|
|
#1261 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
To nałóg,to pasja, ma racja, styl, akcja Syf jak prowokacja niech odbije od nas,basta Z rapem wyrosłam, lecz rapu nie wyrosnę. `Właśnie tutaj mieszkam, grać rap to dla mnie pestka |
|
|
|
#1262 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
`Jak mam Cię nie kochać?! `Bo spędzone z Tobą dni były jak.. ej, Skarbie potrzebuje ich kontynuacji.<3 `Chcę spróbować powtórzyć te niezapomniane chwile spędzone z Tobą.<3 |
|
|
|
|
#1263 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapomniałabym.. nie powiedziałam Ci jeszcze przecież dziś jak mi Cię brak.
Może gdybym tak naprawdę chciała, poczułabym że jesteś. Nie lubię kiedy nie wiem czego chcę. Nienawidzę kiedy facet nie wie czego chce. Stwierdziłeś że moje serce jest obtłuczone z jednej strony. Proszę, odkrój ten kawałek, trochę mniejsze ale kochać będzie tak samo mocno jak przedtem. Zdaje mi się czy czar właśnie prysł? Oddam wszystko. Pluszowego misia, który tulił mnie do snu, porcelanową laleczkę której zazdrościły mi koleżanki, ulubioną płytę, plakat idola, nawet wspomnienie pierwszego pocałunku.. chcę tylko odrobinę Ciebie.
|
#1264 |
|
Rozeznanie
|
Na tym świecie jedynie miłość zasługuje na wszystko,
a moją miłością jesteś Ty. ` Wielka miłość, oczy zaślepia ! .. ' ` Mama Ci mówiła będziesz przez Niego płakać Mama Ci mówiła, że ta miłość jest zła Ty myślałaś wtedy,że Ci kochać zabrania Dziś już wiesz, że przed nim chroniła Cię ;( ' _________________________ ________ Ey.. pilna prośba .. nie mogę nic wymyślić .. a potrzebuję opisów .. o tym że .. wciąż jest w Moich myślach mimo że Go tak bardzo nienawidzę .. że jestem zazdrosna .. [ bo ma już nową mogą być takie wprost i takie Mniej ; d ; * liczę na każdą z Was < 3 bo boskie jesteście i wierzę w Was ; ) ;** |
|
|
|
#1265 |
|
Zadomowienie
|
i znów szybki kawy łyk .
zrobiliśmy to, znów to zrobiliśmy . po jednej za każdego z nas i za nasze grzechy . to po mamie masz . ^^
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-09-03 o 20:23 |
|
|
|
#1266 |
|
Zadomowienie
|
Guziki xD :
„Podziwiała go i była strasznie o niego zazdrosna. Chciała go mieć tylko dla siebie. Chciała, żeby żadna kobieta nie poznała go bliżej i nie dowiedziała się, jaki jest. Czuła, że każda, która go pozna, także zachce mieć go tylko dla siebie.” ee. chyba nie pomogłam. ![]() ale nic innego nie mam. ____________________ czy mógłbyś mnie uszczypnąć? chwilo trwaj wiecznie! marcepanowe serce. piernikowe oczy.
|
#1267 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=panna_miodowa;14063 386]Guziki xD :
„Podziwiała go i była strasznie o niego zazdrosna. Chciała go mieć tylko dla siebie. Chciała, żeby żadna kobieta nie poznała go bliżej i nie dowiedziała się, jaki jest. Czuła, że każda, która go pozna, także zachce mieć go tylko dla siebie.” ee. chyba nie pomogłam. ![]() ale nic innego nie mam. ____________________ ee ; ** śliczny < 33 . dziękuje ; dd ; ** przyda się na pewno ;** "Ludzie budują za dużo murów, a za mało mostów."
|
|
|
|
#1268 |
|
Raczkowanie
|
kocham Cię nad życie, Tobie zawdzięczam me życie więcej biorę niż pomagam, wybacz mi błagam... bez Ciebie skończyłbym marnie prawdziwa przyjaźń. pierwsze miejsce obyś idąc po pewnym gruncie nie wdepnął w bagno nasze życie spisane w kartkach losu błędy za które palą się znicze
Edytowane przez ozonek Czas edycji: 2009-09-05 o 21:34 |
|
|
|
#1269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może ja spróbuję. * Ty i ona? To napewno się wam nie uda* Przecież wiesz, że pasujemy do siebie jak nikt na świecie.* Ona Ci mnie nie zastąpi, a ja umieram z zazdrości.* Nie broń się i tak znów będziesz mój <3* Marnujesz swój czas na nią, tylko ja mogę Cię uszczęśliwić.* Tęsknię.. Zrób coś z tym* Kocham Cię, a Tobie tak szybko przeszło?* ehh... chociaż się starałam ![]()
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
zakochajmy sie ten jeden raz......
a w głowie się pojawia tylko jedna myśl, dotrzeć do Ciebie, z tobą już na zawsze być.. Sam na sam z myślami, spokój, nic do ukrycia... Każdy potrzebuje choć jeden dzień wolny od życia... jaka bedzie puenta? Wyrzuć czego za dużo i nieś tylko tyle, ile możesz udźwignąć. tyle jesteś wart ile możesz od siebie dać. bez Ciebie życie w mieście, przez tydzień deszczu, wygląda nietrzeźwo, w zatęchłym powietrzu. Gdy kolejny mój dzień wspomnieniem się stał.
|
#1271 |
|
Raczkowanie
|
czy to gra namiętności , czy to gra pozorów ?
myślę o Tobie , widzę Cię , chociaż Cię nie znam. pozwól mi chłonąć każdy oddech Twój.
|
#1272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
boskie < 3 kradnę . ale chyba źle napisałam tą moją prośbę . a raczej pominęłam szczegół . najważniejszy ; d a wiec . to jest typ kolesia który zmienia laski jak rękawiczki . ze Mną był najdłużej . pokochał [ prawdopodobnie ] pierwszy raz płakał przeze Mnie .ale jest czystym FRAJEREM ! . a teraz gdy ma inną szlak Mnie trafia że ją całuje że mówi jej to co Mi ogólnie nie chce z Nim być .. ale zostawił OGROMNY ślad w Moim sercu może jakoś ułatwię .. mniej więcej np taki .. A ona znów udawała, że ma go głęboko w nosie. i podobne. ten mi się właśnie przypomniał ; dd ;** z góry dziękuje KOCHANE < 33 _________________________ _________________________ __ To jest to co mogę ci dać - słowa droższe od pieniędzy
Edytowane przez Guziki xD Czas edycji: 2009-09-03 o 21:42 |
|
|
|
|
#1273 |
|
Raczkowanie
|
W pastelowych sukienkach, które przy większym podmuchu wiatru odsłaniały piersi i opalone uda....
Z kubkiem herbaty siadywałam na parapecie. Topniejesz na dźwięk niewyszukanych epitetów, które dla poety są grzebaniem w śmietniku.... Wytęskniam tysiącami kilometrów na zapas...
|
#1274 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chcę być znów Twoją rękawiczką. a wiesz, ona nie potrafi całować tak jak ja. Tylko ja dam Ci to szczęście. wciąż wspominam nasze słodkie pocałunki. ona nie potrafi tak całować, prawda.? cienka linia między miłością, a nienawiścią nienawidziła go. i kochała go. myślała o nim. i nie myślała. chciała być jedyną. nie była... a ja mam różowe trampki.! a ona wciąż chodzi w adidasach. czy ona nie wie,że to niemodne.? kiedyś mówiłeś,że mnie kochasz. czy teraz mówisz to jej.? łee. niewypaliło ;/ sorkaa.;/próbowałam... i takie inne : Porzucona? Ależ skąd! Ja po prostu ... znów jestem do wzięcia.! On trzyma za rękę... jak prawdziwy mężczyzna.. ______ kochaneee <333. |
|
|
|
|
#1275 |
|
Raczkowanie
|
Prawdziwych przyjaciół na palcach ręki zliczę, oni gdy odejdę zapalą na grobie znicze...
Ch uj na to kładę, bo i tak damy rade razem, z lojalnym składem wszyscy tu damy radę... Wierzę, że będzie dobrze, jeśli tylko będziemy postępować mądrze... Wierzę, że nie będzie źle, ziomek trzymaj się, pilnuj się... czeski film samotni wieczór sobotni ten esencja zwrotki to realistyczny sen chcesz to spisz mnie na straty nie zależy mi na tym być sobą i trzymać swego zdania to powszedni chleb idę z tym łeb w łeb Bo chyba każdy ma chwile,że się po cichu żegna i prosi Boga żeby życia nie przegrał... trochę RAP'u. w ogóle jak wy lecicie słońca. mam nadzieje, że mnie pamiętacie.;>
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
nigdy nie zapomnę o paru momentach z tobą : )
|
|
#1277 |
|
Gość
|
A ja stałam ciągle z myslą, że jeszcze wrócisz..
Możesz przeprosić mnie czynami .. Kochałam ? a może nie nawidziłam. teraz to nie ważne. |
|
|
|
#1278 |
|
Rozeznanie
|
jestem zakazana.
szczęśliwie nieszczęśliwa. niekochana i kochana. jestem na tak! zachwycam się chwilami jak dobrymi produkcjami, a jak będę duuża to kupię sobie męża. a kiedy mówisz do mnie słońce.. ty dobrze wiesz co to jest szczęście. ej, co zrobiłaś jaka głupia byłaś?
|
#1279 |
|
Raczkowanie
|
Wciąż zastanawiamy się czy kryształki cukru potrafią poranić gardło swoimi ostrymi krawędziami....
|
#1280 |
|
Zadomowienie
|
jestem, na chwilę, ale to zawsze coś. ![]() abunee, papergirl, Drift, Onax3, KaMa2704, Frizz - najlepsze.. <3 papergirl, BananowaBrazylijka - kradnijcie, na zdrówko. NieZTejBajki - zaglądaj do nas jak najczęściej Słońce. <33 ____ podobna siła wyobrażeń to nie przypadek, że jesteśmy sami. wydawać by się mogło, że jesteśmy źle dobrani. at the end you are who you are. and that probably is who you have ever been. [ na końcu jesteś kim jesteś. i to prawdopodobnie jest ten, kim byłeś zawsze. ] zapomniałam wspomnieć... dobrze mi z Tobą. mogę Ci skoczyć do gardła ? so I said `someday`, but someday's now -it it. someday is now and I love you. [ więc powiedziałam "kiedyś", ale kiedyś jest teraz - naprawdę. kiedyś jest teraz i ja Cię kocham. ] i jutro Ci powiem, że dobrze było Cię zobaczyć. to musi być bardzo wyczerpujące.. to bycie Tobą. the best way to forget someone is find yourself under somebody else. [ najlepszym sposobem, żeby zapomnieć kogoś innego, jest znaleźć się pod kimś innym. ]
|
#1281 |
|
Rozeznanie
|
*Zajmujesz niemalże każdą moją myśl. Nie jestem gotowa by zostać z pustą głową...
*W pewien sposób istniejesz w moim życiu. Ale jak wytłumaczyć to istnienie innym? *I oboje doskonale wiemy w co brniemy. Ale żadne nie wypowie tego głośno. *O uczuciach się nie rozmawia. One po prostu są.
potrzebuję wielkiego billboardu, komunikatu w 'dzień dobry tvn', napisu na śniegu przed moim domem bo nie dokońca jeszcze wierzę że Go mam. Edytowane przez garfieldo14 Czas edycji: 2009-09-04 o 09:55 |
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Albo być z Tobą , albo zginąć ..
chce być z Nim blisko, mieć wspólną przyszłość! drgania membrany i pulsujące serce... nie chcę śnić , nie chcę być , nie chcę żyć bez Ciebie!
|
|
#1283 |
|
Gość
|
pie.rdolona nadzieja na lepsze jutro...
Nawet nie odwiedziłam Cię w szpitalu to znaczy, że nie tęskniłam... |
|
|
|
#1284 |
|
Przyczajenie
|
; *
* c i s z a... choć tyle jest do powiedzenia, myślisz jednak: czy warto? czasem słowo nic nie zmienia... * wpatrzeni w siebie ze wszystkim co jest między nami <3 * R a z e m...chociaż naprawdę wciąż gdzieś indziej, może jutro się uda..., może wystarczy wierzyć s i l n i e j ![]() * gdy pierwsza myśl to Twoja twarz i tak zamyka się mój świat <3 * modlę się kroplami wspomnień, wiesz ![]() * każdy ruch Twój sprawia,że czuję się jak w niebie ![]() . ![]()
|
#1285 |
|
Przyczajenie
|
; *
* c i s z a... choć tyle jest do powiedzenia, myślisz jednak: czy warto? czasem słowo nic nie zmienia... * wpatrzeni w siebie ze wszystkim co jest między nami <3 * R a z e m...chociaż naprawdę wciąż gdzieś indziej, może jutro się uda..., może wystarczy wierzyć s i l n i e j ![]() * gdy pierwsza myśl to Twoja twarz i tak zamyka się mój świat <3 * modlę się kroplami wspomnień, wiesz ![]() * każdy ruch Twój sprawia,że czuję się jak w niebie ![]() . ![]() (jeśli coś się powtórzyło to PRZEPRASZAM!)
|
#1286 |
|
Przyczajenie
|
Nie są godni miłości ci, którzy niczym nie ryzykują.
Trzeba, żeby z czyjegoś powodu bolało serce. Dziwne, ale bez tego życie jest puste. Jestem jeszcze zakochana resztkami bezsensownej miłości... Ty pilnuj moich snów... ...i coraz dalszy jesteś mi i znów nie znam cię... Teraz coraz więcej czuję, ale mniej rozumiem... Tak lubię dłonie twe, twój uśmiech i twój wzrok... Pamiętasz wszystko... wiem, że pamiętasz na wieczność całą... Ja też pamiętam! A tak się boję, że czas nastanie kiedy zapomnę...
|
#1287 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziweczynki!
Jesteście moimi opisowymi guru ![]() Postanowiłam dodać coś od siebie, mam nadzieję, że sie spodoba, a za ewentualne powtórzenia z góry przepraszam ![]() ...że jesteś niezwykły - to tylko Twoje zdanie... Rozdarta między rzeczywistością a idealizmem. ...bo ten promyk roztopi bryłę. Nasze milczenie jest krzykiem obdzieranej ze skóry ciszy. I nawet jeśli dobro jest jak zło, to nie wyzbędę się nadziei w niemożliwą moc. Humor to najlepszy pas ratunkowy na oceanie życia. ![]() Mam serce wypelnione Tobą po brzegi. Zawrzyj się w uścisku chwili. Pamiętaj, wieczni jesteśmy... Bez wspomnień czasem latwiej żyć - nie wraca nic... Łatwiej wyrwać psu wściekłemu kość, niż poskromić baby złość ![]() Czy mógłbyś dla mnie znaleźć czas? Porozmawiać..? Tak myślą swym dać się zwieść... Cały mój świat w Twojej osobie się streszczał... Wszystko mnie boli, gdziebyś mnie nie dotknął, to mnie boli. Gdziebyś nie strzelił, to trafisz we mnie. Nie bój się, nie wstydź się mówić, że kochasz Nie czuję się ani szczęśliwa, ani nieszczęśliwa. I tego nie mogę dłużej znieść. Odrośniemy nawet wtedy, gdy przejedzie po nas ciężarówka. Wolę spędzić życie w otoczeniu ptaków, niż czekać aż wyrosną mi skrzydła. Unikamy tego co ważne i tego co chcemy unieważnić. Chcenie nigdy nie wychodzi. Zginę przez Ciebie, nim zginę, krzyknę, że gine przypadkiem. Cały mój świat znika za szkłem, gdy Ciebie nie ma. Po co mi skrzydła jeśli nie poczuję wiatru? -Wysiądź z autobusu. -Nie mogę. -Dlaczego? -Bo tu mnie nie boli. Tu jestem szczęśliwy. Wszystko samo za mnie si robi, wszystko samo za mnie się dzieje... Nie mamy złota, ani posiadłości My wysyłamy w eter przesłanie miłości Z serca do serca, z ucha do ucha To duchowa amunicja, to muzyka ducha Jest takie wielu tych Co oddali by Wiele za Odrobinę ciepła A ja nie mam nic Zupełnie nic A potrzeba tylko rąk I serca... |
|
|
|
#1288 |
|
Raczkowanie
|
serce moje przecież znasz odpowiedź
i właśnie zrozumiałam, że czegoś brakuje tu Twoja największa cicha wielbicielka ![]() przemoknięte serca miast choć zapomniał o nas świat nie tracimy nadziei coś zmieniło się nie umiem znaleźć słów. i tak jak dawniej nie będzie nigdy już
|
#1289 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
up --------------------- Wymyśliłam Cię nocą przy blasku świec Nauczyłam się Ciebie po prostu chcieć Wystarczyła mi chwila niewielka Byś imię miał, byś po prostu się stał Pomyliłam się - tak przecież bywa też Wymyśliłam Cię, więc zostań - jeśli chcesz |
|
|
|
|
#1290 |
|
Zadomowienie
|
misia_TKA, BananowaBrazylijk, m4dziar4, nydee- jesteście booskie.
![]() oczywiśście kradnęę.! xD>Spotkałam dziś Miłość... >I co ci mówiła? >Przepraszała , że nie zawsze trwa do końca. >Płakała ? >Płakała, bo często rani. >Krzyczała ? >Krzyczała, że nie jest zawsze piękna. >Śmiała się? >Śmiała się, bo umie z siebie kpić. >Żałowała czegoś? >Żałowała, że ludzie nie zawsze >traktują ją poważnie. >Była zła? >Złościła się, że czasem w nią >wątpimy. >Cieszyła się? >Cieszyła się, że jej tak często >szukamy. >Co ci jeszcze powiedziała? >Powiedziała, że nie jest dla mnie ... abrakadabra. miłość na wybiegu. miłość za kurtyna. trzy metry nad niebem.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

nie mogę nic wymyślić ..