Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-02, 18:42   #211
ana_01
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość

Chciałabym móc napisać ze zakończyłam sprawę z weselem ale nie mogę.
noż %$#@#^& fotki bym chętnie pocięła na kawałeczki i zrobiła z nich puzzle.
jakbym tak miała niszczarkę....
jak można tak spartolić odbitki?
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrr

uuu niewesoła sprawa... ale jak to zepsuł odbitki? poucinał, wykadrował? ja się nie znam co prawda na tym, ale czasami mi też taki rossman czy inne badziwie ucinało głowe tżta na zdjęciach...

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
Ana, mi się coś kojarzy, że u dominikanów są płatne co łaska (tylko ile to oznacza mniej więcej), na kulu ok 150 zł. Chyba tak kiedyś Edytka pisała. a normalne i standardowe w parafiach są bezpłatne.
Namawiam mojego ukochańca na te dominikańskie, bo dużo pozytywów o nich słyszałam i chyba warto. bo akurat nauk nie chcemy odbębnić i się wynudzić, tylko na takich z sensem nam zależy
Dzięki
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Dziś już był szczyt mogego gapiostwa bez kitu, zahamowałam z piskiem opon na czerwonym a jakka mina była Pani która stała obok na chodniku

Od dziś uważam za kierwonica musze do ślubu wytrwać cała
a to dobrze, że zahamowałaś, a nie ruszyłaś na czerwonym, jeszcze nie jest tak źle uważaj na siebie..i na innych uczestników ruchu

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
Własnie szukam fixatorów, możecie coś polecić, jak często mozna je stosować?
Mam teraz zasyp imprez
Wieczór panienski był? Był! to koniec imprezowania, po ślubie żadnych imprez, tylko obowiązki domowe..skończył się lajt

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
A oto przykład jak nie należy robić upięcia w kok (mi się nie podoba) oraz pazurki. Co myślicie o paznokciach, o wykonaniu tego frenchu?

I ponawiam pytanie o kieliszki
Kok to taki jakiś płaski i krzywy, a paznokcie ładne, bardzo ładne- w życiu bym nie powiedziała, że prawdziwe.

czerwonafasolka..udanego wypoczynku i przyjemnej podróży poślubnej Czekamy na powrót i jakieś fotki

Cytat:
Odebrałam dzis nowe okularki "ślubne" oraz halkę, mogę teraz taniec ćwiczyć w oprzyrządowaniu
O i jak okularki? Takie bez oprawek masz? Ja już tych swoich masywnych mam dość, kupiłabym sobie chętnie nowe..no ale to jest zaplanowane w budżecie przyszłorocznym dopiero

Cytat:
Boże weście już przestańcie o jedzeniu bo mi się cały czas chce jeść!!!! Zamiast nie jeść to jem na potęge co mi do ręki wpadnie
Właśnie, koniec o jedzeniu

Amirka&Miira..jak chłopaki jeden dzień nie zjedzą obiadu to jeszcze się im nic nie stanie Liczą się chęci, ja się gotowaniu po ślubie baardzo boje.. przeczuwam porażke
Stary 2009-09-02, 18:47   #212
tweetek86
Raczkowanie

GG do tweetek86

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość

dzieki..
Ola.. nie...
Ja jednak stawiam na profesjonalistow mnie malowala wizazystka balticowska

zaraz bede wysylala dzis nie mam na nic czasu kochana, prosze mi sie tu nie denerwowac

dziekuje juz pisalam niejednokrotnie, malowala mnie pani Edyta Błaszczak,
zdjecia mowia same za siebie makijaz trzymal sie bez zadnej poprawki cala noc

Elizko, ja może niezbyt jestem w tym temacie wiec mi wytłumacz co to znaczy wizazystka balticowska? i czy wg Ciebie Ola nie jest profesjonalistką? ( nie znam jej , tylko tak z ciekawości pytam )

i jeszcze chciałabym od zdjęcia poprosić
Stary 2009-09-02, 18:55   #213
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
uuu niewesoła sprawa... ale jak to zepsuł odbitki? poucinał, wykadrował? ja się nie znam co prawda na tym, ale czasami mi też taki rossman czy inne badziwie ucinało głowe tżta na zdjęciach...
Odbitki są zepsute pod wzglętem kolorystycznym i ostrości. Mój bukiet wygląda na nich jak zasuszony
Wina laboranta który to robił, papieru, maszyny**
** niepotrzebne skreślić

Nie mamy juz czasu żeby sprawdzić u nas jak będą wyglądać fotki na tym samym papierze.. ale na bank to sprawdzimy z czystej ciekawości.

Posegregowaliśmy fotki na te całkiem do i te które ujdą i dorobiliśmy sobie te na których nam najbardziej zależy.
Mąż własnie poszedł je odebrać.

co do ucinania głowy to wina kadrowania, bo z cyfrówki zdjęcia mają stosunek boków 4:3 i albo robi się odbitki na calej pow. papieru i właśnie coś się utnie, albo zachowuje się całe zdjęcie ale na odbitce będą białe paski/ramka.

a z filmu to się popłakałam ze śmiechu
i wyszło na ja ze faceci tez placza.
Stary 2009-09-02, 18:58   #214
maria28
Kniaginia

Cytat:
Kok to taki jakiś płaski i krzywy, a paznokcie ładne, bardzo ładne- w życiu bym nie powiedziała, że prawdziwe.

O i jak okularki? Takie bez oprawek masz? Ja już tych swoich masywnych mam dość, kupiłabym sobie chętnie nowe..no ale to jest zaplanowane w budżecie przyszłorocznym dopiero
a no jakoś paznokcie mam takie, że nigdy tipsów i innych takich nie robiłam i nie zamierzam

Okularki półoprawkowe, bo na patenty przy mojej wadzie wychodziło ok 1000zł.
Ale te nowe są bardzo delikatne, zadowolona jestem
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 19:35   #215
czerwonafasolka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aania.W Pokaż wiadomość
Cieszę się, że wszystko poszło tak jak powinno. Z niecierpliwościa czekałam na Twój wpis, ponieważ będę miała zespół VolareBand, na szczęście Twoja opinia jest pozytywna i jestem happy
Widziałam nawet jedną Twoją fotkę u nich na stronie, tylko, że bokiem i mało widać

Biore też pod uwagę tego samego fotografa, znam z liceum jego siostrę i skoro go zachwalasz to chyba się do niego odezwę żeby poznać ofertę.

Fakt sukinie miałaś piękną i nie dziwię się, że wszyscy ją zachwalali!
Możesz mieć spok0jną główkę co do volare, rozkręcają imprezkę, wokalistka piękny wokal, słuchają uważnie wszelkich propozycji ze strony młodych Powodzenia!

Cytat:
Napisane przez tweetek86 Pokaż wiadomość
melduję sie i ja
kilka dni bez wizażu a tu nowy watek, już 7 stron namachane ciekawe do której części dobije w 2011r ;p

czerwonafasolka, gratuluję!!!
czy mogłabyś mi podać ceny za zespół, kamerzystę i foto?

Aania.W czy ty też mogłabyś podać mi cenę tego zespołu?
cały czas jestem na etapie szukania zespołu

ja wprawdzie nie mężatka ale mogę coś podpowiedzieć. byłam na weselu gdzie oprócz standardowych pater z owocami były też szaszłyki owocowe. były na nich kostki arbuza, plastry bananów, truskawki ( to był czerwiec) ,winogrona ... i chyba tyle. te szaszłyki były wbijane w połówki arbuzów (ich brzegi były powycinane jakoś tak ozdobnie). szaszłyki zrobiły furorę, po pierwszym sto lat dla młodej pary zniknęły prawie wszystkie
Volare Band w tamtym roku 2500 zł, ale teraz wiem, że się podnieśli, chyba do 3000zł, ale nie wiem.

Kamerzysta w tamtym roku 800zł

Fotograf nie wiem, bo mój mąż się tym zajmował, ale zapraszam na strone http://marcinkaminski.eu/

Tu kilka fotek:
http://marcinkaminski.eu/images/Przy...a%20-%2035.jpg
http://marcinkaminski.eu/images/Plener%20-%2092.jpg
http://marcinkaminski.eu/ceremonia.htm

Edytowane przez czerwonafasolka
Czas edycji: 2009-09-02 o 19:47
czerwonafasolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 19:43   #216
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Hehe, a mój jest ze mną na diecie, mimo że my jeszcze nie po ślubie. Na razie daje radę, jedzie na tych warzywach, ale nie wiem czy nie marzą mu się np. żeberka w sosie winnym....
Mój właśnie też (ze mną) na diecie dlatego właśnie zapiekanka z cukinii A pomyśleć, że jak go poznałam był taki chudy Chyba dobrze mu ze mną

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Miira u mnie to samo - dziś jako super żonka zrobiłam dwu daniowy obiad (rzadkość). Na drugie zrobiłam duszoną cukinię z kurczakiem i makaronem penne i Mąż nie zachwycił się moim kulinarnym dziełem Na szczęście wczorajsze faszerowane papryczki go uwiodły a tez miały trochę cukinii.
Widzę że cukinia rządzi i.... nie zachwyca naszych chłopaków

Cytat:
Hihi ja za to dzisiaj zrobiłam shoarme i wyszła przepyszna
taka rozpusta na pożegnanie
uuuuu... Froggie sharma mniam mniam a czemu na pożegnanie?

Na dzisiejszym wieczornym spacerze okazało się że nie mam psa tylko świnke! Nasz cocker spaniel postanowił wytarzać się w kupie w dodatku mega śmierdzącej Oczywiście prosto pod prysznic i szuru buru... aktualnie siedzi i udaje że jest bardzo skrzywdzony a ja przy okazji wyszorowałam łazienke na glanc

Edytowane przez Miira
Czas edycji: 2009-09-02 o 19:45
Miira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 19:49   #217
Quillaja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Na dzisiejszym wieczornym spacerze okazało się że nie mam psa tylko świnke! Nasz cocker spaniel postanowił wytarzać się w kupie w dodatku mega śmierdzącej Oczywiście prosto pod prysznic i szuru buru... aktualnie siedzi i udaje że jest bardzo skrzywdzony a ja przy okazji wyszorowałam łazienke na glanc

a fuj

Quillaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 19:58   #218
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Ja właśnie stwierdziłam, że chyba bez kitu przydałby się wątek Młodych Lubelskich żon ('09)... by móc się wypowiedzieć o perypetiach dnia codziennego. Ja dziś starałam się zrobić pyszny obiadek mężowy w postaci zapiekanki z cukinii i... wyszła totalnie niezjadliwa a tak się starałam. Poza tym mam doła że idzie jesień całą dłuuuugą zimę czekałam na lato i tak naprawdę jeszcze go nie poczułam a to już prawie po
Cytat:
Miira u mnie to samo - dziś jako super żonka zrobiłam dwu daniowy obiad (rzadkość). Na drugie zrobiłam duszoną cukinię z kurczakiem i makaronem penne i Mąż nie zachwycił się moim kulinarnym dziełem Na szczęście wczorajsze faszerowane papryczki go uwiodły a tez miały trochę cukinii.

ale macie moc mi to sie od lat nie chce mezowi gotowac co podam to skonsumuje niechby sprobowal wybrzydzac to
Cytat:
Mnie syrenka miała nawiedzić równo w dzień ślubu a ze stresu miała kilkutygodniowe opóźnienie (fajowe te emotki)
Z owoców zawsze schodzą winogrona i mandarynki.

Dziękuję za fotki, z olbrzymia przyjemnością obejrzałam wszystkie. Minki robisz boskie i wyglądasz pięknie, jak Królowa Śniegu w tym futerku Kościół na zdjęciach bardzo ładnie wygląda, nie traci uroku. To na zdjęcia tak narzekałaś??? Mi sie podobają, najfajniesze to nr 52 (minka the best)

Puder to Ziemia Egipska z Ikosu.
na 52 nie widac zadnej minki, bo stoje tylem
ale dzieki*** ... to nie sa zdjecia od pana foto, wiec na te wlasnie nie narzekalam

Cytat:

Małgosiu
przypomniałaś mi dowcip; na meteroologa: z przodu opad z tyłu wiatry
dobre

Cytat:
Elizko, ja może niezbyt jestem w tym temacie wiec mi wytłumacz co to znaczy wizazystka balticowska? i czy wg Ciebie Ola nie jest profesjonalistką? ( nie znam jej , tylko tak z ciekawości pytam )

i jeszcze chciałabym od zdjęcia poprosić
ja nie powiedzialam ze nie jest profesjonalistka
poza tym to wynika ze mam troszke zboczenie zawodowe, gdyz "siedze" w branzy kosmetyczek i wizazystek juz pare lat i znam wszystkie liczace sie w.w. panie w naszym pieknym miescie
ja postawilam na najlepsza jaka znam, ktora jest tu w lbn debesciakiem od wielu lat - efekt widac na zdjeciach . Kazdy ma wolny wybor - ja, jako osoba, ktora poniekad wie wiele o lub. wizazystkach, nie wyobrazalam sobie, zeby malowal mnie kto inny
Wizazystka profesjonalna (to taka troszke nazwa branzowa) to zazwyczaj taka, ktora pracuje dla jednej z firm kosmetycznych, ewentualnie taka, ktora pracuje dla tv, na sesjach, dla prasy, maluje na pokazach. Kazda powinna miec rowniez skonczona szkole charakteryzacji albo wizazu. Mozecie mnie tu zakrzyczec i nastrzelac fochow niewiadomo ile, ale moje zdanie jest jasne - w lublinie jest bardzo malo profesjonalistek ze sporym doswiadczeniem - moze ze 3-4.
Ja wybralam 100% pewnosc ze bedzie dobrze - i bylo. Kto chce ryzykowac u nikogo nieznanych (no moze poza naszym wizazem) amatorow - jego broszka

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 20:02   #219
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czerwonafasolka Pokaż wiadomość
śliczna dziewczyna z Ciebie a kolczyki miałaś przecudowne
Cytat:
Napisane przez Quillaja Pokaż wiadomość
a fuj
no i emotka z kadzidłem jest jak znalazł

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 20:03   #220
Quillaja
Rozeznanie

Elizka, a powiedz - wiesz coś o dziewczynie - Karinie?
podobno jest taka, co ładnie maluje.
masz jakieś zdanie?

Stary 2009-09-02, 20:09   #221
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Elizka, a powiedz - wiesz coś o dziewczynie - Karinie?
podobno jest taka, co ładnie maluje.
masz jakieś zdanie?
Karina jest tez w branzy od wielu lat i pracuje dla tej samej firmy co Edyta B. (mam nadzieje ze o tej samej Karinie mowa). Maluje w innym stylu, ale mi tez sie bardzo podoba. Jednak mnie nigdy nie malowala, wiec wybralabym sie na probe, potem na wlasciwy make - up
Co do Edyty, to mialam make up bez proby. Tak naprawde wizazystka z prawdziwego zdarzenia, potrafi tak zrobic make up, zeby proba nie byla potrzebna Jak sie ktos dobrze zna, to potrafi w 100% trafic w gust klientki
No ale to juz straaaaaaaaszliwa rzadkosc

WYMIANKA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-02, 20:16   #222
Quillaja
Rozeznanie

Elizko, a masz namiar na tę Karinę?

byłabym wdzięczna, gdybyś mogła na privaa mi przesłać

Stary 2009-09-02, 20:18   #223
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Elizko, a masz namiar na tę Karinę?

byłabym wdzięczna, gdybyś mogła na privaa mi przesłać
poszukam w telefonie, powinnam miec i do Kariny i do Edyty, napisze Ci pw

jak ktos chce, to moge podac namiary na pw

WYMIANKA
Stary 2009-09-02, 20:20   #224
Quillaja
Rozeznanie

DZIĘKUJĘ Eliz

Stary 2009-09-02, 20:33   #225
jerzyna
Przyczajenie

Cytat:
Możesz mieć spok0jną główkę co do volare, rozkręcają imprezkę, wokalistka piękny wokal, słuchają uważnie wszelkich propozycji ze strony młodych Powodzenia!

Fotograf nie wiem, bo mój mąż się tym zajmował, ale zapraszam na strone http://marcinkaminski.eu/

Tu kilka fotek:
http://marcinkaminski.eu/images/Przy...a%20-%2035.jpg
http://marcinkaminski.eu/images/Plener%20-%2092.jpg
http://marcinkaminski.eu/ceremonia.htm
Masz świetną grzywke )) Zdradzisz gdzie strzyzona?
jerzyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 21:40   #226
ewelinaaa
Raczkowanie

Cytat:
Typy są takie:
http://www.slubne-bianco.pl/w109/418.htm- przymierzałam, ale ten rozporek to miałam na stopie jesli już to bez rozporka bym chciała lub cuś takiego http://www.lisaferrera.czest.pl/publ...7ed910bdd1.jpg.
Drugi typ to coś w stylu takiej bardziej eleganckiej, np http://www.suknie-slubne.pl/pl/ateli....php?s=35.1839 Podobają mi się też sukienki Ladyinred i Amirki, coś w takim stylu właśnie.
Trzeci typ: http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...-rondalla.html - tej nie mierzyła, jeszcze

Co sądzicie? PM2010 temat sukien już najwyższy czas zacząć

A właśnie, że ja znam tą salę byłam tam na weselu w czerwcu

Te Kulowskie i u Dominkanow to są płatne, na tygodniu?
mi podoba się ta z 2 linka śliczna

Cytat:

A ja skończyłam księge gości i nie było tak źle godzinka i po ptokach
śliczna księga gości

Cytat:
Napisane przez bernadeta85 Pokaż wiadomość
ja też i do tej pory pamiętam jak nawywał się mój egzaminator... a to było prawie 7 lat temu
ja też za 1 razem i też dawno co nie znaczy że nie było wtedy trudno :p

ale najlepsze było jak moj brat zdawał i mu gościo linijką wymierzał odstęp od linii

Co do tego że ktoś twierdzi że "bardzo dobrze jeździ" po kursie, to nie wierzę
Mój TŻ tak też uważał, zdał za 1 razem, ale teraz po czasie sam stwierdził że był pewny siebie wtedy po zdaniu a tak naprawde wcale super kierowcą nie był, i po czasie dopiero to widać

Cytat:
Mam pytanko do mężatek, ile kupowałyście owoców i jakie i na ile osób na swoje wesela ?
Powierdzone mam teraz ok 150 osób i nie ma zielonego pojęcia ile kupić i czego
Myślałam o bananach, mandarynkach, wingrono białe i ciemne, kiwi i co jeszcze?
Cytat:
Małgosiu na 80os miała 2skrzynki winogron (zostało trochę), arbuza 6kg (zeżarty cały), koszyk nektarynek (połknięte), banany może zjedli ze 2 kiście (2-3kg).
A pisałam dziweczynki że bananów to mało trzeba bo nie idą bo są zapychające.
Ja dodałabym oczywiście nektarynki- to schodzi, ja sama też zawsze wyjadam.

Cytat:
ja wprawdzie nie mężatka ale mogę coś podpowiedzieć. byłam na weselu gdzie oprócz standardowych pater z owocami były też szaszłyki owocowe. były na nich kostki arbuza, plastry bananów, truskawki ( to był czerwiec) ,winogrona ... i chyba tyle. te szaszłyki były wbijane w połówki arbuzów (ich brzegi były powycinane jakoś tak ozdobnie). szaszłyki zrobiły furorę, po pierwszym sto lat dla młodej pary zniknęły prawie wszystkie
O przypomniałaś mi co było na ostatnim weselu co ja byłam, coś podobnego co u Ciebie tylko owoce na wykałaczkach były powbijane w ananasa. A jeszcze lepszy był sam ananas oddzielnie, podsawka była ze skóry ananasa a na nim kawałki ananasa z wykałaczkami żeby było dobrze brać i powiem że prz naszym stole zanim dostałam obiad to sama połowę opędzlowałam

Cytat:
ja nie powiedzialam ze nie jest profesjonalistka
poza tym to wynika ze mam troszke zboczenie zawodowe, gdyz "siedze" w branzy kosmetyczek i wizazystek juz pare lat i znam wszystkie liczace sie w.w. panie w naszym pieknym miescie
ja postawilam na najlepsza jaka znam, ktora jest tu w lbn debesciakiem od wielu lat - efekt widac na zdjeciach . Kazdy ma wolny wybor - ja, jako osoba, ktora poniekad wie wiele o lub. wizazystkach, nie wyobrazalam sobie, zeby malowal mnie kto inny
Wizazystka profesjonalna (to taka troszke nazwa branzowa) to zazwyczaj taka, ktora pracuje dla jednej z firm kosmetycznych, ewentualnie taka, ktora pracuje dla tv, na sesjach, dla prasy, maluje na pokazach. Kazda powinna miec rowniez skonczona szkole charakteryzacji albo wizazu. Mozecie mnie tu zakrzyczec i nastrzelac fochow niewiadomo ile, ale moje zdanie jest jasne - w lublinie jest bardzo malo profesjonalistek ze sporym doswiadczeniem - moze ze 3-4.
Ja wybralam 100% pewnosc ze bedzie dobrze - i bylo. Kto chce ryzykowac u nikogo nieznanych (no moze poza naszym wizazem) amatorow - jego broszka
Elizko a tam na Twoich fotkach nie widać Edyty?

Niom makijaż miałaś super chyba nikt nie zaprzeczy wyglądałaś pięknie.
ewelinaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 21:44   #227
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki mam chwileczke odechu, zrobiłam sobie przerwę w pakowaniu do Tunezji Dziś w nocy wyfruwamy...

Małgosiu Dbaj o siebie, mnie też brało chorubsko przed, warto brac jakies leki, bo w piątek na wieczór u mnie znowu się odezwało i się strasznie martwiłam.
Miłego wypoczynku
Widzę że nawet mam z tobą zdjęcie z panieńkiego
Trzymam się trzymaj zabijam zarazki alkoholem %

Cytat:

Małgosiu
przypomniałaś mi dowcip; na meteroologa: z przodu opad z tyłu wiatry
shoarme :sli na: i znowu mi się ssawka włączyła na jedzenie hhehe to jakieś dziwne bez kitu chyba przytyje do tego wesela

Cytat:
Fajny pomysł

Cytat:
Odbitki są zepsute pod wzglętem kolorystycznym i ostrości. Mój bukiet wygląda na nich jak zasuszony
Wina laboranta który to robił, papieru, maszyny**
** niepotrzebne skreślić

Nie mamy juz czasu żeby sprawdzić u nas jak będą wyglądać fotki na tym samym papierze.. ale na bank to sprawdzimy z czystej ciekawości.

Posegregowaliśmy fotki na te całkiem do i te które ujdą i dorobiliśmy sobie te na których nam najbardziej zależy.
Mąż własnie poszedł je odebrać.

co do ucinania głowy to wina kadrowania, bo z cyfrówki zdjęcia mają stosunek boków 4:3 i albo robi się odbitki na calej pow. papieru i właśnie coś się utnie, albo zachowuje się całe zdjęcie ale na odbitce będą białe paski/ramka.

a z filmu to się popłakałam ze śmiechu
i wyszło na ja ze faceci tez placza.
dobrze że chociaż film fajny

Dziś już wiejski stół zrobiony mój TŻ-cik taki dzielny hih ze starszym złożli

Wogóle nie czuje że mnie to dotyczy co się dzieje bez kitu

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 22:07   #228
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

qrdeee, jak ja nienawidze tych s....now pie....nych angoli
wlasnie maz dzwonil, ze nam jakies angole je..ne cala przednia szybe w samochodzie roz...dolili

i jak ja mam tam dalej mieszkac, nosz mowie wam ale jestem wsciekla

WYMIANKA
Stary 2009-09-02, 22:46   #229
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
qrdeee, jak ja nienawidze tych s....now pie....nych angoli
wlasnie maz dzwonil, ze nam jakies angole je..ne cala przednia szybe w samochodzie roz...dolili

i jak ja mam tam dalej mieszkac, nosz mowie wam ale jestem wsciekla
no to pięknie.... co za typy:ba ba:ale wasz samochód stał się obiektem ich ataku przypadkiem czy dlatego bo na polskich rejestracjach?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-02, 22:54   #230
madzinek87
Raczkowanie

a ja drogie Panny i (już! ) Mężątki mam takie pytanie... co mozna zrobić z naturalnymi paznokciami, żeby je utwardzić?? nie chodzi mi o akryl tylko o jakiś zabieg, żeby mi sie nie połąmały w wielkim zabieganiu..
i jeszcze do dziewczyn co na kwiatach się znają bo jak mam ślub w pażdzierniku to jakie kwaty sa dobre do wiązanek (nie chodzi mi o wieczne róże ), zaznaczę tylko, że chciałąbym nie taką standardową wiązankę tylko coś w tym stylu:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (61,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (38,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (79,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (32,2 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (40,1 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (31,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (45,4 KB, 19 załadowań)

madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-03, 06:30   #231
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje juz pisalam niejednokrotnie, malowala mnie pani Edyta Błaszczak,
zdjecia mowia same za siebie makijaz trzymal sie bez zadnej poprawki cala noc
mnie też ona malowała. i podpisuję się pod Twoją opinią!!!

Cytat:
Mój właśnie też (ze mną) na diecie dlatego właśnie zapiekanka z cukinii A pomyśleć, że jak go poznałam był taki chudy Chyba dobrze mu ze mną
kurczę, mój mąż nadal jest chudy... nie chce jeść, bo jak mówi w ogóle nie jest głodny. wszyscy niby żartem (ale ja wiem, że to na serio) mówią, że mu jeśc nie daję albo takie tam. i co ja mam zrobić?!
sama bym chciała, żeby nabrał ciałka, ale już nie raz kłóciliśmy się o to, że czegoś nie zjadł... czuję się jak matka karmiąca niejadka... no wstyd normalnie...

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-03, 07:13   #232
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinaaa Pokaż wiadomość
A pisałam dziweczynki że bananów to mało trzeba bo nie idą bo są zapychające.
Ja dodałabym oczywiście nektarynki- to schodzi, ja sama też zawsze wyjadam.
toż ja to wiedziałam. to że zjedli 2-3kg to nie znaczy ze kupiłam ich cały karton
o nektarynkch też pisałam.

Małgoś poczjesz poczujesz
jak się załatwia różne rzeczy to się tak własnie 'zapomina' ze to slub hehe.
nie mysli sie ze to juz tuż tuż slub tylko co jeszcze trzeba załatwić.
mój taki twardziel a też go wzięło hehe

Edytowane przez froggie
Czas edycji: 2009-09-03 o 07:29
froggie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-03, 07:22   #233
diya1983
Zadomowienie

Ana nu nu nu
Ja wlasnie jako mężatka mam zamiar zacząć teraz żyć a nie skazywac się na wegetację w samotnej wieży. Mężunia pod pachę i

To doradzi ktoś z tym fixatorem?
Plus jakiś fajny mejkapik oka w kolorystyce łączacej brąz/ bordo i srebro/ grafit?
-i mądrość, abym ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-03, 07:34   #234
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
no to pięknie.... co za typy:ba ba:ale wasz samochód stał się obiektem ich ataku przypadkiem czy dlatego bo na polskich rejestracjach?
moja droga, a jak myslisz??...ostatnio kumplowi na polskich blachach wybili WSZYSTKIE szyby, a innemu wysprejowali cale auto (wyzwiskami) oraz cale porysowali... i pomyslec ze mieszkamy w najbezpieczniejszej i najbardziej sprzyjajacej Polakom czesci UK.....

Cytat:
Ana nu nu nu
Ja wlasnie jako mężatka mam zamiar zacząć teraz żyć a nie skazywac się na wegetację w samotnej wieży. Mężunia pod pachę i

To doradzi ktoś z tym fixatorem?
Plus jakiś fajny mejkapik oka w kolorystyce łączacej brąz/ bordo i srebro/ grafit?
sprobuj fixatora firmy janssen wiem ze do kupienia jest tylko w hurtowniach kosmetycznych, np elite 2000. Ja kiedys tylko na nim pracowalam - jest swietny. Szczegolnie w polaczeniu z kamuflazem janssenowskim (ale to juz trzeba miec mase wprawy, by go nalozyc)
Co do make upu - a nie za mocne to kolorki dla Twojej delikatnej urody??

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
mnie też ona malowała. i podpisuję się pod Twoją opinią!!!

kurczę, mój mąż nadal jest chudy... nie chce jeść, bo jak mówi w ogóle nie jest głodny. wszyscy niby żartem (ale ja wiem, że to na serio) mówią, że mu jeśc nie daję albo takie tam. i co ja mam zrobić?!
sama bym chciała, żeby nabrał ciałka, ale już nie raz kłóciliśmy się o to, że czegoś nie zjadł... czuję się jak matka karmiąca niejadka... no wstyd normalnie...
co do make upu, to fakt, sporo klientek i wszystkie zadowolone
co do meza - wyslij na silownie - na cwiczenie masy bo od karmienia to tylko bębenek mu urosnie,

WYMIANKA
Stary 2009-09-03, 07:43   #235
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
co do meza - wyslij na silownie - na cwiczenie masy bo od karmienia to tylko bębenek mu urosnie,
wiem, wiem... wysyłam, tylko, że nie chce, bo finansowo nie za bardzo mamy możliwość. był taki czas, że oboje ćwiczyliśmy (jeszcze przed slubem) - ja chodziłam na aerobik, a on w tym czasie "pakował" na siłowni. oj, wtedy byliśmy piękni...
teraz planujemy ćwiczyć w domu. ale muszę przyznac, że to ja jestem ta leniwa i szukam wymówek.

Stary 2009-09-03, 07:55   #236
diya1983
Zadomowienie

Elizko dasz mi mejla? to coś Ci wyślę o już sobie poradzę dam ci na privie linka

Edytowane przez diya1983
Czas edycji: 2009-09-03 o 08:00
Stary 2009-09-03, 07:57   #237
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Elizko dasz mi mejla? to coś Ci wyślę
ja tez bym chciała, ale phi...

a tak serio, macie może jakiegos ginekologa, którego możecie polecić?

Stary 2009-09-03, 07:59   #238
diya1983
Zadomowienie

hahahha nie zdjęcia tylko zestaw pod który chcę makijaż
a ginekologa w Lublinie to i ja szukam dobrego
Stary 2009-09-03, 08:05   #239
MAGiALENA
Zakorzenienie

dobra, to ja się zbieram, bo o 9:48 mam prywatne 31.
jadę po męża i idziemy do urzędu (nie wiem jaki to jest), po samochód.

Stary 2009-09-03, 08:21   #240
marhalczar
Zadomowienie

Cytat:
Karina jest tez w branzy od wielu lat i pracuje dla tej samej firmy co Edyta B. (mam nadzieje ze o tej samej Karinie mowa). Maluje w innym stylu, ale mi tez sie bardzo podoba. Jednak mnie nigdy nie malowala, wiec wybralabym sie na probe, potem na wlasciwy make - up
Co do Edyty, to mialam make up bez proby. Tak naprawde wizazystka z prawdziwego zdarzenia, potrafi tak zrobic make up, zeby proba nie byla potrzebna Jak sie ktos dobrze zna, to potrafi w 100% trafic w gust klientki
No ale to juz straaaaaaaaszliwa rzadkosc

Masz racje do pracy Edyty, dokladnie zrobila mi tak delikatny makijaz jaki chcialam. Poza tym razem z Karina przyjechaly do hotelu, malowaly moja starsza i moja mame . Polecam

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

[QUOTE=ana_01;14033146]Typy są takie:
http://www.slubne-bianco.pl/w109/418.htm- przymierzałam, ale ten rozporek to miałam na stopie jesli już to bez rozporka bym chciała lub cuś takiego http://www.lisaferrera.czest.pl/publ...7ed910bdd1.jpg.
Drugi typ to coś w stylu takiej bardziej eleganckiej, np http://www.suknie-slubne.pl/pl/ateli....php?s=35.1839 Podobają mi się też sukienki Ladyinred i Amirki, coś w takim stylu właśnie.
Trzeci typ: http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...-rondalla.html - tej nie mierzyła, jeszcze

Na stronie http://www.sanpatrick.es/sp2009/indexSp2009.html znajdziejsz wiecej sukien w tym stylu..... Salon Mona Lisa na ul. Glebokiej ma suknie tej firmy i duzo ofert i sukien przecenionych.

Edytowane przez marhalczar
Czas edycji: 2009-09-03 o 08:42
marhalczar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości