|
|
#1591 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: jak znaleźć siłe na walke z rakiem
Przepraszam, ze nie odpisuje. Jak tylko będe miała odrobinke czasu, to zerkne do was!
Stan konta na dzień dzisiejszy to 3000 zł |
|
|
|
#1592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1593 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też mnie zastanowił nr konta - czy to konto zagraniczne jest tym, które nie powinno być publikowane? |
|
|
|
|
#1594 |
|
Wtajemniczenie
|
3 dni - 3 tysiące
to chyba dobry wynik jak na poczatek, gdy jeszcze mało osob ma numery konta gdy sprawa nawet nie naglosniona jest medialnie duzo moim zdaniem, myle sie? wpłaty z urzedow w mojej iejscowosci dopiero nadejda, podbnie moje i mojej rodziny bo jak ze znajomymi nie wiem bo mi sie nie opowadaja wiec nim przelewy dotrą, to kwestia 2dni np, jak ktos wyslał dzis czy wczoraj to nie ejst w tym zestawieniu
Edytowane przez Silwena Czas edycji: 2009-09-03 o 14:42 |
|
|
|
#1595 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Przydało by się to jakoś przyspieszyć, nagłośnić na szerszą skalę.Poza tym, nie wiadomo czy to stan jednego konta czy wynik ze wszystkich kont. Edytowane przez Agna Czas edycji: 2009-09-03 o 14:50 |
|
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez robie co moge i od rana informuje znajomych. Sama zrobilam dzis przelew, ale dotrze na konto pewnie jutro
Oby pieniazkow bylo jak najwiecej, to w zasadzie dopiero poczatek akcji zbierania
|
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1598 | |
|
|
Cytat:
Nie pytajcie mnie, dlaczego to zagraniczne moge umieścić na stronie, a to samo konto jako polskie nie moge, bo sama nie wiem. Tak mnie fundacja poinformowała. Forma konta, którą wpisałyście, jest dobra, bo moja mama była w tym banku. Także można wpłacać tam pieniążki. Zaraz umieszcze na stronie. Dzisiaj moge mało odpisywać. Mam strasznie dużo roboty z tym wszystkim. Z góry wszystkich przepraszam, jesli wasze pytania pozostaną dzisiaj bez odpowiedzi |
|
|
|
|
#1599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1600 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Ada
Cześć Dziewczyny Mam propozycję- specjalnie dla takich jak ja gamoni - zeby na pierwszej stronie dodatkowo zaznaczyc, że masz na imię ADRIANA- może jakoś kolorkiem albo nawet czcionką większą... mysle, że przyda się
|
#1601 |
|
|
domena adriana.info.pl nie działa, dlaczego??
![]() ![]() ![]() Wszystkie plakaty i ulotki mam z tym adresem!!! |
|
|
|
#1602 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a ja mam pytanie, jak rozsyłacie znajomym z nk informację o tym, że Ada potrzebuje pomocy, w formie linka do jej bloga? Ja już nie wiem co wolno co nie wolno , więc wolę zapytać?
|
|
|
|
#1603 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja bym tak tego nie zestawiła:
w poniedziałek były problemy z cudzysłowiem a to co wysłane w środę doszło dziś- nie wierzę, że od razu to zaksięgowano myślę, że to wtorkowe wpłaty z Polski Cytat:
póki się nie da naprawić, mam nadzieję, że tu wszyscy rozsyłali ten pierwszy adres? Ja z tego krótszego nawet nie korzystałam Cytat:
Edytowane przez TOMORROW Czas edycji: 2009-09-03 o 15:16 |
||
|
|
|
#1604 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
dziękuję TOMORROW |
||
|
|
|
#1605 |
|
|
Właśnie dzwoniłam do tej firmy zajmującej sie domenami! I już to naprawili
Uf... kamień z serca... |
|
|
|
#1606 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1607 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o to mi chodziło własnie, w poniedziałek pewnie niewiele osob wpłaciło, we wtorek moglo wiecej, w srode nawet jak wpłacano to pewnie w bilansie tym co podala dzis Madzia nie bylo środy (np ode mnie do allergo czy innych miejsc przelewey ida nawet 2 dni), wiec to 3 000 to pewnie poniedziałek i wtorek głownie, dla mnie to duuuużo! szczególnie, że własnie sprawa jeszcze nie nagłosniona, a wpłaty sa pewnie w szczególnosci od nas wizazowych panien w goracej wodzie kapanych
|
|
|
|
|
#1608 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
Nie zmienia to jednak faktu, że przydało by się mimo wszystko nagłośnić to na antenie TVP Edytowane przez Agna Czas edycji: 2009-09-03 o 16:33 |
||
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
no to dobry wynik! Tak krótki okres czasu, jeszcze mało kto wie tak na prawdę i już 3 tys.! Świetnie!!
Tak trzymać i wiem, że będzie jeszcze lepiej!
|
#1610 |
|
ćwir ćwir
|
Dziewczyny mam pytanie- rozumiem, że jest zgoda Ady na nagłaśnianie Jej bloga w mediach oraz nie ma przeciwskazań prawnych? Chcę spróbować w kilku dostępnych mi miejscach, ale chcę być pewna, że można tego linka do bloga dać publicznie...
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2009-09-03 o 17:02 |
|
|
|
#1611 | ||
|
|
Cytat:
można wysyłać apel, który kilka stron wcześniej był napisany na fioletowo dzisiaj będzie dostępne zdjęcie bloga na naszej klasie, które można ściągać ode mnie i wklejać ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- [/COLOR]Wklejam apel, który można wysyłać do mediów lub prasy. Jeśli ktoś chce napisać, coś od siebie, bardzo prosze o kontakt!!! Cytat:
|
||
|
|
|
#1612 |
|
Zadomowienie
|
podobno można.Ale lepiej niech się Adriana wypowie, żeby potem nie było jakiegoś zamieszania.Zwłaszcza,że prosiła, aby wszelkie sprawy jej dotyczące nie odbywały się bez konsultacji z nią (przez przepisy prawne):/
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
Krótszy adres bloga znów nie działa.. :/ co jest grane :/
|
|
#1614 |
|
|
Wklejam prezent Stasieki
Ostrzegam!!! Wzruszające! Ja rycze jak bóbr... http://img190.imageshack.us/i/13964902.mp4/ Dziewczyny, narazie nie wklejajcie jeszcze tego linku, bo chciałam aby Stasieka dodała jeszcze tam drugi adres mojego bloga, bo widze, ze z tą domeną są czasami problemy. Jak Stasieka to poprawi, to można będzie go rozprowadzać. Chciałabym aby oba adresy były znane w sieci. Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2009-09-03 o 17:44 |
|
|
|
#1615 | |
|
Rozeznanie
|
faktycznie wzruszające, myśle ze ten filmik pomoże uzbierać więej pieniążków
Cytat:
|
|
#1616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo świetny pomysł z tym filmikiem! Jak poprawisz linka, to wrzuć na youtube, to sobie wstawimy do podpisu i będzie od razu widać ekran z filmikiem pod naszymi postami!
|
|
#1618 |
|
Rozeznanie
|
tak teraz sobie pomyślałam, może ten apel napisać w języku angielskim i wysłac poza granice naszego kraju, różnie bywa może znajdzie się ktoś kto pomoże...?
|
#1619 |
|
Zadomowienie
|
link do blogu Adriany, na zasadzie takiej jak na wizażu, można umieszczać też w stopkach maili firmowych. Jeśli pracujecie, to możecie wykorzystać taką możliwość. Ja niestety aktywnie poszukuję pracy i póki co jedynie mogę taką stopkę zrobić w mojej prywatnej poczcie. Wysłając moje aplikacje do różnych firm, informacja z apelem Adriany o pomoc docierają do szerszej grupy odbiorców
Dlatego przydałaby się rzeczywiście angielska wersja apelu, jeśli pracujecie w międzynarodowych korporacjach. Edytowane przez Agna Czas edycji: 2009-09-03 o 18:45 |
|
|
|
#1620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nr Twojego konta jest widoczny tylko przez chwilkę, dobrze by było, by zostawał on widoczny, gdy film już sie skończy... Da sie to jeszcze tak poprawić? no i na youtube
Od dawna nie korzystam z tego profilu na wizażu tylko z innego. Edytowane przez kasia083 Czas edycji: 2009-09-03 o 18:39 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

Oby pieniazkow bylo jak najwiecej, to w zasadzie dopiero poczatek akcji zbierania

Cześć Dziewczyny
- zeby na pierwszej stronie dodatkowo zaznaczyc, że masz na imię ADRIANA- może jakoś kolorkiem albo nawet czcionką większą... mysle, że przyda się