|
|
#91 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokazcie swoje suknie!
Cytat:
A kosztuje 3100, bo teraz sa wyprzedaze. To jest prawdziwy jedwab i wykonanie cudowne |
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
{edit] Tak z ciekawosci podasz linka do tej sprzedajacej? Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2009-09-03 o 13:52 |
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Droga niedroga
Dzisiaj przymierzalam suknie Raul Novias. Oczywiscie dopiero na koncu sie spytalam o cene i dwie ktore mi sie podobaly kosztowaly: 4700 i 5100zl!!! Masakra Bo to jedwabne
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00 Nasz ślub 22.05.2010 |
|
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
nikusia2007 Twoja wymarzona sukienka jest prześliczna. mogłabyś zdradzić z jakiego sklepu i kolekcji jest?
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam!!!
Mój wielki dzień 21.08 2010roku więc jakoś jeszcze nie myślę o sukni.Pewnie dlatego, że nie mam co mierzyć bo muszę pozbyć się ciała z pewnych okolic ![]() Jedno wiem na pewno, że nie może być prosta, chcę wyglądać jak księżniczka. W końcu ten dzień mam zapamiętać do końca życia. Jestem w dobrej sytuacji, bo za sukienką mogę zacząć rozgladać się dopiero w lipcu 2010 (siostra powiedziała, że wcześniej mi nie zacznie szyć z moim charakterem i niezdecydowaniem )Do wszystkich dziewczyn, które chcą jak najtaniej uszyć sukienkę i które sądzą, że u krawcowej sie nie da takiej jak w salonie....Da się i to za połowę ceny. Absolutnie nie robię tu żadnej reklamy ale wiem z doświadczenia, że sukienka, która w salonie kosztuje 4000 warta jest 2000 a nawet mniej. |
|
|
|
#96 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Choc musze przyznac, ze sie nad nia zastanawialam... i wtedy otrzezwil mnie TZ mowiac, zebym znalazla sobie tansza suknie, a roznice w pieniadzach pomiedzy tymi 5 tysiacami wplacila na umierajace z glodu dzieci w Afryce ![]() A zeby bylo smieszniej, kupilam dzis suknie, zupelnie inna niz ta Hiedra Pronovias. Ba, zupelnie inna, niz wszystkie mierzone przeze mnie do tej pory (czyli gladkie, zwiewne, lejace sie i subtelne) Na zdjeciu wyglada bardzo, bardzo niepozornie, w zyciu bym jej nie kupila ogladajac tylko te niezbyt piekna modelke. W rzeczywistosci ma przepiekny dekolt, niesamowicie podkresla figure i w dodatku ma cudne koronkowe plecy Znalazlam filmik, gdzie duzo lepiej widac moja suknie. To ta pierwsza, pojawia sie kolo 20 sekundy ![]() http://www.youtube.com/watch?v=8fTRJ...embedded#t=199 Edytowane przez rocki Czas edycji: 2009-09-03 o 23:09 |
||
|
|
|
#97 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczna jest.Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie dziewczyny kupno sukni w Raul Novias wiaze sie jeszcze z jedna rzecza. Normalnie Panie zamawiaja jakis okreslony rozmiar i robia poprawki. W Raulu Pani najpierw zdejmuje miare a potem zamawia suknie. Dla Panny Mlodej to lepiej bo idealnie od razu pasuje ale z drugiej strony podejrzewam ze duzo ciezej jest taka suknie pozniej sprzedac. Ja mam rozmiar 38 ale raczej srednio typowy bo wieksze niz standardowo bioderka, wcieta talie i maly biust (wiec taka nie do konca klepsydra
) A ja jakbym juz miala tak szalec z cena to tylko na zasadzie ze ja odsprzedaje pozniej.
|
|
|
#99 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jesli jest dobra krawcowa to jej sukienki nie roznia sie praktycznie niczym od oryginału jedynie to cena a za 2000 to bede miała suknie ze wszystkimi dodatkami
|
|
|
#101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje
Cytat:
Tym bardziej, ze widzialam naprawde piekne suknie za niewiele wiecej, a teraz w trakcie wyprzedazy nawet za mniej. Nawet zastanawialam sie nad jedna sukienka, ktora kosztowala po obnizce 50% (wszystkie modele salonowe byly o tyle przecenione) tylko 1700zl.
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Hej
watek dotyczy także mnie więc podłączam się do Was Jeśli chodzi o suknie to w dzisiejszych czasach jest taki wybór, że można oczopląsu dostać.. ja mam taki mętlik, że naprawdę nie wiem na jaką się zdecyduję ale bardzo podobają mi się suknie w stylu greckim.. ostatnio znalazłam prześliczną tylko nie wiem czy nie jest trochę zbyt 'piżamowata' (chodzi mi o dół..)? Wklejam zdjęcie.. oceńcie proszę..Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań
|
|
#103 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
A ja będę miała prawie na 100 % tą sukienkę i jeśli wszystko pójdzie dobrze do w poniedziałek bedę ją miała w domku. |
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym sie jednak troche bala, ze koncowy efekt nie do konca bedzie taki, jak oczekiwalam
Tym bardziej, ze widzialam naprawde piekne suknie za niewiele wiecej, a teraz w trakcie wyprzedazy nawet za mniej. Nawet zastanawialam sie nad jedna sukienka, ktora kosztowala po obnizce 50% (wszystkie modele salonowe byly o tyle przecenione) tylko 1700zl.Efekt końcowy bedzie taki sam jak w salonie (przynajmniej ja mam ta pewność).Siostra posiada te same materiały, jakie oferują "markowe"sklepy. Anegdotka: Miała ostatnio klientkę, która przyszła do Niej z sukienką markowej hiszpańskiej firmy. Sukienka (cena 4000).Metka oczywiście oryginalna Barcelona etc. Było jedno "ale" kiedy spojrzałyśmy pod metkę "Barcelona, była mała metecza "Made in China" ) Sukienka zakupiona w markowym salonie sukien ślubnych... |
|
|
|
#106 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#107 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=rocki;14079716]Suknia piekna
![]() Na razie nie mierzyłam jeszcze żadnej.. znalazłam tą na necie .. też nie wiem czy ten fason by mi pasował.. muszę się wybrać gdzieś do salonu i poprzymierzać żeby wiedzieć co mogę ubrać a co nie.. wydaje mi się, że ta byłaby ok bo jestem wysoka i szczupła ale nie wiem ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Na razie nie mierzyłam jeszcze żadnej.. znalazłam tą na necie .. też nie wiem czy ten fason by mi pasował.. muszę się wybrać gdzieś do salonu i poprzymierzać żeby wiedzieć co mogę ubrać a co nie.. wydaje mi się, że ta byłaby ok bo jestem wysoka i szczupła ale nie wiem
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Chyba troche przesadzilas z tym cytowaniem
Poćwicz ![]() Wogole to mamy slub tego samego dnia!
|
|
|
#109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a znając sama siebie to wolalabym nie kupowac teraz sukienki bo pewnie jeszcze zmienie zdanie jak bede wygladala w dniu ślubu ja juz taka jestem ech zobaczymy jeszcze co bedzie w kolekcji 2010
|
|
|
#110 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny ja mam do wyboru dwie suknie w bardzo korzystnych teraz cenach bo 1100 i 1200 tylko nie wiem którą wybrać pierwsza z nich to znana suknia MORI LEE 2108 http://forum-slub.com/viewtopic.php?p=7931 a druga to suknia Gabby z kolekcji Gala http://www.komis.suknie-venus.pl/ima...33470Gabby.jpg co o nich sądzicie?
|
|
|
|
#111 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
dzieki Ashe
przmierzałam tą pierwszą suknia jak z bajki w poniedziałek przymierze tą drugą i zadecyduję co prawda slub mam dopiero 28.08.2010 ale teraz są takie promocje naprawdę warto
|
|
|
|
#113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak to jest jak się ma ciekawskiego faceta :P a edytowałam, bo myślałam, że 'naprawię' cytat i robiłam to pierwszy raz więc nie wiedziałam, że takie są efekty edytowania już nie będę :P
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Spoko
A ty co juz masz zalatwione na slub? Bo ja tylko sale i DJa Fotograf chyba znajomy bedzie, kosciol -w pazdzierniku niby bo nei maja nowego kalendarza...
|
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki dołączam się do Was i ja
![]() .... ślubujemy 10 kwietnia w moje 25 urodzinki... w poniedziałek wybieramy się na pierwsze polowanie po salonach może coś ciekawego znajdę chociaż sama nie wiem za bardzo w czym będzie mi dobrze
|
|
|
|
#118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sukni jeszcze nie mam na dodatek jak na razie nie mam pojęcia jak miałaby ona wyglądać no a kościół tak samo w październiku nowy kalendarz. ja tak myślę czy już powoli nie zacząć kupować tych wszystkich drobnostek (które po zsumowaniu wcale na drobnostki nie wychodzą, ale to mały szczegół poza tym co oni mają do kupienia.. garniak hehe na dodatek mają dużo prostszy wybór bo nie ma tylu fasonów a na dodatek faceci wejdą do sklepu i już wiedzą co chcą ja nie wiem jak znajdę moją wymarzoną suknię
|
|
|
#120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ślub: http://suwaczki.maluchy.pl/sl-37936.png zaręczyny: http://s7.suwaczek.com/200904124031.png razem: http://s7.suwaczek.com/200311302438.png Edytowane przez ClaudineG Czas edycji: 2009-09-05 o 23:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

Ile to cudo kosztuje?

Bo to jedwabne 

ale bardzo podobają mi się suknie w stylu greckim.. ostatnio znalazłam prześliczną tylko nie wiem czy nie jest trochę zbyt 'piżamowata' (chodzi mi o dół..)? Wklejam zdjęcie.. oceńcie proszę..
no a kościół tak samo w październiku nowy kalendarz. ja tak myślę czy już powoli nie zacząć kupować tych wszystkich drobnostek (które po zsumowaniu wcale na drobnostki nie wychodzą, ale to mały szczegół