|
|
#1021 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar X
Dzień dobry
![]() pierwszy raz od wielu dni nie boli mnie rano głowa... |
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
Urok nowości...
![]() Może poprosimy o jakieś wystopniowanie tych rzygowin, na zasadzie: lekkie - śednie - ogromne zniesmaczenie? Wczoraj przyleciała ciocia ze Stanow, więc jak wróciłam z pracy usiadlyśmy sobie na pogawędki. Zaprosiłam ciotkę do obejrzenia moich kolekcji -lakierowych i perfumowych. Przy lakierach ciocia tylko pokiwała glową z uznaniem, ale jak otworzylam szafkę z perfumami, to aż ją cofnęlo i wykrzyknęła wielkim głosem: - O Matko Boska!!! Mama wyleciła z kuchni: - Co się stało? Zagląda do szafki, kamienieje. Ja, obronnym tonem: - Ale ja tego wszystkiego nie kupiłam, część z tych perfum to pochodzi z wymianek! Na to mężuś (nie wiem kto go pytał): - Taa, z wymianek jednych perfum na inne...
|
#1024 |
|
BAN stały
|
Oho chyba przechwaliłam...
właśnie zaczyna boleć, do tego nie mam apetytu.Znam już przyczynę tych bóli.. poniedziałek! zaciska mi się z nerwów żołądek.. jest to dla mnie sytuacja stresogenna... modle się oby zakończyło sie na 1 sprawie, potem 21 dni czeka się na uprawomocnienie wyroku i zmiana nazwiska ![]() a rzygająca emota... |
|
|
|
#1025 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma sensu zakładac osobnego wątku- więc pisze tutaj. W Starym Browarze w Poznaniu we wrześniu otwiera się Galilu
Jesli już gdzieś była informacja: to co, mozna cieszyć sie drugi raz
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ służę uprzejmie:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=453 (jak sie robi, aby mieć zamiast długiego linka jedno KLIK ?) ![]() Tak w ogóle toniedługo wybieramy się z koleżankami na zakupy OPI do hurtowni więc jakby co, to sama wiesz... ![]() Polecam też blog KattiePL (www.kattiepl.blogspot.com ) - przedostatni wpis z limonkowym lakierem Inglota... miodzio...
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie dobrze trzymam za szybkie i pomyślne rozwiązanie |
|
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[url = tutaj wklejasz link ] tutaj piszesz co chcesz żeby się wyświetliło np. Klik [/ url] Między [url a = nie wstawiać spacji, tak samo bez spacji między / a url], zaraz po wklejeniu linku zamknąć nawias ja mam na stanie praktycznie same odżywki do paznokci, lecą właśnie do mnie podkładowa i nawierzchniowa Nail Tek Xtra na dalszą część kuracji, lakiery jakieś w szufladzie są ale zapewne zaschnięte na kamień, muszę zrobić porządki. Żebym to ja miała tyle samozaparcia żeby malować i zdobić paznokcie i mieć z tego satysfakcję. Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-09-03 o 13:02 |
|
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem tak leniwa, ze mi się nawet malowac oczu cieniami nie chce bo to wymaga paru minut i precyzji
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paznokcie u stóp maluję brązowym lakierem Inglot, wypadałoby malować je co tydzień, ale na upartego 2 tygodnie też oblecą Leń jestem
|
|
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się marzy opcja, żeby nie musieć się wcale malować
Krem na twarz i to wszysko
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
Popóbuję jeszcze z tymi urlami...
Blue, fajna sprawa takie malowanie paznokci, chociaż do tego trzeba mieć sporo samozaparcia. Dwa dni temu po raz pierwszy od kilku lat poszlam do pray z niepomalowanymi pazurami. Czułam się jak goła, uch, to juz chyba lekka obsesja jest...
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2009-09-03 o 13:40 |
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
Aggie - napisz cos np "klik" , zaznacz i wtedy nacisnij wstaw link
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2009-09-03 o 13:46 |
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2009-09-03 o 14:45 |
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś mi może ostatecznie napisac, jakich filtrów ( marki) można używac razem z podkładami czy pudrami mineralnymi? Już wiem, że Lirene odpada, ale co można w takim razxie? Czytam wątek filtrowy i mam sieczkę w głowie.
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
Ech...
|
|
|
|
#1038 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1040 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
u mnie... nic prawie nie jem, bóle głowy prawie ustały, ale nie czuję się dobrze, zołądek się zaciska... nie myślę robie głupoty, zostawiłam auto z kluczykami otwarte na noc dobrze że na mojej wsi... bo jakby w mieście...to pewnie było by po aucie..mówię...ja już nie myślę we wtorek pierwsze spotkanie a adwokatem od prawa kościelnego.. czeka mnie ciężki tydzień. Ale potem urlop |
|
|
|
|
#1041 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() Powinnam iść się uczyć
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłaś u lekarza? sama nic nie wskurasz, a jeśli tak samo z siebie ustąpi, to bardzo prawdopodobne, że będzie wracać i wracać... |
|
|
|
|
#1043 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aggie ja przez Ciebie i OPIki mam teraz fazę na paznokcie Masz może zdjęcie Midnight in Moscov na paznokciach, jak on się prezentuje? Jako że mam dół perfumeryjny to teraz zachwycam się lakierami i paznokciami, jakaś równowaga musi być ![]() Cytat:
i nie denerwuj się tak Cytat:
Właśnie mi małż zadzwonił że mamy w tym miesiącu naprawę auta, niech to szlag czy wszystkie wydatki muszą się kumulować
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdjęcia na pazurach nie mam, ale moge Ci opisać. Odcień na zdjęciu w butelce, w miejscu gdzie pada światło jest bardzo podobny do naturalnego efektu na paznokciach. Gdy nie ma dużo światla, lakier wydaje sie być w kolorze dość ciemnego brązu (ale to wyraźny brąz, nie tak ciemny aby wpadal w czerń, żadna śliwka czy wiśnia). Natomiast w słońcu ujawniają się czerwone drobinki, to nie jest chamski brokat, ale delikatne drobinki
|
|
#1045 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
W awatarze widziałam buźkę, od której trudno oderwać wzrok Wnioskując po ubraniowych linkach masz fantastyczny styl i świetny gust W postach widzę wypowiedzi inteligentnej osoby z poczuciem humoru Czego Ty od siebie chcesz?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty to umiesz skusić człowieka
|
|
#1047 |
|
BAN stały
|
Bóle znikną jak zniknie sytuacja stresowa... teraz mnie tragicznie boli
chyba poczułam głód.... trzeba to wykorzystać i coś w siebie wepchnąć. |
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, praktyki OK, ale nudne trochę... Nagromadziły się we mnie wszystkie nędzne wizje i nastroje i nic mi się nie podoba, ale mam nadzieję, że mi przejdzie... Pozostałość z dawnych czasów... Zuziu, będzie dobrze, musi
|
|
|
|
|
#1049 |
|
BAN stały
|
Ja wiem, że musi!
idę chyba się przewietrzyć... |
|
|
|
#1050 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nikogo nie ma
udaję sie więc na upojną randkę z mhhroczną kozą
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

właśnie zaczyna boleć, do tego nie mam apetytu.

za szybkie i pomyślne rozwiązanie
Jestem tak leniwa, ze mi się nawet malowac oczu cieniami nie chce bo to wymaga paru minut i precyzji

dobrze że na mojej wsi... bo jakby w mieście...to pewnie było by po aucie..
Aggie ja przez Ciebie i OPIki mam teraz fazę na paznokcie