|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Co myślisz o przedłużeniu włosów [?] | |||
super . ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
475 | 61,29% |
nie mam na ten temat zdania. |
40 | 5,16% |
wolę zapuścić swoje. |
160 | 20,65% |
wygląda to nienaturalnie. [!] |
100 | 12,90% |
Głosujący: 775. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Raczkowanie
|
![]()
Stokrotka, ja w ringach chodzilam prawie 3 lata...Od czasu do czasu pojawiało mi się takie swędzenie - pomagało jedynie wyczesywanie...Nie raz wydawalo mi się, że nawet łupież mi przez te ringi się robił, ale po czasie doszlam do wniosku, że to keratyna (z końcówek wlosów). Im gorsza ta keratyna tym bardziej się kruszyła i tym bardziej swędziało...A grzywka...może to przez częste dotykanie włosów? Ja mialam tak, że podobały się takie nowe długie i lubiłam je stale przeczesywać palcami - w rezultacie szybciej się przetłuszczały...Albo - za dużo odzywki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3722 |
Rozeznanie
|
Dot.: Przedluzanie wlosów-czescIII wątek zbiorczy
Wiecie co, tak sie zastanawiam w jakiej cenie sa wloski naturalne na klipach w UK. Jak wiadomo u nas w PL wszystko jest drozsze itd.
(przykladem laptop ktory kupilam w UK w sklepie, za polowe ceny co u nas... ![]() Niedlugo lece do Londynu i myslalam zeby odwiedzic sklep z wlosami. Pamietam jak jezdzilam do pracy tam, to mijalam taki sklep gdzie bylo full włosów na wystawie.. wtedy jakos nie zwracalam super na to uwagi, ale teraz z ciekawosci sie przejde. Tylko oby Hindus nie namotal mi w glowie ![]() Skoro wlosy z UK sprzedawane na all sa za 250zl to mysle ze duzo taniej mozna je tam wyrwac.. Ps. http://www.allegro.pl/item731419923_...stowac613.html szkoda, ze nie naturalne ![]()
![]() Nabieram masy.. z 55 na 65.. ciężkie, ale może wykonalne ![]() Edytowane przez LaBombaa Czas edycji: 2009-09-03 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Raczkowanie
|
Matiadas - bardzo Ci dziękuję za odpowiedź
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3724 |
BAN stały
|
kuseczka haha AA hit z londynu tez mysle ze ten tekst to sciema , napisali tak po prostu :
http://allegro.pl/item724895867_hitw...aa_jakosc.html patii postaram sie zrobic jakies wyrazniejsze zdjecie , jestem ciagale w biegu , co do wlosow to nie wiem od czego to zalezy ze u jednych wygladaja inaczej niz u innych .. moj chlopak to w ogole twierdzi ze wygladam lepiej z moimi krotszymi wlosami (ale to nieprawda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3725 |
Rozeznanie
|
Bardzo sie kolor moich wlosow odznacza od klipow? Bo wyplukal mi sie juz ciemny braz i zostal jakis kasztanowaty taki.. i nie wiem teraz czy tak isc na ulice czy lepiej zdjac a mam niecala godzinke na ta decyzje
![]() Po za tym musze wsuwek wiecej wpiac bo moje wlosy sa dosc krotkie i wycieniowane od góry i z kitki mi wychodza :/
![]() Nabieram masy.. z 55 na 65.. ciężkie, ale może wykonalne ![]() Edytowane przez LaBombaa Czas edycji: 2009-09-03 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Rozeznanie
|
la bomba - nie widac roznicy, moim zdaniem mozesz spokojnie wyjsc tak z domu, twoje tez sie kreca wiec ladnie to wyglada
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3728 |
Rozeznanie
|
W sumie doszla taka kwestia, ze jeszcze strasznie mi ciążą te wlosy, musze chyba w jakas duza frotke sie zaopatrzyc coby lepiej trzymala kite. mam na sobie 2 tasmy 5cm i 2 po 13cm.
Mam nadzieje ze w pracy bede jakos normalnie wygladac przy tym sztucznym swietle ![]() Swoje wlosy potraktowalam jedwabiem CHI zeby sie blyszczaly, wiec nie jest az tak zle. Dzieki Pati i blondi. Moje sie kreca na górze, w sumie moglam je troche podprostowac.. najgorsze jest to ze mam tak krotkie wlosy ze jak wiaze w kitke to wystaja wszedzie (gdzies tak 2cm) :P Jenyy oby mi szybciej te wlosy rosly :/ to w koncu pochodze w rozpuszczonych.
![]() Nabieram masy.. z 55 na 65.. ciężkie, ale może wykonalne ![]() Edytowane przez LaBombaa Czas edycji: 2009-09-03 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3729 |
BAN stały
|
na zdjeciu nie widac roznicy , ewentualnie moze byc widac na dworze jakies inne refleksy ..
ja tez zastanawiam sie nad tasma i potem bym doszyla sobie spineczki , wtedy mialabym gestosc taka jaka chce .. ogladalam oferty na all , za 100g na tasmie Remy ok 230 zl to dziwne bo gotowe clipy naturalne sa tansze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3730 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
LaBombaaa jak bedziesz kupowala ta frotke to kup w jakims stonowanym kolorze bo te kolorowe gumki do czarnej bluzki nie pasuja i ta wsuwke tez bys mogla zmienic na jakas inna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3731 |
Rozeznanie
|
Ale ja lubie kolorowe fortki i kolorowe dodatki a do czarnego wszystko pasuje
![]() ![]() Dobra, czas wychodzic.. Mysle ze jutro poszukam w necie moze na stronach zagranicznych sa jakies oferty tanich tasm wlosow naturalnych badz klipow gotowych..
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
też mi się straszzzzzzznie gryzą te jaskrawe kolory gumek do takich ładnych elegancko skręconych włosów ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez neverstop Czas edycji: 2009-09-03 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3733 |
Raczkowanie
|
Jak widzialam dziewczyny w takich kolorowych frotkach i niemodnymi wsuwkami to mi sie kojarzylo to zawsze z takim powiedzonkiem : "wies tanczy i spiewa" bez obrazy Labombaa, jezeli by to bylo do jaskrawej np sukienki w tych kolorach to super, ale wiesz co? Jednak Twoje wlosy troche to nadrabiaja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3734 |
Raczkowanie
|
ta cena tych taśm za 100 gram wcale nie musi być droga. Ważne jest to jak gest jest ta taśma i jak długa. Generalnie zasada jest prosta im krótsza taśma i więcej gram tym lepsza. A na allegro pełno jest tasm w stylu : waga 100 gram, dlugość prawie 200 cm
![]() Stokrotka - keratyna to zakończenie pasemka włosa doczepionego, tak by mogl zmieścić się w ring. Często stosuje się domieszki dziwne by zrobić takie własnie zakończenie włosów i wtedy to się kruszy itd itd |
![]() ![]() |
![]() |
#3735 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3736 |
Raczkowanie
|
To są te klipsy co kupiłam, gdyby któraś była zainteresowana proszę o pm
mam je na sprzedaż, bo nie trafiłam z kolorem |
![]() ![]() |
![]() |
#3737 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Rozeznanie
|
WOW, tylko doczepilam wlosy to od razu meska czesc w pracy jakas milsza sie dla mnie zrobila
![]() Nie wiem jak mozna miec niemodne wsuwki? ja mam zwykle czarne, a tu sie swiatlo odbilo. Bez przesady? Z reszta nawet jakbym miala jakies dziwne wsuwki.. nie jestem taka jak inni i lubie sie wyrozniac. Moj styl to punk rock, choc na karku prawie 30stka ![]() ![]() Bylam dzis w sklepie fryzjerskim i ku mojemu zdziwieniu mieli tam jakies 8 pasm naturalnych za 120zl, pisalo ze indyjskie, w ogole jakies grube dosc.. no i chyba nie oplaca sie czasami na all kupowac, tym bardziej ze na miejscu mozna kolor dobrac i sobie pomacac ![]() Sluchajcie a co znaczy to AAA przy wlosach? a wlasnie.. zdjelam przed chwial wlosy i normalnie masakra, splataly sie strasznie w tym kucyku (tarcie mechaniczne o plecy), glowa mnie boli od tych klipow.. i juz wiecej nie zrobie kucyka tylko jak cos to zepne klamrą dla komfortu noszenia :/
![]() Nabieram masy.. z 55 na 65.. ciężkie, ale może wykonalne ![]() Edytowane przez LaBombaa Czas edycji: 2009-09-03 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3739 |
Raczkowanie
|
AAA, +++ to oznacza jakość. 3 A to ponoć rewelacja
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3740 |
BAN stały
|
dziewczyny znalazlam na stronie dobrych wlosow tasme 180cm z wlosami 45cm o wadze 100gram .. wiem ze pewnie bedzie rzadka ale mozna podwojnie zszyc .. co do tasm to jestem zielona dlatego prosze o rade
![]() znalazlam jeszcze taka oferte 90cm 115gramowej z tym ze wlosy sa indyjskie : http://haarhaus.pl/index.php?page=sh...emart&Itemid=1 TmargoT czekam na rade ![]() Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-09-04 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3741 |
Wtajemniczenie
|
Odeta miałam te taśmy w ręce i powiem Ci ze nie są rzadkie i jakość jest dobra, nawet bardzo, miałam te same na keratyne i jakościowo nie miałam im nic do zarzucenia az do dnia ściągnięcia
![]() |
#3742 |
BAN stały
|
sintagma mowisz o tasmach z dobrewlosy ?? slyszalam juz opinie ze jakosciowo wlosy sa ok , jedyne co to te 180cm i 100gram wlosow wlasnie wydaje mi sie ze bedzie rzadkie to .. na pewno bedzie trzeba zszywac , oby nie okazalo sie ze potrojnie ..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze mozesz dokupić jeszcze jedno pasmo (też razy dwa) w razie czego użyjesz ,lub nie. moje stare miały 160 cm i jeszcze mi zostało.tylko ja zszywałam dwie pierwsze warstwy od doły,a ostatnia górna była pojedyńcza,żeby nie wystawała spod włosów.miałam 3 szerokie (dwie zszyte) i 4 pojedyńcze na boki (jedna warstwa) ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]() herbata ponoć barwi włosy i syntetyki za złoto (żółto). ![]() odcień musisz kontrolowac odpowiednio nasycając esencję herbacianą.tak ,jak płukanka.gdyby była za mocna można ją zmyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3744 |
BAN stały
|
ciociu TmargoT
![]() ![]() zszywanie polega tak jakby na normalnym szyciu z tym ze trzeba mocno i uwaznie robic tak ? ja w sumie umiem szyc :P kilka razy zwezalam sobie spodnie i takie tam ale nie wiem czy o to samo chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3745 |
Wtajemniczenie
|
na allegro są specjalne nici do taśm chyba z 10 zł kosztują a ja Ci polece mniejsze spinki a szyte gesto , ja tak mam zrbione fabrycznie i trzymają sie super
![]()
![]() |
#3746 |
Rozeznanie
|
Weszlam na :
http://www.visionremyhair.com/12Clip...0Extension.htm Lecz nie bylo cen, wiec wyslalam im maila z zapytaniem o koszt zestawu klipow QEY-207, tak tylko przykladowo bo chcialam sie zorientowac w koszcie naturalnego zestawu.. no i odpisali mi ze ten zestaw kosztuje $22,5 ![]() Bardziej mnie interesowalo kilka innych zestawow, w sumie moglam zapytac o koszt tych wszystkich ![]()
![]() |
#3747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy raz kupiłam sobie osobno te małe i były do ![]() teraz w tym nowym zestawie mam te małe i sa fajne.nie zrozpinaja się i maja pasek gumowy. tak jak pisała stingma sa fajne i mniej widoczne. na kazdym szerokim pasmie mam 3 spinki,możesz na najszerszym doszyć 4 . nikta.sa takie mocne nici w sklepach,ale ciężko się je wiąrze w supełki.możesz kupić na all specjalne,ale można inaczej. kidy szyjesz normalnie dajesz podwójną nić,ja dawałam poczwórną ![]() szyjąc już pamiętaj,żeby nić szła prosto pod kątem 90 stopni od spinki.zapobiegniesz tarciu nici o metalową spinkę i przecieraniu jej. to tyle. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3748 |
Zakorzenienie
|
odeta - wyslalam Ci wiadomosc prywatna, nie jestem w tym dobra wiec nie wiem czy dojdzie dlatego zaznaczam na forum
![]() Wystawilam naturalne wlosy na Allegro, nie ma co, nigdy ich nie dopne, 2 razy probowalam i to na tyle, moze sie sprzedadza, odeta - jak chcesz to podam Ci linka do aukcji Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2009-09-04 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3749 |
Rozeznanie
|
Znalazlam na all brazowe na tasmie 130cm:
http://www.allegro.pl/item733407881_...ci_130_cm.html Moze ktos bedzie zainteresowany, wyslalam zapytanie ile gram maja, ale poki co zero odpowiedzi. Kupilabym gdyby nie to, ze nie mam aktualnie €$ ![]()
![]() |
#3750 |
BAN stały
|
agatau podaj ..
TmargoT gdybym kupila clipy od agatau i ewentualnie chcialabym zszyc 2 tasmy z tego zestawu to by sie dalo ?? chyba tak .. ty chyba doszywalas cos do swoich nowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.