|
|
#2521 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Guerlain-kolorówka
A ja też się trochę zawiodłam na pastelach, jakiś czas temu chciałam kupować kolejne pudło kulek w ciemno, ale jak teraz dostałam odsypkę to w sumie dobrze, że się jednak wtedy nie skusiłam. Nie wiem dlaczego, ale byłam przekonana, że one dają taką jednolitą, białawą poświatę bez drobinek, a tu drobinek jest tyle, co w Motylach czy Beige Chic (czyli jednak sporo). W związku z tym nie wiem, czy jest mi potrzebne kolejne pudło rozświetlacza
![]() Ktoś tu pytał o pomadki z tej nowej serii, KissKiss Baby, dostałam ostatnio w nagrodę nr. 261 i potwierdzam, że kolor nie jest nawet podobny do tego na stronie Lumiere. Z konsystencji jest to taka balsamo-szminka, kolor jest transparentny, rewelacyjnie nawilża usta i rzeczywiście wydają się pełniejsze. Efekt jest bardzo podobny do moich ukochanych High Shine Diora, tyle że beż drobinek. Chciałam się skusić na jeszcze jakiś kolor, ale ze względu na cenę po ostatnich podwyżkach muszę sobie odpuścić
|
#2522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Póki co, zastanawiam się, zbieram opinie i fundusze
|
|
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
Pinki jako róż sa cudne, bardzo delikatne, nie sposób przesadzić i przepięknie naturalnie wyglądają
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez juz myslalam nad miniaturkami
I w październiku po wypłatce pewnie sobie kupie.A one są takie na prawde mini mini? Takie tyci tyci? Oplaca sie je w ogole kupować? |
|
|
|
#2525 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ależ jestem zachłanna, ale jak tu nie być, skoro tak kusicie
|
||
|
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każde opakowanie miniatur to 8g, czyli 3x8= 24g pełnowymiarówka ma 33g ok, jest pędzel.. ale (oczywiście myślę tu o cenach z all) masz powiedzmy 3/4 opakowania pełnowymiarowego + pędzel za ponad 200zł, a całe opakowanie za 150 Ok, w miniaturach są 3 różne kolorki (z czego ja widziałam, że wszyscy pink freshe odsprzedają potem). To ja wolę mieć pełnowymiarówkę (staranniej wykonane pudełko, fajny puszek) plus pędzel LHK z EDM
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i zgłupiałam
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, obiecane fotki!
robiłam wszystko, żeby uchwycić efekt, oceńcie same![]() teraz idę biegać, ale jeśli będę mieć siły po powrocie, to pokombinuję z cieniami
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
BARDZO subtelny efekt, ale ladnie
![]() http://www.allegro.pl/item732355148_...ty_pastel.html
Edytowane przez Immolation Czas edycji: 2009-09-03 o 16:38 |
|
|
|
#2530 |
|
BAN stały
|
Mnie sie ten efekt bardzo podoba. Oczywiscie nie kupię
|
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie
|
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że szybko mi będzie dane ją sobie obejrzeć
|
|
#2534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam bardzo ciemną karnację z natury. I właśnie szukałam czegoś co ładnie rozświetli, a właściwie rozpromieni twarz, ale koniecznie bez żadnych drobinek świecących... No i te meteorki poza drobinkami dały mi taki efekt jak chciałam, ale jednak te drobinki są... Czy jakieś inne meteory dadzą taki efekt ale bez drobinek i bez nadawania tej "mroźnej" poświaty?
|
|
|
|
|
#2535 |
|
Zadomowienie
|
![]() Ja z Guerlaina mam Pastel White kule a czaję się na Mythice, Pinki, Beige i kohl granatowy i czarny. z Pasteli jestem zadowolona szczególnie w zimie, kiedy wyglądam jak księżniczka, a na pewno się tak czuję Edytowane przez Reavela Czas edycji: 2009-09-12 o 13:47 |
|
|
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mysle ze miniaturki sa dobre dla tych co juz sa totalnie w nalogu meteorytowym, na przyklad mi zostaly malutkie Mythic ktorych wcale nie uzywam, ale nie oddam za nic w swiecie, bo mi ladnie pasuja do kolekcji na polce..... zbieranie pelnowymiarowych opakowan z wszystkich odcieni to by wyszlo troche kosztownie ale opakowanie miniaturek rzeczywicie gorszej jakosci
|
|
|
|
|
#2537 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkie maniaczki meteorytók
mam pytanie odnośnie pasteli. mam na nie straszną ochotę ale nie wiem czy nadają się one do jasnej raczej sredniej karnacji. używam podkładu revlon colorstay sand beige
|
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Przepraszam za off topic, ale to niesamowicie ważne!
Nasza wizażowa koleżanka walczy z rakiem! Odwiedźcie Jej wątek i blog (adres w podpisie). Wspomóżcie wielką wizażową akcję pomocy Adrianie! |
|
|
|
#2539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spróbuj z Beige Chic
Edytowane przez Reavela Czas edycji: 2009-09-03 o 20:47 |
|
|
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i coś ci tam wpadnie w oko. Bezdrobinkowe tak na szybko są chyba Platinium Illuminator Lauderki (i może High Beam Benefitu ale głowy nie daję)?? Chodzi o jednolitą taflę?
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale PI daje piekny efekt. Dzisiaj nalozylam na skronie i kosci policzkowe i odrobinke na reszte twarzy cere mialam wspaniala
|
|
|
|
|
#2542 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlaczego pytam. Dostałam od koleżanki takie małe z różowymi kulkami. Mam 9 pełnowymiarowych pudełek kulek, które dla mnie pachną pięknie a te małe śmierdzą strasznie plastikiem ![]() Koleżanka kupiła cały zestaw na ebay'u u sprawdzonego sprzedawcy. Nie wyglądają na podróbę ![]() Mam przeciek o meteorytach zimowych Konsultantka dziś zagadnięta powiedziała, że mają być piękne, srebrzyste, w cudnym czarnym opakowaniu. Czekam z niecierpliwościąMa być także mgiełka we flakonie retro, z pampką na sznurku. Edytowane przez 13ryjek Czas edycji: 2009-09-03 o 23:49 |
|
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Srebrzyste powiadasz? Moze byc ciekawie
|
|
|
|
#2544 |
|
Przyczajenie
|
sand beige to kolorek zaraz po ivory. a beige chic ładnie sie prezentuje z pastelami?
|
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że co? 370 - Toast 360 - Golden Caramel 350 - Rich Tan 340-Early Tan 330 - Natural Tan 320 - True Beige 310 - Warm Golden 300 - Golden Beige 250 - Fresh Beige 240 - Medium Beige 220 - Natural Beige
200 - Nude 150 - Buff http://www.allegro.pl/item731645227_zestaw_kosm etykow_lancome_clinique_c hanel_vichy.html Edytowane przez Immolation Czas edycji: 2009-09-04 o 08:49 |
|
|
|
|
#2546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę wtedy muszą dawać jeszcze piękniejszy efektCytat:
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli zapowiada sie kolejny wydatek
|
|
|
|
#2548 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie nie trzeba mieć bladej twarzy, żeby używać pasteli, choć na pewno z taką współgrają najlepiej, bo ją podkreślają, ale w gruncie rzeczy nadają się do każdej karnacji
jeśli chcesz ocieplić twarz, to raczej sięgnęłabym po Beige Chic, a jeśli zależy Ci na mlecznej, pokrytej iskierkami twarzy, zdecydowałabym się na pastele
|
#2550 |
|
Przyczajenie
|
no własnie
chce mieć piekną mleczna buźke własnie spytałam sprzedawcę czy odsypki wchodze w grę i czekam na odp---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- i nie chcę ocieplic twarzy bo chłodny typek jestem |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.

nr. 261 i potwierdzam, że kolor nie jest nawet podobny do tego na stronie Lumiere. Z konsystencji jest to taka balsamo-szminka, kolor jest transparentny, rewelacyjnie nawilża usta i rzeczywiście wydają się pełniejsze. Efekt jest bardzo podobny do moich ukochanych High Shine Diora, tyle że beż drobinek. Chciałam się skusić na jeszcze jakiś kolor, ale ze względu na cenę po ostatnich podwyżkach muszę sobie odpuścić

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

błagam pomocy