarzy z filtrem. Lirenka wchłania się fantastycznie, ale jednak bieli - tzn zbuiera się w załamaniach, bruzdach i trochę się "farfocli". Ale makijaż trzyma się świetnie ![]() Pin Up - kochany z niej stworek. Jest bardzo pogodna, niczym się nie przejmuje. Wczoraj nawet biegała z młodszą kocicą Pampeluną. Lola jest nią zafascynowana i jest szansa, że te dwie się w miarę polubią. Pusia będzie miała spokój w końcu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-02 o 18:27 |
|
|
|
#1003 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hej!
ta rzygająca emota jest łokropna...mogłaby haftować jakoś subtelniej a nie jak zywcem z "małej brytani"
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że między nimi wszystko zaczyna się układać
|
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam ochotę na loda i dobrze że sklep pod blokiem to zawsze można skoczyć
|
|
#1006 |
|
Zakorzenienie
|
Halo
![]() Dziś mieliśmy w pracy tak absurdalny dzień, tak się wszystko pieprzyło, tempo nieziemskie, przedziwne wydarzenia... Przy którymś tam z kolei dostałam głupawki i ledwo dałam radę powiedzieć dyrektorce o co chodzi Śniłam dzisiaj ostro, a bohaterką jednego snu była nawet Wizażanka ![]() Na monitoringu z mojego podwórka zauważyłam Vesenkę głaszczącą moją Lotę. I bardzo byłam na nią zła, że mieszka gdzieś blisko, a tak się tajniaczy i nawet mnie nie odwiedzi
|
#1007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla zainteresowanych LINK
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
Jest tu kto?
Wybieram się powoli spać, głowa mnie boli, spać się chce, a jednocześnie jaką nerwową "trzepawkę" mam. Słucham sobie piosenki Marysi Sadowskiej - lubię ją, wycisza mnie i uspokaja (piosenka, nie Marysia )http://www.youtube.com/watch?v=ZDtuvGsVrdY
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyglada na fajna laske
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie znam całej jej twórczości - właściwie kilka piosenek. Ta z linka jest jedną z moich ulubionych
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1011 | |
|
BAN stały
|
Teziak... ![]() Cytat:
--- Dzisiaj o maly wlos nie spowodowalem katastrofy w kuchni Wsadzilem do zmywarki do umycia taka dziurkowana blache z uchwytami (uzywaja jej tutaj do podgrzewania ziemniakow w piekarniku), ale nie w specjalnym koszu, tylko luzem (zawsze tak robie przy duzych rzeczach ). No i cos musialo sie zablokowac o te czesci w srodku, bo nie moglem tej zmywarki otworzyc W koncu szarpnalem z calej sily, narobilem troche halasu, ale poszlo Najwazniejsze, ze nikt tego nie widzial ![]() Pin up girl, chodzilo Ci o ten wystep Aguilery? |
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj ogladalam "General-zamach na Gibraltarze" na ktory kiedys mialam isc do kina, zanudzil mnie niestety, szczegolnie Pieczynski w roli generala, nie wiadomo czemu ale wygladal bardziej jak ofiara losu niz jak wodz naczelny...
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gryksiu - maj dir
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-03 o 00:01 |
|
|
|
|
#1014 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie buziaki dla żonki?
|
|
|
#1016 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja mam odwrotnie tzn tez nie znam muzyki ale nie lubie z wyglądu, pamiętam ze "za młodu" była dosyć denerwująca
|
|
#1017 |
|
BAN stały
|
A gdzie jestes, bo Cie nie widze...
|
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co.....
![]() Idę spać -najlepiej do piekarni
|
|
|
#1019 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a propos- znowu się opuszczasz w pieczeniu
![]()
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza?
![]() Miłego dnia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

,<------A to jedna z upragnionych
Czekam aż rana po 6 się zagoi.

żebyś poradził sobie chociaż z częścią problemów 

Trzymaj się 
:cicho :

Nie dam rady wszystkiego przeczytac
Ze mna jest coraz gorzej
Naraz ie jakos funkcjonuje,od poniedzialku jestem w koncu w robocie,wczesniej przez prawie 3tygodnie na L4 siedzialem.W miedzyczasie zmarla mi bliska memu sercu osoba
Nikt mnie nie rozumie,wszyscy mysla ze udaje albo sobie wmawiam choroby i kaza mi sie brac w garsc.Mowia tylko nie bierz tabletek,wez sie za nauke albo bog jeden wie za co...Wymyslaja mi zajecia na ktore nie mam ochoty,kaza mi sie smiac
A najlepiej znajdz se jakas kicie do ruch***ia

Wsadzilem do zmywarki do umycia taka dziurkowana blache z uchwytami (uzywaja jej tutaj do podgrzewania ziemniakow w piekarniku), ale nie w specjalnym koszu, tylko luzem (zawsze tak robie przy duzych rzeczach