|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Zgaduj zgadula jakie to....
sa kolory ? http://www.apsik.co.uk/ogloszenia/im...700/z18720.jpg
pomozecie w ustaleniu kolorow ? a moze ktoras z was ma tak pofarbowane wlosy ?
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zgaduj zgadula jakie to....
Witaj
![]() A chcesz sobie coś takiego zrobić czy to Twoje?? Mam powiedzmy coś na ten kształt, bo miałam brąz i zrobiłam sobie dużo wąskich pasemek. Ale u mnie to jest mniejszy kontrast pomiędzy włosami i pasemkami, a także pasemka są w mniej lub bardziej intensywnych kolorach. Na zdjeciu włosy to na pewno pasemka (jasny blond/ platyna) na albo naturalnych albo na jakiś ciemniejszych włosach.
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
No na pewno pasemka- platynka rozjasniaczem na jak sie wydaje naturalnych wloskach jakis ciemny blond
"Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym." B.Shankly Blue heart forever - CFC Zapuszczam wloski o9.11.2013 --> CP 13.01.2014 --- 44,5 cm |
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
niee to nie są moje włosy
koleżąnka chciała by mieć takie i się zastanawiamy jakie to moga być kolory albo jakich farb uzyć do zrobienia takiego koloru
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
moze byc rozjasniaczem i ciemnym blondem/brazem
ja przechodzilam to tak. 1)kiedys chcialam miec ciemniejsze wlosy wiec potraktowalam je brazem.ktos doradzilam mi ze dobrze bedzie mi w pasemkach, wiec kilka dni pozniej poszlam do fryzjera na pasemka. kontrast byl? byl 2. raz poszlam do fryzjera i walnelam prosto z mostu ze chce 2-kolorowe pasemka.3. po tej wizycie u fryzjera moj chlopak robil mi podajrze na czepku jakims blondem? czy rozjasniaczem i brazem, a raczej ciemnym brazem ![]() takze jakos mialam kontrasty. potem tylko chcialam je rozjasnic. robilam u fryzjera pasemka blondem a potem juz sama farbowalam na calkowicie blond. czyli wrocilam do mojego naturalnego koloru i obecnie jestem blondynka.... a wracajac do sprawy chyba najlepsza droga to wizyta u fryzjera. przynajmniej jak cos spie..zy to mozecie dostac pieniadze z racji reklamacji albo poprawke. druga osoba bedzie jak cos na swiadka czyli ty. jak wy cos spierdzie..cie to bedziecie poprawiac to na wlasna kieszen badz nie unikniona wizyta u fryzjera,tak czy siak. badz pozostawi to kolezanka w takims stanie jak jest. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.