|
|
#1171 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
minął rok. zobaczyłam cie z nią, odebrałeś złudzenia. poczułam jakbyś odszedł drugi raz, tym razem czuję że będzie trudniej.
jakoś żyłam z dnia na dzień w przekonaniu że jeszcze wrócisz, jeszcze będzie cudownie bo przecież tak bardzo się kochaliśmy. teraz wiem że czas przeszły w słowie 'kochaliśmy' jest poprawny. Najbardziej cię kocham, gdy słońce świeci mi prosto w oczy i zakrywam usta kichając, a ty mnie tak uroczo przedrzeźniasz. Zdrapałeś stare rany, pojawiając się w moim życiu po raz następny. Ale tak naprawdę Ty z niego nigdy nie odszedłeś., tylko na chwilę straciłeś dla mnie znaczenie... A ja chciałam żeby był tylko dla mnie.. że nic i nikt mi go nie ukradnie. Ale nie zapominaj, że jestem zwykłą dziewczyną, która stoi przed chłopakiem prosząc go, by ją kochał... Jeśli ten samolot odleci, a Ciebie w nim nie będzie – przy nim... będziesz tego żałować. Może nie dziś, może nie jutro, ale pewnego dnia. I do końca swojego życia. Powiedziałeś, że kochasz. Myślałam, że to prawda. lubię ten stan, kiedy wszystko wydaje się różowe i ocieka lukrem. wyjeżdżam. spakowałam już do głowy każdą myśl o Tobie. wolność wyznaczyła mi niemożliwy cel. być może osiągnie go moje pokolenie. a jeżeli przypadkiem ktoś będzie chciał nam siebie przedstawić, powiesz mu, że się znamy? |
|
|
|
#1172 |
|
Raczkowanie
|
"kochane me, chcę się z wami pożegnać. mam w tym roku egzamin i chcę napisać go jak najlepiej. w związku z tym muszę zacisnąć pasa i zabrać się do roboty od zaraz.. ukradłam on was tyle opisów, że aż mi wstyd.
![]() pewnie nie będzie wam mnie bardzo brakowało, ale pożegnać się wypada. : * jesteście najlepsze na świecie. <3 jeszcze raz dziękuję za każdą pochwałę : **" Komu jak komu ale mnie Cię będzie brakowało ![]() 3mam kciuki za zdanie egzaminu;* Ode mnie: Szkołos los powrotos.;/ Spójrz w te oczy gdy się śmieją w ich blask.. Złączeni myślami w koszmarnych snach.. W ostatnim oknie we mgle gaśnie.. Z wami polecę do gwiazd pokonam strach!.. ![]() Za te noce kiedy brakowało mi oddechu.. ![]() Jej marzeń świat ma słodki smak mimo wielu przeżyć jasne myśli ma.. ![]()
|
#1173 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem tym samym chłopakiem
z którym mogłaś godzinami siedzieć na rozdrożach gryząc źdźbła młodej trawy, nie rozpoznaję swojej twarzy w lustrze. Teraz coraz częściej kąciki ust są statyczne lub kierują się ku dołowi...
|
#1174 |
|
Raczkowanie
|
z HH :
Jak to jest, że słowa ranią często dużo mocniej od najsilniejszego ciosu? Gdzie jest twoje miejsce, gdzie powinieneś iść? [ dobrze brzmi zmienić na: gdzie jest moje miejsce, gdzie powinnam iść?] Cicho szepczę do ucha, chociaż wiem, że nie słuchasz. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Zmęczona łzami. Dzisiaj byłam w sklepie. Poszłam specjalnie po 20. Wiedziałam, że tam będzie. Bo zawsze o tej porze jest… Zawsze, gdy kończy trening idzie do sklepu. Wchodzi jeden jego kolega, drugi, trzeci… I wreszcie, gdy ja już wychodziłam minęliśmy się w drzwiach. I spojrzał mi sekundę w oczy, powiedział „cześć dziewczyny” i tyle. Nic więcej. Nie oglądnął się za mną, nie uśmiechnął się do mnie… Bo wiesz, muszę się przyznać… już nawet do mnie nie pisze. Czasem czuję jeszcze jego smak…
"-Spieszyłem się na operacje. powiedziałaś, ze zobaczymy się później. wtedy pochyliłaś się, położyłaś mi rękę na piersi i pocałowałaś mnie. lekko. szybko. jakbyśmy mieli robić to codziennie przez resztę naszego życia. potem wróciłaś do gazety, a ja wyszedłem. wtedy ostatni raz się pocałowaliśmy."
|
|
|
|
#1175 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo mi się podobają! kradnę, jeśli pozwolisz ![]() ; * Cytat:
Tak widziałam Cię i chciałam bez słowa Cię znów pocałować, lecz w Twoje ramiona wtuliła się ona! bo mam Ciebie. nawet wtedy gdy ona przy Tobie siedzi. So if you preferred the other one ok, but she won’t bring you the sun! Jeśli wolisz inną ok, ale ona nie przyniesie Ci słońca! zakładam, że zdasz sobie sprawę z tego, że ona nie jest nawet w połowie mną. ranisz. każdym spojrzeniem na nią. don't You know that HE is my man ? nie wiesz, że ON jest moim facetem ? don't You forget I had HIM first ? nie zapomniałaś, że to ja miałam GO pierwsza ? proszę Kochana, coś tam poszukałam.. 3maj się mocnoo ! ; * _______________ Nie było radości, nie było nadziei, bo byłeś nią Ty..
Dlaczego Cię to spotkało? Dlaczego ona Ci umarła? Anioły przecież nie umierają.. A nawet jeśli tak jest, jeśli już go straciłam, zyskałam jeden dzień szczęścia. Świat jest, jaki jest i każdy dzień szczęścia graniczy niemal z cudem. Dokąd idą ci, którzy już nigdy nie wracają?
|
|
|
#1176 |
|
Raczkowanie
|
Uwaga.!
dziewczyny, mam hasło na kompa bo nabroiłam. i żeby się doposić rodziców żebym weszła musze być aniołkiem. Jeszcze dają mi koło 3o min. na kompa. masakraa. , nie nadążam z czytaniem waszych opisów. więc nie bd mogła tak często być na forum. postaram się być jak najczęściej moze nawet codziennie ale wątpie . więc nie dziwcie się, że mnie czasem nie ma. ehh ;/ Sun Flower : myślisz, że uda Ci się mnie wygryźć.? co ona ma takiego czego ja nie mam.? czuje się zlekceważona . kochana przepraszam tylko tyle wymyśliłam. hottie : jak tak można kręcić z czyimś chłopakiem.? Myślałam, że jesteś w porządku. Myliłam się . nigdy Ci nie pozwolę go zabrać ode mnie. Nie masz prawa go tykać. On jest mój . ____ i nawet ja mam chwile zwątpienia Świat nie jest jednego koloru... Nie wierze już ani w bajki o królewiczu i kopciuszku ,ani o smerfach. Dla Romea i Juli sensem życia była miłość, dla Judyma pomoc potrzebującym, a dla mnie? Najgorsze jest zatracić nadzieję. Jak mogę znaleźć prawdziwy sens mojego życia? tkwiąc we własnym umyśle.. Chcę uwierzyć na NOWO. balagan w glowie, metlik w sercu Jeśli u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy. patrzę w górę i nie widzę nieba. obrazy w mojej głowie. nigdy o nich ci nie powiem. raczej mało obchodzimy się nawzajem burdel w mej głowie jak w damskiej torebce ty jesteś jednym, a ja drugim końcem, daleko nam do siebie, strasznie gdzieś pośród sześciu miliardów głów 2 pary rąk 2 pary nóg. na zawsze Ty i ja! ultrafioletowe łzy ... nosiliśmy w sercach misterne projekty ... walka o strzępek siebie O wieczne nadzieje i sens ... strony odległej pustki ... Czy rozumiesz czy jesteś ? żale tłustych wspomnień A życie przez palce mi płynie w nicość Czas na brzegu szklanki tkwi póki co... Z Tobą nie dotykam już chodnika... Zawładnie mną ochota zgłębić myśli Edytowane przez CheeriOs Czas edycji: 2009-09-02 o 20:27 |
|
|
|
#1177 |
|
BAN stały
|
Dobrze widzi się tylko sercem, najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Gdy jest smutno to kocha się zachody słońca. idąc prosto przed siebie nie można zajść daleko... Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem. Mowa jest źródłem nieporozumień. Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś. Nawet w obliczu śmierci przyjemna jest świadomość posiadania przyjaciela. Wśród ludzi jest się także samotnym. wszystko to cytaty z ''małego księcia''. nie widziałam ich w tej części chyba, że przeoczyłam więc przepraszam. lektura, a jak poruszyła. ![]() Edytowane przez ayeen Czas edycji: 2009-09-02 o 20:29 |
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Curriculum vitae
Dzieciństwa mego blady, niezaradny kwiat Osłaniały pieszczące, cieplarniane cienie. Nieśmiałe i lękliwe było me spojrzenie I stawiając krok cudzych czepiałem się szat. Młodość ma pierwsze skrzydła swe wysłała w świat, Kiedy nad wiosnę milsze zdały się jesienie. Więc kochałem milczenie, wspomnienie, westchnienie I plotłem chmurom wieńce z swych kwietniowych lat. I kiedym, stary smutku dom zburzywszy w gruzy, Uczynił z siebie jeno wschodom słońca próg, Rozumie mnie me serce i kochają Muzy. Jesteś moim aniołem Miłością bez dna Jesteś moją boginią Którą widzę co dnia Jakże długo mam czekać? Jak prosić Cię mam? Każesz trwać w niepewności Więc trwam! może ktoś coś...
|
|
|
|
#1179 |
|
Raczkowanie
|
-co powiesz.?
-na niebie widzę same serca.. to mnie przerasta, ja oszaleję.. zachorowałam na miłość.! ciągle o nim myślę.! -ale tak ma chyba każdy(chyba) -raczej nie każdy .. ja mam już stan krytyczny choroby.. a śmieję się to tylko na siłę.. Życie to jakaś cholerna bajka, bez happy endu. Yy, raczej jakis koszmar-zaczyna sie cudnie, potem ktoś cię straszy i zabija. I nikt nie wie kto zsyła na nas te cierpienia. Otóż my sami. Przynajmniej mi się tak wydaje.Jeden rani drugiego, i tak w kółko. Następnie albo umierasz naturalnie albo znowu z czyjejś winy(i znów Pani Miłość wkracza do akcji). Książka skończona-zaczyna się nowa. rozczarowana .
|
|
#1180 |
|
Zadomowienie
|
noowa.
1. A ja lubię chodzić w dwóch różnych skarpetkach, gonić się z własnym cieniem. 2. Serce mam wypchane dżemem malinowym.spróbujesz? 3. – Wierzy pani w cuda? – Tak, ale nie dzisiaj. <3 4. cześć.Kocham cię. 5. przepraszam, mogę mówic panu- kochanie? 6. Ej, chodźmy na truskawki! 7. szpilki codzienności . 8. I<3 YOU ! 9. boję się, że pokocham go bardziej niż Ciebie. 10.wróć do mnie 30 raz.
|
#1181 | |
|
Zadomowienie
|
gdy nadrabiałam, znalazłam to. Dziękuuuję! ;* Cytat:
miło mi to słyszeć (to znaczy czytać) ! ; * <33 a ja witam nową i życzę powodzenia ;D _______________ dziś znów przypomniano mi, jaki byłeś idealny.
Szanuj ją, bo jest jedną z tych, których nie może mieć każdy. inne będą nasze dni, adresy, telefony. kiedyś, po latach spotkasz mnie, idąc na przykład z żoną. kiedy się ukłonisz, no to spojrzę uśmiechnięta. Twoja żona spyta: 'kto to?' powiesz: 'nie pamiętam'.
|
|
|
#1182 |
|
Raczkowanie
|
przepraszam,co pan robi w moim życiu ? słaba telenowela ?
nie, to życie. |
|
|
|
#1183 |
|
Zadomowienie
|
z innej bajki- dziękuje. ;*
|
#1184 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
When you’re not there I don’t know myself. Kiedy ciebie tutaj nie ma, nie poznaje siebie.. Zazdrosna o każdy Twój uśmiech, każde twe spojrzenie... Teraz wiesz czemu tak się boję... Kiedy znów nie ma mnie przy Tobie... skarbie nie myśl, że będę robiła to co zechcesz. a na pewno nie będę zazdrosna. Luz nie jestem zazdrosna jak te głupie dupy z bloków _____________________ Przyprawiasz mnie o próchnice mózgu i ból lewego przedsionka serca. daj zapomniec, co się wczoraj stało. Samotność jest chronicznym przeziębieniem duszy. ale i tak wiem , że masz mnie na dnie swojego serca.. Rozwalasz chlopcze. x] Nie chcę zniechęcić. Chcę żebyś był pewny tego co robisz, bo ja już nie mam sił znowu o kimś zapominać
|
|
#1185 |
|
Rozeznanie
|
1. "Myślisz pewnie, że bezdomność to tylko brak dachu nad głową... ale bezdomność to także powracająca uparcie myśl, że żadnego miejsca na świecie nie można nazwać swoim i że spośród milionów ludzkich serc nie znalazło się ani jedno, które zechciałoby pokochać Cię na zawsze...."
2. Twoje "Dobranoc" - najlepszy lek na bezsenność. 3. Jakkolwiek zimny byś nie był i tak ogrzewasz me serce. 4. Pokochaj mnie nim zwiędnie mi serce. 5. Samotność najsilniej odczujesz wtedy, gdy będąc w gronie przyjaciół nie zamienisz z żadnym ani słowa. 6. A miłość jak zwykle obrywa po du.pie. Zwalając na nią winę za cierpienia nikt nie pomyśli, że jest ona niewinna. Że winna jest zdrada, kłamstwo, nieuczciwość... Ona tylko była w nieodpowiednim miejscu, o nieodpowiednim czasie... 7. Powtarzając sobie 'Nigdy więcej', zakochała się zaraz za zakrętem. 8. Zabiorę Twe zmartwienia i zamnknę w słoiku. Nie będą Cię dręczyć. 9. -Co zrobić aby już nigdy nie czuć bólu...? -Chyba trzeba amputować serce... 10. Zabierz mą wlaeczność. Będzie Ci potrzebna w piekle. 11. W ciszy rozmawiam z mym bólem. Nigdy mnie nie słucha. Niemal jak Ty... 12. Odeszłam. Mój brak spostrzegłeś po tygodniu. 13. Marzę by spadł na Ciebie deszcz z moich łez. Takiej ulewy nie widziałeś jeszcze nigdy. 14. Gdy rano mam zapuchnięte oczy, nie pytajcie dlaczego. To znaczy, że on nie zadzwonił. 15. Nie próbuj odszukać jej we mnie. Nie znajdziesz. 16. Mółwią: "Otrząśnij się z tej miłośći". Tylko nikt nie widzi, że ta cholera uczepiła się mego serca jak kleszcz. 17. Brakuje czasu. Cofanie wskazówek zegara nic nie pomaga. Dziewczyny, zaczął się rok szkolny więc bedę zmuszona wpadać rzadziej. Wybaczycie mi mam nadzieję ;*
|
|
|
|
#1186 |
|
Rozeznanie
|
Sloneczka, koncze z wizazem..;* Baardzo chcialabym podziekowac Wam za wszyskie pochwały, za te cudne opisy, za Wasza pomoc, za.. Wszystko..;**Moze bede tuu czasami zagladala..;** <33 ..I tak kazdy dzien i kazda noc..
Kochac Cie nauczyc sie chce.. Daj z siebie wszystko.. Daj mi chwile dwie, nie chce wiecej.. |
|
|
|
#1187 |
|
xoxo
|
Patrzę przed siebie, lecz nic nie widzę, bo łzy przesłaniają mi cały widok. Tak bardzo tęsknię za Tobą...
Dawne czasy już nie wrócą... Trzeba się cieszyć tym co pozostało. Pouczam tylko rodzinę i przyjaciół , innym pozwalam się kompromitowac . Codziennie patrzę w gwiazdy. Wyobrażam sobie wtedy, że dam radę zrobić wszystko, że mogę i dam radę. Taa... Szkoda, że jestem dobra tylko w myśleniu... Wybierać pomiędzy Tobą a nim, to tak, jakby zastanawiać się, z której strony ugryźć batona - z każdej smakuje tak samo i niczym się nie różni. Czy Ty czasem na mnie jeszcze spoglądasz tak jak kiedyś?? znamy się tyle lat i tyle razem przeszliśmy, a jednak gdy dzwonisz, boję się odebrać, bo serce zaczyna mi walić, jakbyś był mój. a przecież nie ja, tylko Ona ma to szczęście... Uwierz mi... Wczoraj byłeś dla mnie wszystkim, dzisiaj w moich oczach nikim. Po prostu,tak nie rozumiesz mnie. Byłeś za świetny, za porządny, za mądry, za piękny, za idealny dla mnie. - Musimy się rozstać. Nie zasługuję na Ciebie. - Powiedz po prostu, że mnie nie kochasz. - Kocham Cię, ale nie możemy być razem. Nie chcę się ograniczać. - Strasznie patologiczna musi być ta Twoja miłość do mnie Życie, nieustannie Ci się przyglądam i widzę jak Miłość oddala ludzi od śmierci. Bo nawet starość nas tak nie zabija, jak robi to samotność. Boję się otworzyć szerzej oczy, jeszcze blask świata mnie oślepi. miłość jest jak dziecko naiwna i nieznośna ... i wtopić się w tłum i stać się niewidzialną tylko po to by podejść bliżej i patrzyć jak się uśmiechasz choć wiem że ten uśmiech nie jest dla mnie ... Czasami miłość gubi się w szarości dnia... Mam nadzieję, że wiesz, czym się różni przyjaźń od miłości.
|
#1188 |
|
Raczkowanie
|
dagmaruffka Słoneczko nie rób nam tego
jak to odchodzisz? ale obiecaj chociaz że będziesz nas odwiedzac i dodawac swoje cudne opisy.bez off * Niszczysz mnie kazdym słowem, kazdym gestem
|
#1189 |
|
BAN stały
|
ogłupienie totalne.
Może nie dziś, nie jutro. Ale nadejdzie dzień, kiedy będziesz musiał spojrzeć mi w oczy. Wiem, tęsknota Cię zabija.Ja czy ona? Może rzut monetą?
I nie waż się mówić, że wiesz co to miłość. Tysiące gwiazd wokół nas. Nad nami księżyc, a między nami ściana deszczu. Ugrzęzłam po kolana w oczach Twych. I mówię Ci, że to jeszcze nasz nieostatni raz. |
|
|
|
#1190 |
|
Rozeznanie
|
Moje życie w końcu nabiera tempa. Jest cudnie, lepiej sobie tego nie wyobrażałam
Zacieram ślady twoich ust, ukrywam żywy ciągle gniew Udaję, że to już nie moja sprawa
|
#1191 |
|
Raczkowanie
|
czasami wbijamy wzrok w pozoru pusty punkt, dla kogoś patrzącego z boku może się wydawać to czynnością bez sensu, tak trudno jest nam czasami zrozumieć, że jakiś punkt może być ważniejszy niż cała reszta.
gdy jesteśmy młodzi szastamy słowami, wołamy, szepczemy, krzyczymy: Kocham-strzelamy słowami nie zwracając uwagi na ich znaczenie. siadłam w oknie i zaczełam malować własny świat, dotknęłam chmur, nadawałam im kształt, kolor i klimat.Problem pojawił się, kiedy próbowałam wkomponować w nie człowieka, za każdym razem kolejna osoba ginęła wśród obłoków. Przerwałam tę niebezpieczną zabawę, w końcu nie mogę w ten sposób stracić wszystkich swoich przyjaciół, mam ich tak niewielu. wydawało by się, że kiedy pozbywamy się złudzeń powinniśmy być wkurzeni, źli, wściekli.kurde w moim życiu jest jakoś inaczej, z każdym straconym złudzeniem odzyskuję wolność.
|
#1192 |
|
Zadomowienie
|
Kto Renault wstaje, ten podlewa Fiaty w ogródku
|
|
|
|
#1193 |
|
Zadomowienie
|
stara
![]() Dama w salonie, Pani w kuchni, a Dziwka w sypialni. zaczęłam wierzyć,że życie polega na cieszeniu się z herbaty, filmów i żartów `w raju Adam kochał Ewę. dzisiaj frajer kocha dziwkę. skromnie możliwe ze były . ciężki dzień fajna buźka
|
#1194 |
|
Przyczajenie
|
Buszowałam i.... BananowaBrazylijka Brakuje Mi Ciebie KissMeOnceAgainx3 JustTheOne z innej bajki nussie Plotkara ciiri - OKRADŁAM WAS!!! (przepraszam, że niektóre są podkreślone inne nie, przypadek, którego nie da się zminic, nie z moim umiejętnościami technicznymi xD. Wszystkie uwielbiam po równo! )
A kocham wszystkie! ![]() _________________________ _____________ To tylko chemia i zwierzęcość. Nie żadna miłość. Powiedz tylko jedną literkę- K… Resztę dopowiem sobie sama. Śmiałeś się wtedy. Nie do mnie. Do mojego psa. Pocieszające jest to, że patrzysz w to samo niebo. Nikt nie lubi być sprowadzany z obłoków. . Edytowane przez abcpi Czas edycji: 2009-09-02 o 22:47 |
|
|
|
#1195 |
|
Raczkowanie
|
Świat wypadł mi z moich rąk . Już nie ufam, nie chcę . Nigdy nie zapomnę o tych chwilach , które bezpowrotnie są stracone . Potrzebuję to wiedzieć, że mam czekać na Ciebie . Znów nie mogłam spać w nocy, obok zimna pościel Czekałam do piątej aż wrócisz i mnie dotkniesz To mało istotne, tylko chce mi się płakać Kiedy wącham twój kołnierz i czuję jej zapach. Już nie patrzysz tak samo Już nic jest tak jak było.
"-Spieszyłem się na operacje. powiedziałaś, ze zobaczymy się później. wtedy pochyliłaś się, położyłaś mi rękę na piersi i pocałowałaś mnie. lekko. szybko. jakbyśmy mieli robić to codziennie przez resztę naszego życia. potem wróciłaś do gazety, a ja wyszedłem. wtedy ostatni raz się pocałowaliśmy."
Edytowane przez amerrai Czas edycji: 2009-09-03 o 15:42 |
|
|
|
#1196 |
|
Raczkowanie
|
wrzuć monetę , a Cię pokocham.
|
#1197 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niezmiernie mi miło ![]() Cytat:
Świetne! ![]() *Serce to organ. Napędza i pompuje krew, czasami się zatyka, jednakże nie mówi. Nie posiada ust. *Obiecaj, że będziesz tą dłuższą chwilą. *Zapalił światło w moich źrenicach. *Wycieram usta z niedosytu Twoich warg. *Rzęsy zastygłe od zapatrzenia. *Anekumena subtelnych dotyków. *You stole in with your starry smile exciting me. / Wkradałeś się ze swoim gwiaździstym uśmiechem, ekscytując mnie. *Moja grawitacja przyciąga Cię nieprzerwanie. *Tak chodziliśmy wcale się nie szukając.
|
|
#1198 |
|
Zadomowienie
|
papergirl- cudne opisy. ;*
tańczyła w świetle gwiazd dla niego. mistrzyni w kocham Cie misiu. ;* chodź i powiedz jak smakuje moja miłość. cynamonowy książę.
|
#1199 |
|
Raczkowanie
|
panna_miodowa
chodź i powiedz jak smakuje moja miłość. Już Ci kradnę ten opis mówiłam ze są świetne * Aniele mój dlaczego właśnie ja? Czym zasłuzyłam sobie na Twą miłość? * I już na zawsze, na wieczność kochac Cię będę. * Wpatrzona w błękit oczu Twych, zakochana w ich bezkresie nieba.
|
#1200 |
|
Zadomowienie
|
mimo dalszego postępowania braku weny...dodaję skromnej jakości wypociny.
Biedne serce...zakochało się na śmierć. Dajesz mi kolejny kredyt w swoim życiu, ale z odsetkami to chyba przesadziłeś. Moje serce jest zadziwiające. Za bardzo. -Znowu płaczesz? -Ja? przecież ja już nie mam łez. Bo wie Pan...na mnie trzeba uważać. Umiem czytać z ruchów serca. W ściśniętych dłoniach gromadzę frustrację. Specjalnie dla niego. Lewy sierpowy będzie wówczas mocniejszy. Może i mam zasady. Ale kto powiedział że chcę z nich korzystać?
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2009-09-02 o 23:12 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

fajna buźka