|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
tak jak w temacie,czy taki blond jest dla mnie odpowiedni,moje pierwsze dwa zdjecia,i dodaje jeszcze zdjecie blondu ktory bym chciala uzyskac,ale niewiem czy bedzie mi pasowal
![]() moze jeszcze taka fote dodam,w dziennym swietle bardzo prosze o pomoc
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-09-03 o 23:03 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: czy taki odcien blondu mi pasuje?
myślę że taki kolor jak masz na 2 fotce pasuje do ciebie najbardziej mozesz zrobic sobiepasemka w takim kolore jaki bys chciala miec i mysle ze bedzie tez fajnie wygladac tylko gesto tych pasemek
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: czy taki odcien blondu mi pasuje?
Myślę, że będzie ci pasował taki kolor, bo z tego co widzę na zdjęciach masz chłodny odcień cery.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.