|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
miałam nie zaglądać a jednak musiałam wejść sprawdzić kilka rzeczy, więc na wizaż też wpadłam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do fakutetów to racja, tez bym wybrała korki.
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
No mówiłyśmy ale nam nauczycielka inaczej mówiła przedtem i dopiero wychowawca znowu nam tłumaczył
takie poplątanie z tymi maturami ..Dzięki za odpowiedzi co do zadania;D
|
#1623 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Też jestem tegoroczną maturzystką i jakoś mnie ten fakt nie cieszy... (W szkole pierwszy dzień a już tak okropnie nas straszą.. Syntezy, próbne matury dla wiedzy nauczycielki... Masakra jakaś ;/
|
|
#1624 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I wolę wiedzieć wcześniej, żeby sobie wszystko ułożyć i rozplanować, a nie czekać na ostatnią chwilę. No ale nie wiem, może jakaś dziwna jestem, bo u siebie też widzę, że wszyscy są tacy beztroscy. Cytat:
![]() Też czekam z niecierpliwością i mam nadzieję, że nam ten czas oczekiwania szybko minie (jak się wspomożemy muzyką to na pewno )Pewnie, że damy radę, a przynajmniej tak sobie wmawiam ![]() Maturzyści - zagrożony gatunek ![]() Cytat:
Cytat:
U nas też jest sporo ambitnych ludzi, tylko że w klasie humanistycznej się to inaczej objawia np. rozszerzona historia i wos, bo wybierają się na prawo. Ale podziwiam zarówno tych, którzy chcą zdawać matmę/fizykę R jak i historię R - to jest ogroooom materiału (wiem coś o tym, bo mam rozszerzoną historię) i trzeba włożyć w to sporo pracy. Ale w sumie tak jest z całą maturą ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak masz na imię i co chcesz zdawać?Cytat:
Ja się jeszcze zastanawiam.
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
sorry, neta nie miałam 2 dni
![]() Co do mieszkania na studiach - planuję w swoim mieście studiować więc zostanę w swojej chacie z rodzicami ![]() TŻta brak, więc nie wiem jak to będzie z 100dniówką
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mam jeszcze tematów -.-'
ok dziewczyny, padam na mordkę, trzymajcie się jutro ;*paa
|
#1627 |
|
Rozeznanie
|
nie martw się, wymyślisz coś, ja też nie mam TŻta, jeszcze o tej całej studniówce nie myślę
|
#1628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro wiara czyni cuda trzeba wierzyć, ze się uda ; )) Cytat:
my już tym także rzygamy, witaj. jak masz na imię i skad jestes?
|
|
#1629 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Miałam tu nie wchodzić, ale Martyna nie dała się naciągnąć na rozmowę telefoniczną, gdyż - jak powiedziała - nie ma minut
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14045838]a ja jeszcze nie znam tematow maturalnych bylam biegac wziela prysznic i teraz musze przetłumaczyc słowka z angileskiego...[/QUOTE]Ja też nie xD Kamila, a co Ty taka sportowa się zrobiłaś? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale się nie dałaś Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1630 |
|
Raczkowanie
|
) Dominika i jestem z okolic Zawiercia... a Ty? ![]() Witaj także BeaS Milo zostac zauważonym ![]() Wiecie co? Idę spac.. Dobranoc wszystkim
![]() Legalny kierowca ![]() Edytowane przez WhiiteAngel Czas edycji: 2009-09-02 o 21:49 |
|
|
|
#1631 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() idę przyszykować ubranie na jutro, spakuję zeszyty i...idę spać [w tym roku będę sie wysypiać! ]jutro ciężki dzień
|
|
#1632 | ||||||
|
Konto usunięte
|
żadne skojarzenia
to było bez podtekstów ![]() Cytat:
![]() właśnie ja nie wiem dlaczego my ich olewamy a oni się gapią Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() prawie jak my Cytat:
![]() nas też straszą, ale nie aż tak bardzo Cytat:
j tak umilimy sobie muzyką i damy radę jakoś ![]() ja jeszcze nie dostałam tematów dostanę pewnie po 10 dopiero, bo mojej polonistki nie ma na razie ![]() |
||||||
|
|
|
#1633 |
|
Przyczajenie
|
U mnie babka na angielskim mówiła, że jeśli ktoś zdaje rozszerzony angielski to pisze podstawę, a tylko ustny jest rozszerzony. Nie ma już pisemnego rozszerzonego, tylko jest wspólny jeden arkusz dla obu poziomów. Chyba właśnie od matury 2010 będzie tak po raz pierwszy. I tak jest jeśli ktoś wybrał ang. jako przedmiot obowiązkowy tylko i wyłącznie. Natomiast jeśli ktoś, poza tym wybrał go również jako przedmiot dodatkowy to musi go wtedy zdawać i na podstawie i na rozszerzeniu, czyli w sumie ma 4 egzaminy, dwa ustne i dwa pisemne.
|
|
|
|
#1634 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;13996643] nie jestes sama .[/QUOTE] Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam dziewczynki ;* nadrabiam Was troszkę.... ale w między czasie mam pytanie! Czy jeśli wybieram się na filologię polską to MAM OBOWIĄZEK pisać rozszerzony polski? ![]() Bo tak mi w szkole zamieszali że chyba rezygnuje z maturki To czytam Was dalej co tu nabazgrałyście
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też ![]() Uwielbiam tę emotkę - ------------ Umówiłam się na jazdę Ale sympatyczny instruktor (umówiłam się na jazdy z innym niż do tej pory )Dziunie, idę spać, bo mój mózg wyłączył już opcję 'myślenie' ![]() Dobranoc
|
|
|
#1636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak widać z Mazur ![]() Cytat:
zależy od uczelni czego od Ciebie wymaga ![]() na niktórych trzeba zdawać rozszerzenie, na niektórych nie ![]() idę spać ![]() dobranoc Żbiki ;***
|
|
#1637 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale to prawda, zależy od uczelni. Ja się tym nie interesowałam wiec nie powiem Ci nic, tylko tyle co usłyszałam na ten temat na lekcji od nauczycielki. Edytowane przez aga900 Czas edycji: 2009-09-02 o 22:09 |
|
|
|
|
#1638 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- świadomość bycia Europejczykiem - Europa jako najbardziej rozwinięty kontynent, podbijający od starożytności od inne i długotrwale nad nimi panujący (odkrycia geograficzne, kolonializm) - dorobek naukowy, społeczny - Europa jako kontynent, skąd pochodzi najwięcej odkrywców, myślicieli, itd - integracja europejska, kosmopolityzm - różnorodność klimatyczna, przyrodnicza Tak na szybko, wystarczy się zastanowić... Zawsze myślałam, że to rozprawki to takie lanie wody ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14045838] ja pierdziu ze tak powiem A najlepsze, że tak, to każdy się bał. Przez wakacje jakieś olśnienie czy co. Ale jak się dowiedziałam, jak się podostawali tegoroczni maturzyści z mat-fizu wcale nie tak rewelacyjnie poszła matura, a tam IFE, WAT, architektura, mechanika, każdy dostał się na co chciał. A klasa ogólnie słabsza od naszej.Cytat:
![]() Bardziej zdolne lenie ![]() Cytat:
Dobrze poznaję?![]() Cytat:
), ale z wosu miał całkiem przyzwoity wynik + dobrze zdał ang i poszedł na politologię ![]() Cytat:
A ja się w ogóle nie boję matmy, może troszkę fizyki, ale strasznie angielskiego głównie o moje ubogie słownictwo i niemieckiego... ![]() Tż mnie pilnuje, że mam iść wcześnie spać bo jutro o 15 mam jazdę!
|
|||||
|
|
|
#1639 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale cóż.... jeśli nie zdam rozszerzonego poslkiego to matura zdana i tak jest ![]() PRAWDA? <--- świetna!
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
Inspiracyjna - na prywatne typu WSHE
(nie wiem, czy ktoś poza łódzkim kojarzy "uczelnię") nawet z biologią czy wiedzą o tańcu by Cię przyjęli ![]() Sytuacja z dzisiejszej fizyki, nauczycieli mówi ogólnie o studiach, progach, ja: "zawsze można iść na Automatykę i Robotykę, tam nawet z historią tańca chętnie przyjmą"
|
|
|
|
#1641 |
|
Wtajemniczenie
|
Wybrałyście już tematy na ustną?
|
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Czy was ten od poczatku cisna?? u mnie juz prace domowe, jutro pytaja, klasowki juz zapowiadaja... masakra
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Nie miałam jeszcze przyjemności widzieć listy
![]() Na dniach mają nam dać... Przecież mamy na to miesiąc ![]() BTW, Inspiracyjna, świetny podpis, powinien być motto tej części wątku ![]() W piątek mam kartkówkę z polskiego Na szczęście jeszcze nie miałam angola, wtedy się zacznieIdę, bo Tż na mnie krzyczy ![]() Branoc ;* |
|
|
|
#1644 | |
|
Konto usunięte
|
no tak
dlaczego nikt mi nie wierzy ja też Cytat:
wow to idź spać żebyś nie padła za kierownicą ![]() ja też idę jutro 7 lekcji jak wrócę do domu będę wyglądać tak ![]() nie no serio dobranoc |
|
|
|
|
#1645 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
studiując na prywatnej uczelni byłabym bezdomną, niedożywioną studntką bez pomocy naukowych ![]() wybierz za mnie ![]() Cytat:
nam też listy nie dają wprawdzie jest na stronie szkoły ale wole o tym nie myśleć a może być i motto moje już od dawna jest Straszyli nas dzisiaj tą matura na każdej lekcji ![]() Jeszcze psorka z niemieckiego namawia mnie żebym napisała sobie maturkę z jej przedmiotu, bo przeciez to takie proste tak..Co mi dadzą dwa języki na podstawie nie mam pojęcia Jutro 2 dzien moje Panie! Jakieś wagary? ![]()
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do tego bym została po jakichś 3 semestrach wyrzucona za niepłacenie czesnych ![]() uła xD niemiecki ^^ ja na maturze z tego języka tylko bym się ośmieszyła ![]()
|
|
#1647 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oo to też! właśnie nie wiem co z tym niemieckim hahahaha! Ale dlaczego nie wagary? dopoki nie ma dzienników Chce na koncert Hey
|
|
#1648 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry Dziunie ;***
znowu jakiś lipny spam, wszystkie przed północą w łóżkach hah.dzisiaj mi się śnił istny koszmar ! spóźniłam się do szkoły ![]() idę się ubrać bo jeszcze sen się ziści ![]() miłego dnia Żbiki ;***
|
#1650 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
z kims zawsze razniej sie biega Cytat:
Cytat:
![]() standart, nas jeszcze nie strasza ale pewnie nie dlugo sie zacznie bo chcialabym zrzucic pare kg a poza tym moja kondycja lezyyy , musze troche pobiegac zeby na wf na biegach sie nie skompromitowac Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() oczywiscie ja tez bym sie wybrała ![]() Cytat:
![]() -------- dzien dobry Dziunie ![]() ja postanowilam ze bede chodzila spac o przyzwoitych godzinach o 22 juz leze w łozku ![]() a dzisiaj pospałam sobie dłuzej bo mam na 10 i tylko 4 lekcje cudnie.a pogoda do :pupa: , ciagle pada;/ milego dnia
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

w końcu ponad 200 ich jest.

?
takie poplątanie z tymi maturami ..
(

Myślę, że każdy powinien przynajmniej minimum wysiłku włożyć w to, żeby dowiedzieć się jak będzie wyglądała matura, a nie czekać aż ktoś poinformuje 

głównie o moje ubogie słownictwo
bo jutro o 15 mam jazdę! 

a poza tym moja kondycja lezyyy ,