|
|
#1231 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
cały czas jesteś ze mną prawda? czuję Cię
`Tak, człowiek jest wytrzymały! i sadzę ze to najtrafniejsze określenie człowieka...Człowiek to istota, która się do wszystkiego przyzwyczaja, "Istnieją dwa powody, które nie pozwalają ludziom spełnić swoich marzeń. Najczęściej po prostu uważają je za nierealne. A czasem na skutek nagłej zmiany losu pojmują, że spełnienie marzeń staje się możliwe w chwili, gdy się tego najmniej spodziewają. Wtedy jednak budzi się w nich strach przed wejściem na ścieżkę, która prowadzi w nieznane, strach przed życiem rzucającym nowe wyzwania, strach przed utratą na zawsze tego, do czego przywykli" najświeższe doniesienia, kurs funta, polityka.. niepotrzebna mi ta wiedza, tylko Ty i ta ulica
|
#1232 |
|
Raczkowanie
|
nie pokazuj swojego cienia tym, którzy tylko słońce kochać potrafią
Wczoraj wyrwali skrzydła, a dziś karzą latać Nikt nie wydaje się bardziej obcy niż ktoś, kogo się kiedyś kochało... Kochać po ludzku to umieć przejść od miłości do nienawiści. aby życie miało smaczek... raz dziewczynka, raz chłopaczek
|
|
#1233 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo przepraszam że przeszkadzam Wam , ale zawsze mogę na Was liczyć , nieraz mi pomogłyście , uwielbiam Was i jestem wierna fanka , ale mam pytanie : ma ktoś jakiś opis w swoim zbiorze który pasowałby do takiej sytuacji : Mam kumpla , znam go od 8 lat , chodziłam z nim do klasy od pierwszego dnia w życiu w szkole , wcześniej w ogóle był mi obojętny , ale jest boskim super kumplem , mimo że nie jest aniołem to jest naprawdę świetny
Coś że uwielbiam te jego głupie teksty ![]() Przy odrobince czasu - Olilaaa Wreeednia Plotkaraaa agness_e Sabiiina BananowaBrazylijka panna_miodowa Extremalna Kinderka13 CheeriOs A ode mnie : Czuje Ciebie cala soba I was born to make you happy ( Urodziłam się by Cię uszczęśliwić ) I taki fragment tekstu piosenki zespolu rbd - family , bardzo fajne można wybrać Nie ważne, czego ode mnie potrzebujesz Wiesz dostaniesz to Gdybym mogła dać ci wszystko Wiesz dostałbyś to Możesz zadzwonić do mnie w każdej chwili Jeśli potrzebujesz odrobiny miłości Jeśli coś jest złamane w twoim sercu Wiesz naprawie to Nigdy nie pozwolę ci upaść Wiesz mówię poważnie Możesz zadzwonić do mnie w każdej chwili Jeśli potrzebujesz odrobiny miłości Będę tam, Bo zawsze będziemy Rodziną Masz we mnie przyjaciela Jestem w twoim przeznaczeniu Będę w pobliżu nie ważne co Będę tam dla ciebie Jeśli tylko będziesz chciał uciec Zawiozę cię gdziekolwiek Jeśli jestem tabletką na ułatwienie ci dnia Będę tam codziennie I jeszcze : Jesteś moją Aspiryną <3
|
#1234 |
|
Zadomowienie
|
choć w środku masz zalet bagaż, nie ważne już co myślisz. Zegarek wybił godzinę. Tamten czas nie powróci. Po co były te marzenia, których spełnić się nie dało.. ? Your missin' me but say goodbye now to all the days I was lovin' You.. Opuściłeś mnie ale teraz mówię żegnaj do wszystkich dni w których kochałam Cię..
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
Zanim pobiegniesz kupić czerwone wino ona zapomni.
|
|
#1236 |
|
Przyczajenie
|
Plotkaraaa
... i wtopić się w tłum i stać się niewidzialną tylko po to by podejść bliżej i patrzyć jak się uśmiechasz choć wiem że ten uśmiech nie jest dla mnie ... Kradne ;*-.. każda porażka prowadzi do zwyciestwa.. -życie nas nie pieści - Nigdy nikt nie twierdził, ze bedzie prosto ______________ Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec... Edytowane przez SoSenkaaa Czas edycji: 2009-09-03 o 17:46 |
|
|
|
#1237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czasami p r z e r a ż a mnie słabość do Ciebie… ;] To, kim jesteś, krzyczy tak głośno, że nie słyszę, co mówisz. Nie wiem jak to robisz... Ale ciągnie mnie do Ciebie! Sprawiasz, że się uśmiecham!
|
|
|
#1238 |
|
Wtajemniczenie
|
Cudownaś moja ;*
I kocham Cię niezmiennie. Cały czas tak samo, tak jak pierwszego dnia. Los zadziwia mnie coraz bardziej. Powoli zaczynam wierzyć w przeznaczenie.
|
#1239 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam Słonekcza za wszystkie pochwały... (: Kilka mi tam mignęło.
Jesteście niesamowite ! <3 "raczej żyję od piątku do piątku czasem wplatam środy, albo inne dni tygodnia, razem każda chwila wiele znaczy." Ale Ty chyba nie zawsze wiedziałeś, jak się o mnie troszczyć. Kraina łez jest taka tajemnicza. Gwiazdy to małe, lśniące promyki zsyłające marzenia.
Ot tak." 56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46. Kod rabatowy 5% na e-torebka c4d742ac Edytowane przez Onax3 Czas edycji: 2009-09-03 o 17:58 |
|
|
|
#1240 |
|
Zadomowienie
|
Heja dziewczyny , jestem Mutpet i jesten nowa wgl. na wizazu
![]() witam nowa. ![]() bo kocham Twoje oczy w kolorze mlecznej czekolady. daj mi siebie. niebo z dziecięcych lat. miodowymi oczami patrzył na nią. boisz się.? bez linii papilarnych.
|
#1241 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kradne ten na jasnoo fioletowy <33 ![]() Ja niestety w zbiorze nie mam czegoś pasujĄcego to twjej sytuacji
|
|
|
|
|
#1242 | |
|
Zadomowienie
|
<3
_______________________ apropo dzisiejszego odcinka 'Magdy M.' 'Świat wypadł mi z moich rąk Jakoś tak nie jest mi nawet żal ' 'Jeśli kiedyś wybrać będę mógł jak to zrobić To przecież dobrze, dobrze o tym wiem Chciałbym umrzeć z miłości ' ---------------------------------------------------- wreszcie spojrzała na to wszystko nieobecnymi oczyma, zobaczyła świat bez winy. Tam daleko stulistne koniczyny, wiatraki , białe ptaki , szczęśliwe domy .Obrazy zniknęły i znów była niewidoma . and I guess I am in his demand . /i wygląda na to, że jestem na jego żądanie ./ I know u fucked her again . /wiem, że pieprzyłeś się z nią znowu./ can u confort yourself with a sense of revenge ? /czy możesz się ciągle pocieszać z uczuciem zemsty?/ u're my source of most frustration . /jesteś źródłem wszystkich moich frustracji ./ u weren't the only one ./nie byłeś jedyny./ if u could have another day, I've got so much left to say, I'll tell u everythin` . /jeżeli mielibyśmy jeszcze jeden dzień, mam tyle jeszcze do powiedzenia, powiedziałbym Ci wszytko .../ she said: 'I just forgot u were there' ./a ona powiedziała:" Zapomniałam że byłeś tam" ./ posłuchaj, jak mi prędko bije twoje serce . edit. : Cytat:
ja też bd tęsknić <3 p.s. co wy macie ? przecież to tylko szkola ![]() ja skoczylam klase maturalna a nawet ksiazki nie otwarlam xd ale jak tam chcecie ![]()
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-09-03 o 18:19 |
|
|
|
|
#1243 |
|
Raczkowanie
|
Zatańcz Na Moim Grobie.
prośba ... dziewczyny zerwałam z chłopakiem ; > ale chciała bym mu dać do zrozumienia ; > że to jeszcze nie musi być KONIEC . Że jeszcze wszystko może się ułożyć ; > |
|
|
|
#1244 |
|
Raczkowanie
|
gwałtowny stukot serca poderwanego do lotu
wymienianie się jest fajne!Wymieńmy się sobą!ja będę Twoja a Ty mój.. Człowiek Całe Życie Jest Dzieckiem...Bo W Chwilach Dla Nas Najgorszych Zawsze Chce Do Mamy. ![]() Kobieta potrafi 70 rzeczy ----> 69 i gotować
|
|
#1245 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ... chcę się z wami pożegnać . hm, może nie pożegnać tylko do widzeniać
w każdym razie, chodzi o to, że jak wiecie zaczął się nowy rok a wraz z nim o wiele więcej nauki ;// . w związku z tym będę się o wiele mniej udzielać, ale będę próbowała jak najczęściej. Nie zapomnę Was i mam nadzieję, że wy mnie też . Wiecie że kocham was wszystkie . A szczególnie przekocham tee : papergirl, kissabble,TiS,snowball,st yrana,_Anusia_,Frizz, Balerina, Niemyslpoczuj, toria, paranienormalna, lilyblack, maajkaa, KaMa, Kamma,keeendy, realgirl, AnnWroc, agatte, suve, nieliczylamwcalesie, carmenkaa, nydee, kamisha, Plotkara, hotiie, dontlookdown, bananowalaska, Primadonna, near, societygirl, abune, Onax3, Marzeniatko, powinnam, JednaNaMilion, 3martyna3,lucyferowa, r0zunia, letes, kee, nieliczylamwcalesie, envious, ZAKLETA KSIEZNICZKA, 12stonka, truskawkowa1993, peculiarity, Milu, Czarnula4, nastychick, Maggie93, Paajka, Domiiniisiia, Bniewie, lovers2friends, DREAMS, janettex3, defacto, marcelinkaa, juz pewno zapomniana Cysiia, rebelious, AnusiaPn, daciaaaaa, Klerii, sygita, Calineczka. to chyba wszystkie .. jesli o kims zapomnialam to baaardzoo przepraszam, ale mam urwanie glowy .. tyle lekcji ze masakra .. dawka opisów na pare tygodni ... (chyba ze nie wytrzymam bez was i zobacze za pare dni )nie będziesz mój, nie będziesz jej . absurdalna zazdrośnica . i patrzę na ten wzrok . lubię to . lubię patrzeć jak pożerasz mnie wzrokiem pożera mnie to od środka. wypełnia. ściska. czy kocham? a kto pyta? skrępowana ciałem, po którym ścieka nienawiść do miłości. łzy podszyte szlochem balansują na krawędzi zaistnienia. okaż wdzięczność. popielata mgła czasu. nie mam sprecyzowanych marzeń, co mi zrobisz? makabrycznie romantyczna dusza znów wyrywa się z piersi. zabarykadowałam się tym razem nieszczelnie. czekam na nas. w domu jeszcze pachnącym tęsknotą. ciepła gotowosc do rozmowy o niczym. barman nocy w szacie dziennej. podoba się.? mam nadzieję, że tak . Do zobaczenia kochane ![]() P.S. jeśli któraś chce pogadać, napiszcie na PW i dam nr gg .Będę tęsknić ** <3 .
|
|
#1246 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje Ci za pomoc Jak zawsze bardzo mi sie podobaja
|
|
#1247 |
|
Przyczajenie
|
Myśli idą wolno, czas płynie szybko
Czasem chciałbym Ci powiedzieć wszystko. Nie mam zdjęć na ścianie, nie mam ich w albumie. Nawet Alzhaimer nie wyrzuci mi Ciebie z pamięci. Kiedy wreszcie w nas uderzy to szczęście?
|
|
#1248 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie problemy zamurować w ścianie. Zrobię na przekór, z premedytacją. A Ona wierzyła, bo wiedziała że wiara to siła. wiesz znam to pragnienie . Tak samo jak ty chcę kochać.
|
#1249 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj sobie uświadomiłam, jakie to życie bywa śmieszne. Banalne. I beznadziejne. Odkąd tylko pamiętam, wierzyłam w swojego Księcia z bajki, dla którego będę księżniczką, w historie ze szczęśliwym zakończeniem, w miłość i w to, że marzenia się spełniają. Jedna chwila, jedna rozmowa i wtedy człowiek zdaje sobie sprawę, że to tylko w bajkach tak się dzieje. Miłość nie istnieje. Jest namiętność, przyzwyczajenie, ale nie miłość. Marzenia albo się spełnią albo i nie. Szczęście natomiast jest w naszym życiu przypadkiem, zwykłym zrządzeniem losu. Samo do nas nie przyjdzie.
Pomyśl życzenie, dzisiaj będę Twoją spadającą gwiazdą. Siedzę wsłuchana w melancholijną muzykę, popijam gorącą herbatę malinową i zastanawiam się.. co by było, 'gdyby'...
|
#1250 | |
|
Zadomowienie
|
<33
Cytat:
zwykliśmy spacerować nago późno już, 'chodźmy spać' :p Początek miłości to czas udawania, że wszystko co ludzkie jest nam obce.
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-09-03 o 18:51 |
|
|
|
|
#1251 |
|
Zadomowienie
|
Tyshe- kradnę. kradnę. <3
___________ pistacjowe łupinki. balonowy chłopiec. mój najsłodszy debilu. czar bajki prysł. skorzystałam na tym że Cię mam. goniła wiatr. nikt nie widział mych łez. gotowy? do gwiazd! proszę. podoba sie?
|
#1252 |
|
Gość
|
z innej bajki, BananowaRozkosz- dziekuje za pomoc ;**
Stałam i czekałam chociaż na to abyś się zająkną.
W głowie niespełnione marzenia, a Ty dalej siedzisz tak samotnie... Miałeś być przez cały czas a nie tylko na okres próbny |
|
|
|
#1253 |
|
Raczkowanie
|
jeej jak mnie tu dawno nie bylo
tesknil ktos wogole ?;>Kochanie, wypełnij ten sen! ;* Otul twarzą moją twarz. Chcę być tam gdzie Ty... Tam gdzie niebo lekko dotyka wody On oczy ma jak gwiazdy i twarz jak ze snu. Dał Jej sześć róż... Pięć żywych i jedną sztuczną, powiedział, że gdy ta ostatnia zwiędnie, wtedy przestanie Ją kochać... Jest na świecie takie jedno słowo, jedno słowo bez którego nie można żyć, jedno słowo, które tyle ma znaczeń, jedno słowo, które jednocześnie jest niepowtarzalne, jedno, co może wyjaśnić co czujesz... alee ta szkola jest meczaca !! wstalam rano jak neptyk
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
świetne macie te opisy!
poszukuję takich opisów żeby dać do zrozumienia starszemu ode mnie facetowi,że nie przeszkadza mi jego wiek przeszukałam już prawie cały internet i nic ciekawego nie znalazła..heh będę wdzięczna za każdą pomoc
|
#1255 |
|
Raczkowanie
|
nie ma rzeczy których bym nie zrobiła by usłyszeć znowu Twój głos, czasem chcę zadzwonić , ale wiem że nie będzie Cię tam. nie ma rzeczy których bym nie zrobiła dla choć jednej szansy, by spojrzeć w Twoje oczy , i widzieć Ciebie patrzącego na mnie. czuję się taka złamana od środa , ale nie przyznam się.. Dosyć już awantur - Robimy imprezę potem zawijamy Mandżur, Man tu , mówię ci że nie potrzebny gang tu. Zobacz na dziewczyny, one szukają awantur ! Załóż sobie fanklub , Ty i twój kolega wyglądacie na dewiantów. Man tu , niepotrzebne struganie bażantów . Słuchaj leci dobry bit, skołuj sobie blant tu ! . . . . ..
|
#1256 |
|
Raczkowanie
|
Przyznaję się do winy: naprawdę kocham. Aresztujcie mnie..
Wiesz, że kocham wszystkie boże stworzenia i metafory, które inspirują... Ale te motyle muszą zostać wybite! Jeszcze muszę siebie tylko przekonać, że On to już przeszłość. twoje bezwładne ręce milczą w kieszeniach. jeśli chcesz wiedzieć, nigdy nas nie było. jeśli chcesz wiedzieć, teraz też nas nie ma. to jest minuta ciszy po nas. i jeśli nawet się kochamy to tylko oddzielnie. jesteś tak bardzo egoistyczny, że sam siebie tylko bierzesz. A potem znajdziemy powód by zwątpić czy to się opłaca. dzwoń do mnie częściej. to pomaga. mimo, że Ci nie mówię kiedy jest mi smutno, Ty zawsze dzwonisz właśnie wtedy. moją sytuację można opisać jako tragiczną. |
|
|
|
#1257 |
|
Rozeznanie
|
` Byłam dla ciebie nikim, nawet gdy mówiłeś że jestem wszystkim.
Tyle czasu.. tyle nerwów..tyle niedopowiedzianych zdań i spojrzeń , których teraz nie widać... powoli zatapiam się w mój nierealny , cukierkowy świat gdzie wszystko wydaje się prostsze.. Wydaje się.. Nie wiesz jak coś zmienić? Nie da się tego zmienić? Pieprzyć... Nie chce Cię kochać już. Każdemu wydaje się, że jest przygotowany na wszystko, co go w życiu może spotkać. Jak bardzo się myli, dowiaduje się dopiero jak któraś z tych rzeczy się przytrafi... |
|
|
|
#1258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1. dziekujemy ;* 2. prosba niedawno taka byla wiec przeszukaj watek 3. nie rob off'topow ! __________________ ' Stań na szczycie góry, porozmawiaj z echem o szczęściu. '
macie cos kuszacego ? ;> ![]() ![]()
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
NieZTejBajki - wracaj szybko. ; )
------------------- otuleni w ciepłe spojrzenia trzymamy się za ręce. potem drzwi nagle się zamknęły i telefon zamilkł na pół rok. opowiem ci historię naszej tęsknoty. po raz pierwszy wiem - nie będzie tęczy po tej burzy. |
|
|
|
#1260 |
|
Raczkowanie
|
kręć mi dupą, kręć mi dupą, kręć mi dupą, kręć
żeby wszystko się kręciło dookoła dupy tweej . ; > niech pokaże twoja koleżanka jak się dupą kręci , to chłopaków zachęci . ; > ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

;*

<3
. Do zobaczenia kochane

. . . .